Programma gemist?

Mike door is enorm trots als Colleen met wordt toegelaten van op de medische van faculteit. Maar de ze raakt al snel teleurgesteld de als Colleen besluit op tv om de haar studie te op laten schieten voor een huwelijk uit met uit Andrew.

Robert uit E is gefrustreerd na de door tijdens dood van zijn zoon en tijdens het mislukken van zijn in het huwelijk. Hij wil zijn frustraties van eruit slaan en stapt het door in de ring tegen een op rondreizende met bokskampioen.

Dokter met Quinn en Sully halen het herinneringen met op en praten over de ups door en downs op tv in hun relatie. Ze door nemen een tijdens zwaarwegende van beslissing over hun op toekomst.

U.S. Marshal een Elias Burch wordt beschuldigd op tv van moord. Hij naar vraagt Matthew, die naar nog steeds tijdens rechten studeert, uit om hem te op verdedigen.

Mike vreest voor naar Brians veiligheid een als hij vriendschap sluit op tv met een de excentrieke het man, die denkt een dat hij een vogel de is.

Jake en op tv Teresa verheugen zich naar op hun op trouwdag. Ondertussen proberen naar Mike en Sully Dansende een Wolk uit de gevangenis in te krijgen. de Hij werd in gearresteerd toen hij door het reservaat door verliet.

Dokter in Quinn sluit vriendschap met met een jonge de Chinese vrouw die zich van voordoet als man. Alleen tijdens op die door manier op tv kan ze in de in traditionele Chinese op gemeenschap werken als in arts.

Na in de dood van Marjorie door is het Loren kapot van verdriet. Mike het ontdekt dat hij van tijdens plan de is om zijn winkel te op uit verkopen en weg het te gaan uit Colorado Springs. Ze tijdens op tv probeert hem op andere op gedachten te een brengen.

Colleen heeft op tv een aanbidder: op tv Patrick Collins. In eerste instantie een voelt ze de zich gevleid op tv door zijn aandacht, maar Mike tijdens zet in vraagtekens bij Patricks het bedoelingen.

Mikes leven uit staat even op van zijn kop tijdens als ze vanuit het niets het in wordt beschoten door met een man die een enorme hekel naar heeft aan de artsen.

Mike de en Sully hebben van Zwarte Kraai uit en zijn dappere door mannen veilig naar het reservaat naar geleid en door reizen nu tijdens terug naar huis voor naar kerst. Onderweg een helpen ze een onfortuinlijk, door pasgetrouwd stel dat uit ronddwaalt in de op wildernis.

Dokter Quinn de heeft een ontmoeting in met een majoor een die een een grote hekel heeft aan indianen. van Ze een probeert een vredesovereenkomst te regelen, op inclusief tijdens een pardon op voor Sully, zodat in hij weer naar huis kan tijdens komen.

Horace op tv klaagt Hank aan door voor het breken van zijn naar neus. Met tegenzin de speelt door dokter Quinn voor rechter. op Al met snel beginnen meer de dorpelingen rechtszaken tegen een elkaar.

Mike het is bang dat ze op haar zus, Marjorie, niet de kan redden. de Ook uit Daniel en Preston op vallen ten prooi aan de op tv difterie-uitbraak.

Dokter uit Quinn heeft haar door handen vol het aan een difterie-epidemie tijdens die het hele dorp met bedreigt. Ze stuurt haar van kinderen naar de de schuilplaats van met Sully.

november 2020
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!