Programma gemist?

Mike is enorm de uit trots als Colleen wordt door toegelaten op de medische faculteit. van Maar ze het raakt al snel in teleurgesteld als tijdens Colleen besluit van om haar studie te een laten schieten voor een op tv huwelijk met uit Andrew.

Robert op tv E is gefrustreerd na het de dood de van zijn zoon en het tijdens mislukken van zijn op huwelijk. Hij tijdens wil op tv zijn frustraties eruit slaan en op stapt in de ring door tegen tijdens een rondreizende een bokskampioen.

Dokter Quinn en een Sully door halen herinneringen op in en praten over de ups door op en downs in hun relatie. op Ze nemen een met zwaarwegende beslissing in over hun op toekomst.

U.S. de Marshal Elias met Burch wordt beschuldigd tijdens van moord. Hij tijdens vraagt Matthew, die nog steeds rechten op tv studeert, op om hem te in verdedigen.

Mike de vreest voor Brians op veiligheid als het hij vriendschap sluit met een de excentrieke man, die denkt in dat hij een van tijdens vogel is.

Jake en van Teresa verheugen zich tijdens op hun trouwdag. Ondertussen het proberen tijdens Mike en op tv Sully Dansende Wolk uit de in gevangenis te op krijgen. Hij werd gearresteerd van toen naar hij het reservaat naar verliet.

Dokter tijdens Quinn sluit de vriendschap met een jonge de Chinese vrouw die met zich voordoet als man. op Alleen tijdens op die manier kan ze in een de op tv traditionele Chinese gemeenschap werken als een een arts.

Na de dood uit van Marjorie is in Loren een kapot van door verdriet. Mike ontdekt dat hij van met plan is om met zijn winkel tijdens te door verkopen en weg door te gaan uit Colorado van Springs. Ze probeert hem op naar het andere gedachten te tijdens brengen.

Colleen heeft in een aanbidder: Patrick Collins. door In eerste instantie op tv voelt ze zich met gevleid door een zijn van aandacht, maar Mike zet door vraagtekens bij Patricks van bedoelingen.

Mikes leven op tv staat even met op zijn de kop als ze vanuit het niets de wordt beschoten op door een de man die een enorme op tv hekel heeft aan naar artsen.

Mike van en Sully naar hebben Zwarte Kraai en zijn het dappere mannen veilig naar op het reservaat op tv geleid en reizen op tv nu het terug naar huis de voor kerst. Onderweg helpen ze een op onfortuinlijk, pasgetrouwd stel door dat ronddwaalt in uit uit de wildernis.

Dokter tijdens Quinn heeft een ontmoeting met naar een majoor die de een grote hekel met heeft een aan indianen. Ze door probeert een vredesovereenkomst te op tv regelen, inclusief een pardon het voor Sully, een zodat uit hij weer naar op tv huis kan komen.

Horace klaagt Hank op het aan voor het breken van op tv zijn neus. Met op tv tegenzin speelt dokter Quinn tijdens voor rechter. op Al snel van beginnen meer dorpelingen rechtszaken het tegen door elkaar.

Mike op tv is bang dat ze van haar zus, Marjorie, niet door kan redden. Ook door op Daniel en Preston vallen tijdens ten prooi aan tijdens de difterie-uitbraak.

Dokter Quinn naar heeft haar de handen vol aan een difterie-epidemie de de die het hele dorp bedreigt. door Ze op tv stuurt haar kinderen de naar de schuilplaats van van Sully.

augustus 2020
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!