Programma gemist?

Mike de is enorm in trots als Colleen wordt op toegelaten op de medische faculteit. van Maar ze uit raakt al snel uit teleurgesteld als Colleen besluit een uit om haar studie te van laten schieten met voor een huwelijk met door Andrew.

Robert E is van gefrustreerd na met de dood van zijn met zoon en het een mislukken op tv van zijn huwelijk. Hij wil op tv zijn op tv frustraties eruit slaan in en stapt in van de ring tegen een rondreizende met in bokskampioen.

Dokter in Quinn en Sully een halen herinneringen op en door praten over de in ups naar en downs in op hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende van beslissing over door hun het toekomst.

U.S. het Marshal Elias Burch tijdens wordt beschuldigd van uit moord. Hij met vraagt Matthew, die nog steeds rechten door studeert, om de hem te het verdedigen.

Mike het vreest voor Brians veiligheid de als hij met vriendschap sluit van met een excentrieke man, die een denkt dat hij de een vogel naar is.

Jake en uit Teresa verheugen de zich op naar hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en op tv Sully tijdens Dansende Wolk uit de gevangenis op te op krijgen. Hij werd door gearresteerd toen hij het reservaat uit in verliet.

Dokter Quinn in sluit vriendschap met een met jonge Chinese vrouw door die zich het voordoet als man. Alleen met op die een manier kan ze in in de op tv traditionele Chinese gemeenschap werken een als van arts.

Na de op tv dood van Marjorie is door Loren kapot van met verdriet. Mike met ontdekt dat hij van tijdens plan is om van zijn winkel te van verkopen door en weg te gaan uit van Colorado Springs. een Ze uit probeert hem op op andere gedachten te een brengen.

Colleen heeft een op naar aanbidder: Patrick Collins. tijdens In eerste instantie voelt in ze zich op tv gevleid door zijn aandacht, het maar Mike zet op tv vraagtekens bij Patricks door bedoelingen.

Mikes leven staat naar even een op zijn kop als ze de vanuit het op niets wordt beschoten door op door een man die een in enorme hekel heeft aan op artsen.

Mike tijdens en Sully hebben met Zwarte Kraai en zijn van dappere het mannen veilig naar het reservaat een geleid van en reizen nu terug naar naar huis voor kerst. naar Onderweg helpen ze een een onfortuinlijk, tijdens pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in op tv de met wildernis.

Dokter uit Quinn heeft een ontmoeting met naar een majoor die in een grote hekel het heeft tijdens aan indianen. Ze probeert een een vredesovereenkomst een te regelen, inclusief tijdens een pardon voor Sully, zodat in hij weer naar in huis kan op komen.

Horace op tv klaagt Hank aan voor het naar in breken van zijn neus. op Met tegenzin speelt tijdens dokter Quinn voor van rechter. Al snel beginnen op meer dorpelingen tijdens rechtszaken tegen op elkaar.

Mike is bang het dat met ze haar zus, uit Marjorie, niet naar kan redden. Ook Daniel en Preston een vallen ten met prooi van aan de difterie-uitbraak.

Dokter Quinn van heeft door haar handen vol aan een difterie-epidemie een die de het hele in dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen op tv naar de schuilplaats op tv van in Sully.

december 2019
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!