Programma gemist?

Seizoen tijdens 4 - Aflevering naar 27 - Amerikaanse dramaserie. When a een child is born het (part door 1). Preston kondigt officieel de van bouw van een naar kuuroord op aan. Michaela krijgt bezoek van het haar zussen van en haar moeder, die haar tijdens komen naar helpen bij de geboorte van van de op tv baby.

Seizoen de 4 - Aflevering 26 uit - Amerikaanse dramaserie. One door nation. De spanningen door tussen het regeringsleger en op tv de op tv indianen nemen verder toe wanneer tijdens een soldaat op tijdens een de gevecht per ongeluk wordt neergeschoten. Terwijl het dr. naar Mike het tijdens leven van de op jonge soldaat probeert te redden, probeert door Sully met het leven van Cloud Dancing de te met redden.

Dokter op Quinn riskeert de de gezondheid van haar in ongeboren baby als op ze besluit een mysterieuze het vreemdeling te helpen de die een angstaanjagende van ziekte in heeft. Preston wil in zijn in resort een privékliniek op openen, die gerund het moet worden door dokter tijdens in Quinn.

Dokter Quinn van is hoogzwanger en uit probeert haar werkuren te naar verminderen. Maar als naar Emma tijdens een mogelijk dodelijke tumor de heeft tijdens en Dansende Wolk wordt neergestoken, moet in ze op toch aan de de slag.

Dokter naar Quinn is genomineerd voor uit Colorado's Vrouw met Van Het Jaar. De dorpelingen tijdens trakteren de door jury op verhalen een over haar fantastische een prestaties. de Hank krijgt bezoek van zijn oma de en moet de met schone op schijn ophouden.

Mikes beste in studievriendin komt door op bezoek. Ze zijn in blij het om elkaar weer te zien, op maar al met snel barst hun oude concurrentiestrijd tijdens weer los. Dorothy een heeft met problemen om de Gazette uit naar de te breiden.

Er door wordt een school geopend een in het met indianenreservaat. Mike en de dominee met in zijn er blij mee, maar uit Dansende naar Wolk ziet de school naar als de van definitieve vernietiging van zijn cultuur. van Dorothy probeert een tijdens lening te krijgen het bij de bank de om een gebouw een te kopen voor haar het op tv krant.

Een door zwerver wordt ter een dood veroordeeld voor een moord van en het een verkrachting. De van dorpelingen verschillen van mening over het in het vonnis en de gemoederen door lopen tijdens hoog op.

De met vroegere mentor van in de dominee naar heeft een bezoek aan Colorado Springs op tv tijdens aangekondigd. De dominee uit wil een goede indruk op een hem een maken door de kerk te door restaureren. Hij besluit geld het te lenen in van uit Hank, met de kerk als onderpand. tijdens de Als hij de lening niet op op in tijd terugbetaalt, moet de kerk van plaatsmaken met voor een hotel.

De een dorpelingen zitten nog steeds achter uit de het man aan door die de zoon van een een senator heeft in ontvoerd. Met een in grote beloning in van het vooruitzicht door verandert de zoekgroep in een onhandelbare tijdens bende. Mike is uit de niet tevreden met haar in vervanger.

Als op een senator in Colorado uit Springs is uit om campagne te voeren, wordt door met zijn zoon ontvoerd. in Sully, Matthew en Robert E. een bieden aan hem uit te een zoeken. De kidnapper leeft in de de natuur, dus komt van Sully's gebiedskennis een goed van door pas. Mike moet een vanwege haar zwangerschap een in stapje terug naar doen in haar het praktijk.

Een oud-collega van de uit Preston brengt een bezoekje aan in Colorado Springs. Hij verkoopt op aandelen in een tijdens niet-bestaande uitvinding. naar Bijna iedereen uit trapt in de op tv zwendel.

Na in een lange van periode van rouw is Matthew eindelijk van weer verliefd door geworden. Wat van het lastig maakt, op tv is dat in zijn nieuwe liefje op in het plaatselijke bordeel werkt. Preston met biedt Myra uit een baan van aan.

De criminaliteit in naar Colorado Springs neemt uit op toe, dus is er behoefte aan een tijdens een sheriff. Matthew neemt de de verantwoordelijkheid naar op zich. Hij verbiedt wapenbezit en van komt daarmee onverwacht het in tijdens gevaar.

Dokter het Quinn is de eerste vrouw een die wordt toegelaten een tot door de prestigieuze American Medical door Society, in maar die certificering helpt haar van niet om een op diagnose te stellen bij van een doodziek in jongetje.

juni 2019
19-06-2019 18:33

Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Amerikaanse dramaserie. When a child is born (part 1). Preston kondigt officieel de bouw van een kuuroord aan. Michaela krijgt bezoek van haar zussen en haar moeder, die haar komen helpen bij de geboorte van de...

18-06-2019 18:32

Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Amerikaanse dramaserie. One nation. De spanningen tussen het regeringsleger en de indianen nemen verder toe wanneer een soldaat tijdens een gevecht per ongeluk wordt neergeschoten. Terwijl dr. Mike het leven va...

17-06-2019 18:30

Fear itself

Dr. Quinn, Medicine Woman - Fear itself

Dokter Quinn riskeert de gezondheid van haar ongeboren baby als ze besluit een mysterieuze vreemdeling te helpen die een angstaanjagende ziekte heeft. Preston wil in zijn resort een privékliniek openen, die gerund moet worden door dokter Qu...

14-06-2019 18:34

Last chance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Last chance

Dokter Quinn is hoogzwanger en probeert haar werkuren te verminderen. Maar als Emma een mogelijk dodelijke tumor heeft en Dansende Wolk wordt neergestoken, moet ze toch aan de slag.

13-06-2019 18:33

Woman of the year

Dr. Quinn, Medicine Woman - Woman of the year

Dokter Quinn is genomineerd voor Colorado's Vrouw Van Het Jaar. De dorpelingen trakteren de jury op verhalen over haar fantastische prestaties. Hank krijgt bezoek van zijn oma en moet de schone schijn ophouden.

12-06-2019 18:33

Reunion

Dr. Quinn, Medicine Woman - Reunion

Mikes beste studievriendin komt op bezoek. Ze zijn blij om elkaar weer te zien, maar al snel barst hun oude concurrentiestrijd weer los. Dorothy heeft problemen om de Gazette uit te breiden.

11-06-2019 18:33

Hearts and minds

Dr. Quinn, Medicine Woman - Hearts and minds

Er wordt een school geopend in het indianenreservaat. Mike en de dominee zijn er blij mee, maar Dansende Wolk ziet de school als de definitieve vernietiging van zijn cultuur. Dorothy probeert een lening te krijgen bij de bank om een gebouw ...

10-06-2019 18:35

Eye for an eye

Dr. Quinn, Medicine Woman - Eye for an eye

Een zwerver wordt ter dood veroordeeld voor een moord en een verkrachting. De dorpelingen verschillen van mening over het vonnis en de gemoederen lopen hoog op.

07-06-2019 18:33

Deal with the devil

Dr. Quinn, Medicine Woman - Deal with the devil

De vroegere mentor van de dominee heeft een bezoek aan Colorado Springs aangekondigd. De dominee wil een goede indruk op hem maken door de kerk te restaureren. Hij besluit geld te lenen van Hank, met de kerk als onderpand. Als hij de lening...

06-06-2019 18:34

Dead or alive (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dead or alive (part 2)

De dorpelingen zitten nog steeds achter de man aan die de zoon van een senator heeft ontvoerd. Met een grote beloning in het vooruitzicht verandert de zoekgroep in een onhandelbare bende. Mike is niet tevreden met haar vervanger.

05-06-2019 18:33

Dead or alive (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dead or alive (part 1)

Als een senator in Colorado Springs is om campagne te voeren, wordt zijn zoon ontvoerd. Sully, Matthew en Robert E. bieden aan hem te zoeken. De kidnapper leeft in de natuur, dus komt Sully's gebiedskennis goed van pas. Mike moet vanwege ha...

04-06-2019 18:34

The iceman cometh

Dr. Quinn, Medicine Woman - The iceman cometh

Een oud-collega van Preston brengt een bezoekje aan Colorado Springs. Hij verkoopt aandelen in een niet-bestaande uitvinding. Bijna iedereen trapt in de zwendel.

03-06-2019 18:35

If you love someone

Dr. Quinn, Medicine Woman - If you love someone

Na een lange periode van rouw is Matthew eindelijk weer verliefd geworden. Wat het lastig maakt, is dat zijn nieuwe liefje in het plaatselijke bordeel werkt. Preston biedt Myra een baan aan.

31-05-2019 18:34

Tin star

Dr. Quinn, Medicine Woman - Tin star

De criminaliteit in Colorado Springs neemt toe, dus is er behoefte aan een sheriff. Matthew neemt de verantwoordelijkheid op zich. Hij verbiedt wapenbezit en komt daarmee onverwacht in gevaar.

30-05-2019 18:35

Change of heart

Dr. Quinn, Medicine Woman - Change of heart

Dokter Quinn is de eerste vrouw die wordt toegelaten tot de prestigieuze American Medical Society, maar die certificering helpt haar niet om een diagnose te stellen bij een doodziek jongetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 99
  • Laatste uitzending op 19-06-2019 om 18:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord