Programma gemist?

Vanavond de is de zesde de en laatste aflevering van de de documentaireserie uit Diederik en door Da Vinci over Leonardo da Vinci. Precies de 500 de jaar na tijdens de dood van Leonardo op tv Da Vinci reist Diederik van het Vleuten het wereldberoemde de genie achterna. Vanavond in in het in laatste deel: Leonardo brengt van zijn laatste jaren door in aan in het Franse hof. Als van hij sterft heeft hij een zijn Mona Lisa in bij op zich.

Leonardo de is jaloers op Michelangelo en tijdens probeert van hem te op dwarsbomen. In het op tv oude ziekenhuis in hartje Florence in ontdekt Diederik naar de kelders waar Leonardo overleden met patiënten ontleedde voor van zijn verbluffende, naar anatomische een studies.

De op tv vierde aflevering van de door zesdelige documentairereeks over met Leonardo door Da Vinci gaat over de in periode 1489 - 1499, een 'Van mislukking het tot de meesterwerk', over onder andere Het de Laatste Avondmaal. Aan het met hof in een Milaan kreeg Leonardo de opdracht met voor het een groots, bronzen standbeeld door van een met paard. Een van klus van aanzien waar Leonardo da tijdens op tv Vinci zich helemaal op stort, maar van door de Franse troepen gooien roet door in het eten. Tussendoor schildert het Leonardo het ene van na het andere het meesterwerk, uit waaronder Het Laatste Avondmaal. een Voor deze van beroemde muurschildering tijdens moest hij dertien bijbelse figuren in schilderen de en hij wilde tijdens hen zo echt mogelijk van uitbeelden. Lees meer over met dit programma op het gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

Leonardo wil een in naar de smaak vallen het bij de hertog van naar Milaan met tijdens een sollicitatiebrief vol tijdens bluf. Hij mag aan de slag het als hofmusicus en in theatermaker. Zijn naar honger naar erkenning brengt in hem tot een een wereldberoemd hoogtepunt: de de het Vitruviusman.

Seizoen met 1 - Aflevering 2 - in Documentairereeks over Leonardo in Da Vinci. Groei naar & Bloei 1464 op tv - op tv 1482. In Firenze groeit van de jonge Leonardo uit tot door één van de grote tijdens meesters, een uit echte 'homo universalis'. het Hij begint aan tijdens het schilderij in 'De Aanbidding der Wijzen', maar uit maakt het niet de op tv af.

In deze van nieuwe documentairereeks over Leonardo in Da de Vinci reist cabaretier Diederik van de Vleuten in naar zes afleveringen het wereldberoemde uit het genie achterna. De afleveringen tijdens zijn elke vrijdag om 21:05 in uur te naar zien op NPO 2. Het door is van dit jaar precies vijfhonderd jaar met na de door dood van uit Da Vinci. Hij staat bekend uit uit om zijn meesterlijke tijdens kunst en uitvindingen. Van Vleuten laat op zien een hoe Da van Vinci met zijn onuitputtelijke uit nieuwsgierigheid en verwondering de wereld van een veranderde. De reis gaat in langs unieke plekken en werken op als op Het Laatste Avondmaal op tv en de wereldberoemde op tv Mona Lisa. Lees in meer over van de locaties die Van Vleuten bezoekt naar op van gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

mei 2021
08-03-2019 21:10

Slot: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Slot: Diederik en Da Vinci

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van de documentaireserie Diederik en Da Vinci over Leonardo da Vinci. Precies 500 jaar na de dood van Leonardo Da Vinci reist Diederik van Vleuten het wereldberoemde genie achterna. Vanavond in h...

01-03-2019 21:10

Kapers op de Kust

Diederik en Da Vinci - Kapers op de Kust

Leonardo is jaloers op Michelangelo en probeert hem te dwarsbomen. In het oude ziekenhuis in hartje Florence ontdekt Diederik de kelders waar Leonardo overleden patiënten ontleedde voor zijn verbluffende, anatomische studies.

22-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

De vierde aflevering van de zesdelige documentairereeks over Leonardo Da Vinci gaat over de periode 1489 - 1499, 'Van mislukking tot meesterwerk', over onder andere Het Laatste Avondmaal. Aan het hof in Milaan kreeg Leonardo de opdracht vo...

15-02-2019 21:10

De mens in het midden 1482 - 1489

Diederik en Da Vinci - De mens in het midden 1482 - 1489

Leonardo wil in de smaak vallen bij de hertog van Milaan met een sollicitatiebrief vol bluf. Hij mag aan de slag als hofmusicus en theatermaker. Zijn honger naar erkenning brengt hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de Vitruviusman.

08-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks over Leonardo Da Vinci. Groei & Bloei 1464 - 1482. In Firenze groeit de jonge Leonardo uit tot één van de grote meesters, een echte 'homo universalis'. Hij begint aan het schilderij 'De Aanbidd...

01-02-2019 21:05

Nieuw: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Nieuw: Diederik en Da Vinci

In deze nieuwe documentairereeks over Leonardo Da Vinci reist cabaretier Diederik van Vleuten in zes afleveringen het wereldberoemde genie achterna. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:05 uur te zien op NPO 2. Het is dit jaar precies v...

Diederik en Da Vinci gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik en Da Vinci de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik en Da Vinci bij Diederik en Da Vinci liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik en Da Vinci. Heb je een uitzending van Diederik en Da Vinci gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik en Da Vinci gemist

Uitzending gemist van Diederik en Da Vinci? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik en Da Vinci kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!