Programma gemist?

Vanavond is van de zesde een en laatste aflevering van op tv de documentaireserie uit Diederik en Da Vinci over door Leonardo da Vinci. Precies op 500 jaar het na de dood van het Leonardo Da Vinci in reist Diederik de van het Vleuten het wereldberoemde genie achterna. Vanavond in het het tijdens laatste deel: tijdens Leonardo brengt zijn laatste op tv jaren door aan het Franse van hof. Als de hij sterft naar heeft hij zijn Mona de Lisa bij door zich.

Leonardo is op jaloers op Michelangelo en op probeert hem tijdens te in dwarsbomen. In het oude ziekenhuis uit in hartje Florence ontdekt naar door Diederik de kelders waar een Leonardo overleden op tv patiënten ontleedde voor zijn een verbluffende, anatomische op studies.

De in vierde aflevering een van de zesdelige documentairereeks over Leonardo het tijdens Da Vinci gaat door over de periode in 1489 - 1499, 'Van mislukking door tot meesterwerk', over in onder een andere Het Laatste Avondmaal. Aan uit het hof door in Milaan kreeg Leonardo de de opdracht voor een tijdens groots, bronzen een standbeeld van een paard. op tv Een klus van aanzien van waar Leonardo naar da op tv Vinci zich helemaal op stort, in maar de Franse tijdens troepen gooien tijdens roet in het met eten. Tussendoor schildert in Leonardo het ene na met het andere uit meesterwerk, waaronder Het Laatste Avondmaal. Voor uit de deze beroemde muurschildering op tv moest hij dertien bijbelse op figuren schilderen naar en hij wilde hen zo echt het de mogelijk uitbeelden. Lees meer over in dit van programma op gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

Leonardo wil van in op de smaak vallen een bij de hertog van Milaan met het een sollicitatiebrief door vol van bluf. Hij mag op aan de slag als uit hofmusicus en theatermaker. Zijn op tv honger de naar erkenning brengt tijdens hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de met een Vitruviusman.

Seizoen 1 naar - Aflevering 2 - op tv Documentairereeks met over Leonardo Da door Vinci. Groei & Bloei 1464 - in 1482. In op Firenze groeit de jonge Leonardo het uit het tot één van de van grote meesters, de een echte 'homo universalis'. het Hij begint aan door het naar schilderij 'De Aanbidding in der Wijzen', maar in maakt het niet door af.

In deze nieuwe op tv naar documentairereeks over Leonardo door Da Vinci reist cabaretier Diederik van naar Vleuten in door zes door afleveringen het wereldberoemde naar genie achterna. De afleveringen zijn een elke naar vrijdag om 21:05 uur tijdens te zien op tv op NPO 2. Het van is dit jaar precies vijfhonderd jaar het na de naar dood van Da Vinci. met tijdens Hij staat bekend om zijn uit meesterlijke kunst tijdens en uitvindingen. door Van Vleuten laat zien tijdens hoe Da Vinci met zijn tijdens onuitputtelijke naar nieuwsgierigheid en verwondering door de wereld veranderde. De uit reis gaat een langs unieke tijdens plekken en werken als Het Laatste tijdens Avondmaal en met de wereldberoemde op tv Mona Lisa. van Lees meer over de uit locaties die Van door Vleuten bezoekt op de gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

september 2021
08-03-2019 21:10

Slot: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Slot: Diederik en Da Vinci

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van de documentaireserie Diederik en Da Vinci over Leonardo da Vinci. Precies 500 jaar na de dood van Leonardo Da Vinci reist Diederik van Vleuten het wereldberoemde genie achterna. Vanavond in h...

01-03-2019 21:10

Kapers op de Kust

Diederik en Da Vinci - Kapers op de Kust

Leonardo is jaloers op Michelangelo en probeert hem te dwarsbomen. In het oude ziekenhuis in hartje Florence ontdekt Diederik de kelders waar Leonardo overleden patiënten ontleedde voor zijn verbluffende, anatomische studies.

22-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

De vierde aflevering van de zesdelige documentairereeks over Leonardo Da Vinci gaat over de periode 1489 - 1499, 'Van mislukking tot meesterwerk', over onder andere Het Laatste Avondmaal. Aan het hof in Milaan kreeg Leonardo de opdracht vo...

15-02-2019 21:10

De mens in het midden 1482 - 1489

Diederik en Da Vinci - De mens in het midden 1482 - 1489

Leonardo wil in de smaak vallen bij de hertog van Milaan met een sollicitatiebrief vol bluf. Hij mag aan de slag als hofmusicus en theatermaker. Zijn honger naar erkenning brengt hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de Vitruviusman.

08-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks over Leonardo Da Vinci. Groei & Bloei 1464 - 1482. In Firenze groeit de jonge Leonardo uit tot één van de grote meesters, een echte 'homo universalis'. Hij begint aan het schilderij 'De Aanbidd...

01-02-2019 21:05

Nieuw: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Nieuw: Diederik en Da Vinci

In deze nieuwe documentairereeks over Leonardo Da Vinci reist cabaretier Diederik van Vleuten in zes afleveringen het wereldberoemde genie achterna. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:05 uur te zien op NPO 2. Het is dit jaar precies v...

Diederik en Da Vinci gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik en Da Vinci de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik en Da Vinci bij Diederik en Da Vinci liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik en Da Vinci. Heb je een uitzending van Diederik en Da Vinci gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik en Da Vinci gemist

Uitzending gemist van Diederik en Da Vinci? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik en Da Vinci kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!