Programma gemist?

Vanavond is in de zesde en uit laatste aflevering van de een documentaireserie Diederik de en Da Vinci tijdens over Leonardo da op tv Vinci. Precies 500 jaar na door de een dood van tijdens Leonardo Da Vinci reist uit Diederik van Vleuten het door wereldberoemde genie een achterna. Vanavond in het op tv laatste deel: Leonardo brengt de zijn laatste jaren uit door aan het Franse van hof. Als hij naar sterft het heeft hij zijn Mona Lisa door naar bij zich.

Leonardo is jaloers op naar op Michelangelo en probeert hem te op tv een dwarsbomen. In het uit oude ziekenhuis in hartje Florence ontdekt een in Diederik de kelders naar waar Leonardo overleden patiënten het ontleedde voor naar zijn verbluffende, anatomische een studies.

De vierde door aflevering van van de zesdelige documentairereeks door over Leonardo uit Da Vinci gaat van over de periode 1489 - het 1499, 'Van door mislukking tot meesterwerk', over onder met andere op Het Laatste het Avondmaal. Aan het hof in Milaan naar kreeg Leonardo de in opdracht voor een van groots, bronzen standbeeld van met een door paard. Een klus van aanzien tijdens waar Leonardo da op Vinci zich uit helemaal op stort, de maar de tijdens Franse troepen gooien roet in de het eten. Tussendoor schildert naar Leonardo door het ene na de het andere meesterwerk, naar waaronder Het Laatste Avondmaal. op Voor deze beroemde muurschildering uit moest hij de dertien bijbelse naar figuren schilderen en hij wilde door hen zo echt een mogelijk uitbeelden. Lees tijdens meer het over dit programma tijdens op gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

Leonardo wil van in de het smaak vallen bij de de hertog van Milaan met door een sollicitatiebrief in vol bluf. de Hij mag aan de slag met als hofmusicus en de theatermaker. Zijn honger op tv naar het erkenning brengt op tv hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de door de Vitruviusman.

Seizoen 1 met - tijdens Aflevering 2 - Documentairereeks tijdens over Leonardo Da Vinci. Groei & de op Bloei 1464 - 1482. In Firenze naar groeit de het jonge Leonardo uit tot één een van de grote op tv meesters, een tijdens echte door 'homo universalis'. Hij begint door aan het schilderij de 'De Aanbidding der Wijzen', maar op het maakt het niet tijdens af.

In deze het nieuwe documentairereeks over op tv Leonardo Da Vinci reist tijdens op tv cabaretier Diederik van tijdens Vleuten in zes afleveringen uit het wereldberoemde genie achterna. De een afleveringen zijn elke op tv vrijdag uit om 21:05 het uur te zien tijdens op NPO 2. Het is dit op tv jaar precies vijfhonderd jaar met na de dood met van Da het Vinci. Hij staat bekend op tv om zijn meesterlijke naar de kunst en uitvindingen. uit Van Vleuten laat in zien hoe Da Vinci met de zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid en door verwondering de een wereld veranderde. De op tv reis gaat langs op unieke plekken op tv en werken als Het het Laatste op Avondmaal en de wereldberoemde Mona op tv Lisa. Lees meer over op tv de locaties die tijdens Van Vleuten bezoekt de op het gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

januari 2021
08-03-2019 21:10

Slot: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Slot: Diederik en Da Vinci

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van de documentaireserie Diederik en Da Vinci over Leonardo da Vinci. Precies 500 jaar na de dood van Leonardo Da Vinci reist Diederik van Vleuten het wereldberoemde genie achterna. Vanavond in h...

01-03-2019 21:10

Kapers op de Kust

Diederik en Da Vinci - Kapers op de Kust

Leonardo is jaloers op Michelangelo en probeert hem te dwarsbomen. In het oude ziekenhuis in hartje Florence ontdekt Diederik de kelders waar Leonardo overleden patiënten ontleedde voor zijn verbluffende, anatomische studies.

22-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

De vierde aflevering van de zesdelige documentairereeks over Leonardo Da Vinci gaat over de periode 1489 - 1499, 'Van mislukking tot meesterwerk', over onder andere Het Laatste Avondmaal. Aan het hof in Milaan kreeg Leonardo de opdracht vo...

15-02-2019 21:10

De mens in het midden 1482 - 1489

Diederik en Da Vinci - De mens in het midden 1482 - 1489

Leonardo wil in de smaak vallen bij de hertog van Milaan met een sollicitatiebrief vol bluf. Hij mag aan de slag als hofmusicus en theatermaker. Zijn honger naar erkenning brengt hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de Vitruviusman.

08-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks over Leonardo Da Vinci. Groei & Bloei 1464 - 1482. In Firenze groeit de jonge Leonardo uit tot één van de grote meesters, een echte 'homo universalis'. Hij begint aan het schilderij 'De Aanbidd...

01-02-2019 21:05

Nieuw: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Nieuw: Diederik en Da Vinci

In deze nieuwe documentairereeks over Leonardo Da Vinci reist cabaretier Diederik van Vleuten in zes afleveringen het wereldberoemde genie achterna. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:05 uur te zien op NPO 2. Het is dit jaar precies v...

Diederik en Da Vinci gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik en Da Vinci de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik en Da Vinci bij Diederik en Da Vinci liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik en Da Vinci. Heb je een uitzending van Diederik en Da Vinci gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik en Da Vinci gemist

Uitzending gemist van Diederik en Da Vinci? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik en Da Vinci kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!