Programma gemist?

Vanavond uit is de zesde en laatste op tv aflevering van op de documentaireserie de Diederik en Da in Vinci over Leonardo da Vinci. Precies de 500 jaar door na de dood van in tijdens Leonardo Da Vinci naar reist Diederik van Vleuten het het wereldberoemde genie achterna. Vanavond naar in het de laatste deel: Leonardo brengt zijn met laatste een jaren door uit aan het Franse op hof. Als hij sterft op tv heeft hij zijn Mona tijdens Lisa met bij zich.

Leonardo is jaloers uit op Michelangelo en het probeert in hem te dwarsbomen. In het met oude ziekenhuis de in naar hartje Florence ontdekt Diederik de de kelders waar Leonardo overleden met patiënten ontleedde uit voor zijn verbluffende, door anatomische naar studies.

De een vierde aflevering van de zesdelige in in documentairereeks over Leonardo de Da Vinci gaat over door de periode 1489 de - 1499, 'Van mislukking door tot meesterwerk', over in onder in andere Het Laatste Avondmaal. Aan het het hof in op tv Milaan kreeg Leonardo de uit opdracht voor een groots, door uit bronzen standbeeld van een paard. Een de op tv klus van aanzien waar naar Leonardo da Vinci tijdens zich helemaal op stort, in maar van de Franse troepen gooien roet in tijdens op tv het eten. Tussendoor schildert op Leonardo het ene na het op andere meesterwerk, waaronder naar Het Laatste Avondmaal. op Voor een deze beroemde muurschildering moest hij dertien met bijbelse figuren schilderen een van en hij wilde hen zo het echt mogelijk een uitbeelden. Lees op meer over dit van programma op gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

Leonardo wil in een het de smaak vallen bij de een hertog van van Milaan met een sollicitatiebrief vol in bluf. Hij op mag op aan de slag als hofmusicus en de theatermaker. Zijn honger tijdens naar erkenning van brengt naar hem tot een wereldberoemd van hoogtepunt: de de Vitruviusman.

Seizoen 1 het - op Aflevering 2 - Documentairereeks over Leonardo het Da Vinci. Groei & naar Bloei door 1464 - 1482. In door Firenze groeit de uit jonge Leonardo uit tot één een van de grote het meesters, een met echte 'homo universalis'. uit Hij begint aan het met schilderij 'De Aanbidding naar der Wijzen', in maar maakt het het niet in af.

In deze het nieuwe documentairereeks over een Leonardo Da de Vinci reist cabaretier Diederik van door Vleuten in zes de afleveringen het wereldberoemde een genie achterna. een De afleveringen zijn met elke op tv vrijdag om 21:05 uur de te zien op NPO de 2. Het een is dit jaar precies vijfhonderd jaar van na met de dood het van Da Vinci. Hij staat door bekend in om zijn meesterlijke kunst met en uitvindingen. Van Vleuten laat van zien hoe Da van naar Vinci met zijn onuitputtelijke het nieuwsgierigheid en door verwondering de wereld veranderde. De reis het gaat de langs unieke plekken door en werken als naar Het Laatste Avondmaal en de het wereldberoemde Mona Lisa. door Lees meer over op tv de naar locaties die Van Vleuten de bezoekt op uit gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

mei 2020
08-03-2019 21:10

Slot: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Slot: Diederik en Da Vinci

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van de documentaireserie Diederik en Da Vinci over Leonardo da Vinci. Precies 500 jaar na de dood van Leonardo Da Vinci reist Diederik van Vleuten het wereldberoemde genie achterna. Vanavond in h...

01-03-2019 21:10

Kapers op de Kust

Diederik en Da Vinci - Kapers op de Kust

Leonardo is jaloers op Michelangelo en probeert hem te dwarsbomen. In het oude ziekenhuis in hartje Florence ontdekt Diederik de kelders waar Leonardo overleden patiënten ontleedde voor zijn verbluffende, anatomische studies.

22-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

De vierde aflevering van de zesdelige documentairereeks over Leonardo Da Vinci gaat over de periode 1489 - 1499, 'Van mislukking tot meesterwerk', over onder andere Het Laatste Avondmaal. Aan het hof in Milaan kreeg Leonardo de opdracht vo...

15-02-2019 21:10

De mens in het midden 1482 - 1489

Diederik en Da Vinci - De mens in het midden 1482 - 1489

Leonardo wil in de smaak vallen bij de hertog van Milaan met een sollicitatiebrief vol bluf. Hij mag aan de slag als hofmusicus en theatermaker. Zijn honger naar erkenning brengt hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de Vitruviusman.

08-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks over Leonardo Da Vinci. Groei & Bloei 1464 - 1482. In Firenze groeit de jonge Leonardo uit tot één van de grote meesters, een echte 'homo universalis'. Hij begint aan het schilderij 'De Aanbidd...

01-02-2019 21:05

Nieuw: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Nieuw: Diederik en Da Vinci

In deze nieuwe documentairereeks over Leonardo Da Vinci reist cabaretier Diederik van Vleuten in zes afleveringen het wereldberoemde genie achterna. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:05 uur te zien op NPO 2. Het is dit jaar precies v...

Diederik en Da Vinci gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik en Da Vinci de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik en Da Vinci bij Diederik en Da Vinci liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik en Da Vinci. Heb je een uitzending van Diederik en Da Vinci gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik en Da Vinci gemist

Uitzending gemist van Diederik en Da Vinci? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik en Da Vinci kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!