Programma gemist?

Vanavond is de met met zesde en laatste een aflevering van de een documentaireserie Diederik en Da Vinci over met Leonardo tijdens da Vinci. Precies 500 jaar de na tijdens de dood van Leonardo het Da Vinci reist Diederik op van Vleuten het van wereldberoemde in genie achterna. Vanavond in het tijdens laatste deel: de Leonardo brengt zijn van laatste jaren door aan het het Franse hof. in Als hij sterft heeft uit hij zijn uit Mona Lisa bij op zich.

Leonardo in is jaloers door op Michelangelo en probeert hem op te dwarsbomen. in In het oude ziekenhuis op in van hartje Florence ontdekt Diederik de naar kelders de waar Leonardo overleden patiënten ontleedde uit voor zijn door verbluffende, anatomische door studies.

De met vierde aflevering van van de zesdelige documentairereeks over met Leonardo met Da Vinci gaat over de periode door 1489 tijdens - 1499, 'Van mislukking tot in het meesterwerk', over onder uit andere Het Laatste Avondmaal. Aan een het hof in Milaan kreeg van in Leonardo de opdracht voor een groots, op tv bronzen standbeeld op van een paard. in Een klus van de aanzien waar Leonardo da de door Vinci zich helemaal op stort, op maar de Franse op tv troepen gooien van roet in met het eten. Tussendoor schildert van Leonardo het ene na het in andere meesterwerk, waaronder met Het tijdens Laatste Avondmaal. Voor deze beroemde muurschildering het moest hij dertien naar bijbelse figuren schilderen van met en hij wilde hen zo echt met mogelijk uitbeelden. naar Lees meer een over dit programma op het gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

Leonardo wil op in de in smaak vallen bij de hertog in tijdens van Milaan met een sollicitatiebrief naar vol bluf. Hij mag op aan de slag uit als hofmusicus en op theatermaker. Zijn honger van naar het erkenning brengt hem tot naar een wereldberoemd hoogtepunt: door de het Vitruviusman.

Seizoen 1 in - in Aflevering 2 - Documentairereeks in over Leonardo Da Vinci. Groei naar & Bloei de 1464 - op tv 1482. In Firenze groeit het de jonge Leonardo uit in tot één van de uit grote van meesters, een echte op 'homo universalis'. Hij naar begint aan het schilderij de 'De Aanbidding der Wijzen', maar het maakt het het niet met af.

In door deze nieuwe documentairereeks over Leonardo een Da Vinci reist met cabaretier Diederik van een Vleuten de in zes op afleveringen het wereldberoemde genie achterna. De op tv afleveringen zijn elke uit vrijdag om 21:05 de uur te zien in op tv op NPO 2. Het is door dit jaar naar precies vijfhonderd jaar uit na de dood van met Da Vinci. Hij staat bekend een om een zijn meesterlijke kunst en uitvindingen. tijdens naar Van Vleuten laat zien een hoe Da tijdens Vinci met zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid en tijdens verwondering naar de wereld veranderde. De reis de gaat langs uit unieke plekken en werken een met als Het Laatste Avondmaal en van de wereldberoemde tijdens Mona Lisa. Lees meer over naar de van locaties die in Van Vleuten bezoekt op in gids.tv/programma/diederik-en-da-vinci.

september 2020
08-03-2019 21:10

Slot: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Slot: Diederik en Da Vinci

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van de documentaireserie Diederik en Da Vinci over Leonardo da Vinci. Precies 500 jaar na de dood van Leonardo Da Vinci reist Diederik van Vleuten het wereldberoemde genie achterna. Vanavond in h...

01-03-2019 21:10

Kapers op de Kust

Diederik en Da Vinci - Kapers op de Kust

Leonardo is jaloers op Michelangelo en probeert hem te dwarsbomen. In het oude ziekenhuis in hartje Florence ontdekt Diederik de kelders waar Leonardo overleden patiënten ontleedde voor zijn verbluffende, anatomische studies.

22-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci: Laatste Avondmaal

De vierde aflevering van de zesdelige documentairereeks over Leonardo Da Vinci gaat over de periode 1489 - 1499, 'Van mislukking tot meesterwerk', over onder andere Het Laatste Avondmaal. Aan het hof in Milaan kreeg Leonardo de opdracht vo...

15-02-2019 21:10

De mens in het midden 1482 - 1489

Diederik en Da Vinci - De mens in het midden 1482 - 1489

Leonardo wil in de smaak vallen bij de hertog van Milaan met een sollicitatiebrief vol bluf. Hij mag aan de slag als hofmusicus en theatermaker. Zijn honger naar erkenning brengt hem tot een wereldberoemd hoogtepunt: de Vitruviusman.

08-02-2019 21:10

Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Diederik en Da Vinci

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks over Leonardo Da Vinci. Groei & Bloei 1464 - 1482. In Firenze groeit de jonge Leonardo uit tot één van de grote meesters, een echte 'homo universalis'. Hij begint aan het schilderij 'De Aanbidd...

01-02-2019 21:05

Nieuw: Diederik en Da Vinci

Diederik en Da Vinci - Nieuw: Diederik en Da Vinci

In deze nieuwe documentairereeks over Leonardo Da Vinci reist cabaretier Diederik van Vleuten in zes afleveringen het wereldberoemde genie achterna. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:05 uur te zien op NPO 2. Het is dit jaar precies v...

Diederik en Da Vinci gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik en Da Vinci de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik en Da Vinci bij Diederik en Da Vinci liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik en Da Vinci. Heb je een uitzending van Diederik en Da Vinci gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik en Da Vinci gemist

Uitzending gemist van Diederik en Da Vinci? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik en Da Vinci kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!