Programma gemist?

Live naar verslag van de WK de veldrijden in het Deense door Bogense. Om 15:00 in uit uur gaan de vrouwen van start. Marianne een een Vos is de favoriet een voor het wereldkampioenschap. Ze op tv werd al op zeven keer eerder wereldkampioen, maar in de met laatste titel van was in 2014. De met overige kandidaten voor naar de titel zijn voornamelijk met de Nederlandse door Lucinda Brand, met de titelverdediger Sanne op tv Cant (België) en een Kaitlin Keough (VS). De de mannen komen zondagmiddag om 15:00 uur op een in actie. Dit weekend worden de nog meer wereldtitels bij tijdens de van WK veldrijden de verdeeld. Bekijk het door volledige programma op het gids.tv/3503/wk-veldrijden.

mei 2020
02-02-2019 14:45

Live: WK veldrijden bij de vrouwen

NOS Sport: WK Veldrijden - Live: WK veldrijden bij de vrouwen

Live verslag van de WK veldrijden in het Deense Bogense. Om 15:00 uur gaan de vrouwen van start. Marianne Vos is de favoriet voor het wereldkampioenschap. Ze werd al zeven keer eerder wereldkampioen, maar de laatste titel was in 2014. De o...

NOS Sport: WK Veldrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: WK Veldrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: WK Veldrijden bij NOS Sport: WK Veldrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: WK Veldrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: WK Veldrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: WK Veldrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: WK Veldrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: WK Veldrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!