Programma gemist?

2019 is uitgeroepen het tot het van Rembrandtjaar. De NOS op tv is vanavond live op bij het publieksevenement de waarmee het uit Rembrandtjaar wordt geopend. Dat door wordt gehouden door voor de deur van van de door woning van de meester zelf, op tv het Rembrandthuis in Amsterdam. Het door is de dit jaar van 350 jaar geleden dat de grootste op schilder door van Nederland overleed. Presentator tijdens Annechien Steenhuizen praat over op tv leven en naar werk van Rembrandt met met Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits, van zijn collega Lidewij met tijdens de Koekkoek van het uit Rembrandthuis en Charlotte Caspers, die door voor tijdens het programma in Het Geheim van de met Meester al eens twee een Rembrandts een exact heeft nageschilderd. Ook door is er veel aandacht op tv voor de schilderijen (waaronder door natuurlijk De door Nachtwacht) door en etsen van de meester en het voor de speciale op tentoonstellingen het die de de opening van het Rembrandtjaar omlijsten. Daarnaast worden de vier Nederlanders de gevolgd voor wie met de schilder een naar bijzondere betekenis uit heeft: zanger en een amateurfotograaf Marco Borsato, die zich uit bij van het fotograferen laat leiden tijdens door de van ook voor op Rembrandt zo belangrijke lichtinval; door schrijfster Simone van der Vlugt, op die de werkt aan een historische roman op tv over Geertje Dircx, op tv de in oppas met wie de schilder op een een gedoemde relatie had; en fotografe een Carla van een de van Puttelaar, bekend om haar door Rembrandteske portretten van van vooral vrouwelijk tijdens naakt.

september 2021
02-02-2019 21:40

Live: Opening Rembrandtjaar

NOS Opening Rembrandtjaar - Live: Opening Rembrandtjaar

2019 is uitgeroepen tot het Rembrandtjaar. De NOS is vanavond live bij het publieksevenement waarmee het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt gehouden voor de deur van de woning van de meester zelf, het Rembrandthuis in Amsterdam. Het is...

NOS Opening Rembrandtjaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Rembrandtjaar bij NOS Opening Rembrandtjaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Rembrandtjaar. Heb je een uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Rembrandtjaar gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Rembrandtjaar? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Rembrandtjaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!