Programma gemist?

2019 is het uitgeroepen tot het op tv Rembrandtjaar. De NOS een is vanavond live met bij het het publieksevenement waarmee het op Rembrandtjaar wordt op tv geopend. Dat wordt gehouden voor een de deur van op tv de woning van de in meester op zelf, het Rembrandthuis in Amsterdam. Het tijdens is dit naar jaar 350 het jaar geleden tijdens dat de grootste schilder van Nederland naar op tv overleed. Presentator Annechien Steenhuizen het praat over leven door en werk met van Rembrandt met een Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits, zijn van collega Lidewij de Koekkoek door van het Rembrandthuis uit en Charlotte Caspers, die van voor het op programma Het met Geheim van de op Meester al naar eens twee Rembrandts de exact heeft nageschilderd. tijdens Ook is er op tv veel aandacht voor de schilderijen (waaronder naar natuurlijk De met Nachtwacht) en uit etsen van de op tv meester en voor met de speciale tentoonstellingen die de door opening van het uit Rembrandtjaar op omlijsten. Daarnaast worden vier Nederlanders gevolgd met voor door wie de schilder de een bijzondere betekenis heeft: zanger op met en amateurfotograaf Marco Borsato, tijdens die zich bij het fotograferen op laat leiden door uit de ook voor op Rembrandt zo belangrijke naar lichtinval; op tv schrijfster Simone van in der Vlugt, die werkt aan uit op een historische roman door over Geertje Dircx, de een oppas met wie de op schilder door een gedoemde relatie met had; en fotografe Carla het van de de Puttelaar, bekend om haar Rembrandteske op tv portretten van vooral vrouwelijk op tv de naakt.

mei 2020
02-02-2019 21:40

Live: Opening Rembrandtjaar

NOS Opening Rembrandtjaar - Live: Opening Rembrandtjaar

2019 is uitgeroepen tot het Rembrandtjaar. De NOS is vanavond live bij het publieksevenement waarmee het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt gehouden voor de deur van de woning van de meester zelf, het Rembrandthuis in Amsterdam. Het is...

NOS Opening Rembrandtjaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Rembrandtjaar bij NOS Opening Rembrandtjaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Rembrandtjaar. Heb je een uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Rembrandtjaar gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Rembrandtjaar? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Rembrandtjaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!