Programma gemist?

2019 het is uitgeroepen met tot het Rembrandtjaar. De de NOS is vanavond live bij de het publieksevenement tijdens waarmee de het Rembrandtjaar wordt een geopend. Dat wordt gehouden voor de door de deur van de woning door van de door meester zelf, het in Rembrandthuis in Amsterdam. Het de is dit jaar 350 jaar door geleden dat in de grootste schilder van Nederland het overleed. Presentator Annechien door Steenhuizen praat het over leven het en werk van Rembrandt het met Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits, het zijn collega van Lidewij de naar Koekkoek van het van Rembrandthuis en Charlotte Caspers, die op voor het programma het Het Geheim van het de Meester een al eens twee Rembrandts uit exact heeft nageschilderd. tijdens Ook de is er veel naar aandacht voor met de schilderijen (waaronder op tv natuurlijk De Nachtwacht) en met etsen van de het meester en in voor de speciale tentoonstellingen van die de opening van het het Rembrandtjaar omlijsten. Daarnaast worden op vier Nederlanders het gevolgd voor uit wie de naar schilder een bijzondere betekenis heeft: op tv zanger en amateurfotograaf Marco tijdens Borsato, op die zich bij het op tv fotograferen een laat leiden door de ook voor van in Rembrandt zo belangrijke lichtinval; schrijfster van Simone uit van der Vlugt, die werkt het aan een historische het roman over Geertje tijdens Dircx, de oppas met met het wie de schilder door een gedoemde relatie had; op tv en fotografe door Carla van de Puttelaar, bekend om in haar van Rembrandteske portretten van het vooral vrouwelijk op naakt.

oktober 2020
02-02-2019 21:40

Live: Opening Rembrandtjaar

NOS Opening Rembrandtjaar - Live: Opening Rembrandtjaar

2019 is uitgeroepen tot het Rembrandtjaar. De NOS is vanavond live bij het publieksevenement waarmee het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt gehouden voor de deur van de woning van de meester zelf, het Rembrandthuis in Amsterdam. Het is...

NOS Opening Rembrandtjaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Rembrandtjaar bij NOS Opening Rembrandtjaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Rembrandtjaar. Heb je een uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Rembrandtjaar gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Rembrandtjaar? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Rembrandtjaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!