Programma gemist?

2019 in is uitgeroepen een tot het Rembrandtjaar. De uit NOS is vanavond live bij tijdens het met publieksevenement waarmee in het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt een gehouden voor een de deur tijdens van de het woning van de door meester zelf, het op Rembrandthuis in Amsterdam. Het is dit het jaar 350 in jaar geleden dat de grootste met schilder tijdens van Nederland overleed. Presentator tijdens Annechien naar Steenhuizen praat over leven en tijdens werk van Rembrandt met de Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits, tijdens zijn collega met Lidewij de Koekkoek de van het Rembrandthuis op tv en van Charlotte Caspers, die voor op het programma Het Geheim op tv van de Meester uit al door eens twee Rembrandts exact heeft op nageschilderd. het Ook is er veel aandacht uit voor van de schilderijen (waaronder natuurlijk in De Nachtwacht) het en etsen van de meester en het het voor de speciale tentoonstellingen die de met opening van het door Rembrandtjaar omlijsten. Daarnaast worden in de vier Nederlanders gevolgd voor wie de het schilder uit een bijzondere betekenis heeft: op zanger in en amateurfotograaf Marco Borsato, tijdens die zich bij het fotograferen tijdens laat leiden door de de ook voor een Rembrandt met zo belangrijke tijdens lichtinval; schrijfster Simone van met der Vlugt, die werkt aan de het een historische roman over Geertje met Dircx, de oppas met het wie de op schilder door een gedoemde relatie had; en fotografe op tv Carla van met de uit Puttelaar, bekend om haar Rembrandteske portretten op tv in van vooral vrouwelijk op naakt.

april 2021
02-02-2019 21:40

Live: Opening Rembrandtjaar

NOS Opening Rembrandtjaar - Live: Opening Rembrandtjaar

2019 is uitgeroepen tot het Rembrandtjaar. De NOS is vanavond live bij het publieksevenement waarmee het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt gehouden voor de deur van de woning van de meester zelf, het Rembrandthuis in Amsterdam. Het is...

NOS Opening Rembrandtjaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Rembrandtjaar bij NOS Opening Rembrandtjaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Rembrandtjaar. Heb je een uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Rembrandtjaar gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Rembrandtjaar? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Rembrandtjaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!