Programma gemist?

2019 met is uitgeroepen tijdens tot het Rembrandtjaar. De NOS is tijdens op tv vanavond live bij door het publieksevenement waarmee uit het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt de gehouden voor de tijdens deur van de uit woning van van de meester zelf, in het Rembrandthuis in in Amsterdam. Het is van dit jaar 350 jaar geleden op dat de de grootste schilder van Nederland tijdens uit overleed. Presentator Annechien Steenhuizen praat over door leven met en werk van Rembrandt met van Rijksmuseumdirecteur in Taco Dibbits, zijn collega naar Lidewij de Koekkoek in van het een Rembrandthuis en op Charlotte Caspers, die voor het met programma Het Geheim in van de Meester het al eens twee Rembrandts het in exact heeft nageschilderd. in Ook is er veel aandacht uit voor de het schilderijen (waaronder natuurlijk De naar Nachtwacht) en op etsen van de meester tijdens en uit voor de speciale op tentoonstellingen die de opening van het de Rembrandtjaar de omlijsten. Daarnaast worden vier Nederlanders door gevolgd voor wie de met schilder een op bijzondere de betekenis heeft: zanger naar en amateurfotograaf Marco Borsato, die zich het bij het fotograferen de laat leiden door uit de ook van voor Rembrandt zo belangrijke van lichtinval; schrijfster tijdens Simone naar van der Vlugt, op die werkt aan een historische roman naar door over Geertje Dircx, de oppas door met wie uit de schilder een op tv gedoemde relatie had; en fotografe op tijdens Carla van de Puttelaar, bekend om in haar Rembrandteske portretten het van vooral vrouwelijk een het naakt.

januari 2021
02-02-2019 21:40

Live: Opening Rembrandtjaar

NOS Opening Rembrandtjaar - Live: Opening Rembrandtjaar

2019 is uitgeroepen tot het Rembrandtjaar. De NOS is vanavond live bij het publieksevenement waarmee het Rembrandtjaar wordt geopend. Dat wordt gehouden voor de deur van de woning van de meester zelf, het Rembrandthuis in Amsterdam. Het is...

NOS Opening Rembrandtjaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Rembrandtjaar bij NOS Opening Rembrandtjaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Rembrandtjaar. Heb je een uitzending van NOS Opening Rembrandtjaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Rembrandtjaar gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Rembrandtjaar? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Rembrandtjaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!