Programma gemist?

Het door onderzoek van Cadi en Vaughan op tv naar de moorden de en een naar de verdwijning het van Megan vordert, van maar het is nog altijd het onduidelijk wie het de van dader is. Een ongegrond vermoeden brengt op tv met de zaak in een stroomversnelling. uit De spanningen in tussen Alun Pryce en de Ieuan Rhys het leiden tot een uit escalatie. Megans benarde situatie het duurt voort, maar de ze hoopt naar contact te krijgen met Dylans tijdens door dochter.

Politie-inspecteur de Cadi John in gaat naar de Gladwell-gevangenis op om met Endaf Elwy op tv te met praten, die jaren in geleden door haar vader in is gearresteerd op en is veroordeeld voor uit de moord op Anna uit Williams. Megan van Ruddock wordt als vermist opgegeven. in Brigadier Owen het Vaughan op onderzoekt de zaak. Megan zit het nog steeds opgesloten en van neemt uit zich voor sterk te op tv blijven.

Cadi en naar Vaughan blijven op zoek tijdens op tv naar meer informatie over William van Parry, de de eigenaar van de rode op pick-up. naar Tijdens hun onderzoek tijdens stuiten ze op het verrassende, nieuwe feiten. In op tv het licht van de in recente gebeurtenissen wil het Cadi met haar vader met op tv gaan praten over een oude moordzaak. door op tv Megans situatie lijkt uitzichtloos. uit Een collega van Vaughan in vraagt met hem mee om iets te gaan in op tv drinken.

De op jonge dochter van op Dylan Harris ziet naar 's avonds uit het raam op tv in vreemde dingen gebeuren. De politie tijdens doet een buurtonderzoek en een gaat nogmaals op bij de Harris langs om naar hem vragen te stellen over de tijdens avond met waarop het naar lichaam van Mali naar Pryce is gevonden. Het huis van tijdens Harris blijkt duistere tijdens geheimen op tv te bewaren. op tv Megan Ruddock zit door gevangen in een van nachtmerrie.

Kort nadat tijdens Mali op Pryce dood is aangetroffen, op wordt opnieuw uit een jonge vrouw belaagd in door een de onbekende man. Politie-inspecteur Cadi door en haar naar collega Owen onderzoeken of er een op verband is de met met de zaak-Pryce. Dylan komt in uit de problemen tijdens als hij weer te een laat op tv op zijn werk de verschijnt. Ffion ontdekt de littekens op op de armen van op tv door Megan, die in paniek uit raakt en een het drastische beslissing door neemt.

Aflevering op 2 - Britse een misdaadserie (2018). Politie-inspecteur Cadi in John en een brigadier Owen Vaughan de onderzoeken een mogelijk verband met op de verdwijning van op een het ander meisje en gaan op praten met de draaideurcrimineel de Ieuan Rhys. tijdens Megan verbergt haar problemen voor op het haar vrienden en op familie. De gevaarlijke vrouwenbelager Dylan Harris van heeft op tv inmiddels een van nieuw potentieel slachtoffer op door het oog.

Vanaf vanavond is door de achtdelige Britse het misdaadserie Hidden elke naar zaterdag te zien een op NPO 2. van in Vanaf volgende week beginnen een de afleveringen uit wekelijks om 22:40 naar uur. De vondst in van het lichaam de van een jonge vrouw, Mali een Pryce, in een van rivier door haalt het leven van inspecteur op Cadi John en van de van mensen rondom haar voor altijd van overhoop. Mali een was al vijf jaar vermist door en het is naar voor de de politie een raadsel op waar ze al naar die tijd vastgehouden uit werd. Zal de moordenaar naar van van Mali opnieuw toeslaan? door De druk op de politie om tijdens snel antwoorden uit te vinden is van hoog.

februari 2020
16-03-2019 22:40

Aflevering 7

Hidden - Aflevering 7

Het onderzoek van Cadi en Vaughan naar de moorden en naar de verdwijning van Megan vordert, maar het is nog altijd onduidelijk wie de dader is. Een ongegrond vermoeden brengt de zaak in een stroomversnelling. De spanningen tussen Alun Pryce...

09-03-2019 22:40

Aflevering 6

Hidden - Aflevering 6

Politie-inspecteur Cadi John gaat naar de Gladwell-gevangenis om met Endaf Elwy te praten, die jaren geleden door haar vader is gearresteerd en is veroordeeld voor de moord op Anna Williams. Megan Ruddock wordt als vermist opgegeven. Brigad...

02-03-2019 22:40

Aflevering 5

Hidden - Aflevering 5

Cadi en Vaughan blijven op zoek naar meer informatie over William Parry, de eigenaar van de rode pick-up. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op verrassende, nieuwe feiten. In het licht van de recente gebeurtenissen wil Cadi met haar vader gaa...

23-02-2019 22:40

Aflevering 4

Hidden - Aflevering 4

De jonge dochter van Dylan Harris ziet 's avonds uit het raam vreemde dingen gebeuren. De politie doet een buurtonderzoek en gaat nogmaals bij Harris langs om hem vragen te stellen over de avond waarop het lichaam van Mali Pryce is gevonden...

16-02-2019 22:40

Aflevering 3

Hidden - Aflevering 3

Kort nadat Mali Pryce dood is aangetroffen, wordt opnieuw een jonge vrouw belaagd door een onbekende man. Politie-inspecteur Cadi en haar collega Owen onderzoeken of er een verband is met de zaak-Pryce. Dylan komt in de problemen als hij we...

09-02-2019 22:40

Hidden

Hidden - Hidden

Aflevering 2 - Britse misdaadserie (2018). Politie-inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan onderzoeken een mogelijk verband met de verdwijning van een ander meisje en gaan praten met de draaideurcrimineel Ieuan Rhys. Megan verbergt ...

02-02-2019 22:50

Nieuw: Hidden

Hidden - Nieuw: Hidden

Vanaf vanavond is de achtdelige Britse misdaadserie Hidden elke zaterdag te zien op NPO 2. Vanaf volgende week beginnen de afleveringen wekelijks om 22:40 uur. De vondst van het lichaam van een jonge vrouw, Mali Pryce, in een rivier haalt...

Hidden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hidden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hidden bij Hidden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hidden. Heb je een uitzending van Hidden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hidden gemist

Uitzending gemist van Hidden? Hier kun je alle uitzendingen van Hidden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-03-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!