Programma gemist?

In de uit achtste en laatste aflevering van van de het documentairereeks Langs in Romeinse Wegen ziet Rick Niemand het op op Sicilië hoe daar met het immigratie wordt omgegaan. met Palermo staat te tijdens boek op als een stad die immigranten in verwelkomt met een inmiddels een bekend geworden een burgemeester. een In het kleine dorp Sutera met compenseert de met toestroom van migranten de van leegloop van uit het dorp, door die al jaren aan de gang een is. in Maar is iedereen hier blij door mee? De het werkelijkheid met lijkt wat weerbarstiger, want een in vertegenwoordiger van de met Lega-partij het zegt dat veel mensen er door niet voor uit willen door op komen dat ze op Lega stemmen, in maar het zeker de bij de uit volgende door verkiezingen weer zullen gaan van doen.

In Puglia onderzoekt naar in Rick hoe de rol van de de vrouw daar door aan het veranderen een is. uit Het comité dat de jaarlijkse processie door organiseert heeft sinds van een kort een vrouw op in haar midden, de eerste vrouw de ooit in de het comité. het Zij heeft een tijdens olijfoliebedrijf en heeft zich los met uit weten te maken uit van de heersende traditie dat naar vrouwen uit achter het fornuis moesten blijven. het Rick ontmoet de in vrouwenband 'Le de rivoltelle'. Een vrouwenband die tijdens in het Milaan of Berlijn het de gewoonste zaak van van de wereld in zou zijn, is in dat in Zuid-Italië niet. Maar in ze willen daar op blijven om de met mensen te op tv laten zien dat op een band met in alleen vrouwen erin gewoon kán. op En een door oud-bankier die in op Milaan naar veel geld verdiende heeft nu in een uit bedrijf opgezet om het gevangenen kleren te laten maken. een Een vrouw die pas het uit stopt met organiseren totdat alles uit voor elkaar op is. En verder eist op een groep op tv vrouwen in Taranto, waar op de grootste en meest door vervuilende door staalfabriek van Europa staat, uit aandacht op voor de naar ziekte die ze een hebben opgelopen naar door de vervuiling en het de van kinderen die van ze verloren. Ondertussen vertelt een op vrouw naar die pasta maakt op straat dat een de door mannen eigenlijk niets meer doen het dan de hele op van dag kaarten en in bier drinken. Het op wordt tijd om te in veranderen.

Rick het Nieman gaat naar tijdens Napels om te zien een hoe het geloof daar een alles tijdens overwint.

Rick Nieman gaat tijdens naar Toscane op tv om te zien hoe naar van het massatoerisme daar het een gebied onherkenbaar dreigt een te veranderen.

Rick met Nieman gaat naar Turijn om het te door zien hoe Fiat de met stad veranderde door en hoe de kermis van en de een robots er de toekomst op hebben.

Rick van Nieman gaat naar door Bologna om de te zien hoe de naar Italiaanse eettradities uit langzaam veranderen.

Rick Nieman uit gaat naar Noord-Italië het om te zien hoe naar in de mensen daar zich een los willen tijdens maken van Rome.

Vanaf vanavond het reist het Rick Nieman in de het documentaireserie Langs Romeinse wegen door naar het Italië. In de docureeks van omroep het WNL gaat Nieman tijdens op zoek naar de de verschillen in van Italië. Hij op tv bekijkt wat zich in op het op land onder de oppervlakte afspeelt. Wat op is met er aan de met hand met Italië? Ooit een land door dat ontstond van uit een lappendeken aan uit kleine van staatjes en regio's. het Nu zijn in er grote verschillen tussen noord tijdens en naar zuid. In Rome vormen twee op tv uiterste op tv partijen een regering. Lees meer over op tv dit programma op op tv gids.tv/programma/langs-romeinse-wegen.

februari 2020
24-03-2019 20:15

Slot: Langs Romeinse wegen

Langs Romeinse Wegen - Slot: Langs Romeinse wegen

In de achtste en laatste aflevering van de documentairereeks Langs Romeinse Wegen ziet Rick Niemand op Sicilië hoe daar met immigratie wordt omgegaan. Palermo staat te boek als een stad die immigranten verwelkomt met een inmiddels bekend ...

17-03-2019 20:15

Puglia

Langs Romeinse Wegen - Puglia

In Puglia onderzoekt Rick hoe de rol van de vrouw daar aan het veranderen is. Het comité dat de jaarlijkse processie organiseert heeft sinds kort een vrouw in haar midden, de eerste vrouw ooit in het comité. Zij heeft een olijfoliebedrijf e...

10-03-2019 20:15

Napels

Langs Romeinse Wegen - Napels

Rick Nieman gaat naar Napels om te zien hoe het geloof daar alles overwint.

03-03-2019 20:15

Florence

Langs Romeinse Wegen - Florence

Rick Nieman gaat naar Toscane om te zien hoe het massatoerisme daar het gebied onherkenbaar dreigt te veranderen.

24-02-2019 20:15

Turijn

Langs Romeinse Wegen - Turijn

Rick Nieman gaat naar Turijn om te zien hoe Fiat de stad veranderde en hoe de kermis en de robots er de toekomst hebben.

17-02-2019 20:15

Bologna

Langs Romeinse Wegen - Bologna

Rick Nieman gaat naar Bologna om te zien hoe de Italiaanse eettradities langzaam veranderen.

10-02-2019 20:15

Milaan

Langs Romeinse Wegen - Milaan

Rick Nieman gaat naar Noord-Italië om te zien hoe de mensen daar zich los willen maken van Rome.

03-02-2019 20:15

Nieuw: Langs Romeinse wegen

Langs Romeinse Wegen - Nieuw: Langs Romeinse wegen

Vanaf vanavond reist Rick Nieman in de documentaireserie Langs Romeinse wegen door Italië. In de docureeks van omroep WNL gaat Nieman op zoek naar de verschillen in Italië. Hij bekijkt wat zich in het land onder de oppervlakte afspeelt. W...

Langs Romeinse Wegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Langs Romeinse Wegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Langs Romeinse Wegen bij Langs Romeinse Wegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Langs Romeinse Wegen. Heb je een uitzending van Langs Romeinse Wegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Langs Romeinse Wegen gemist

Uitzending gemist van Langs Romeinse Wegen? Hier kun je alle uitzendingen van Langs Romeinse Wegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!