Programma gemist?

De nano-wetenschapper in Leo Kouwenhoven heeft met tijdens het zijn topteam uit door Delft een voorsprong in op tv een internationale in race die uiteindelijk moet leiden tot uit de een quantumcomputer, de heilige graal het van op tv de natuurkunde. Maar wanneer zal die uit uit quantumcomputer werkelijkheid worden? Vijfenzeventig jaar nadat op tv Ettore een Majorana het mysterieuze Majoranadeeltje voorspelde, werd op het pas met voor met de eerste keer waargenomen door van natuurkundige Leo Kouwenhoven en van zijn op tv team in Delft tijdens in 2012. Het deeltje is mogelijk op tv de sleutel naar tot het naar bouwen van een quantumcomputer, vergeleken de waarbij de tijdens computer zoals wij uit die kennen niet meer tijdens het dan een telraam is. met Iedereen is het een erover eens dat het een quantumcomputer een volgende de wetenschappelijke en tijdens economische revolutie zal ontketenen. Wereldwijd is door de vondst van op het tijdens Majoranadeeltje bejubeld en door nu gaat Kouwenhoven verder: hij naar moet meerdere eigenschappen tijdens in van het deeltje vaststellen om de op quantumcomputer een te kunnen verwezenlijken. Maar de de natuur laat in zich naar niet makkelijk bedwingen. met Regisseur David Kleijwegt heeft tijdens Kouwenhoven en zijn het team gefilmd vanaf 2012 de tot het nu. De wetenschap stagneert, peperdure tijdens machines werken met niet als de gepland en promovendi verliezen van hoop. Maar de belofte van tijdens een een quantumcomputer is op zo groot de belangrijkste internationale tech-bedrijven uit grote sommen geld op tv uit uittrekken voor onderzoek. De Nederlandse overheid door wil niet met achterblijven. op tv Leo Kouwenhoven haalt meer van dan miljoenen tijdens binnen om zijn onderzoek met het volle vaart te tijdens vervolgen. Hij speelt mee het in de Champions een van League van de internationale wetenschap, een maar in wanneer zal die quantumcomputer werkelijkheid een worden?

mei 2021
04-02-2019 20:25

Docu: De race

2Doc: De race - Docu: De race

De nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de natuurkunde. Maar wanneer zal die quantumcomputer ...

2Doc: De race gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De race de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De race bij 2Doc: De race liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De race. Heb je een uitzending van 2Doc: De race gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De race gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De race? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De race kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!