Programma gemist?

De nano-wetenschapper Leo van Kouwenhoven uit heeft met uit zijn topteam uit Delft een voorsprong met op in een internationale race de die uiteindelijk moet uit leiden tot de op quantumcomputer, de heilige graal op van de op tv natuurkunde. Maar wanneer zal die uit quantumcomputer werkelijkheid op worden? Vijfenzeventig jaar nadat Ettore in Majorana het mysterieuze met in Majoranadeeltje voorspelde, werd het pas voor door de eerste op keer tijdens waargenomen door natuurkundige tijdens Leo Kouwenhoven en een zijn team in Delft in in 2012. Het van deeltje is mogelijk op de sleutel tot het door bouwen van een quantumcomputer, vergeleken een waarbij op de computer uit zoals wij die met kennen niet meer de dan een telraam is. Iedereen door is in het erover eens dat een met quantumcomputer een volgende in wetenschappelijke het en economische revolutie zal ontketenen. Wereldwijd is de de uit vondst van het Majoranadeeltje bejubeld met naar en nu gaat Kouwenhoven verder: hij het moet meerdere uit eigenschappen van het in deeltje vaststellen om de van quantumcomputer te kunnen door verwezenlijken. van Maar de op tv natuur laat zich een niet makkelijk bedwingen. Regisseur David de Kleijwegt heeft Kouwenhoven en tijdens zijn team met gefilmd vanaf tijdens 2012 tot nu. De wetenschap de stagneert, peperdure naar machines werken niet uit als gepland en promovendi uit van verliezen hoop. Maar de uit belofte van een quantumcomputer met is zo tijdens groot de belangrijkste van internationale tech-bedrijven grote een sommen geld uittrekken voor de onderzoek. De Nederlandse overheid een wil niet achterblijven. van Leo Kouwenhoven het haalt meer dan miljoenen een binnen om zijn de onderzoek met volle met vaart de te vervolgen. Hij speelt mee op tv in de op Champions League uit van de internationale wetenschap, van maar wanneer met zal die quantumcomputer door werkelijkheid worden?

september 2021
04-02-2019 20:25

Docu: De race

2Doc: De race - Docu: De race

De nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de natuurkunde. Maar wanneer zal die quantumcomputer ...

2Doc: De race gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De race de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De race bij 2Doc: De race liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De race. Heb je een uitzending van 2Doc: De race gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De race gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De race? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De race kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!