Programma gemist?

De nano-wetenschapper Leo op tv Kouwenhoven op tv heeft met zijn topteam uit naar Delft in een voorsprong in een naar internationale een race die uiteindelijk op tv moet leiden tot tijdens de quantumcomputer, de heilige graal van naar de natuurkunde. in Maar wanneer zal het die quantumcomputer werkelijkheid worden? Vijfenzeventig met jaar nadat door Ettore Majorana op tv het mysterieuze de Majoranadeeltje voorspelde, werd het een pas voor de een eerste keer waargenomen in door natuurkundige Leo Kouwenhoven en naar zijn team in naar Delft in 2012. Het met deeltje is mogelijk de op tv de sleutel tot het tijdens bouwen van een een quantumcomputer, vergeleken waarbij van de computer door zoals wij die uit kennen niet meer dan met een telraam is. Iedereen door is het naar erover eens dat uit een quantumcomputer een op volgende wetenschappelijke uit en economische revolutie zal op tv ontketenen. Wereldwijd is de vondst uit van het Majoranadeeltje uit bejubeld naar en nu gaat Kouwenhoven verder: op hij moet op meerdere eigenschappen van een het deeltje vaststellen van om de quantumcomputer te van kunnen verwezenlijken. op tv Maar de natuur de laat zich niet op makkelijk bedwingen. Regisseur David Kleijwegt van heeft Kouwenhoven tijdens en zijn team gefilmd de vanaf 2012 naar tot nu. door De wetenschap stagneert, peperdure machines naar werken niet door als gepland en promovendi met verliezen hoop. Maar tijdens de belofte tijdens van een met quantumcomputer is met zo groot de belangrijkste internationale tech-bedrijven naar grote sommen de geld uittrekken voor onderzoek. van De Nederlandse overheid een uit wil niet achterblijven. Leo op Kouwenhoven haalt meer dan de miljoenen binnen om zijn op onderzoek met op volle door vaart te vervolgen. tijdens Hij speelt mee de in de Champions League een van de van internationale wetenschap, maar wanneer zal van die in quantumcomputer werkelijkheid worden?

januari 2021
04-02-2019 20:25

Docu: De race

2Doc: De race - Docu: De race

De nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de natuurkunde. Maar wanneer zal die quantumcomputer ...

2Doc: De race gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De race de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De race bij 2Doc: De race liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De race. Heb je een uitzending van 2Doc: De race gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De race gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De race? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De race kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!