Programma gemist?

De nano-wetenschapper Leo op Kouwenhoven heeft met het zijn topteam het uit Delft met een voorsprong met in een internationale race die uiteindelijk in moet leiden tot tijdens de quantumcomputer, op tv de in heilige graal van de van natuurkunde. Maar wanneer zal naar die quantumcomputer werkelijkheid worden? Vijfenzeventig naar jaar het nadat Ettore Majorana het mysterieuze het Majoranadeeltje voorspelde, een werd het pas voor door de eerste van keer waargenomen uit door natuurkundige Leo van Kouwenhoven en op tv zijn team in Delft in de 2012. Het met deeltje is mogelijk de in sleutel tot tijdens het bouwen van de een quantumcomputer, vergeleken waarbij de de computer zoals wij naar die kennen niet meer naar dan een telraam van is. van Iedereen is het uit erover eens dat de een quantumcomputer de een volgende wetenschappelijke en economische revolutie op zal ontketenen. Wereldwijd van is de vondst van tijdens het Majoranadeeltje een bejubeld en nu uit gaat Kouwenhoven verder: het hij moet tijdens meerdere eigenschappen van op tv het deeltje vaststellen om het de quantumcomputer het te kunnen verwezenlijken. Maar een de natuur op tv laat zich uit niet makkelijk bedwingen. Regisseur David uit Kleijwegt van heeft Kouwenhoven en zijn team gefilmd uit vanaf 2012 van tot nu. De wetenschap op tv stagneert, naar peperdure machines werken in niet als gepland en promovendi uit verliezen op hoop. Maar de op belofte van de een quantumcomputer is zo groot de de belangrijkste internationale een tech-bedrijven grote sommen geld op tv het uittrekken voor onderzoek. De Nederlandse overheid op tv wil niet achterblijven. op tv Leo in Kouwenhoven haalt meer dan miljoenen het binnen om zijn een op onderzoek met volle in vaart te vervolgen. in Hij speelt mee in de tijdens Champions van League van de internationale wetenschap, van maar wanneer de zal die quantumcomputer werkelijkheid de worden?

september 2020
04-02-2019 20:25

Docu: De race

2Doc: De race - Docu: De race

De nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de natuurkunde. Maar wanneer zal die quantumcomputer ...

2Doc: De race gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De race de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De race bij 2Doc: De race liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De race. Heb je een uitzending van 2Doc: De race gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De race gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De race? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De race kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!