Programma gemist?

De het nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met tijdens zijn naar topteam uit de Delft een voorsprong in een internationale uit race die op uiteindelijk moet leiden tot met de quantumcomputer, met de tijdens heilige graal van de natuurkunde. Maar van uit wanneer zal die quantumcomputer werkelijkheid worden? Vijfenzeventig naar jaar nadat uit Ettore naar Majorana het mysterieuze in Majoranadeeltje voorspelde, werd het een pas voor de eerste een keer naar waargenomen door natuurkundige Leo Kouwenhoven naar en zijn team in naar Delft in 2012. Het in deeltje van is mogelijk de sleutel tot in het bouwen van met een uit quantumcomputer, vergeleken waarbij het de computer zoals wij uit die kennen niet meer met dan een het telraam is. Iedereen uit is het erover uit eens dat een uit quantumcomputer een volgende van wetenschappelijke en economische een revolutie in zal ontketenen. Wereldwijd is de op tv vondst van een het Majoranadeeltje bejubeld en nu een gaat Kouwenhoven met verder: hij moet naar meerdere eigenschappen van van het deeltje in vaststellen om de quantumcomputer te van kunnen verwezenlijken. Maar met de natuur laat zich een naar niet makkelijk bedwingen. het Regisseur David Kleijwegt een heeft Kouwenhoven en zijn team gefilmd naar de vanaf 2012 tot nu. De op tv wetenschap stagneert, peperdure machines op tijdens werken niet als gepland en een promovendi verliezen hoop. door Maar de belofte van tijdens een quantumcomputer het is de zo groot de belangrijkste internationale in tech-bedrijven grote sommen geld de uittrekken voor op tv onderzoek. De naar Nederlandse overheid tijdens wil niet achterblijven. van Leo Kouwenhoven haalt meer dan de miljoenen met binnen om zijn tijdens onderzoek met volle vaart te vervolgen. een Hij in speelt mee in de Champions het League van de tijdens internationale op tv wetenschap, maar op wanneer zal die quantumcomputer een werkelijkheid worden?

mei 2020
04-02-2019 20:25

Docu: De race

2Doc: De race - Docu: De race

De nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de natuurkunde. Maar wanneer zal die quantumcomputer ...

2Doc: De race gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De race de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De race bij 2Doc: De race liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De race. Heb je een uitzending van 2Doc: De race gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De race gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De race? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De race kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!