Programma gemist?

Diederik van in Vleuten op gaat samen met researcher Michiel op tv Galle dieper in op met in aflevering 6 van van de serie Diederik & op tv Da Vinci. door Hoe was het om na tijdens 6 een afleveringen aan het graf van met Leonardo te staan? En de wat van verbergt 'de naakte Mona uit Lisa'?

Diederik een van Vleuten gaat samen met met researcher Michiel Galle in op tv dieper in op aflevering 5 naar van de de serie Diederik & Da Vinci. tijdens Hoe was het uit om als een de van de eersten tijdens op tv de kelders van het naar ziekenhuis te betreden naar waar Da door Vinci anatomische onderzoek verrichtte op met de in lichamen van overleden het patiënten? En hoe lastig was de het om uit te filmen op de een plein met op tv duizenden toeristen?

Diederik uit van Vleuten gaat op samen met researcher Michiel door Galle dieper in het op aflevering met 4 van naar de serie Diederik & de Da Vinci. Hoe een komt het op dat mensen nog altijd het proberen Da uit Vinci's uitvindingen na door te maken, machines door die 500 jaar geleden op tv zijn bedacht en in getekend? En wat een voelde Diederik bij de Het Laatste op tv Avondmaal?

Diederik van Vleuten naar de gaat samen met researcher tijdens Michiel Galle dieper in op tijdens aflevering 3 de van de serie Diederik met tijdens & Da Vinci. Zo een bespreken ze de sfeer een in het op mondaine Milaan. Hoe was het in om een naar originele een tekening van Leonardo uit Da Vinci van naar dichtbij te mogen aanschouwen de en om het boek in uit handen op tv te hebben op tv waar Leonardo zelf in moet de hebben tijdens gebladerd?

Diederik van Vleuten op tv gaat samen met tijdens researcher het Michiel Galle met dieper in op aflevering 2 de van de van serie Diederik & op Da Vinci. Hoe was het door om tijdens te filmen in Florence, door tussen duizenden toeristen een en met toeterende touringcars? En wat bespraken Diederik op en Michiel door de tijdens avond vóór hun naar bezoek aan de 'Sala Leonardo' naar in het Uffizi tijdens Museum?

Diederik van Vleuten van gaat samen de met op researcher Michiel Galle dieper in in op aflevering in 1 van de serie Diederik op tv & Da op Vinci. van Hoe was het van om alleen voor de op tv Mona Lisa te staan? het En hoe trots zijn op ze op in het Toscaanse Vinci nog uit altijd op hun naar held, de Leonardo da in Vinci?

augustus 2020
12-03-2019 11:25

De soep wordt koud

Verder kijken met Diederik en Da Vinci - De soep wordt koud

Diederik van Vleuten gaat samen met researcher Michiel Galle dieper in op aflevering 6 van de serie Diederik & Da Vinci. Hoe was het om na 6 afleveringen aan het graf van Leonardo te staan? En wat verbergt 'de naakte Mona Lisa'?

05-03-2019 11:25

Kapers op de kust

Verder kijken met Diederik en Da Vinci - Kapers op de kust

Diederik van Vleuten gaat samen met researcher Michiel Galle dieper in op aflevering 5 van de serie Diederik & Da Vinci. Hoe was het om als een van de eersten de kelders van het ziekenhuis te betreden waar Da Vinci anatomische onderzoek ver...

26-02-2019 11:30

Van mislukking tot meesterwerk

Verder kijken met Diederik en Da Vinci - Van mislukking tot meesterwerk

Diederik van Vleuten gaat samen met researcher Michiel Galle dieper in op aflevering 4 van de serie Diederik & Da Vinci. Hoe komt het dat mensen nog altijd proberen Da Vinci's uitvindingen na te maken, machines die 500 jaar geleden zijn bed...

19-02-2019 11:25

De mens in het midden

Verder kijken met Diederik en Da Vinci - De mens in het midden

Diederik van Vleuten gaat samen met researcher Michiel Galle dieper in op aflevering 3 van de serie Diederik & Da Vinci. Zo bespreken ze de sfeer in het mondaine Milaan. Hoe was het om een originele tekening van Leonardo Da Vinci van dichtb...

12-02-2019 11:25

Groei & Bloei 1464 - 1482

Verder kijken met Diederik en Da Vinci - Groei & Bloei 1464 - 1482

Diederik van Vleuten gaat samen met researcher Michiel Galle dieper in op aflevering 2 van de serie Diederik & Da Vinci. Hoe was het om te filmen in Florence, tussen duizenden toeristen en toeterende touringcars? En wat bespraken Diederik e...

05-02-2019 11:25

De geboorte van een genie 1452 - 1464

Verder kijken met Diederik en Da Vinci - De geboorte van een genie 1452 - 1464

Diederik van Vleuten gaat samen met researcher Michiel Galle dieper in op aflevering 1 van de serie Diederik & Da Vinci. Hoe was het om alleen voor de Mona Lisa te staan? En hoe trots zijn ze in het Toscaanse Vinci nog altijd op hun held, L...

Verder kijken met Diederik en Da Vinci gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verder kijken met Diederik en Da Vinci de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verder kijken met Diederik en Da Vinci bij Verder kijken met Diederik en Da Vinci liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verder kijken met Diederik en Da Vinci. Heb je een uitzending van Verder kijken met Diederik en Da Vinci gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verder kijken met Diederik en Da Vinci gemist

Uitzending gemist van Verder kijken met Diederik en Da Vinci? Hier kun je alle uitzendingen van Verder kijken met Diederik en Da Vinci kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-03-2019 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!