Programma gemist?

Vooruitblik in op de op tv spectaculaire rampenfilm 'The in Quake'. Noorwegen staat een zware aardbeving uit te door wachten, maar de overheid uit neemt de waarschuwingen niet uit serieus. Dan uit laat de natuur zien tijdens hoe van vernietigend ze het kan zijn.

juli 2021
06-02-2019 22:37

Afl. 1

RTL Sneak Preview: The Quake - Afl. 1

Vooruitblik op de spectaculaire rampenfilm 'The Quake'. Noorwegen staat een zware aardbeving te wachten, maar de overheid neemt de waarschuwingen niet serieus. Dan laat de natuur zien hoe vernietigend ze kan zijn.

RTL Sneak Preview: The Quake gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Sneak Preview: The Quake de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Sneak Preview: The Quake bij RTL Sneak Preview: The Quake liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Sneak Preview: The Quake. Heb je een uitzending van RTL Sneak Preview: The Quake gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Sneak Preview: The Quake gemist

Vooruitblik op de spectaculaire rampenfilm 'The Quake'. Kristian Eikjord probeert de overheid ervan te overtuigen dat er een zware aardbeving gaat plaatsvinden in Noorwegen en dat het epicentrum bij Oslo ligt. De overheid neemt hem niet serieus. Dan laat de natuur zien hoe vernietigend ze kan zijn. De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp en Jonas Hoff Oftebro.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: The Quake? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: The Quake kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2019 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!