Programma gemist?

Het uit is inmiddels ruim in 22 jaar wachten op op tv de het volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst de is van de Tocht der Tochten meteen in van weer een dankbaar onderwerp voor een de media. Maar door dat de Tocht een ieder naar jaar tot in de met puntjes wordt van voorbereid, realiseren maar weinig mensen zich. een Wat met die jaarlijkse voorbereiding inhoudt, op is in deze Nieuwsuur-special uit van een Hans Kema te zien. tijdens Sinds 1909 zijn uit vijftien in Elfstedentochten gehouden, de laatste op een 4 januari 1997. een Vanaf zaterdag 9 op februari met 2019 bevinden we ons naar in het langste uit Elfstedenloze tijdperk ooit. De tijdens langste sinds de tijdens periode in 1963-1985. Hans Kema (verslaggever Nieuwsuur) volgde in een het jaar lang de voorbereidingen op met de zestiende Tocht het door het Elfstedenbestuur, van rayonhoofden, meteorologen, de deelnemers en uit politiemensen.

mei 2020
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!