Programma gemist?

Het is inmiddels op ruim 22 met jaar wachten op de van volgende op tv Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst de uit is de Tocht der Tochten meteen de de weer een dankbaar onderwerp het voor de media. het Maar dat de Tocht een ieder jaar tot op tv in uit de puntjes wordt voorbereid, realiseren tijdens maar van weinig mensen zich. Wat die jaarlijkse het door voorbereiding inhoudt, is in met deze Nieuwsuur-special op van Hans Kema te zien. het Sinds 1909 door zijn vijftien Elfstedentochten een gehouden, de laatste naar op 4 met januari 1997. Vanaf zaterdag het 9 februari naar 2019 bevinden we ons in uit het langste met Elfstedenloze tijdperk door ooit. De langste sinds een de periode op tv 1963-1985. Hans Kema (verslaggever Nieuwsuur) volgde een een jaar het lang de tijdens voorbereidingen op de zestiende naar Tocht door een het Elfstedenbestuur, rayonhoofden, op tv meteorologen, deelnemers en uit politiemensen.

januari 2021
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!