Programma gemist?

Het de is inmiddels ruim 22 jaar in wachten op in de volgende tijdens Elfstedentocht. Bij naar elk beetje vorst is de uit Tocht der naar Tochten meteen in weer een dankbaar uit onderwerp voor de media. het Maar dat de Tocht ieder van jaar met tot in door de puntjes wordt voorbereid, de realiseren maar weinig met mensen zich. Wat die het jaarlijkse voorbereiding inhoudt, is op tv in deze Nieuwsuur-special op van Hans op tv Kema te uit zien. Sinds 1909 zijn vijftien op tv Elfstedentochten op tv gehouden, de laatste naar op 4 van januari 1997. Vanaf met zaterdag 9 februari 2019 in bevinden we ons in het de langste Elfstedenloze met tijdperk ooit. De van langste de sinds de periode 1963-1985. Hans met Kema (verslaggever Nieuwsuur) tijdens volgde een jaar het lang de op tv voorbereidingen op de in zestiende Tocht door het met Elfstedenbestuur, rayonhoofden, meteorologen, met deelnemers en door politiemensen.

september 2020
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!