Programma gemist?

Het in is inmiddels ruim 22 een jaar van wachten op de tijdens volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst in is de Tocht met der Tochten het meteen weer een op tv dankbaar onderwerp voor tijdens de media. Maar door dat in de Tocht ieder jaar tot in in de puntjes wordt de voorbereid, de realiseren maar op tv weinig mensen zich. Wat met die jaarlijkse voorbereiding inhoudt, is naar de in deze Nieuwsuur-special van Hans de Kema te uit zien. Sinds 1909 zijn vijftien door Elfstedentochten gehouden, de met laatste op 4 naar januari een 1997. Vanaf zaterdag 9 met februari van 2019 bevinden we ons in de het langste Elfstedenloze met tijdperk ooit. de De langste sinds in de periode met 1963-1985. Hans Kema in (verslaggever Nieuwsuur) volgde een op jaar lang met de voorbereidingen op de zestiende een Tocht door het Elfstedenbestuur, op tv rayonhoofden, op meteorologen, deelnemers met en politiemensen.

mei 2021
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!