Programma gemist?

Het is inmiddels in naar ruim 22 jaar wachten op uit de volgende Elfstedentocht. in Bij elk beetje van vorst is de Tocht door der Tochten tijdens meteen weer een het dankbaar onderwerp in voor de media. Maar met dat door de Tocht ieder naar jaar tot in de met puntjes wordt naar voorbereid, realiseren maar weinig met mensen zich. op Wat die jaarlijkse door voorbereiding inhoudt, is in deze Nieuwsuur-special door van met Hans Kema te zien. Sinds tijdens 1909 met zijn vijftien Elfstedentochten het gehouden, de laatste op met 4 januari 1997. Vanaf het zaterdag 9 februari door 2019 het bevinden we van ons in het een langste Elfstedenloze tijdperk ooit. De tijdens langste sinds de periode uit tijdens 1963-1985. Hans Kema (verslaggever tijdens Nieuwsuur) volgde een jaar de lang op tv de voorbereidingen op naar de zestiende Tocht het door het Elfstedenbestuur, een rayonhoofden, meteorologen, deelnemers en van politiemensen.

september 2021
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!