Programma gemist?

Het is op inmiddels de ruim 22 jaar wachten op de de volgende Elfstedentocht. met Bij tijdens elk beetje vorst is de een Tocht der Tochten meteen in weer op een dankbaar onderwerp voor de van een media. Maar dat de op tv Tocht ieder jaar tot in de de de puntjes wordt voorbereid, tijdens realiseren maar naar weinig mensen zich. de Wat die jaarlijkse voorbereiding inhoudt, is naar in deze een Nieuwsuur-special van met Hans Kema te zien. tijdens Sinds 1909 tijdens zijn vijftien op Elfstedentochten gehouden, de laatste naar op 4 januari 1997. in Vanaf zaterdag 9 tijdens februari 2019 tijdens bevinden we ons van in het langste een Elfstedenloze tijdperk ooit. De op tv langste sinds tijdens de periode een 1963-1985. Hans Kema door (verslaggever Nieuwsuur) volgde een jaar tijdens lang de voorbereidingen op met de zestiende Tocht van door het naar Elfstedenbestuur, rayonhoofden, meteorologen, naar deelnemers en het politiemensen.

augustus 2020
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!