Programma gemist?

Het is inmiddels een met ruim 22 jaar op wachten op de volgende op Elfstedentocht. Bij op elk beetje vorst uit is de Tocht der Tochten meteen op tv tijdens weer een dankbaar onderwerp voor het de media. Maar dat van de Tocht ieder het jaar tot in het de puntjes op wordt voorbereid, realiseren maar op weinig het mensen zich. Wat die op tv jaarlijkse voorbereiding de inhoudt, is in deze Nieuwsuur-special de van de Hans Kema uit te zien. Sinds 1909 zijn naar vijftien Elfstedentochten gehouden, het de laatste op 4 door januari 1997. uit Vanaf zaterdag 9 op tv februari door 2019 bevinden we ons in het het langste tijdens Elfstedenloze tijdperk ooit. op tv De langste sinds de op periode op 1963-1985. Hans Kema (verslaggever in Nieuwsuur) volgde een een jaar lang de voorbereidingen op op tv het de zestiende Tocht met door het Elfstedenbestuur, rayonhoofden, met meteorologen, deelnemers en door politiemensen.

maart 2021
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!