Programma gemist?

Het door is inmiddels ruim door 22 jaar uit wachten op de de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje een vorst tijdens is de Tocht tijdens der Tochten meteen in weer een dankbaar onderwerp voor de door media. Maar in dat met de Tocht ieder jaar tot de in de van puntjes wordt met voorbereid, realiseren maar weinig mensen in zich. van Wat die jaarlijkse voorbereiding inhoudt, is het in deze door Nieuwsuur-special van Hans Kema tijdens de te zien. Sinds de 1909 zijn vijftien Elfstedentochten gehouden, de van laatste op 4 uit januari 1997. Vanaf een zaterdag 9 op februari op tv 2019 bevinden we ons het in het langste Elfstedenloze tijdperk de ooit. De langste naar de sinds de periode 1963-1985. Hans Kema op (verslaggever Nieuwsuur) volgde op tv een jaar lang uit de op voorbereidingen op de zestiende naar Tocht door het door Elfstedenbestuur, het rayonhoofden, meteorologen, deelnemers in en politiemensen.

oktober 2021
08-02-2019 19:45

Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Altijd klaar voor de Tocht - Docu: Altijd klaar voor de Tocht

Het is inmiddels ruim 22 jaar wachten op de volgende Elfstedentocht. Bij elk beetje vorst is de Tocht der Tochten meteen weer een dankbaar onderwerp voor de media. Maar dat de Tocht ieder jaar tot in de puntjes wordt voorbereid, realiseren ...

Altijd klaar voor de Tocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd klaar voor de Tocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd klaar voor de Tocht bij Altijd klaar voor de Tocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd klaar voor de Tocht. Heb je een uitzending van Altijd klaar voor de Tocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd klaar voor de Tocht gemist

Uitzending gemist van Altijd klaar voor de Tocht? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd klaar voor de Tocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!