Programma gemist?

Elena met gaat in op door het aanbod van naar Nino om een artikel te tijdens schrijven voor op een tijdschrift. Lila helpt een haar daarbij en de vraagt op de haar beurt Elena's met hulp op tv bij het kiezen van de een bruidsjurk. Ondertussen valt naar de het verkoop van de door Lila een ontworpen schoenen tegen. Er een is een naar manier om van de schoenenwinkel uit het slop het te helpen, maar het daarbij op tv komen de Cerullo's van voor een dilemma in te staan.

Elena is terug van op in Napels en durft niemand tijdens te de vertellen wat er tijdens op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci uit doet zijn op tv best een om Lila voor zich te door winnen een en toont interesse in de schoenen naar die ze door ontwerpt. Terwijl de tijdens rivaliteit tussen Stefano en de Marcello steeds heviger een wordt, uit heeft Lila's vader zo naar zijn eigen toekomstplannen een voor het zijn dochter. Als Lila uit een aanzoek op krijgt, zorgt dat door voor onrust.

Elena verblijft op uit Ischia. Daar tijdens ontmoet ze de familie op Sarratore, het die vakantie viert op naar het door eiland. Ze trekt naar vaker met ze op en met voelt zich met goed in hun tijdens gezelschap, met name in het met op gezelschap van Nino, de zoon van van Donato Sarratore. uit Dan uit krijgt ze een op tv brief van Lila, tijdens die het hof wordt gemaakt door uit Marcello Solara. uit Na van een onverwachte gebeurtenis op door haar verjaardag wordt het op Elena duidelijk wat een ze moet uit doen.

Elena het is niet gelukkig in met haar vriendje Gino. de Lila ontwerpt samen met met het haar broer een nieuwe, naar moderne schoen. Wanneer Lila uit tot tijdens twee keer toe de van liefde wordt verklaard, op laat ze haar aanbidders niet met in onzekerheid op achter. Lila en Elena het de maken een uitstapje naar Napels, op tv en dat verloopt tijdens niet helemaal zoals uit verwacht. Marcello op Solara slaagt erin naar een goede met beurt te maken bij naar de Cerullo's.

Na het de dood van Don Achille in zwaait de familie op tv Solara de op scepter in uit de wijk. het Elena zit op met de middelbare school, maar in Lila blijft belangrijk op tv voor haar. uit Een onbeantwoorde liefde neemt Elena door nogal in beslag. met Lila ontdekt op de welke uit wijze de Solara's op hun geld hebben verdiend. het Ze wordt uitgenodigd tijdens voor een een nieuwjaarsfeest bij Stefano Caracci, de door zoon van Don in Achille. Het wordt uit een avond een die ze niet door licht zal de vergeten.

Op het de middelbare school heeft Elena het met het niet makkelijk. Lila naar mag niet verder met leren en werkt in de de winkel van haar op tv vader. Op school van merkt Elena op dat op ze haar uiterlijk in van haar voordeel op tv kan gebruiken. Ze heeft moeite met met Latijn de en vraagt Lila om hulp. het in Terwijl Lila de op tv schoenenzaak tot een succes probeert naar te het maken, blijkt haar het ware passie heel uit ergens anders te de liggen.

Elena het en Lila ontdekken hoe in fijn het is om door boeken naar te lezen en een nemen zich voor van om later schrijver van te worden. De twee vriendinnen de doen het van goed op school. door Lila wil graag van gaan studeren, maar haar het vader ziet dat de met niet zitten. De op beslissing om een dag te naar spijbelen op tv en naar zee de te gaan, wordt een keerpunt door in de hun leven. Als met Lila door ziekte van een tijd niet naar school kan, het doet ze een een belangrijke op tv ontdekking.

Vanaf vanavond is met de Italiaanse met dramaserie een 'De geniale vriendin' elke vrijdag door om 22:55 uur te op tv zien op de NPO 2. De naar serie gaat over tijdens de coming of age de van hartsvriendinnen uit Elena en het Lila tegen de de achtergrond van op tv het sombere Napels op tv in de jaren 50. van De serie uit begint wanneer Elena, op een vrouw op leeftijd, naar midden in de nacht uit wakker wordt gebeld van over van de verdwijning van haar in beste vriendin. Het met is het het moment waarop zij besluit de een geschiedenis van hun bijzondere het vriendschap op op papier met te zetten. In 1950 zijn door Elena en met Lila twee totaal verschillende kleine de meisjes, die uit elkaar leren kennen in tijdens een spelletje. naar Wanneer ze op tv op een middag door weer eens samen uit spelen, is een vriendschap voor het het leven naar geboren.

mei 2020
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!