Programma gemist?

Elena het gaat in op het tijdens aanbod van Nino de om een van artikel te schrijven voor een tijdens het tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en de vraagt naar op haar beurt met Elena's hulp door bij het kiezen een van een bruidsjurk. van Ondertussen valt de verkoop van de op door de Lila ontworpen tijdens schoenen tegen. Er is de een manier om de de schoenenwinkel uit het slop naar te helpen, de maar daarbij met komen de Cerullo's voor op een dilemma te van staan.

Elena naar is terug in Napels en door durft het niemand te vertellen op wat er op Ischia van gebeurd is. Stefano Carracci een het doet zijn best om door Lila voor zich te winnen het op en toont interesse in de schoenen het die ze in ontwerpt. Terwijl de rivaliteit naar tussen Stefano het en Marcello steeds door heviger wordt, naar heeft Lila's uit vader zo zijn eigen toekomstplannen naar voor zijn met dochter. Als Lila tijdens een aanzoek krijgt, op zorgt dat voor het onrust.

Elena uit verblijft op Ischia. Daar ontmoet in ze de een familie Sarratore, de die vakantie viert op de het uit eiland. Ze trekt naar vaker met ze op tv op en voelt zich een goed in de hun gezelschap, met de name in het van gezelschap van Nino, de zoon van een door Donato Sarratore. Dan krijgt door ze een brief van op Lila, die het hof op tv naar wordt gemaakt door tijdens Marcello Solara. Na een onverwachte gebeurtenis de op tijdens haar verjaardag door wordt het Elena de duidelijk wat ze de moet doen.

Elena is naar niet gelukkig met op haar vriendje Gino. tijdens Lila met ontwerpt samen met door haar broer een nieuwe, moderne uit schoen. Wanneer tijdens Lila tot twee keer uit toe de een liefde wordt verklaard, op tv laat ze haar door aanbidders niet door in onzekerheid achter. Lila de en Elena op maken een uitstapje naar Napels, tijdens en dat verloopt de niet op helemaal zoals verwacht. Marcello het Solara slaagt op tv erin een goede in beurt te maken naar bij de Cerullo's.

Na de van dood van door Don Achille het zwaait de familie Solara de scepter op in het de wijk. Elena zit op in naar de middelbare school, maar Lila blijft naar het belangrijk voor haar. Een naar onbeantwoorde liefde neemt naar Elena nogal in naar beslag. Lila door ontdekt op welke wijze de Solara's het hun geld uit hebben verdiend. een Ze wordt op uitgenodigd voor een nieuwjaarsfeest bij Stefano een op Caracci, de zoon uit van Don Achille. Het in wordt een het avond die ze een niet licht zal het vergeten.

Op van de middelbare school heeft in Elena naar het niet makkelijk. Lila tijdens mag niet verder de leren en uit werkt in de winkel van de haar een vader. Op school merkt Elena dat de ze haar uiterlijk op in door haar voordeel kan naar gebruiken. Ze heeft op moeite met uit Latijn en vraagt Lila op om hulp. naar Terwijl Lila de schoenenzaak tot een een succes probeert te van maken, blijkt haar door ware passie een heel ergens anders te op door liggen.

Elena en Lila een naar ontdekken hoe fijn de het is om boeken uit te lezen en op nemen zich voor om op tv later de schrijver te worden. het De twee vriendinnen doen het goed op tv op school. een Lila wil graag gaan de op tv studeren, maar haar vader ziet met dat niet zitten. De naar beslissing om een met dag te spijbelen een en naar een zee te met gaan, wordt een door keerpunt in hun uit leven. Als van Lila door ziekte een tijd door niet naar school tijdens kan, doet op tv ze een het belangrijke ontdekking.

Vanaf naar vanavond is de Italiaanse naar dramaserie 'De geniale vriendin' het elke vrijdag om van 22:55 uur te het het zien op NPO de 2. De serie de gaat over de coming of age de van op tv hartsvriendinnen Elena en de Lila tegen van de achtergrond van het sombere Napels op in de jaren op op tv 50. De serie tijdens begint wanneer Elena, een van vrouw op leeftijd, het midden in de uit nacht wakker wordt gebeld over op de verdwijning van het haar beste vriendin. het Het is het op tv moment waarop door zij besluit de van geschiedenis van op tv hun bijzondere vriendschap op papier de te zetten. In tijdens 1950 in zijn Elena en door Lila twee totaal verschillende kleine door meisjes, naar die elkaar leren kennen tijdens op een spelletje. Wanneer naar ze op door een middag weer tijdens eens samen spelen, is van een vriendschap voor met het naar leven geboren.

mei 2021
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!