Programma gemist?

Elena gaat de in door op het aanbod in van Nino om een het artikel te schrijven voor een een de tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en uit vraagt op haar uit in beurt Elena's hulp bij het kiezen van op van een bruidsjurk. Ondertussen op valt de verkoop van een de door Lila van ontworpen schoenen op tegen. Er is een door manier om de in schoenenwinkel door uit het slop te op tv helpen, maar daarbij komen naar de Cerullo's tijdens voor een van dilemma te staan.

Elena uit is terug in met Napels en durft op tv niemand te vertellen wat er door op Ischia op gebeurd door is. Stefano Carracci uit doet zijn best om Lila op tv voor zich het te winnen en met toont interesse in de schoenen een die een ze ontwerpt. tijdens Terwijl de rivaliteit tussen Stefano een en Marcello een steeds heviger wordt, een heeft Lila's vader zo met zijn eigen de toekomstplannen voor zijn dochter. Als de Lila een aanzoek tijdens krijgt, in zorgt dat voor door onrust.

Elena van verblijft op Ischia. een Daar ontmoet ze de door familie op Sarratore, die vakantie viert op tv op het eiland. Ze trekt in vaker met in ze op tijdens en voelt zich goed van in van hun gezelschap, met name in in het gezelschap van Nino, tijdens de zoon naar van Donato op tv Sarratore. Dan krijgt in ze een brief van Lila, uit die het naar hof wordt gemaakt op tv door Marcello Solara. in Na een onverwachte de gebeurtenis op de haar verjaardag wordt het de Elena duidelijk op tv wat ze tijdens moet doen.

Elena is uit niet uit gelukkig met haar vriendje Gino. van Lila ontwerpt samen met op tv haar broer een de nieuwe, moderne schoen. in Wanneer Lila met tot twee keer in toe de liefde wordt in verklaard, uit laat ze haar van aanbidders niet de in onzekerheid achter. Lila en met Elena maken een een uitstapje naar Napels, en de dat verloopt tijdens niet helemaal zoals het verwacht. op Marcello Solara slaagt erin tijdens een goede met beurt te maken bij de uit Cerullo's.

Na de dood naar van Don Achille op zwaait van de familie Solara de de scepter in de uit wijk. Elena zit tijdens op de op middelbare school, maar op tv Lila blijft belangrijk van voor haar. met Een onbeantwoorde liefde neemt Elena naar nogal in beslag. Lila de door ontdekt op welke wijze de de Solara's tijdens hun geld hebben verdiend. Ze wordt op tv uitgenodigd voor een een nieuwjaarsfeest door bij Stefano de Caracci, de zoon de van Don Achille. de Het wordt een avond die ze met door niet licht zal het vergeten.

Op de van middelbare school heeft de Elena het niet uit makkelijk. Lila van mag niet verder leren een en werkt in de op winkel in van haar de vader. Op school merkt Elena op tv dat ze haar uiterlijk het in haar de voordeel van kan gebruiken. Ze heeft moeite van met Latijn en vraagt naar Lila om door hulp. Terwijl op tv Lila de schoenenzaak tot uit een succes op tv probeert te maken, tijdens blijkt haar van ware passie heel ergens anders in te met liggen.

Elena en Lila op ontdekken met hoe fijn het is een om op tv boeken te lezen en de nemen zich voor uit om later schrijver te worden. op tv een De twee vriendinnen naar doen het goed op school. een Lila wil graag door gaan studeren, maar haar het vader ziet met dat uit niet zitten. De beslissing om een op dag te spijbelen door en naar een zee te gaan, wordt de op een keerpunt in het hun leven. Als Lila door op ziekte een door tijd niet naar naar school kan, doet door ze een belangrijke op ontdekking.

Vanaf met vanavond is de Italiaanse dramaserie door 'De het geniale vriendin' een elke vrijdag om 22:55 uur op te zien op NPO van de 2. De serie gaat over de de coming of age op de van hartsvriendinnen Elena en van Lila tegen de achtergrond van het het sombere Napels het in de jaren naar 50. De serie uit begint wanneer op tv Elena, een vrouw op uit leeftijd, midden in de naar de nacht wakker wordt gebeld het over de verdwijning op van naar haar beste vriendin. naar Het is het moment waarop op tv zij besluit tijdens de geschiedenis van het hun bijzondere de vriendschap op papier op tv te zetten. In 1950 naar zijn Elena en Lila twee het totaal verschillende kleine naar meisjes, die elkaar het leren kennen tijdens tijdens een spelletje. Wanneer de ze een op een middag weer eens samen in spelen, een is een vriendschap uit voor het leven uit geboren.

september 2020
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!