Programma gemist?

Elena gaat in op naar op het aanbod van met Nino om een artikel met te door schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt uit haar daarbij en van vraagt op haar op tv beurt in Elena's hulp bij het kiezen met van een op bruidsjurk. Ondertussen valt de op tv naar verkoop van de op tv door Lila ontworpen van schoenen tegen. Er is door een manier om de schoenenwinkel tijdens uit het op tv slop te een helpen, maar van daarbij komen de Cerullo's voor op tv een op tv dilemma te staan.

Elena is naar terug in Napels en uit durft niemand tijdens te tijdens vertellen wat er op tijdens Ischia gebeurd is. van Stefano Carracci doet zijn tijdens best door om Lila voor zich te door winnen en toont de interesse in de schoenen de die uit ze ontwerpt. Terwijl de op rivaliteit tussen door Stefano en Marcello naar steeds heviger van wordt, heeft Lila's vader zo naar zijn eigen uit toekomstplannen voor zijn dochter. Als in Lila op tv een aanzoek krijgt, een zorgt dat voor tijdens onrust.

Elena verblijft door op Ischia. Daar ontmoet met ze de familie uit Sarratore, die vakantie het viert op door het eiland. Ze trekt met vaker met op tv ze op en naar voelt zich van goed in hun gezelschap, met van door name in het gezelschap met van Nino, de door zoon van een Donato Sarratore. Dan door krijgt ze een brief naar van Lila, die door het hof wordt gemaakt met door Marcello Solara. Na op tv een het onverwachte gebeurtenis tijdens op haar verjaardag wordt het Elena de met duidelijk wat ze moet tijdens doen.

Elena is niet een met gelukkig met haar door vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met naar haar broer een door nieuwe, moderne schoen. de Wanneer Lila naar tot twee keer toe door de liefde met wordt een verklaard, laat ze haar van aanbidders niet in onzekerheid tijdens achter. Lila met en Elena op maken een uitstapje naar Napels, naar en dat verloopt tijdens niet tijdens helemaal zoals verwacht. Marcello Solara slaagt door erin een goede in beurt uit te maken met bij de Cerullo's.

Na de dood door van Don Achille tijdens zwaait de uit familie Solara de scepter een in uit de wijk. Elena in zit op de middelbare door school, maar op Lila blijft belangrijk voor de haar. Een in onbeantwoorde liefde een neemt Elena nogal in beslag. Lila in ontdekt op welke de op wijze de Solara's hun geld hebben met verdiend. Ze naar wordt uitgenodigd een voor een nieuwjaarsfeest bij Stefano tijdens in Caracci, de zoon van Don op tv Achille. Het wordt een het avond van die ze niet licht zal met tijdens vergeten.

Op de door middelbare de school heeft Elena van het niet makkelijk. tijdens Lila mag niet verder leren door en werkt van in de winkel van een haar vader. de Op school merkt Elena op tv dat ze uit haar uiterlijk in een haar voordeel kan met gebruiken. Ze heeft met moeite met Latijn en vraagt van Lila in om hulp. Terwijl Lila uit de schoenenzaak een tot een succes op tv probeert te maken, op blijkt haar ware uit passie heel ergens anders van te van liggen.

Elena tijdens en Lila ontdekken hoe fijn op tv het is om tijdens boeken te door lezen en nemen zich uit door voor om later schrijver te worden. het De op twee vriendinnen op doen het goed op school. door Lila wil graag met gaan studeren, maar de haar van vader ziet dat niet zitten. De op beslissing om op tv een dag te spijbelen op en uit naar zee te gaan, op tv wordt een keerpunt de in hun leven. op Als naar Lila door ziekte een de tijd niet naar school kan, de het doet ze een belangrijke een ontdekking.

Vanaf vanavond is naar de Italiaanse de dramaserie het 'De geniale vriendin' elke de vrijdag om 22:55 tijdens uur te zien door op NPO 2. De serie door gaat over de op tv tijdens coming of age van op tv hartsvriendinnen Elena en Lila de tegen de tijdens achtergrond van van het sombere Napels in de jaren een tijdens 50. De serie begint wanneer Elena, de de een vrouw op leeftijd, midden in het de met nacht wakker wordt gebeld van over de verdwijning in van uit haar beste vriendin. Het is het het moment waarop zij op besluit naar de geschiedenis van hun naar bijzondere de vriendschap op papier te in zetten. In 1950 zijn van Elena en Lila twee door totaal verschillende in kleine meisjes, die elkaar leren met uit kennen tijdens een spelletje. Wanneer naar ze op een middag door weer eens samen op tv een spelen, is een vriendschap voor het een leven uit geboren.

januari 2021
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!