Programma gemist?

Elena met gaat in de op het aanbod van Nino in om een artikel op tv te schrijven uit voor een tijdschrift. op Lila helpt haar daarbij met en vraagt op van haar beurt met Elena's hulp uit bij het kiezen van een bruidsjurk. uit Ondertussen met valt de op verkoop van de door Lila op ontworpen met schoenen tegen. Er uit is een manier uit om de schoenenwinkel met uit het slop met te helpen, maar daarbij komen van de Cerullo's het voor een dilemma te van staan.

Elena is het terug uit in Napels en durft niemand te tijdens vertellen door wat er met op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci door een doet zijn best om Lila voor tijdens zich van te winnen en toont van interesse in de op tv schoenen die ze ontwerpt. op door Terwijl de rivaliteit tussen Stefano een en Marcello op tv steeds heviger wordt, heeft Lila's op tv een vader zo zijn eigen met toekomstplannen voor zijn het dochter. Als Lila uit een aanzoek met krijgt, zorgt dat voor een onrust.

Elena verblijft op een Ischia. Daar op tv ontmoet naar ze de familie Sarratore, die door vakantie viert op naar het eiland. Ze trekt uit vaker met tijdens ze op en in voelt van zich goed in het hun gezelschap, met name met in het gezelschap van een Nino, de naar zoon van op tv Donato Sarratore. Dan krijgt ze het een brief van het Lila, die de het hof wordt gemaakt door het Marcello Solara. door Na een onverwachte gebeurtenis van op haar de verjaardag wordt het Elena een duidelijk wat ze in moet het doen.

Elena de is niet gelukkig het met haar de vriendje Gino. Lila ontwerpt samen de met met haar broer een nieuwe, moderne schoen. het tijdens Wanneer Lila tot twee keer toe in de liefde tijdens wordt verklaard, laat een ze haar aanbidders niet een een in onzekerheid achter. Lila en de Elena op maken een uitstapje naar Napels, en door dat verloopt niet van helemaal van zoals verwacht. Marcello door Solara slaagt erin een goede op beurt te maken het bij op de Cerullo's.

Na een de dood in van Don Achille zwaait de familie naar Solara het de scepter in de met wijk. Elena zit de op de middelbare school, van een maar Lila blijft uit belangrijk voor haar. in Een onbeantwoorde liefde neemt met Elena nogal in beslag. Lila uit ontdekt van op welke wijze de in Solara's het hun geld hebben de verdiend. Ze wordt uitgenodigd voor een tijdens nieuwjaarsfeest bij Stefano op tv Caracci, de de zoon van Don tijdens Achille. Het wordt met een avond die ze tijdens niet licht uit zal in vergeten.

Op de de middelbare school een heeft Elena het de niet makkelijk. Lila mag met niet verder leren van en door werkt in de op tv winkel van haar vader. Op op school merkt Elena met dat in ze haar uiterlijk in haar een voordeel kan gebruiken. Ze het heeft moeite met uit Latijn in en vraagt Lila op tv om hulp. Terwijl het Lila de schoenenzaak van tot een succes probeert uit te maken, blijkt haar met de ware passie heel met ergens anders te door liggen.

Elena en uit Lila de ontdekken hoe fijn het met is om boeken het te lezen en nemen zich een voor om later op tv schrijver te worden. naar op tv De twee vriendinnen doen door het goed op school. door Lila de wil graag gaan studeren, van maar haar vader ziet het dat niet naar zitten. De uit beslissing om een dag te spijbelen met en naar zee door te gaan, wordt tijdens een keerpunt op tv in met hun leven. Als Lila door ziekte met een een tijd niet naar school uit kan, doet ze een op tv belangrijke in ontdekking.

Vanaf tijdens vanavond is door de Italiaanse dramaserie 'De geniale in vriendin' elke vrijdag om een 22:55 uur te op tv zien op NPO met 2. De op tv serie gaat over met de coming of age door een van hartsvriendinnen Elena en een Lila tegen de achtergrond van in het met sombere Napels in de met jaren 50. met De serie van begint wanneer Elena, van een vrouw op leeftijd, midden naar in de in nacht wakker wordt gebeld een over de tijdens verdwijning van de haar beste vriendin. Het is het de moment door waarop zij besluit de de geschiedenis van hun in bijzondere vriendschap op naar papier te zetten. In 1950 naar zijn Elena een en Lila twee totaal door verschillende kleine meisjes, een die elkaar naar leren kennen naar tijdens een op tv spelletje. Wanneer ze op een op middag op tv weer eens samen spelen, is uit een vriendschap het voor het leven uit geboren.

september 2021
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!