Programma gemist?

Elena een gaat in op een het aanbod van Nino uit om een artikel tijdens te schrijven voor een met tijdschrift. Lila van helpt haar daarbij en het uit vraagt op haar beurt Elena's hulp naar bij het van kiezen van een door bruidsjurk. Ondertussen de valt de het verkoop van de door Lila ontworpen door van schoenen tegen. Er is de een manier om op de schoenenwinkel met uit het slop door te helpen, maar in daarbij komen de Cerullo's uit voor een dilemma te tijdens staan.

Elena op is terug in Napels en uit durft het niemand te vertellen wat met er op in Ischia gebeurd een is. Stefano Carracci in doet zijn best op om Lila voor zich te winnen van en toont interesse door uit in de schoenen die naar ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit uit tijdens tussen Stefano en Marcello steeds heviger met wordt, van heeft Lila's op vader zo zijn eigen toekomstplannen in voor het zijn dochter. Als Lila een het aanzoek het krijgt, zorgt dat het voor onrust.

Elena verblijft tijdens op op tv Ischia. Daar ontmoet ze de in familie Sarratore, in die vakantie door viert op het eiland. op tv Ze trekt vaker met ze naar door op en voelt een zich goed in hun gezelschap, tijdens met name uit in het gezelschap van Nino, een door de zoon van Donato Sarratore. Dan in op tv krijgt ze een naar brief van Lila, die het hof een wordt door gemaakt door Marcello Solara. tijdens Na een onverwachte de gebeurtenis op haar op verjaardag wordt het Elena de duidelijk wat ze tijdens moet tijdens doen.

Elena is met niet op tv gelukkig met haar de vriendje Gino. Lila op tv ontwerpt samen met haar op broer een nieuwe, met moderne schoen. Wanneer de Lila tot twee keer toe op tv de liefde wordt door het verklaard, laat ze haar een aanbidders niet in uit onzekerheid achter. Lila en Elena op tv maken een uitstapje de naar Napels, de en dat verloopt tijdens niet helemaal zoals verwacht. een Marcello uit Solara slaagt erin een goede een beurt van te maken de bij de Cerullo's.

Na tijdens de dood van naar Don Achille zwaait de familie door Solara de op scepter in met de wijk. Elena zit op in tijdens de middelbare school, maar Lila blijft met belangrijk voor een haar. Een in onbeantwoorde liefde neemt Elena van nogal in beslag. Lila door ontdekt op welke op van wijze de Solara's door hun geld hebben verdiend. Ze op wordt uitgenodigd in voor een nieuwjaarsfeest op bij Stefano Caracci, de de zoon van Don Achille. naar Het wordt de een avond op die ze niet licht in zal de vergeten.

Op door de middelbare school heeft Elena van van het niet makkelijk. Lila mag niet op verder leren de en werkt in in de het winkel van haar vader. Op een school merkt Elena in dat ze haar uiterlijk tijdens in door haar voordeel kan gebruiken. een Ze heeft het moeite met Latijn en vraagt naar Lila om hulp. de Terwijl Lila de tijdens schoenenzaak tot een van succes probeert op te maken, in blijkt haar op ware passie heel ergens anders te een een liggen.

Elena in en Lila een ontdekken hoe fijn het een is om tijdens boeken te lezen en een nemen zich voor om van later schrijver de te worden. De twee tijdens vriendinnen doen naar het goed op naar school. Lila op tv wil graag gaan studeren, maar haar tijdens vader door ziet dat in niet zitten. De beslissing uit om een dag in te spijbelen en naar een zee naar te gaan, wordt een keerpunt de in door hun leven. Als Lila van door ziekte een op tv tijd niet met naar school kan, doet in ze een belangrijke op tv ontdekking.

Vanaf vanavond is door de Italiaanse dramaserie het 'De door geniale vriendin' elke vrijdag om naar in 22:55 uur te zien een op NPO 2. De serie tijdens gaat over op de coming of een age van uit hartsvriendinnen Elena en Lila tegen op de op achtergrond van het tijdens sombere Napels de in de jaren 50. De naar serie begint wanneer uit Elena, op tv een vrouw op leeftijd, midden in met met de nacht wakker wordt gebeld uit over de verdwijning van op in haar beste vriendin. Het naar is het moment waarop zij van besluit tijdens de geschiedenis met van hun bijzondere vriendschap op papier in te zetten. In tijdens 1950 zijn Elena en naar Lila twee de totaal met verschillende kleine meisjes, die elkaar leren in kennen tijdens een naar spelletje. op Wanneer ze op een een middag weer eens samen het spelen, is een het vriendschap het voor het een leven geboren.

oktober 2021
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!