Programma gemist?

Elena gaat door in op met het aanbod van het Nino om een artikel te in schrijven voor een een uit tijdschrift. Lila helpt door haar daarbij en vraagt uit op haar van beurt Elena's hulp bij een het kiezen van op een bruidsjurk. Ondertussen uit valt de verkoop van de de door Lila tijdens ontworpen schoenen tegen. in Er de is een manier om de schoenenwinkel op uit het slop met te helpen, met maar daarbij van komen de Cerullo's voor een de dilemma van te staan.

Elena is terug de op in Napels en durft niemand te een vertellen met wat er op op Ischia gebeurd is. Stefano naar Carracci doet op zijn best om Lila de voor zich te winnen in uit en toont interesse in de op schoenen die ze ontwerpt. een Terwijl naar de rivaliteit tussen Stefano en het Marcello tijdens steeds heviger wordt, heeft Lila's tijdens vader zo van zijn eigen toekomstplannen voor door zijn dochter. met Als Lila door een aanzoek krijgt, zorgt dat met het voor onrust.

Elena verblijft op op Ischia. Daar op ontmoet ze het de familie Sarratore, die vakantie het viert tijdens op het tijdens eiland. Ze trekt vaker met in ze het op en voelt zich goed de in hun gezelschap, met in tijdens name in het gezelschap van naar Nino, de zoon van van naar Donato Sarratore. Dan krijgt ze op een brief van naar Lila, die het hof een wordt gemaakt een door Marcello Solara. naar Na de een onverwachte gebeurtenis op haar het verjaardag wordt het Elena op duidelijk van wat ze moet de doen.

Elena tijdens is niet een gelukkig met haar vriendje Gino. op tv Lila het ontwerpt samen met haar in broer een nieuwe, moderne door schoen. Wanneer Lila tot de twee door keer toe de door liefde wordt verklaard, laat van ze haar het aanbidders niet in onzekerheid achter. tijdens Lila en tijdens Elena maken op tv een uitstapje naar uit Napels, en dat het verloopt niet helemaal zoals door verwacht. Marcello Solara slaagt de erin op een goede een beurt te maken bij de het Cerullo's.

Na van de dood van Don Achille tijdens naar zwaait de familie Solara de de scepter in de op wijk. Elena zit in op door de middelbare school, maar Lila in blijft de belangrijk voor haar. Een met onbeantwoorde liefde neemt Elena het nogal in beslag. Lila op ontdekt door op welke wijze door de Solara's hun geld door hebben verdiend. Ze het wordt uitgenodigd met voor een nieuwjaarsfeest naar bij Stefano een Caracci, de zoon van Don Achille. in de Het wordt een het avond die ze niet licht op tv zal het vergeten.

Op de het middelbare school heeft Elena in met het niet makkelijk. door Lila mag niet verder leren en op werkt in de een winkel van haar de vader. Op op tv school merkt het Elena dat op ze haar uiterlijk in naar haar voordeel kan gebruiken. op tv Ze heeft op moeite met Latijn en een vraagt Lila om een hulp. van Terwijl Lila de schoenenzaak met tot een succes probeert naar te maken, blijkt haar naar ware het passie heel ergens de anders te met liggen.

Elena en Lila naar ontdekken met hoe fijn met het is om boeken in te lezen op tv en nemen zich voor om naar later de schrijver te worden. De twee op tv vriendinnen een doen het goed op met school. Lila wil graag van gaan studeren, maar een haar het vader ziet dat niet zitten. door De op beslissing om een het dag te spijbelen en op tv naar zee te gaan, wordt van een keerpunt de in hun naar leven. Als door Lila door ziekte een tijd niet het naar op tv school kan, doet ze een op belangrijke op ontdekking.

Vanaf op vanavond is de Italiaanse de dramaserie naar 'De geniale vriendin' elke van vrijdag om in 22:55 uur te zien op NPO met 2. De serie op in gaat over de door coming of age van naar hartsvriendinnen Elena het en Lila tegen de achtergrond op tv van het sombere Napels tijdens in de jaren van 50. op tv De serie begint wanneer de Elena, een op vrouw op leeftijd, midden op in de nacht de wakker wordt gebeld over een een de verdwijning van haar beste vriendin. met Het een is het tijdens moment waarop zij op tv besluit de geschiedenis het van hun bijzondere het vriendschap op papier te een zetten. In 1950 zijn een Elena en van Lila twee totaal verschillende kleine meisjes, de een die elkaar leren kennen tijdens een met spelletje. Wanneer op tv ze op met een middag een weer eens samen spelen, tijdens is een vriendschap voor op tv het leven met geboren.

februari 2020
29-03-2019 22:55

Hoofdstuk 8 De belofte

De geniale vriendin - Hoofdstuk 8 De belofte

Elena gaat in op het aanbod van Nino om een artikel te schrijven voor een tijdschrift. Lila helpt haar daarbij en vraagt op haar beurt Elena's hulp bij het kiezen van een bruidsjurk. Ondertussen valt de verkoop van de door Lila ontworpen sc...

22-03-2019 22:55

Hoofdstuk 7 De verloofden

De geniale vriendin - Hoofdstuk 7 De verloofden

Elena is terug in Napels en durft niemand te vertellen wat er op Ischia gebeurd is. Stefano Carracci doet zijn best om Lila voor zich te winnen en toont interesse in de schoenen die ze ontwerpt. Terwijl de rivaliteit tussen Stefano en Marce...

15-03-2019 23:05

Hoofdstuk 6 Het eiland

De geniale vriendin - Hoofdstuk 6 Het eiland

Elena verblijft op Ischia. Daar ontmoet ze de familie Sarratore, die vakantie viert op het eiland. Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ...

08-03-2019 22:55

Hoofdstuk 5 De schoenen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 5 De schoenen

Elena is niet gelukkig met haar vriendje Gino. Lila ontwerpt samen met haar broer een nieuwe, moderne schoen. Wanneer Lila tot twee keer toe de liefde wordt verklaard, laat ze haar aanbidders niet in onzekerheid achter. Lila en Elena maken ...

01-03-2019 22:55

Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

De geniale vriendin - Hoofdstuk 4 Grenzen die vervagen

Na de dood van Don Achille zwaait de familie Solara de scepter in de wijk. Elena zit op de middelbare school, maar Lila blijft belangrijk voor haar. Een onbeantwoorde liefde neemt Elena nogal in beslag. Lila ontdekt op welke wijze de Solara...

22-02-2019 22:55

Hoofdstuk 3 Metamorfoses

De geniale vriendin - Hoofdstuk 3 Metamorfoses

Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila o...

15-02-2019 22:55

Hoofdstuk 2 Het geld

De geniale vriendin - Hoofdstuk 2 Het geld

Elena en Lila ontdekken hoe fijn het is om boeken te lezen en nemen zich voor om later schrijver te worden. De twee vriendinnen doen het goed op school. Lila wil graag gaan studeren, maar haar vader ziet dat niet zitten. De beslissing om ee...

08-02-2019 22:55

Nieuw: De geniale vriendin

De geniale vriendin - Nieuw: De geniale vriendin

Vanaf vanavond is de Italiaanse dramaserie 'De geniale vriendin' elke vrijdag om 22:55 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50. ...

De geniale vriendin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De geniale vriendin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De geniale vriendin bij De geniale vriendin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De geniale vriendin. Heb je een uitzending van De geniale vriendin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De geniale vriendin gemist

Uitzending gemist van De geniale vriendin? Hier kun je alle uitzendingen van De geniale vriendin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!