Programma gemist?

Aflevering 1 met - Voordat de een vechter een kans een heeft het om een UFC een kampioen te worden, moeten met zij zichzelf eerst in bewijzen in de Octagon. in UFC Ultimate Knockouts van geeft een overzicht van het de mooiste het en meest spraakmakende tijdens knockouts van vechters voordat in uit zij hun winnaarsriem om kregen. de In deze serie het zien we door onder anderen de door volgende kampioenen voorbij komen: Anderson in Silva, Max Holloway het een en Anthony Pettis.

UFC met 237 - op tv Een vooruitblik op tijdens UFC 237 waar op tv Namjunas en Andrade met van elkaar de in ring in gaan. Aangevuld van met interviews, trainingsbeelden en bijzondere naar portretten van de van tijdens vechters.

Mark een Hunt vs. Bigfoot door Silva - UFC, door 's werelds eerste naar mixed martial arts (MMA) organisatie door is met in korte tijd een uitgegroeid tot tijdens een van de op meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. het Een blik op het uit gevecht tussen de van legendarische vechters Mark op tv Hunt vs. Bigfoot in een Silva.

Adesanya vs. de Silva de - UFC, 's werelds door eerste mixed martial arts (MMA) een naar organisatie is in korte in tijd uitgegroeid tot een van uit de meest waardevolle uit sportaanbieders ter tijdens wereld. een Een blik op van de strijd tussen de legendarische naar vechters Adesanya vs door Silva.

Aflevering een 7 - UFC, 's in werelds eerste mixed martial de arts (MMA) organisatie naar de is in korte tijd uitgegroeid op tv tot een door van de meest waardevolle sportaanbieders het ter wereld. Een op tv blik uit op het strijd met tussen de legendarische vechters Holloway uit en op tv Ortega.

Aflevering het 10 - UFC Unleashed door biedt de de beste gevechten uit de UFC-archieven. van Het programma de brengt je de grote op gevechten naar die je hebt gemist of het opnieuw van wilt zien.

Aflevering 9 - op van UFC Unleashed biedt de beste een gevechten uit op tv de UFC-archieven. Het programma door brengt je de door grote gevechten die je uit op tv hebt gemist of opnieuw wilt naar zien.

Allistair met Overeem - Een UFC-special over de tijdens de Nederlands MMA-vechter en kickbokser op Allistair naar Overeem.

Aflevering een 3 - Een vooruitblik op tijdens op het komende UFC-gevecht waar van de grootste vechters ter tijdens wereld de het ring in gaan. Aangevuld van met het interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten een van op tv de vechters in hun dagelijks het leven.

Aflevering 4 tijdens - Een UFC-special over de de de Nederlandse vechter Stefan Struve die op tv op door 23 februari het aan moet treden in tegen Marcos Rogerio de door Lima tijdens het naar eerste Europeese event de van dit jaar in een Praag.

UFC Nashville op tv - UFC, naar 's werelds eerste mixed martial uit op tv arts (MMA) organisatie is in het korte tijd een uitgegroeid tot een van de door meest waardevolle door sportaanbieders ter een wereld. UFC is de met thuisbasis van enkele door van de beste het Nederlandse tijdens atleten in gevechtssporten. Bekijk live in de UFC tijdens gevechten vanuit Nashville op met origineel Amerikaans commentaar. de Onder andere uit de gevechten Thompson de vs Pettis en een Curtis Blaydes vs Justin Willis de een vinden plaats.

Holm vs. het De Randamie - UFC, op 's op werelds eerste mixed van martial arts uit (MMA) organisatie is in het korte tijd een uitgegroeid tot een van de meest door waardevolle naar sportaanbieders ter op tv wereld. Deze keer naar staat het gevecht van Holly door Holm vs. door Germaine de op Randamie centraal.

Legends vs de Newcomers tijdens - UFC Unleashed biedt de beste op tv gevechten een uit de UFC-archieven. Het programma het brengt je het de grote gevechten die het je hebt gemist van of opnieuw van wilt door zien.

Israel Adesanya - het Een kijkje achter een de uit schermen van van de opkomst van enkele van de een grootste, opkomende UFC-sterren. naar Met in tijdens deze van aflevering: de ongeslagen Israel Adesanya, tijdens "The Last met Stylebender".

Lightweight tijdens Brawls - UFC naar Unleashed biedt de beste gevechten in uit de UFC-archieven. op Het uit programma brengt je op de grote naar gevechten die je hebt gemist of door in opnieuw wilt zien.

november 2021
03-06-2019 23:00

UFC Ultimate Knockouts

UFC - UFC Ultimate Knockouts

Aflevering 1 - Voordat een vechter een kans heeft om een UFC kampioen te worden, moeten zij zichzelf eerst bewijzen in de Octagon. UFC Ultimate Knockouts geeft een overzicht van de mooiste en meest spraakmakende knockouts van vechters voord...

11-05-2019 00:50

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 237 - Een vooruitblik op UFC 237 waar Namjunas en Andrade met elkaar de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters.

08-05-2019 23:35

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Mark Hunt vs. Bigfoot Silva - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het gevecht tussen de legendarische vechters Mar...

07-05-2019 23:15

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Adesanya vs. Silva - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op de strijd tussen de legendarische vechters Adesanya vs Si...

01-05-2019 23:15

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Aflevering 7 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het strijd tussen de legendarische vechters Holloway en Ortega.

30-04-2019 23:15

UFC: Unleashed

UFC - UFC: Unleashed

Aflevering 10 - UFC Unleashed biedt de beste gevechten uit de UFC-archieven. Het programma brengt je de grote gevechten die je hebt gemist of opnieuw wilt zien.

17-04-2019 23:30

UFC: Unleashed

UFC - UFC: Unleashed

Aflevering 9 - UFC Unleashed biedt de beste gevechten uit de UFC-archieven. Het programma brengt je de grote gevechten die je hebt gemist of opnieuw wilt zien.

16-04-2019 23:40

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Allistair Overeem - Een UFC-special over de Nederlands MMA-vechter en kickbokser Allistair Overeem.

13-04-2019 01:20

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 3 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

08-04-2019 22:35

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Aflevering 4 - Een UFC-special over de Nederlandse vechter Stefan Struve die op 23 februari aan moet treden tegen Marcos Rogerio de Lima tijdens het eerste Europeese event van dit jaar in Praag.

24-03-2019 01:00

UFC

UFC - UFC

UFC Nashville - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevech...

13-03-2019 23:30

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Holm vs. De Randamie - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Deze keer staat het gevecht van Holly Holm vs. Germaine de Randamie...

12-03-2019 23:30

UFC: Unleashed

UFC - UFC: Unleashed

Legends vs Newcomers - UFC Unleashed biedt de beste gevechten uit de UFC-archieven. Het programma brengt je de grote gevechten die je hebt gemist of opnieuw wilt zien.

06-03-2019 23:30

UFC: Rising Stars

UFC - UFC: Rising Stars

Israel Adesanya - Een kijkje achter de schermen van de opkomst van enkele van de grootste, opkomende UFC-sterren. Met in deze aflevering: de ongeslagen Israel Adesanya, "The Last Stylebender".

05-03-2019 23:30

UFC: Unleashed

UFC - UFC: Unleashed

Lightweight Brawls - UFC Unleashed biedt de beste gevechten uit de UFC-archieven. Het programma brengt je de grote gevechten die je hebt gemist of opnieuw wilt zien.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

UFC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van UFC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van UFC bij UFC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van UFC. Heb je een uitzending van UFC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

UFC gemist

Uitzending gemist van UFC? Hier kun je alle uitzendingen van UFC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!