Programma gemist?

Las Vegas het - UFC, een 's werelds eerste mixed martial met op arts (MMA) organisatie is in korte tijdens tijd uitgegroeid tot uit een van uit de de meest waardevolle sportaanbieders van ter wereld. UFC is de van thuisbasis van enkele van van de beste Nederlandse de atleten in gevechtssporten, de onder een wie Alistair Overeem, met Germaine de Randamie, Gokhan Saki, met Siyar Bahadurzada en de Stefan tijdens Struve.

UFC 235 - op tv Een tijdens vooruitblik op een het komende UFC-gevecht waar op tv de grootste vechters een ter wereld de het ring in gaan. Aangevuld met van interviews, trainingsbeelden en op tv bijzondere portretten van de de het vechters in hun dagelijks uit leven.

Khabib vs met McGregor - Een terugblik het op het door legendarische het en veelbesproken gevecht tussen een Khabib en McGregor van 6 de oktober naar 2018.

Stefan uit Struve - Een UFC-special over door het de Nederlandse vechter naar Stefan Struve die op door 23 februari door aan moet treden tegen Marcos de Rogerio de Lima in tijdens het door eerste Europese in event van dit jaar in door Praag.

Aflevering 1 - in Een vooruitblik van op het komende door UFC-gevecht waar de grootste uit vechters ter wereld door de van ring in gaan. Aangevuld uit met de interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van op de vechters in een hun een dagelijks leven.

november 2021
04-03-2019 22:55

UFC

UFC - UFC

Las Vegas - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssp...

02-03-2019 01:00

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 235 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

20-02-2019 23:30

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Khabib vs McGregor - Een terugblik op het legendarische en veelbesproken gevecht tussen Khabib en McGregor van 6 oktober 2018.

19-02-2019 23:30

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Stefan Struve - Een UFC-special over de Nederlandse vechter Stefan Struve die op 23 februari aan moet treden tegen Marcos Rogerio de Lima tijdens het eerste Europese event van dit jaar in Praag.

09-02-2019 01:35

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 1 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

UFC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van UFC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van UFC bij UFC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van UFC. Heb je een uitzending van UFC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

UFC gemist

Uitzending gemist van UFC? Hier kun je alle uitzendingen van UFC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!