Programma gemist?

UFC met Rio Rancho naar - UFC Rio Rancho tijdens met Corey Anderson tegen Jan een Blachowicz in het op het main event.

UFC 246 - op tv tijdens UFC 246: McGregor vs. van Cerrone.

Conor in McGregor: Top Finishes de - UFC, 's werelds op eerste mixed de martial arts het (MMA) organisatie is in korte tijd op tv uitgegroeid een tot een het van de meest door waardevolle sportaanbieders ter naar wereld.

Aflevering 2 tijdens - UFC, 's tijdens werelds eerste mixed martial door arts (MMA) op organisatie is in tijdens korte tijd uit uitgegroeid tot een van met de meest waardevolle sportaanbieders met ter wereld. Een het tijdens uitgebreide voorbeschouwing op met UFC 246: McGregor vs. op Cerrone.

UFC naar Live Events: 36 een New York tijdens - UFC, 's een werelds eerste mixed martial arts (MMA) een op tv organisatie is in korte tijd op tv uitgegroeid tot op een van de meest waardevolle van sportaanbieders ter in wereld. door UFC Melbourne met de Whittaker tegen Adesanya in het main. op tv in UFC New York met uit Masvidal tegen de Diaz in het main naar event.

Aflevering 13 - in het UFC, 's werelds tijdens eerste mixed martial arts (MMA) organisatie naar is in een korte tijd tijdens uitgegroeid tot een naar van de meest waardevolle sportaanbieders in ter naar wereld.

Aflevering op tv 21 - UFC Boston met met Reyes tegen een Weidman in het main tijdens naar event.

Aflevering uit 18 - UFC, een 's werelds eerste in mixed martial uit arts (MMA) organisatie is in korte in tijdens tijd uitgegroeid tot op een van de uit meest waardevolle sportaanbieders ter op tv wereld.

Aflevering 6 van - een Een vooruitblik op het het komende UFC-gevecht op waar de grootste op tv vechters ter wereld een de ring in tijdens gaan. Aangevuld met interviews, de trainingsbeelden en bijzondere portretten van van van de vechters in hun dagelijks door leven.

Greenville - In naar de op Bon Scours Wellness Arena op vond in UFC Greenville plaats. met In het main event uit vocht publieksfavoriet Chan met Sung Jung, oftewel op tv "The Korean Zombie", tegen naar de huidige door nummer vijf het op vedergewicht: Renato het Moicano.

UFC in 238 - het Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht de tijdens waar de grootste met vechters ter wereld naar de ring in gaan. Aangevuld in met interviews, trainingsbeelden in en bijzondere door portretten van de vechters de in hun dagelijks op leven.

Aflevering 1 - op Voordat een de vechter een kans door heeft om een UFC het kampioen te op worden, moeten zij zichzelf in tijdens eerst bewijzen in de op tv Octagon. UFC Ultimate Knockouts geeft op tv de een overzicht van tijdens de mooiste en meest spraakmakende knockouts een van vechters naar voordat zij hun op winnaarsriem om het kregen. In deze van serie zien we onder anderen een de op volgende kampioenen voorbij de komen: Anderson Silva, Max door Holloway en op tv Anthony Pettis.

UFC een 237 - een Een vooruitblik op in UFC 237 waar Namjunas en Andrade door met een elkaar de ring op tv in gaan. Aangevuld met interviews, in in trainingsbeelden en bijzondere portretten van op tv de het vechters.

Mark Hunt een vs. Bigfoot Silva - met UFC, door 's werelds eerste mixed martial op naar arts (MMA) organisatie is in korte uit tijd uitgegroeid met tot een van het de meest tijdens waardevolle sportaanbieders ter door wereld. Een blik op op het gevecht tussen een de legendarische vechters Mark de Hunt vs. op tv Bigfoot uit Silva.

Adesanya met vs. Silva tijdens - UFC, 's werelds eerste in mixed martial arts door (MMA) in organisatie is in korte tijd uitgegroeid met tot op tv een van de meest op tv waardevolle sportaanbieders naar ter wereld. Een blik uit op naar de strijd tussen de legendarische door vechters Adesanya vs tijdens Silva.

februari 2020
16-02-2020 02:00

UFC Rio Rancho

UFC - UFC Rio Rancho

UFC Rio Rancho - UFC Rio Rancho met Corey Anderson tegen Jan Blachowicz in het main event.

19-01-2020 04:00

UFC 246

UFC - UFC 246

UFC 246 - UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

19-01-2020 03:50

Conor McGregor: Top Finishes

UFC - Conor McGregor: Top Finishes

Conor McGregor: Top Finishes - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

18-01-2020 00:15

UFC 246 Countdown

UFC - UFC 246 Countdown

Aflevering 2 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een uitgebreide voorbeschouwing op UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

03-11-2019 03:00

UFC Live Events: 36 New York

UFC - UFC Live Events: 36 New York

UFC Live Events: 36 New York - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC Melbourne met Whittaker tegen Adesanya in het main. UFC...

27-10-2019 00:50

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Aflevering 13 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

19-10-2019 03:00

UFC Live Events: Boston

UFC - UFC Live Events: Boston

Aflevering 21 - UFC Boston met Reyes tegen Weidman in het main event.

28-09-2019 20:05

UFC Live Events: Kopenhagen

UFC - UFC Live Events: Kopenhagen

Aflevering 18 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

14-08-2019 23:00

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 6 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

25-06-2019 00:10

UFC

UFC - UFC

Greenville - In de Bon Scours Wellness Arena vond UFC Greenville plaats. In het main event vocht publieksfavoriet Chan Sung Jung, oftewel "The Korean Zombie", tegen de huidige nummer vijf op vedergewicht: Renato Moicano.

08-06-2019 01:10

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 238 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

03-06-2019 23:00

UFC Ultimate Knockouts

UFC - UFC Ultimate Knockouts

Aflevering 1 - Voordat een vechter een kans heeft om een UFC kampioen te worden, moeten zij zichzelf eerst bewijzen in de Octagon. UFC Ultimate Knockouts geeft een overzicht van de mooiste en meest spraakmakende knockouts van vechters voord...

11-05-2019 00:50

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 237 - Een vooruitblik op UFC 237 waar Namjunas en Andrade met elkaar de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters.

08-05-2019 23:35

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Mark Hunt vs. Bigfoot Silva - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het gevecht tussen de legendarische vechters Mar...

07-05-2019 23:15

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Adesanya vs. Silva - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op de strijd tussen de legendarische vechters Adesanya vs Si...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

UFC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van UFC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van UFC bij UFC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van UFC. Heb je een uitzending van UFC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

UFC gemist

Uitzending gemist van UFC? Hier kun je alle uitzendingen van UFC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 02:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!