Programma gemist?

Main Event: een Miocic vs. Cormier door - UFC uit met Miocic vs. op Cormier in het door main event.

UFC de 248 - UFC 248 met in Adesanya uit vs. Romero in tijdens het main in event.

UFC op Norfolk - UFC naar Norfolk met met Benavidez tegen Figueiredo in op tv het main de event.

UFC uit Auckland - de UFC Auckland met Felder tegen een Hooker in het main naar in event.

UFC Rio door Rancho - de UFC Rio Rancho met Corey op tv Anderson tegen uit Jan Blachowicz in het naar main met event.

UFC 246 - in UFC 246: McGregor in naar vs. Cerrone.

Conor McGregor: uit Top uit Finishes - UFC, 's het werelds eerste mixed tijdens martial arts naar (MMA) organisatie is een in korte tijd uitgegroeid de tot een van van de meest waardevolle sportaanbieders uit ter door wereld.

Aflevering van 2 - UFC, 's het werelds eerste met mixed martial arts (MMA) organisatie door is in korte op tv tijd uitgegroeid tot met op tv een van de meest waardevolle sportaanbieders het ter wereld. het Een tijdens uitgebreide voorbeschouwing op UFC 246: naar McGregor vs. de Cerrone.

UFC Live van Events: 36 New York op tv op tv - UFC, 's de werelds eerste mixed met martial arts (MMA) een organisatie is in korte het tijd uitgegroeid tot een van van de uit meest waardevolle met sportaanbieders ter wereld. UFC Melbourne met de Whittaker tegen Adesanya van in het met main. UFC New een York een met Masvidal tegen Diaz in door het main het event.

Aflevering 13 - van UFC, de 's werelds op eerste mixed martial arts (MMA) organisatie van is in in korte tijd de uitgegroeid tot met een van de meest tijdens waardevolle sportaanbieders ter het wereld.

Aflevering 21 - door in UFC Boston met Reyes tegen op Weidman uit in het main op event.

Aflevering 18 - door UFC, tijdens 's werelds het eerste mixed martial arts (MMA) organisatie op is uit in korte uit tijd uitgegroeid tot een van uit de meest waardevolle met sportaanbieders ter naar wereld.

Aflevering 6 met - Een tijdens vooruitblik op het komende naar UFC-gevecht van waar de grootste vechters ter wereld door de ring op in gaan. van Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en door bijzondere portretten van het de vechters op in van hun dagelijks leven.

Greenville met - In de met Bon Scours tijdens Wellness Arena vond de UFC Greenville plaats. In het main het event vocht van publieksfavoriet Chan Sung Jung, op oftewel "The de Korean Zombie", op tegen de huidige met nummer vijf op vedergewicht: van Renato het Moicano.

UFC 238 met - op Een vooruitblik op door het komende UFC-gevecht waar de tijdens grootste vechters ter het wereld de ring op in op tv gaan. Aangevuld met in interviews, trainingsbeelden en bijzondere op tv portretten van de in vechters in hun van dagelijks leven.

juni 2021
12-03-2020 00:15

Special: UFC Main Event: Miocic vs. Cormier

UFC - Special: UFC Main Event: Miocic vs. Cormier

Main Event: Miocic vs. Cormier - UFC met Miocic vs. Cormier in het main event.

08-03-2020 04:00

UFC Live Events: 248

UFC - UFC Live Events: 248

UFC 248 - UFC 248 met Adesanya vs. Romero in het main event.

01-03-2020 02:00

UFC Live Events: Norfolk

UFC - UFC Live Events: Norfolk

UFC Norfolk - UFC Norfolk met Benavidez tegen Figueiredo in het main event.

23-02-2020 01:00

UFC Live Events: Auckland

UFC - UFC Live Events: Auckland

UFC Auckland - UFC Auckland met Felder tegen Hooker in het main event.

16-02-2020 02:00

UFC Rio Rancho

UFC - UFC Rio Rancho

UFC Rio Rancho - UFC Rio Rancho met Corey Anderson tegen Jan Blachowicz in het main event.

19-01-2020 04:00

UFC 246

UFC - UFC 246

UFC 246 - UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

19-01-2020 03:50

Conor McGregor: Top Finishes

UFC - Conor McGregor: Top Finishes

Conor McGregor: Top Finishes - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

18-01-2020 00:15

UFC 246 Countdown

UFC - UFC 246 Countdown

Aflevering 2 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een uitgebreide voorbeschouwing op UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

03-11-2019 03:00

UFC Live Events: 36 New York

UFC - UFC Live Events: 36 New York

UFC Live Events: 36 New York - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC Melbourne met Whittaker tegen Adesanya in het main. UFC...

27-10-2019 00:50

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Aflevering 13 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

19-10-2019 03:00

UFC Live Events: Boston

UFC - UFC Live Events: Boston

Aflevering 21 - UFC Boston met Reyes tegen Weidman in het main event.

28-09-2019 20:05

UFC Live Events: Kopenhagen

UFC - UFC Live Events: Kopenhagen

Aflevering 18 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

14-08-2019 23:00

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 6 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

25-06-2019 00:10

UFC

UFC - UFC

Greenville - In de Bon Scours Wellness Arena vond UFC Greenville plaats. In het main event vocht publieksfavoriet Chan Sung Jung, oftewel "The Korean Zombie", tegen de huidige nummer vijf op vedergewicht: Renato Moicano.

08-06-2019 01:10

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 238 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

UFC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van UFC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van UFC bij UFC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van UFC. Heb je een uitzending van UFC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

UFC gemist

Uitzending gemist van UFC? Hier kun je alle uitzendingen van UFC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!