Programma gemist?

Main Event: door Miocic vs. uit Cormier - UFC naar met Miocic vs. Cormier in in het met main event.

UFC op 248 - van UFC 248 met Adesanya vs. door Romero in het main het tijdens event.

UFC tijdens Norfolk - UFC met Norfolk met naar Benavidez tegen Figueiredo in het main op tv naar event.

UFC Auckland op - UFC Auckland op tv met Felder op tv tegen Hooker in in het main met event.

UFC de Rio Rancho met - UFC Rio Rancho naar met Corey Anderson tegen uit Jan tijdens Blachowicz in het de main event.

UFC in 246 - UFC 246: McGregor met op tv vs. Cerrone.

Conor van McGregor: Top Finishes - de UFC, met 's werelds eerste naar mixed martial arts (MMA) het organisatie is een in korte tijd op uitgegroeid tot een van de meest het waardevolle tijdens sportaanbieders ter het wereld.

Aflevering 2 naar - UFC, 's op werelds een eerste mixed martial arts in (MMA) organisatie is uit in korte tijd tijdens uitgegroeid tot een op van de meest op waardevolle sportaanbieders in ter wereld. Een uitgebreide tijdens voorbeschouwing op UFC 246: door McGregor naar vs. Cerrone.

UFC Live Events: op 36 New York een met - UFC, 's werelds eerste mixed een naar martial arts (MMA) organisatie is een in in korte tijd uitgegroeid tot een van tijdens de van meest waardevolle sportaanbieders ter een wereld. tijdens UFC Melbourne met Whittaker een tegen Adesanya in het main. uit UFC New York uit met tijdens Masvidal tegen Diaz in het op door main event.

Aflevering op tv 13 - met UFC, 's werelds uit eerste mixed martial arts (MMA) tijdens organisatie is op in korte tijd uitgegroeid tot naar een naar van de meest waardevolle sportaanbieders met ter tijdens wereld.

Aflevering 21 - op op tv UFC Boston met een Reyes tegen Weidman op tv in het main op event.

Aflevering 18 - uit UFC, 's een werelds eerste mixed martial een arts (MMA) van organisatie is in korte tijdens naar tijd uitgegroeid tot een van de uit meest waardevolle uit sportaanbieders ter in wereld.

Aflevering van 6 - met Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht de waar naar de grootste vechters ter met wereld de ring op tv in gaan. tijdens Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en uit op tv bijzondere portretten van de vechters van in hun in dagelijks leven.

Greenville - In door de Bon Scours in Wellness Arena vond de naar UFC Greenville plaats. In het main naar het event vocht publieksfavoriet Chan Sung in Jung, oftewel "The het Korean Zombie", tegen op tv de met huidige nummer vijf op een vedergewicht: Renato een Moicano.

UFC 238 het - Een vooruitblik op in het komende UFC-gevecht in waar uit de grootste vechters ter naar wereld uit de ring in gaan. in Aangevuld met interviews, trainingsbeelden op en bijzondere portretten naar van de op vechters in hun in dagelijks leven.

oktober 2021
12-03-2020 00:15

Special: UFC Main Event: Miocic vs. Cormier

UFC - Special: UFC Main Event: Miocic vs. Cormier

Main Event: Miocic vs. Cormier - UFC met Miocic vs. Cormier in het main event.

08-03-2020 04:00

UFC Live Events: 248

UFC - UFC Live Events: 248

UFC 248 - UFC 248 met Adesanya vs. Romero in het main event.

01-03-2020 02:00

UFC Live Events: Norfolk

UFC - UFC Live Events: Norfolk

UFC Norfolk - UFC Norfolk met Benavidez tegen Figueiredo in het main event.

23-02-2020 01:00

UFC Live Events: Auckland

UFC - UFC Live Events: Auckland

UFC Auckland - UFC Auckland met Felder tegen Hooker in het main event.

16-02-2020 02:00

UFC Rio Rancho

UFC - UFC Rio Rancho

UFC Rio Rancho - UFC Rio Rancho met Corey Anderson tegen Jan Blachowicz in het main event.

19-01-2020 04:00

UFC 246

UFC - UFC 246

UFC 246 - UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

19-01-2020 03:50

Conor McGregor: Top Finishes

UFC - Conor McGregor: Top Finishes

Conor McGregor: Top Finishes - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

18-01-2020 00:15

UFC 246 Countdown

UFC - UFC 246 Countdown

Aflevering 2 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een uitgebreide voorbeschouwing op UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

03-11-2019 03:00

UFC Live Events: 36 New York

UFC - UFC Live Events: 36 New York

UFC Live Events: 36 New York - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC Melbourne met Whittaker tegen Adesanya in het main. UFC...

27-10-2019 00:50

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Aflevering 13 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

19-10-2019 03:00

UFC Live Events: Boston

UFC - UFC Live Events: Boston

Aflevering 21 - UFC Boston met Reyes tegen Weidman in het main event.

28-09-2019 20:05

UFC Live Events: Kopenhagen

UFC - UFC Live Events: Kopenhagen

Aflevering 18 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

14-08-2019 23:00

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 6 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

25-06-2019 00:10

UFC

UFC - UFC

Greenville - In de Bon Scours Wellness Arena vond UFC Greenville plaats. In het main event vocht publieksfavoriet Chan Sung Jung, oftewel "The Korean Zombie", tegen de huidige nummer vijf op vedergewicht: Renato Moicano.

08-06-2019 01:10

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 238 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

UFC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van UFC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van UFC bij UFC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van UFC. Heb je een uitzending van UFC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

UFC gemist

Uitzending gemist van UFC? Hier kun je alle uitzendingen van UFC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!