Programma gemist?

Aflevering tijdens 21 - UFC Boston het met Reyes de tegen Weidman op tv in het main een event.

Aflevering in 18 - UFC, 's werelds op tv in eerste mixed martial arts (MMA) uit organisatie de is in korte tijd uitgegroeid tot tijdens een van naar de meest de waardevolle sportaanbieders ter van wereld.

Aflevering 6 het - Een tijdens vooruitblik op op het komende UFC-gevecht waar de het grootste de vechters ter wereld de ring het in gaan. door Aangevuld met interviews, tijdens trainingsbeelden en bijzondere portretten van de de met vechters in hun in dagelijks leven.

Greenville het - In door de Bon Scours Wellness Arena het vond UFC naar Greenville plaats. In het main door het event vocht publieksfavoriet op tv Chan Sung Jung, oftewel "The Korean een Zombie", tegen met de een huidige nummer vijf op met vedergewicht: Renato naar Moicano.

UFC in 238 - in Een vooruitblik op het uit komende UFC-gevecht waar de grootste de vechters het ter wereld de ring in met gaan. Aangevuld van met met interviews, trainingsbeelden en een bijzondere portretten van de vechters in met hun dagelijks de leven.

Aflevering 1 - de Voordat een tijdens vechter een kans heeft tijdens met om een UFC kampioen te worden, op tv moeten zij in zichzelf eerst bewijzen in door de tijdens Octagon. UFC Ultimate Knockouts het geeft een op overzicht van in de mooiste en in meest spraakmakende knockouts van vechters een voordat naar zij hun winnaarsriem een om kregen. In deze serie zien door we onder anderen naar de volgende de kampioenen voorbij komen: Anderson naar Silva, tijdens Max Holloway en tijdens Anthony Pettis.

UFC 237 - tijdens Een vooruitblik een op UFC het 237 waar door Namjunas en Andrade met elkaar de uit met ring in gaan. Aangevuld met op interviews, trainingsbeelden en bijzondere naar op tv portretten van de in vechters.

Mark naar Hunt vs. Bigfoot uit Silva - UFC, 's het werelds eerste mixed martial in op tv arts (MMA) organisatie is in met korte tijd uitgegroeid tot tijdens een van van de meest van waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een van blik op het op tv gevecht op tussen de legendarische in vechters Mark Hunt uit vs. Bigfoot de Silva.

Adesanya op vs. Silva - een UFC, 's werelds eerste mixed het martial arts een (MMA) organisatie is in naar korte tijd uitgegroeid het tot een van het de meest waardevolle het sportaanbieders ter op tv wereld. Een blik op op tv uit de strijd tussen met de legendarische vechters Adesanya vs een Silva.

Aflevering in 7 - UFC, 's in werelds eerste mixed het martial arts (MMA) het organisatie is naar in korte tijd uitgegroeid tot naar een een van de meest het waardevolle sportaanbieders een ter wereld. Een blik op een het strijd uit tussen de legendarische op vechters Holloway en door Ortega.

Aflevering 10 - naar uit UFC Unleashed biedt in de beste gevechten uit uit de UFC-archieven. Het programma naar brengt je de in grote gevechten die je met hebt gemist een of opnieuw in wilt zien.

Aflevering 9 - de UFC Unleashed in biedt op tv de beste gevechten uit de een UFC-archieven. Het in programma brengt een je de grote uit gevechten die je uit hebt gemist of opnieuw wilt op tv zien.

Allistair op Overeem - Een UFC-special over op de Nederlands MMA-vechter uit en met kickbokser Allistair van Overeem.

Aflevering 3 - van Een vooruitblik op op tv het uit komende UFC-gevecht naar waar de grootste vechters tijdens ter wereld de op ring in gaan. Aangevuld met een tijdens interviews, trainingsbeelden en bijzondere van portretten van de door vechters in hun uit dagelijks leven.

Aflevering op tv 4 - Een UFC-special over het de op Nederlandse vechter Stefan met Struve die op op 23 februari aan moet treden op tijdens tegen Marcos Rogerio de op Lima tijdens het eerste Europeese uit event uit van dit jaar in een Praag.

oktober 2019
19-10-2019 03:00

UFC Live Events: Boston

UFC - UFC Live Events: Boston

Aflevering 21 - UFC Boston met Reyes tegen Weidman in het main event.

28-09-2019 20:05

UFC Live Events: Kopenhagen

UFC - UFC Live Events: Kopenhagen

Aflevering 18 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

14-08-2019 23:00

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 6 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

25-06-2019 00:10

UFC

UFC - UFC

Greenville - In de Bon Scours Wellness Arena vond UFC Greenville plaats. In het main event vocht publieksfavoriet Chan Sung Jung, oftewel "The Korean Zombie", tegen de huidige nummer vijf op vedergewicht: Renato Moicano.

08-06-2019 01:10

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 238 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

03-06-2019 23:00

UFC Ultimate Knockouts

UFC - UFC Ultimate Knockouts

Aflevering 1 - Voordat een vechter een kans heeft om een UFC kampioen te worden, moeten zij zichzelf eerst bewijzen in de Octagon. UFC Ultimate Knockouts geeft een overzicht van de mooiste en meest spraakmakende knockouts van vechters voord...

11-05-2019 00:50

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

UFC 237 - Een vooruitblik op UFC 237 waar Namjunas en Andrade met elkaar de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters.

08-05-2019 23:35

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Mark Hunt vs. Bigfoot Silva - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het gevecht tussen de legendarische vechters Mar...

07-05-2019 23:15

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Adesanya vs. Silva - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op de strijd tussen de legendarische vechters Adesanya vs Si...

01-05-2019 23:15

UFC: Main Event

UFC - UFC: Main Event

Aflevering 7 - UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het strijd tussen de legendarische vechters Holloway en Ortega.

30-04-2019 23:15

UFC: Unleashed

UFC - UFC: Unleashed

Aflevering 10 - UFC Unleashed biedt de beste gevechten uit de UFC-archieven. Het programma brengt je de grote gevechten die je hebt gemist of opnieuw wilt zien.

17-04-2019 23:30

UFC: Unleashed

UFC - UFC: Unleashed

Aflevering 9 - UFC Unleashed biedt de beste gevechten uit de UFC-archieven. Het programma brengt je de grote gevechten die je hebt gemist of opnieuw wilt zien.

16-04-2019 23:40

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Allistair Overeem - Een UFC-special over de Nederlands MMA-vechter en kickbokser Allistair Overeem.

13-04-2019 01:20

UFC: Countdown

UFC - UFC: Countdown

Aflevering 3 - Een vooruitblik op het komende UFC-gevecht waar de grootste vechters ter wereld de ring in gaan. Aangevuld met interviews, trainingsbeelden en bijzondere portretten van de vechters in hun dagelijks leven.

08-04-2019 22:35

UFC: Special

UFC - UFC: Special

Aflevering 4 - Een UFC-special over de Nederlandse vechter Stefan Struve die op 23 februari aan moet treden tegen Marcos Rogerio de Lima tijdens het eerste Europeese event van dit jaar in Praag.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

UFC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van UFC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van UFC bij UFC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van UFC. Heb je een uitzending van UFC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

UFC gemist

Uitzending gemist van UFC? Hier kun je alle uitzendingen van UFC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-10-2019 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!