Programma gemist?

Het van satirische sportprogramma Makkelijk Scoren is het vanavond door eerder te zien dan de normaal. Vanaf 19:50 uur tijdens het wordt op NPO van 3 vooruitgeblikt op op de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland van - Duitsland, die om 20:45 uur door op tv begint op NPO 1. Tijdens met deze voorbeschouwing zijn er onder uit andere live-reportages vanuit met de Johan Cruijff in Arena, is er op tv een van nieuwe blik op het trauma een van 1974, een door heel op tv raar interview met Ronald Koeman een en ook op tv huisdichter Rico door Verhoeven is er weer een bij. Lees meer over deze uit speciale tijdens uitzending op op tv gids.tv/3838/voorbeschouwing-makkelijk-scoren.

Satirisch programma over het op tv sport. Tex de met Wit, Jonathan van de het Reve en Diederik op Smit nemen in hoog tempo een tijdens de sportweek door de aan de hand in van elkaar. Perfect in voor mensen die elke dag op tv sport met kijken, maar ook voor de van sporthaters. Want door sport is leuk, door maar niet per se grappig. van Tot met nu.

Satirisch programma over het sport. Tex in de op Wit, Jonathan van door het Reve en Diederik een Smit nemen in hoog het tempo de sportweek uit door aan de hand door van op tv elkaar. Perfect voor mensen met die elke dag sport het kijken, maar ook het door voor de sporthaters. op Want sport is leuk, maar van niet per se grappig. tijdens Tot in nu.

In door het nieuwe op satirische programma Makkelijk Scoren nemen Tex naar de Wit, Diederik met Smit en Jonathan het van het de Reve, die ook tijdens deel uitmaken uit van het team in van Zondag een met Lubach, de naar sportweek in hoog de tempo door en behandelen ze met allerlei zaken die met door sport te maken door op tv hebben. Volgens de makers is Makkelijk in Scoren een programma voor het zowel mensen die op elke het dag sport kijken als mensen in die tijdens sport haten. Ze op maken sport het namelijk grappig, beloven ze. In Makkelijk Scoren het zijn op satirische van wijze analyses, reportages een uit en terugblikken op niet op bestaande sportevenementen te uit zien. Lees meer over dit het programma op naar gids.tv/programma/makkelijk-scoren.

februari 2020
31-03-2019 20:55

Makkelijk scoren

Makkelijk Scoren - Makkelijk scoren

24-03-2019 19:50

Makkelijk Scoren: voorbeschouwing Nederland-Duitsland

Makkelijk Scoren - Makkelijk Scoren: voorbeschouwing Nederland-Duitsland

Het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren is vanavond eerder te zien dan normaal. Vanaf 19:50 uur wordt op NPO 3 vooruitgeblikt op de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland, die om 20:45 uur begint op NPO 1. Tijdens deze voorb...

17-03-2019 21:50

Makkelijk scoren

Makkelijk Scoren - Makkelijk scoren

10-03-2019 21:55

Makkelijk Scoren

Makkelijk Scoren - Makkelijk Scoren

Satirisch programma over sport. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor de sporthaters. Want sport is leuk...

03-03-2019 21:50

Makkelijk scoren

Makkelijk Scoren - Makkelijk scoren

Satirisch programma over sport. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor de sporthaters. Want sport is leuk...

24-02-2019 21:55

Makkelijk scoren

Makkelijk Scoren - Makkelijk scoren

17-02-2019 21:50

Makkelijk Scoren

Makkelijk Scoren - Makkelijk Scoren

10-02-2019 21:40

Nieuw: Makkelijk scoren

Makkelijk Scoren - Nieuw: Makkelijk scoren

In het nieuwe satirische programma Makkelijk Scoren nemen Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve, die ook deel uitmaken van het team van Zondag met Lubach, de sportweek in hoog tempo door en behandelen ze allerlei zaken die met ...

Makkelijk Scoren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Makkelijk Scoren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Makkelijk Scoren bij Makkelijk Scoren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Makkelijk Scoren. Heb je een uitzending van Makkelijk Scoren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Makkelijk Scoren gemist

Uitzending gemist van Makkelijk Scoren? Hier kun je alle uitzendingen van Makkelijk Scoren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-03-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!