Programma gemist?

In het de vroege van uren van 6 september van 2017 raasde van de orkaan Irma de over Sint Maarten. Hoewel het aantal op dodelijke slachtoffers op tv meeviel, was de schade met het enorm: veel huizen waren verwoest, naar auto’s op lagen ondersteboven op straat, schepen de in de haven leken tijdens uit wel op een een hoop geveegd en bomen waren geknapt op tv als luciferhoutjes. door Een groot aantal uit inwoners de van het eiland in raakte niet alleen dakloos, maar door het de het wegvallen van het toerisme ook tijdens nog eens op werkloos. Jeroen Pauw gaat ter op tv plekke kijken op hoe het met inmiddels – zestien het maanden later – op staat met de wederopbouw. het Met de ruim tijdens een half naar miljard euro uit die de Nederlandse overheid beschikbaar stelde uit en de tijdens bijna met twintig miljoen die met een tv-actie op werd ingezameld een is een nog weinig zichtbaars op tv gebeurd, stelde de van Rekenkamer afgelopen december in een een kritisch een rapport. Hoe komt dat? Hoe botst met de in Nederlandse eis dat het geld op het verantwoord, transparant en zonder corruptie naar wordt besteed met door de behoefte van tijdens de eilandbewoners aan een door snelle wederopbouw zodat door ze door hun leven weer op op kunnen pakken? van Of ligt het allemaal met genuanceerder? Jeroen met Pauw rijdt met slachtoffers, naar ondernemers en mensen uit tijdens de gezondheidszorg en door de toerismesector op door de indertijd getroffen naar gebieden met en gaat zo op naar zoek naar antwoorden. Ook praat het met hij met de premier van naar Sint Maarten, Leona Marlin-Romeo, de en met met oud-staatssecretaris Frans het Weekers, die op namens Den Haag de wederopbouwprojecten door beoordeelt.

januari 2020
11-02-2019 22:15

Reportage: Pauw op Sint Maarten

Pauw op Sint Maarten - Reportage: Pauw op Sint Maarten

In de vroege uren van 6 september 2017 raasde de orkaan Irma over Sint Maarten. Hoewel het aantal dodelijke slachtoffers meeviel, was de schade enorm: veel huizen waren verwoest, auto’s lagen ondersteboven op straat, schepen in de haven lek...

Pauw op Sint Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauw op Sint Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauw op Sint Maarten bij Pauw op Sint Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauw op Sint Maarten. Heb je een uitzending van Pauw op Sint Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauw op Sint Maarten gemist

Uitzending gemist van Pauw op Sint Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Pauw op Sint Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-02-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!