Programma gemist?

Vandaag het is de dag een van Magisch Marken, door een groot goochelevenement waar op tv Marken door al weken naartoe leeft. Kees op tv Trompet gaat de een dagje uit en de wij mogen mee. met Luutje is inmiddels weer een een helemaal op de met been en maakt door met zoon Cees een wandeling het in door Monnickendam.

Maarten op tv bereidt zich tijdens voor op het grootste goochelevenement in dat een Marken ooit gekend heeft, 'Magisch Marken'. uit Stef, de vrolijkste met buschauffeur op tv van Nederland, de blijkt ook een melancholische van kant te tijdens hebben. Vandaag vertelt hij het over het grote verdriet in het van zijn leven.

Vandaag een maken we nader kennis in met Kees op tv Trompet en ontmoeten door we zijn zorgbegeleider. tijdens Jan is inmiddels aangesterkt en in verblijft in weer op zijn van woonboot in de met haven van Marken. van Hij wil ons heel een graag iets laten het horen.

Jan is het ziek tijdens en daarom verblijft door hij bij zijn op tv vriendin Henneke. Dat levert de nodige naar spanning op tussen tijdens die op tv twee. Verder maken het we vandaag tijdens kennis met Stef, de de vrolijkste buschauffeur van Nederland, uit en ook ontmoeten we in Kees. tijdens Iedereen op een Marken kent Kees als een Kees Trompet. Waarom in dat is, zal al snel met de blijken.

We gaan naar opnieuw op stap met met Maarten. Maarten van is op Marken het een met bijzondere verschijning. Binnenkort geeft hij een uit tijdens goochelshow en daarvoor moet de nog druk geoefend worden. door Ook gaan uit we op de bezoek bij Frenk. op tv Frenk kennen we als fanatiek postduiven van liefhebber, maar met vandaag een zien we ook met een andere kant van van Frenk.

In deze uitzending uit het staat de liefde op centraal. De liefde voor elkaar, op tv de liefde voor naar de natuur en uit de liefde voor naar Marken. op tv Piet doet een door liefdesverklaring aan Ria en Willem en naar Miranda tijdens trekken de natuur in. uit De bijna 90-jarige Jan, een die met in zijn eentje op een op boot uit woont, stelt op ons voor aan zijn goede vriend tijdens door Lenny met wie hij uit al bijna een heel de leven bevriend tijdens is.

Klaas bezoekt de op konijnenshow tijdens en dat met loopt voor hem uit op de een teleurstelling. op Ook maken we met kennis met de kapitein van het de veerboot Jan het Smit. We mogen uit naar mee naar Volendam. En op we gaan op bezoek naar bij Luutje, naar de oudste inwoner van op Marken.

Aan een de overkant van Marken in ligt het door veel bekendere Volendam. Vroeger was op tv de rivaliteit tussen uit op tv beide vissersdorpen groot. Zo was een het ondenkbaar dat een in meisje uit uit het protestantse het Marken zou trouwen met een de katholieke Volendammer. tijdens Tegenwoordig door zijn de tegenstellingen wat afgezwakt. We een maken kennis van met Willem en Miranda, de de een stel dat letterlijk met in de jaren tijdens vijftig leeft.

We het zien hoe Marken zich voorbereidt op tv met op het toeristenseizoen. Ook op maken we kennis met Jan in die in zijn op op eentje op een boot woont. Jan in is een bijna 90 jaar maar redt in zichzelf nog prima. van tijdens Vandaag maken we ook kennis met met zijn met vriendin Henneke, met wie Jan van een latrelatie van heeft.

Vroeger was Marken van een eiland, het maar na de aanleg met op tv van de dijk in 1957 het is het bijna uit tweeduizend zielen tellende dorp met nu de officieel een schiereiland. Toch in voelen de bewoners zich het nog steeds eilander. op tijdens Vandaag zien we hoe Luutje (98) een verhuist naar een een verzorgingstehuis. Haar stiefzoon uit met Cees ruimt het uit ouderlijk huis leeg.

Op Marken een kent iedereen tijdens elkaar. De huizen op tv zijn van hout op tv en heel gehorig, dus een weet iedereen alles van naar in elkaar. Geheimen bewaren voor elkaar op is nauwelijks mogelijk. met We maken kennis uit met Wolmet. op Zij runt in haar eentje door een boerderij. Ook de in ontmoeten we Maarten, een bijzondere met verschijning op op tv Marken.

Marken op mag dan tijdens veel minder bekend in zijn dan Volendam, door minder bijzonder is het zeker het niet. een We maken kennis met de uit oudste inwoonster van Marken. de Luutje is de bijna honderd de jaar.

Lammert wint op tv z'n gevecht het tegen de kilo's en door viert dat samen met door naar Luna op geheel eigen wijze. tijdens Dries redt het op slimme het wijze een aantal bomen het van de ondergang. En Christien van zet van de eerste op stappen om terug van te keren als...schaapsherderin.

Natuurliefhebber naar Dries zit hoog in de de uit boom vanwege onbegrijpelijke kapplannen. De naar 87-jarige boer Gaasbeek van mijmert over vroeger, toen op tijdens alles beter was. En een zijn nieuwe, sportieve leven een valt op Lammert nogal zwaar.

Na de de verhuizing kruipt door bij Gert de heimwee z'n het op tv lijf binnen. Piet op Edelman krijgt een droevige boodschap. uit En voor Gerrit is tijdens het de dag van van zijn langverwachte tijdens een kamerconcert.

juli 2019
18-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Vandaag is de dag van Magisch Marken, een groot goochelevenement waar Marken al weken naartoe leeft. Kees Trompet gaat een dagje uit en wij mogen mee. Luutje is inmiddels weer helemaal op de been en maakt met zoon Cees een wandeling in Monn...

17-04-2019 18:15

Marken

Typisch - Marken

Maarten bereidt zich voor op het grootste goochelevenement dat Marken ooit gekend heeft, 'Magisch Marken'. Stef, de vrolijkste buschauffeur van Nederland, blijkt ook een melancholische kant te hebben. Vandaag vertelt hij over het grote verd...

16-04-2019 18:15

Marken

Typisch - Marken

Vandaag maken we nader kennis met Kees Trompet en ontmoeten we zijn zorgbegeleider. Jan is inmiddels aangesterkt en verblijft weer op zijn woonboot in de haven van Marken. Hij wil ons heel graag iets laten horen.

15-04-2019 18:15

Marken

Typisch - Marken

Jan is ziek en daarom verblijft hij bij zijn vriendin Henneke. Dat levert de nodige spanning op tussen die twee. Verder maken we vandaag kennis met Stef, de vrolijkste buschauffeur van Nederland, en ook ontmoeten we Kees. Iedereen op Marken...

11-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

We gaan opnieuw op stap met Maarten. Maarten is op Marken een bijzondere verschijning. Binnenkort geeft hij een goochelshow en daarvoor moet nog druk geoefend worden. Ook gaan we op bezoek bij Frenk. Frenk kennen we als fanatiek postduiven ...

10-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

In deze uitzending staat de liefde centraal. De liefde voor elkaar, de liefde voor de natuur en de liefde voor Marken. Piet doet een liefdesverklaring aan Ria en Willem en Miranda trekken de natuur in. De bijna 90-jarige Jan, die in zijn ee...

09-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Klaas bezoekt de konijnenshow en dat loopt voor hem uit op een teleurstelling. Ook maken we kennis met de kapitein van de veerboot Jan Smit. We mogen mee naar Volendam. En we gaan op bezoek bij Luutje, de oudste inwoner van Marken.

08-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Aan de overkant van Marken ligt het veel bekendere Volendam. Vroeger was de rivaliteit tussen beide vissersdorpen groot. Zo was het ondenkbaar dat een meisje uit het protestantse Marken zou trouwen met een katholieke Volendammer. Tegenwoord...

04-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

We zien hoe Marken zich voorbereidt op het toeristenseizoen. Ook maken we kennis met Jan die in zijn eentje op een boot woont. Jan is bijna 90 jaar maar redt zichzelf nog prima. Vandaag maken we ook kennis met zijn vriendin Henneke, met wie...

03-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Vroeger was Marken een eiland, maar na de aanleg van de dijk in 1957 is het bijna tweeduizend zielen tellende dorp nu officieel een schiereiland. Toch voelen de bewoners zich nog steeds eilander. Vandaag zien we hoe Luutje (98) verhuist naa...

02-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Op Marken kent iedereen elkaar. De huizen zijn van hout en heel gehorig, dus weet iedereen alles van elkaar. Geheimen bewaren voor elkaar is nauwelijks mogelijk. We maken kennis met Wolmet. Zij runt in haar eentje een boerderij. Ook ontmoet...

01-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Marken mag dan veel minder bekend zijn dan Volendam, minder bijzonder is het zeker niet. We maken kennis met de oudste inwoonster van Marken. Luutje is bijna honderd jaar.

28-02-2019 19:15

Veluwe

Typisch - Veluwe

Lammert wint z'n gevecht tegen de kilo's en viert dat samen met Luna op geheel eigen wijze. Dries redt op slimme wijze een aantal bomen van de ondergang. En Christien zet de eerste stappen om terug te keren als...schaapsherderin.

27-02-2019 19:15

Veluwe

Typisch - Veluwe

Natuurliefhebber Dries zit hoog in de boom vanwege onbegrijpelijke kapplannen. De 87-jarige boer Gaasbeek mijmert over vroeger, toen alles beter was. En zijn nieuwe, sportieve leven valt Lammert nogal zwaar.

26-02-2019 19:15

Veluwe

Typisch - Veluwe

Na de verhuizing kruipt bij Gert de heimwee z'n lijf binnen. Piet Edelman krijgt een droevige boodschap. En voor Gerrit is het de dag van zijn langverwachte kamerconcert.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch bij Typisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch. Heb je een uitzending van Typisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch gemist

Uitzending gemist van Typisch? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord