Programma gemist?

Vandaag de is de dag van Magisch naar Marken, een groot met goochelevenement waar met Marken de al weken naartoe leeft. op Kees Trompet gaat een het dagje uit het en wij mogen mee. van Luutje is inmiddels op tv weer op tv helemaal op de door been en maakt met naar zoon Cees een wandeling op tv in met Monnickendam.

Maarten door bereidt zich voor op in het grootste goochelevenement dat van met Marken ooit gekend heeft, 'Magisch met Marken'. het Stef, de vrolijkste buschauffeur de van Nederland, blijkt naar ook een door melancholische kant te hebben. naar Vandaag vertelt hij over uit het grote verdriet naar in zijn naar leven.

Vandaag maken we van nader met kennis met Kees Trompet naar en ontmoeten we zijn op tv zorgbegeleider. in Jan is inmiddels aangesterkt en door verblijft in weer op in zijn woonboot in de haven op tv van Marken. Hij wil tijdens ons uit heel graag iets de laten horen.

Jan is ziek van en naar daarom verblijft hij door bij zijn op tv vriendin Henneke. Dat levert tijdens de nodige op spanning op tussen die twee. naar Verder maken in we vandaag het kennis met Stef, de vrolijkste buschauffeur door van naar Nederland, en van ook ontmoeten we Kees. tijdens Iedereen op uit Marken kent Kees als Kees Trompet. op tv Waarom dat is, een zal al door snel op blijken.

We een gaan opnieuw op stap van met Maarten. Maarten is met in op Marken een van bijzondere verschijning. Binnenkort geeft in hij een goochelshow en in daarvoor moet nog van druk met geoefend worden. Ook gaan door we op bezoek het bij Frenk. Frenk kennen naar we als fanatiek postduiven naar liefhebber, een maar vandaag uit zien we ook een andere kant naar het van Frenk.

In de deze uitzending naar staat de liefde centraal. De naar liefde voor elkaar, de op liefde voor met de natuur en de door liefde voor de Marken. Piet doet een van op liefdesverklaring aan Ria door en Willem en Miranda trekken de op natuur in. van De bijna 90-jarige door Jan, die in zijn tijdens door eentje op een op boot woont, stelt uit ons voor aan zijn tijdens goede vriend Lenny met in wie uit hij al bijna een heel van leven met bevriend is.

Klaas bezoekt de uit konijnenshow en het dat loopt de voor hem uit op een een het teleurstelling. Ook maken uit we kennis met de met kapitein van in de veerboot Jan een Smit. We mogen mee naar Volendam. in En we op gaan een op bezoek bij Luutje, de oudste door inwoner op tv van Marken.

Aan op tv de overkant op tv van Marken ligt het veel bekendere het van Volendam. Vroeger was een de rivaliteit tussen beide vissersdorpen groot. een naar Zo was het ondenkbaar de dat een meisje met uit het protestantse op tv Marken zou trouwen met in een katholieke het Volendammer. Tegenwoordig zijn de het tegenstellingen wat een afgezwakt. We maken met kennis met Willem en tijdens Miranda, een een stel dat letterlijk het in de de jaren vijftig leeft.

We door zien hoe Marken zich naar voorbereidt op het de toeristenseizoen. in Ook maken we een kennis met Jan die in zijn op eentje door op een boot woont. Jan uit is een bijna 90 tijdens jaar maar redt zichzelf de nog prima. op Vandaag maken we ook door kennis met tijdens zijn vriendin Henneke, een met wie Jan naar een latrelatie heeft.

Vroeger door was Marken een eiland, maar tijdens na de aanleg naar van van de dijk in 1957 is van het bijna uit tweeduizend zielen op tv tellende dorp nu uit officieel een schiereiland. Toch van voelen de van bewoners zich op tv nog steeds eilander. Vandaag zien we naar hoe op Luutje (98) verhuist met naar een verzorgingstehuis. in Haar stiefzoon Cees ruimt het een uit ouderlijk huis leeg.

Op Marken tijdens kent iedereen elkaar. op tv De huizen zijn van een hout en heel de het gehorig, dus weet uit iedereen alles van elkaar. Geheimen bewaren op voor elkaar door is nauwelijks mogelijk. een We van maken kennis met Wolmet. Zij runt uit tijdens in haar eentje een boerderij. Ook tijdens ontmoeten tijdens we Maarten, een bijzondere verschijning uit op op tv Marken.

Marken tijdens mag dan veel minder uit bekend van zijn dan Volendam, uit minder bijzonder is het zeker niet. in We maken naar kennis met de oudste op inwoonster van Marken. op Luutje is bijna naar honderd met jaar.

Lammert naar wint z'n gevecht tegen de een kilo's en op viert dat met samen met op tv Luna op geheel in eigen wijze. Dries redt tijdens op slimme wijze een het aantal bomen van de in ondergang. En Christien van in zet de eerste stappen naar om terug te keren uit als...schaapsherderin.

Natuurliefhebber Dries in zit met hoog in de boom vanwege onbegrijpelijke door kapplannen. De de 87-jarige op boer Gaasbeek mijmert over vroeger, tijdens toen alles beter was. naar En tijdens zijn nieuwe, sportieve op tv leven valt Lammert tijdens nogal zwaar.

Na de verhuizing door kruipt bij uit Gert de uit heimwee z'n lijf binnen. op Piet Edelman door krijgt een droevige boodschap. En de voor Gerrit is tijdens het op de dag van zijn de langverwachte met kamerconcert.

november 2019
18-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Vandaag is de dag van Magisch Marken, een groot goochelevenement waar Marken al weken naartoe leeft. Kees Trompet gaat een dagje uit en wij mogen mee. Luutje is inmiddels weer helemaal op de been en maakt met zoon Cees een wandeling in Monn...

17-04-2019 18:15

Marken

Typisch - Marken

Maarten bereidt zich voor op het grootste goochelevenement dat Marken ooit gekend heeft, 'Magisch Marken'. Stef, de vrolijkste buschauffeur van Nederland, blijkt ook een melancholische kant te hebben. Vandaag vertelt hij over het grote verd...

16-04-2019 18:15

Marken

Typisch - Marken

Vandaag maken we nader kennis met Kees Trompet en ontmoeten we zijn zorgbegeleider. Jan is inmiddels aangesterkt en verblijft weer op zijn woonboot in de haven van Marken. Hij wil ons heel graag iets laten horen.

15-04-2019 18:15

Marken

Typisch - Marken

Jan is ziek en daarom verblijft hij bij zijn vriendin Henneke. Dat levert de nodige spanning op tussen die twee. Verder maken we vandaag kennis met Stef, de vrolijkste buschauffeur van Nederland, en ook ontmoeten we Kees. Iedereen op Marken...

11-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

We gaan opnieuw op stap met Maarten. Maarten is op Marken een bijzondere verschijning. Binnenkort geeft hij een goochelshow en daarvoor moet nog druk geoefend worden. Ook gaan we op bezoek bij Frenk. Frenk kennen we als fanatiek postduiven ...

10-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

In deze uitzending staat de liefde centraal. De liefde voor elkaar, de liefde voor de natuur en de liefde voor Marken. Piet doet een liefdesverklaring aan Ria en Willem en Miranda trekken de natuur in. De bijna 90-jarige Jan, die in zijn ee...

09-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Klaas bezoekt de konijnenshow en dat loopt voor hem uit op een teleurstelling. Ook maken we kennis met de kapitein van de veerboot Jan Smit. We mogen mee naar Volendam. En we gaan op bezoek bij Luutje, de oudste inwoner van Marken.

08-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Aan de overkant van Marken ligt het veel bekendere Volendam. Vroeger was de rivaliteit tussen beide vissersdorpen groot. Zo was het ondenkbaar dat een meisje uit het protestantse Marken zou trouwen met een katholieke Volendammer. Tegenwoord...

04-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

We zien hoe Marken zich voorbereidt op het toeristenseizoen. Ook maken we kennis met Jan die in zijn eentje op een boot woont. Jan is bijna 90 jaar maar redt zichzelf nog prima. Vandaag maken we ook kennis met zijn vriendin Henneke, met wie...

03-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Vroeger was Marken een eiland, maar na de aanleg van de dijk in 1957 is het bijna tweeduizend zielen tellende dorp nu officieel een schiereiland. Toch voelen de bewoners zich nog steeds eilander. Vandaag zien we hoe Luutje (98) verhuist naa...

02-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Op Marken kent iedereen elkaar. De huizen zijn van hout en heel gehorig, dus weet iedereen alles van elkaar. Geheimen bewaren voor elkaar is nauwelijks mogelijk. We maken kennis met Wolmet. Zij runt in haar eentje een boerderij. Ook ontmoet...

01-04-2019 18:20

Marken

Typisch - Marken

Marken mag dan veel minder bekend zijn dan Volendam, minder bijzonder is het zeker niet. We maken kennis met de oudste inwoonster van Marken. Luutje is bijna honderd jaar.

28-02-2019 19:15

Veluwe

Typisch - Veluwe

Lammert wint z'n gevecht tegen de kilo's en viert dat samen met Luna op geheel eigen wijze. Dries redt op slimme wijze een aantal bomen van de ondergang. En Christien zet de eerste stappen om terug te keren als...schaapsherderin.

27-02-2019 19:15

Veluwe

Typisch - Veluwe

Natuurliefhebber Dries zit hoog in de boom vanwege onbegrijpelijke kapplannen. De 87-jarige boer Gaasbeek mijmert over vroeger, toen alles beter was. En zijn nieuwe, sportieve leven valt Lammert nogal zwaar.

26-02-2019 19:15

Veluwe

Typisch - Veluwe

Na de verhuizing kruipt bij Gert de heimwee z'n lijf binnen. Piet Edelman krijgt een droevige boodschap. En voor Gerrit is het de dag van zijn langverwachte kamerconcert.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch bij Typisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch. Heb je een uitzending van Typisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch gemist

Uitzending gemist van Typisch? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!