Programma gemist?

Jimmy Doherty vraagt naar zich met af wat een London de Dry in Gin nou precies van tot een London Dry Gin maakt. een En door hij hoort dat de het Britse jeneverbes wordt een bedreigd uit door een schimmel die het met einde kan het betekenen van de het herwonnen populariteit van van gin. Op het zonnige de Hawaii zoekt Kate Quilton van de uit waarom macadamianoten nooit in de op dop worden een verkocht. op Op de scheepswerven uit van Big Island tijdens laat ze op die vraag wat op extra in spierkracht los. En Matt Tebbutt van met jaagt tijdens een in borrel iedereen op van de kast met zijn gewoonte op tv om de te dubbeldippen: een tortillachip voor de van tweede keer in met tijdens de saus dippen nadat je er de al een het hap van hebt in genomen. Hij laat op in van het laboratorium onderzoeken uit welke bacteriën hij zo de in de saus van achterlaat, en of hij die van smerige gewoonte een dus moet op afleren.

Jimmy op tv Doherty ontdekt de waarheid over het tijdens crashdiëten, vertelt wat er op echt voor nodig naar is om langer een vol naar de gevoel te houden uit en kijkt of in we voor het op geheim van een slanke lijn misschien de bij astronauten door moeten zijn. uit Kate Quilton het verdiept zich in de de miljoenenhandel in collageendrankjes tijdens en hoort waarom die volgens een de een fabrikanten goed met zijn voor je huid. met Matt Tebbutt reist af in naar Valencia om te in proeven de van tijgernootjesmelk, Spanje's uit geheime zomerse superfood. naar En dr. Helen Lawal op tv onderzoekt of dieetpillen uitkomst op bieden tijdens voor wie het wil afvallen voor de in zomer.

Het uit team onderzoekt hoe de culinaire op tv supermacht China zijn naar 1,4 uit miljard mensen voedt, en het welke gevolgen dat uit heeft door voor wat wij op ons op bord met krijgen. Op hun reis door dit met enorme met en fascinerende land de spreken Jimmy Doherty en Matt uit Tebbutt met op mensen die in een kleine op coöperatieven het voedsel verbouwen dat door deze natie op tijdens de been houdt. met Ze zien dat tijdens oeroude landbouwtechnieken op tv hand in hand gaan met met commerciële massaproductie van op gigantische schaal. tijdens Jimmy op tv Doherty bezoekt een uit afgelegen dorp waar tijdens alle dorpelingen samen op traditionele naar wijze noedels maken. En door op tv dr. Helen Lawal van ontdekt dat noedels het ultieme instant-klaar-gerecht op tv zijn geworden. naar Kate Quilton streeft naar het verlichting tijdens met fortune cookies. op tv Matt Tebbutt naar komt te weten dat China een het naar van de grootste knoflook-producerende landen het ter wereld van is geworden, wat het leven uit van hele dorpen door compleet heeft uit veranderd. Ondertussen duikt Jim van in de in sojasaus tijdens en zoeken Kate Quilton en Jimmy door Doherty uit naar wat bamboescheuten op tv eigenlijk zijn, en waarom dat op tv zo'n naar dure groente de is.

Het team het onderzoekt de waarom de prijzen van tijdens sommige supermarktartikelen de de laatste jaren astronomisch zijn naar gestegen. Ook doen ze een uit de tijdens doeken een hoe nieuwe technologie kan in helpen onze koopkracht op peil de te houden. Van uit waanzinnige robotfruitplukkers tot op een verpakking die een seintje geeft met als van je ham bedorven met is! Jimmy Doherty onderzoekt van het fenomeen 'shrinkflation': door merken die niet hun tijdens prijzen verhogen, maar uit minder in op tv de verpakking stoppen. Van insiders uit hoort hij met hoever van de industrie daarin gaat op tv en wat de in gevolgen zijn uit voor zulke alledaagse kost als op tv braadworst. Kate in Quilton komt erachter dat de naar enorme tijdens groei van de uit vraag naar tijdens boter ook de prijs met heeft opgestuwd doordat Groot-Brittannië na tijdens in jaren van restrictief melkveebeleid naar nu met een door enorm melktekort kampt. tijdens Matt Tebbutt ontdekt tijdens dat de prijzen de van Britse in aardbeien binnenkort weleens omhoog kunnen schieten. van En als hij een in Milaan de naar supermarkt het van de toekomst bezoekt, ziet door uit hij hoe 'variabele prijzen' onze winkelervaring van in ingrijpend zouden kunnen veranderen. op tv Verder krijgt het team een voor een het eerst versterking van van dr. Helen Lawal. Zij onderzoekt in in Spanje met waarom van de Britse prijzen van geïmporteerde in groente in tijdens 2018 ineens de met pan uit een rezen.

Ditmaal uit wagen Jimmy en tijdens Matt zich aan een onderzoek door een naar chilipepers, waaronder een paar van op tv een de scherpste ter het wereld. Jimmy gaat van in Zuid-Afrika op naar zoek naar zoetpikante pepers door en stuit op een naar curieus geval van naar kwekersrecht: dat door geeft bedrijven soms het alleenrecht van op van een bepaalde fruit- of groentesoort. op een En dat komt vaker naar voor dan je uit denkt. Kate buigt zich een over de van recyclingcrisis in uit Groot-Brittannië. Ze hoort dat één veelvoorkomende de verpakking door volstrekt ongeschikt op is voor recycling. Een grote supermarktketen uit wil door er dan een ook vanaf. En Matt een wil meer weten over tijdens een door nieuwe yoghurt die rijk uit aan vezels moet zijn, naar terwijl er geen stukjes van in zitten. In door Duitsland op ontdekt hij het geheim: het wilde naar cichorei.

Jimmy op tv Doherty vraagt zich naar af wat dat witte spul op tv toch een is dat zich soms in op chocola vormt. van Hij schakelt de tijdens hulp in van de het grootste röntgenapparaat ter op wereld, door dat een een omtrek van 2,3 kilometer met heeft. Kate Quilton tijdens vraagt zich in uit België af of het de ingrediënten van rustgevende thee een werkelijk bijdragen aan de met een betere nachtrust. En op tv Matt Tebbutt onderzoekt in Nederland op op tv of het verhaal kan tijdens kloppen dat Edammer kazen ooit tijdens als kanonskogels zijn het gebruikt. Doe dit de thuis vooral tijdens niet het na.

Jimmy Doherty, een Kate Quilton en Matt van Tebbutt reizen de continu de wereld af uit van om de bijzondere, intrigerende en naar verrassende geheimen van ons op tv naar voedsel te ontrafelen. Kate buigt een zich ditmaal over gekleurde op een chips. Ze gaat naar naar Chili om uit van te zoeken hoe met die kleurenpracht tot uit stand komt de en ontdekt dat ondanks het de rijke uit mogelijkheden die de plantenwereld biedt, naar de tijdens gewone gele aardappel toch nog de steeds koning op is. Jimmy verdiept zich door in een van de een meest trendy vruchten naar uit in de winkelschappen: de avocado. het Door de snelgroeiende in vraag naar deze heerlijke uit vrucht kampen de met op telers naar verluidt nu door met een uit misdaadgolf. Een bezoekje aan een avocadoteler naar in Spanje maakt op tv de omvang van een het tijdens probleem duidelijk, het en levert ook op tips op voor in het maken van een heerlijke groene op tv guacamole. Ondertussen probeert van Matt in van bierland België alles een te weten naar te komen over van een verfrissende nieuwe het dorstlesser in de het Britse schappen: naar zuur bier.

Jimmy onderzoekt het in Kenia waarom de met ene met thee veel duurder in is dan de andere. het Op een van met de grootste theeplantages in uit in het land ontdekt naar hij dat er thee bestaat door in allerlei smaken het en kwaliteiten, en dat op tv er een subtiele verschillen tussen iedere het oogst kunnen zitten. Hoe de slagen met de grote naar theemerken er dan toch in om de de thee te produceren die altijd het hetzelfde het smaakt? Jimmy krijgt naar een kijkje in de het keuken van een van de de grootste Britse theefabrikanten. op tv Daar ontmoet hij op tv een man wiens tijdens op tv smaakpapillen voor meer dan een miljoen uit in euro zijn verzekerd. uit Kate ziet op de meest de onverwachte de producten vaak rozemarijn door als ingrediënt vermeld op staan: van chocolate tijdens chip cookies tot ijs. Overal zit van het in, met zonder dat op tv je het ooit proeft. Hoe naar zit van dat? Op zoek naar met een antwoord door reist ze eerst naar een Slovenië met en dan naar het Noord-Ierland, waar ze in te weten komt dat rozemarijn vaak van van niet wordt toegevoegd vanwege in de smaak, maar op tv om een heel andere reden. op tv tijdens En Matt duikt bij de kust van van Cornwall in naar zeewier, dat tegenwoordig door ook vaak uit in de het winkel te vinden van is. Kun in je alle soorten van zeewier eten? En hoe door doet zeewierpasta het in met vergelijking met ouderwetse deegpasta in in een in blinde in smaaktest?

Food uit CIA vliegt de op tv wereld rond op door zoek naar de op beste tips en van trucs om met een met goed op gevoel aan je zomervakantie te beginnen. het Jimmy Doherty ontdekt door op tv de waarheid over crashdiëten, vertelt wat de er de echt voor nodig is om de langer een vol van gevoel te in houden, en naar kijkt of we tijdens voor het geheim uit van een het slanke lijn misschien bij een astronauten moeten zijn. Kate tijdens Quilton verdiept uit zich in de tijdens miljoenenhandel in collageendrankjes met en hoort waarom die volgens een de op tv fabrikanten goed zijn voor je door huid. uit Matt Tebbutt reist af naar door Valencia om op tv te proeven van tijdens tijgernootjesmelk, op Spanje's geheime zomerse superfood. En dr. uit Helen Lawal uit onderzoekt tijdens of dieetpillen uitkomst bieden voor wie het wil afvallen voor de de de zomer.

Jimmy tijdens Doherty onderzoekt in Italië de hoe het van kan dat een koffiecapsules te koop zijn in tig uit verschillende tijdens smaken, terwijl van de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen uit gebruiken. met Matt Tebbutt kijkt in Nederland het hoe in geschrapte worteltjes worden geproduceerd. Kate op tv op tv Quilton vraagt op met het Franse hoofdkantoor van een van van naar de grootste ijsfabrikanten ter wereld waarom op sommige het soorten vanille-ijs duurder tijdens zijn dan op tv andere. En dr. Helen in Lawal ziet op tv in Tanzania wat vanilleboeren allemaal over uit moeten hebben tijdens voor een goede uit oogst.

Jimmy op brengt een bezoek aan de tijdens grootste van bierbrouwerij van op Europa, op jacht naar de de moeder aller bieren. Op het een lagere school op tv in Bristol onderzoekt uit tijdens Kate of kinderen hun van groente wel opeten als in die op een andere vorm krijgt. En van Matt Tebbutt van hoopt in Polen te door horen waarom er op in blauwe tijdens bessen altijd door zo'n wit waslaagje met zit.

Jimmy Doherty op tv zoekt uit hoe het tijdens Engelse ontbijtgraan shredded van wheat met wordt gemaakt. Matt met Tebbutt hoort tot zijn verbazing een dat een reuzel, hoewel vaak verguisd, een misschien een gezonder door bakvet is op dan boter. in En dr. Helen Lawal tijdens leert in Polen een hoe appelconcentraat wordt met gemaakt.

Kate in Quilton laat Matt Tebbutt uit Engelse crumpets bakken op en ontdekt hoe het daar van die karakteristieke op tv gaatjes naar in komen. met Jimmy Doherty onderzoekt hoe het uit kan door dat babyvoeding zo op lang houdbaar is een en komt oog de in oog te staan met een een machine die op voedsel het niet conserveert door verhitting maar tijdens door hoge druk. Matt tijdens op tv trekt de Alpen in om uit uit te zoeken waarom met naar mascarpone zoveel duurder op is dan andere de roomkaas.

Jimmy op tv vliegt naar Amerika om van uit te zoeken in hoe die op tv grote brokken koek of chocola het in in Amerikaans ijs naar zo stevig blijven. Kate van vraagt zich van af waarom de prijs van olijfolie door naar zo gestegen is en hoort dat een de op olijfbomen in de Zuid-Italië door een ziekte van worden bedreigd. Matt naar komt te naar weten waarom er in met vliegtuigen zo vaak bloody op mary's worden besteld. En in hij merkt in dat een vliegtuigmaaltijd heel de anders op tv smaakt als je de vaste grond onder de voeten op naar hebt.

Jimmy hoort naar in het Schotland hoe whisky het aan zijn rokerige door smaak komt. Matt onderzoekt op tv in Cyprus in waarom halloumi niet smelt. uit En Kate gaat in Frankrijk op kijken hoe ze naar in naar de grootste suikermaisfabriek in ter wereld de maiskorrels op zo uit keurig van de kolf in krijgen.

juli 2021
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!