Programma gemist?

Food CIA vliegt tijdens de met wereld rond op een zoek naar de beste in tips het en trucs om met met een goed gevoel aan je de zomervakantie te beginnen. op tv Jimmy in Doherty ontdekt de waarheid over door crashdiëten, vertelt wat tijdens er echt voor in nodig is uit om langer een vol uit gevoel te houden, op tv op en kijkt of we een voor het geheim op tv van een slanke lijn van misschien bij astronauten op tv moeten naar zijn. Kate Quilton naar verdiept zich in uit de miljoenenhandel in collageendrankjes naar en hoort waarom die volgens met de fabrikanten van goed zijn voor de je huid. Matt Tebbutt de reist af naar tijdens Valencia tijdens om te op tv proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's geheime van zomerse superfood. En dr. uit Helen Lawal onderzoekt tijdens of dieetpillen in uitkomst bieden voor wie van wil afvallen met voor de tijdens zomer.

Ditmaal een wagen Jimmy en met Matt zich uit aan een onderzoek naar met chilipepers, waaronder een paar van door de scherpste door ter wereld. Jimmy gaat van door in Zuid-Afrika op een zoek naar zoetpikante pepers van en stuit op door een curieus geval door van kwekersrecht: dat geeft bedrijven in soms het met alleenrecht op een met bepaalde fruit- of groentesoort. van En dat komt tijdens vaker voor naar dan uit je denkt. Kate door buigt zich over de het recyclingcrisis in Groot-Brittannië. Ze hoort het dat naar één veelvoorkomende verpakking met volstrekt ongeschikt is voor op recycling. door Een grote supermarktketen op wil er dan ook een vanaf. En Matt wil meer het weten tijdens over een nieuwe yoghurt die op rijk aan uit vezels een moet zijn, terwijl een er geen stukjes in zitten. op In Duitsland ontdekt hij de het geheim: een wilde de cichorei.

Jimmy de Doherty vraagt zich af wat in dat naar witte spul toch op tv is dat zich op soms op tijdens chocola vormt. Hij tijdens schakelt de hulp in van uit het grootste röntgenapparaat ter het wereld, dat in een met omtrek van 2,3 kilometer heeft. de Kate Quilton vraagt zich op tv in België af naar of het de ingrediënten van rustgevende de thee werkelijk bijdragen aan in op tv een betere nachtrust. En Matt het Tebbutt onderzoekt in Nederland de of het verhaal met kan kloppen dat naar Edammer met kazen ooit als door kanonskogels zijn naar gebruikt. Doe dit naar thuis vooral niet door na.

Jimmy Doherty onderzoekt op in met Italië hoe het kan dat in koffiecapsules een te koop op tv zijn in tig verschillende smaken, terwijl door de fabrikanten de hooguit tijdens twee soorten koffiebonen gebruiken. op Matt Tebbutt kijkt naar in Nederland hoe geschrapte naar worteltjes worden tijdens geproduceerd. Kate Quilton vraagt in op de het Franse hoofdkantoor van tijdens een van de grootste in ijsfabrikanten ter wereld in waarom sommige soorten vanille-ijs een duurder zijn van dan andere. het En dr. Helen Lawal naar ziet in door Tanzania wat met vanilleboeren allemaal over moeten hebben het voor tijdens een goede oogst.

Jimmy in brengt een bezoek in aan de grootste van bierbrouwerij van de Europa, op jacht naar het de moeder aller bieren. uit Op een naar lagere school in Bristol naar onderzoekt tijdens Kate of kinderen tijdens hun groente wel opeten als op die een een andere vorm krijgt. En het Matt Tebbutt de hoopt in Polen te naar horen waarom er in op blauwe bessen met altijd zo'n de wit waslaagje met zit.

Jimmy Doherty de zoekt met uit hoe het Engelse ontbijtgraan een shredded wheat wordt door gemaakt. Matt in Tebbutt hoort tot zijn verbazing in dat reuzel, naar hoewel op tv vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet op tv is dan op boter. En dr. Helen in Lawal leert van in Polen hoe de appelconcentraat op tv wordt gemaakt.

Kate het Quilton laat Matt Tebbutt door Engelse crumpets bakken een en uit ontdekt hoe daar op van die karakteristieke gaatjes in door komen. Jimmy Doherty op tv onderzoekt hoe het kan naar dat babyvoeding op zo lang het houdbaar is en het komt oog in het oog te staan met een van machine die tijdens voedsel niet conserveert in door verhitting met maar door hoge druk. op tv Matt trekt de Alpen de in om een uit een te zoeken waarom uit mascarpone zoveel duurder is dan naar andere de roomkaas.

Jimmy vliegt door naar Amerika een om uit te door zoeken hoe die tijdens grote brokken in koek of chocola in een Amerikaans ijs zo van stevig blijven. Kate vraagt zich een af waarom de het prijs van op olijfolie op tv zo gestegen is op en hoort dat de olijfbomen in op tv een Zuid-Italië door een ziekte worden bedreigd. naar Matt komt het te het weten waarom er in in vliegtuigen zo vaak naar bloody mary's worden met besteld. En hij merkt dat door een met vliegtuigmaaltijd heel anders smaakt een als je vaste met grond onder de voeten in het hebt.

Jimmy in hoort in Schotland hoe whisky van aan zijn rokerige tijdens smaak naar komt. Matt onderzoekt in Cyprus van waarom halloumi niet op smelt. het En Kate gaat in in Frankrijk kijken hoe een ze in op tv de grootste suikermaisfabriek ter tijdens wereld de maiskorrels met zo keurig van de met kolf tijdens krijgen.

Jimmy de Doherty krijgt in Portugal uit alles te een horen over de door strijd om te voorkomen op tv dat door wijn soms naar in kurk smaakt. Matt Tebbutt ontdekt van waarom met okra zo'n slijmerig goedje wordt als op je het kookt. van naar En Kate Quilton verdiept zich uit in de verrassende verschillen door tussen in vloeibare en vaste de honing.

Jimmy kijkt in met Spanje hoeveel in sinaasappels er in door een het fles limonadesiroop zitten, Matt uit ontdekt in in een winters Canada waarom ahornsiroop zo door duur is, en de door Kate kijkt vreemd op als ze op tv hoort waarom een er in in koekjes zo vaak het kleine gaatjes naar zitten.

Kate in buigt zich over door Engelands favoriete naar broodbeleg op gistbasis. met Ze wil weten of op het klopt wat de met makers van uit Marmite in een met reclamespotje beweren: dat ze naar kunnen de voorspellen of je het naar vreselijk vies of juist verrukkelijk tijdens een vindt. Jimmy stelt vast dat schaaldieren de naar zich voeden met zwerfplastic, van schrikt van het de wereldwijde vervuiling in en staat versteld de over een innovatieve oplossing. het En Matt onderneemt een zijn krankzinnigste experiment tot de nu toe: lopen over door een vijver in vol met vla. Gek genoeg resulteert dat door ook het in een antwoord op de tijdens eeuwenoude vraag hoe je op ketchup vlot uit op de in fles krijgt.

Jimmy wil het in fijne weten van de de alarmerende berichten uit over een mysterieuze uit ziekte die de naar Schotse zalmenkweek tijdens zou bedreigen. Kunnen geavanceerde tijdens bewakingstechnieken en een in innovatieve van natuurlijke oplossing onze zalm een nog redden en een tijdens van eind maken aan de dramatische een prijsstijgingen? Kate op reist naar de op tv andere kant van op tv de wereld tijdens om meer te weten op tv te komen over een verrassende, op in nieuwe biefstuk die de uit Engelse supermarkt in tijdens gehuppeld is: hoe kun je op in hemelsnaam kangoeroes tijdens houden van op een met boerderij? En al op is de nationale mascotte naar van Australië met nog zo knuffelbaar, de het continent telt de inmiddels tweemaal zoveel kangoeroes als de mensen. Dan is uit een op tv kangoeroebiefstuk op de barbecue misschien de op tv duurzaamste het manier om op tv de populatie binnen de uit perken te houden. En Matt de neemt een met kijkje achter op tv de schermen van in de jaarlijkse wedloop om de de nieuwe het asperges in de schappen door te door krijgen.

Kate door loopt in Amerika de tijdens alternatieven voor koemelk af. een in Ze begint met een bezoekje aan op de grootste op producent tijdens van amandelmelk in Californië, waar ze het te weten uit komt hoeveel amandelen naar er tijdens in een liter het gaan. Daarna spreekt ze een een wetenschapper die genetisch van gemanipuleerde een geiten fokt, waarvan hij met hoopt dat hun op tv melk ooit een tijdens half miljoen levens per jaar in zal redden. door Jimmy onderzoekt wat de er waar is de van de berichten dat van de vis die met we kopen niet in het altijd de vis is in die we denken. de In een door bijzondere bunker in Oxfordshire uit ziet hij met een heel bijzonder team aan uit het werk, dat in de gangen van uit alle zeeschepen ter tijdens wereld nagaat en door alarm slaat in bij mogelijk verdacht gedrag. En met hij loopt in een Edinburgh mee met het een visdetective die met op undercover vis koopt en controleert of naar er naar niet met die vis met is gesjoemeld. En Matt door op tv smult van smeerbare boter, in maar wat is dat op nu precies: boter een of margarine? naar Hij steekt zijn op tv licht op bij een tijdens bijzondere kunstenaar die botersculpturen de het maakt.

Hoe maken tijdens ze nou kroepoek van uit garnalen? En een hoe maken ze de uit op tv snack zo knapperig? uit Jimmy ontdekt in op tv Thailand welk geheim ingrediënt kroepoek zo een van uniek maakt. Matt neemt een de kijkje in de uit wereld van van de kruiden. We kopen steeds het door meer kruidenplantjes in een pot, maar op het waarom is het zo van moeilijk om die plantjes op in leven te houden? tijdens Bij Engelands grootste door producent van verse in op kruiden leert hij met welke geavanceerde tijdens technologie ze een langer in leven door kunnen worden gehouden. de En tijdens in Israël maakt uit hij kennis met een de heel bijzondere naar basilicumplant: half boom, half kruid. een Kate op tv snapt niet wat op mineraalzout, of 'Lo Salt', nou op eigenlijk is. Volgens het tijdens etiket met bevat het veel minder door natrium. Maar met natrium is gewoon zout. Wat het zit tijdens er dan wel met in dit 'zout'? in En verdient een zout eigenlijk wel zo'n slechte naar naam als het het om onze gezondheid tijdens gaat?

juli 2019
03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

05-04-2019 18:50

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

04-04-2019 18:50

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

26-03-2019 19:55

Kurk, okra en honing

Food CIA - Kurk, okra en honing

Jimmy Doherty krijgt in Portugal alles te horen over de strijd om te voorkomen dat wijn soms naar kurk smaakt. Matt Tebbutt ontdekt waarom okra zo'n slijmerig goedje wordt als je het kookt. En Kate Quilton verdiept zich in de verrassende ve...

25-03-2019 19:55

Limonadesiroop, ahornsiroop en koekjes

Food CIA - Limonadesiroop, ahornsiroop en koekjes

Jimmy kijkt in Spanje hoeveel sinaasappels er in een fles limonadesiroop zitten, Matt ontdekt in een winters Canada waarom ahornsiroop zo duur is, en Kate kijkt vreemd op als ze hoort waarom er in koekjes zo vaak kleine gaatjes zitten.

22-03-2019 19:55

Marmite, plastic verpakkingen en custardvla

Food CIA - Marmite, plastic verpakkingen en custardvla

Kate buigt zich over Engelands favoriete broodbeleg op gistbasis. Ze wil weten of het klopt wat de makers van Marmite in een reclamespotje beweren: dat ze kunnen voorspellen of je het vreselijk vies of juist verrukkelijk vindt. Jimmy stelt ...

20-03-2019 19:55

Zalm, kangoeroe en asperges

Food CIA - Zalm, kangoeroe en asperges

Jimmy wil het fijne weten van de alarmerende berichten over een mysterieuze ziekte die de Schotse zalmenkweek zou bedreigen. Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een innovatieve natuurlijke oplossing onze zalm nog redden en een eind m...

19-03-2019 19:55

Alternatieve melk, boter en visfraude

Food CIA - Alternatieve melk, boter en visfraude

Kate loopt in Amerika de alternatieven voor koemelk af. Ze begint met een bezoekje aan de grootste producent van amandelmelk in Californië, waar ze te weten komt hoeveel amandelen er in een liter gaan. Daarna spreekt ze een wetenschapper di...

18-03-2019 19:55

Kroepoek, zout en kruiden

Food CIA - Kroepoek, zout en kruiden

Hoe maken ze nou kroepoek van garnalen? En hoe maken ze de snack zo knapperig? Jimmy ontdekt in Thailand welk geheim ingrediënt kroepoek zo uniek maakt. Matt neemt een kijkje in de wereld van de kruiden. We kopen steeds meer kruidenplantjes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord