Programma gemist?

Jimmy Doherty vraagt met een zich af wat een op London Dry Gin van nou precies een tot een London van Dry Gin maakt. in En hij hoort dat op de Britse uit jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel de die het einde het kan betekenen van in de herwonnen naar populariteit met van gin. Op het zonnige Hawaii van zoekt Kate Quilton een uit waarom macadamianoten in naar nooit in de dop worden uit verkocht. Op de op scheepswerven de van Big Island laat ze de op die vraag wat uit extra naar spierkracht los. En op tv Matt Tebbutt in jaagt tijdens een borrel een iedereen op de kast met tijdens zijn op gewoonte om te dubbeldippen: een door tortillachip voor op de tweede keer in in met de saus dippen nadat je er de al in een hap een van hebt genomen. Hij laat in door het door laboratorium onderzoeken welke bacteriën met hij zo in op de saus achterlaat, en het door of hij die smerige naar gewoonte dus moet op tv afleren.

Jimmy met Doherty ontdekt de een waarheid over crashdiëten, vertelt wat de met er echt voor tijdens nodig is om langer op een vol gevoel te in houden en tijdens kijkt of tijdens we voor het geheim van van een in slanke lijn misschien door bij astronauten moeten zijn. Kate de Quilton verdiept zich in naar de miljoenenhandel de in met collageendrankjes en hoort door waarom die volgens de tijdens fabrikanten goed zijn voor je uit huid. Matt uit Tebbutt reist af het naar met Valencia om te proeven van tijdens tijgernootjesmelk, Spanje's geheime op tv zomerse superfood. met En dr. Helen Lawal tijdens onderzoekt of naar dieetpillen uitkomst bieden voor wie uit wil afvallen uit voor de op tv zomer.

Het met team onderzoekt hoe de culinaire met met supermacht China zijn 1,4 miljard mensen uit uit voedt, en welke gevolgen dat heeft tijdens voor wat wij een op ons bord met krijgen. Op de hun van reis door dit enorme in en fascinerende land naar spreken Jimmy Doherty en Matt in door Tebbutt met mensen die in kleine het coöperatieven op het voedsel verbouwen dat van deze natie op door de been houdt. tijdens Ze in zien dat oeroude landbouwtechnieken een hand in hand in gaan met een commerciële massaproductie op in gigantische schaal. Jimmy Doherty bezoekt een het door afgelegen dorp waar alle dorpelingen van samen op traditionele wijze van in noedels maken. En dr. Helen Lawal een ontdekt op dat noedels het met ultieme instant-klaar-gerecht zijn het geworden. Kate met Quilton streeft naar verlichting in met fortune cookies. Matt Tebbutt een komt op tv te weten dat China op een van het de grootste het knoflook-producerende landen ter wereld is van geworden, wat het door leven van hele dorpen uit compleet heeft veranderd. tijdens Ondertussen duikt tijdens Jim op tv in de sojasaus en van zoeken Kate een Quilton en Jimmy Doherty uit wat van bamboescheuten eigenlijk zijn, in en waarom dat het naar zo'n dure groente door is.

Het team onderzoekt naar waarom de prijzen de van sommige supermarktartikelen een de laatste uit jaren astronomisch uit zijn gestegen. Ook uit doen ze het uit de doeken hoe nieuwe op technologie de kan helpen onze koopkracht op peil een te houden. met Van waanzinnige met robotfruitplukkers tot verpakking die een een seintje door geeft als de je ham bedorven op tv is! Jimmy Doherty onderzoekt het uit fenomeen 'shrinkflation': merken die uit niet hun prijzen met verhogen, maar minder op tv in de verpakking op tv op stoppen. Van insiders hoort een hij hoever de industrie uit daarin door gaat en wat de gevolgen op tv zijn voor in zulke alledaagse kost met als braadworst. Kate Quilton de komt erachter dat door de enorme groei van naar de vraag op tv naar op boter ook de prijs tijdens heeft opgestuwd uit doordat Groot-Brittannië na jaren van restrictief van in melkveebeleid nu met tijdens een enorm melktekort kampt. Matt met Tebbutt ontdekt van dat de prijzen van Britse naar aardbeien binnenkort een weleens omhoog kunnen schieten. uit En als in hij in Milaan de de supermarkt van de door toekomst de bezoekt, ziet naar hij hoe 'variabele prijzen' tijdens onze winkelervaring ingrijpend zouden in kunnen tijdens veranderen. Verder krijgt het team door voor het eerst op versterking op tv van dr. Helen Lawal. Zij de onderzoekt in in Spanje waarom de Britse met prijzen van van geïmporteerde groente de in 2018 ineens in de pan uit van rezen.

Ditmaal wagen het Jimmy in en Matt zich aan de een onderzoek naar tijdens chilipepers, waaronder het een paar van de scherpste een ter wereld. Jimmy door gaat in Zuid-Afrika van op op zoek naar zoetpikante pepers en tijdens stuit op een op tv curieus geval van kwekersrecht: een dat geeft op tv bedrijven soms het alleenrecht het op een bepaalde naar fruit- of groentesoort. naar En dat van komt vaker voor de dan uit je denkt. Kate buigt zich over op tv de recyclingcrisis in naar Groot-Brittannië. naar Ze hoort uit dat één veelvoorkomende verpakking volstrekt ongeschikt naar tijdens is voor recycling. Een grote supermarktketen de het wil er dan ook vanaf. En een Matt wil meer met uit weten over een nieuwe yoghurt op die rijk naar aan vezels moet zijn, op tv terwijl er van geen stukjes in door zitten. In Duitsland ontdekt hij met het geheim: wilde op tv van cichorei.

Jimmy tijdens Doherty vraagt zich op af wat op dat witte spul toch is op dat zich op soms op chocola vormt. Hij de schakelt de hulp op in van in het grootste naar röntgenapparaat ter wereld, dat uit een omtrek naar van 2,3 kilometer heeft. op tv Kate Quilton vraagt een zich in een België af of op de ingrediënten van rustgevende de thee werkelijk een bijdragen aan een een betere nachtrust. van En Matt Tebbutt onderzoekt in op Nederland naar of het verhaal een kan kloppen dat Edammer met kazen ooit als kanonskogels zijn op gebruikt. Doe met dit thuis vooral de niet op na.

Jimmy Doherty, Kate het de Quilton en Matt Tebbutt reizen met continu de tijdens wereld af om van de bijzondere, intrigerende en verrassende een geheimen van ons naar voedsel te ontrafelen. naar Kate buigt uit zich op tv ditmaal over gekleurde op tv chips. Ze gaat naar Chili op om uit op te zoeken hoe die kleurenpracht door een tot stand komt en ontdekt van dat op ondanks de rijke met mogelijkheden die de plantenwereld biedt, de de gewone tijdens gele aardappel toch nog het steeds koning is. Jimmy op verdiept het zich in een van door de meest trendy naar vruchten in door de winkelschappen: de avocado. Door op de snelgroeiende vraag door naar deze heerlijke door vrucht in kampen de telers naar verluidt uit nu met naar een misdaadgolf. Een met bezoekje aan op tv een avocadoteler een in Spanje maakt de op tv omvang van het op tv probleem duidelijk, een en levert ook tips op voor met het tijdens maken van een heerlijke groene met een guacamole. Ondertussen probeert op tv Matt in bierland België op tv alles te in weten te komen over een verfrissende uit nieuwe met dorstlesser in de Britse schappen: van zuur door bier.

Jimmy onderzoekt in uit van Kenia waarom de ene naar thee veel duurder is dan uit tijdens de andere. Op een door van de grootste door theeplantages in het land ontdekt met hij dat er met thee bestaat in de allerlei smaken en op tv kwaliteiten, en dat op er met subtiele verschillen tussen iedere de oogst kunnen zitten. de Hoe slagen de naar grote theemerken op tv er dan toch in om door van thee te produceren die altijd hetzelfde op smaakt? op tv Jimmy krijgt op tv een kijkje in de tijdens keuken van een van de naar grootste in Britse theefabrikanten. Daar op ontmoet hij op een man wiens smaakpapillen het voor meer een dan een miljoen euro zijn naar verzekerd. Kate ziet op tv op het de meest onverwachte de producten vaak rozemarijn als naar ingrediënt vermeld staan: in van chocolate chip cookies tot door ijs. op tv Overal zit het in, zonder de dat je het een ooit een proeft. Hoe zit dat? tijdens Op zoek tijdens naar een een antwoord reist ze eerst in naar Slovenië van en dan naar Noord-Ierland, naar waar ze op tv te weten komt dat rozemarijn vaak op niet door wordt toegevoegd vanwege op de smaak, maar om een een op tv heel andere reden. En Matt duikt het bij de kust tijdens van met Cornwall naar zeewier, dat tegenwoordig uit ook vaak tijdens in de door winkel te vinden is. op tv Kun je alle soorten naar zeewier eten? En uit hoe doet zeewierpasta op het een in vergelijking met in ouderwetse deegpasta in een de blinde de smaaktest?

Food tijdens CIA vliegt naar de wereld rond op zoek een naar de beste in tips een en trucs om met op tv een goed gevoel aan je op zomervakantie te uit beginnen. een Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over naar de crashdiëten, vertelt wat er naar echt voor nodig is op om langer een op tv vol gevoel een te houden, en kijkt of in we voor het uit geheim van een met slanke lijn van misschien bij astronauten door moeten zijn. Kate een Quilton verdiept op tv zich in de miljoenenhandel tijdens in collageendrankjes en in hoort waarom die volgens op tv de in fabrikanten goed zijn voor met je huid. door Matt Tebbutt in reist af naar Valencia om te met uit proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's geheime tijdens zomerse de superfood. En dr. naar Helen Lawal onderzoekt met of dieetpillen uitkomst bieden uit voor wie wil afvallen voor een van de zomer.

Jimmy op tv Doherty onderzoekt in Italië hoe door het in kan dat koffiecapsules te koop van zijn in het tig verschillende smaken, terwijl het de door fabrikanten hooguit twee het soorten koffiebonen gebruiken. naar Matt Tebbutt kijkt in in Nederland hoe geschrapte worteltjes de worden geproduceerd. uit Kate Quilton vraagt op tijdens het Franse hoofdkantoor naar de van een van de grootste op ijsfabrikanten ter wereld een waarom sommige soorten vanille-ijs tijdens duurder zijn dan een andere. in En dr. Helen Lawal naar ziet in in Tanzania wat vanilleboeren allemaal over tijdens moeten hebben met voor een goede door oogst.

Jimmy brengt een met op tv bezoek aan de grootste bierbrouwerij van naar een Europa, op jacht naar de naar moeder tijdens aller bieren. Op een het lagere school van in Bristol onderzoekt Kate of kinderen naar hun groente wel naar naar opeten als die in een andere vorm krijgt. En Matt met van Tebbutt hoopt in Polen door te horen waarom er op tv op blauwe bessen naar altijd zo'n een wit waslaagje de zit.

Jimmy Doherty zoekt door uit hoe het door op tv Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. tijdens Matt Tebbutt de hoort tot het zijn verbazing dat reuzel, hoewel op vaak verguisd, het misschien een gezonder bakvet in is uit dan boter. En door dr. Helen Lawal in leert in tijdens Polen hoe appelconcentraat wordt tijdens gemaakt.

Kate Quilton laat op tv Matt in Tebbutt Engelse crumpets bakken en van op ontdekt hoe daar van die naar karakteristieke gaatjes in komen. de Jimmy tijdens Doherty onderzoekt hoe het kan in dat babyvoeding een zo door lang houdbaar is en komt oog tijdens in door oog te staan met een op machine in die voedsel tijdens niet conserveert door verhitting in maar door hoge druk. tijdens Matt trekt de een Alpen in van om uit te zoeken waarom met mascarpone zoveel duurder het is dan andere een op roomkaas.

Jimmy op tv vliegt naar Amerika om uit uit te zoeken hoe naar die grote op brokken koek of chocola naar naar in Amerikaans ijs zo naar stevig blijven. Kate vraagt op zich af waarom de het prijs van een olijfolie zo gestegen in is met en hoort dat de olijfbomen op in Zuid-Italië door het een tijdens ziekte worden bedreigd. Matt een komt te weten op waarom er in vliegtuigen zo op tv op vaak bloody mary's worden besteld. En door met hij merkt dat een op tv vliegtuigmaaltijd heel anders smaakt als van je het vaste grond onder door de voeten een hebt.

Jimmy hoort van in Schotland het hoe whisky aan in zijn rokerige tijdens smaak komt. Matt in onderzoekt in Cyprus naar waarom halloumi niet de smelt. En Kate met gaat in Frankrijk een kijken hoe ze in de grootste de suikermaisfabriek ter wereld met de van maiskorrels zo het keurig van de kolf een krijgen.

april 2021
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!