Programma gemist?

Jimmy Doherty vraagt in op tv zich af wat een in London Dry Gin nou precies met tot een London het uit Dry Gin maakt. En op tv hij hoort dat de Britse de jeneverbes wordt bedreigd op door op een schimmel die het op tv einde naar kan betekenen van tijdens de herwonnen populariteit van gin. Op een de het zonnige Hawaii de zoekt Kate Quilton uit uit waarom macadamianoten nooit in de uit dop worden op tv verkocht. Op de scheepswerven van van Big Island tijdens laat ze op tv op die vraag op tv wat extra spierkracht los. met op tv En Matt Tebbutt jaagt het tijdens een borrel iedereen het op door de kast met zijn gewoonte van om te uit dubbeldippen: een in tortillachip voor de tweede van keer in de saus dippen tijdens nadat je op er al een hap het van hebt genomen. met Hij laat op tv in het in laboratorium onderzoeken welke bacteriën hij op tv een zo in de saus achterlaat, in en of op tv hij die de smerige gewoonte dus moet van afleren.

Jimmy Doherty van ontdekt een de waarheid over crashdiëten, in vertelt wat naar er echt voor nodig een is om langer met een vol gevoel in te houden het en kijkt of we voor van het geheim van met een slanke van lijn misschien bij astronauten moeten het zijn. Kate Quilton het verdiept zich in in de op miljoenenhandel in van collageendrankjes en hoort waarom door die volgens de fabrikanten een goed zijn voor je van huid. Matt op Tebbutt reist af van naar Valencia op tv om te op tv proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's het geheime zomerse naar superfood. En dr. tijdens Helen Lawal onderzoekt het of dieetpillen uitkomst bieden door voor wie wil afvallen voor de de met zomer.

Het op tv team onderzoekt hoe de culinaire door op supermacht China zijn 1,4 miljard op mensen de voedt, en welke de gevolgen dat heeft een voor wat wij in op ons bord krijgen. Op tijdens hun reis door door dit enorme en op fascinerende land in spreken Jimmy Doherty het en Matt Tebbutt met naar mensen die in op kleine coöperatieven het het voedsel op verbouwen dat deze natie op in de been een houdt. Ze zien dat oeroude door landbouwtechnieken hand in van met hand gaan met met commerciële massaproductie op gigantische schaal. Jimmy van Doherty op tv bezoekt een naar afgelegen dorp waar alle dorpelingen samen de met op traditionele wijze noedels maken. van En het dr. Helen Lawal ontdekt dat op noedels het in ultieme instant-klaar-gerecht zijn de geworden. Kate Quilton streeft naar uit door verlichting met fortune van cookies. Matt Tebbutt komt te weten op dat tijdens China een de van de grootste knoflook-producerende van landen ter uit wereld is geworden, wat op tv het leven van hele een dorpen compleet heeft de veranderd. Ondertussen duikt Jim op tv in de sojasaus door op en zoeken Kate Quilton en Jimmy tijdens Doherty in uit wat bamboescheuten eigenlijk de zijn, door en waarom dat zo'n dure uit groente door is.

Het naar team onderzoekt van waarom de prijzen van sommige in supermarktartikelen de laatste door jaren astronomisch zijn tijdens gestegen. Ook doen ze in uit uit de doeken hoe nieuwe technologie in kan helpen met onze koopkracht op naar peil te houden. het Van waanzinnige robotfruitplukkers de tot verpakking die in een van seintje geeft als je ham bedorven op tv is! Jimmy met Doherty onderzoekt naar het fenomeen in 'shrinkflation': merken die niet in hun prijzen verhogen, maar minder in in de verpakking met op stoppen. Van insiders uit hoort hij hoever de industrie daarin uit gaat van en wat de gevolgen zijn met voor zulke alledaagse naar kost een als braadworst. Kate Quilton komt uit op tv erachter dat de enorme groei op van de op tv vraag naar boter ook van de prijs met heeft opgestuwd doordat Groot-Brittannië tijdens na jaren door van restrictief melkveebeleid nu met met in een enorm melktekort uit kampt. Matt Tebbutt ontdekt een dat de prijzen van op tv Britse tijdens aardbeien binnenkort weleens omhoog kunnen schieten. op tv En als hij op tv in in Milaan de met supermarkt van de een toekomst bezoekt, ziet hij hoe in 'variabele prijzen' onze winkelervaring met ingrijpend het zouden kunnen uit veranderen. Verder krijgt van het team voor het uit eerst versterking met van dr. Helen naar Lawal. Zij onderzoekt in Spanje waarom een de Britse prijzen de van geïmporteerde groente in in in 2018 ineens de pan het uit op rezen.

Ditmaal wagen op Jimmy en Matt zich de aan een onderzoek in naar chilipepers, uit waaronder een paar van de op tv de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in in in Zuid-Afrika op zoek naar tijdens zoetpikante pepers en met stuit van op een curieus het geval van kwekersrecht: dat geeft uit bedrijven soms het alleenrecht in naar op een bepaalde fruit- of groentesoort. op van En dat komt vaker voor op dan je de denkt. Kate buigt zich over naar de het recyclingcrisis in Groot-Brittannië. naar Ze hoort dat één door veelvoorkomende verpakking volstrekt het ongeschikt is de voor recycling. Een grote supermarktketen naar wil er de dan ook vanaf. op tv En Matt wil meer met weten over een de op nieuwe yoghurt die rijk aan vezels met uit moet zijn, terwijl er door geen stukjes in zitten. de In Duitsland met ontdekt hij het geheim: tijdens wilde tijdens cichorei.

Jimmy met Doherty vraagt zich tijdens af wat dat uit witte spul met toch is dat van zich soms op chocola op tv vormt. Hij schakelt de hulp de in het van het grootste röntgenapparaat ter het wereld, dat een een met omtrek van 2,3 kilometer op tv heeft. Kate tijdens Quilton vraagt zich in uit België af of de de ingrediënten met van rustgevende thee de werkelijk bijdragen aan een naar betere nachtrust. En Matt van Tebbutt onderzoekt naar in Nederland of uit het verhaal kan door kloppen dat Edammer in kazen ooit als een kanonskogels zijn gebruikt. door Doe dit uit thuis vooral niet de na.

Jimmy op tv Doherty, Kate Quilton en Matt uit Tebbutt reizen van continu de wereld door af om van de bijzondere, intrigerende en door verrassende geheimen van een ons voedsel te van ontrafelen. het Kate buigt zich op tv ditmaal over gekleurde door chips. Ze gaat naar op Chili om uit te op tv zoeken op tv hoe die kleurenpracht tot stand komt in en ontdekt met dat het ondanks de rijke in mogelijkheden die de plantenwereld door biedt, de gewone uit gele aardappel toch naar nog steeds op tv koning is. Jimmy verdiept uit zich in op een van de meest trendy vruchten tijdens in de winkelschappen: uit de avocado. Door met de snelgroeiende de vraag naar op tv deze heerlijke vrucht kampen naar de van telers naar verluidt op nu met een misdaadgolf. Een uit bezoekje aan naar een avocadoteler met in Spanje maakt de omvang de van het naar probleem duidelijk, en levert ook een in tips op voor op tv het maken van een heerlijke van groene guacamole. Ondertussen probeert op Matt door in bierland België naar alles te weten te komen door over de een verfrissende nieuwe dorstlesser met in met de Britse schappen: zuur van bier.

Jimmy met onderzoekt in Kenia waarom uit de ene door thee veel duurder is in dan de andere. op Op een van op de grootste theeplantages door in het land de ontdekt hij dat er door het thee bestaat in het allerlei smaken en kwaliteiten, en van dat door er subtiele verschillen tussen een iedere oogst door kunnen zitten. Hoe op slagen de grote theemerken er van dan in toch in om thee het te produceren die altijd hetzelfde in smaakt? Jimmy een krijgt een kijkje in in door de keuken van een naar van de grootste de Britse theefabrikanten. uit Daar ontmoet hij een man wiens van smaakpapillen uit voor meer dan een miljoen uit euro zijn verzekerd. in Kate ziet een op de naar meest onverwachte producten vaak rozemarijn met als ingrediënt vermeld het staan: van chocolate de chip tijdens cookies tot ijs. Overal zit de op tv het in, zonder dat je het tijdens ooit proeft. tijdens Hoe het zit dat? Op zoek naar een het in antwoord reist ze eerst naar Slovenië op en met dan naar Noord-Ierland, waar ze door te tijdens weten komt dat met rozemarijn vaak niet wordt toegevoegd van in vanwege de smaak, op tv maar om een heel andere door reden. met En Matt duikt op bij de kust van Cornwall naar met zeewier, dat uit tegenwoordig ook in vaak in de winkel tijdens te vinden is. Kun in je in alle soorten uit zeewier eten? En hoe op doet zeewierpasta het in in vergelijking met ouderwetse op tv deegpasta van in een blinde uit smaaktest?

Food door CIA vliegt met de wereld rond op zoek naar op tv de beste tips tijdens en uit trucs om met in een goed gevoel op tv aan je door zomervakantie te beginnen. door Jimmy Doherty ontdekt de op waarheid over in crashdiëten, vertelt wat op er echt voor de nodig is om langer een uit vol gevoel te op tv houden, en door kijkt of op tv we voor het geheim van een op het slanke lijn misschien bij astronauten moeten de zijn. Kate op Quilton verdiept zich in tijdens de miljoenenhandel in uit collageendrankjes met en hoort waarom op die volgens de tijdens fabrikanten goed zijn voor naar je op tv huid. Matt Tebbutt reist af naar in door Valencia om te met proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's geheime de zomerse superfood. En op dr. Helen Lawal tijdens onderzoekt of dieetpillen uitkomst met naar bieden voor wie wil afvallen voor in de de zomer.

Jimmy tijdens Doherty onderzoekt in Italië het hoe het naar kan dat uit koffiecapsules te koop zijn in tijdens tig verschillende smaken, terwijl uit de fabrikanten hooguit van twee soorten koffiebonen tijdens gebruiken. Matt Tebbutt in kijkt in Nederland een van hoe geschrapte worteltjes tijdens worden geproduceerd. Kate op tv Quilton vraagt op het door Franse hoofdkantoor van een op tv van de de grootste ijsfabrikanten ter wereld waarom naar sommige door soorten vanille-ijs het duurder zijn dan andere. En met dr. Helen Lawal door ziet in Tanzania uit wat vanilleboeren allemaal door over moeten uit hebben voor een met goede oogst.

Jimmy brengt een een bezoek aan het de grootste door bierbrouwerij van Europa, op jacht met naar de van moeder met aller bieren. Op een lagere het school in Bristol onderzoekt in een Kate of kinderen hun groente op tv wel opeten als met die een andere vorm van krijgt. En tijdens Matt Tebbutt hoopt van in door Polen te horen waarom er op op blauwe bessen altijd op tv zo'n uit wit waslaagje op zit.

Jimmy Doherty zoekt de uit hoe het naar Engelse ontbijtgraan shredded van wheat van wordt gemaakt. van Matt Tebbutt hoort door tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel uit vaak de verguisd, misschien de een gezonder bakvet uit is dan boter. En dr. in Helen Lawal leert in door Polen hoe appelconcentraat tijdens wordt van gemaakt.

Kate uit Quilton laat Matt Tebbutt Engelse een crumpets bakken en van ontdekt tijdens hoe daar van het die karakteristieke gaatjes in een komen. Jimmy Doherty met onderzoekt hoe het kan uit dat tijdens babyvoeding zo lang uit houdbaar is en komt oog van op tv in oog te staan met naar een machine die voedsel een tijdens niet conserveert door verhitting maar door op tv hoge druk. van Matt trekt naar de Alpen in uit om uit naar te zoeken waarom in mascarpone zoveel duurder is dan andere van een roomkaas.

Jimmy naar vliegt naar tijdens Amerika om uit uit te zoeken hoe die in grote brokken koek of chocola van in door Amerikaans ijs zo stevig blijven. uit tijdens Kate vraagt zich af met waarom de prijs van van olijfolie zo gestegen is op en hoort dat op de op tv olijfbomen in Zuid-Italië door van een op tv ziekte worden bedreigd. Matt komt het te door weten waarom er met in vliegtuigen zo vaak op tv bloody mary's worden besteld. op tv En hij merkt dat door een het vliegtuigmaaltijd heel uit anders smaakt als je het vaste grond tijdens onder de voeten tijdens hebt.

Jimmy hoort in een Schotland hoe whisky van op tv aan zijn rokerige smaak van komt. Matt onderzoekt in met Cyprus op waarom halloumi niet met smelt. En Kate gaat in tijdens Frankrijk kijken hoe ze in in de grootste in suikermaisfabriek ter wereld op tv de de maiskorrels zo keurig op van de kolf op krijgen.

september 2020
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!