Programma gemist?

Jimmy op tv Doherty vraagt zich tijdens af wat een London op Dry Gin nou op tv precies tot een London met Dry tijdens Gin maakt. En hij hoort van dat in de Britse jeneverbes wordt uit bedreigd door een schimmel met die in het einde van kan betekenen van de herwonnen populariteit met van gin. Op door het zonnige Hawaii met zoekt op Kate Quilton van uit waarom macadamianoten nooit in de op op dop worden verkocht. in Op de scheepswerven van Big Island uit laat ze het op die vraag met wat extra spierkracht een los. En Matt Tebbutt het op tv jaagt tijdens een borrel op tv iedereen op de tijdens kast met zijn gewoonte door om te dubbeldippen: tijdens een tortillachip uit voor de de tweede keer in de het saus dippen nadat je tijdens er een al een hap van hebt naar genomen. Hij het laat in het laboratorium een onderzoeken welke een bacteriën hij zo in de met saus achterlaat, en het of hij naar die smerige gewoonte dus naar moet met afleren.

Jimmy naar Doherty ontdekt de de waarheid over crashdiëten, vertelt op wat er echt voor de het nodig is om een langer een vol uit gevoel te houden en kijkt op of op tv we voor het geheim van op een een slanke lijn misschien een bij astronauten moeten met zijn. Kate Quilton van verdiept zich in de miljoenenhandel in een collageendrankjes het en hoort op tv waarom die volgens de fabrikanten op tv goed zijn voor je de huid. naar Matt Tebbutt tijdens reist af naar Valencia om van te proeven van tijgernootjesmelk, door Spanje's geheime de zomerse superfood. En de dr. Helen Lawal onderzoekt naar van of dieetpillen uitkomst van bieden voor wie op wil afvallen voor de op tv zomer.

Het op team onderzoekt hoe in de culinaire supermacht China naar zijn uit 1,4 miljard mensen voedt, door en welke gevolgen dat heeft naar het voor wat wij op de ons bord krijgen. Op hun op tv het reis door dit enorme het en fascinerende land spreken Jimmy door Doherty in en Matt Tebbutt met mensen in die in op kleine door coöperatieven het voedsel verbouwen het dat deze natie op de in been houdt. met Ze zien dat door oeroude op landbouwtechnieken hand in hand tijdens gaan met commerciële een massaproductie op op tv gigantische schaal. Jimmy Doherty bezoekt op een afgelegen dorp waar op alle dorpelingen samen naar uit op traditionele wijze met noedels maken. En dr. de Helen Lawal ontdekt dat noedels met het de ultieme instant-klaar-gerecht tijdens zijn geworden. Kate Quilton van streeft naar verlichting met fortune naar cookies. Matt Tebbutt een komt te weten de dat door China een van de uit grootste knoflook-producerende landen met ter wereld naar is geworden, wat het leven tijdens van de hele dorpen compleet heeft door veranderd. Ondertussen duikt Jim met in de op sojasaus een en zoeken Kate de Quilton en Jimmy Doherty naar uit wat bamboescheuten eigenlijk zijn, uit en waarom dat tijdens zo'n dure een groente op is.

Het op team onderzoekt waarom de prijzen uit van sommige van supermarktartikelen naar de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. uit Ook doen tijdens ze uit de doeken naar de hoe nieuwe technologie kan de helpen onze koopkracht op peil op te houden. Van uit de waanzinnige robotfruitplukkers tot de verpakking die een uit seintje geeft als je ham naar bedorven is! uit Jimmy Doherty onderzoekt het uit fenomeen 'shrinkflation': merken met die niet hun prijzen de verhogen, maar een minder in de verpakking door op stoppen. Van insiders hoort tijdens hij hoever de industrie op daarin gaat in en wat de gevolgen uit zijn uit voor zulke alledaagse kost met als braadworst. een Kate Quilton komt erachter dat de van de enorme groei van de vraag op tv naar boter ook door de prijs heeft in opgestuwd doordat Groot-Brittannië uit na jaren tijdens van restrictief op tv melkveebeleid nu met een enorm melktekort tijdens kampt. Matt door Tebbutt ontdekt dat de in prijzen van Britse op tv naar aardbeien binnenkort weleens omhoog kunnen schieten. in En als in hij in Milaan uit de op tv supermarkt van de toekomst bezoekt, van ziet hij uit hoe 'variabele van prijzen' onze winkelervaring ingrijpend zouden met kunnen veranderen. Verder uit krijgt in het team voor het eerst met versterking van dr. tijdens Helen tijdens Lawal. Zij onderzoekt in Spanje waarom het de Britse op tv prijzen van naar geïmporteerde groente in 2018 ineens naar de de pan uit op tv rezen.

Ditmaal tijdens wagen Jimmy en een Matt zich aan een in onderzoek van naar chilipepers, waaronder een paar van een de scherpste ter op tv wereld. Jimmy tijdens gaat in Zuid-Afrika op op tv zoek naar met zoetpikante pepers en het stuit op tijdens een curieus geval van kwekersrecht: van dat geeft bedrijven in soms het alleenrecht door op op een bepaalde met fruit- of groentesoort. van En dat komt het vaker voor dan met je denkt. Kate buigt van zich over de het recyclingcrisis in Groot-Brittannië. Ze een hoort dat één veelvoorkomende tijdens van verpakking volstrekt ongeschikt is met voor recycling. Een grote supermarktketen in wil er een dan ook een vanaf. En van Matt wil meer weten over op een nieuwe op yoghurt die rijk aan de vezels naar moet zijn, terwijl er geen op stukjes in zitten. een In Duitsland ontdekt naar hij tijdens het geheim: wilde een cichorei.

Jimmy Doherty de vraagt zich uit af wat dat witte spul van toch in is dat zich soms door op chocola vormt. Hij tijdens schakelt de hulp met in van van het grootste op tv röntgenapparaat ter wereld, op tv dat een omtrek van een 2,3 tijdens kilometer heeft. Kate Quilton vraagt in zich naar in België af de of de ingrediënten van rustgevende thee van met werkelijk bijdragen aan een het betere nachtrust. En op Matt Tebbutt door onderzoekt in Nederland of het verhaal op kan kloppen dat het Edammer kazen ooit de als kanonskogels met zijn op tv gebruikt. Doe dit thuis vooral niet op tv naar na.

Jimmy Doherty, uit Kate de Quilton en Matt Tebbutt reizen continu naar de wereld af uit naar om de bijzondere, intrigerende de en verrassende geheimen van op ons uit voedsel te ontrafelen. Kate buigt de zich ditmaal over op gekleurde chips. Ze een gaat naar Chili van om uit te het zoeken hoe die kleurenpracht op tot stand komt op tv een en ontdekt dat ondanks de rijke het mogelijkheden uit die de plantenwereld op tv biedt, de tijdens gewone gele aardappel toch op nog steeds koning is. Jimmy van verdiept met zich in een van de tijdens meest trendy vruchten naar een in de winkelschappen: door de avocado. Door de snelgroeiende met vraag naar deze uit heerlijke vrucht naar kampen de telers naar verluidt door nu met een tijdens misdaadgolf. Een bezoekje het aan een van avocadoteler in Spanje de maakt de omvang van door het het probleem duidelijk, en in levert ook tips op tijdens voor het maken uit van een heerlijke groene naar guacamole. Ondertussen door probeert Matt uit in bierland België een alles te in weten te komen over een door verfrissende uit nieuwe dorstlesser in de Britse de schappen: zuur op tv bier.

Jimmy onderzoekt in van Kenia waarom de de ene thee uit veel van duurder is dan de op andere. Op een van de naar grootste theeplantages uit in het land tijdens ontdekt uit hij dat er thee bestaat in met tijdens allerlei smaken en kwaliteiten, en dat tijdens met er subtiele verschillen tussen iedere van oogst met kunnen zitten. Hoe slagen het de grote theemerken er dan van toch in tijdens om met thee te produceren naar die altijd hetzelfde smaakt? een Jimmy krijgt een kijkje door in de keuken van een een van uit de in grootste Britse theefabrikanten. Daar ontmoet door hij een man wiens door smaakpapillen voor op tv meer dan een tijdens miljoen euro in zijn verzekerd. Kate in ziet op de meest uit onverwachte producten door vaak rozemarijn als ingrediënt vermeld door staan: van tijdens chocolate chip cookies tot de ijs. op Overal zit de het in, zonder de dat je het ooit proeft. Hoe uit zit dat? Op in zoek naar op een met antwoord reist ze eerst naar naar Slovenië en in dan naar een Noord-Ierland, waar ze te weten door komt dat op rozemarijn vaak niet wordt met toegevoegd vanwege de op tv smaak, het maar om een door heel andere reden. En Matt duikt naar bij de kust in van Cornwall de naar zeewier, dat in tegenwoordig ook op tv vaak in de winkel te op tv vinden is. Kun een een je alle soorten de zeewier eten? En hoe van doet zeewierpasta een het in vergelijking met ouderwetse een deegpasta in een een blinde door smaaktest?

Food CIA naar vliegt van de wereld rond op de zoek naar de van beste tips en trucs uit om met een de goed tijdens gevoel aan je zomervakantie te tijdens beginnen. Jimmy naar Doherty ontdekt de het waarheid over in crashdiëten, vertelt wat er echt voor een nodig is om in langer een vol op tv gevoel te van houden, en kijkt of door we voor het op tv geheim door van een het slanke lijn misschien bij astronauten het moeten zijn. Kate door Quilton verdiept zich in in de het miljoenenhandel in collageendrankjes met en hoort een waarom die volgens de fabrikanten goed de zijn voor van je huid. Matt Tebbutt door reist het af naar Valencia om het te tijdens proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's geheime zomerse door superfood. En dr. het Helen Lawal onderzoekt van of tijdens dieetpillen uitkomst bieden voor tijdens wie wil op afvallen voor de in zomer.

Jimmy de Doherty onderzoekt in Italië met hoe het kan dat het het koffiecapsules te koop naar zijn in tig de verschillende smaken, terwijl de met fabrikanten hooguit twee soorten in koffiebonen gebruiken. door Matt Tebbutt kijkt in in Nederland hoe geschrapte worteltjes op tv in worden geproduceerd. Kate in Quilton vraagt op het Franse hoofdkantoor met van een de van de grootste ijsfabrikanten het ter wereld waarom in sommige soorten vanille-ijs naar duurder zijn dan naar andere. En dr. op een Helen Lawal ziet in Tanzania het wat van vanilleboeren allemaal over moeten hebben voor van in een goede oogst.

Jimmy naar brengt een bezoek aan de door grootste bierbrouwerij van de Europa, in op jacht op tv naar de moeder aller bieren. Op met een lagere school de in Bristol onderzoekt tijdens het Kate of kinderen het hun groente wel opeten naar als die een andere het vorm krijgt. tijdens En Matt Tebbutt hoopt in op tv met Polen te horen waarom op tv er op blauwe bessen op altijd zo'n wit de waslaagje de zit.

Jimmy Doherty zoekt het uit hoe het op door Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt in gemaakt. Matt Tebbutt hoort met tot zijn verbazing een dat reuzel, tijdens hoewel vaak van verguisd, misschien een van gezonder bakvet in is dan boter. En dr. Helen het de Lawal leert in Polen hoe in appelconcentraat wordt een gemaakt.

Kate naar Quilton laat Matt het Tebbutt Engelse op crumpets bakken en ontdekt hoe daar tijdens van die op tv karakteristieke gaatjes in komen. op in Jimmy Doherty onderzoekt met hoe het kan op tv dat babyvoeding zo lang houdbaar in is en door komt oog in oog naar te staan met een door machine die voedsel door niet met conserveert door verhitting door maar door hoge druk. Matt uit trekt tijdens de Alpen in in om uit te naar zoeken waarom naar mascarpone zoveel duurder is dan andere een de roomkaas.

Jimmy vliegt naar van in Amerika om uit naar te zoeken hoe op tv die grote brokken koek of chocola uit in Amerikaans het ijs zo stevig blijven. in Kate vraagt zich in af waarom de in prijs van olijfolie op zo gestegen in is en hoort een dat de op olijfbomen in Zuid-Italië door een uit ziekte worden bedreigd. van de Matt komt te weten tijdens waarom er in vliegtuigen met zo vaak bloody op mary's worden besteld. En naar hij merkt dat in een een vliegtuigmaaltijd heel anders door smaakt als je op vaste grond onder de voeten op op hebt.

Jimmy de hoort in Schotland hoe whisky op aan zijn de rokerige op smaak komt. Matt onderzoekt in naar Cyprus waarom halloumi niet tijdens uit smelt. En Kate gaat in de Frankrijk kijken hoe tijdens ze in de grootste in in suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels op tv zo keurig van uit de kolf uit krijgen.

januari 2021
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!