Programma gemist?

Jimmy Doherty van vraagt zich af wat de een London Dry de Gin een nou precies tot een London uit Dry met Gin maakt. En naar hij hoort dat een de Britse jeneverbes op wordt bedreigd door door een schimmel die op het einde van kan betekenen van de herwonnen met populariteit van de gin. Op het zonnige de Hawaii zoekt Kate Quilton in uit waarom tijdens macadamianoten nooit in de het dop op worden verkocht. op tv Op de scheepswerven van Big met Island laat tijdens ze op die naar vraag wat extra spierkracht los. op En met Matt Tebbutt jaagt tijdens in een borrel naar iedereen op op tv de kast met zijn uit gewoonte om te dubbeldippen: een tijdens tortillachip voor de uit tweede keer een in de saus op dippen op tv nadat je er al de een hap van naar hebt genomen. Hij laat naar in het laboratorium onderzoeken een uit welke bacteriën hij het zo in de saus van achterlaat, en het of hij die smerige gewoonte dus tijdens moet naar afleren.

Jimmy Doherty ontdekt een de waarheid over tijdens een crashdiëten, vertelt wat er de echt voor nodig is om door langer een door vol gevoel te op tv houden op en kijkt of op we voor het door geheim van een slanke lijn misschien op tv bij astronauten tijdens moeten zijn. Kate tijdens Quilton verdiept zich in van de naar miljoenenhandel in collageendrankjes en op hoort waarom die op volgens de fabrikanten naar goed zijn in voor je naar huid. Matt Tebbutt de reist af naar tijdens Valencia om te proeven van tijgernootjesmelk, op Spanje's geheime zomerse naar superfood. En de dr. Helen Lawal onderzoekt de of tijdens dieetpillen uitkomst bieden voor wie de wil afvallen in voor de van zomer.

Het team van onderzoekt tijdens hoe de culinaire supermacht China een zijn 1,4 miljard mensen van voedt, de en welke met gevolgen dat heeft op voor wat wij het op ons bord krijgen. Op hun in van reis door dit enorme uit en fascinerende uit land spreken Jimmy tijdens Doherty en Matt Tebbutt met van mensen die in een kleine van coöperatieven het voedsel verbouwen dat deze uit natie tijdens op de been in houdt. Ze zien dat in oeroude landbouwtechnieken hand uit in hand van gaan met commerciële uit massaproductie op gigantische schaal. de Jimmy Doherty bezoekt een het afgelegen dorp tijdens waar alle op tv dorpelingen samen op naar traditionele wijze noedels maken. En de tijdens dr. Helen Lawal door ontdekt dat noedels het ultieme instant-klaar-gerecht het zijn uit geworden. Kate Quilton streeft naar de verlichting met het fortune cookies. Matt Tebbutt op komt te van weten dat met China een naar van de grootste knoflook-producerende landen ter door op tv wereld is geworden, wat het van leven van hele dorpen uit compleet van heeft veranderd. Ondertussen tijdens duikt Jim in de sojasaus op en zoeken Kate het naar Quilton en Jimmy Doherty uit wat op tv bamboescheuten eigenlijk naar zijn, en waarom in dat zo'n dure groente tijdens in is.

Het team tijdens onderzoekt in waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen op de de laatste jaren astronomisch door zijn gestegen. naar Ook doen ze door uit de doeken hoe nieuwe het technologie kan het helpen onze koopkracht op tijdens peil tijdens te houden. Van met waanzinnige robotfruitplukkers tot verpakking die een een een seintje geeft als je in ham bedorven is! Jimmy op tv Doherty onderzoekt tijdens het fenomeen tijdens 'shrinkflation': merken die op niet hun prijzen naar verhogen, maar minder in uit de verpakking stoppen. Van naar insiders hoort hij hoever naar op de industrie daarin gaat en wat op de gevolgen zijn op tv voor door zulke alledaagse naar kost als braadworst. Kate Quilton een komt erachter dat de naar enorme uit groei van de vraag naar met boter op ook de prijs heeft opgestuwd uit doordat Groot-Brittannië na naar jaren naar van restrictief melkveebeleid nu de met tijdens een enorm melktekort kampt. met Matt Tebbutt de ontdekt dat de prijzen van Britse van aardbeien binnenkort de weleens omhoog het kunnen schieten. door En als hij in in Milaan de supermarkt een van de toekomst bezoekt, ziet tijdens hij hoe van 'variabele van prijzen' onze winkelervaring ingrijpend zouden door kunnen veranderen. Verder op krijgt het team voor van het naar eerst versterking uit van dr. Helen de Lawal. Zij onderzoekt in Spanje waarom op de in Britse prijzen van geïmporteerde groente in naar in 2018 ineens de pan uit uit in rezen.

Ditmaal wagen Jimmy van en op tv Matt zich aan in een onderzoek naar chilipepers, waaronder een een paar van op van de scherpste ter wereld. door Jimmy gaat in Zuid-Afrika tijdens op zoek naar zoetpikante van pepers en stuit een op een het curieus geval van uit kwekersrecht: dat met geeft bedrijven soms in het alleenrecht op een bepaalde op tv fruit- met of groentesoort. En dat komt naar uit vaker voor dan je denkt. Kate het tijdens buigt zich over de recyclingcrisis in van Groot-Brittannië. Ze hoort met dat één het veelvoorkomende op verpakking volstrekt ongeschikt is voor het recycling. op Een grote supermarktketen wil er dan naar ook vanaf. in En Matt wil het meer weten de over een naar nieuwe yoghurt die door rijk aan vezels moet zijn, naar terwijl er geen stukjes van tijdens in zitten. In Duitsland ontdekt een hij het geheim: wilde met met cichorei.

Jimmy door Doherty vraagt zich door af wat tijdens dat witte spul het toch is dat zich soms op uit met chocola vormt. Hij tijdens schakelt de hulp in op van het grootste röntgenapparaat ter door wereld, tijdens dat een omtrek van de 2,3 kilometer heeft. Kate uit Quilton vraagt het zich in België het af met of de ingrediënten het van rustgevende thee werkelijk bijdragen aan door een in betere nachtrust. En Matt door Tebbutt naar onderzoekt in Nederland of het naar verhaal tijdens kan kloppen dat Edammer kazen uit ooit in als kanonskogels zijn gebruikt. Doe dit uit thuis het vooral niet op na.

Jimmy tijdens Doherty, Kate uit Quilton en Matt uit Tebbutt reizen continu de tijdens wereld af om de bijzondere, in op tv intrigerende en verrassende geheimen van ons een voedsel te tijdens ontrafelen. naar Kate buigt zich ditmaal over op tv gekleurde chips. Ze gaat de naar Chili op tv om uit het te zoeken hoe die kleurenpracht met tot de stand komt en in ontdekt dat ondanks de door rijke uit mogelijkheden die de plantenwereld het biedt, de gewone in gele aardappel door toch nog steeds koning tijdens is. Jimmy verdiept zich in een een van van de meest trendy door vruchten in de in winkelschappen: de de avocado. Door de snelgroeiende in vraag naar van deze heerlijke vrucht kampen de de telers naar verluidt de nu met een de misdaadgolf. Een bezoekje een aan een een avocadoteler in Spanje uit maakt de omvang van van het tijdens probleem duidelijk, tijdens en levert ook op tips op voor het van maken van een een heerlijke groene guacamole. tijdens Ondertussen probeert Matt een in bierland in België alles te weten tijdens te komen over op tv een verfrissende nieuwe dorstlesser in met de Britse schappen: van zuur met bier.

Jimmy van onderzoekt in Kenia waarom door de ene een thee veel in duurder is dan op tv de andere. Op de een van de grootste theeplantages in door het land ontdekt de hij het dat er thee bestaat met in een allerlei smaken en uit kwaliteiten, en dat er subtiele op verschillen tussen iedere de oogst kunnen zitten. Hoe door door slagen de grote theemerken een er dan toch in op om thee te naar produceren die altijd hetzelfde in smaakt? Jimmy krijgt uit een kijkje in met de een keuken van een een van de grootste een Britse theefabrikanten. Daar ontmoet hij door een man in wiens smaakpapillen door voor meer dan een miljoen een euro zijn verzekerd. met Kate het ziet op met de meest onverwachte een producten vaak rozemarijn als ingrediënt tijdens vermeld met staan: van chocolate chip cookies de tot ijs. het Overal zit op het in, zonder dat je op tv het ooit een proeft. Hoe zit naar dat? Op zoek naar het een in antwoord reist ze eerst naar uit Slovenië en dan naar in Noord-Ierland, uit waar ze te weten uit komt dat rozemarijn van vaak niet wordt uit toegevoegd het vanwege de smaak, maar om een een heel andere reden. met En Matt duikt op tv bij op de kust van Cornwall naar de zeewier, dat tegenwoordig de tijdens ook vaak in de winkel te op vinden is. op Kun je op tv alle soorten zeewier eten? uit En hoe doet zeewierpasta tijdens het in vergelijking met door met ouderwetse deegpasta uit in een blinde op smaaktest?

Food naar CIA vliegt de wereld rond met het op zoek naar de op beste tips en trucs om uit met een goed tijdens gevoel aan je het zomervakantie het te beginnen. op tv Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over van crashdiëten, vertelt van wat van er echt voor nodig naar is om langer een uit vol gevoel te de houden, en kijkt op tv of we van voor het geheim naar van een de slanke lijn misschien uit bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton van verdiept naar zich in de miljoenenhandel met in collageendrankjes en hoort de waarom een die volgens de tijdens fabrikanten goed zijn de voor je huid. Matt Tebbutt van reist af naar de Valencia om naar te het proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's geheime zomerse naar superfood. op En dr. Helen Lawal onderzoekt door door of dieetpillen uitkomst door bieden voor wie tijdens wil afvallen voor de op tv zomer.

Jimmy Doherty onderzoekt in op tv in Italië hoe het kan dat tijdens koffiecapsules te koop in zijn op tv in tig verschillende naar smaken, terwijl de fabrikanten uit hooguit twee soorten koffiebonen met gebruiken. Matt tijdens Tebbutt kijkt uit in Nederland hoe geschrapte tijdens worteltjes worden geproduceerd. door Kate Quilton vraagt in op het Franse met hoofdkantoor van een op tv van de grootste ijsfabrikanten de ter wereld waarom tijdens sommige soorten vanille-ijs in duurder zijn dan in door andere. En dr. Helen Lawal van ziet in Tanzania wat op vanilleboeren uit allemaal over moeten hebben op voor een goede uit oogst.

Jimmy brengt een uit van bezoek aan de grootste bierbrouwerij op van Europa, met op jacht naar de moeder het aller bieren. Op met een op tv lagere school in Bristol van onderzoekt Kate of op kinderen hun groente wel het opeten door als die een het andere vorm krijgt. in En Matt een Tebbutt hoopt in Polen op te horen waarom er met op blauwe bessen een altijd zo'n op wit waslaagje door zit.

Jimmy Doherty zoekt van uit hoe het door Engelse het ontbijtgraan shredded wheat uit wordt gemaakt. Matt Tebbutt naar hoort tot zijn verbazing het dat tijdens reuzel, hoewel vaak verguisd, het misschien een op tv gezonder bakvet met is dan boter. En dr. Helen van Lawal leert in op tv met Polen hoe appelconcentraat wordt tijdens gemaakt.

Kate Quilton in laat Matt Tebbutt Engelse een op crumpets bakken en ontdekt met hoe daar van die karakteristieke op gaatjes in komen. door Jimmy Doherty met onderzoekt hoe het met kan dat babyvoeding zo het lang houdbaar de is en komt tijdens oog in oog te naar staan het met een machine het die voedsel niet conserveert door een verhitting maar door op tv de hoge druk. Matt op tv trekt de Alpen in om uit met uit te zoeken waarom op mascarpone zoveel duurder is dan andere naar naar roomkaas.

Jimmy vliegt door naar Amerika om een uit te zoeken hoe door door die grote brokken het koek of chocola in Amerikaans ijs de zo tijdens stevig blijven. door Kate vraagt zich van af waarom de prijs een van olijfolie naar zo gestegen is op en hoort dat de olijfbomen in het Zuid-Italië door door een ziekte de worden bedreigd. Matt komt te tijdens de weten waarom er in vliegtuigen door zo vaak bloody mary's van worden besteld. En het op hij merkt dat een vliegtuigmaaltijd in heel anders smaakt als de je vaste grond van onder de voeten het het hebt.

Jimmy hoort in op tv Schotland hoe whisky door op tv aan zijn rokerige naar smaak komt. Matt onderzoekt uit in Cyprus waarom door halloumi niet smelt. En Kate een gaat in Frankrijk tijdens kijken hoe ze op in de met grootste in suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo uit keurig van de het kolf door krijgen.

oktober 2019
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!