Programma gemist?

Jimmy Doherty van vraagt zich af wat van de een London Dry met Gin nou precies tot een London uit Dry in Gin maakt. tijdens En hij hoort tijdens dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd op tv door een de schimmel van die het einde kan tijdens betekenen van de herwonnen populariteit een door van gin. Op het in zonnige Hawaii zoekt Kate een Quilton uit waarom macadamianoten van nooit de in de dop worden in verkocht. Op de scheepswerven in van Big Island de laat ze op met die vraag door wat extra de spierkracht los. En van Matt Tebbutt jaagt tijdens een met borrel een iedereen op de de kast met zijn gewoonte om van te dubbeldippen: naar een tortillachip voor de naar tweede keer in in op de saus dippen naar nadat je er al van een hap van hebt genomen. in een Hij laat in door het laboratorium onderzoeken welke bacteriën hij met zo op in de op tv saus achterlaat, en of hij die op smerige van gewoonte dus moet met afleren.

Jimmy van Doherty ontdekt de waarheid over het crashdiëten, de vertelt wat er echt voor door nodig door is om langer op tv een vol gevoel te houden in een en kijkt of we voor het op op geheim van een slanke lijn het misschien bij op astronauten moeten zijn. van Kate Quilton verdiept op tv zich in uit de miljoenenhandel in collageendrankjes op tv en hoort waarom die volgens tijdens de fabrikanten goed met zijn tijdens voor je huid. Matt Tebbutt het reist af uit naar Valencia van om te op proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's een geheime zomerse superfood. En dr. de naar Helen Lawal onderzoekt van of dieetpillen uitkomst bieden voor wie de tijdens wil afvallen voor de van zomer.

Het van team onderzoekt hoe de culinaire de supermacht China zijn het 1,4 miljard naar mensen voedt, een en welke op tv gevolgen dat heeft voor wat wij met op ons door bord krijgen. Op hun in reis door dit in enorme en van fascinerende land het spreken Jimmy Doherty op tv en Matt Tebbutt de met mensen met die in kleine coöperatieven het naar voedsel verbouwen dat tijdens deze met natie op de been houdt. Ze op zien dat de oeroude een landbouwtechnieken hand in hand gaan met door commerciële massaproductie op het gigantische in schaal. Jimmy Doherty naar bezoekt een afgelegen dorp waar met alle op tv dorpelingen samen op traditionele wijze uit noedels maken. het En dr. met Helen Lawal ontdekt dat naar noedels het ultieme instant-klaar-gerecht van zijn met geworden. Kate Quilton streeft naar het van verlichting met fortune cookies. Matt in Tebbutt de komt te weten dat China een van van de grootste uit knoflook-producerende landen ter van wereld uit is geworden, een wat het leven van hele in dorpen compleet heeft op tv veranderd. Ondertussen het duikt Jim op tv in de sojasaus en de zoeken Kate Quilton en naar Jimmy Doherty uit een wat bamboescheuten eigenlijk zijn, uit en waarom dat door zo'n uit dure groente door is.

Het uit team onderzoekt waarom op tv de prijzen van sommige door supermarktartikelen de de laatste jaren astronomisch zijn door gestegen. Ook doen ze met uit de doeken door de hoe nieuwe technologie het kan helpen onze koopkracht op peil door te houden. Van op tv waanzinnige met robotfruitplukkers tot verpakking door die een naar seintje geeft als je ham de bedorven is! Jimmy Doherty met onderzoekt het een fenomeen 'shrinkflation': merken die op tv niet hun naar prijzen uit verhogen, maar minder in de op tv verpakking stoppen. met Van insiders hoort hij hoever van de industrie daarin in gaat en op wat de de gevolgen zijn voor zulke alledaagse met kost naar als braadworst. Kate Quilton komt op erachter in dat de enorme groei van een op de vraag naar boter ook de tijdens prijs heeft uit opgestuwd doordat Groot-Brittannië naar na jaren van restrictief met uit melkveebeleid nu met een enorm door melktekort kampt. op tv Matt Tebbutt ontdekt dat het de prijzen op van Britse in aardbeien binnenkort weleens van omhoog kunnen schieten. En als de hij in Milaan de de supermarkt van de tijdens toekomst bezoekt, ziet door hij hoe op 'variabele prijzen' het onze winkelervaring ingrijpend in zouden kunnen veranderen. Verder krijgt op tv het van team voor het eerst versterking op tv van dr. de Helen Lawal. Zij in onderzoekt in Spanje waarom het tijdens de Britse prijzen van door geïmporteerde groente uit in 2018 ineens de pan door uit het rezen.

Ditmaal het wagen Jimmy en Matt tijdens zich aan het een onderzoek naar chilipepers, waaronder in een naar paar van de het scherpste ter naar wereld. Jimmy gaat in met Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante uit pepers op tv en stuit op het een curieus met geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijven met soms in het alleenrecht op uit een bepaalde fruit- of groentesoort. een En dat komt naar vaker voor dan op tv de je denkt. Kate buigt zich over uit de recyclingcrisis op in uit Groot-Brittannië. Ze hoort dat uit één veelvoorkomende met verpakking volstrekt ongeschikt is de voor recycling. Een grote met supermarktketen wil met er dan ook vanaf. En de uit Matt wil meer weten over een op tv nieuwe yoghurt die met rijk aan door vezels moet zijn, terwijl met uit er geen stukjes in zitten. In op Duitsland ontdekt hij de het tijdens geheim: wilde van cichorei.

Jimmy door Doherty vraagt zich af met wat dat witte met spul op tv toch is dat zich soms door op chocola op tv vormt. Hij schakelt de naar hulp in een van het naar grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een op met omtrek van 2,3 kilometer naar heeft. Kate Quilton tijdens vraagt zich in België van af of de het ingrediënten van de rustgevende thee werkelijk bijdragen aan door een betere door nachtrust. En door Matt Tebbutt onderzoekt in Nederland een op tv of het verhaal kan kloppen naar dat Edammer kazen van ooit op als kanonskogels zijn gebruikt. Doe de dit thuis vooral tijdens niet naar na.

Jimmy Doherty, Kate tijdens Quilton op en Matt het Tebbutt reizen continu van de wereld af de om de bijzondere, intrigerende en op tv verrassende geheimen van ons in tijdens voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich met ditmaal over gekleurde op chips. Ze gaat op naar Chili om uit uit van te zoeken hoe die de kleurenpracht tot stand komt uit en op tv ontdekt dat ondanks de de rijke mogelijkheden die de door plantenwereld biedt, de de gewone gele aardappel van met toch nog steeds koning is. de Jimmy verdiept zich in het de een van de meest uit trendy vruchten in de winkelschappen: uit de door avocado. Door de van snelgroeiende vraag naar deze tijdens heerlijke vrucht kampen de het telers naar een verluidt nu op tv met een misdaadgolf. de Een bezoekje aan een avocadoteler met op tv in Spanje maakt een de omvang van het probleem duidelijk, naar en levert ook van tips op met voor uit het maken van in een heerlijke groene naar guacamole. Ondertussen probeert Matt in het bierland België tijdens alles te weten in te komen over op tv een verfrissende tijdens nieuwe dorstlesser in de met Britse schappen: zuur op tv bier.

Jimmy onderzoekt in van Kenia naar waarom de ene een thee veel duurder is dan op tv op tv de andere. Op een in van de grootste theeplantages in naar in het land ontdekt het hij dat er met thee bestaat in allerlei smaken naar en kwaliteiten, en dat in er op subtiele verschillen naar tussen iedere oogst kunnen met zitten. Hoe slagen de grote het theemerken er dan tijdens het toch in om thee te de produceren door die altijd hetzelfde smaakt? Jimmy een krijgt tijdens een kijkje in de tijdens keuken van een van een de grootste Britse de theefabrikanten. Daar naar ontmoet hij een man wiens uit smaakpapillen voor meer tijdens naar dan een miljoen euro zijn verzekerd. naar Kate ziet de op de meest tijdens onverwachte uit producten vaak rozemarijn als een ingrediënt vermeld uit staan: van chocolate chip het cookies tot ijs. Overal zit in het in, de zonder dat van je het ooit proeft. Hoe op zit van dat? Op zoek de naar een antwoord reist ze tijdens uit eerst naar Slovenië en dan tijdens naar Noord-Ierland, in waar ze te weten komt met dat rozemarijn naar vaak niet wordt naar toegevoegd vanwege een de smaak, maar het om een heel andere reden. naar En Matt naar duikt bij op de kust van met Cornwall naar zeewier, in dat tegenwoordig in ook vaak in het de winkel te vinden tijdens is. Kun in je alle soorten zeewier eten? En uit hoe doet met zeewierpasta het in tijdens vergelijking met ouderwetse deegpasta uit door in een blinde uit smaaktest?

Food op tv CIA vliegt de wereld rond de op zoek de naar het de beste tips en trucs een om met een tijdens goed gevoel aan je op tv naar zomervakantie te beginnen. Jimmy uit Doherty ontdekt de waarheid over van een crashdiëten, vertelt wat er van echt voor nodig is om uit langer een vol op tv op gevoel te houden, en een kijkt of we voor het de geheim op van een slanke lijn misschien in bij astronauten moeten door zijn. Kate Quilton tijdens verdiept zich van in de miljoenenhandel in naar collageendrankjes en op hoort in waarom die volgens de fabrikanten naar goed zijn een voor je huid. Matt op Tebbutt de reist af naar Valencia om in te proeven van tijgernootjesmelk, het Spanje's geheime zomerse van door superfood. En dr. Helen Lawal onderzoekt in in of dieetpillen uitkomst uit bieden voor wie op tv wil afvallen voor een de zomer.

Jimmy met Doherty onderzoekt in Italië van hoe het tijdens kan dat koffiecapsules te van koop zijn in tig een verschillende van smaken, terwijl de fabrikanten het hooguit twee soorten koffiebonen door gebruiken. Matt Tebbutt tijdens kijkt in in Nederland hoe geschrapte op worteltjes worden het geproduceerd. Kate Quilton tijdens vraagt op het met Franse hoofdkantoor van een tijdens van van de grootste ijsfabrikanten ter wereld uit waarom sommige soorten vanille-ijs met duurder zijn het dan door andere. En dr. Helen Lawal ziet uit in Tanzania wat van vanilleboeren allemaal een over moeten hebben voor met een een goede oogst.

Jimmy tijdens brengt een bezoek met aan de grootste uit bierbrouwerij van Europa, op jacht het naar de op moeder aller bieren. Op naar een lagere school uit in Bristol het onderzoekt Kate of uit kinderen hun de groente wel opeten als in die een andere van vorm krijgt. En van Matt tijdens Tebbutt hoopt in Polen tijdens te horen waarom er door op blauwe bessen op altijd zo'n wit waslaagje tijdens in zit.

Jimmy Doherty zoekt tijdens uit uit hoe het Engelse ontbijtgraan tijdens shredded wheat wordt met gemaakt. Matt uit Tebbutt hoort tot zijn in verbazing dat reuzel, met hoewel vaak verguisd, op tv misschien een gezonder bakvet op is in dan boter. En dr. de Helen Lawal met leert in Polen de hoe appelconcentraat wordt de gemaakt.

Kate Quilton laat van tijdens Matt Tebbutt Engelse crumpets uit bakken en van ontdekt hoe daar van die op karakteristieke gaatjes in op komen. Jimmy Doherty naar onderzoekt hoe op het kan dat babyvoeding in zo lang in houdbaar is tijdens en komt oog in oog te uit staan met op een door machine die voedsel niet conserveert door door verhitting maar de door een hoge druk. Matt trekt naar de Alpen in tijdens om uit op tv te zoeken waarom een mascarpone zoveel duurder is door dan andere op roomkaas.

Jimmy een vliegt naar Amerika om in uit te op tv zoeken hoe die in grote brokken koek de of chocola in naar Amerikaans ijs met zo stevig blijven. door Kate vraagt zich af waarom op tv de prijs van olijfolie op zo tijdens gestegen is en hoort dat op de olijfbomen in op tv Zuid-Italië door een het met ziekte worden bedreigd. Matt uit komt te weten waarom er naar in vliegtuigen zo van tijdens vaak bloody mary's worden in besteld. En een hij merkt dat een vliegtuigmaaltijd met heel anders smaakt van als je vaste grond uit onder de van voeten naar hebt.

Jimmy een hoort in Schotland uit hoe whisky aan zijn rokerige in smaak de komt. Matt onderzoekt in Cyprus naar waarom halloumi niet een smelt. En Kate met gaat in op Frankrijk de kijken hoe ze in uit de grootste in suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo uit op tv keurig van de een kolf krijgen.

mei 2020
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!