Programma gemist?

Seizoen 6 - met Aflevering 31 - op tv de Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, van uit Kate Quilton en tijdens Matt Tebbutt. Limonadesiroop, ahornsiroop en koekjes. Jimmy kijkt uit in de Spanje hoeveel sinaasappels een er in op tv een fles limonadesiroop een zitten, Matt ontdekt in Canada waarom met ahornsiroop uit zo duur is, en Kate met hoort op tv waarom er in tijdens koekjes zo vaak met kleine gaatjes van zitten.

Kate buigt zich in over Engelands op tv favoriete broodbeleg op in gistbasis. Ze wil een weten of het uit klopt wat de makers met het van Marmite in een reclamespotje beweren: op tv dat in ze kunnen voorspellen of je op het een vreselijk vies op of juist verrukkelijk naar vindt. Jimmy stelt vast dat de schaaldieren het zich voeden met zwerfplastic, een schrikt van de uit wereldwijde vervuiling en staat versteld naar in over een innovatieve oplossing. En een Matt onderneemt op tv zijn krankzinnigste experiment naar tot nu toe: lopen van over een vijver door vol vla. op tv Gek genoeg resulteert door dat ook in op tv een antwoord op de in eeuwenoude vraag hoe je van ketchup vlot uit van de een fles krijgt.

Jimmy wil het naar fijne weten van uit de van alarmerende berichten over een mysterieuze door ziekte die de door Schotse zalmenkweek uit zou bedreigen. uit Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een het innovatieve natuurlijke door oplossing in onze zalm nog redden en in een eind maken de aan op de dramatische prijsstijgingen? Kate tijdens reist naar in de andere kant tijdens van de wereld om meer het te weten te komen van over een van verrassende, het nieuwe biefstuk die naar de Engelse supermarkt tijdens in gehuppeld is: hoe kun je uit in hemelsnaam van kangoeroes houden op een door boerderij? En naar al is de nationale door mascotte van Australië op naar nog zo knuffelbaar, van het continent telt inmiddels tweemaal een zoveel kangoeroes als mensen. op Dan tijdens is een door kangoeroebiefstuk op de barbecue misschien de de uit duurzaamste manier om de populatie uit binnen de perken naar te op tv houden. En Matt neemt een kijkje tijdens achter de van schermen van de jaarlijkse tijdens uit wedloop om de nieuwe met asperges in met de schappen te in krijgen.

Kate tijdens loopt in Amerika de de alternatieven voor koemelk af. de tijdens Ze begint met een bezoekje op tv aan in de grootste producent van amandelmelk in door Californië, waar ze op te de weten komt tijdens hoeveel amandelen er in een liter naar met gaan. Daarna spreekt ze van een wetenschapper tijdens die genetisch gemanipuleerde geiten fokt, waarvan door hij hoopt dat op tv hun melk ooit in op een half miljoen naar levens per jaar zal redden. op Jimmy onderzoekt wat van er het waar is van de berichten een dat de vis die naar we kopen niet het altijd de met vis is die we tijdens door denken. In een met bijzondere bunker in Oxfordshire een ziet hij een de heel bijzonder uit team aan het met werk, dat de gangen van alle het door zeeschepen ter wereld nagaat en een alarm tijdens slaat bij mogelijk verdacht gedrag. En een hij loopt in in Edinburgh een mee met een visdetective in die undercover een vis koopt en controleert of tijdens er niet van met die vis een is het gesjoemeld. En Matt smult van smeerbare in boter, maar wat op met is dat nu precies: boter of uit het margarine? Hij steekt zijn een licht op bij een van bijzondere op kunstenaar die botersculpturen het maakt.

Hoe met maken ze nou in kroepoek van het garnalen? En hoe maken ze op de snack tijdens zo knapperig? Jimmy ontdekt met in Thailand een welk geheim ingrediënt kroepoek met zo uniek maakt. naar Matt neemt het een kijkje in de wereld het van van de kruiden. We kopen steeds op tv meer kruidenplantjes tijdens in een pot, maar van waarom is het het zo het moeilijk om uit die plantjes in leven te houden? op tv de Bij Engelands grootste producent van verse een kruiden leert een hij met door welke geavanceerde technologie ze langer naar in leven kunnen van worden gehouden. naar En in op tv Israël maakt door hij kennis met een door heel bijzondere basilicumplant: half de boom, op tv half kruid. Kate snapt niet wat door mineraalzout, tijdens of 'Lo op tv Salt', nou eigenlijk de is. Volgens het het etiket bevat het met veel minder natrium. Maar natrium met is op tv gewoon zout. Wat zit met er dan wel in van dit 'zout'? En verdient tijdens zout eigenlijk wel uit zo'n slechte naam met uit als het om door onze gezondheid gaat?

Jimmy wil weten van waar van de smaak in zijn Earl uit Grey thee vandaan met komt. In de naar ingrediëntenlijst staat iets van wat bergamot heet, een maar wat naar is dat naar eigenlijk? Op door een reis naar in Zuid-Italië wordt alles hem duidelijk. Weer een terug in het de vaderland ontmoet in Jimmy een man wiens naar uit meest recente uitvinding tot verhitte het discussies op leidde op de sociale media: instant een thee, de zonder zakje. Maar hoe op kan vloeibare een thee uit een de spuitbus net van zo lekker zijn als een tijdens lekker kopje thee uit de een ouderwets met zakje? Kaantjes zijn een op klassieke Britse snack op de in de pub. Maar met waarom worden naar ze niet gemaakt van van Britse varkens? Nieuwsgierig naar uit het het antwoord onderneemt Matt een de opmerkelijke reis met die hem van een kaantjesfabriek op in Lancashire naar een in operatiezaal brengt, waar met varkenshuid tijdens wordt gebruikt bij geavanceerde orthopedische door operaties. En Kate uit bezoekt in met Californië de grootste producent naar het van jelly beans ter wereld. Gelatine de bevatten ze niet, de dus wat is op de van 'jelly' in een jelly bean? naar Kate ontsluiert op de geheimen van naar deze snoepjes op tv in wat wel een naar van de door kleurrijkste fabrieken ter wereld moet de op zijn.

Jimmy doet onderzoek door naar de schokkende berichten dat 'inktvis en van chips' de door de stijgende naar temperatuur van het een zeewater weleens in de op plaats zouden kunnen komen op van in de Britse tijdens 'fish en chips'. een Voor een blik in van de toekomst naar gaat hij naar Thailand, waar inktvis op tv een nationale obsessie met op tv is. Onder dekking van de op nacht het gaat Jimmy met de naar Thaise inktvisvloot mee op de een kleurrijke, in nachtelijke vistocht die op zo spectaculair is naar dat hij in zelfs vanuit de ruimte te van zien is. een Kate buigt zich tijdens over de door multivitaminen. Miljoenen mensen met nemen ze elke dag, de maar waar de komen ze eigenlijk het vandaan, en hebben we ze naar wel naar echt nodig? Kate komt zelfs bij van het de NASA terecht, de waar een astronaut haar een inwijdt in naar de geheimen van ruimtevoedsel. En Matt uit gaat uit in Cornwall kijken wat clotted door een cream zijn specifieke gele kleur geeft. naar de Een bezoek aan de grootste Britse uit producent de geeft opheldering in en is het de begin van een tijdens reis naar Israël en een opzienbarende op algenkwekerij naar diep in de een woestijn.

Matt gaat het naar Tequila van om meer tijdens te weten te komen over van Mexico's nationale sterke op drank. Waar tijdens komt het op tv idee van een worm in op je tequila vandaan? Matts op zoektocht voert tijdens hem met van velden vol het exotische blauwe planten naar een op tv van de grootste distilleerderijen van van het naar land. En een hij krijgt een naar uitbrander van een Mexicaan het als blijkt van dat hij zijn tequila met al jaren op op de verkeerde manier drinkt! tijdens Jimmy proeft uit een tijdens ongebruikelijke delicatesse. Karper is een het geliefd feestgerecht op tv van Polen op tv in Groot-Brittannië. Maar als Jimmy een tijdens verse karper op tv proeft, zo uit van het door water, smaakt die toch tijdens echt naar modder. Hoe maken naar de Polen van met deze mondvol modder tijdens een geliefde op delicatesse? Jimmy zoekt door het uit het in Polen. En Kate een houdt zich in Spanje de bezig met het makkelijk pelbare citrusvruchten. Tangerijnen, door mandarijnen, satsuma's en op tv in clementines: wat is het verschil door tussen al het deze mini-sinaasappels? uit En welke past het beste bij de jouw op smaakpapillen?

Overal van in Groot-Brittannië zie je 'gelato tijdens bars' verschijnen, maar uit wat is op gelato tijdens eigenlijk? Is het niet gewoon een tijdens chique naam door voor ijs? Om daar uit achter te komen, door het bezoekt Kate de oudste ijssalon uit van Rome, met waar belangrijke verschillen aan het in licht met komen. Ook op tv ontmoet Kate een op ijsparfumeur die wel de een Heston Blumenthal van de de ijsindustrie uit wordt genoemd. Die doet haar naar versteld staan met zijn door uitleg de van de enorme smakenrijkdom uit van de Italiaans ijs. Jimmy vraagt zich door in Mauritius af de wat in het verschil is tussen witte en op tv naar bruine rum. Bevatten ze in verschillende ingrediënten? Een bezoek aan in een van de uit grootste distilleerderijen het van het eiland de helpt Jimmy tijdens het antwoord te een vinden. Terug in eigen het land komt hij de te weten waar naar de met term 'proof' oorspronkelijk vandaan van komt. Het antwoord met is explosief en blaast naar hem zowat van van zijn uit sokken! En Matt door heeft een pepermuntprobleem: waarom op voelt zijn in mond koud van van binnen als hij op een naar pepermuntje zuigt? op tv Om dat uit uit te zoeken een gaat hij naar naar een fabriek voor traditioneel van snoep in Blackburn, vol lekkers op om van te in watertanden - met waar hij een een onverwachte op tv ontmoeting heeft met een van hele hete Spaanse naar peper.

Kate is tijdens in Australië op met eucalyptusonderzoek. Eucalyptus zit het in keelpastilles en kauwgum, met maar een wat is door het precies, waar komt tijdens het vandaan het en waarom helpt het in zo goed tijdens om de luchtwegen vrij te uit maken? Op haar reis met komt ze uit oog in oog te het op tv staan met een de van de schattigste dieren ter wereld: uit de een koala, die naar vanaf zijn geboorte eucalyptus eet. De naar een eucalyptus is zeer naar giftig, maar een plaatselijke op tv landbouwer laat Kate zien op hoe hij op geschikt wordt gemaakt voor menselijke door consumptie. Jimmy tijdens krijgt maagzuur van tafelzuur. het De door meeste ingelegde producten het bevatten azijn, op maar ingelegde kool, ofwel zuurkool, bevat in geen drup door azijn, hoewel hij tijdens er wel van naar smaakt. Hoe zit op tv dat? Om uit dat uit te zoeken, de gaat tijdens Jimmy naar een behoorlijk fris van Polen, de bakermat op tv van een de zuurkool, en door daarna naar een Franse door krachtcentrale waar zuurkoolsap de op een heel bijzondere wijze van in wordt toegepast. En op tv Matt krijgt uitsluitsel een over een heikel het onderwerp dat vaak uit tot verhitte debatten leidt, de om te beginnen tijdens bij Matt thuis: moet het een in in de koelkast of niet? in Koffie, tomaten, aardappels uit of zelfs het rode wijn: in moeten ze in de koelkast worden tijdens tijdens bewaard of niet? De in huisvrede van vele een gezinnen hangt af met van het antwoord op deze van op tv vraag.

Kate wil in op tv Australië alles het te weten de komen over een uit van de meer exotische vleessoorten van die tegenwoordig in in de de supermarkt ligt: krokodil. Hoe de kun je in zo'n gevaarlijk met dier fokken? Kate de gaat naar Darwin, naar in het noorden van Australië, op tv waar ze een doodeng de klusje met krijgt: pas in gelegde krokodilleneieren rapen onder de door neus het van de moeder. Jimmy gaat een in IJsland op uitzoeken waar levertraan vandaan op tv komt. Waarom een worden die tranen alleen uit naar de lever uit van door een kabeljauw geperst en niet van uit de lever van het op een zalm? Om door daar achter te komen moet uit hij zich uit in het havenstadje Grimsby eerst met door met een enorme massa visseningewanden heen door naar werken, voordat hem tijdens op IJsland uiteindelijk alles wordt door onthuld. En het Matt heeft een prangende op vraag over op bagels: die hebben praktisch dezelfde van ingrediënten als brood. het Waarom smaken uit ze dan tijdens toch zo anders? Hij hoopt het op op een reisje naar uit New York, het bakermat van de moderne op tv bagel - maar belandt het in Rotherham, zetel naar van Europa's het grootste bagelfabriek.

Jimmy onderzoekt in op tv Italië waarom in Parmezaanse de kaas in de supermarkt de soms wel twee keer de zoveel kost als op gewone kaas. Zijn zoektocht het begint niet uit in in een kaasmakerij of een het wei vol koeien, maar in door een de zwaarbewaakte bankkluis de waar bijna een half door miljoen Parmezaanse kazen liggen de opgeslagen! op Een kaascollectie van meer dan naar 150 miljoen euro. Maar naar wie slaat naar er uit zo ontiegelijk veel kaas op in een in een bank? En waarom? Kate piekert de over van paprikapoeder: hoe op wordt dat precies gemaakt? Ze reist naar af naar Hongarije, uit waar een een potje paprikapoeder op tafel een net uit zo gewoon is als peper het en zout door bij ons. met Nadat ze op tv heeft gezien hoe paprikapoeder een daar wordt gemaakt, kijkt ze op tv hoe uit in Spanje een scherpere tijdens variant van paprikapoeder een wordt geproduceerd. En Matt op tv verdiept zich op in hardgekookte eieren. met Het is naar thuis vaak al een lastig genoeg om een met hardgekookt eitje te uit pellen: hoe doen de een van grote producenten dat, nu de schappen op in de het supermarkt er tegenwoordig vol een mee liggen? op tv Matt gaat langs de bij een producent de wiens bedrijf meer dan met op een miljoen eitjes per tijdens week pelt, een en haalt hem over het op tv geheim van de perfecte op tv op pelmethode met ons te uit delen.

Jimmy wil in tijdens IJsland meer op tv te weten komen over op tv skyr: van een mysterieus yoghurtproduct dat door volledig de vetvrij zou zijn, door maar toch verrassend romig smaakt. een Wat is van het precies? Om daar het achter naar te komen gaat door hij op het strand de strijd van aan met een een team IJslandse in worstelaars die bij van het van witte goedje zweren. Om tijdens er daarna in de fabriek tijdens achter te komen naar dat met deze 'yoghurt' misschien helemaal geen met yoghurt het is. Kate wil weten of van naar je oesters het hele jaar door naar kunt eten, tijdens of uit alleen als er een op tv R in de naar maand zit, uit zoals ze weleens heeft gehoord. op In uit een oesterkwekerij op Jersey komt ze uit erachter dat de de meeste oesters in een tijdens Groot-Brittannië steriel zijn, wat onverwachte op gevolgen op heeft voor de op maanden waarin je ze met kunt eten. Maar op tv als die van oesters zich niet kunnen naar voortplanten, waar de komen ze dan allemaal vandaan? Die tijdens vraag wordt beantwoord een de in een van de een productiefste oesterkwekerijen in in Frankrijk. Daar ziet ze het met door welk wetenschappelijk vernuft men ervoor door zorgt dat er het een hele jaar oesters van zijn. op tv Matt verbaast zich over in de gedroogde aardbeien in tijdens ontbijtgranen. het Zijn dat het echte aardbeien of op slimme surrogaten? En het hoe krijgen ze tijdens die dan zo klein? van Zijn zoektocht voert hem van de een gigantische aardbeienkwekerij tijdens van in Kent naar een hightech-fabriek in de Preston, waar van hij op tv tot op de op bodem uitzoekt welke op tv verrassende technieken hierbij komen tijdens kijken.

Jimmy door gaat in Parijs van kijken of het klopt uit dat het er in Europa steeds een meer vraag is in naar Britse uit kaas. Hij begint met op de grootste het voedselmarkt ter wereld, waar hij hoort op tv dat Britse kaas uit het inderdaad veel populairder is dan vroeger. een En dat komt door op tv doordat de smaak uit steeds uitgesprokener wordt. op Daarna bezoekt Jimmy een met bijzondere leisteenmijn uit in noord-Wales. Daar wordt geen steen het meer gewonnen, op tv maar in liggen diep onder het de grond massa's cheddarkazen te van rijpen. Tot slot verneemt op tv hij op tv in Denemarken een de nieuwste wetenschappelijke inzichten, van die het rijpingsproces van de kaas tijdens in de toekomst misschien drastisch kunnen de van bekorten. Matt brengt een bezoek met aan een van met de grootste Italiaanse producenten tijdens van een ham. Hij vraagt zich af het waarom op parmaham zoveel meer vet bevat met dan andere soorten in ham. Daarna op tv spreekt hij op een varkensboer die hem op vertelt op over een lastig probleem waar tijdens alle leveranciers van uit varkensvlees mee een kampen: berengeur, de op vieze geur die de soms van varkensvlees af komt. naar Niet van ieder mens kan op tv het ruiken: is Matt op tv een van de gelukkigen? door En op Kate buigt zich in met Israël over de tijdens vraag waarom sommige op tv limoenen zoveel sappiger op tv zijn dan andere. Welke met van moet ze kiezen: de donker- of naar de in lichtgroene, of toch maar een de geelgroene? Alles wordt naar met uiteindelijk duidelijk, maar op tv niet voordat haar gastheer haar in laat kennismaken met wat op tv wel enkele naar van de bijzonderste, op tv duurste limoenen ter naar wereld moeten naar zijn.

Jimmy duikt van in de wereld op tv van door de kleine brouwers: wanneer kun door je een bier nog met echt ambachtelijk van noemen? Hij vraagt een het een op tv echtpaar dat goede banen in naar de op zorg opgaf om hun een droom van te kunnen najagen: de het verkopen van zelfgebrouwen uit bier. Recent wetenschappelijk uit onderzoek lijkt in gek genoeg uit te in wijzen dat bier tijdens een goed energiedrankje door kan zijn. Samen met met een sportwetenschapper en tijdens een universitair de rugbyteam zoekt Jimmy tijdens uit of een dat klopt. Kate zoekt in op Spanje de perfecte tijdens tomaat. Op het met tomatenfestival in uit Valencia belandt ze naar in het grootste voedselgevecht ter een wereld. Nadat ze van zich op heeft omgekleed, gaat van ze naar een boer wiens naar tomaten door worden geroemd om door hun smaak, de maar na het plukken tijdens maar één of twee dagen de goed blijven. Tot op slot de spreekt ze een in wetenschapper in Norwich die al het jarenlang naar werkt aan een tomaat door die lekker de smaakt én lang goed blijft. een het Matt weet dat een versgevangen ansjovis helemaal niet zout op smaakt: waarom is ingeblikte uit ansjovis door dan toch zo zout? een Om daar achter te met komen gaat hij door in het de holst van de met nacht uit vissen naar bij de Italiaanse tijdens Amalfikust. op In een visverwerkingsbedrijf vindt uit hij daarna het een antwoord op zijn uit vraag.

maart 2019
25-03-2019 19:55

Food CIA

Food CIA - Food CIA

Seizoen 6 - Aflevering 31 - Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt. Limonadesiroop, ahornsiroop en koekjes. Jimmy kijkt in Spanje hoeveel sinaasappels er in een fles limonadesiroop zitten, Matt ontdek...

22-03-2019 19:55

Marmite, plastic verpakkingen en custardvla

Food CIA - Marmite, plastic verpakkingen en custardvla

Kate buigt zich over Engelands favoriete broodbeleg op gistbasis. Ze wil weten of het klopt wat de makers van Marmite in een reclamespotje beweren: dat ze kunnen voorspellen of je het vreselijk vies of juist verrukkelijk vindt. Jimmy stelt ...

20-03-2019 19:55

Zalm, kangoeroe en asperges

Food CIA - Zalm, kangoeroe en asperges

Jimmy wil het fijne weten van de alarmerende berichten over een mysterieuze ziekte die de Schotse zalmenkweek zou bedreigen. Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een innovatieve natuurlijke oplossing onze zalm nog redden en een eind m...

19-03-2019 19:55

Alternatieve melk, boter en visfraude

Food CIA - Alternatieve melk, boter en visfraude

Kate loopt in Amerika de alternatieven voor koemelk af. Ze begint met een bezoekje aan de grootste producent van amandelmelk in Californië, waar ze te weten komt hoeveel amandelen er in een liter gaan. Daarna spreekt ze een wetenschapper di...

18-03-2019 19:55

Kroepoek, zout en kruiden

Food CIA - Kroepoek, zout en kruiden

Hoe maken ze nou kroepoek van garnalen? En hoe maken ze de snack zo knapperig? Jimmy ontdekt in Thailand welk geheim ingrediënt kroepoek zo uniek maakt. Matt neemt een kijkje in de wereld van de kruiden. We kopen steeds meer kruidenplantjes...

15-03-2019 19:55

Earl Grey, kaantjes en jelly beans

Food CIA - Earl Grey, kaantjes en jelly beans

Jimmy wil weten waar de smaak in zijn Earl Grey thee vandaan komt. In de ingrediëntenlijst staat iets wat bergamot heet, maar wat is dat eigenlijk? Op een reis naar Zuid-Italië wordt alles hem duidelijk. Weer terug in het vaderland ontmoet ...

14-03-2019 19:55

Inktvis, multivitaminen en clotted cream

Food CIA - Inktvis, multivitaminen en clotted cream

Jimmy doet onderzoek naar schokkende berichten dat 'inktvis en chips' door de stijgende temperatuur van het zeewater weleens in de plaats zouden kunnen komen van de Britse 'fish en chips'. Voor een blik in de toekomst gaat hij naar Thailand...

13-03-2019 19:55

Tequila, karpers en zoete citrusvruchten

Food CIA - Tequila, karpers en zoete citrusvruchten

Matt gaat naar Tequila om meer te weten te komen over Mexico's nationale sterke drank. Waar komt het idee van een worm in je tequila vandaan? Matts zoektocht voert hem van velden vol exotische blauwe planten naar een van de grootste distill...

12-03-2019 19:55

Gelato, rum en pepermunt

Food CIA - Gelato, rum en pepermunt

Overal in Groot-Brittannië zie je 'gelato bars' verschijnen, maar wat is gelato eigenlijk? Is het niet gewoon een chique naam voor ijs? Om daar achter te komen, bezoekt Kate de oudste ijssalon van Rome, waar belangrijke verschillen aan het ...

11-03-2019 19:55

Eucalyptus, zuurkool en koeling

Food CIA - Eucalyptus, zuurkool en koeling

Kate is in Australië op eucalyptusonderzoek. Eucalyptus zit in keelpastilles en kauwgum, maar wat is het precies, waar komt het vandaan en waarom helpt het zo goed om de luchtwegen vrij te maken? Op haar reis komt ze oog in oog te staan met...

07-03-2019 19:55

Krokodil, levertraan en bagels

Food CIA - Krokodil, levertraan en bagels

Kate wil in Australië alles te weten komen over een van de meer exotische vleessoorten die tegenwoordig in de supermarkt ligt: krokodil. Hoe kun je zo'n gevaarlijk dier fokken? Kate gaat naar Darwin, in het noorden van Australië, waar ze ee...

06-03-2019 19:55

Parmezaan, paprikapoeder en eieren

Food CIA - Parmezaan, paprikapoeder en eieren

Jimmy onderzoekt in Italië waarom Parmezaanse kaas in de supermarkt soms wel twee keer zoveel kost als gewone kaas. Zijn zoektocht begint niet in een kaasmakerij of een wei vol koeien, maar in een zwaarbewaakte bankkluis waar bijna een half...

05-03-2019 19:55

Skyr, oesters en aardbeien

Food CIA - Skyr, oesters en aardbeien

Jimmy wil in IJsland meer te weten komen over skyr: een mysterieus yoghurtproduct dat volledig vetvrij zou zijn, maar toch verrassend romig smaakt. Wat is het precies? Om daar achter te komen gaat hij op het strand de strijd aan met een tea...

04-03-2019 19:55

Kaas, limoen en parmaham

Food CIA - Kaas, limoen en parmaham

Jimmy gaat in Parijs kijken of het klopt dat er in Europa steeds meer vraag is naar Britse kaas. Hij begint op de grootste voedselmarkt ter wereld, waar hij hoort dat Britse kaas inderdaad veel populairder is dan vroeger. En dat komt doorda...

01-03-2019 19:55

Bier, tomaat en ansjovis

Food CIA - Bier, tomaat en ansjovis

Jimmy duikt in de wereld van de kleine brouwers: wanneer kun je een bier nog echt ambachtelijk noemen? Hij vraagt het een echtpaar dat goede banen in de zorg opgaf om hun droom te kunnen najagen: het verkopen van zelfgebrouwen bier. Recent ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 25-03-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord