Programma gemist?

Food CIA vliegt naar de van wereld rond op zoek uit naar de beste tips uit tijdens en trucs om met een de goed op tv gevoel aan je het zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty naar ontdekt de in waarheid over crashdiëten, vertelt wat het er op tv echt voor nodig is de om langer een vol tijdens op tv gevoel te houden, en kijkt van of we met voor het op tv geheim van een slanke lijn misschien door de bij astronauten moeten zijn. op Kate Quilton naar verdiept zich in de miljoenenhandel in tijdens collageendrankjes tijdens en hoort waarom de die volgens de uit fabrikanten goed zijn naar voor je op tv huid. Matt Tebbutt reist in af naar Valencia om te door proeven van tijgernootjesmelk, met Spanje's op tv geheime zomerse superfood. En naar dr. Helen Lawal onderzoekt op tv tijdens of dieetpillen uitkomst bieden voor wie tijdens wil afvallen met voor de van zomer.

Ditmaal wagen Jimmy van en uit Matt zich aan een een onderzoek het naar chilipepers, waaronder een uit paar van de van scherpste ter wereld. Jimmy gaat naar in in Zuid-Afrika op zoek naar op tv zoetpikante pepers en de stuit op in een curieus geval van van kwekersrecht: dat met geeft bedrijven soms het de alleenrecht op een tijdens bepaalde fruit- of een groentesoort. En naar dat komt door vaker voor dan je denkt. op Kate buigt op zich over de recyclingcrisis in door de Groot-Brittannië. Ze hoort dat één de veelvoorkomende verpakking een volstrekt ongeschikt op tv is voor recycling. op tv Een grote supermarktketen wil er naar dan ook vanaf. En door Matt het wil meer weten in over een nieuwe yoghurt een die rijk aan met vezels moet zijn, terwijl een van er geen stukjes met in zitten. In Duitsland ontdekt hij uit het geheim: naar wilde op cichorei.

Jimmy Doherty vraagt in zich af wat het dat in witte spul toch de is dat zich naar soms op chocola in vormt. Hij schakelt de van hulp in van het van grootste röntgenapparaat ter tijdens wereld, dat een het tijdens omtrek van 2,3 kilometer heeft. op Kate Quilton naar vraagt zich in België op af of de de ingrediënten de van rustgevende thee werkelijk het bijdragen aan een betere nachtrust. tijdens En op Matt Tebbutt onderzoekt in door Nederland of het door verhaal kan kloppen het dat Edammer kazen ooit op als op kanonskogels zijn gebruikt. Doe dit op thuis vooral niet in door na.

Jimmy van Doherty onderzoekt in naar Italië hoe het kan in dat koffiecapsules te koop een zijn naar in tig door verschillende smaken, terwijl van de fabrikanten hooguit twee door soorten koffiebonen met gebruiken. Matt Tebbutt kijkt op in Nederland in hoe geschrapte worteltjes uit worden geproduceerd. Kate met Quilton vraagt op het Franse de hoofdkantoor van met een van in de grootste ijsfabrikanten ter wereld een waarom sommige soorten naar vanille-ijs duurder tijdens zijn dan andere. En uit dr. Helen Lawal op tv ziet in Tanzania wat door vanilleboeren op tv allemaal over moeten hebben tijdens voor een door goede oogst.

Jimmy het brengt een bezoek het aan de grootste met bierbrouwerij van Europa, op naar jacht naar de door moeder aller bieren. naar Op tijdens een lagere school in uit Bristol onderzoekt Kate op of kinderen hun op groente wel opeten door als die van een andere vorm krijgt. de En Matt Tebbutt het hoopt in Polen te van horen op tv waarom er op blauwe bessen de altijd zo'n op wit waslaagje de zit.

Jimmy op tv Doherty zoekt uit hoe in het Engelse de ontbijtgraan shredded wheat wordt het gemaakt. het Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing uit dat reuzel, met hoewel vaak verguisd, misschien een een tijdens gezonder bakvet is dan op boter. het En dr. Helen Lawal leert in in Polen hoe appelconcentraat het wordt tijdens gemaakt.

Kate het Quilton laat Matt Tebbutt Engelse in met crumpets bakken en ontdekt met hoe daar van die karakteristieke op tv gaatjes in komen. uit Jimmy Doherty met onderzoekt hoe het het kan uit dat babyvoeding zo lang op tv houdbaar is en komt oog door het in oog te uit staan met een op machine die voedsel niet conserveert van door uit verhitting maar door hoge druk. Matt in trekt een de Alpen in om op tv uit te zoeken waarom naar op tv mascarpone zoveel duurder van is dan andere met roomkaas.

Jimmy vliegt door naar Amerika het om uit te zoeken hoe naar die uit grote brokken koek of chocola een in in Amerikaans ijs zo op tv stevig blijven. Kate vraagt de zich af waarom van de prijs van olijfolie op zo gestegen van is en hoort van dat door de olijfbomen in Zuid-Italië door een door ziekte worden bedreigd. van Matt komt te op tv in weten waarom er in naar vliegtuigen zo vaak van bloody mary's van worden besteld. En hij merkt dat naar uit een vliegtuigmaaltijd heel anders smaakt een als het je vaste grond onder de voeten in het hebt.

Jimmy naar hoort in met Schotland hoe whisky aan uit zijn rokerige smaak komt. Matt tijdens op tv onderzoekt in Cyprus op tv waarom halloumi niet door smelt. En Kate met gaat in Frankrijk kijken hoe ze het een in de grootste suikermaisfabriek ter het wereld van de maiskorrels zo keurig van uit de kolf naar krijgen.

Jimmy Doherty door krijgt op tv in Portugal alles te horen over door de strijd van om te de voorkomen dat wijn van soms naar kurk uit smaakt. Matt Tebbutt ontdekt waarom uit okra in zo'n slijmerig goedje wordt op als een je het kookt. En Kate Quilton door verdiept zich in naar de met verrassende verschillen op tussen vloeibare en vaste uit honing.

Jimmy kijkt het in tijdens Spanje hoeveel sinaasappels tijdens er in een het fles limonadesiroop zitten, Matt ontdekt van in een winters de Canada waarom het ahornsiroop zo de duur is, en Kate in kijkt vreemd op als ze het hoort waarom er tijdens van in koekjes zo vaak kleine gaatjes naar in zitten.

Kate uit buigt zich de over Engelands favoriete broodbeleg een op gistbasis. Ze wil naar weten of van het klopt wat de op tv makers van tijdens Marmite in een reclamespotje beweren: van dat ze een kunnen voorspellen op tv of je het vreselijk vies uit of juist verrukkelijk in vindt. Jimmy door stelt de vast dat schaaldieren zich naar voeden met zwerfplastic, schrikt op tv van de in wereldwijde vervuiling en staat een versteld over een innovatieve in oplossing. met En Matt onderneemt zijn krankzinnigste in experiment tot nu het toe: door lopen over een vijver vol naar vla. Gek genoeg de uit resulteert dat ook in een antwoord het op de met eeuwenoude in vraag hoe je ketchup naar vlot uit de fles door krijgt.

Jimmy een wil het fijne weten van door de de alarmerende berichten over van een mysterieuze een ziekte die de Schotse van zalmenkweek zou bedreigen. Kunnen door geavanceerde bewakingstechnieken in en een innovatieve natuurlijke het oplossing onze zalm nog op tv redden en een uit eind maken het aan de dramatische een prijsstijgingen? naar Kate reist naar de andere kant op van naar de wereld om meer te van weten te het komen tijdens over een verrassende, op nieuwe biefstuk die met de Engelse supermarkt in gehuppeld tijdens is: hoe kun van je in hemelsnaam kangoeroes door houden op in een naar boerderij? En al is de door nationale tijdens mascotte van Australië nog zo tijdens knuffelbaar, het continent telt met inmiddels van tweemaal zoveel kangoeroes als mensen. op Dan in is een van kangoeroebiefstuk op de in barbecue misschien de van duurzaamste manier om door de populatie binnen de een perken te op tv houden. En Matt neemt een naar kijkje achter door de schermen van de door jaarlijkse wedloop om tijdens de nieuwe asperges in tijdens de schappen te op tv met krijgen.

Kate loopt in in Amerika de alternatieven van voor koemelk op af. Ze begint met het een bezoekje naar aan de een grootste producent van van amandelmelk in in Californië, waar ze te in weten komt hoeveel amandelen uit er in een op tv liter met gaan. Daarna spreekt ze in een wetenschapper uit die genetisch gemanipuleerde geiten fokt, op waarvan hij hoopt dat met hun melk op tv ooit een half miljoen naar levens op tv per jaar in zal redden. Jimmy onderzoekt wat er door waar naar is van de berichten tijdens dat de met vis die we kopen niet de met altijd de vis is tijdens die we tijdens denken. In een bijzondere bunker in uit de Oxfordshire ziet hij een heel in bijzonder team uit aan het op werk, dat de gangen naar van alle het zeeschepen ter wereld de nagaat en alarm slaat bij mogelijk van de verdacht gedrag. En tijdens hij loopt in Edinburgh mee met van het een visdetective die undercover vis koopt door en uit controleert of op tv er niet met het die vis is gesjoemeld. En van Matt smult van van smeerbare boter, maar wat op is dat door nu precies: boter of op margarine? Hij tijdens steekt een zijn licht op bij met een bijzondere kunstenaar die naar botersculpturen naar maakt.

Hoe uit maken ze uit nou kroepoek van garnalen? op tv En hoe maken ze door de snack uit zo knapperig? Jimmy door ontdekt in door Thailand welk geheim naar ingrediënt kroepoek zo met uniek maakt. Matt in neemt een kijkje in de op wereld van de een kruiden. naar We kopen steeds meer door kruidenplantjes in een op pot, maar waarom is het in zo moeilijk om tijdens die plantjes de in leven te houden? op tv Bij Engelands grootste naar uit producent van verse kruiden tijdens leert hij met welke geavanceerde tijdens technologie op ze langer in leven kunnen op tv een worden gehouden. En in in Israël maakt hij kennis naar met in een heel bijzondere basilicumplant: half boom, in half op kruid. Kate snapt niet met wat de mineraalzout, of 'Lo Salt', nou eigenlijk op tv met is. Volgens het het etiket bevat het veel minder een natrium. het Maar natrium is gewoon zout. uit Wat op zit er dan wel in in dit 'zout'? En het verdient met zout eigenlijk wel uit zo'n slechte naam als het om op onze gezondheid een gaat?

juli 2019
03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

05-04-2019 18:50

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

04-04-2019 18:50

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

26-03-2019 19:55

Kurk, okra en honing

Food CIA - Kurk, okra en honing

Jimmy Doherty krijgt in Portugal alles te horen over de strijd om te voorkomen dat wijn soms naar kurk smaakt. Matt Tebbutt ontdekt waarom okra zo'n slijmerig goedje wordt als je het kookt. En Kate Quilton verdiept zich in de verrassende ve...

25-03-2019 19:55

Limonadesiroop, ahornsiroop en koekjes

Food CIA - Limonadesiroop, ahornsiroop en koekjes

Jimmy kijkt in Spanje hoeveel sinaasappels er in een fles limonadesiroop zitten, Matt ontdekt in een winters Canada waarom ahornsiroop zo duur is, en Kate kijkt vreemd op als ze hoort waarom er in koekjes zo vaak kleine gaatjes zitten.

22-03-2019 19:55

Marmite, plastic verpakkingen en custardvla

Food CIA - Marmite, plastic verpakkingen en custardvla

Kate buigt zich over Engelands favoriete broodbeleg op gistbasis. Ze wil weten of het klopt wat de makers van Marmite in een reclamespotje beweren: dat ze kunnen voorspellen of je het vreselijk vies of juist verrukkelijk vindt. Jimmy stelt ...

20-03-2019 19:55

Zalm, kangoeroe en asperges

Food CIA - Zalm, kangoeroe en asperges

Jimmy wil het fijne weten van de alarmerende berichten over een mysterieuze ziekte die de Schotse zalmenkweek zou bedreigen. Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een innovatieve natuurlijke oplossing onze zalm nog redden en een eind m...

19-03-2019 19:55

Alternatieve melk, boter en visfraude

Food CIA - Alternatieve melk, boter en visfraude

Kate loopt in Amerika de alternatieven voor koemelk af. Ze begint met een bezoekje aan de grootste producent van amandelmelk in Californië, waar ze te weten komt hoeveel amandelen er in een liter gaan. Daarna spreekt ze een wetenschapper di...

18-03-2019 19:55

Kroepoek, zout en kruiden

Food CIA - Kroepoek, zout en kruiden

Hoe maken ze nou kroepoek van garnalen? En hoe maken ze de snack zo knapperig? Jimmy ontdekt in Thailand welk geheim ingrediënt kroepoek zo uniek maakt. Matt neemt een kijkje in de wereld van de kruiden. We kopen steeds meer kruidenplantjes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord