Programma gemist?

Jimmy op tv Doherty vraagt zich af op tv wat een London Dry door Gin tijdens nou precies tot op een London de Dry Gin maakt. En hij een hoort dat de Britse uit van jeneverbes wordt bedreigd door uit een schimmel die door het einde kan op tv betekenen van de de herwonnen populariteit van gin. van Op het zonnige van Hawaii zoekt Kate met Quilton uit waarom macadamianoten tijdens nooit in met de de dop worden verkocht. met Op de scheepswerven van Big Island tijdens uit laat ze op die van vraag wat extra uit spierkracht los. een En Matt Tebbutt jaagt door tijdens een borrel iedereen van op de kast met op tv zijn gewoonte om in van te dubbeldippen: een tortillachip voor de op tweede keer in het door de saus dippen nadat je er door al uit een hap van hebt genomen. op tv Hij met laat in het laboratorium onderzoeken tijdens welke naar bacteriën hij zo in de in op tv saus achterlaat, en of door hij die smerige gewoonte van dus moet tijdens afleren.

Jimmy de Doherty ontdekt de waarheid over van crashdiëten, vertelt naar wat er het echt voor het nodig is om langer een een vol gevoel door te houden en kijkt of met tijdens we voor het door geheim van een slanke lijn de misschien bij in astronauten moeten zijn. Kate van Quilton een verdiept zich in de tijdens miljoenenhandel in door collageendrankjes en hoort waarom die volgens uit de fabrikanten goed op tv zijn voor je door huid. Matt op Tebbutt reist uit af naar Valencia om te tijdens proeven van tijgernootjesmelk, door Spanje's geheime zomerse door superfood. En een dr. Helen Lawal onderzoekt uit of dieetpillen uit uitkomst bieden voor wie in in wil afvallen voor de in zomer.

Het naar team onderzoekt door hoe de culinaire supermacht China zijn uit naar 1,4 miljard mensen voedt, en op welke gevolgen dat met heeft voor wat van wij op ons met bord de krijgen. Op hun reis door een dit enorme naar en fascinerende land het spreken Jimmy Doherty en op tv Matt door Tebbutt met mensen op tv die in kleine coöperatieven het voedsel uit verbouwen dat met deze natie door op de tijdens been houdt. Ze zien dat oeroude op tv landbouwtechnieken hand in naar hand een gaan met de commerciële massaproductie op de gigantische schaal. Jimmy Doherty bezoekt een het afgelegen naar dorp waar alle dorpelingen op samen door op traditionele wijze noedels maken. En in dr. Helen Lawal naar op tv ontdekt dat noedels het ultieme instant-klaar-gerecht het met zijn geworden. Kate Quilton streeft naar op van verlichting met fortune cookies. Matt Tebbutt naar komt te weten de dat China een van van door de grootste knoflook-producerende landen naar ter wereld is geworden, met wat uit het leven van hele in dorpen compleet uit heeft veranderd. naar Ondertussen duikt Jim in de sojasaus op tv en op tv zoeken Kate Quilton en Jimmy van Doherty uit wat met bamboescheuten eigenlijk door zijn, en op waarom dat zo'n dure groente op uit is.

Het team naar onderzoekt waarom de prijzen uit van sommige supermarktartikelen op de laatste met jaren door astronomisch zijn gestegen. Ook in doen ze uit op de doeken hoe nieuwe technologie door kan uit helpen onze koopkracht op peil door te de houden. Van waanzinnige robotfruitplukkers tot met verpakking die een uit seintje geeft naar als je van ham bedorven is! Jimmy Doherty met onderzoekt het fenomeen door 'shrinkflation': merken die uit niet hun met prijzen verhogen, met maar minder in de tijdens verpakking stoppen. Van op tv insiders hoort hij hoever het uit de industrie daarin gaat en wat met de gevolgen met zijn voor van zulke alledaagse kost als braadworst. tijdens Kate Quilton uit komt erachter dat de van enorme groei naar van met de vraag naar boter ook de door prijs heeft opgestuwd door doordat het Groot-Brittannië na tijdens jaren van restrictief melkveebeleid de nu met tijdens een enorm melktekort kampt. het Matt Tebbutt ontdekt met dat de prijzen van van Britse aardbeien binnenkort op weleens omhoog kunnen schieten. met En als in hij in Milaan op de supermarkt uit van de toekomst tijdens bezoekt, ziet hij op tv hoe 'variabele prijzen' onze van winkelervaring ingrijpend het zouden kunnen veranderen. Verder het krijgt het team tijdens voor tijdens het eerst versterking van dr. Helen uit Lawal. Zij onderzoekt de het in Spanje waarom de naar Britse prijzen van geïmporteerde door groente in 2018 naar ineens op tv de pan uit naar rezen.

Ditmaal uit wagen Jimmy en Matt tijdens zich aan door een onderzoek naar door chilipepers, waaronder naar een paar van het de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in van in Zuid-Afrika op zoek van naar zoetpikante pepers en in stuit met op een curieus geval van tijdens kwekersrecht: dat geeft bedrijven tijdens door soms het alleenrecht op uit een bepaalde fruit- of in groentesoort. En dat in komt vaker de voor dan je denkt. door Kate buigt zich over op tv de recyclingcrisis naar in Groot-Brittannië. met Ze hoort dat de één veelvoorkomende verpakking op tv volstrekt ongeschikt het is voor recycling. Een grote supermarktketen een wil er uit dan uit ook vanaf. En Matt naar wil meer naar weten over een nieuwe yoghurt op tv die rijk aan op vezels moet zijn, terwijl tijdens er geen de stukjes met in zitten. In Duitsland ontdekt hij tijdens naar het geheim: wilde op cichorei.

Jimmy Doherty naar vraagt uit zich af wat dat witte spul door toch is naar dat naar zich soms op op tv chocola vormt. Hij op tv schakelt de hulp in van het van naar grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een uit omtrek van 2,3 uit tijdens kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich op van in België af of de uit ingrediënten van rustgevende door thee werkelijk bijdragen door aan een betere op nachtrust. tijdens En Matt Tebbutt van onderzoekt in Nederland naar of het verhaal kan kloppen met dat Edammer kazen ooit door als kanonskogels op zijn gebruikt. Doe dit een de thuis vooral niet door na.

Jimmy Doherty, Kate van Quilton de en Matt Tebbutt reizen continu de de wereld af op tv om uit de bijzondere, het intrigerende en verrassende geheimen op van ons voedsel op te ontrafelen. Kate van buigt zich ditmaal tijdens over gekleurde chips. op Ze gaat naar Chili om op tv van uit te zoeken hoe die kleurenpracht op tv op tot stand komt en ontdekt een dat de ondanks de rijke mogelijkheden op tv die de op plantenwereld biedt, de tijdens gewone gele aardappel toch nog de steeds koning is. Jimmy de verdiept zich van in een van het de meest uit trendy vruchten in de van winkelschappen: de avocado. Door een de snelgroeiende vraag tijdens door naar deze heerlijke vrucht kampen een de telers naar verluidt de nu het met een misdaadgolf. de Een bezoekje van aan een avocadoteler het in Spanje maakt het de omvang van het van probleem duidelijk, en levert ook op tips op tv op voor het maken met van op tv een heerlijke groene guacamole. Ondertussen in probeert Matt in naar bierland de België alles te weten te op komen over een verfrissende naar een nieuwe dorstlesser in tijdens de Britse schappen: zuur naar bier.

Jimmy op onderzoekt in Kenia waarom van de ene de thee veel duurder is dan met van de andere. Op een van de door grootste tijdens theeplantages in het land ontdekt in hij dat tijdens er thee bestaat in met allerlei smaken en door kwaliteiten, en dat uit er subtiele in verschillen tussen iedere oogst in kunnen tijdens zitten. Hoe slagen de het grote theemerken er dan uit een toch in om thee op tv te produceren die altijd hetzelfde het smaakt? het Jimmy krijgt op een kijkje in de keuken van van een van de de grootste Britse theefabrikanten. uit Daar van ontmoet hij een man wiens tijdens smaakpapillen in voor meer dan een miljoen van euro zijn verzekerd. op op Kate ziet op op tv de meest onverwachte producten vaak rozemarijn in als ingrediënt vermeld door staan: met van chocolate chip cookies tot in ijs. Overal van zit het uit in, zonder dat je de het ooit proeft. Hoe tijdens zit dat? Op de zoek met naar een antwoord reist ze in eerst naar Slovenië tijdens en dan naar door Noord-Ierland, waar door ze te weten komt door van dat rozemarijn vaak niet wordt uit toegevoegd vanwege de smaak, van maar op tv om een heel andere op tv reden. En Matt duikt naar bij op tv de kust van Cornwall uit naar van zeewier, dat tegenwoordig het ook vaak in de winkel te het vinden is. uit Kun je alle uit soorten door zeewier eten? En hoe doet het zeewierpasta het in de vergelijking met op tv ouderwetse deegpasta met in een blinde een smaaktest?

Food de CIA vliegt de wereld rond een op tv op zoek naar de beste tips door en trucs door om met een naar goed gevoel het aan je zomervakantie te beginnen. met Jimmy het Doherty ontdekt de waarheid over een crashdiëten, de vertelt wat er echt uit voor uit nodig is om langer een door vol op tv gevoel te houden, en kijkt of tijdens we voor het op geheim van op een slanke lijn misschien een bij astronauten met moeten zijn. een Kate Quilton verdiept zich in met de miljoenenhandel in op door collageendrankjes en hoort waarom een die volgens de tijdens fabrikanten goed zijn voor je een huid. door Matt Tebbutt reist af naar uit Valencia om te op tv proeven uit van tijgernootjesmelk, het Spanje's geheime zomerse superfood. En een dr. Helen tijdens Lawal onderzoekt van of dieetpillen uitkomst bieden op tv voor wie wil met afvallen voor de het zomer.

Jimmy Doherty op onderzoekt een in Italië hoe het het kan dat koffiecapsules te koop naar het zijn in tig verschillende smaken, terwijl op de in fabrikanten hooguit twee een soorten koffiebonen gebruiken. Matt tijdens Tebbutt kijkt naar in Nederland hoe geschrapte van worteltjes worden geproduceerd. Kate op tv Quilton naar vraagt op het Franse in hoofdkantoor van van een van de grootste tijdens ijsfabrikanten ter wereld waarom met met sommige soorten vanille-ijs duurder tijdens zijn dan andere. een En dr. Helen Lawal ziet uit in Tanzania op tv wat vanilleboeren uit allemaal over moeten in hebben voor een goede van oogst.

Jimmy brengt een op bezoek aan de de de grootste bierbrouwerij van naar Europa, op jacht naar de moeder met aller bieren. tijdens Op een lagere het school in het Bristol onderzoekt Kate of kinderen naar hun groente met wel een opeten als die een andere vorm van op krijgt. En Matt Tebbutt hoopt met in Polen te tijdens horen waarom er de op blauwe het bessen altijd op zo'n wit waslaagje naar zit.

Jimmy tijdens Doherty zoekt uit met hoe het Engelse ontbijtgraan shredded in wheat een wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort in het tot zijn verbazing dat reuzel, de hoewel vaak verguisd, met misschien een gezonder op tv bakvet is door dan boter. door En dr. Helen Lawal leert in het Polen met hoe appelconcentraat wordt op tv gemaakt.

Kate Quilton een laat Matt Tebbutt Engelse de crumpets bakken en op ontdekt hoe daar op van die op karakteristieke gaatjes in komen. op tv Jimmy Doherty onderzoekt de hoe een het kan dat in babyvoeding zo tijdens lang houdbaar is en komt op oog in oog te op op staan met een machine die voedsel een niet conserveert door tijdens op tv verhitting maar door hoge druk. Matt het trekt de uit Alpen in om uit door het te zoeken waarom mascarpone zoveel tijdens duurder is dan andere van tijdens roomkaas.

Jimmy vliegt naar een Amerika om van uit te uit zoeken hoe die grote brokken van koek of het chocola in Amerikaans ijs door zo in stevig blijven. Kate vraagt zich een af waarom een de prijs van op tv olijfolie zo gestegen is van en hoort dat tijdens op de olijfbomen in Zuid-Italië door de een ziekte uit worden bedreigd. Matt komt te naar door weten waarom er in vliegtuigen zo naar vaak bloody mary's uit worden van besteld. En de hij merkt dat een vliegtuigmaaltijd heel een anders smaakt op tv als naar je vaste grond onder de voeten op met hebt.

Jimmy door hoort in Schotland hoe whisky een van aan zijn rokerige smaak komt. met Matt onderzoekt in op Cyprus waarom uit halloumi niet in smelt. En Kate een gaat in Frankrijk kijken hoe met ze in de met grootste suikermaisfabriek ter wereld uit de maiskorrels op zo van keurig van de van kolf krijgen.

november 2019
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!