Programma gemist?

Jimmy van Doherty vraagt zich af op tv wat een op tv London Dry Gin nou het precies tot een naar London Dry Gin in maakt. met En hij hoort dat op de Britse jeneverbes op wordt bedreigd door een tijdens schimmel uit die het einde met kan betekenen van de herwonnen een populariteit van gin. op tv Op het zonnige Hawaii in zoekt op Kate Quilton uit waarom met macadamianoten nooit op in de dop worden verkocht. uit naar Op de scheepswerven van Big Island op laat ze tijdens op die vraag wat uit op tv extra spierkracht los. En op Matt Tebbutt jaagt tijdens een een de borrel iedereen op de met kast met zijn gewoonte van om te dubbeldippen: naar een tortillachip op tv voor de tweede keer in van het de saus dippen nadat je er de al op tv een hap van hebt genomen. door Hij door laat in het laboratorium op tv onderzoeken uit welke bacteriën hij zo op in de uit saus achterlaat, en of hij het die het smerige gewoonte dus moet een afleren.

Jimmy Doherty ontdekt de de waarheid in over crashdiëten, vertelt de wat er de echt voor nodig is van om langer van een vol uit gevoel te houden naar en kijkt of een we voor het geheim van een op tv slanke lijn het misschien bij uit astronauten moeten zijn. op tv Kate Quilton verdiept op tv zich in de miljoenenhandel in de collageendrankjes en hoort uit waarom in die volgens op tv de fabrikanten goed zijn voor uit je huid. de Matt Tebbutt reist uit af naar door Valencia om te door proeven van tijgernootjesmelk, van Spanje's geheime zomerse superfood. En op dr. Helen op Lawal onderzoekt of op tv dieetpillen uitkomst naar bieden voor wie wil de afvallen voor de het zomer.

Het team in onderzoekt hoe de op culinaire op supermacht China zijn 1,4 naar miljard mensen uit voedt, en welke gevolgen op dat heeft voor tijdens wat wij in op ons bord krijgen. met Op hun reis door dit op tv in enorme en fascinerende land spreken in Jimmy Doherty en Matt door naar Tebbutt met mensen die het in kleine coöperatieven het het voedsel door verbouwen dat deze natie op de een uit been houdt. Ze zien dat met oeroude landbouwtechnieken hand in een hand gaan met op tv commerciële massaproductie een op gigantische schaal. Jimmy in Doherty een bezoekt een afgelegen dorp waar van alle dorpelingen samen het op traditionele wijze het noedels maken. En de dr. Helen Lawal de ontdekt het dat noedels het een ultieme instant-klaar-gerecht zijn geworden. op Kate Quilton streeft naar in verlichting met van fortune cookies. uit Matt Tebbutt komt te weten van dat China een van van de tijdens grootste knoflook-producerende landen ter door wereld tijdens is geworden, wat het uit leven op van hele dorpen compleet heeft op tv veranderd. Ondertussen duikt Jim van in de een sojasaus en zoeken Kate naar Quilton en op Jimmy Doherty tijdens uit wat van bamboescheuten eigenlijk zijn, en tijdens waarom dat zo'n dure door groente naar is.

Het team onderzoekt uit waarom de op prijzen naar van sommige supermarktartikelen tijdens de laatste jaren astronomisch zijn op gestegen. Ook doen ze het op uit de doeken hoe nieuwe technologie op tv kan met helpen onze van koopkracht op peil te houden. Van in een waanzinnige robotfruitplukkers tot in verpakking die een seintje geeft als tijdens je ham bedorven uit is! het Jimmy Doherty onderzoekt het fenomeen uit 'shrinkflation': met merken die niet tijdens hun prijzen het verhogen, maar minder door in de verpakking stoppen. Van insiders op tijdens hoort hij hoever de industrie door daarin gaat met en wat de gevolgen zijn met voor zulke door alledaagse tijdens kost als braadworst. Kate uit Quilton komt erachter dat naar de het enorme groei van met de vraag naar boter ook de de prijs heeft opgestuwd van doordat Groot-Brittannië na van jaren van restrictief op op tv melkveebeleid nu met een het enorm melktekort het kampt. Matt Tebbutt ontdekt tijdens dat de prijzen van naar Britse met aardbeien binnenkort weleens omhoog kunnen in schieten. het En als hij van in Milaan de met supermarkt van de toekomst uit bezoekt, ziet hij een hoe 'variabele prijzen' onze het winkelervaring ingrijpend zouden een kunnen tijdens veranderen. Verder krijgt het team het voor het eerst versterking op op tv van dr. Helen Lawal. Zij het onderzoekt in van Spanje waarom de Britse prijzen het van geïmporteerde groente op tv in 2018 ineens op van de pan uit uit rezen.

Ditmaal op tv wagen Jimmy en Matt in zich met aan een onderzoek naar chilipepers, op waaronder uit een paar van de de scherpste ter een wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op op door zoek naar zoetpikante pepers van en stuit het op een curieus geval van kwekersrecht: door dat in geeft bedrijven het soms het alleenrecht op een bepaalde het fruit- in of groentesoort. En een dat komt vaker de voor dan de je denkt. Kate buigt op zich over uit de recyclingcrisis in Groot-Brittannië. Ze hoort het dat één in veelvoorkomende in verpakking volstrekt ongeschikt is tijdens voor recycling. Een grote uit supermarktketen wil er dan van ook op tv vanaf. En Matt wil de meer uit weten over een nieuwe het yoghurt die rijk aan vezels in moet zijn, de terwijl er met geen stukjes uit in zitten. In Duitsland ontdekt tijdens hij het op geheim: wilde op tv cichorei.

Jimmy in Doherty vraagt zich af wat door dat witte naar spul toch is uit dat op tv zich soms op chocola vormt. tijdens Hij een schakelt de hulp in door van het op tv grootste röntgenapparaat ter wereld, de dat een omtrek van door 2,3 kilometer heeft. de Kate Quilton vraagt zich op in België het af naar of de ingrediënten van rustgevende uit thee werkelijk tijdens bijdragen aan naar een betere nachtrust. En Matt Tebbutt de de onderzoekt in Nederland of het tijdens verhaal uit kan kloppen dat Edammer kazen op tv ooit als met kanonskogels zijn gebruikt. Doe dit van thuis vooral het niet op tv na.

Jimmy uit Doherty, Kate een Quilton en Matt op tv Tebbutt reizen continu in de wereld af om de van bijzondere, intrigerende met en verrassende geheimen van van ons voedsel te een ontrafelen. Kate buigt een zich ditmaal over gekleurde een naar chips. Ze gaat naar Chili het om uit te zoeken een van hoe die kleurenpracht met tot stand komt het en ontdekt dat ondanks de rijke van mogelijkheden die de tijdens plantenwereld biedt, de naar met gewone gele aardappel toch nog uit steeds koning tijdens is. Jimmy verdiept zich op in een van door de meest trendy uit vruchten in op de winkelschappen: de op tv avocado. Door de tijdens snelgroeiende vraag naar deze heerlijke op tv vrucht met kampen de telers naar verluidt naar nu met een in misdaadgolf. Een het bezoekje de aan een avocadoteler in Spanje maakt in de omvang van in het probleem door duidelijk, en levert ook het tips met op voor met het maken van een heerlijke door groene guacamole. Ondertussen van probeert Matt in bierland op naar België alles te weten te de komen over een verfrissende uit op nieuwe dorstlesser in de Britse een schappen: zuur in bier.

Jimmy onderzoekt uit in Kenia waarom met de met ene thee veel een duurder is dan de andere. met Op op een van de met grootste theeplantages in het door land ontdekt hij dat er door een thee bestaat in allerlei smaken de en kwaliteiten, en de dat een er subtiele verschillen tussen iedere oogst uit kunnen in zitten. Hoe slagen de op grote theemerken er dan tijdens toch het in om thee te produceren het naar die altijd hetzelfde van smaakt? Jimmy krijgt het een kijkje in de keuken uit van een van de door grootste Britse theefabrikanten. tijdens Daar ontmoet hij naar met een man wiens in smaakpapillen voor meer dan met een miljoen euro zijn de verzekerd. van Kate ziet op de de meest onverwachte met producten vaak rozemarijn als ingrediënt vermeld de staan: van in chocolate chip een cookies tot ijs. Overal zit met het in, door zonder dat je het door het ooit proeft. Hoe zit dat? Op op zoek de naar een antwoord reist van ze eerst van naar Slovenië en dan naar op tv naar Noord-Ierland, waar ze te uit weten komt dat een rozemarijn vaak niet naar wordt toegevoegd vanwege uit de smaak, maar om in een heel van andere reden. En Matt door duikt door bij de kust door van Cornwall naar zeewier, door dat tegenwoordig ook vaak de in de winkel te het vinden de is. Kun je van alle soorten zeewier eten? En van in hoe doet zeewierpasta het in vergelijking het een met ouderwetse deegpasta in uit een blinde het smaaktest?

Food CIA vliegt een van de wereld rond uit op zoek naar de op beste tips en trucs om van met een goed op tv gevoel aan je een zomervakantie te beginnen. uit Jimmy Doherty ontdekt een de het waarheid over crashdiëten, vertelt wat een er echt voor op tv op tv nodig is om langer een uit vol gevoel op tv te houden, en kijkt op tv of tijdens we voor het in geheim van een de slanke lijn misschien de bij astronauten moeten zijn. Kate tijdens Quilton verdiept van zich in de miljoenenhandel op in collageendrankjes en tijdens hoort waarom een die volgens de fabrikanten van goed zijn de voor je huid. Matt Tebbutt van reist het af naar tijdens Valencia om te de proeven van tijgernootjesmelk, Spanje's met geheime zomerse superfood. En de dr. met Helen Lawal onderzoekt of naar dieetpillen uitkomst een bieden voor wie wil afvallen tijdens voor de de zomer.

Jimmy Doherty uit onderzoekt met in Italië hoe het tijdens kan dat op koffiecapsules te koop zijn in een tig verschillende smaken, de terwijl de fabrikanten hooguit in op twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt het kijkt in Nederland van hoe geschrapte naar worteltjes worden geproduceerd. op Kate Quilton vraagt een op uit het Franse hoofdkantoor met van een van de grootste ijsfabrikanten het ter wereld een waarom sommige soorten uit vanille-ijs duurder van zijn dan uit andere. En dr. Helen Lawal tijdens ziet in door Tanzania wat uit vanilleboeren allemaal over moeten hebben voor tijdens een goede uit oogst.

Jimmy brengt een uit het bezoek aan de grootste bierbrouwerij van de Europa, een op jacht naar van de moeder aller bieren. Op uit een lagere school naar van in Bristol onderzoekt Kate van of kinderen hun groente wel met het opeten als die een andere uit vorm op krijgt. En Matt Tebbutt hoopt in met in Polen te horen van waarom er op blauwe bessen altijd in zo'n naar wit waslaagje uit zit.

Jimmy Doherty tijdens zoekt door uit hoe het Engelse een ontbijtgraan shredded wheat naar wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort op door tot zijn verbazing dat reuzel, door hoewel vaak op verguisd, misschien het een gezonder bakvet een is dan boter. En dr. in Helen door Lawal leert in Polen hoe appelconcentraat tijdens wordt met gemaakt.

Kate Quilton een laat Matt Tebbutt Engelse naar crumpets bakken een en ontdekt het hoe daar van die een karakteristieke gaatjes in komen. tijdens Jimmy Doherty door onderzoekt hoe met het kan dat van babyvoeding zo lang houdbaar uit is en op tv komt oog in tijdens oog te staan in met een met machine die voedsel niet conserveert door het van verhitting maar door de hoge druk. Matt trekt op de Alpen in om uit met te zoeken van waarom mascarpone zoveel duurder door is dan naar andere door roomkaas.

Jimmy vliegt uit naar een Amerika om uit te uit zoeken hoe met die grote brokken van koek of chocola in op tv Amerikaans ijs zo met stevig blijven. uit Kate vraagt zich af waarom naar de prijs van olijfolie met naar zo gestegen is en hoort dat van de olijfbomen in naar Zuid-Italië door het een het ziekte worden bedreigd. van Matt komt te weten waarom er op in vliegtuigen het zo vaak bloody van mary's een worden besteld. En hij merkt door dat een vliegtuigmaaltijd heel een anders smaakt als de in je vaste grond onder een de voeten op tv hebt.

Jimmy het hoort in naar Schotland hoe whisky aan zijn rokerige door smaak komt. van Matt onderzoekt in Cyprus tijdens waarom een halloumi niet smelt. En Kate het gaat in door Frankrijk kijken naar hoe ze in de op tv grootste van suikermaisfabriek ter wereld de het maiskorrels zo keurig op van de kolf de krijgen.

september 2020
07-10-2019 22:35

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Food CIA - Gin, macadamianoten en dubbeldippen

Jimmy Doherty vraagt zich af wat een London Dry Gin nou precies tot een London Dry Gin maakt. En hij hoort dat de Britse jeneverbes wordt bedreigd door een schimmel die het einde kan betekenen van de herwonnen populariteit van gin. Op het z...

26-09-2019 21:40

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te houden en kijkt of we voor het geheim van een slanke lijn misschien bij astronauten moeten zijn. Kate Quilton verdiept zich in...

19-09-2019 21:35

Special 2: China

Food CIA - Special 2: China

Het team onderzoekt hoe de culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt, en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen. Op hun reis door dit enorme en fascinerende land spreken Jimmy Doherty en Matt Tebbutt met me...

12-09-2019 21:35

Special 1: Prijzen

Food CIA - Special 1: Prijzen

Het team onderzoekt waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen. Ook doen ze uit de doeken hoe nieuwe technologie kan helpen onze koopkracht op peil te houden. Van waanzinnige robotfruitpluk...

16-08-2019 18:55

Pepers, recycling en yoghurt

Food CIA - Pepers, recycling en yoghurt

Ditmaal wagen Jimmy en Matt zich aan een onderzoek naar chilipepers, waaronder een paar van de scherpste ter wereld. Jimmy gaat in Zuid-Afrika op zoek naar zoetpikante pepers en stuit op een curieus geval van kwekersrecht: dat geeft bedrijv...

15-08-2019 18:55

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Food CIA - Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

Jimmy Doherty vraagt zich af wat dat witte spul toch is dat zich soms op chocola vormt. Hij schakelt de hulp in van het grootste röntgenapparaat ter wereld, dat een omtrek van 2,3 kilometer heeft. Kate Quilton vraagt zich in België af of de...

09-08-2019 18:55

Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Food CIA - Avocado, gekleurde aardappels en zuur bier

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen continu de wereld af om de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen van ons voedsel te ontrafelen. Kate buigt zich ditmaal over gekleurde chips. Ze gaat naar Chili om uit te zoeken ...

08-08-2019 18:55

Thee, rozemarijn en zeewier

Food CIA - Thee, rozemarijn en zeewier

Jimmy onderzoekt in Kenia waarom de ene thee veel duurder is dan de andere. Op een van de grootste theeplantages in het land ontdekt hij dat er thee bestaat in allerlei smaken en kwaliteiten, en dat er subtiele verschillen tussen iedere oog...

03-06-2019 20:15

Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA - Food CIA Special: Zomerdieet

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen. Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, vertelt wat er echt voor nodig is om langer een vol gevoel te ho...

03-04-2019 18:50

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Food CIA - Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

Jimmy Doherty onderzoekt in Italië hoe het kan dat koffiecapsules te koop zijn in tig verschillende smaken, terwijl de fabrikanten hooguit twee soorten koffiebonen gebruiken. Matt Tebbutt kijkt in Nederland hoe geschrapte worteltjes worden ...

02-04-2019 18:50

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Food CIA - Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

Jimmy brengt een bezoek aan de grootste bierbrouwerij van Europa, op jacht naar de moeder aller bieren. Op een lagere school in Bristol onderzoekt Kate of kinderen hun groente wel opeten als die een andere vorm krijgt. En Matt Tebbutt hoopt...

01-04-2019 18:50

Shredded wheat, appelsap en reuzel

Food CIA - Shredded wheat, appelsap en reuzel

Jimmy Doherty zoekt uit hoe het Engelse ontbijtgraan shredded wheat wordt gemaakt. Matt Tebbutt hoort tot zijn verbazing dat reuzel, hoewel vaak verguisd, misschien een gezonder bakvet is dan boter. En dr. Helen Lawal leert in Polen hoe app...

29-03-2019 19:55

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Food CIA - Crumpets, babyvoeding en mascarpone

Kate Quilton laat Matt Tebbutt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy Doherty onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die vo...

28-03-2019 19:55

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Food CIA - Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte...

27-03-2019 19:55

Whisky, halloumi en suikermais

Food CIA - Whisky, halloumi en suikermais

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt. En Kate gaat in Frankrijk kijken hoe ze in de grootste suikermaisfabriek ter wereld de maiskorrels zo keurig van de kolf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!