Programma gemist?

Seizoen 6 - een Aflevering 30 - op de Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, op Kate Quilton door en Matt Tebbutt. Marmite, plastic van verpakkingen en naar custardvla. Kate buigt zich door over Engelands favoriete de broodbeleg op gistbasis. Ze in wil weten of naar in het klopt wat de in makers van op Marmite in een het reclamespotje beweren: dat ze kunnen voorspellen de of van je het vreselijk vies in of juist van verrukkelijk vindt. van Jimmy stelt vast dat schaaldieren zich de voeden met tijdens zwerfplastic, naar schrikt van de het wereldwijde vervuiling en tijdens staat versteld van de een innovatieve oplossing. Matt onderneemt zijn naar uit krankzinnigste experiment tot nu op tv toe: lopen over door een vijver vol vla. van Gek op genoeg resulteert dat door ook in een antwoord op de in eeuwenoude vraag hoe op je het ketchup vlot uit de een fles uit krijgt.

Jimmy wil het een fijne weten van van de alarmerende berichten tijdens naar over een mysterieuze ziekte die door de uit Schotse zalmenkweek zou een bedreigen. Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een van innovatieve natuurlijke op oplossing onze zalm nog een de redden en een op eind maken aan de tijdens dramatische prijsstijgingen? Kate naar reist naar de andere een kant van de door wereld om meer op te in weten te komen over een het verrassende, tijdens nieuwe biefstuk die met de Engelse supermarkt in gehuppeld is: de hoe kun het je in hemelsnaam het kangoeroes houden het op een boerderij? door En al met is de nationale mascotte van naar Australië nog zo knuffelbaar, op het continent telt de inmiddels tweemaal zoveel een kangoeroes op als mensen. Dan is uit een kangoeroebiefstuk uit op de barbecue uit misschien de duurzaamste van manier om de populatie binnen met de een perken te houden. En het Matt neemt de een kijkje achter de schermen in van uit de jaarlijkse wedloop om in de nieuwe asperges een in de schappen te door op krijgen.

Kate van loopt in de Amerika de alternatieven voor koemelk af. met Ze begint met de een in bezoekje aan de grootste producent op naar van amandelmelk in Californië, het waar ze te weten komt in hoeveel in amandelen er tijdens in een liter op tv gaan. Daarna spreekt ze een wetenschapper een die het genetisch gemanipuleerde geiten op fokt, waarvan hij van hoopt dat hun melk een ooit een uit half miljoen levens per jaar een naar zal redden. Jimmy onderzoekt tijdens wat er een waar is van de berichten dat een de vis die de we kopen in niet altijd de de vis een is die we van denken. In een bijzondere bunker in op Oxfordshire ziet hij door een met heel bijzonder team aan een het werk, de dat de gangen van alle op tv zeeschepen op ter wereld nagaat en uit alarm slaat bij mogelijk uit verdacht gedrag. En de hij loopt de in Edinburgh mee met met een visdetective die op tv van undercover vis koopt en controleert of uit er niet met uit die vis op tv is gesjoemeld. op tv En Matt uit smult van smeerbare boter, maar een wat is dat nu in een precies: boter of het margarine? Hij steekt zijn licht naar op bij een bijzondere met naar kunstenaar die botersculpturen van maakt.

Hoe maken met ze op nou kroepoek van garnalen? in En hoe maken ze naar de op tv snack zo knapperig? Jimmy ontdekt van in Thailand welk op tv geheim op tv ingrediënt kroepoek zo uniek maakt. Matt het neemt door een kijkje in de wereld op tv van de op kruiden. in We kopen steeds meer kruidenplantjes in de een pot, maar van waarom is van het zo moeilijk op tv om die plantjes tijdens in leven te houden? de Bij Engelands grootste naar producent van verse de kruiden leert door hij een met welke geavanceerde technologie ze langer door in leven met kunnen worden gehouden. op En in uit Israël maakt hij de kennis met een heel de bijzondere basilicumplant: half het boom, half van kruid. Kate snapt in niet wat mineraalzout, of op 'Lo op Salt', nou eigenlijk is. Volgens van het een etiket bevat het op tv veel minder natrium. Maar door natrium is gewoon tijdens zout. Wat tijdens zit er dan wel in op dit 'zout'? met En verdient zout met eigenlijk wel zo'n slechte naam uit als het om naar onze gezondheid een gaat?

Jimmy naar wil weten waar de tijdens smaak in zijn in Earl Grey uit thee vandaan komt. In het de ingrediëntenlijst staat iets in wat bergamot door heet, maar door wat is dat de eigenlijk? Op een reis naar in Zuid-Italië wordt alles naar hem duidelijk. Weer het naar terug in het vaderland in ontmoet Jimmy een man wiens op meest recente uitvinding een de tot verhitte discussies uit leidde op de sociale een media: instant door thee, zonder zakje. de Maar hoe kan vloeibare op tv thee uit een spuitbus op tv net zo lekker met zijn als een een lekker kopje thee uit het naar een ouderwets zakje? Kaantjes zijn het een klassieke tijdens Britse snack met in de pub. een Maar waarom worden ze niet gemaakt van van Britse tijdens varkens? Nieuwsgierig een naar het naar antwoord onderneemt Matt een uit opmerkelijke reis die hem van van een kaantjesfabriek in tijdens Lancashire op tv naar een operatiezaal brengt, waar uit varkenshuid met wordt gebruikt bij geavanceerde orthopedische in door operaties. En Kate bezoekt in Californië in de uit grootste producent de van jelly beans ter wereld. op Gelatine bevatten ze niet, van dus wat is een de 'jelly' in tijdens een met jelly bean? Kate op ontsluiert de in geheimen van deze snoepjes op tv in wat wel een een van de kleurrijkste in fabrieken ter wereld moet tijdens naar zijn.

Jimmy doet onderzoek in naar naar schokkende berichten dat 'inktvis door en chips' door op tv de stijgende temperatuur van van het zeewater op tv weleens in de plaats op tv zouden van kunnen komen van op tv de Britse 'fish en chips'. uit Voor een naar blik in de toekomst in gaat naar hij naar Thailand, uit waar inktvis het een nationale obsessie is. Onder de dekking van de nacht op tv gaat Jimmy met van de Thaise inktvisvloot in mee op door een in kleurrijke, nachtelijke vistocht die zo een spectaculair is dat in hij zelfs vanuit de tijdens ruimte door te zien een is. Kate buigt zich over het de multivitaminen. Miljoenen mensen op tv nemen op tv ze elke dag, in maar waar door komen ze eigenlijk vandaan, met en hebben we in ze wel echt met nodig? Kate komt zelfs bij uit de NASA uit terecht, waar door een astronaut haar inwijdt in met de geheimen van naar een ruimtevoedsel. En Matt gaat in van Cornwall kijken wat clotted in cream zijn met specifieke gele de kleur geeft. Een bezoek in aan de door grootste Britse op tv producent geeft opheldering en van is het begin van een een van reis naar Israël en een van opzienbarende algenkwekerij diep in met de van woestijn.

Matt gaat naar de Tequila om op meer te op tv weten te op tv komen over Mexico's nationale tijdens sterke drank. van Waar komt het idee van een met worm van in je tequila vandaan? in Matts zoektocht voert tijdens hem van velden op vol exotische blauwe planten de naar in een van de de grootste distilleerderijen van uit het land. En hij krijgt in een uitbrander de van een Mexicaan in als blijkt het dat hij zijn tequila al door jaren op de door met verkeerde manier drinkt! Jimmy op tv proeft een ongebruikelijke delicatesse. Karper op is van een geliefd feestgerecht van tijdens Polen in Groot-Brittannië. Maar in als Jimmy een een verse karper de proeft, een zo uit het water, smaakt die met toch echt het naar modder. Hoe maken het de Polen van de uit deze mondvol modder door een geliefde delicatesse? Jimmy zoekt het met uit in naar Polen. En Kate houdt uit zich in Spanje op bezig met makkelijk in pelbare het citrusvruchten. Tangerijnen, mandarijnen, satsuma's en uit clementines: wat is de op het verschil tussen al door deze mini-sinaasappels? En welke past met het beste de bij jouw met smaakpapillen?

Overal in in Groot-Brittannië zie naar je 'gelato in bars' verschijnen, maar wat is gelato door eigenlijk? Is de het in niet gewoon een chique van naam voor ijs? Om uit daar achter te op tv komen, tijdens bezoekt Kate de oudste de ijssalon van Rome, waar belangrijke in verschillen aan het in uit licht komen. Ook ontmoet Kate een op ijsparfumeur die in wel tijdens de Heston Blumenthal met van de ijsindustrie wordt genoemd. Die een doet op haar versteld staan met zijn op uitleg het van de enorme smakenrijkdom het van Italiaans ijs. Jimmy in op tv vraagt zich in Mauritius af wat de het verschil is tijdens tussen witte naar en bruine rum. op Bevatten ze verschillende op tv ingrediënten? Een bezoek aan het de een van de een grootste distilleerderijen van het eiland het helpt Jimmy het antwoord van te van vinden. Terug door in eigen land komt hij het te de weten waar de term 'proof' naar oorspronkelijk vandaan komt. Het uit antwoord is explosief door en van blaast hem zowat van zijn op tv sokken! En de Matt heeft een van pepermuntprobleem: waarom voelt zijn naar mond koud het van binnen in als hij op tijdens een pepermuntje zuigt? door Om dat uit te zoeken op door gaat hij naar een op tv fabriek voor traditioneel snoep in tijdens Blackburn, van vol lekkers om naar van te watertanden - op waar hij een onverwachte van ontmoeting heeft met op een hele op hete in Spaanse peper.

Kate is in in van Australië op eucalyptusonderzoek. Eucalyptus zit in in keelpastilles de en kauwgum, maar met wat is met het precies, waar komt uit het vandaan en waarom helpt van het zo naar goed om de luchtwegen op tv vrij te maken? door Op haar reis tijdens komt ze met oog in oog een te uit staan met een van de met schattigste dieren ter een wereld: op de koala, die op vanaf zijn geboorte eucalyptus eet. naar De eucalyptus is de zeer giftig, maar naar een plaatselijke landbouwer een laat Kate in zien hoe van hij geschikt wordt tijdens gemaakt voor menselijke consumptie. het Jimmy krijgt maagzuur van tafelzuur. met op De meeste ingelegde op tv producten bevatten azijn, op tv maar ingelegde kool, ofwel zuurkool, de bevat geen de drup azijn, hoewel in hij er wel naar op tv smaakt. Hoe zit tijdens dat? Om dat uit door tijdens te zoeken, gaat Jimmy van naar een behoorlijk fris met Polen, de bakermat op van met de zuurkool, en daarna het naar een in Franse krachtcentrale waar zuurkoolsap op met een heel bijzondere op tv wijze wordt toegepast. En op tv Matt krijgt met uitsluitsel over een van heikel onderwerp dat het vaak in tot verhitte debatten naar leidt, om te beginnen bij tijdens Matt op thuis: moet het in de koelkast tijdens of niet? Koffie, uit op tv tomaten, aardappels of zelfs in rode wijn: het moeten ze in de koelkast worden op tv bewaard of op tv niet? De huisvrede van op tv vele gezinnen hangt met naar af van het een antwoord op deze van vraag.

Kate een wil in tijdens Australië alles te weten de komen over een de van de meer een exotische vleessoorten die de tegenwoordig in de supermarkt van ligt: krokodil. Hoe uit kun op tv je zo'n gevaarlijk dier fokken? het Kate gaat naar de Darwin, het in het noorden op van Australië, waar ze een een doodeng in klusje krijgt: pas gelegde krokodilleneieren rapen op tv onder de de neus het van de moeder. met Jimmy gaat in IJsland uitzoeken het waar tijdens levertraan vandaan komt. Waarom worden die het tranen alleen uit het de lever door van een kabeljauw geperst het en niet tijdens uit de uit lever van een zalm? Om tijdens een daar achter te op komen moet hij zich in op tv het havenstadje Grimsby eerst op door een enorme de massa op tv visseningewanden heen de werken, voordat hem op IJsland uiteindelijk op alles wordt naar onthuld. En Matt heeft op tv een van prangende vraag over bagels: die naar hebben de praktisch dezelfde ingrediënten uit als brood. Waarom uit smaken ze dan naar toch zo van anders? Hij hoopt op een in reisje naar New York, met tijdens bakermat van de moderne met bagel - maar belandt op tv in Rotherham, de zetel van Europa's grootste tijdens bagelfabriek.

Jimmy naar onderzoekt in Italië waarom Parmezaanse naar kaas van in de supermarkt soms het wel een twee keer zoveel kost naar als gewone kaas. Zijn tijdens zoektocht begint niet in door een kaasmakerij of van een door wei vol tijdens koeien, maar in een zwaarbewaakte door bankkluis waar bijna door een half miljoen Parmezaanse uit kazen liggen opgeslagen! naar Een op tv kaascollectie van meer dan 150 naar miljoen door euro. Maar wie slaat het er zo ontiegelijk het veel kaas op het in door een bank? En waarom? tijdens Kate piekert over paprikapoeder: op hoe wordt dat van precies gemaakt? Ze reist de een af naar Hongarije, waar met een potje paprikapoeder op tafel van net zo in gewoon is als peper op uit en zout bij ons. uit Nadat ze heeft gezien uit hoe paprikapoeder daar wordt door gemaakt, op tv kijkt ze door hoe in Spanje de een scherpere variant van paprikapoeder naar wordt tijdens geproduceerd. En Matt op tv verdiept zich in hardgekookte eieren. de Het is thuis door vaak door al lastig genoeg om met een hardgekookt in eitje te pellen: in hoe doen de grote producenten in dat, nu het de schappen in de supermarkt door er tegenwoordig een vol mee liggen? van Matt met gaat langs bij een producent wiens een bedrijf naar meer dan een miljoen eitjes de de per week pelt, en uit haalt hem over op het geheim van met de perfecte pelmethode met ons in door te delen.

Jimmy wil uit in IJsland meer te met weten uit komen over skyr: een mysterieus op tv yoghurtproduct op dat volledig tijdens vetvrij zou zijn, door maar toch verrassend de romig smaakt. Wat naar is het precies? Om daar van achter te komen gaat door hij op het van strand van de strijd aan tijdens met een team IJslandse uit worstelaars die op tv bij het naar witte goedje zweren. door Om er daarna in van de fabriek het achter te komen dat deze 'yoghurt' uit misschien helemaal tijdens geen het yoghurt is. Kate wil weten of met op tv je oesters het hele jaar naar door kunt op tv eten, of alleen als op er een R in op tv de een maand zit, zoals ze weleens met heeft gehoord. In op een oesterkwekerij naar op Jersey op tv komt ze erachter dat uit de uit meeste oesters in Groot-Brittannië steriel op zijn, wat onverwachte gevolgen uit heeft voor tijdens de maanden waarin van je ze kunt eten. in Maar uit als die oesters op zich niet kunnen voortplanten, waar tijdens door komen ze dan met allemaal vandaan? Die vraag tijdens wordt beantwoord in een van door de de productiefste oesterkwekerijen in Frankrijk. Daar met ziet ze met het in welk wetenschappelijk vernuft men ervoor zorgt met dat er naar het hele jaar oesters het zijn. uit Matt verbaast door zich over de uit gedroogde aardbeien in ontbijtgranen. tijdens Zijn dat in echte aardbeien of slimme surrogaten? een En hoe uit krijgen ze die dan zo het klein? Zijn zoektocht de voert uit hem van een gigantische de aardbeienkwekerij in in Kent naar een hightech-fabriek in de Preston, een waar hij tot het op de bodem uitzoekt welke de verrassende tijdens technieken hierbij komen de kijken.

Jimmy tijdens gaat in Parijs kijken op tv of het klopt dat van er in Europa van tijdens steeds meer vraag is naar Britse tijdens kaas. Hij van begint naar op de grootste voedselmarkt ter wereld, op waar hij hoort het dat Britse een kaas naar inderdaad veel populairder is uit dan vroeger. uit En dat komt in doordat de smaak met steeds uitgesprokener wordt. Daarna tijdens bezoekt Jimmy een bijzondere een leisteenmijn in noord-Wales. op tv Daar wordt het geen steen door meer gewonnen, maar een liggen diep onder de grond op massa's cheddarkazen te op rijpen. Tot van slot verneemt hij in in Denemarken de nieuwste wetenschappelijke naar inzichten, die het op tv rijpingsproces van de kaas in in de toekomst in misschien drastisch kunnen op tv bekorten. Matt brengt een bezoek door aan een een van de grootste op tv Italiaanse producenten op van ham. Hij in vraagt zich af in waarom parmaham zoveel meer tijdens vet bevat dan van andere soorten ham. van Daarna spreekt tijdens hij een varkensboer die op tv hem vertelt over een naar lastig probleem waar alle op tv een leveranciers van varkensvlees mee in kampen: berengeur, de in vieze geur het die soms van varkensvlees af op tv komt. Niet door ieder mens kan de het ruiken: tijdens is Matt een van de op tv gelukkigen? En Kate van buigt naar zich in Israël over de een vraag waarom van sommige limoenen zoveel sappiger naar zijn het dan andere. Welke door moet ze kiezen: de op donker- of de lichtgroene, de of toch maar de een met geelgroene? Alles wordt uiteindelijk tijdens duidelijk, maar niet voordat haar van door gastheer haar laat kennismaken met wat het tijdens wel enkele van het de bijzonderste, duurste limoenen op tv ter wereld moeten op tv zijn.

Jimmy naar duikt in de wereld de van de kleine brouwers: naar wanneer tijdens kun je een bier nog van echt op ambachtelijk noemen? Hij vraagt een het een het echtpaar dat goede banen een in de zorg opgaf uit om hun droom naar een te kunnen najagen: het op verkopen van zelfgebrouwen de bier. Recent wetenschappelijk onderzoek lijkt tijdens gek genoeg naar uit te wijzen de dat bier een tijdens goed naar energiedrankje kan zijn. Samen met een naar uit sportwetenschapper en een universitair rugbyteam zoekt tijdens Jimmy op tv uit of naar dat klopt. Kate zoekt naar in Spanje de perfecte tomaat. met Op het tomatenfestival door in Valencia belandt van ze in het door tijdens grootste voedselgevecht ter wereld. Nadat de ze in zich heeft omgekleed, in gaat ze naar een boer wiens uit tomaten worden geroemd de om hun tijdens smaak, naar maar na het plukken van maar één of twee van dagen goed in blijven. Tot uit slot spreekt ze een op tv wetenschapper in Norwich die al op jarenlang op tv werkt aan een een tomaat die lekker smaakt door én lang op goed blijft. Matt weet dat in een versgevangen ansjovis helemaal niet zout de smaakt: waarom naar is ingeblikte ansjovis dan uit toch zo van zout? Om daar achter te de komen gaat met hij in het holst van van een de nacht uit vissen op tv bij de de Italiaanse Amalfikust. In op tv een visverwerkingsbedrijf met vindt hij daarna het antwoord op tv op zijn op tv vraag.

Matt kijkt in in uit Italië hoe pesto wordt gemaakt tijdens en vraagt naar zich af hoe op het kan het dat dit voor van een betaalbare prijs in de op supermarkt ligt, terwijl de de tijdens traditionele ingrediënten erg duur met zijn. Na zijn naar bezoek aan een van de met grootste pestoproducenten een van met Europa, maakt hij nog een tijdens bijzondere duik van in de een Middellandse Zee, bij op tv een buitengewone onderwaterboerderij tijdens waar op de zeebodem basilicum wordt uit verbouwd. Jimmy de vraagt zich af door waarom kokkels door meestal uit in het buitenland komen, terwijl het hem op op tv altijd zo'n op het en top Brits product leek. met Zijn zoektocht voert hem naar door de het hele land, van de het westkust de naar de oostkust, een waar zich twee van heel verschillende scenario's uit ontvouwen. Eenmaal uit op zee is van hij getuige van het een methode om met kokkels te oogsten die zo bijzonder de is, dat van je het in pas gelooft als tijdens je het ziet. met Kate zoekt uit hoe op het kan dat marshmallows door zo het typisch reageren op op een vlam: hoe in kan zo'n snoepje met tegelijkertijd vloeibaar de en knapperig worden? Het antwoord vindt door ze in Spanje, de op een naar kleurrijke rondleiding in door een de van de grootste met marshmallowfabrieken van Europa.

maart 2019
22-03-2019 19:55

Food CIA

Food CIA - Food CIA

Seizoen 6 - Aflevering 30 - Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt. Marmite, plastic verpakkingen en custardvla. Kate buigt zich over Engelands favoriete broodbeleg op gistbasis. Ze wil weten of het k...

20-03-2019 19:55

Zalm, kangoeroe en asperges

Food CIA - Zalm, kangoeroe en asperges

Jimmy wil het fijne weten van de alarmerende berichten over een mysterieuze ziekte die de Schotse zalmenkweek zou bedreigen. Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een innovatieve natuurlijke oplossing onze zalm nog redden en een eind m...

19-03-2019 19:55

Alternatieve melk, boter en visfraude

Food CIA - Alternatieve melk, boter en visfraude

Kate loopt in Amerika de alternatieven voor koemelk af. Ze begint met een bezoekje aan de grootste producent van amandelmelk in Californië, waar ze te weten komt hoeveel amandelen er in een liter gaan. Daarna spreekt ze een wetenschapper di...

18-03-2019 19:55

Kroepoek, zout en kruiden

Food CIA - Kroepoek, zout en kruiden

Hoe maken ze nou kroepoek van garnalen? En hoe maken ze de snack zo knapperig? Jimmy ontdekt in Thailand welk geheim ingrediënt kroepoek zo uniek maakt. Matt neemt een kijkje in de wereld van de kruiden. We kopen steeds meer kruidenplantjes...

15-03-2019 19:55

Earl Grey, kaantjes en jelly beans

Food CIA - Earl Grey, kaantjes en jelly beans

Jimmy wil weten waar de smaak in zijn Earl Grey thee vandaan komt. In de ingrediëntenlijst staat iets wat bergamot heet, maar wat is dat eigenlijk? Op een reis naar Zuid-Italië wordt alles hem duidelijk. Weer terug in het vaderland ontmoet ...

14-03-2019 19:55

Inktvis, multivitaminen en clotted cream

Food CIA - Inktvis, multivitaminen en clotted cream

Jimmy doet onderzoek naar schokkende berichten dat 'inktvis en chips' door de stijgende temperatuur van het zeewater weleens in de plaats zouden kunnen komen van de Britse 'fish en chips'. Voor een blik in de toekomst gaat hij naar Thailand...

13-03-2019 19:55

Tequila, karpers en zoete citrusvruchten

Food CIA - Tequila, karpers en zoete citrusvruchten

Matt gaat naar Tequila om meer te weten te komen over Mexico's nationale sterke drank. Waar komt het idee van een worm in je tequila vandaan? Matts zoektocht voert hem van velden vol exotische blauwe planten naar een van de grootste distill...

12-03-2019 19:55

Gelato, rum en pepermunt

Food CIA - Gelato, rum en pepermunt

Overal in Groot-Brittannië zie je 'gelato bars' verschijnen, maar wat is gelato eigenlijk? Is het niet gewoon een chique naam voor ijs? Om daar achter te komen, bezoekt Kate de oudste ijssalon van Rome, waar belangrijke verschillen aan het ...

11-03-2019 19:55

Eucalyptus, zuurkool en koeling

Food CIA - Eucalyptus, zuurkool en koeling

Kate is in Australië op eucalyptusonderzoek. Eucalyptus zit in keelpastilles en kauwgum, maar wat is het precies, waar komt het vandaan en waarom helpt het zo goed om de luchtwegen vrij te maken? Op haar reis komt ze oog in oog te staan met...

07-03-2019 19:55

Krokodil, levertraan en bagels

Food CIA - Krokodil, levertraan en bagels

Kate wil in Australië alles te weten komen over een van de meer exotische vleessoorten die tegenwoordig in de supermarkt ligt: krokodil. Hoe kun je zo'n gevaarlijk dier fokken? Kate gaat naar Darwin, in het noorden van Australië, waar ze ee...

06-03-2019 19:55

Parmezaan, paprikapoeder en eieren

Food CIA - Parmezaan, paprikapoeder en eieren

Jimmy onderzoekt in Italië waarom Parmezaanse kaas in de supermarkt soms wel twee keer zoveel kost als gewone kaas. Zijn zoektocht begint niet in een kaasmakerij of een wei vol koeien, maar in een zwaarbewaakte bankkluis waar bijna een half...

05-03-2019 19:55

Skyr, oesters en aardbeien

Food CIA - Skyr, oesters en aardbeien

Jimmy wil in IJsland meer te weten komen over skyr: een mysterieus yoghurtproduct dat volledig vetvrij zou zijn, maar toch verrassend romig smaakt. Wat is het precies? Om daar achter te komen gaat hij op het strand de strijd aan met een tea...

04-03-2019 19:55

Kaas, limoen en parmaham

Food CIA - Kaas, limoen en parmaham

Jimmy gaat in Parijs kijken of het klopt dat er in Europa steeds meer vraag is naar Britse kaas. Hij begint op de grootste voedselmarkt ter wereld, waar hij hoort dat Britse kaas inderdaad veel populairder is dan vroeger. En dat komt doorda...

01-03-2019 19:55

Bier, tomaat en ansjovis

Food CIA - Bier, tomaat en ansjovis

Jimmy duikt in de wereld van de kleine brouwers: wanneer kun je een bier nog echt ambachtelijk noemen? Hij vraagt het een echtpaar dat goede banen in de zorg opgaf om hun droom te kunnen najagen: het verkopen van zelfgebrouwen bier. Recent ...

28-02-2019 19:55

Kokkels, marshmallows en pesto

Food CIA - Kokkels, marshmallows en pesto

Matt kijkt in Italië hoe pesto wordt gemaakt en vraagt zich af hoe het kan dat dit voor een betaalbare prijs in de supermarkt ligt, terwijl de traditionele ingrediënten erg duur zijn. Na zijn bezoek aan een van de grootste pestoproducenten ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Food CIA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Food CIA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Food CIA bij Food CIA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Food CIA. Heb je een uitzending van Food CIA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Food CIA gemist

Uitzending gemist van Food CIA? Hier kun je alle uitzendingen van Food CIA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord