Programma gemist?

Het voorspellen op van een toekomstige uit plaats delict in en het voorkomen van door een moord met wordt mogelijk een gemaakt door nieuwe een technieken. Camerabeelden en op andere verzamelde gegevens worden een door computers geëvalueerd en geanalyseerd door tijdens met behulp van algoritmen. Tegelijkertijd worden het er de op grote schaal in gegevens van burgers geregistreerd. in Elke in beweging, boodschap en met aankoop wordt gevolgd en in kaart een tijdens gebracht. Op basis van de uit persoonsgebonden verzamelde gegevens wordt met beoordeeld hoe waarschijnlijk de uit het is dat het iemand een misdaad met pleegt. Computers leveren zo lijsten aan tijdens met de van namen van naar de criminelen van morgen. door Maar wat op gebeurt er als in de gegevens het van de lijst fout uit zijn? Of tijdens bevooroordeeld? Hoe kunnen we van schuldig zijn aan dingen die in we niet met hebben op gedaan? PRE-CRIME onderzoekt hoe tijdens men in de Chicago, Londen, Parijs, Berlijn, München met en de andere plaatsen met deze de voorspellende in politie-technieken met werkt. Wie wordt - naar en wie niet het - beschermd door algoritmes? tijdens De film van laat een zien hoe de makers op van deze nieuwe technologie werken door en tijdens toont wie echt baat heeft de bij hun op tv uitvinding. Hoeveel vrijheid zijn op we bereid in om met op te geven voor de op belofte van een totale veiligheid?

mei 2021
13-02-2019 23:15

2Doc: Pre-Crime

2Doc: Pre-Crime - 2Doc: Pre-Crime

Het voorspellen van een toekomstige plaats delict en het voorkomen van een moord wordt mogelijk gemaakt door nieuwe technieken. Camerabeelden en andere verzamelde gegevens worden door computers geëvalueerd en geanalyseerd met behulp van alg...

2Doc: Pre-Crime gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pre-Crime de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pre-Crime bij 2Doc: Pre-Crime liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pre-Crime. Heb je een uitzending van 2Doc: Pre-Crime gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pre-Crime gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pre-Crime? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pre-Crime kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!