Programma gemist?

Het het voorspellen van een toekomstige door plaats op delict en het voorkomen van door een moord wordt van mogelijk gemaakt door naar nieuwe technieken. Camerabeelden naar en andere verzamelde op gegevens worden door computers in geëvalueerd en naar geanalyseerd de met behulp van algoritmen. Tegelijkertijd uit worden er een op grote schaal gegevens van van burgers geregistreerd. Elke tijdens een beweging, boodschap en tijdens aankoop wordt gevolgd en in van kaart gebracht. Op met basis van in de persoonsgebonden verzamelde gegevens wordt het beoordeeld hoe waarschijnlijk met het is dat van een iemand een misdaad pleegt. op tv Computers leveren zo lijsten uit aan het met de namen van de criminelen in van morgen. een Maar met wat gebeurt er als de met gegevens van de op tv lijst fout het zijn? Of bevooroordeeld? Hoe van kunnen we met schuldig zijn aan dingen die met we niet op hebben gedaan? PRE-CRIME onderzoekt in hoe het men in door Chicago, Londen, Parijs, Berlijn, München de en andere op plaatsen met deze de met voorspellende politie-technieken werkt. Wie het wordt met - en met wie niet - beschermd door algoritmes? naar De film laat in zien naar hoe de makers van deze met nieuwe technologie de werken en de toont wie van echt baat heeft bij hun uitvinding. tijdens Hoeveel vrijheid zijn het we bereid om in op de te geven op voor de belofte van naar totale veiligheid?

september 2020
13-02-2019 23:15

2Doc: Pre-Crime

2Doc: Pre-Crime - 2Doc: Pre-Crime

Het voorspellen van een toekomstige plaats delict en het voorkomen van een moord wordt mogelijk gemaakt door nieuwe technieken. Camerabeelden en andere verzamelde gegevens worden door computers geëvalueerd en geanalyseerd met behulp van alg...

2Doc: Pre-Crime gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pre-Crime de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pre-Crime bij 2Doc: Pre-Crime liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pre-Crime. Heb je een uitzending van 2Doc: Pre-Crime gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pre-Crime gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pre-Crime? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pre-Crime kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!