Programma gemist?

Het voorspellen naar van een op toekomstige plaats delict en van het voorkomen met van een een moord wordt mogelijk gemaakt door nieuwe op tv technieken. naar Camerabeelden en andere verzamelde in gegevens worden door computers op geëvalueerd en de geanalyseerd met met behulp van tijdens algoritmen. Tegelijkertijd worden er op grote door schaal in gegevens van burgers geregistreerd. Elke met beweging, boodschap in en door aankoop wordt gevolgd en in van kaart op gebracht. Op basis tijdens van de persoonsgebonden verzamelde gegevens in wordt beoordeeld het hoe waarschijnlijk het is dat door iemand van een misdaad pleegt. in Computers leveren naar zo lijsten aan met tijdens de namen van de een criminelen van morgen. Maar tijdens wat door gebeurt er als de gegevens op van een de lijst fout zijn? Of in bevooroordeeld? naar Hoe kunnen we schuldig op tv zijn aan dingen die met we niet hebben met gedaan? PRE-CRIME op onderzoekt hoe naar men in Chicago, naar Londen, Parijs, Berlijn, tijdens München en andere plaatsen met op tv deze de met voorspellende politie-technieken werkt. tijdens Wie wordt - door en wie door niet - beschermd door algoritmes? tijdens De film laat op tv zien op tv hoe de het makers van deze nieuwe technologie werken op en toont wie met van echt baat heeft bij de hun uitvinding. Hoeveel vrijheid de zijn in we bereid om op van te geven voor de tijdens belofte van totale door veiligheid?

januari 2021
13-02-2019 23:15

2Doc: Pre-Crime

2Doc: Pre-Crime - 2Doc: Pre-Crime

Het voorspellen van een toekomstige plaats delict en het voorkomen van een moord wordt mogelijk gemaakt door nieuwe technieken. Camerabeelden en andere verzamelde gegevens worden door computers geëvalueerd en geanalyseerd met behulp van alg...

2Doc: Pre-Crime gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pre-Crime de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pre-Crime bij 2Doc: Pre-Crime liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pre-Crime. Heb je een uitzending van 2Doc: Pre-Crime gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pre-Crime gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pre-Crime? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pre-Crime kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!