Programma gemist?

Het voorspellen van van een toekomstige plaats naar delict en het van voorkomen van uit een moord wordt uit mogelijk gemaakt van door nieuwe technieken. tijdens Camerabeelden en andere het verzamelde gegevens een worden door computers op geëvalueerd en geanalyseerd een met behulp van algoritmen. naar Tegelijkertijd worden er de op grote schaal gegevens in van tijdens burgers geregistreerd. Elke beweging, boodschap de en van aankoop wordt gevolgd en het in kaart gebracht. Op door basis van op de persoonsgebonden verzamelde gegevens de wordt beoordeeld hoe waarschijnlijk het tijdens het is dat iemand een misdaad het op pleegt. Computers leveren zo lijsten op tv aan van met de namen van de criminelen een van morgen. Maar tijdens wat gebeurt er op tv als de gegevens op van uit de lijst fout uit zijn? Of op tv bevooroordeeld? Hoe kunnen we schuldig zijn tijdens aan van dingen die we niet hebben door gedaan? PRE-CRIME uit onderzoekt hoe men op in Chicago, Londen, Parijs, de Berlijn, München uit en andere plaatsen het met deze de voorspellende de politie-technieken werkt. de Wie in wordt - en het wie niet - beschermd de door algoritmes? De film laat door zien hoe de naar makers in van deze tijdens nieuwe technologie werken en toont wie de echt naar baat heeft uit bij hun uitvinding. Hoeveel vrijheid zijn een we bereid om door op te in geven tijdens voor de belofte van totale van veiligheid?

juli 2021
13-02-2019 23:15

2Doc: Pre-Crime

2Doc: Pre-Crime - 2Doc: Pre-Crime

Het voorspellen van een toekomstige plaats delict en het voorkomen van een moord wordt mogelijk gemaakt door nieuwe technieken. Camerabeelden en andere verzamelde gegevens worden door computers geëvalueerd en geanalyseerd met behulp van alg...

2Doc: Pre-Crime gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pre-Crime de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pre-Crime bij 2Doc: Pre-Crime liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pre-Crime. Heb je een uitzending van 2Doc: Pre-Crime gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pre-Crime gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pre-Crime? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pre-Crime kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!