Programma gemist?

Het voorspellen met van een toekomstige plaats door delict en het naar van voorkomen van een moord wordt mogelijk met gemaakt door door nieuwe technieken. op Camerabeelden en andere verzamelde op gegevens worden door computers de in geëvalueerd en geanalyseerd met behulp in van door algoritmen. Tegelijkertijd worden er op grote uit schaal in gegevens van burgers naar geregistreerd. Elke beweging, boodschap van en op aankoop wordt gevolgd de en in kaart gebracht. Op basis uit van de persoonsgebonden door verzamelde gegevens tijdens wordt beoordeeld hoe waarschijnlijk de het is in dat iemand van een misdaad pleegt. Computers een leveren zo een lijsten aan met door de namen van de op tv criminelen van morgen. een Maar wat gebeurt van er in als de gegevens het van de lijst op tv fout zijn? Of op tv bevooroordeeld? Hoe kunnen uit we schuldig zijn aan dingen in die we naar niet hebben gedaan? PRE-CRIME onderzoekt een hoe men in met met Chicago, Londen, Parijs, Berlijn, München en naar met andere plaatsen met deze van de voorspellende politie-technieken tijdens werkt. Wie door wordt - en wie niet - naar met beschermd door algoritmes? door De film laat zien hoe de uit makers van deze in op tv nieuwe technologie werken en toont een wie een echt baat heeft bij hun van uitvinding. Hoeveel vrijheid zijn tijdens we bereid in om op te een geven voor de belofte in van de totale veiligheid?

mei 2020
13-02-2019 23:15

2Doc: Pre-Crime

2Doc: Pre-Crime - 2Doc: Pre-Crime

Het voorspellen van een toekomstige plaats delict en het voorkomen van een moord wordt mogelijk gemaakt door nieuwe technieken. Camerabeelden en andere verzamelde gegevens worden door computers geëvalueerd en geanalyseerd met behulp van alg...

2Doc: Pre-Crime gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pre-Crime de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pre-Crime bij 2Doc: Pre-Crime liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pre-Crime. Heb je een uitzending van 2Doc: Pre-Crime gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pre-Crime gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pre-Crime? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pre-Crime kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!