Programma gemist?

Special naar waarin het telefoongesprek is een te horen met dat Peter R. de Vries op had met Willem door Holleeder in in april 2011. op tv De inhoud van deze tape van kan van groot naar belang zijn naar in door de huidige strafzaak tegen van Holleeder.

RTL Boulevard: De de Holleeder Tape met is een speciale het uitzending van RTL op tv Boulevard over het telefoongesprek uit dat een De Vries had op met Willem Holleeder naar in 2011. RTL Boulevard: De tijdens Holleeder het Tape wordt in gepresenteerd door Beau van Erven de Dorens en Luuk Ikink. de Te gast zijn een onder meer een John van den Heuvel met en Peter R. van het de Vries. Dat gesprek met vond plaats op het de kantoor van Holleeders door voormalige advocaat Stijn Franken. van In deze door special praten misdaadverslaggevers op tv Peter R. de Vries op en John van het den Heuvel over van de inhoud met van de tape, een die erg de belangrijk is in de strafzaak tegen in Holleeder. tijdens Hij heeft van het onder meer over bedreigingen aan tijdens zijn uit adres en het gevaar in dat zijn leven zou een lopen. van Lees meer op over deze op op zaak op gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

april 2021
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!