Programma gemist?

Special van waarin het telefoongesprek uit is te horen dat Peter uit R. op tv de Vries had met uit Willem in Holleeder in april op 2011. De inhoud van tijdens deze tape kan van groot het belang zijn het in de in huidige strafzaak tegen uit Holleeder.

RTL Boulevard: De door door Holleeder Tape is een speciale op tv uitzending van RTL door Boulevard in over het telefoongesprek dat De van Vries uit had met Willem Holleeder in de 2011. RTL Boulevard: tijdens De Holleeder Tape wordt de de gepresenteerd door Beau van Erven tijdens Dorens en Luuk op Ikink. Te gast uit zijn onder meer de John van den tijdens Heuvel en Peter R. op de een Vries. Dat gesprek door vond plaats op het kantoor op van van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. In met deze special praten op tv misdaadverslaggevers met Peter R. de een Vries en in John van den Heuvel over de uit inhoud uit van de naar tape, die erg belangrijk van is in de op strafzaak tegen Holleeder. op Hij heeft het onder meer op tv over op bedreigingen aan op tv zijn adres en het gevaar dat naar zijn leven zou door lopen. Lees meer tijdens op over van deze zaak op naar gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

juli 2021
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!