Programma gemist?

Special door waarin het telefoongesprek in is te horen dat op tv Peter in R. de Vries had met op tv Willem tijdens Holleeder in april 2011. De uit inhoud van uit deze tape kan een van groot belang op tv zijn in de huidige tijdens strafzaak tegen door Holleeder.

RTL Boulevard: De naar Holleeder Tape in is een het speciale uitzending op van RTL Boulevard over het naar telefoongesprek dat De het Vries naar had met Willem Holleeder in 2011. door RTL Boulevard: De op tv Holleeder Tape tijdens wordt gepresenteerd door op Beau van Erven Dorens in met en Luuk Ikink. Te op gast zijn onder meer John door van den de Heuvel en Peter R. in de met Vries. Dat gesprek het vond plaats op het kantoor op van Holleeders voormalige advocaat de Stijn een Franken. In deze special naar praten op misdaadverslaggevers Peter R. uit de Vries en naar John van den Heuvel over uit de inhoud de van de tape, die erg in belangrijk is in naar de de strafzaak tegen Holleeder. van Hij heeft het onder meer tijdens over bedreigingen door aan zijn adres en tijdens het de gevaar dat zijn leven op tv zou lopen. op tv Lees meer op over door deze zaak op door gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

januari 2020
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!