Programma gemist?

Special in waarin het telefoongesprek is te door horen met dat Peter R. op tv de Vries had met met Willem naar Holleeder in april 2011. De inhoud met van deze naar tape kan van groot het belang zijn door in tijdens de huidige strafzaak tegen met Holleeder.

RTL Boulevard: De uit Holleeder Tape met is het een speciale uitzending van van RTL Boulevard over het telefoongesprek tijdens dat De Vries de had door met Willem Holleeder naar in 2011. RTL Boulevard: De op uit Holleeder Tape wordt uit gepresenteerd door Beau van Erven een Dorens en met Luuk Ikink. het Te gast zijn onder tijdens meer John van met den Heuvel de en Peter R. de de Vries. Dat gesprek vond plaats op tv op in het kantoor van Holleeders voormalige advocaat naar Stijn met Franken. In deze special praten een misdaadverslaggevers Peter R. door de Vries en door John van van den Heuvel over de met inhoud in van de door tape, die erg belangrijk is in op de tijdens strafzaak tegen Holleeder. Hij heeft uit het een onder meer over een bedreigingen aan zijn adres de en in het gevaar dat zijn leven de zou lopen. Lees meer van op op tv over deze zaak op in gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

augustus 2020
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!