Programma gemist?

Special waarin het een telefoongesprek is te de met horen dat Peter R. de op Vries door had met Willem Holleeder op in april 2011. een De inhoud van van deze tape kan van groot de belang zijn in het de uit huidige strafzaak tegen het Holleeder.

RTL een Boulevard: De Holleeder Tape de is een speciale uit uitzending van RTL Boulevard een tijdens over het telefoongesprek dat De op tv Vries had de met Willem Holleeder in 2011. tijdens met RTL Boulevard: De Holleeder met Tape wordt gepresenteerd door het Beau van Erven Dorens op tv het en Luuk Ikink. Te tijdens gast zijn onder meer in John van den uit Heuvel en in Peter R. de Vries. Dat gesprek een vond plaats naar op het kantoor door van Holleeders voormalige advocaat het Stijn met Franken. In naar deze special praten misdaadverslaggevers Peter R. van de Vries tijdens en John op tv van den Heuvel over uit de inhoud van naar de tape, op tv die erg van belangrijk is in de strafzaak het tegen Holleeder. van Hij heeft het onder uit meer over bedreigingen van aan zijn adres en met in het gevaar dat zijn leven zou de lopen. Lees meer naar op over deze op zaak op tijdens gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

oktober 2019
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!