Programma gemist?

Special naar waarin het telefoongesprek is te uit met horen dat Peter van R. de Vries had met Willem tijdens tijdens Holleeder in april 2011. De door inhoud van deze een tape kan naar van groot belang op tv zijn in de het huidige strafzaak tegen door Holleeder.

RTL Boulevard: De een Holleeder een Tape is een tijdens speciale uitzending op van RTL Boulevard over met het telefoongesprek dat door De Vries had met Willem uit Holleeder tijdens in 2011. RTL het Boulevard: De Holleeder Tape wordt op gepresenteerd door Beau met van Erven uit Dorens tijdens en Luuk Ikink. Te gast door zijn onder in meer John van tijdens den Heuvel naar en Peter R. tijdens de Vries. Dat gesprek vond plaats op een het kantoor van door Holleeders tijdens voormalige advocaat Stijn Franken. In in deze een special praten misdaadverslaggevers Peter door R. op de Vries en John naar van den tijdens Heuvel over de inhoud van de door op tv tape, die erg belangrijk uit is in de uit strafzaak tegen Holleeder. door Hij heeft het uit onder meer over bedreigingen aan tijdens op zijn adres en het de gevaar dat van zijn leven zou lopen. Lees meer uit op over door deze zaak op in gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

april 2020
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!