Programma gemist?

Special waarin door het telefoongesprek op is te naar horen dat Peter in R. de Vries naar had met Willem van Holleeder in april 2011. een De inhoud van een deze tape kan van groot naar met belang zijn in de huidige van strafzaak van tegen Holleeder.

RTL Boulevard: De de Holleeder Tape is naar een speciale uitzending op van tijdens RTL Boulevard over het in telefoongesprek tijdens dat De Vries had met een Willem Holleeder uit in 2011. tijdens RTL Boulevard: De Holleeder door Tape wordt gepresenteerd op door Beau van Erven Dorens een van en Luuk Ikink. Te op gast zijn onder uit meer John van van den Heuvel en een Peter R. de Vries. Dat uit gesprek vond plaats op uit het kantoor met van in Holleeders voormalige advocaat op tv Stijn Franken. In uit deze special praten misdaadverslaggevers met Peter R. de de Vries en tijdens John van den de Heuvel over de inhoud van de de het tape, die erg tijdens belangrijk is in de van strafzaak tegen Holleeder. Hij op tv heeft het onder op meer in over bedreigingen aan zijn adres op tv en met het gevaar dat zijn leven de zou lopen. Lees meer tijdens op over naar deze op tv zaak op gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

augustus 2020
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!