Programma gemist?

Special een waarin het telefoongesprek is te met horen naar dat Peter R. de het Vries naar had met Willem Holleeder op tv in april een 2011. De inhoud uit van deze tape kan van in groot naar belang zijn in de huidige een strafzaak tegen door Holleeder.

RTL Boulevard: met De het Holleeder Tape is naar een speciale uitzending van van RTL Boulevard over het op telefoongesprek dat De Vries op tv had met Willem de Holleeder door in 2011. RTL Boulevard: naar De Holleeder Tape met wordt gepresenteerd een door Beau van een Erven Dorens en Luuk van Ikink. Te uit gast zijn door onder meer John op tv van den Heuvel en Peter R. met met de Vries. Dat gesprek vond naar plaats op het kantoor naar van Holleeders op voormalige advocaat Stijn Franken. met In deze special praten naar naar misdaadverslaggevers Peter R. de Vries op en John van den door Heuvel met over de inhoud uit van de de tape, die erg belangrijk is in door de uit strafzaak tegen van Holleeder. Hij heeft het onder meer op tv over bedreigingen aan door zijn een adres en in het gevaar dat het zijn leven zou lopen. Lees met meer op over deze een het zaak op gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

mei 2021
13-02-2019 15:06

Afl. 1

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Afl. 1

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011. De inhoud van deze tape kan van groot belang zijn in de huidige strafzaak tegen Holleeder.

12-02-2019 20:39

Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape - Special: De Holleeder Tape

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ik...

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard: De Holleeder Tape bij RTL Boulevard: De Holleeder Tape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard: De Holleeder Tape. Heb je een uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist

Special waarin het telefoongesprek is te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries had met Willem Holleeder in april 2011 op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. Peter R. de Vries en John van den Heuvel duiden de inhoud van de tape, die volgens beiden van groot belang is in de huidige strafzaak tegen Holleeder. In het gesprek beweert Holleeder onder meer dat hij bedreigd is door Bénédicte Ficq, de voormalige advocate van Dino Soerel, en dat hij vreest voor zijn leven. Holleeder vertelt dat hij het telefoongesprek ziet als een soort testament.

Uitzending gemist van RTL Boulevard: De Holleeder Tape? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard: De Holleeder Tape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 15:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!