Programma gemist?

De laatste aflevering van op van Splinter Chabots reportageserie de 'Splinter in de politiek' gaat de met over de media. Splinter onderzoekt in deze de aflevering hoe belangrijk op tv de het (sociale) media nu echt met zijn in met de politiek. Hij de praat hierover met tijdens bekende mediatrainer Bas op tv Mouton. Hebben politici hem naar echt nodig? op tv Met Binnenhof-watchers bespreekt op Splinter wat bijvoorbeeld een op poedelnaakte op Instagram-foto voor het imago van Thierry in Baudet heeft de gedaan. Was op tv het een onschuldig in vakantiekiekje? Of het een strategische meesterzet? Rob van Jetten vertelt al joggend door tijdens uit het park over zijn eerste in moeizame mediaoptreden en de naar gevolgen van daarvan.

De van laatste aflevering van Splinter tijdens Chabots een reportageserie 'Splinter in de politiek' gaat naar over macht. Is het macht een van middel tot een uit doel of een doel een op zich? En nog het het belangrijker: wat doet in macht met je? naar Maakt macht je een een minder mooi mens? Chabot praat in op met Carola Schouten over hoe ze in tijdens het van medewerker van van de fractie schopte op tv tot minister en of mensen van haar door in haar functie nu anders tijdens behandelen. Met Quote-hoofdredacteur op Sander Schimmelpeninck uit bespreekt hij of door de macht nog wel tijdens in Den Haag een het ligt, of dat van het bedrijfsleven tegenwoordig de macht in het in handen heeft.

In de een vijfde van en voorlaatste aflevering van Splinter Chabots van in programma Splinter in de politiek uit gaat het over de het tijdens voeren van een politieke campagne. Wat moet het een politicus door uit de tijdens kast halen uit om de stem de van de kiezer te winnen? met Splinter gaat mee op op tv uit campagne en bespreekt met reclamemannen of een het verkopen het van in politieke inhoud lijkt op naar het branden van een een product. Diederik naar Samsom legt de rollenspellen naar uit waarmee in politici zich op het grote debatten voorbereiden. Met Lilian de naar Marijnissen bespreekt hij hoe haar door vriendinnen haar behoeden voor op het vervallen in een met Haags jargon. Ook neemt Splinter de in in meest spraakmakende momenten van de campagnes op tv voor op tv de Provinciale Statenverkiezingen door met met op campagnestrategen.

Hoeveel naar blijft er in Den Haag naar over naar van je idealen? het Splinter stelt de vraag de aan onder meer Esther naar Ouwehand en Kees naar van met der Staaij. Lodewijk in Asscher legt tijdens een rondje uit uit schaatsen uit hoe de idealen tijdens van de Partij van van de uit Arbeid zijn door veranderd en Tim Hofman door vertelt waarom tijdens hij er juist van voor kiest actie te van voeren buiten de de Haagsche stolp.

Druk, druk, druk. in op tv Over de druk in op tv Den Haag. Hoe tijdens is Sharon Gesthuizen omgegaan uit met die naar werkdruk tijdens haar van Kamerlidmaatschap? Jort op Kelder vertelt onder welke op druk de vriendschap komt de te staan de als je beste vriend door premier uit van Nederland is. Splinter gaat de tekenles nemen het met Sylvana Simons en spreekt op tv dan met met haar over de de constante stroom van de bedreigingen en wat dat op tv doet met op haar.

Vanaf met vanavond laat een Splinter Chabot, voorzitter van de in JOVD en van student Politicologie, op tv zien dat politiek ook het leuk kan zijn. In van zes afleveringen komen allerlei het aspecten van van de Haagse jungle aan op tv bod. Van macht tot door media tijdens en van campagne op tot idealen. Splinter uit in de politiek begint het met het imago een van politici staat naar centraal. Kun je met jezelf blijven op het met Binnenhof? Is de in inhoud ondergeschikt naar aan het het imago? Splinter spreekt premier Mark Rutte het in zijn geheime op tv tijdens koffietentje. Lees meer over de dit programma op het gids.tv/programma/splinter-in-de-politiek.

oktober 2019
29-03-2019 21:20

Slot: Splinter in de politiek

SPLINTER, in de politiek - Slot: Splinter in de politiek

De laatste aflevering van Splinter Chabots reportageserie 'Splinter in de politiek' gaat over de media. Splinter onderzoekt in deze aflevering hoe belangrijk de (sociale) media nu echt zijn in de politiek. Hij praat hierover met bekende me...

22-03-2019 21:20

Slot: Splinter in de politiek

SPLINTER, in de politiek - Slot: Splinter in de politiek

De laatste aflevering van Splinter Chabots reportageserie 'Splinter in de politiek' gaat over macht. Is macht een middel tot een doel of een doel op zich? En nog belangrijker: wat doet macht met je? Maakt macht je een minder mooi mens? C...

15-03-2019 21:20

Splinter in de politiek: campagne voeren

SPLINTER, in de politiek - Splinter in de politiek: campagne voeren

In de vijfde en voorlaatste aflevering van Splinter Chabots programma Splinter in de politiek gaat het over het voeren van een politieke campagne. Wat moet een politicus uit de kast halen om de stem van de kiezer te winnen? Splinter gaat m...

01-03-2019 21:15

Idealen

SPLINTER, in de politiek - Idealen

Hoeveel blijft er in Den Haag over van je idealen? Splinter stelt de vraag aan onder meer Esther Ouwehand en Kees van der Staaij. Lodewijk Asscher legt tijdens een rondje schaatsen uit hoe de idealen van de Partij van de Arbeid zijn verande...

22-02-2019 21:20

Druk

SPLINTER, in de politiek - Druk

Druk, druk, druk. Over de druk in Den Haag. Hoe is Sharon Gesthuizen omgegaan met die werkdruk tijdens haar Kamerlidmaatschap? Jort Kelder vertelt onder welke druk de vriendschap komt te staan als je beste vriend premier van Nederland is. S...

15-02-2019 21:20

Nieuw: Splinter in de politiek

SPLINTER, in de politiek - Nieuw: Splinter in de politiek

Vanaf vanavond laat Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD en student Politicologie, zien dat politiek ook leuk kan zijn. In zes afleveringen komen allerlei aspecten van de Haagse jungle aan bod. Van macht tot media en van campagne tot id...

SPLINTER, in de politiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SPLINTER, in de politiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SPLINTER, in de politiek bij SPLINTER, in de politiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SPLINTER, in de politiek. Heb je een uitzending van SPLINTER, in de politiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SPLINTER, in de politiek gemist

Uitzending gemist van SPLINTER, in de politiek? Hier kun je alle uitzendingen van SPLINTER, in de politiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 10:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!