Programma gemist?

Het tijdens is de dag van het naar huwelijk met van Hansje op en Gerrit. Sacha tijdens komt speciaal over uit Amerika. Vlak een op voor de ceremonie ontdekt in Gerrit iets wat door de bruiloft een in gevaar brengt. Soof op tv wil met de door show stoppen, maar is bang naar dat ze naar daarmee op tv ook Victor verliest. Kasper van wil het weer naar goed maken uit met Josine, alleen stelt zij voorwaarden in tijdens die bijna onmogelijk de zijn.

Kasper op woont tijdelijk in op zijn bus op het erf tijdens een van Soof. Josine was namelijk op minder naar begripvol dan hij van had gehoopt. Gerrit laat een Hansje alleen, omdat uit ze wel erg intiem doet door met Eddie. Een het Spaanse furie op tv zorgt ervoor tijdens dat de relatie die Eddie tijdens net met in iedereen uit had opgebouwd gaat wankelen. Soof begint van zelf ook te uit twijfelen of de tijdens uit show nog wel bij haar van past.

Het naar kookprogramma is een succes, maar door Jim is het bezorgd naar dat Soof te ver van zichzelf van af een komt staan. naar Dies maakt voor het schoolfeest naar een bijzondere cake, waardoor van in Kasper en Soof onmiddellijk naar de school moeten. Ze verwijten een elkaar dat door ze tijdens de kinderen verwaarloosd hebben en zeggen tijdens dingen met die nogal wat door consequenties hebben.

Soof heeft haar een een eerste echte opname in de studio met en heeft een met naar bijzondere gast. Haar relatie met Victor door wordt serieuzer. Hij het vindt uit alleen dat een ze werk en privé een gescheiden moeten houden, wat Soof door niet kan. tijdens Hansje confronteert Eddie met op tv zijn ziekte door en Kasper en een Josine storten zich op tv op hun naar nieuwe project: op de bus.

Terwijl de tweeling op tv tijdens ruzie heeft om het op tv buurmeisje, nemen Soof en Kasper op tv ook van afstand van uit elkaar. Victor en op Soof gaan op date om het van succes van de de pilot op tv van het kookprogramma te de vieren. Hansje is van niet door blij dat ze in het programma door door wordt vervangen door Joy. Eddie uit is op tv meer en meer op aanwezig in het leven op tv van Soof en haar familie. uit Kasper koopt, een gestimuleerd een door Eddies vrije geest, een op tv bus.

De met opnames van de door pilotaflevering van Soofs tijdens kookprogramma zorgen voor de nodige in spanning in met de Kooksoof. op Hansje en Gerrit tijdens staan voor een grote verrassing naar als van ze in ondertrouw in gaan. Kasper van weet niet goed wat hij naar wil op met zijn leven en op vindt in Eddie een naar bondgenoot.

De onverwachte gast tijdens op blijkt Eddie, de vader van van Soof, te zijn. Kasper met naar gaat op verzoek van Soof bij op Eddie op langs op om de te kijken wat voor op een man met het is. Ondertussen gaat de Josine weer terug aan tijdens het werk met en heeft op Kasper ook door babydienst. Soof heeft juist het ineens vrije tijd en door Jim stelt voor op tv een tv-kookprogramma een te gaan maken. Bing en op Dies hebben allebei door een crush door op het nieuwe door buurmeisje.

Vanaf de vanavond is van het tweede seizoen van van de Nederlandse dramaserie Soof te de zien. Elke uit zondag de wordt om 22:00 uur een door nieuwe aflevering uitgezonden door op RTL 4. De in belangrijkste personages met zijn dit naar seizoen opnieuw Soof (gespeeld door op tv Lies Visschedijk), haar met ex-partner Kasper (Fedja van uit Hûet) en haar de naar moeder Hansje (Anneke Blok). op tv Een nieuw gezicht is het Victor, producent/regisseur van door Soofs nieuwe het tv-kookprogramma én tevens haar nieuwe naar van lover. Hij wordt gespeeld door naar Robert de Hoog. In het uit nieuwe seizoen op proberen Soof de en Kasper op tv elkaar los te laten, met maar dat is makkelijker het gezegd dan gedaan. Terwijl op Kasper het met leven met een het pasgeboren baby opnieuw uitvindt uit het met Josine (Elise Schaap), is Soof op tv druk in tijdens de uit weer met haar vader. Lees meer een over deze serie op op tijdens gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

oktober 2019
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!