Programma gemist?

Het een is de dag van een het huwelijk van Hansje in en Gerrit. het Sacha komt speciaal uit over door uit Amerika. Vlak voor de door ceremonie ontdekt door Gerrit iets wat de bruiloft naar in een gevaar brengt. Soof naar wil met tijdens de show stoppen, maar van is bang dat uit ze daarmee van ook Victor verliest. Kasper uit wil het weer goed op maken in met Josine, alleen stelt tijdens zij voorwaarden die bijna onmogelijk de naar zijn.

Kasper woont op tv tijdelijk in op zijn bus op het erf op van een Soof. Josine was de namelijk minder tijdens begripvol dan hij op tv had gehoopt. Gerrit de laat Hansje alleen, door omdat ze wel het erg intiem doet met in Eddie. Een Spaanse het furie zorgt ervoor van dat de relatie een die Eddie net met op tv iedereen naar had opgebouwd gaat een wankelen. Soof begint zelf ook te op tv twijfelen met of de show nog wel een het bij haar past.

Het in kookprogramma is een in succes, maar Jim is bezorgd uit dat Soof te van ver door van zichzelf af op komt staan. Dies maakt uit voor het schoolfeest naar een bijzondere cake, met waardoor Kasper en Soof op tv onmiddellijk naar een school moeten. Ze verwijten met elkaar dat van ze tijdens de kinderen verwaarloosd de hebben en zeggen dingen die nogal met wat een consequenties hebben.

Soof met heeft haar uit eerste echte opname in de studio uit en van heeft een naar bijzondere gast. Haar tijdens relatie met Victor wordt serieuzer. Hij door vindt alleen op dat ze werk en een privé gescheiden moeten door houden, door wat Soof niet kan. Hansje de op confronteert Eddie met in zijn ziekte en Kasper en Josine op storten zich het op hun door nieuwe project: de op bus.

Terwijl uit de tweeling ruzie met heeft om op tv het buurmeisje, nemen Soof en op Kasper ook afstand met van elkaar. Victor de en Soof gaan het op date om tijdens het succes van het de pilot van met het kookprogramma op tv te vieren. Hansje in is niet blij dat een ze van in het programma met wordt vervangen door Joy. Eddie uit is meer en meer met het aanwezig in het leven van de Soof en haar op familie. op tv Kasper koopt, gestimuleerd in door Eddies vrije geest, een uit bus.

De uit opnames van op tv de pilotaflevering van Soofs kookprogramma een zorgen voor de de nodige spanning in de uit Kooksoof. Hansje tijdens en een Gerrit staan voor uit een grote verrassing als het ze in ondertrouw gaan. met Kasper op weet niet goed wat een hij wil van met zijn leven en het vindt in Eddie een door bondgenoot.

De tijdens onverwachte gast blijkt Eddie, de tijdens vader door van Soof, te het zijn. Kasper gaat op tijdens verzoek met van Soof bij Eddie langs de op om te naar kijken het wat voor een man het is. het Ondertussen gaat Josine de het weer terug aan het werk een en heeft Kasper door ook babydienst. Soof heeft naar juist ineens vrije in tijd en Jim door met stelt voor een tv-kookprogramma te uit gaan maken. een Bing en Dies hebben een allebei een crush de op het een nieuwe buurmeisje.

Vanaf tijdens vanavond is het tweede seizoen tijdens van de Nederlandse op tv dramaserie Soof te op tv zien. Elke zondag in wordt om door 22:00 uur een uit nieuwe met aflevering uitgezonden op uit RTL 4. De belangrijkste personages zijn op dit seizoen opnieuw Soof in (gespeeld door uit Lies Visschedijk), tijdens haar ex-partner tijdens Kasper (Fedja van met Hûet) en haar moeder naar Hansje (Anneke Blok). Een nieuw op gezicht het is Victor, producent/regisseur van op tv Soofs nieuwe tv-kookprogramma op én door tevens haar nieuwe lover. de Hij wordt gespeeld door een Robert de Hoog. In de het nieuwe het seizoen proberen Soof de en Kasper elkaar los het te laten, maar dat naar uit is makkelijker gezegd dan van gedaan. Terwijl Kasper het leven naar met naar een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met met Josine in (Elise Schaap), is door Soof druk in uit de een weer met haar op tv vader. Lees meer over tijdens deze serie op het gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

juli 2021
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!