Programma gemist?

Het uit is de een dag van het huwelijk van tijdens Hansje en Gerrit. naar Sacha komt speciaal van over het uit Amerika. Vlak voor op de ceremonie ontdekt met Gerrit iets met wat de bruiloft in gevaar door brengt. Soof wil met op de het show stoppen, maar op tv is bang dat de ze daarmee met ook Victor verliest. Kasper wil tijdens het uit weer goed maken tijdens met Josine, alleen stelt op tv zij voorwaarden een die bijna onmogelijk uit zijn.

Kasper woont tijdelijk met de in zijn bus op het een erf van van Soof. Josine was namelijk minder naar begripvol dan een hij op tv had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, op tv in omdat ze wel op erg intiem doet in met Eddie. Een Spaanse furie uit zorgt in ervoor dat de relatie die Eddie het net naar met iedereen had opgebouwd van gaat op wankelen. Soof begint zelf van ook te twijfelen of de met op show nog wel de bij haar past.

Het van kookprogramma is een succes, op maar Jim een is bezorgd dat door Soof te ver van van zichzelf af komt staan. op Dies maakt uit voor het op schoolfeest een bijzondere cake, waardoor uit Kasper op tv en Soof onmiddellijk van naar school moeten. Ze met verwijten elkaar dat uit ze de kinderen verwaarloosd op hebben en zeggen op tv dingen een die nogal de wat consequenties hebben.

Soof het heeft haar eerste echte de opname in de het studio en heeft een met de bijzondere gast. Haar relatie de met Victor wordt serieuzer. Hij naar vindt op alleen dat van ze werk en privé gescheiden het moeten op tv houden, wat Soof niet in kan. Hansje confronteert Eddie met met zijn ziekte op en uit Kasper en Josine het storten zich op hun uit nieuwe project: de in bus.

Terwijl de tweeling op tv ruzie heeft uit om het naar buurmeisje, nemen Soof en in Kasper ook afstand van de elkaar. op Victor en in Soof gaan op date om een het succes van een de pilot het van het kookprogramma de te vieren. Hansje is niet op blij dat ze de in het door programma wordt de vervangen door Joy. Eddie de is meer en op meer aanwezig in in het leven een van Soof en haar familie. tijdens Kasper koopt, gestimuleerd van door het Eddies vrije geest, een van bus.

De van opnames van de pilotaflevering van in Soofs kookprogramma naar zorgen voor met de nodige spanning in de door Kooksoof. Hansje uit en Gerrit staan tijdens voor een een grote verrassing als uit ze in ondertrouw gaan. door Kasper weet de niet goed wat hij een wil met zijn leven door en vindt met in van Eddie een bondgenoot.

De tijdens onverwachte gast blijkt Eddie, de uit van vader van Soof, te zijn. in Kasper gaat op tv op verzoek van Soof op bij Eddie langs op tijdens op om te kijken wat op voor een man naar het is. op Ondertussen gaat Josine weer terug aan uit het werk naar en heeft Kasper van ook babydienst. Soof het heeft juist op ineens vrije tijd op tv en Jim op stelt voor een tv-kookprogramma te naar gaan naar maken. Bing en Dies met hebben allebei uit een crush op het nieuwe het buurmeisje.

Vanaf in vanavond is het de tweede seizoen van de de Nederlandse van dramaserie Soof te zien. Elke zondag op tv in wordt om 22:00 uur een nieuwe tijdens aflevering een uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste tijdens personages zijn dit een seizoen opnieuw Soof in (gespeeld door in Lies Visschedijk), een haar ex-partner Kasper (Fedja een van door Hûet) en haar tijdens moeder Hansje (Anneke Blok). uit Een nieuw gezicht is naar Victor, producent/regisseur de van Soofs nieuwe tv-kookprogramma én tijdens tevens een haar nieuwe lover. in Hij wordt gespeeld van door Robert met de Hoog. In het nieuwe seizoen proberen op tv Soof en Kasper de elkaar los in te laten, maar op tv dat is makkelijker een gezegd dan gedaan. Terwijl in Kasper het leven op tv met een naar pasgeboren baby in opnieuw uitvindt met Josine (Elise een Schaap), is Soof de druk de in de weer op met haar vader. Lees meer over tijdens in deze serie op van gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

november 2020
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!