Programma gemist?

Het door is de dag een van het huwelijk van van Hansje en Gerrit. in Sacha komt speciaal door over van uit Amerika. Vlak voor de ceremonie uit ontdekt Gerrit op iets wat op de bruiloft in gevaar naar brengt. Soof wil een met de van show stoppen, maar is uit bang dat op ze daarmee ook Victor verliest. op tv Kasper wil het de het weer goed maken met met Josine, alleen stelt met zij voorwaarden die op tv bijna onmogelijk met zijn.

Kasper op woont tijdelijk in van zijn bus op het erf het van van Soof. Josine was namelijk minder tijdens van begripvol dan hij had gehoopt. met Gerrit laat Hansje alleen, met omdat ze tijdens wel erg intiem de doet met Eddie. Een op tv Spaanse furie zorgt de ervoor dat de op tv relatie die Eddie de net met door iedereen had opgebouwd gaat op tijdens wankelen. Soof begint zelf de ook te twijfelen of naar de show nog wel door bij haar het past.

Het kookprogramma is tijdens op een succes, maar Jim is bezorgd uit dat Soof te naar ver op tv van zichzelf op af komt staan. tijdens Dies maakt voor op het schoolfeest een bijzondere uit cake, waardoor tijdens Kasper en Soof onmiddellijk naar in school moeten. naar Ze verwijten op tv elkaar dat ze de kinderen verwaarloosd door hebben en op zeggen dingen op die nogal wat consequenties op tv hebben.

Soof door heeft haar eerste echte een opname in met de studio en heeft uit een bijzondere gast. met Haar relatie in met Victor wordt serieuzer. Hij uit de vindt alleen dat ze werk op en privé gescheiden moeten het houden, wat Soof de door niet kan. Hansje confronteert in Eddie met zijn ziekte en van naar Kasper en Josine storten tijdens zich op hun nieuwe tijdens project: de de bus.

Terwijl tijdens de tweeling ruzie door heeft om het buurmeisje, nemen in Soof en Kasper van met ook afstand van elkaar. het Victor en Soof van gaan op date om de het succes van de op tv van pilot van het kookprogramma te door vieren. Hansje van is niet blij dat in ze in het programma door wordt een vervangen door Joy. de Eddie is meer een en meer aanwezig in het naar leven van Soof naar en uit haar familie. op Kasper koopt, gestimuleerd door Eddies een vrije geest, een met bus.

De uit opnames van de pilotaflevering van van Soofs kookprogramma van zorgen een voor de nodige spanning met in de Kooksoof. Hansje tijdens en Gerrit door staan voor een grote op tv verrassing op tv als ze in ondertrouw gaan. door Kasper op weet niet goed wat in hij wil het met zijn leven en vindt in de door Eddie een bondgenoot.

De met onverwachte gast blijkt Eddie, tijdens de vader van op Soof, naar te zijn. Kasper gaat op tv op verzoek van een Soof bij Eddie het langs op tijdens om te kijken op tv wat voor een man tijdens het is. Ondertussen een gaat Josine op tv weer terug aan het werk op en heeft van Kasper ook babydienst. Soof heeft naar juist ineens op vrije tijd het en Jim stelt voor een de een tv-kookprogramma te gaan maken. op Bing en Dies hebben allebei een een crush op op het nieuwe op tv buurmeisje.

Vanaf tijdens vanavond is het op tv tweede seizoen van de Nederlandse met uit dramaserie Soof te zien. tijdens Elke zondag wordt om het 22:00 uur een nieuwe een aflevering uitgezonden op het RTL uit 4. De belangrijkste personages zijn de dit seizoen de opnieuw Soof (gespeeld op tv door Lies Visschedijk), haar ex-partner op tv Kasper (Fedja van de Hûet) tijdens en haar moeder naar Hansje (Anneke Blok). Een in nieuw van gezicht is Victor, producent/regisseur van tijdens Soofs nieuwe tv-kookprogramma én in tevens door haar nieuwe lover. Hij wordt in uit gespeeld door Robert tijdens de Hoog. In het nieuwe seizoen proberen naar Soof en Kasper tijdens met elkaar los te laten, maar het dat is uit makkelijker gezegd dan de gedaan. Terwijl Kasper het met leven met een een pasgeboren baby opnieuw tijdens uitvindt met Josine op (Elise op Schaap), is Soof druk op in de weer met een haar op vader. Lees meer over deze serie op op tv het gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

augustus 2020
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!