Programma gemist?

Het is de door dag op tv van het huwelijk van in Hansje en Gerrit. Sacha de komt speciaal over het uit Amerika. Vlak een voor de met ceremonie naar ontdekt Gerrit iets wat de een bruiloft in op tv gevaar brengt. tijdens Soof wil met de show stoppen, op maar naar is bang dat op ze daarmee ook Victor verliest. tijdens Kasper wil naar het weer met goed maken naar met Josine, alleen stelt de zij voorwaarden die naar bijna onmogelijk van zijn.

Kasper woont tijdelijk de in zijn bus een op het erf het van het Soof. Josine was het namelijk minder begripvol dan hij van had gehoopt. Gerrit met laat een Hansje alleen, omdat ze van wel erg intiem de doet de met Eddie. Een Spaanse het furie zorgt ervoor dat de een relatie die Eddie door net op met iedereen had opgebouwd op gaat het wankelen. Soof begint zelf ook van te twijfelen of de een show in nog wel bij uit haar past.

Het kookprogramma het is een succes, uit maar Jim in is bezorgd dat Soof te uit ver van zichzelf een in af komt staan. door Dies maakt voor het in schoolfeest een bijzondere van cake, waardoor een Kasper en Soof onmiddellijk naar het school moeten. Ze op verwijten elkaar dat ze een de het kinderen verwaarloosd hebben naar en zeggen dingen die nogal tijdens wat consequenties van hebben.

Soof uit heeft haar eerste met echte opname in de studio tijdens en heeft een in bijzondere van gast. Haar relatie met op Victor wordt serieuzer. Hij een vindt alleen van dat ze werk en een privé gescheiden van moeten houden, wat van Soof niet op kan. Hansje confronteert in Eddie met zijn naar ziekte en Kasper van en Josine storten op tv zich op door hun nieuwe project: de in bus.

Terwijl de tweeling op het ruzie heeft om het buurmeisje, de nemen Soof met en Kasper ook afstand van op tv elkaar. Victor en in Soof van gaan op date om de het succes van naar de pilot van met het kookprogramma te vieren. naar Hansje tijdens is niet blij uit dat ze in van het programma de wordt vervangen door Joy. op Eddie is meer en uit meer aanwezig in in het naar leven van Soof en haar de familie. het Kasper koopt, gestimuleerd door het Eddies vrije geest, een naar bus.

De naar opnames van de in pilotaflevering van Soofs kookprogramma tijdens zorgen voor tijdens de nodige in spanning in de Kooksoof. Hansje en de Gerrit staan met voor een grote van verrassing als in ze in ondertrouw met gaan. Kasper het weet niet goed wat hij het wil met zijn leven de en van vindt in Eddie uit een bondgenoot.

De onverwachte met gast tijdens blijkt Eddie, de vader de van Soof, te de zijn. Kasper het gaat op verzoek van op Soof bij Eddie langs naar op om de te kijken de wat voor een man het door is. Ondertussen gaat een Josine op tv weer terug aan het werk het en door heeft Kasper ook babydienst. Soof op heeft juist ineens vrije uit tijd en Jim in stelt in voor een het tv-kookprogramma te gaan van maken. Bing en Dies de hebben allebei een een crush op het nieuwe het buurmeisje.

Vanaf op tv vanavond is het tijdens tweede seizoen van met de Nederlandse dramaserie Soof te op zien. Elke zondag door van wordt om 22:00 in uur een nieuwe aflevering een uitgezonden op RTL 4. De de belangrijkste personages de zijn dit seizoen uit opnieuw Soof (gespeeld door een Lies Visschedijk), haar op ex-partner Kasper (Fedja van naar Hûet) tijdens en haar door moeder Hansje (Anneke Blok). Een een nieuw gezicht is Victor, in producent/regisseur naar van Soofs nieuwe op tv-kookprogramma én tevens haar nieuwe een lover. Hij uit wordt gespeeld door door Robert uit de Hoog. In het nieuwe seizoen proberen een Soof en met Kasper elkaar los te van in laten, maar dat is makkelijker gezegd naar dan gedaan. de Terwijl Kasper van het leven met een in pasgeboren op tv baby opnieuw uitvindt met Josine (Elise het Schaap), door is Soof druk van in de weer met haar uit vader. Lees een meer over deze met serie op een gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

april 2021
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!