Programma gemist?

Het is de de dag van het tijdens huwelijk tijdens van Hansje en Gerrit. Sacha door komt van speciaal over uit Amerika. op Vlak voor de een ceremonie ontdekt Gerrit iets van wat de uit bruiloft door in gevaar brengt. door Soof wil met het de show stoppen, maar is tijdens bang het dat ze daarmee met ook Victor verliest. Kasper van wil het weer goed maken door tijdens met Josine, alleen tijdens stelt zij voorwaarden die bijna onmogelijk van de zijn.

Kasper woont een tijdelijk in zijn met bus door op het erf van met Soof. Josine de was namelijk minder begripvol dan met hij naar had gehoopt. Gerrit laat Hansje van alleen, het omdat ze wel erg intiem doet in met op tv Eddie. Een uit Spaanse furie zorgt ervoor dat de uit relatie op tv die Eddie met net met iedereen met had opgebouwd gaat wankelen. Soof begint op zelf ook uit te twijfelen op of de show naar nog wel bij haar uit past.

Het de kookprogramma is een van succes, maar Jim een is bezorgd dat Soof te door ver naar van zichzelf af komt met staan. Dies maakt in voor het op schoolfeest een bijzondere cake, de waardoor een Kasper en Soof tijdens onmiddellijk naar school met moeten. Ze verwijten elkaar dat op ze de kinderen verwaarloosd van een hebben en zeggen dingen het die nogal wat consequenties op tv hebben.

Soof heeft de haar eerste echte opname een in de naar studio door en heeft een naar bijzondere gast. Haar relatie het met Victor wordt serieuzer. in Hij vindt alleen in dat ze werk door en privé gescheiden moeten op houden, wat op Soof niet kan. een Hansje confronteert Eddie met op zijn ziekte naar en Kasper uit en Josine storten zich op op hun nieuwe project: de op tv de bus.

Terwijl de tweeling met ruzie heeft om van het buurmeisje, nemen naar Soof en uit Kasper ook afstand het van naar elkaar. Victor en Soof op gaan op date om het uit succes van de een pilot van het het kookprogramma te van vieren. Hansje is op niet blij dat een ze in het uit programma een wordt vervangen door Joy. het Eddie is meer in en meer het aanwezig in het tijdens leven van Soof in en haar familie. Kasper koopt, gestimuleerd tijdens door Eddies tijdens vrije geest, een in bus.

De met opnames van de pilotaflevering uit van Soofs kookprogramma de zorgen voor de de nodige spanning in met de op tv Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor op uit een grote verrassing als ze van in ondertrouw gaan. Kasper door weet niet goed door een wat hij wil met met zijn leven en vindt door in Eddie een met bondgenoot.

De onverwachte in gast blijkt Eddie, in de vader in van Soof, tijdens te zijn. Kasper gaat op verzoek in van van Soof bij Eddie in langs op om te door kijken wat door voor een man op het is. Ondertussen gaat Josine op tv weer terug tijdens aan het werk het en heeft van Kasper ook uit babydienst. Soof heeft naar juist ineens vrije tijd en Jim van naar stelt voor een tv-kookprogramma van te gaan een maken. Bing en Dies hebben allebei met een crush op door het in nieuwe buurmeisje.

Vanaf van vanavond is het op tv tweede seizoen van naar de Nederlandse dramaserie de Soof te tijdens zien. Elke zondag naar wordt om 22:00 het uur een nieuwe aflevering uitgezonden in op RTL 4. De belangrijkste tijdens personages zijn dit een seizoen een opnieuw Soof in (gespeeld door Lies Visschedijk), het haar ex-partner Kasper uit (Fedja van met Hûet) en haar moeder in Hansje (Anneke van Blok). Een nieuw gezicht van is Victor, met producent/regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma én een tevens op tv haar nieuwe uit lover. Hij wordt gespeeld het door Robert door de Hoog. In het op tv nieuwe seizoen proberen op Soof en Kasper een elkaar los te laten, maar dat op een is makkelijker gezegd van dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met met een pasgeboren een baby de opnieuw uitvindt met Josine tijdens (Elise op Schaap), is Soof druk in in de weer een met haar uit vader. Lees meer over deze serie naar op het gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

april 2020
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!