Programma gemist?

Het is de de dag van het het huwelijk van uit Hansje en Gerrit. het Sacha komt een speciaal over uit Amerika. Vlak op tv tijdens voor de ceremonie ontdekt Gerrit op iets op tv wat de bruiloft in van gevaar brengt. Soof op wil met op de show stoppen, maar is bang door dat ze daarmee naar ook op tv Victor verliest. Kasper met wil het weer goed maken in met Josine, naar alleen stelt zij voorwaarden in die de bijna onmogelijk uit zijn.

Kasper woont een tijdelijk in zijn een bus naar op het erf van Soof. Josine op was namelijk minder op tv de begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit een door laat Hansje alleen, omdat ze het wel erg op intiem doet met Eddie. de Een Spaanse furie op zorgt ervoor van dat de relatie die een Eddie net met iedereen het had opgebouwd gaat de wankelen. Soof begint naar zelf ook te op tv twijfelen of de de show naar nog wel bij het haar past.

Het het kookprogramma is de een succes, maar Jim is bezorgd op tv dat op Soof te tijdens ver van zichzelf op af komt staan. uit Dies maakt voor het schoolfeest naar een bijzondere cake, van waardoor Kasper de en Soof onmiddellijk het naar school moeten. Ze verwijten de elkaar dat ze de de naar kinderen verwaarloosd hebben door en zeggen dingen die nogal van wat consequenties het hebben.

Soof heeft tijdens haar eerste echte opname uit in naar de studio en het heeft een bijzondere door gast. Haar relatie tijdens met Victor wordt serieuzer. Hij in vindt alleen een dat ze de werk en privé op gescheiden moeten houden, wat een Soof niet kan. op tv Hansje confronteert Eddie met tijdens uit zijn ziekte en Kasper en Josine door met storten zich op hun nieuwe van project: de met bus.

Terwijl de de tweeling ruzie heeft door om door het buurmeisje, nemen Soof van en Kasper op tv ook afstand van elkaar. Victor en met een Soof gaan op date om tijdens het succes met van de in pilot van het kookprogramma te vieren. op tv Hansje is in niet het blij dat ze in het door programma wordt op vervangen door Joy. Eddie op is meer en op meer aanwezig in het in leven op van Soof en een haar familie. Kasper in koopt, gestimuleerd door Eddies met vrije geest, een met bus.

De opnames van een in de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen een naar voor de nodige spanning in de naar Kooksoof. Hansje en het Gerrit staan met voor een het grote verrassing als op tv ze in ondertrouw gaan. Kasper het de weet niet goed wat uit hij wil met het zijn leven en vindt in naar uit Eddie een bondgenoot.

De onverwachte gast de met blijkt Eddie, de naar vader van Soof, te zijn. in Kasper op gaat op verzoek van Soof bij een Eddie langs door op van om te kijken door wat voor een op tv man het is. Ondertussen door gaat Josine weer op tv terug aan het werk en met heeft Kasper ook van babydienst. de Soof heeft juist ineens door vrije tijd door en Jim stelt voor in een uit tv-kookprogramma te gaan op tv maken. Bing en het Dies hebben allebei op een crush op het door nieuwe buurmeisje.

Vanaf op vanavond is het tweede de seizoen van door de Nederlandse naar dramaserie Soof te zien. Elke zondag een wordt om 22:00 op tv uur een nieuwe een aflevering met uitgezonden op RTL naar 4. De belangrijkste personages zijn naar dit seizoen opnieuw de Soof (gespeeld naar door Lies op Visschedijk), haar ex-partner Kasper (Fedja van van op tv Hûet) en haar moeder door Hansje (Anneke de Blok). Een nieuw gezicht is Victor, uit producent/regisseur van het Soofs nieuwe tv-kookprogramma de én tevens haar nieuwe in lover. Hij wordt tijdens gespeeld met door Robert het de Hoog. In het een nieuwe seizoen proberen Soof en Kasper met elkaar los tijdens te op tv laten, maar dat is makkelijker tijdens gezegd dan gedaan. een Terwijl Kasper door het leven met een op tv pasgeboren baby op tv opnieuw uitvindt met Josine door (Elise uit Schaap), is Soof door druk in de weer met tijdens haar vader. Lees de meer over met deze serie op in gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

januari 2020
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!