Programma gemist?

Het van is de dag van het uit huwelijk van het Hansje en Gerrit. Sacha door komt speciaal over de uit Amerika. van Vlak voor de ceremonie het ontdekt uit Gerrit iets wat tijdens de bruiloft een in gevaar brengt. Soof wil met uit de show stoppen, met maar is met bang een dat ze daarmee ook Victor op tv verliest. Kasper in wil het tijdens weer goed maken met Josine, alleen het stelt naar zij voorwaarden die het bijna onmogelijk op zijn.

Kasper woont met tijdelijk in zijn een bus op op tv het erf van Soof. Josine op was uit namelijk minder het begripvol dan hij had van gehoopt. Gerrit laat Hansje van alleen, omdat ze wel op erg intiem de doet met Eddie. naar Een Spaanse furie zorgt op ervoor tijdens dat de relatie die op Eddie net de met iedereen naar had opgebouwd gaat uit wankelen. Soof begint zelf ook te op tv twijfelen tijdens of de show nog wel op bij haar op tv past.

Het kookprogramma met is een succes, maar tijdens met Jim is bezorgd tijdens dat Soof te ver van een zichzelf door af komt staan. Dies maakt voor door het schoolfeest een door uit bijzondere cake, waardoor Kasper en op tv Soof onmiddellijk tijdens naar school in moeten. Ze verwijten elkaar dat ze door een de kinderen verwaarloosd hebben op en zeggen op tv dingen die nogal in wat consequenties hebben.

Soof heeft de haar eerste van echte opname in van de studio en heeft een van bijzondere gast. Haar op relatie met Victor van wordt serieuzer. Hij uit vindt alleen dat op ze werk door en privé gescheiden moeten de houden, op tv wat Soof niet kan. Hansje op tv confronteert Eddie met het zijn ziekte en door Kasper van en Josine storten op tv zich op hun het nieuwe project: de uit bus.

Terwijl de met tweeling uit ruzie heeft om het door buurmeisje, nemen Soof en door Kasper ook afstand van van elkaar. op Victor en Soof tijdens gaan op date om van het op succes van de pilot van het op tv kookprogramma te vieren. het Hansje in is niet blij dat ze door in naar het programma wordt vervangen door met Joy. Eddie in is van meer en meer aanwezig in in het leven het van Soof door en haar familie. Kasper koopt, gestimuleerd van op tv door Eddies vrije met geest, een bus.

De opnames van tijdens de pilotaflevering van door Soofs kookprogramma zorgen uit voor de nodige op spanning in de het Kooksoof. Hansje uit en een Gerrit staan voor een grote verrassing in als met ze in op tv ondertrouw gaan. Kasper weet het niet goed wat van hij wil met met zijn leven en de vindt in Eddie een naar bondgenoot.

De uit onverwachte gast blijkt Eddie, het de vader van Soof, tijdens naar te zijn. Kasper gaat met op verzoek van Soof tijdens bij uit Eddie langs op om te kijken door door wat voor een man het is. van Ondertussen het gaat Josine de weer terug aan het werk en in heeft Kasper in ook babydienst. Soof tijdens heeft juist ineens vrije de tijd en met Jim stelt voor een op tv-kookprogramma een te gaan op tv maken. Bing en Dies een hebben allebei een crush de op het van nieuwe buurmeisje.

Vanaf tijdens vanavond is het tweede seizoen van van de Nederlandse tijdens dramaserie Soof te door uit zien. Elke zondag het wordt om 22:00 in uur een nieuwe aflevering uitgezonden het op uit RTL 4. De belangrijkste personages zijn op tv dit met seizoen opnieuw Soof (gespeeld door door Lies Visschedijk), van haar ex-partner Kasper een (Fedja van Hûet) en haar door moeder Hansje (Anneke door het Blok). Een nieuw op tv gezicht is Victor, tijdens producent/regisseur van Soofs een nieuwe tv-kookprogramma én tevens haar nieuwe met door lover. Hij wordt gespeeld een door Robert de Hoog. In het op tv op tv nieuwe seizoen proberen Soof en tijdens Kasper op tv elkaar los te laten, maar naar dat uit is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl naar Kasper het naar leven naar met een pasgeboren baby opnieuw het uitvindt met uit Josine (Elise Schaap), is Soof tijdens druk in de naar weer in met haar vader. Lees van meer over het deze serie op van gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

mei 2021
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!