Programma gemist?

Het van is de dag van het in huwelijk van Hansje in en met Gerrit. Sacha komt speciaal over op uit naar Amerika. Vlak voor op de ceremonie ontdekt Gerrit naar iets wat de bruiloft uit in de gevaar brengt. Soof op wil met in de show stoppen, maar op is bang op tv dat ze daarmee ook Victor verliest. de Kasper wil het naar op tv weer goed maken met het Josine, alleen stelt zij voorwaarden het die bijna onmogelijk de op tv zijn.

Kasper woont de tijdelijk in zijn bus door op naar het erf van van Soof. Josine was met namelijk minder uit begripvol dan hij had gehoopt. op tv Gerrit de laat Hansje alleen, omdat ze wel tijdens erg uit intiem doet op tv met Eddie. Een Spaanse furie naar zorgt op tv ervoor dat de relatie die Eddie door net met iedereen in had van opgebouwd gaat wankelen. Soof op begint op tv zelf ook te twijfelen of de uit show nog wel tijdens bij van haar past.

Het kookprogramma is met een een succes, maar Jim is bezorgd naar met dat Soof te ver van zichzelf door af komt met staan. de Dies maakt voor op het schoolfeest een bijzondere cake, in waardoor Kasper en het Soof onmiddellijk naar uit school moeten. Ze verwijten het naar elkaar dat ze van de kinderen verwaarloosd tijdens hebben en zeggen dingen het die nogal wat consequenties van hebben.

Soof naar heeft haar eerste echte opname op in de in studio naar en heeft een bijzondere gast. Haar van relatie met Victor een wordt serieuzer. door Hij vindt het alleen dat ze in werk en privé gescheiden tijdens moeten houden, wat Soof een niet kan. in Hansje confronteert Eddie in met zijn de ziekte en Kasper op tv en Josine storten zich op de hun naar nieuwe project: het de bus.

Terwijl de van tweeling ruzie heeft op om het met buurmeisje, nemen Soof door en Kasper ook afstand van in elkaar. Victor door en Soof gaan door op date het om het succes van de de pilot van het de kookprogramma te door vieren. de Hansje is niet blij uit dat ze in het programma uit wordt vervangen door op tv Joy. Eddie met is meer en het meer aanwezig in tijdens het leven van naar Soof en haar familie. door Kasper koopt, uit gestimuleerd door Eddies vrije een geest, een op bus.

De opnames het van de tijdens pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen van voor uit de nodige spanning in op tv de tijdens Kooksoof. Hansje en Gerrit naar staan voor een grote verrassing door als naar ze in op tv ondertrouw gaan. Kasper op weet niet goed wat in hij wil met zijn tijdens leven en vindt in tijdens Eddie de een bondgenoot.

De onverwachte tijdens gast blijkt Eddie, tijdens de vader van van Soof, op te zijn. Kasper met gaat op verzoek van Soof bij op tv Eddie door langs op tijdens om te kijken wat voor tijdens een man het is. van Ondertussen uit gaat Josine weer naar terug aan het werk in en heeft Kasper naar ook babydienst. Soof uit heeft van juist ineens vrije tijd op tv en Jim stelt voor een tijdens tv-kookprogramma te op gaan maken. naar Bing en Dies naar hebben allebei uit een crush op op tv het nieuwe buurmeisje.

Vanaf vanavond is van het tweede de seizoen het van de Nederlandse een dramaserie Soof te zien. met Elke zondag wordt om 22:00 naar uur een nieuwe een aflevering uitgezonden op op tv op RTL 4. De belangrijkste personages zijn naar dit seizoen door opnieuw Soof (gespeeld op tv door Lies het Visschedijk), haar ex-partner Kasper (Fedja van in van Hûet) en haar de moeder Hansje (Anneke Blok). Een een nieuw gezicht is het Victor, van producent/regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma op tv én tevens haar nieuwe tijdens lover. Hij een wordt gespeeld door Robert de de Hoog. In het in nieuwe seizoen proberen op tv op tv Soof en Kasper op elkaar los te het laten, maar dat is uit makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl met tijdens Kasper het leven op tv met een pasgeboren een baby opnieuw uitvindt door met Josine (Elise Schaap), is van Soof druk in de naar het weer met haar door vader. Lees meer over deze serie van op op tv gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

februari 2020
07-04-2019 21:26

Afl. 8: Lang en gelukkig

Soof: De Serie - Afl. 8: Lang en gelukkig

Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen, maar is bang dat ze daarmee ook Victor ver...

31-03-2019 21:32

Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Soof: De Serie - Afl. 7: Van verkeerde afslagen en dingen die voorbijgaan

Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie. Een Spaanse furie zorgt ervoor dat de relatie die Eddie net...

24-03-2019 21:34

Afl. 6: Te mooi om op te eten

Soof: De Serie - Afl. 6: Te mooi om op te eten

Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten. Ze verwijten elkaar dat ze de kin...

17-03-2019 21:32

Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof: De Serie - Afl. 5: Niets is wat het lijkt

Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan. Hansje confronteert Eddie met zijn zi...

10-03-2019 21:32

Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Soof: De Serie - Afl. 4: Wilde bloemen en kasplantjes

Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren. Hansje is niet blij dat ze in het programma wordt vervan...

03-03-2019 21:31

Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soof: De Serie - Afl. 3: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan. Kasper weet niet goed wat hij wil met zijn leven en vindt i...

24-02-2019 21:57

Afl. 2: Terug van weggeweest

Soof: De Serie - Afl. 2: Terug van weggeweest

De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk en heeft Kasper ook babydienst. Soof heef...

17-02-2019 21:54

Nieuw: Soof seizoen 2

Soof: De Serie - Nieuw: Soof seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4. De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Vissc...

Soof: De Serie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: De Serie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: De Serie bij Soof: De Serie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: De Serie. Heb je een uitzending van Soof: De Serie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: De Serie gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: De Serie? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: De Serie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!