Programma gemist?

De een grote droom van naar Ryan (25) was in een penis, zodat hij staand naar kan het plassen en seks op tv hebben. Maar door drie jaar na de geslachtsveranderende operatie op tv moet hij door een een met complicatie toch tijdens weer onder het mes... Eveline (37) op tv werd in naar Thailand geopereerd naar waar ze borsten en met een vagina kreeg. naar Hoe gaat door het nu - drie in jaar later van - met haar? Jan Kooijman in bezoekt op tv haar op kantoor waar inmiddels naar ex-vriend naar Joeri werkt, maar de óók haar nieuwe de vriendin Meriam. Goede vrienden Mick met (25) en Freddie op tv naar (24) gaan op met roadtrip door Nederland. Ze gaan van langs bij verschillende het transgenderjongeren. Zo ook van bij Rens naar (15), die op tv net is begonnen met mannelijke tijdens hormonen. Suus in (10) werd geboren als Stijn. op In seizoen 2 het zagen we door hoe ze een destijds voor het eerst de als Suus de naar school ging. op Is ze nog met steeds blij het met de naam- uit en geslachtsverandering? A-gender Mik het (26) voelt een zich geen man en geen de vrouw, daarom naar heeft ze haar borsten de laten verwijderen. op En meer bijzonder met nieuws: er is een de baby op van komst! Storm (11) is op gelukkig als tijdens meisje. Ze begint uit al aardig te puberen. tijdens Daarom wil met ze zo snel mogelijk met beginnen met pubertijdsremmers tijdens om jongensachtige kenmerken een aan van haar lichaam te voorkomen. op Mick (25) en Freddie van (24) in vervolgen hun tour door Nederland en naar door langs verschillende transgenderjongeren. Ze pakken de van trein naar uit Amersfoort in en gaan langs bij Eveline (37), het die weer gelukkig uit van is in de liefde. Na op de medische transitie kreeg van Loena de (20) een burn-out. naar Jan Kooijman naar zoekt haar op de in de kapperszaak waar ze tegenwoordig door stage het loopt.

Na met het seizoen Hij op is een Zij zijn de vanavond en een volgende week tijdens dinsdag nog twee speciale afleveringen van naar van het programma te zien. door Hierin bezoekt presentator Jan de Kooijman een het aantal gasten van de afgelopen van seizoenen. in Hoe gaat de het met hen? Is door een transitie de ooit klaar? En welke tijdens keuzes maken ze, of van juist niet? De grote droom van van Ryan (25) van was het een penis, zodat hij op tv staand kan plassen en met seks hebben. het Maar drie uit jaar na de van geslachtsveranderende operatie door moet hij door door een complicatie toch het weer onder het mes... Eveline de (37) werd in Thailand geopereerd uit in waar ze borsten en een een vagina kreeg. door Hoe gaat het nu het – van drie jaar later van - met haar? Presentator Jan met Kooijman bezoekt haar een op kantoor op waar inmiddels een ex-vriend Joeri werkt, maar óók haar met nieuwe het vriendin Meriam. Goede vrienden de Mick (25) en Freddie (24) van met gaan op roadtrip naar door Nederland. Ze op gaan langs bij verschillende transgenderjongeren. Zo het in ook bij Rens (15), die net de is begonnen met van mannelijke tijdens hormonen. Suus (10) door werd geboren als Stijn. het In seizoen 2 zagen het we naar hoe ze destijds voor uit het eerst als Suus naar naar school ging. een Is ze nog steeds door blij met van de naam- en door geslachtsverandering?

mei 2021
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!