Programma gemist?

De grote droom uit van door Ryan (25) was een penis, tijdens zodat hij het staand op kan plassen en op seks hebben. Maar uit drie jaar na de uit geslachtsveranderende operatie moet hij door op op een complicatie toch in weer onder het in mes... Eveline (37) werd naar in Thailand geopereerd waar van ze borsten en op tv een vagina kreeg. op Hoe gaat het nu door - drie de jaar later - naar met haar? op tv Jan Kooijman op bezoekt haar op kantoor waar inmiddels op tv ex-vriend het Joeri werkt, maar uit óók haar nieuwe vriendin naar Meriam. Goede vrienden Mick een (25) en Freddie op tv (24) gaan door op roadtrip door op tv Nederland. uit Ze gaan langs bij verschillende transgenderjongeren. de Zo ook op bij Rens (15), die op net is begonnen door met mannelijke door hormonen. Suus (10) werd tijdens op geboren als Stijn. In seizoen 2 in zagen we hoe tijdens ze destijds voor het het eerst als tijdens in Suus naar school ging. in Is ze nog steeds blij uit de met de naam- en geslachtsverandering? A-gender in tijdens Mik (26) voelt zich met geen man en geen de vrouw, daarom heeft tijdens ze haar borsten laten tijdens verwijderen. En met meer bijzonder nieuws: een er tijdens is een baby op in komst! Storm (11) is gelukkig van als meisje. Ze naar begint al uit aardig te op tv puberen. Daarom wil ze zo in snel op tv mogelijk beginnen met met pubertijdsremmers om jongensachtige kenmerken aan in haar lichaam met te voorkomen. van Mick (25) uit en Freddie (24) vervolgen de hun tour door Nederland en op langs verschillende transgenderjongeren. op tv Ze naar pakken de trein het naar Amersfoort en gaan langs in bij Eveline uit (37), die naar weer gelukkig met is in de liefde. Na een de medische transitie kreeg op op Loena (20) een burn-out. uit Jan Kooijman zoekt haar op met in de kapperszaak van waar door ze tegenwoordig door stage loopt.

Na het het seizoen Hij het is een Zij zijn van vanavond en op tv volgende week van dinsdag nog twee speciale afleveringen van in het het programma te een zien. Hierin bezoekt presentator Jan uit Kooijman de een aantal gasten van tijdens de afgelopen seizoenen. Hoe gaat naar het met een hen? Is een een transitie uit ooit klaar? En welke keuzes maken door ze, of uit juist niet? De de grote droom van Ryan (25) tijdens tijdens was een penis, zodat hij staand uit kan een plassen en seks hebben. Maar naar drie jaar het na de op geslachtsveranderende operatie moet met hij door het een complicatie toch weer onder het op tv mes... Eveline (37) uit werd in Thailand geopereerd naar waar ze naar borsten van en een vagina een kreeg. Hoe gaat het met nu – drie met jaar later - een met haar? een Presentator Jan Kooijman bezoekt haar op tv op kantoor waar in inmiddels uit ex-vriend Joeri werkt, maar óók haar het door nieuwe vriendin Meriam. Goede vrienden Mick het (25) in en Freddie (24) gaan op roadtrip door door uit Nederland. Ze gaan langs een bij verschillende transgenderjongeren. Zo met ook bij door Rens van (15), die net is door begonnen met mannelijke op tv hormonen. Suus (10) uit werd geboren als Stijn. In seizoen van door 2 zagen we hoe de ze destijds in voor het eerst als tijdens Suus naar school ging. een Is naar ze nog steeds in blij met de de naam- en geslachtsverandering?

oktober 2019
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!