Programma gemist?

De grote uit droom op tv van Ryan (25) was de een penis, zodat hij staand de kan het plassen en seks hebben. Maar in naar drie jaar na de naar geslachtsveranderende operatie moet hij door naar een complicatie op toch weer in onder het tijdens mes... Eveline (37) werd in naar Thailand geopereerd waar naar ze de borsten en een het vagina kreeg. Hoe het gaat het nu op - drie jaar later - met met haar? een Jan Kooijman bezoekt haar op op kantoor waar in inmiddels ex-vriend Joeri werkt, uit maar tijdens óók haar een nieuwe vriendin Meriam. Goede van vrienden Mick het (25) en Freddie (24) in gaan op roadtrip door in Nederland. Ze een gaan langs van bij verschillende transgenderjongeren. het Zo ook bij Rens op (15), die naar net is begonnen met mannelijke hormonen. uit Suus (10) werd op geboren als Stijn. in naar In seizoen 2 zagen op we hoe op ze destijds voor het een eerst als Suus naar school uit ging. Is uit ze nog het steeds blij met de naam- met en naar geslachtsverandering? A-gender Mik een (26) voelt zich geen man tijdens en geen de vrouw, daarom heeft door ze door haar borsten laten tijdens verwijderen. En meer naar bijzonder nieuws: er is een baby tijdens op komst! Storm op (11) is gelukkig een als meisje. van Ze begint al aardig op te puberen. Daarom op wil ze zo van snel op tv mogelijk beginnen met pubertijdsremmers met om jongensachtige kenmerken aan uit haar lichaam te de voorkomen. naar Mick (25) en op Freddie (24) vervolgen hun in tour door Nederland het en langs verschillende transgenderjongeren. tijdens Ze pakken in de naar trein naar Amersfoort en gaan langs uit op tv bij Eveline (37), die weer het gelukkig met is in de liefde. Na met de van medische transitie kreeg Loena (20) een het burn-out. Jan Kooijman de van zoekt haar op in in de kapperszaak waar ze in tegenwoordig stage in loopt.

Na het seizoen met Hij is een van het Zij zijn vanavond en naar volgende week dinsdag nog met twee op tv speciale afleveringen van het programma te van zien. met Hierin bezoekt door presentator Jan Kooijman een aantal gasten met van in de afgelopen seizoenen. Hoe gaat uit het met het hen? in Is een transitie ooit klaar? op tv En welke op keuzes maken ze, een of juist niet? De grote droom de van Ryan uit (25) was een op penis, zodat de hij staand kan door plassen en met seks hebben. Maar drie jaar in na door de geslachtsveranderende operatie in moet hij door een met complicatie toch weer onder het op tv mes... Eveline (37) werd tijdens in in Thailand geopereerd waar ze een borsten tijdens en een vagina kreeg. Hoe gaat op het nu van – drie jaar van later - het met haar? door Presentator Jan Kooijman bezoekt haar op uit kantoor op tv waar inmiddels ex-vriend het Joeri werkt, maar óók haar met nieuwe op tv vriendin Meriam. Goede vrienden de Mick (25) en Freddie (24) tijdens gaan op naar roadtrip door Nederland. met Ze gaan uit langs bij verschillende een transgenderjongeren. Zo ook bij Rens door (15), die net uit is begonnen op tv met mannelijke de hormonen. Suus (10) de werd geboren als Stijn. In met seizoen met 2 zagen we hoe ze destijds een voor op het eerst de als Suus naar school ging. op Is naar ze nog steeds met blij met de naam- en het geslachtsverandering?

januari 2021
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!