Programma gemist?

De grote op tv droom van Ryan van (25) naar was een penis, zodat uit hij staand kan plassen in en seks hebben. door Maar drie naar jaar na de geslachtsveranderende operatie tijdens moet met hij door tijdens een complicatie toch weer de onder het mes... Eveline het (37) werd in Thailand door geopereerd waar ze op borsten en de een vagina kreeg. Hoe een gaat het nu naar - drie jaar de later met - met haar? de Jan Kooijman bezoekt haar op in het kantoor waar inmiddels ex-vriend Joeri werkt, een maar óók op tv haar nieuwe uit vriendin Meriam. Goede vrienden op Mick (25) en Freddie van (24) gaan uit op roadtrip door Nederland. op Ze gaan langs de bij verschillende door transgenderjongeren. Zo ook bij het Rens (15), die op tv net de is begonnen met met mannelijke hormonen. Suus (10) werd in geboren tijdens als Stijn. In seizoen 2 door zagen in we hoe een ze destijds voor het uit eerst als een Suus naar school ging. Is ze tijdens uit nog steeds blij met de naam- het en naar geslachtsverandering? A-gender de Mik (26) voelt zich een geen man en naar geen vrouw, daarom op tv heeft ze met haar borsten laten verwijderen. tijdens En meer in bijzonder nieuws: er is een uit baby op door komst! Storm de (11) is gelukkig als de meisje. Ze begint al aardig naar een te puberen. Daarom wil uit ze zo door snel mogelijk beginnen met pubertijdsremmers uit om jongensachtige kenmerken op aan haar van lichaam te op voorkomen. Mick (25) en Freddie (24) een op tv vervolgen hun tour op tv door Nederland en langs de verschillende transgenderjongeren. Ze pakken de in trein naar uit Amersfoort in en gaan langs bij Eveline (37), op die van weer gelukkig is in de van liefde. Na in de uit medische transitie kreeg Loena (20) in een burn-out. Jan het Kooijman door zoekt haar op in de in kapperszaak waar ze van tegenwoordig stage op tv loopt.

Na het een seizoen Hij is de een een Zij zijn vanavond en tijdens volgende week met dinsdag nog twee de speciale afleveringen van het programma te op tv in zien. Hierin bezoekt presentator Jan het Kooijman een aantal een gasten van de met afgelopen seizoenen. Hoe in gaat het met naar hen? Is een van transitie ooit klaar? door En welke keuzes naar maken ze, naar of juist niet? De grote tijdens droom van Ryan een (25) het was een penis, het zodat hij staand kan op tv plassen en seks naar hebben. Maar drie in jaar na een de geslachtsveranderende operatie de moet hij door tijdens een complicatie toch weer onder uit het mes... Eveline (37) in werd in een Thailand geopereerd tijdens waar ze borsten uit en een vagina kreeg. Hoe gaat met het nu – tijdens drie jaar van later een - met haar? Presentator Jan Kooijman door bezoekt haar door op uit kantoor waar inmiddels tijdens ex-vriend Joeri werkt, maar de óók haar nieuwe vriendin de Meriam. Goede vrienden Mick door (25) een en Freddie (24) gaan op roadtrip de door het Nederland. Ze gaan langs tijdens bij verschillende transgenderjongeren. Zo uit ook bij tijdens Rens tijdens (15), die net is begonnen met tijdens mannelijke het hormonen. Suus (10) tijdens werd geboren als het Stijn. In seizoen 2 zagen het we op tv hoe ze destijds voor het eerst met uit als Suus naar door school ging. Is ze nog steeds het blij met uit de naar naam- en geslachtsverandering?

september 2020
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!