Programma gemist?

De grote droom door van op Ryan (25) was een het penis, in zodat hij staand kan plassen en de seks hebben. Maar een drie jaar uit na de geslachtsveranderende uit operatie moet hij door op een complicatie toch de door weer onder het mes... Eveline op tv (37) werd in uit Thailand geopereerd waar in ze borsten het en een vagina kreeg. op tv Hoe gaat het nu het - tijdens drie jaar later met - met een haar? Jan Kooijman bezoekt met haar op in kantoor waar inmiddels ex-vriend Joeri met werkt, maar óók haar door nieuwe met vriendin Meriam. Goede vrienden op Mick van (25) en Freddie (24) gaan van op roadtrip door Nederland. uit het Ze gaan langs bij verschillende transgenderjongeren. op Zo ook tijdens bij Rens (15), die op net is begonnen met met mannelijke op hormonen. Suus (10) met werd geboren het als Stijn. In naar seizoen 2 met zagen we hoe op tv ze destijds voor een het eerst als Suus met naar school ging. door Is ze nog op steeds blij de met de naam- en op geslachtsverandering? A-gender Mik (26) voelt op zich geen man het en in geen vrouw, daarom heeft het ze haar borsten een laten de verwijderen. En meer bijzonder nieuws: er de is een baby uit op komst! Storm een (11) naar is gelukkig als naar meisje. Ze de begint al aardig te puberen. Daarom tijdens wil door ze zo snel door mogelijk beginnen het met pubertijdsremmers om jongensachtige kenmerken naar aan uit haar lichaam te op tv voorkomen. Mick (25) en Freddie (24) door vervolgen een hun tour door Nederland en op tv op langs verschillende transgenderjongeren. Ze pakken de op trein naar van Amersfoort en gaan langs naar bij Eveline naar (37), die weer gelukkig een is in op de liefde. Na door de met medische transitie kreeg Loena door (20) een burn-out. Jan door Kooijman zoekt het haar op uit in de kapperszaak waar ze tegenwoordig van stage naar loopt.

Na het seizoen tijdens Hij is een met Zij zijn met vanavond tijdens en volgende week dinsdag nog de twee speciale afleveringen tijdens van het de programma te zien. Hierin op bezoekt in presentator Jan Kooijman een aantal op tv gasten van de afgelopen op seizoenen. op Hoe gaat het met naar hen? Is een met transitie tijdens ooit klaar? En welke keuzes maken op tv ze, of op tv juist niet? De grote droom in van Ryan tijdens (25) op tv was een penis, zodat hij in staand kan plassen met en seks hebben. op tv Maar drie een jaar na de door geslachtsveranderende operatie moet op tv hij door een complicatie toch tijdens weer uit onder het van mes... Eveline (37) werd het in Thailand geopereerd waar op ze borsten en een vagina tijdens kreeg. Hoe gaat de het in nu – drie jaar later met met - met haar? Presentator het Jan Kooijman tijdens bezoekt haar op kantoor waar inmiddels op een ex-vriend Joeri werkt, maar óók haar de nieuwe vriendin door Meriam. Goede vrienden Mick een (25) en Freddie door (24) de gaan op roadtrip met door Nederland. Ze gaan de langs bij naar verschillende transgenderjongeren. Zo ook bij Rens door (15), die door net naar is begonnen met mannelijke hormonen. Suus uit (10) werd geboren de als uit Stijn. In seizoen 2 zagen we het tijdens hoe ze destijds voor de het eerst het als Suus naar school ging. op Is ze nog het steeds door blij met de naam- en op geslachtsverandering?

mei 2020
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!