Programma gemist?

De met grote droom naar van Ryan (25) was met een penis, zodat hij uit staand kan plassen de en het seks hebben. Maar drie jaar in na de in geslachtsveranderende operatie op moet hij door een complicatie op toch weer onder in het mes... Eveline in (37) werd in tijdens Thailand geopereerd waar door ze uit borsten en een vagina kreeg. door Hoe gaat het in nu - drie jaar in later een - met haar? Jan Kooijman door bezoekt haar op in kantoor waar in inmiddels ex-vriend Joeri in werkt, maar óók haar met nieuwe vriendin door Meriam. Goede vrienden Mick op tv (25) en naar Freddie (24) gaan op op door roadtrip door Nederland. Ze naar gaan langs bij verschillende transgenderjongeren. op tv Zo ook bij naar Rens uit (15), die net is tijdens begonnen met het mannelijke hormonen. Suus (10) het werd tijdens geboren als Stijn. In seizoen met 2 tijdens zagen we hoe ze destijds voor een het eerst als tijdens tijdens Suus naar school op ging. Is ze nog steeds tijdens blij met de op tv naam- en geslachtsverandering? A-gender naar Mik (26) het voelt zich tijdens geen man en geen de vrouw, daarom op heeft ze haar borsten laten tijdens verwijderen. En op meer bijzonder nieuws: er met is een het baby op het komst! Storm (11) is op tv gelukkig als meisje. Ze de door begint al aardig te puberen. Daarom van wil in ze zo snel mogelijk op tv beginnen met pubertijdsremmers om het jongensachtige op kenmerken aan uit haar lichaam te voorkomen. Mick (25) op tv en Freddie door (24) vervolgen hun tour van door Nederland in en langs verschillende transgenderjongeren. door op Ze pakken de trein naar het Amersfoort door en gaan langs bij Eveline (37), tijdens die weer gelukkig naar is in de uit liefde. Na een de medische transitie naar kreeg Loena op tv (20) een burn-out. Jan Kooijman een zoekt haar naar op in met de kapperszaak waar ze tegenwoordig een stage de loopt.

Na met het seizoen op Hij is een Zij zijn vanavond de en in volgende week door dinsdag nog twee het speciale afleveringen van het naar programma te zien. Hierin bezoekt in presentator Jan een Kooijman in een aantal gasten van in de afgelopen seizoenen. Hoe gaat de het met van hen? van Is een transitie ooit het klaar? En welke keuzes tijdens maken ze, of naar juist niet? De grote van droom de van Ryan (25) was de een penis, zodat hij staand het kan plassen en naar seks hebben. Maar van drie op jaar na de het geslachtsveranderende operatie moet hij een door een complicatie toch een de weer onder het mes... Eveline (37) werd met in Thailand met geopereerd waar ze de borsten en een vagina met de kreeg. Hoe gaat het de nu – drie uit jaar later - met met haar? Presentator Jan Kooijman in met bezoekt haar op de kantoor waar inmiddels ex-vriend op tv Joeri werkt, van maar óók haar nieuwe vriendin Meriam. Goede een vrienden Mick (25) op en met Freddie (24) gaan op op tv roadtrip door Nederland. Ze het in gaan langs bij verschillende transgenderjongeren. Zo een ook bij uit Rens (15), die op tv net een is begonnen met met mannelijke hormonen. Suus (10) werd geboren als van door Stijn. In seizoen 2 het zagen we naar hoe ze destijds voor het eerst het door als Suus naar tijdens school ging. Is ze op nog steeds uit blij met de naam- van en geslachtsverandering?

juli 2021
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!