Programma gemist?

De naar grote droom in van Ryan (25) was een door penis, zodat uit hij staand kan plassen en tijdens seks hebben. een Maar drie jaar na op tv de het geslachtsveranderende operatie moet hij door het een complicatie een toch weer onder het het in mes... Eveline (37) werd in het Thailand geopereerd de waar ze borsten met en een vagina in kreeg. Hoe gaat van het nu - op drie jaar later - met tijdens haar? Jan tijdens Kooijman door bezoekt haar op kantoor waar inmiddels de ex-vriend Joeri werkt, door maar óók met haar nieuwe vriendin door Meriam. Goede vrienden Mick met van (25) en Freddie (24) door gaan op roadtrip door Nederland. naar Ze gaan met langs bij een verschillende transgenderjongeren. Zo ook bij op tv Rens tijdens (15), die net een is begonnen met mannelijke hormonen. in Suus (10) werd naar van geboren als Stijn. In seizoen het 2 zagen we hoe uit ze destijds voor in het eerst uit als door Suus naar school ging. de Is ze nog steeds blij naar de met de naam- en geslachtsverandering? A-gender met Mik (26) met voelt zich geen naar man en geen op vrouw, daarom heeft ze de haar borsten het laten verwijderen. naar En meer bijzonder op nieuws: er is door een baby in op komst! Storm (11) door is gelukkig als meisje. een Ze begint op tv al aardig te puberen. door Daarom wil in ze zo snel mogelijk beginnen met tijdens met pubertijdsremmers om van jongensachtige kenmerken aan haar lichaam te een voorkomen. Mick naar (25) en het Freddie (24) vervolgen hun door tour door op Nederland en langs verschillende transgenderjongeren. tijdens Ze pakken in de trein met naar Amersfoort en gaan langs op een bij Eveline (37), die weer een gelukkig is in de een liefde. in Na de medische transitie door kreeg tijdens Loena (20) een burn-out. Jan een Kooijman zoekt haar op tv op in op tv de kapperszaak waar ze de tegenwoordig van stage loopt.

Na het seizoen een Hij is een op Zij zijn uit vanavond en van volgende week op dinsdag nog twee speciale afleveringen op van het programma met te zien. Hierin op tv bezoekt presentator Jan Kooijman op een op tv aantal gasten van de afgelopen in op tv seizoenen. Hoe gaat het met de hen? Is een transitie tijdens ooit klaar? in En welke tijdens keuzes maken ze, of naar juist niet? De grote tijdens droom van Ryan (25) op tv was een penis, naar zodat hij door staand met kan plassen en seks hebben. Maar tijdens drie van jaar na de geslachtsveranderende operatie op tv moet hij de door een door complicatie toch weer van onder het mes... Eveline met (37) werd in Thailand door geopereerd op waar ze borsten en een naar vagina kreeg. Hoe gaat op de het nu – drie jaar uit later - met het haar? Presentator door Jan Kooijman de bezoekt haar op kantoor tijdens waar inmiddels ex-vriend Joeri werkt, tijdens maar óók haar naar een nieuwe vriendin Meriam. Goede vrienden Mick uit (25) en Freddie (24) het gaan op op tv roadtrip door naar Nederland. Ze gaan langs uit bij een verschillende transgenderjongeren. Zo ook bij op tv Rens uit (15), die net is begonnen met van mannelijke op tv hormonen. Suus (10) werd geboren door als Stijn. In met seizoen 2 in zagen we hoe tijdens ze destijds uit voor het eerst als Suus de naar het school ging. Is uit ze nog steeds blij met de het naam- en een geslachtsverandering?

maart 2021
26-02-2019 20:25

Hij is een Zij: hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Hij is een Zij: hoe is het nu met?

De grote droom van Ryan (25) was een penis, zodat hij staand kan plassen en seks hebben. Maar drie jaar na de geslachtsveranderende operatie moet hij door een complicatie toch weer onder het mes... Eveline (37) werd in Thailand geopereerd w...

19-02-2019 20:25

Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Hij is een Zij: hoe is het nu met? - Nieuw: Hij is een Zij - hoe is het nu met?

Na het seizoen Hij is een Zij zijn vanavond en volgende week dinsdag nog twee speciale afleveringen van het programma te zien. Hierin bezoekt presentator Jan Kooijman een aantal gasten van de afgelopen seizoenen. Hoe gaat het met hen? Is ee...

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij: hoe is het nu met? bij Hij is een Zij: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!