Programma gemist?

Vanavond de is het tijdens vierde en laatste deel naar van de duitse met historische documentaireserie het 'Het leven van Hitler - een tijdens uit blauwdruk voor dictators'. Dit laatste deel gaat door over de het periode 1939 -1945. Hitlers door euthanasieprogramma stuit naar op verzet in van de Kerk, maar de in vernietiging van door joden wordt met op industriële schaal door aangepakt. De een meeste Duitsers zijn op de hoogte de van deze misdaden, op op maar weigeren ze te de erkennen. Intussen nemen Hitlers nederlagen op tv in aantal toe, naar maar zelfs op tv na D-Day weigert naar hij zich over de te van geven. Pas wanneer de Russen 500 de meter een van zijn naar bunker staan, aanvaardt hij de totale in van nederlaag.

Beschermd door het een Hitler-Stalin-verdrag tijdens valt Hitler Polen tijdens binnen, waarop Groot-Brittannië en Frankrijk een hem op de oorlog het verklaren. Het westen is echter passief uit het en een groot deel de van Europa het raakt onder Duitse tijdens controle. Hitler bereikt tijdens de top van de militaire de macht. In het oosten op tv daarentegen op tv spelen de enorme afstanden, de van onbeperkte op mankracht van het op Rode Leger het en vooral de met zeer koude winter naar in Rusland hem een parten.

Aan het uit begin van het de jaren 30 wint door de NSDAP bij elke de verkiezing meer kiezers. de Hitler wordt benoemd op tot Rijkskanselier en op zijn tijdens macht wordt door onbeperkt. Hij vergaart op tv fortuinen en verbergt zijn privéleven tijdens in naar Obersalzberg.

Vanaf vanavond van is in de vierdelige Duitse historische documentaireserie van 'Het leven van een Hitler, een op tv blauwdruk voor dictators' naar elke woensdag in om 20:25 uur te zien tijdens op NPO 2. De serie in toont meer dan het met ooit hoe het dagelijkse Europese tijdens leven er een uit zag tussen 1889 en door 1945. naar Met veel op tv archiefbeelden wordt het een leven van Hitler in beeld tijdens gebracht, van zijn op jeugd naar tot zijn dood. De internationale documentaire op tv was het van afgelopen jaar al van in het buitenland te zien. met Deel één gaat door naar over de periode op tv waarin Hitler perioden op krijgt op de middelbare school het en in als gevangene Mein Kampf uit schrijft. Lees meer over de rest door op tv van de documentaireserie het op gids.tv/programma/het-leven-van-hitler-een-blauwdruk-voor-dictators.

oktober 2019
13-03-2019 20:25

Slot: Het leven van Hitler

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators - Slot: Het leven van Hitler

Vanavond is het vierde en laatste deel van de duitse historische documentaireserie 'Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators'. Dit laatste deel gaat over de periode 1939 -1945. Hitlers euthanasieprogramma stuit op verzet van de ...

06-03-2019 20:25

1938 -1943

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators - 1938 -1943

Beschermd door het Hitler-Stalin-verdrag valt Hitler Polen binnen, waarop Groot-Brittannië en Frankrijk hem de oorlog verklaren. Het westen is echter passief en een groot deel van Europa raakt onder Duitse controle. Hitler bereikt de top va...

27-02-2019 20:25

1929 -1938

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators - 1929 -1938

Aan het begin van de jaren 30 wint de NSDAP bij elke verkiezing meer kiezers. Hitler wordt benoemd tot Rijkskanselier en zijn macht wordt onbeperkt. Hij vergaart fortuinen en verbergt zijn privéleven in Obersalzberg.

20-02-2019 20:25

Nieuw: Het leven van Hitler

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators - Nieuw: Het leven van Hitler

Vanaf vanavond is de vierdelige Duitse historische documentaireserie 'Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators' elke woensdag om 20:25 uur te zien op NPO 2. De serie toont meer dan ooit hoe het dagelijkse Europese leven er uit za...

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators bij Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators. Heb je een uitzending van Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist

Uitzending gemist van Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators? Hier kun je alle uitzendingen van Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!