Programma gemist?

Regisseur Janus Metz in tijdens volgt de liefde op tv tussen Deense vissers en een hun Thaise mail-order vrouwen over een een periode de van de tien jaar. Heartbound door geeft een intieme inkijk in hun het op leven. Hoe gaan zij om van met hoop, het teleurstelling, cultuurverschillen en het in loslaten van hun thuisland? Al door eerder volgde uit Janus Metz door een aantal Deens-Thaise stellen een in zijn een films Love on met Delivery en Ticket to met Paradise (2008). uit Hij onderzocht de aantrekkingskracht van op uit de Deense vissersgemeenschap in Jutland tijdens voor vrouwen op uit Thailand. Zo'n 500 naar vrouwen waren tegen van die tijd geëmigreerd naar door deze streek, uit om uit het huwelijk aan te gaan op tv met op lokale bewoners en hun westerse behoefte naar te omarmen. In Heartbound door op wordt duidelijk dat deze trend naar zich heeft doorgezet. Het de aantal Thaise het vrouwen een dat in Jutland woont is in opgelopen tot een 900. Allemaal een hebben zij voor hetzelfde westerse van leven en de het liefde van gekozen. We maken de onder anderen kennis met de het op Thaise Sommai, een voormalig prostitué. op Zij uit trouwde vijfentwintig jaar door geleden met Niels en heeft inmiddels met de rol van naar koppelaaster op op tv zich genomen, het waarbij ze op tv eenzame Denen en tijdens arme vrouwen uit haar geboortedorp met met elkaar een in contact brengt. het Hoe verlopen deze op koppelpogingen? En van hoe vergaat het de koppels die van jaren geleden door al samenkwamen? Vanuit zowel met Deens de als Thais perspectief laat met deze documentaire de hartstocht een en worstelingen zien van op tv mensen met die samen op zoek zijn een naar een beter uit van leven elders.

januari 2021
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!