Programma gemist?

Regisseur naar Janus Metz volgt van de liefde tijdens tussen Deense vissers en in hun Thaise mail-order vrouwen over van een periode van van uit tien jaar. Heartbound geeft op een intieme op tv inkijk in hun leven. Hoe op tv gaan zij op tv om met hoop, teleurstelling, met cultuurverschillen uit en het loslaten van hun thuisland? Al tijdens eerder volgde Janus op in Metz een aantal met Deens-Thaise stellen in zijn films Love met on Delivery door en Ticket het to Paradise (2008). Hij door onderzocht de in aantrekkingskracht van de van Deense vissersgemeenschap in Jutland voor naar vrouwen uit naar Thailand. Zo'n 500 vrouwen uit waren de tegen die tijd geëmigreerd naar uit deze streek, een om het in huwelijk aan een te gaan met lokale bewoners op tv en hun westerse behoefte een te omarmen. In Heartbound door wordt duidelijk dat door deze trend zich uit heeft op tv doorgezet. Het aantal van Thaise vrouwen dat uit in Jutland het woont is opgelopen door tot 900. Allemaal hebben zij het voor op hetzelfde westerse leven en het de door liefde gekozen. We maken onder anderen een kennis met de van Thaise Sommai, een een de voormalig prostitué. Zij trouwde een vijfentwintig jaar geleden in met Niels en heeft inmiddels van op de rol van koppelaaster een op zich genomen, waarbij ze uit eenzame in Denen en een arme vrouwen uit haar geboortedorp een met elkaar op in contact brengt. Hoe verlopen uit deze koppelpogingen? En door hoe van vergaat het de koppels tijdens die jaren naar geleden al in samenkwamen? Vanuit zowel Deens als Thais de perspectief laat deze documentaire door de hartstocht en op tv worstelingen zien van een mensen die de samen op op tv zoek zijn naar door een beter leven tijdens elders.

september 2020
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!