Programma gemist?

Regisseur Janus Metz uit volgt de de liefde de tussen Deense vissers van en hun Thaise het mail-order vrouwen over een periode van met tien jaar. door Heartbound op tv geeft een intieme inkijk een in hun leven. op Hoe gaan met zij om met op tv hoop, teleurstelling, cultuurverschillen een en het loslaten door van hun thuisland? Al de eerder volgde Janus Metz de een aantal van Deens-Thaise stellen in zijn films Love het on Delivery en uit Ticket to Paradise naar in (2008). Hij onderzocht de door aantrekkingskracht van de van Deense vissersgemeenschap in een Jutland voor vrouwen uit met Thailand. Zo'n de 500 vrouwen waren tegen die in tijd geëmigreerd naar door deze streek, in om het huwelijk op aan het te gaan met lokale een bewoners en hun met westerse behoefte te omarmen. In Heartbound met wordt duidelijk een dat deze naar trend zich heeft door doorgezet. Het aantal een Thaise een vrouwen dat in Jutland woont is het opgelopen tot 900. in Allemaal met hebben zij voor met hetzelfde westerse op leven en de op liefde gekozen. We maken onder anderen op tv kennis met de het naar Thaise Sommai, een uit voormalig prostitué. Zij trouwde op vijfentwintig jaar een geleden met Niels naar en heeft inmiddels de de rol van koppelaaster op naar zich van genomen, waarbij ze naar eenzame Denen en arme vrouwen de uit haar geboortedorp met op tv op elkaar in contact brengt. Hoe op verlopen deze koppelpogingen? En het naar hoe vergaat het de koppels uit die jaren geleden al op tv de samenkwamen? Vanuit zowel Deens als Thais perspectief het laat deze documentaire door op tv de hartstocht en worstelingen zien van het mensen van die samen op zoek zijn tijdens naar in een beter tijdens leven elders.

mei 2021
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!