Programma gemist?

Regisseur Janus op tv Metz naar volgt de liefde tussen Deense vissers op en hun Thaise het het mail-order vrouwen over een periode een van tien op tv jaar. Heartbound geeft een het intieme inkijk in van hun leven. in Hoe gaan zij om door met hoop, teleurstelling, het cultuurverschillen en de het loslaten van in hun thuisland? Al eerder volgde uit Janus op tv Metz een aantal tijdens Deens-Thaise stellen in zijn films Love door door on Delivery en het Ticket to Paradise (2008). het Hij onderzocht de aantrekkingskracht het van de Deense het vissersgemeenschap in Jutland op tv voor vrouwen uit op tv Thailand. Zo'n 500 vrouwen op tv in waren tegen die tijd geëmigreerd tijdens naar deze streek, met om het naar huwelijk aan van te gaan met lokale bewoners een en hun door westerse behoefte te uit omarmen. In Heartbound wordt op tv duidelijk dat op deze trend zich heeft doorgezet. een Het aantal Thaise uit door vrouwen dat in Jutland woont op is opgelopen tot tijdens 900. Allemaal op hebben zij voor hetzelfde westerse tijdens van leven en de liefde gekozen. met We maken in onder anderen kennis met uit de Thaise op tv Sommai, een voormalig op prostitué. Zij trouwde vijfentwintig jaar het op tv geleden met Niels uit en heeft inmiddels de rol van op tv koppelaaster op in zich genomen, waarbij de ze eenzame Denen een en arme vrouwen in uit met haar geboortedorp met tijdens elkaar in contact brengt. Hoe verlopen met deze koppelpogingen? En de hoe vergaat het door de koppels met die jaren geleden al van samenkwamen? Vanuit zowel Deens van als Thais naar perspectief laat deze documentaire van het de hartstocht en worstelingen zien het van mensen die samen van op op tv zoek zijn naar uit een beter leven op elders.

mei 2020
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!