Programma gemist?

Regisseur op tv Janus Metz volgt tijdens de liefde tussen Deense op vissers en hun Thaise op van mail-order vrouwen over een periode van uit tien op tv jaar. Heartbound geeft een in intieme inkijk in hun door leven. Hoe de gaan van zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen met in en het loslaten van hun thuisland? Al tijdens eerder volgde Janus in Metz door een aantal Deens-Thaise uit stellen in zijn films Love van door on Delivery en Ticket de to Paradise tijdens (2008). Hij onderzocht de de aantrekkingskracht van de Deense vissersgemeenschap door op in Jutland voor vrouwen uit uit Thailand. Zo'n 500 van vrouwen waren tegen op tv die tijd geƫmigreerd uit naar een deze streek, om het huwelijk aan tijdens door te gaan met lokale bewoners van en hun westerse in behoefte te een omarmen. In Heartbound van wordt duidelijk dat deze trend zich op heeft doorgezet. Het in aantal van Thaise vrouwen dat in op op Jutland woont is opgelopen tot in 900. het Allemaal hebben zij voor hetzelfde tijdens westerse leven in en de liefde gekozen. We op maken onder met anderen kennis naar met de Thaise Sommai, een met voormalig uit prostituƩ. Zij trouwde met vijfentwintig jaar geleden tijdens met Niels in en heeft inmiddels met de rol van koppelaaster op zich door de genomen, waarbij ze in eenzame Denen en het arme vrouwen uit haar geboortedorp met naar elkaar in contact door brengt. Hoe een verlopen deze uit koppelpogingen? En hoe vergaat het met de op koppels die jaren geleden al de samenkwamen? Vanuit een zowel Deens als naar Thais perspectief laat deze in documentaire de hartstocht door en van worstelingen zien van mensen die samen op de op zoek zijn naar naar een beter leven de elders.

september 2021
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!