Programma gemist?

Regisseur een Janus Metz volgt de in liefde tussen op tv Deense vissers en op hun Thaise mail-order vrouwen op tv over een in periode van op tien jaar. Heartbound geeft een intieme naar inkijk in in hun leven. Hoe een gaan zij de om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen de en het een loslaten uit van hun thuisland? Al eerder het volgde Janus Metz een de aantal Deens-Thaise stellen in in zijn de films Love het on Delivery en Ticket to Paradise in tijdens (2008). Hij onderzocht de aantrekkingskracht de van de Deense van vissersgemeenschap de in Jutland voor vrouwen uit Thailand. op tv met Zo'n 500 vrouwen waren naar tegen die tijd geëmigreerd naar naar deze streek, om tijdens het huwelijk uit aan in te gaan met lokale bewoners en in hun door westerse behoefte te een omarmen. In Heartbound wordt op tv duidelijk dat deze trend zich van heeft doorgezet. Het in aantal naar Thaise vrouwen dat in met uit Jutland woont is opgelopen tot door 900. Allemaal hebben zij in voor hetzelfde westerse een uit leven en de door liefde gekozen. We maken onder van anderen in kennis met de Thaise Sommai, in een voormalig prostitué. Zij uit op trouwde vijfentwintig jaar geleden met een Niels en heeft inmiddels het de rol tijdens van koppelaaster op naar zich naar genomen, waarbij ze eenzame Denen en naar arme vrouwen uit naar haar op tv geboortedorp met elkaar in in contact op brengt. Hoe verlopen deze koppelpogingen? met En hoe de vergaat het de koppels die van jaren geleden al door samenkwamen? Vanuit tijdens zowel Deens als een Thais perspectief laat deze documentaire met in de hartstocht en worstelingen zien van van mensen door die samen op zoek in zijn naar een beter met op tv leven elders.

november 2019
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!