Programma gemist?

Regisseur Janus het Metz volgt van de liefde tussen Deense vissers tijdens en hun Thaise het mail-order vrouwen een over een periode het van tien op tv jaar. Heartbound geeft de een intieme inkijk naar in hun naar leven. Hoe gaan zij om in met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen de en het loslaten door van hun het thuisland? Al eerder volgde Janus door Metz een aantal een Deens-Thaise stellen in uit van zijn films Love on een Delivery en Ticket to Paradise uit (2008). het Hij onderzocht de aantrekkingskracht in van het de Deense vissersgemeenschap op tv in Jutland voor in vrouwen uit Thailand. het Zo'n 500 vrouwen waren tegen die met tijd geëmigreerd de naar deze streek, met om het huwelijk aan van te gaan van met lokale tijdens bewoners en hun westerse behoefte in te op tv omarmen. In Heartbound wordt duidelijk naar dat deze trend zich een heeft doorgezet. Het met een aantal Thaise vrouwen dat met in Jutland woont is naar opgelopen tot van 900. tijdens Allemaal hebben zij voor hetzelfde van westerse op tv leven en de liefde gekozen. We met maken onder van anderen kennis het met de naar Thaise Sommai, een voormalig uit prostitué. Zij trouwde vijfentwintig uit jaar met geleden met Niels en de heeft inmiddels de de rol van de koppelaaster op zich genomen, door waarbij ze een eenzame Denen en het arme vrouwen uit haar uit geboortedorp met door elkaar in contact brengt. Hoe verlopen het deze koppelpogingen? En naar hoe vergaat het door op de koppels die jaren op geleden al samenkwamen? Vanuit zowel Deens uit als de Thais perspectief laat deze documentaire een de hartstocht en naar worstelingen zien uit van mensen in die samen op tijdens zoek zijn naar een op tv beter in leven elders.

december 2019
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!