Programma gemist?

Regisseur tijdens Janus Metz volgt de liefde naar tussen Deense in vissers en tijdens hun Thaise mail-order met vrouwen over een periode van door tien jaar. tijdens Heartbound op tv geeft een intieme inkijk in van hun leven. van Hoe gaan zij om op tv met door hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en het met loslaten van hun thuisland? Al op tv eerder met volgde Janus Metz een van aantal op tv Deens-Thaise stellen in zijn films van Love in on Delivery en Ticket to Paradise uit (2008). Hij uit onderzocht de uit aantrekkingskracht van de in Deense vissersgemeenschap in het Jutland voor in vrouwen uit Thailand. Zo'n 500 vrouwen uit waren de tegen die tijdens tijd geëmigreerd naar op tv deze streek, om op het huwelijk aan in te gaan met lokale bewoners op en hun westerse behoefte op tv te tijdens omarmen. In Heartbound wordt duidelijk dat van deze trend zich in uit heeft doorgezet. Het aantal van Thaise vrouwen dat in in van Jutland woont is opgelopen tot met 900. Allemaal hebben zij uit voor hetzelfde naar westerse van leven en de door liefde gekozen. We maken onder door anderen op kennis met de Thaise Sommai, tijdens een voormalig het prostitué. Zij trouwde in vijfentwintig jaar op geleden met Niels tijdens en heeft inmiddels tijdens de rol van koppelaaster het op zich genomen, waarbij ze tijdens eenzame Denen met en arme vrouwen uit door haar geboortedorp met uit elkaar in contact door brengt. Hoe verlopen door deze naar koppelpogingen? En hoe op vergaat het van de koppels die jaren de geleden al samenkwamen? Vanuit de zowel Deens als op tv Thais perspectief laat deze documentaire tijdens de hartstocht en het worstelingen een zien van mensen in die samen door op zoek zijn met naar een beter leven met elders.

oktober 2020
20-02-2019 22:55

Docu: Heartbound

2Doc: Heartbound - Docu: Heartbound

Regisseur Janus Metz volgt de liefde tussen Deense vissers en hun Thaise mail-order vrouwen over een periode van tien jaar. Heartbound geeft een intieme inkijk in hun leven. Hoe gaan zij om met hoop, teleurstelling, cultuurverschillen en he...

2Doc: Heartbound gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heartbound de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heartbound bij 2Doc: Heartbound liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heartbound. Heb je een uitzending van 2Doc: Heartbound gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heartbound gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heartbound? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heartbound kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!