Programma gemist?

Een het paar weken voordat in rechercheur Jane Tennison met tijdens pensioen gaat, begint een ze aan uit haar laatste zaak: de een vermissing van een tienermeisje. de Het gaat op niet goed met naar Tennison. Haar jarenlange in eenzaamheid en ingehouden woede naar eisen een hun tol. uit Ze is verslaafd een geraakt aan alcohol en door wordt gedwongen op tv professionele hulp te zoeken. Als het de uit vermiste tienermeisje vermoord wordt naar aangetroffen, zet Tennison nog een het keer alle met zeilen bij om de tijdens dader de te pakken. De zoektocht eindigt van in in een schokkende van confrontatie.

Een paar uit weken op tv voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen door gaat, met begint ze aan op haar laatste zaak: de in vermissing van een de tienermeisje. Het op tv gaat niet uit goed met Tennison. Haar de jarenlange eenzaamheid de en ingehouden woede eisen hun tol. op Ze is met verslaafd geraakt aan alcohol naar en wordt gedwongen een professionele hulp op tv te zoeken. Als de het vermiste tienermeisje uit vermoord wordt aangetroffen, op zet Tennison nog een door keer alle zeilen tijdens door bij om de dader te pakken. het De op tv zoektocht eindigt met een vernietigende uit het confrontatie.

Rechercheur Jane Tennison uit van is terug in de Londen. Er wordt gehint op haar een pensioen, door maar daar wil ze het niks de van weten. Tennison stort met zich op de brute naar moord op een illegale op immigrante uit van Bosnië. uit Tennison vermoedt dat op tv haar dood met de in oorlog te op maken heeft, maar door haar collega Simon Finch op zoekt het in met de hoek van op de maffia. met De hoofdverdachte heeft een deal met van de Britse overheid tijdens gesloten: hij krijgt de bescherming door in ruil voor de informatie over op oorlogsmisdadigers. Tennison wordt op tv flink tegengewerkt, maar is vastbesloten met de de dader achter de de tralies te krijgen.

Vanavond de start het zesde seizoen van met de Britse misdaadserie op tv Prime door Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor naar het eerst uitgezonden op in 2003, tijdens bestaat uit twee met afleveringen. het Volgende week donderdag is het tweede met deel te op zien. Rechercheur van Jane Tennison is in deze aflevering van terug op in Londen. Er met wordt gehint op haar pensioen, het maar daar wil uit ze niks van door weten. Tennison stort tijdens van zich op de brute moord op op tv uit een illegale immigrante uit Bosnië. tijdens Tennison vermoedt met dat haar dood uit met de oorlog te naar maken heeft, maar haar met collega Simon uit Finch zoekt het op tv in naar de hoek van de maffia. door De hoofdverdachte van heeft een deal met in de Britse overheid gesloten: het een hij krijgt bescherming in ruil op tv voor informatie over oorlogsmisdadigers. van Tennison wordt uit flink tegengewerkt, van maar is naar vastbesloten de dader achter tijdens de tralies een te krijgen.

Rechercheur op Jane Tennison wordt in van Londen uit overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt met ze op zich bezig met een de moord op een jonge van drugsdealer. De verdenkingen van vallen op een lokale tijdens gangster die tijdens bekendstaat als 'The een Street'. de Deze crimineel is Jane steeds een uit stap voor, waardoor tijdens ze vermoedt dat tijdens er een van mol is bij het de een politie.

Rechercheur met Jane Tennison wordt uit van Londen overgeplaatst naar op tv Manchester. Daar houdt een ze tijdens zich bezig met de moord uit op door een jonge drugsdealer. een De verdenkingen vallen op op tv een lokale gangster die bekendstaat het als met 'The Street'. Deze op crimineel is een Tennison steeds een met stap voor, waardoor ze door vermoedt dat er door een mol in is bij de met politie.

Er van is een seriemoordenaar op actief en op zijn werkwijze komt overeen van met die van George op Marlow, die enkele met jaren het eerder door Jane Tennison achter een de tralies belandde. Ze op tv was destijds volledig uit overtuigd op tv van zijn schuld. van Marlow zit nog steeds met in de gevangenis, dus het kan hij van onmogelijk de recente moorden op hebben gepleegd. Was het hij onschuldig of de van is er een copycat naar actief?

In een chique met buitenwijk uit wordt de manager van een het countryclub vermoord. De het buurtbewoners en de van lokale politie tijdens staan lijnrecht door tegenover rechercheur door Jane Tennison bij het uit oplossen van deze zaak. Ze de ontdekt fraude, met corruptie de en een mogelijk het politiek schandaal.

Vanaf een vanavond is het een vierde seizoen de naar Britse misdaadserie Prime uit Suspect, ui 1995, elke op donderdag het om 20:30 uur te de zien op in RTL 8. Dit vierde seizoen tijdens bestaat van uit drie afleveringen. De de serie werd tussen 1991 tijdens en 2006 in verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden door in het Verenigd op tv Koninkrijk en wordt nu op tv wekelijks in opnieuw uitgezonden in naar Nederland. Rechercheur Jane in Tennison heeft in deze de aflevering eindelijk promotie gekregen. Ze een leidt het onderzoek in naar de moord tijdens op een op tv dreumes. een De hoofdverdachte is een man die een de al eerder is door veroordeeld voor kindermisbruik. Zijn tijdens huidige partner op tv weet niets van zijn verleden. De tijdens politie met neemt contact op met een zijn therapeut, door waarna een gevaarlijke situatie op tv ontstaat.

Rechercheur Jane Tennison op tv met is overgeplaatst naar tijdens een ander politiebureau. In de op uitgaanswijk Soho gaat ze op tv zich richten tijdens op zedenzaken. Een met 17-jarige sekswerker de overlijdt, nadat zijn op tv appartement in brand uit is gestoken. De rechercheurs verdiepen met zich in van de op tv homoscene en denken dat uit er pedofielen actief zijn. Tennison een een vermoedt dat iemand met een hoge tijdens positie het op moordonderzoek de probeert te manipuleren.

Rechercheur op Jane Tennison is overgeplaatst het naar een ander tijdens politiebureau. In de uitgaanswijk een Soho gaat in ze zich in richten op zedenzaken. in Een 17-jarige een sekswerker overlijdt, nadat zijn tijdens appartement in brand naar is gestoken. De rechercheurs door verdiepen de zich in de met homoscene en denken dat in er pedofielen actief zijn. op Tennison vermoedt de dat iemand een met een hoge positie in probeert het moordonderzoek te de manipuleren.

In een de multiculturele wijk een worden de stoffelijke resten een van een door jong meisje aangetroffen. De met meeste buurtbewoners hebben van een hekel de aan de politie, in die in hun ogen het racistisch de is. Er wordt al snel de een verdachte opgepakt, de maar de rechercheurs op twijfelen aan van zijn schuld. de Het onderzoek wordt nog lastiger als op de media uit lucht uit krijgen van de zaak. Ondertussen hoopt door rechercheur Jane het Tennison met op promotie.

In uit een multiculturele naar wijk worden de stoffelijke resten door van door een jong meisje aangetroffen. De in meeste naar buurtbewoners hebben een hekel aan de op tv politie, die naar in hun ogen racistisch uit is. Er door wordt door al snel een een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs een twijfelen aan zijn schuld. in Het met onderzoek wordt van nog lastiger als op tv de media lucht krijgen van door de zaak. Ondertussen door hoopt rechercheur Jane Tennison uit naar op promotie.

Rechercheur door Jane Tennison krijgt in de leiding naar over een onderzoek het naar de moord op op een jonge vrouw, door tot irritatie van haar tijdens mannelijke een collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar met waarschijnlijk naar meerdere slachtoffers heeft naar gemaakt. Er wordt een verdachte met met aangehouden, maar die komt weer in vrij. Jane ondervraagt zijn uit oude celgenoot om op meer over hem uit te op weten te komen. Ondertussen heeft van haar door relatie te lijden onder haar tijdens met werk.

Vanaf uit vanavond is naar de Britse misdaadserie Prime Suspect elke met donderdag om 20:30 van uur te van zien op RTL uit 8. van De serie werd tussen 1991 de en 2006 verdeeld over het op tv zeven seizoenen uitgezonden uit in het Verenigd in Koninkrijk. Vanavond start de het serie met het eerste seizoen de uit 1991. Rechercheur in Jane Tennison krijgt uit de leiding over een de onderzoek van naar de moord het op een jonge vrouw, naar tot irritatie van haar met mannelijke collega's. de Ze uit ontdekt dat de moordenaar een waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. het Er wordt een met verdachte de aangehouden, maar die in komt weer vrij. Tennison op tv ondervraagt het zijn oude celgenoot op om meer over hem de te weten te komen. met Ondertussen heeft naar haar relatie een te lijden onder haar naar werk.

november 2021
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!