Programma gemist?

Een naar paar weken voordat in rechercheur Jane Tennison met van pensioen gaat, begint ze tijdens tijdens aan haar laatste zaak: naar de vermissing van een tienermeisje. met Het gaat niet in op tv goed met Tennison. tijdens Haar jarenlange eenzaamheid en tijdens ingehouden woede tijdens eisen hun tol. Ze is door verslaafd op geraakt aan alcohol en met wordt gedwongen professionele tijdens hulp te zoeken. Als een het vermiste tienermeisje vermoord het wordt het aangetroffen, zet in Tennison nog een keer uit alle zeilen bij om de op op tv dader te pakken. De zoektocht eindigt een in met een schokkende naar confrontatie.

Een de paar weken op voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen naar van gaat, begint ze aan haar op tv laatste zaak: tijdens de vermissing van de een tienermeisje. van Het gaat niet goed met naar Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid een en ingehouden woede in eisen hun de tol. Ze is verslaafd naar geraakt aan de alcohol en wordt een gedwongen op professionele hulp te zoeken. Als het in vermiste tienermeisje met vermoord wordt aangetroffen, zet de het Tennison nog een een keer alle zeilen bij uit om de op dader te pakken. De zoektocht eindigt de op met een vernietigende in confrontatie.

Rechercheur op tv Jane Tennison door is terug in Londen. Er van wordt uit gehint op haar pensioen, maar daar de wil ze naar niks van met weten. Tennison naar stort zich op de brute moord naar op op een illegale tijdens immigrante uit Bosnië. tijdens Tennison vermoedt dat haar dood met naar de tijdens oorlog te in maken heeft, maar haar de collega Simon de Finch zoekt het de in de hoek een van de maffia. op De hoofdverdachte heeft een deal met met op de Britse overheid gesloten: hij krijgt tijdens bescherming door in ruil op tv voor informatie over oorlogsmisdadigers. Tennison door wordt flink op tv tegengewerkt, maar is uit vastbesloten de dader achter de op tv tralies te met krijgen.

Vanavond start uit het zesde met seizoen van in de Britse misdaadserie tijdens Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, met voor het naar eerst uitgezonden in naar 2003, bestaat uit in twee afleveringen. naar Volgende week donderdag is uit het tweede deel te op zien. Rechercheur Jane Tennison is op in deze aflevering een naar terug in Londen. naar Er wordt gehint op een haar pensioen, maar het daar wil ze niks van door weten. Tennison stort door zich op op de met brute moord op door een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison met vermoedt een dat haar dood met met de naar oorlog te maken heeft, het maar haar uit collega Simon Finch zoekt het het in de hoek met van de maffia. De een hoofdverdachte uit heeft een uit deal met de Britse naar overheid gesloten: hij krijgt door bescherming uit in ruil voor informatie met over oorlogsmisdadigers. een Tennison wordt flink tegengewerkt, met maar is vastbesloten de dader op tv achter de met tralies te op tv krijgen.

Rechercheur een Jane Tennison wordt met van Londen overgeplaatst naar van Manchester. Daar op houdt ze zich bezig uit met tijdens de moord op op een jonge drugsdealer. op tv De verdenkingen vallen op een lokale in gangster die door bekendstaat als 'The van Street'. Deze crimineel is tijdens Jane steeds een door stap voor, waardoor tijdens door ze vermoedt dat op er een mol van is bij de de politie.

Rechercheur Jane met Tennison wordt van uit Londen overgeplaatst uit naar Manchester. op Daar houdt ze zich tijdens bezig met de de moord op een door jonge drugsdealer. het De verdenkingen vallen met op een lokale een gangster die bekendstaat uit als 'The Street'. Deze crimineel is in tijdens Tennison steeds een stap voor, tijdens waardoor ze vermoedt dat door er een mol tijdens is door bij de met politie.

Er tijdens is een seriemoordenaar actief en op zijn werkwijze de komt overeen met die op tv van George in Marlow, in die enkele jaren eerder door Jane een Tennison de achter de het tralies belandde. Ze met was destijds volledig overtuigd op tv van zijn naar schuld. Marlow zit in nog steeds in tijdens de gevangenis, dus kan hij een onmogelijk de met recente moorden hebben gepleegd. tijdens Was hij tijdens onschuldig of is er een op tv copycat in actief?

In een een chique buitenwijk uit wordt de op tv manager van een door countryclub vermoord. De buurtbewoners en de van lokale door politie staan lijnrecht tegenover tijdens rechercheur Jane Tennison met bij het oplossen op van deze op zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie door de en een mogelijk tijdens politiek schandaal.

Vanaf vanavond is tijdens het vierde seizoen met de Britse misdaadserie tijdens Prime de Suspect, ui 1995, naar elke donderdag om 20:30 uur met te van zien op RTL 8. uit Dit vierde seizoen bestaat naar uit drie afleveringen. De op naar serie werd tussen 1991 en 2006 door verdeeld over op tv zeven de seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk met en wordt een nu wekelijks opnieuw op uitgezonden de in Nederland. Rechercheur Jane Tennison op tv heeft in deze aflevering in eindelijk promotie gekregen. Ze van leidt van het onderzoek naar de tijdens moord op de een dreumes. De hoofdverdachte is met een man op tv die al de eerder is in veroordeeld voor kindermisbruik. op tv Zijn huidige partner weet niets van van zijn verleden. door De een politie neemt contact uit op met zijn therapeut, waarna een een gevaarlijke situatie de ontstaat.

Rechercheur Jane uit Tennison de is overgeplaatst naar een ander politiebureau. van van In de uitgaanswijk Soho gaat met ze zich een richten op zedenzaken. Een op 17-jarige sekswerker tijdens overlijdt, nadat zijn op tv appartement in brand in is gestoken. door De rechercheurs verdiepen zich in de door in homoscene en denken dat er naar pedofielen actief een zijn. Tennison vermoedt dat iemand de met het een hoge positie naar het moordonderzoek probeert te door manipuleren.

Rechercheur in Jane Tennison is overgeplaatst naar met de een ander politiebureau. In de de uitgaanswijk Soho gaat ze door zich richten op tijdens een zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat tijdens zijn appartement van in door brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen op tv zich in de tijdens homoscene en de denken de dat er pedofielen actief zijn. Tennison van vermoedt het dat iemand met een het hoge in positie probeert het moordonderzoek te met manipuleren.

In een multiculturele met naar wijk worden de het stoffelijke resten van een jong op tv meisje aangetroffen. De meeste de buurtbewoners hebben tijdens een hekel in aan de politie, naar die in een hun ogen racistisch is. Er wordt op tv van al snel een verdachte opgepakt, maar tijdens de uit rechercheurs twijfelen aan uit zijn schuld. Het onderzoek wordt door nog lastiger op tv als de media lucht op tv krijgen met van de zaak. Ondertussen hoopt de de rechercheur Jane Tennison op een promotie.

In in een multiculturele wijk tijdens worden de stoffelijke door resten van in een jong meisje aangetroffen. De meeste uit buurtbewoners hebben een met hekel aan de een politie, die een in hun ogen in racistisch is. Er wordt op tv het al snel een verdachte van opgepakt, maar de rechercheurs met twijfelen met aan zijn schuld. Het onderzoek wordt de nog naar lastiger als de media lucht met op tv krijgen van de zaak. naar Ondertussen hoopt rechercheur uit Jane Tennison op uit promotie.

Rechercheur met Jane Tennison op tv krijgt de leiding het over een onderzoek naar de moord de op een het jonge een vrouw, tot irritatie van haar met mannelijke collega's. een Ze ontdekt dat uit de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers met heeft gemaakt. Er het wordt een met verdachte met aangehouden, maar die op komt weer vrij. Jane ondervraagt de zijn oude celgenoot om met naar meer over hem te weten het te op komen. Ondertussen heeft haar een relatie te lijden onder in haar de werk.

Vanaf vanavond is de van de Britse misdaadserie Prime van Suspect elke donderdag om het 20:30 uur te zien de een op RTL 8. De het serie werd tussen 1991 het en 2006 verdeeld van over met zeven seizoenen uitgezonden met in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start het de in serie met het de eerste seizoen uit 1991. het Rechercheur Jane Tennison krijgt de het leiding over een een in onderzoek naar de moord op door een jonge vrouw, door tot in irritatie van haar mannelijke collega's. op Ze ontdekt dat de op moordenaar waarschijnlijk met meerdere op tv slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt uit een verdachte aangehouden, maar het die een komt weer vrij. uit Tennison ondervraagt zijn tijdens oude celgenoot op om meer over hem te op weten te komen. van Ondertussen heeft het haar relatie te lijden onder met haar in werk.

oktober 2020
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!