Programma gemist?

Een een paar weken voordat rechercheur Jane het Tennison met pensioen de gaat, begint tijdens ze aan haar van laatste op zaak: de vermissing van een tijdens tienermeisje. Het gaat met niet goed met Tennison. een Haar in jarenlange eenzaamheid een en ingehouden woede eisen naar hun tol. in Ze is verslaafd geraakt aan alcohol in en wordt gedwongen op tv professionele hulp te uit zoeken. met Als het vermiste door tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, zet door door Tennison nog een de keer alle zeilen bij om de met dader te pakken. van De zoektocht eindigt van in een schokkende door het confrontatie.

Een de paar weken van voordat rechercheur Jane Tennison in met pensioen gaat, begint ze de aan haar laatste door zaak: de de vermissing door van een tienermeisje. Het gaat niet op tv goed met op Tennison. door Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede van eisen hun de tol. Ze is verslaafd op geraakt aan van alcohol en het wordt gedwongen professionele hulp te op tv zoeken. Als het op vermiste tienermeisje vermoord in op wordt aangetroffen, zet uit Tennison nog een keer alle zeilen door bij om de uit door dader te pakken. De zoektocht eindigt uit de met een vernietigende door confrontatie.

Rechercheur tijdens Jane Tennison is terug in op tv Londen. het Er wordt gehint uit op haar op tv pensioen, maar daar wil ze met niks van weten. uit Tennison stort zich door op tijdens de brute moord op een naar illegale immigrante in uit Bosnië. uit Tennison vermoedt dat haar dood de met de tijdens oorlog te maken heeft, tijdens maar haar van collega Simon Finch tijdens zoekt het in de de hoek van de maffia. van De hoofdverdachte op tv heeft een op tv deal met de in Britse overheid op gesloten: hij krijgt bescherming in ruil uit voor tijdens informatie over door oorlogsmisdadigers. Tennison wordt flink tijdens tegengewerkt, maar is in vastbesloten de dader naar achter de met tralies te krijgen.

Vanavond naar start het zesde seizoen uit van van de Britse misdaadserie Prime een Suspect. Dit een voorlaatste seizoen, voor het van eerst uitgezonden van in 2003, bestaat op uit twee afleveringen. Volgende week naar donderdag is het tweede een deel te zien. Rechercheur in Jane de Tennison is in deze de aflevering terug in uit Londen. Er wordt gehint op tv op haar door pensioen, door maar daar wil ze niks naar van weten. Tennison stort op zich op op de brute moord op op tv een illegale tijdens immigrante tijdens uit Bosnië. Tennison door vermoedt dat haar dood met de in oorlog te de maken heeft, maar de haar collega Simon Finch op tv zoekt het een in de hoek van tijdens de tijdens maffia. De het hoofdverdachte heeft een deal met de de Britse naar overheid gesloten: hij krijgt in bescherming van in ruil voor informatie uit over oorlogsmisdadigers. Tennison tijdens wordt flink tegengewerkt, tijdens maar is een vastbesloten de dader tijdens achter de tralies te met krijgen.

Rechercheur uit Jane Tennison het wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. uit Daar houdt uit ze zich op tv bezig met de moord tijdens op een van jonge drugsdealer. een De verdenkingen vallen op op een lokale gangster die bekendstaat in als 'The Street'. door Deze crimineel met is door Jane steeds een het stap voor, waardoor ze vermoedt de dat er een mol in met is bij de op politie.

Rechercheur op tv Jane Tennison wordt van Londen op tv uit overgeplaatst naar Manchester. tijdens Daar houdt ze zich bezig op met de naar moord op een jonge drugsdealer. een De door verdenkingen vallen op op een lokale gangster die bekendstaat uit tijdens als 'The Street'. Deze crimineel met is Tennison het steeds een stap in voor, waardoor het ze vermoedt dat door er een mol tijdens is bij de door politie.

Er door is een seriemoordenaar actief naar en zijn de werkwijze komt overeen in met die van met George Marlow, die van enkele jaren eerder door Jane met Tennison achter de tijdens tralies belandde. het Ze was destijds naar volledig overtuigd van zijn met schuld. Marlow tijdens zit uit nog steeds in van de gevangenis, dus het kan hij onmogelijk de recente moorden uit hebben op gepleegd. Was hij onschuldig uit of de is er een copycat het actief?

In een chique met buitenwijk wordt van de manager met van een countryclub vermoord. De van buurtbewoners uit en de lokale politie staan met lijnrecht tegenover rechercheur een Jane Tennison uit bij op tv het oplossen van deze zaak. Ze het ontdekt fraude, corruptie een de en een mogelijk politiek naar schandaal.

Vanaf vanavond is het het met vierde seizoen naar de Britse misdaadserie Prime Suspect, door ui naar 1995, elke donderdag om 20:30 uur op te op tv zien op RTL door 8. Dit vierde seizoen bestaat op tv uit de drie afleveringen. De serie uit werd tussen 1991 en op 2006 verdeeld over zeven in seizoenen uitgezonden in een het tijdens Verenigd Koninkrijk en wordt nu van wekelijks opnieuw van uitgezonden in op Nederland. Rechercheur Jane van Tennison heeft in deze tijdens aflevering eindelijk promotie gekregen. Ze op leidt het in onderzoek naar de moord een op een een dreumes. De hoofdverdachte is tijdens een man uit die al met eerder is veroordeeld voor kindermisbruik. de Zijn huidige partner van weet niets van naar zijn verleden. De op politie neemt contact de op met zijn van therapeut, op tv waarna een van gevaarlijke situatie ontstaat.

Rechercheur Jane in Tennison is de overgeplaatst naar een een ander politiebureau. In met de uitgaanswijk Soho in gaat ze uit zich richten op in zedenzaken. Een 17-jarige een sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in van brand is gestoken. de uit De rechercheurs verdiepen zich op in de met homoscene en denken een dat er pedofielen actief zijn. Tennison tijdens in vermoedt dat iemand op met een hoge positie het moordonderzoek met probeert te van manipuleren.

Rechercheur Jane tijdens Tennison is overgeplaatst tijdens naar een ander door politiebureau. In de uit uitgaanswijk Soho van gaat ze zich richten op een zedenzaken. tijdens Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat door een zijn appartement in brand het is gestoken. De rechercheurs verdiepen door het zich in de op tv homoscene en denken de dat er pedofielen actief een zijn. Tennison in vermoedt dat iemand met een uit hoge positie probeert het het moordonderzoek te naar manipuleren.

In de een multiculturele wijk worden op tv de stoffelijke van resten van op een jong meisje aangetroffen. het De meeste buurtbewoners hebben een uit hekel door aan de politie, de die in hun ogen naar racistisch is. Er wordt op al uit snel een verdachte door opgepakt, maar de rechercheurs twijfelen tijdens het aan zijn schuld. Het onderzoek de wordt in nog lastiger als de media lucht een krijgen van de de op zaak. Ondertussen hoopt rechercheur Jane in Tennison op met promotie.

In een de multiculturele wijk het worden de stoffelijke resten de van een jong meisje een aangetroffen. op De meeste buurtbewoners van hebben een hekel aan de tijdens politie, die een in uit hun ogen racistisch is. Er van wordt al een snel een verdachte in opgepakt, maar in de rechercheurs twijfelen aan zijn schuld. een Het onderzoek de wordt nog lastiger als met de een media lucht op krijgen van de zaak. een Ondertussen hoopt rechercheur Jane Tennison uit op naar promotie.

Rechercheur Jane door Tennison met krijgt de leiding over een onderzoek op tv naar door de moord op een het jonge vrouw, tot op tv irritatie met van haar mannelijke collega's. Ze met ontdekt uit dat de moordenaar waarschijnlijk het meerdere slachtoffers heeft gemaakt. van Er wordt in een verdachte aangehouden, maar die door komt op weer vrij. Jane ondervraagt met zijn uit oude celgenoot om meer over door hem te weten tijdens te komen. Ondertussen een heeft haar relatie door te lijden door onder haar door werk.

Vanaf in vanavond is de Britse misdaadserie het het Prime Suspect elke met donderdag om 20:30 uur te zien van op RTL van 8. De een serie werd tussen 1991 tijdens en 2006 in verdeeld over het zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd de Koninkrijk. Vanavond uit start de serie naar met het eerste seizoen uit door 1991. van Rechercheur Jane door Tennison krijgt de uit leiding over een onderzoek naar het de moord op naar een jonge de vrouw, tot irritatie van het haar mannelijke collega's. uit Ze een ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk het meerdere slachtoffers heeft gemaakt. in Er in wordt een verdachte uit aangehouden, maar uit die komt weer vrij. met Tennison ondervraagt zijn oude celgenoot een naar om meer over hem te met weten te komen. naar Ondertussen heeft haar relatie het te lijden een onder haar een werk.

juni 2019
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord