Programma gemist?

Een paar op weken voordat op tv rechercheur Jane Tennison van met pensioen gaat, begint ze tijdens het aan haar laatste uit zaak: de vermissing op tv van een tienermeisje. een Het gaat niet goed met Tennison. naar Haar tijdens jarenlange eenzaamheid met en ingehouden woede eisen hun in tol. het Ze is verslaafd geraakt aan alcohol uit en wordt gedwongen het professionele hulp te de zoeken. Als het uit vermiste tienermeisje op vermoord wordt aangetroffen, zet een Tennison nog een een keer op alle zeilen bij om de naar met dader te pakken. De zoektocht op eindigt in een schokkende de op tv confrontatie.

Een met paar weken voordat door rechercheur Jane Tennison het met pensioen gaat, begint tijdens ze aan van haar laatste zaak: uit de vermissing van uit een tienermeisje. Het gaat niet op goed door met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid naar en ingehouden met woede eisen met hun tol. met Ze is verslaafd geraakt aan de alcohol en wordt gedwongen in professionele hulp uit te zoeken. Als het uit vermiste tienermeisje de vermoord wordt aangetroffen, zet naar Tennison uit nog een keer alle naar zeilen bij om de naar door dader te pakken. De zoektocht eindigt naar met uit een vernietigende naar confrontatie.

Rechercheur Jane naar Tennison is van terug in Londen. een Er wordt gehint het op haar pensioen, tijdens maar daar tijdens wil ze niks van weten. in Tennison stort op zich op de door brute moord op een illegale op tv een immigrante uit Bosnië. Tennison het vermoedt dat haar dood van met de oorlog te met door maken heeft, maar haar collega Simon het Finch zoekt het met in de hoek de van de een maffia. De op hoofdverdachte heeft een het deal met de Britse van overheid gesloten: hij van krijgt bescherming in het ruil voor informatie over door oorlogsmisdadigers. Tennison wordt op tv in flink tegengewerkt, maar het is vastbesloten de de dader achter de van tralies te krijgen.

Vanavond start op tv het zesde seizoen naar van de Britse het misdaadserie naar Prime Suspect. Dit voorlaatste naar seizoen, voor het het eerst uitgezonden in 2003, bestaat tijdens uit twee afleveringen. tijdens Volgende de week donderdag is op tv het tweede deel te zien. Rechercheur in Jane Tennison uit is in op deze aflevering terug in in Londen. Er met wordt gehint een op haar pensioen, maar daar de wil ze niks van tijdens met weten. Tennison stort zich met op de brute door moord op een naar illegale immigrante uit Bosnië. op Tennison vermoedt dat op tv haar dood de met de met oorlog te maken heeft, maar de haar collega Simon tijdens Finch zoekt het in in de op hoek van in de maffia. De in hoofdverdachte heeft een deal met de van Britse overheid het gesloten: hij krijgt bescherming op tv het in ruil voor informatie over oorlogsmisdadigers. op tv Tennison wordt door flink een tegengewerkt, maar is de vastbesloten de dader achter de een tralies te uit krijgen.

Rechercheur Jane tijdens Tennison wordt van de Londen overgeplaatst naar Manchester. naar van Daar houdt ze zich bezig met op tv de moord het op een jonge tijdens drugsdealer. De verdenkingen van vallen op het een lokale gangster die het bekendstaat als 'The Street'. door Deze op crimineel is Jane op steeds een stap voor, waardoor van ze in vermoedt dat er een tijdens mol met is bij de het politie.

Rechercheur met Jane Tennison wordt op van Londen overgeplaatst uit naar Manchester. Daar de houdt ze zich een bezig met de moord op naar tijdens een jonge drugsdealer. door De verdenkingen vallen op een lokale op tv een gangster die bekendstaat als 'The Street'. de op tv Deze crimineel is in Tennison steeds een stap op voor, waardoor ze door vermoedt dat uit er een mol is bij tijdens de een politie.

Er op is een seriemoordenaar naar actief en zijn werkwijze komt door een overeen met die op tv van George Marlow, op die enkele jaren eerder naar door Jane Tennison achter naar de tralies belandde. Ze uit was de destijds volledig het overtuigd van zijn schuld. met Marlow zit nog steeds in op tv tijdens de gevangenis, dus kan van hij onmogelijk de het recente moorden van hebben gepleegd. Was hij onschuldig met of is er een op op tv copycat actief?

In een een chique de buitenwijk wordt de van manager van een countryclub op vermoord. De buurtbewoners en in de lokale politie staan in uit lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij tijdens het oplossen van van deze zaak. Ze tijdens ontdekt fraude, corruptie de en een mogelijk het politiek op schandaal.

Vanaf vanavond is door het de vierde seizoen de Britse met misdaadserie Prime Suspect, ui door van 1995, elke donderdag om 20:30 uur naar te met zien op RTL op tv 8. Dit vierde seizoen de bestaat op uit drie afleveringen. De serie de werd tussen 1991 met en 2006 verdeeld de over zeven seizoenen uitgezonden in op naar het Verenigd Koninkrijk en wordt op tv nu wekelijks opnieuw uit uitgezonden in Nederland. Rechercheur tijdens Jane Tennison heeft in uit uit deze aflevering eindelijk promotie gekregen. Ze door leidt het in onderzoek naar de naar moord op een op dreumes. De hoofdverdachte is met een tijdens man die al eerder van is met veroordeeld voor kindermisbruik. Zijn huidige op partner tijdens weet niets van zijn de verleden. De politie neemt tijdens contact op naar met zijn therapeut, waarna een met gevaarlijke situatie van ontstaat.

Rechercheur Jane Tennison het naar is overgeplaatst naar een naar ander politiebureau. naar In de uitgaanswijk Soho naar gaat ze zich in richten op zedenzaken. Een op tv 17-jarige sekswerker overlijdt, het nadat zijn appartement in op tijdens brand is gestoken. De rechercheurs met verdiepen zich in de in homoscene en tijdens denken uit dat er pedofielen van actief zijn. Tennison vermoedt dat een iemand met een hoge de positie de het moordonderzoek de probeert te manipuleren.

Rechercheur op tv Jane Tennison is uit overgeplaatst naar een een ander politiebureau. In de uitgaanswijk naar Soho naar gaat ze zich richten het op zedenzaken. tijdens Een 17-jarige sekswerker tijdens overlijdt, nadat tijdens zijn appartement in brand is gestoken. op tv op tv De rechercheurs verdiepen zich een in de homoscene en de denken dat er een pedofielen een actief zijn. Tennison vermoedt dat met iemand met een door hoge positie een probeert het uit moordonderzoek te manipuleren.

In het een multiculturele wijk door worden de stoffelijke op tv resten van een jong de meisje met aangetroffen. De meeste een buurtbewoners hebben een hekel in aan de politie, die uit in hun ogen racistisch de is. Er wordt van al snel het een verdachte opgepakt, maar tijdens naar de rechercheurs twijfelen van aan zijn schuld. Het op tv onderzoek wordt de nog lastiger als op tv de media lucht krijgen van op de zaak. Ondertussen op hoopt rechercheur de Jane Tennison op van promotie.

In een multiculturele met tijdens wijk worden de stoffelijke uit resten van een jong in meisje aangetroffen. De meeste van buurtbewoners hebben naar een door hekel aan de met politie, die in hun van ogen racistisch een is. Er wordt het al snel een verdachte van opgepakt, maar de met rechercheurs twijfelen aan zijn schuld. de Het de onderzoek wordt door nog lastiger als de media op tv lucht krijgen van van de zaak. op Ondertussen hoopt rechercheur Jane tijdens Tennison op een promotie.

Rechercheur Jane een Tennison krijgt de leiding een over op tv een onderzoek naar de moord met op het een jonge vrouw, tot irritatie de van haar mannelijke het collega's. een Ze ontdekt dat de moordenaar tijdens waarschijnlijk meerdere op tv slachtoffers heeft gemaakt. Er van wordt een verdachte van aangehouden, maar die op komt met weer vrij. de Jane ondervraagt zijn uit oude celgenoot om meer over hem het te het weten te komen. Ondertussen van heeft met haar relatie te lijden onder tijdens haar door werk.

Vanaf vanavond is met de op Britse misdaadserie Prime de Suspect elke donderdag om 20:30 van uur het te zien op RTL 8. de De op serie werd tussen een 1991 en 2006 de verdeeld over zeven in seizoenen uitgezonden in van het Verenigd Koninkrijk. Vanavond van start de serie van met het van eerste seizoen uit 1991. Rechercheur tijdens Jane Tennison krijgt de tijdens leiding over een in onderzoek naar de naar met moord op een jonge vrouw, tot op tv irritatie een van haar mannelijke collega's. Ze een ontdekt een dat de een moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft door gemaakt. Er wordt een het verdachte aangehouden, door maar die komt op weer vrij. Tennison met ondervraagt zijn oude celgenoot uit om een meer over hem te weten op tv te komen. tijdens Ondertussen heeft haar naar relatie te lijden in onder haar naar werk.

september 2019
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord