Programma gemist?

Een van paar weken voordat het rechercheur Jane in Tennison met pensioen gaat, op begint ze met aan haar laatste zaak: de tijdens vermissing van een door tienermeisje. in Het gaat niet goed met naar Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid een en ingehouden naar woede met eisen hun tol. Ze is verslaafd op tv geraakt aan het alcohol en wordt gedwongen op tv professionele hulp door te zoeken. de Als het met vermiste tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, naar zet Tennison nog een met keer alle in zeilen bij om de uit dader in te pakken. De zoektocht op tv eindigt het in een schokkende door confrontatie.

Een paar weken in voordat rechercheur met Jane Tennison met pensioen naar gaat, begint ze op aan het haar laatste zaak: de tijdens vermissing van tijdens een tienermeisje. van Het gaat niet goed met Tennison. tijdens Haar jarenlange naar eenzaamheid door en ingehouden woede eisen op hun tol. Ze door is verslaafd geraakt aan alcohol het en wordt gedwongen het professionele hulp naar te zoeken. Als het het het vermiste tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, in zet Tennison op tv nog een keer alle zeilen door bij om op de dader een te pakken. De zoektocht het eindigt met een vernietigende op naar confrontatie.

Rechercheur op Jane Tennison is een terug in naar Londen. Er wordt gehint op tv op haar pensioen, maar daar het door wil ze niks van weten. Tennison op tv stort het zich op de door brute moord op een een illegale immigrante uit Bosnië. met Tennison vermoedt dat naar haar van dood met de in oorlog te maken heeft, maar uit haar collega op tv Simon Finch zoekt het van op tv in de hoek van de maffia. in De hoofdverdachte in heeft een deal het met de op Britse overheid de gesloten: hij krijgt bescherming in ruil een voor informatie naar over oorlogsmisdadigers. Tennison wordt naar flink tegengewerkt, maar het is vastbesloten naar de dader achter de op tv tralies van te krijgen.

Vanavond start het de zesde uit seizoen van de een Britse misdaadserie Prime tijdens Suspect. Dit op voorlaatste seizoen, voor uit het eerst uitgezonden op tv in 2003, bestaat uit twee afleveringen. door Volgende met week donderdag is door het tweede deel te zien. Rechercheur met Jane op Tennison is in in deze aflevering terug in Londen. een Er wordt gehint naar naar op haar pensioen, maar daar wil door ze van niks van weten. Tennison stort in zich op de in brute uit moord op een illegale op tv immigrante uit uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar door dood met de naar oorlog te een maken heeft, maar naar haar collega Simon naar Finch een zoekt het in door de hoek van de maffia. De in hoofdverdachte heeft de een deal met de tijdens naar Britse overheid gesloten: hij op tv krijgt bescherming in ruil voor het informatie in over oorlogsmisdadigers. Tennison wordt flink uit tegengewerkt, maar is door een vastbesloten de dader achter de door tralies naar te krijgen.

Rechercheur Jane een Tennison door wordt van Londen overgeplaatst naar in Manchester. Daar houdt van ze zich bezig naar met de op moord op een jonge tijdens drugsdealer. De in verdenkingen vallen op een lokale door gangster een die bekendstaat op tv als 'The Street'. Deze van crimineel is door Jane steeds een stap voor, waardoor de ze vermoedt dat het er een mol van is bij de op van politie.

Rechercheur Jane in Tennison wordt in van Londen overgeplaatst naar het Manchester. door Daar houdt ze tijdens zich bezig met de moord op met een jonge op drugsdealer. De op tv verdenkingen vallen op een naar lokale uit gangster die bekendstaat als 'The Street'. uit Deze crimineel is een Tennison het steeds een stap voor, waardoor op tv ze vermoedt op tv dat er een op mol een is bij de uit politie.

Er is een het het seriemoordenaar actief en zijn met werkwijze komt overeen tijdens met die door van George Marlow, die enkele in jaren eerder door op Jane Tennison achter de met tralies belandde. Ze van was destijds uit volledig op tv overtuigd van zijn schuld. door Marlow zit met nog steeds in de van gevangenis, dus in kan hij onmogelijk de recente de moorden hebben gepleegd. op tv Was hij onschuldig of de is uit er een tijdens copycat actief?

In een uit chique buitenwijk van wordt de manager tijdens van een countryclub vermoord. De tijdens een buurtbewoners en de lokale politie de staan lijnrecht tegenover rechercheur in Jane Tennison bij tijdens het oplossen van de deze zaak. Ze naar ontdekt een fraude, corruptie en een door mogelijk op politiek schandaal.

Vanaf vanavond een is het vierde seizoen een op tv de Britse misdaadserie een Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag op tv om 20:30 naar uur te zien een op RTL 8. de Dit vierde in seizoen bestaat tijdens uit drie afleveringen. De serie werd tussen een in 1991 en 2006 verdeeld over van zeven seizoenen uitgezonden in de het Verenigd tijdens Koninkrijk en wordt in nu wekelijks van opnieuw uitgezonden in Nederland. Rechercheur Jane tijdens Tennison heeft in van tijdens deze aflevering eindelijk promotie op gekregen. Ze leidt het het onderzoek naar naar de moord de op een dreumes. De hoofdverdachte is het een man uit die al naar eerder is veroordeeld voor van kindermisbruik. de Zijn huidige partner weet niets van door zijn verleden. De uit de politie neemt contact op tijdens met zijn therapeut, waarna een van met gevaarlijke situatie ontstaat.

Rechercheur Jane Tennison door is overgeplaatst naar tijdens een ander politiebureau. tijdens een In de uitgaanswijk Soho het gaat ze tijdens zich richten op in zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat van zijn de appartement in brand is gestoken. uit De het rechercheurs verdiepen zich met in de homoscene het en denken in dat er pedofielen in actief zijn. Tennison een vermoedt dat iemand met met een hoge positie het moordonderzoek door probeert te op manipuleren.

Rechercheur met Jane Tennison is op overgeplaatst naar een een ander politiebureau. In op tv de uitgaanswijk Soho uit gaat ze zich een richten op zedenzaken. Een 17-jarige naar sekswerker met overlijdt, nadat zijn appartement op in brand is gestoken. op De met rechercheurs verdiepen het zich in de homoscene en naar denken dat een er pedofielen actief zijn. een Tennison tijdens vermoedt dat iemand met een hoge naar door positie probeert het moordonderzoek uit te manipuleren.

In een tijdens multiculturele wijk worden het de stoffelijke resten tijdens van een jong uit meisje naar aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een uit hekel aan naar de politie, die in een hun ogen het racistisch is. Er wordt naar al het snel een uit verdachte opgepakt, maar in de rechercheurs twijfelen naar aan zijn schuld. Het onderzoek wordt uit in nog lastiger als de media tijdens lucht het krijgen van de zaak. Ondertussen uit hoopt rechercheur Jane naar Tennison op naar promotie.

In een naar multiculturele een wijk worden de op stoffelijke resten van een jong meisje uit aangetroffen. De op meeste van buurtbewoners hebben een hekel het aan de politie, in die in hun ogen door racistisch is. Er uit wordt al snel een uit verdachte een opgepakt, maar de rechercheurs tijdens twijfelen aan zijn uit schuld. Het onderzoek het wordt nog lastiger in als de media naar lucht krijgen uit van de zaak. tijdens Ondertussen hoopt tijdens rechercheur Jane Tennison op door promotie.

Rechercheur Jane Tennison op naar krijgt de leiding over de een onderzoek een naar de moord op een jonge een vrouw, in tot irritatie van haar mannelijke in collega's. Ze in ontdekt tijdens dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere met slachtoffers heeft gemaakt. van Er wordt een verdachte de aangehouden, een maar die komt weer vrij. op Jane ondervraagt zijn op tv oude celgenoot om op meer het over hem te weten te op komen. Ondertussen heeft op op haar relatie te van lijden onder haar in werk.

Vanaf van vanavond is de Britse misdaadserie op een Prime Suspect elke donderdag naar om 20:30 uur te op zien op van RTL 8. in De serie werd tussen uit 1991 en 2006 op tv verdeeld over een zeven seizoenen uitgezonden in naar het Verenigd Koninkrijk. Vanavond de start de serie met van het eerste seizoen uit naar 1991. een Rechercheur Jane Tennison naar krijgt de leiding door over een uit onderzoek naar de moord op van een uit jonge vrouw, tot irritatie van uit haar mannelijke collega's. Ze tijdens ontdekt de dat de moordenaar waarschijnlijk van meerdere slachtoffers heeft naar gemaakt. Er wordt een op tv verdachte aangehouden, maar tijdens die komt op tv weer vrij. een Tennison ondervraagt zijn oude celgenoot met om meer met over het hem te weten te komen. op tv Ondertussen op heeft haar relatie op tv te lijden onder op haar werk.

februari 2021
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!