Programma gemist?

Een paar weken met voordat rechercheur het Jane tijdens Tennison met pensioen gaat, op tv begint ze in aan haar laatste de zaak: de vermissing tijdens van een tienermeisje. Het gaat niet op tv goed het met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid een en ingehouden in woede eisen tijdens hun tol. Ze is verslaafd op geraakt aan alcohol door en een wordt gedwongen het professionele hulp te zoeken. het Als het vermiste tienermeisje op vermoord wordt aangetroffen, op zet Tennison met nog een naar keer alle zeilen bij om de met dader door te pakken. De het zoektocht eindigt in een schokkende de tijdens confrontatie.

Een paar uit weken voordat de rechercheur Jane Tennison met pensioen op gaat, begint in ze van aan haar laatste zaak: de vermissing naar van op een tienermeisje. Het gaat met niet het goed met Tennison. van Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede het van eisen hun tol. Ze is op tv verslaafd geraakt aan alcohol door en wordt gedwongen uit professionele op tv hulp te een zoeken. Als het vermiste naar tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, zet een Tennison nog op tv een een keer alle zeilen van bij om de dader te tijdens pakken. met De zoektocht eindigt van met een vernietigende van confrontatie.

Rechercheur Jane Tennison op tv is terug de in in Londen. Er wordt een gehint op haar pensioen, maar daar een wil ze in niks van van weten. Tennison stort zich de op de brute moord een op een op tv illegale immigrante uit Bosnië. tijdens Tennison vermoedt met dat haar dood met het de oorlog van te op maken heeft, maar haar collega het Simon Finch zoekt met het door in de hoek op van de maffia. De van hoofdverdachte heeft een deal met de de Britse overheid van door gesloten: hij krijgt bescherming een in ruil uit voor informatie over oorlogsmisdadigers. Tennison wordt op flink een tegengewerkt, maar is met vastbesloten de dader in achter de de tralies te krijgen.

Vanavond de start het zesde met seizoen van de van Britse misdaadserie de Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, op tv voor het tijdens eerst uitgezonden uit in 2003, bestaat uit door twee afleveringen. Volgende week een donderdag is het naar tweede het deel te zien. Rechercheur Jane een Tennison is het in deze aflevering terug uit in Londen. Er wordt gehint in op haar een pensioen, maar daar op tv wil ze door niks van weten. Tennison de stort zich op het de van brute moord op een illegale immigrante naar uit Bosnië. Tennison naar in vermoedt dat haar op dood met de in oorlog te maken heeft, maar door haar door collega Simon Finch zoekt het een in met de hoek van de door maffia. De hoofdverdachte de heeft een deal de met de Britse van overheid gesloten: hij het krijgt bescherming in ruil voor op tv informatie over oorlogsmisdadigers. het Tennison wordt flink op tv tegengewerkt, maar naar is vastbesloten de dader uit achter de naar tralies te van krijgen.

Rechercheur uit Jane Tennison wordt op van Londen overgeplaatst de naar Manchester. Daar op houdt ze zich bezig in met de een moord op door een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen in op naar een lokale van gangster die bekendstaat door als 'The Street'. Deze crimineel is op tv Jane op steeds een stap op voor, waardoor op ze vermoedt dat er de een mol is in bij de door politie.

Rechercheur tijdens Jane Tennison wordt van het Londen overgeplaatst naar Manchester. met Daar de houdt ze zich in bezig met de de moord op een jonge door drugsdealer. De de verdenkingen vallen op een lokale van uit gangster die bekendstaat op als 'The Street'. Deze crimineel een is Tennison steeds op tv een stap het voor, waardoor ze vermoedt dat naar er van een mol naar is bij de in politie.

Er is een tijdens seriemoordenaar actief uit en zijn werkwijze komt met overeen met die van van George Marlow, uit die enkele jaren een eerder door in Jane Tennison achter de van tralies belandde. Ze op was destijds op volledig overtuigd het van zijn schuld. Marlow tijdens zit het nog steeds in de door gevangenis, dus kan hij onmogelijk op de het recente moorden hebben in gepleegd. Was hij op onschuldig of met is er een copycat de actief?

In een chique in buitenwijk wordt tijdens de van manager van een countryclub vermoord. het De buurtbewoners en de naar lokale op politie staan lijnrecht tegenover rechercheur van een Jane Tennison bij het met oplossen van deze tijdens zaak. Ze de ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk uit politiek uit schandaal.

Vanaf vanavond in is het vierde op seizoen de Britse misdaadserie het Prime Suspect, door ui 1995, elke donderdag op tv om 20:30 uur met te zien op het RTL 8. door Dit vierde seizoen de bestaat op tv uit drie afleveringen. De serie werd van tussen 1991 en op 2006 door verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in op tv het Verenigd tijdens Koninkrijk en wordt naar nu op tv wekelijks opnieuw uitgezonden in Nederland. Rechercheur Jane met Tennison heeft in in deze in aflevering eindelijk promotie van gekregen. Ze leidt het naar onderzoek van naar de moord op een het dreumes. De hoofdverdachte de is een door man die al het eerder is veroordeeld tijdens voor kindermisbruik. de Zijn huidige partner weet niets van door zijn van verleden. De politie neemt contact uit in op met zijn therapeut, waarna een op gevaarlijke op tv situatie ontstaat.

Rechercheur op tv Jane Tennison is door overgeplaatst naar een ander van politiebureau. In de uitgaanswijk een Soho gaat ze van zich richten op de zedenzaken. Een van 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat met zijn door appartement in brand is op gestoken. De rechercheurs verdiepen een zich in de een homoscene door en denken dat uit er pedofielen actief in zijn. Tennison vermoedt dat iemand de van met een hoge positie uit het moordonderzoek probeert op te manipuleren.

Rechercheur Jane de Tennison is overgeplaatst van naar een tijdens ander politiebureau. met In de uitgaanswijk Soho het gaat ze zich richten op op het zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, de nadat zijn appartement in uit brand een is gestoken. De rechercheurs het verdiepen zich uit in de homoscene het en denken op tv dat er pedofielen actief naar zijn. Tennison vermoedt dat van iemand met de een hoge positie probeert op tv het moordonderzoek een te manipuleren.

In een een multiculturele wijk op tv worden de stoffelijke naar resten van een jong meisje de aangetroffen. De meeste de buurtbewoners hebben een van hekel aan het de politie, die tijdens in hun ogen racistisch met is. Er door wordt al snel naar een verdachte opgepakt, de maar het de rechercheurs twijfelen aan zijn in schuld. met Het onderzoek wordt nog lastiger als met de de media lucht in krijgen van de zaak. de Ondertussen hoopt uit rechercheur Jane Tennison op tijdens promotie.

In een multiculturele van wijk het worden de stoffelijke resten van met een jong meisje de aangetroffen. De meeste van buurtbewoners naar hebben een hekel de aan de met politie, die in hun ogen een racistisch is. naar Er wordt de al snel een verdachte opgepakt, maar een de rechercheurs uit twijfelen aan de zijn schuld. Het onderzoek wordt door het nog lastiger als de media lucht tijdens krijgen van van de zaak. Ondertussen een hoopt van rechercheur Jane Tennison op naar promotie.

Rechercheur Jane een Tennison krijgt de leiding het over een onderzoek het naar tijdens de moord op een naar jonge vrouw, tijdens tot irritatie van haar tijdens mannelijke collega's. Ze een ontdekt dat de met moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers op tv heeft gemaakt. Er van de wordt een verdachte aangehouden, maar een die komt weer in vrij. Jane ondervraagt zijn een oude op tv celgenoot om meer over in hem te uit weten te komen. Ondertussen het heeft haar relatie van te lijden tijdens onder haar naar werk.

Vanaf met vanavond is de Britse misdaadserie uit Prime Suspect van elke donderdag om uit 20:30 uur op te zien op RTL 8. op De serie werd door tussen 1991 en van 2006 verdeeld met over een zeven seizoenen uitgezonden in het in Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de in een serie met het eerste seizoen door uit 1991. de Rechercheur Jane Tennison op tv krijgt de leiding over in een onderzoek naar de van moord op op een jonge vrouw, tot een irritatie van van haar mannelijke collega's. op tv Ze ontdekt dat met de tijdens moordenaar waarschijnlijk meerdere naar slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt op tv een verdachte tijdens aangehouden, maar die door komt weer vrij. in Tennison ondervraagt zijn oude uit celgenoot om meer tijdens over hem te weten een te in komen. Ondertussen heeft haar een relatie door te lijden onder het haar werk.

juni 2021
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!