Programma gemist?

Een paar weken op tv voordat rechercheur uit Jane Tennison op tv met pensioen gaat, begint ze het op aan haar laatste zaak: de vermissing in van van een tienermeisje. in Het gaat niet goed met Tennison. op Haar jarenlange door eenzaamheid en van ingehouden woede eisen het hun tol. met Ze is verslaafd geraakt uit aan alcohol de en wordt gedwongen professionele hulp op te zoeken. Als de het vermiste een tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, zet tijdens Tennison nog de een keer alle zeilen op bij om de de dader op tv te pakken. De zoektocht met eindigt in een een schokkende door confrontatie.

Een door paar weken voordat naar rechercheur Jane op tv Tennison met pensioen gaat, begint ze tijdens aan haar de laatste zaak: de de vermissing van van een tienermeisje. Het het gaat niet goed met een Tennison. Haar van jarenlange eenzaamheid op en ingehouden woede eisen in hun tol. van Ze is verslaafd geraakt aan de alcohol en door wordt gedwongen professionele in hulp te zoeken. Als het tijdens vermiste tienermeisje vermoord van wordt het aangetroffen, zet Tennison nog een door keer het alle zeilen bij van om de dader te met pakken. De door zoektocht eindigt met een vernietigende uit van confrontatie.

Rechercheur op tv Jane Tennison is terug tijdens in Londen. Er op tv wordt gehint op haar naar pensioen, maar daar met wil ze van niks van de weten. Tennison van stort zich op de brute van moord op een op tv illegale immigrante op uit Bosnië. Tennison uit vermoedt dat haar dood met met de met oorlog te van maken heeft, maar met haar collega Simon een Finch zoekt het in de hoek door op tv van de maffia. De hoofdverdachte naar heeft een deal met op tv de Britse overheid van gesloten: hij naar krijgt tijdens bescherming in ruil een voor informatie over oorlogsmisdadigers. Tennison wordt op de flink tegengewerkt, maar is vastbesloten de de dader naar achter de tralies in te krijgen.

Vanavond in start het zesde seizoen met van de Britse een misdaadserie Prime Suspect. Dit door voorlaatste seizoen, voor in het naar eerst uitgezonden met in 2003, bestaat op tv uit twee afleveringen. Volgende tijdens week donderdag is naar het tweede deel op te zien. Rechercheur Jane een Tennison is op in deze aflevering terug in naar Londen. Er een wordt gehint het op haar pensioen, maar daar een wil ze niks het van weten. op Tennison stort zich van op de de brute moord op een het illegale immigrante uit Bosnië. het Tennison vermoedt het dat haar op dood met de oorlog op te maken het heeft, maar haar collega in Simon Finch zoekt de het in de uit hoek van de maffia. De met hoofdverdachte op tv heeft een deal met de tijdens Britse overheid gesloten: het hij krijgt het bescherming een in ruil voor informatie over in oorlogsmisdadigers. Tennison wordt van flink tegengewerkt, maar is op tv vastbesloten de dader op achter de van tralies te door krijgen.

Rechercheur het Jane Tennison het wordt van Londen overgeplaatst het naar Manchester. Daar houdt ze in zich bezig het met de moord het op een jonge een drugsdealer. De tijdens verdenkingen vallen op op een lokale door gangster die bekendstaat als 'The het Street'. de Deze crimineel is Jane steeds een een stap voor, waardoor van ze vermoedt dat de er in een mol is op tv bij de door politie.

Rechercheur de Jane Tennison een wordt van Londen overgeplaatst in naar Manchester. de Daar houdt ze een zich bezig met van de moord op een jonge uit drugsdealer. De verdenkingen vallen uit op een de lokale van gangster die bekendstaat als 'The de Street'. Deze crimineel is in Tennison steeds een op tv stap voor, waardoor door ze van vermoedt dat er op een mol met is bij de uit politie.

Er is een de seriemoordenaar actief en uit op tv zijn werkwijze komt in overeen met die tijdens van George Marlow, die op enkele jaren eerder door Jane uit Tennison uit achter de tijdens tralies belandde. Ze was destijds volledig de overtuigd de van zijn door schuld. Marlow zit nog van steeds in uit de gevangenis, dus kan hij onmogelijk op de recente op moorden hebben het gepleegd. Was van hij onschuldig of is er van een copycat uit actief?

In een chique de buitenwijk door wordt de in manager van een countryclub vermoord. van De buurtbewoners en op de lokale het politie staan uit lijnrecht tegenover rechercheur Jane op Tennison bij het oplossen door van deze zaak. Ze de ontdekt fraude, tijdens corruptie in en een mogelijk politiek een schandaal.

Vanaf vanavond uit is het vierde uit seizoen de een Britse misdaadserie Prime Suspect, ui de op tv 1995, elke donderdag om 20:30 door uur door te zien op RTL 8. met Dit vierde seizoen bestaat uit de uit drie afleveringen. De serie tijdens werd tussen naar 1991 en 2006 verdeeld over een zeven seizoenen uitgezonden in met het Verenigd uit Koninkrijk het en wordt nu op tv wekelijks opnieuw uitgezonden in een Nederland. Rechercheur Jane Tennison heeft het in deze op aflevering eindelijk promotie gekregen. Ze de een leidt het onderzoek naar tijdens de moord op een een dreumes. De een hoofdverdachte is een man die met al naar eerder is veroordeeld voor kindermisbruik. naar het Zijn huidige partner weet niets van in op tv zijn verleden. De politie neemt contact uit op in met zijn naar therapeut, waarna een gevaarlijke tijdens situatie ontstaat.

Rechercheur op tv Jane Tennison is overgeplaatst tijdens naar een een ander politiebureau. met In de uitgaanswijk het Soho gaat ze tijdens zich richten op door zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat in zijn een appartement in brand is het gestoken. De op tv rechercheurs verdiepen door zich in de homoscene en denken van dat tijdens er pedofielen actief zijn. tijdens Tennison vermoedt dat tijdens iemand met een naar hoge positie het moordonderzoek met uit probeert te manipuleren.

Rechercheur Jane Tennison met op is overgeplaatst naar een ander politiebureau. het In de uitgaanswijk naar Soho gaat door ze zich met richten op zedenzaken. op Een 17-jarige sekswerker op overlijdt, nadat door zijn appartement in brand is gestoken. tijdens De rechercheurs naar verdiepen zich in de tijdens het homoscene en denken dat er pedofielen tijdens van actief zijn. Tennison vermoedt tijdens dat iemand met op tv een hoge de positie probeert het moordonderzoek in te manipuleren.

In een multiculturele een wijk worden met de stoffelijke resten tijdens van een jong een meisje aangetroffen. met De meeste buurtbewoners met hebben een hekel aan van de politie, op die in hun ogen racistisch tijdens tijdens is. Er wordt al met snel een verdachte opgepakt, maar op de rechercheurs naar twijfelen door aan zijn schuld. Het onderzoek uit wordt nog lastiger als in uit de media lucht krijgen met van de zaak. Ondertussen hoopt in rechercheur Jane Tennison naar op een promotie.

In een multiculturele op wijk worden de een stoffelijke resten van met een jong van meisje aangetroffen. de De meeste in buurtbewoners hebben een hekel aan de het politie, die in in hun naar ogen racistisch op is. Er wordt door al snel een verdachte opgepakt, maar door de rechercheurs in twijfelen aan zijn schuld. een Het in onderzoek wordt nog naar lastiger als de media naar lucht krijgen van uit de het zaak. Ondertussen hoopt rechercheur Jane Tennison tijdens door op promotie.

Rechercheur Jane met Tennison krijgt de leiding de over een onderzoek naar naar de de moord op een van jonge vrouw, tot irritatie op tv van haar mannelijke uit collega's. op tv Ze ontdekt dat op tv de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers het heeft tijdens gemaakt. Er het wordt een verdachte aangehouden, in maar die komt weer tijdens vrij. Jane het ondervraagt zijn de oude celgenoot om meer op tv over hem te weten te een komen. Ondertussen heeft door haar relatie te de lijden onder met haar een werk.

Vanaf vanavond tijdens is de met Britse misdaadserie Prime Suspect elke tijdens donderdag het om 20:30 uur te het zien op RTL op tv 8. De serie werd op tussen 1991 en tijdens 2006 verdeeld van over zeven seizoenen uitgezonden op tv in het op Verenigd Koninkrijk. Vanavond tijdens start de serie met het het eerste door seizoen uit op 1991. Rechercheur Jane Tennison uit krijgt de leiding over door een onderzoek in naar de moord op een op tv op jonge vrouw, tot irritatie van haar het mannelijke met collega's. Ze op tv ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk van meerdere slachtoffers op heeft gemaakt. Er wordt met een verdachte op aangehouden, maar die komt weer de vrij. Tennison ondervraagt door een zijn oude celgenoot om door meer over hem naar te weten te in komen. Ondertussen heeft haar relatie door te lijden onder op tv uit haar werk.

juli 2020
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!