Programma gemist?

Een paar het weken voordat tijdens rechercheur Jane Tennison met op pensioen het gaat, begint ze aan met haar laatste zaak: op tv de vermissing van van een tienermeisje. Het gaat niet van door goed met Tennison. Haar jarenlange op eenzaamheid een en ingehouden woede uit eisen hun tol. Ze tijdens is verslaafd een geraakt aan alcohol en door wordt gedwongen professionele hulp te een zoeken. Als het het uit vermiste tienermeisje vermoord door wordt aangetroffen, zet Tennison nog een tijdens het keer alle zeilen bij om naar de dader te in pakken. De met zoektocht eindigt door in een schokkende in confrontatie.

Een de paar weken voordat van rechercheur Jane Tennison met door pensioen gaat, begint ze het aan haar laatste met zaak: de vermissing naar een van een tienermeisje. Het gaat niet met goed uit met Tennison. door Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede de eisen hun van tol. Ze is uit verslaafd geraakt aan tijdens alcohol en wordt op gedwongen professionele uit hulp te tijdens zoeken. Als het vermiste op tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, de zet Tennison nog het een keer alle zeilen het de bij om de dader te pakken. in met De zoektocht eindigt op met een vernietigende de confrontatie.

Rechercheur Jane uit Tennison is de terug in Londen. Er wordt uit een gehint op haar pensioen, maar daar in wil ze tijdens niks van weten. Tennison naar stort naar zich op op de brute moord op door een illegale immigrante uit Bosnië. door Tennison van vermoedt dat haar dood naar met de op oorlog te maken heeft, maar met tijdens haar collega Simon een Finch zoekt het in de hoek het van de maffia. in De tijdens hoofdverdachte heeft een deal van met de het Britse overheid gesloten: hij krijgt op bescherming in met ruil voor het informatie over oorlogsmisdadigers. Tennison wordt tijdens van flink tegengewerkt, maar is een vastbesloten de dader op achter de tralies te op tv krijgen.

Vanavond uit start het zesde het seizoen van de Britse misdaadserie op op tv Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor op tv het eerst uitgezonden met in 2003, de bestaat op tv uit twee afleveringen. Volgende week donderdag tijdens is het op tweede deel te zien. Rechercheur de Jane Tennison is met in deze een aflevering met terug in Londen. Er in wordt gehint het op haar pensioen, maar door daar wil ze niks een van weten. Tennison stort uit zich in op de brute door moord op een illegale immigrante op tv uit naar Bosnië. Tennison vermoedt dat van haar dood met de uit op tv oorlog te maken heeft, maar van haar uit collega Simon Finch zoekt een het in op de hoek van de uit maffia. De hoofdverdachte heeft een een deal met de tijdens een Britse overheid gesloten: hij krijgt uit bescherming in naar ruil voor informatie op tv over oorlogsmisdadigers. in Tennison wordt flink tegengewerkt, maar is een vastbesloten de met dader achter het de tralies te met krijgen.

Rechercheur Jane de Tennison wordt van Londen een overgeplaatst op tv naar Manchester. Daar houdt met ze zich bezig met een de tijdens moord op een jonge een drugsdealer. De verdenkingen vallen uit op een in lokale gangster die bekendstaat van als 'The de Street'. Deze crimineel is naar op Jane steeds een stap voor, waardoor van ze vermoedt dat op tv er een mol het is bij de van met politie.

Rechercheur Jane van Tennison wordt uit van Londen overgeplaatst naar Manchester. van Daar houdt ze naar zich bezig in met in de moord op een door jonge drugsdealer. De tijdens verdenkingen vallen in op een lokale gangster die op bekendstaat in als 'The Street'. Deze crimineel van is Tennison steeds naar een stap in voor, waardoor ze vermoedt dat een er een in mol is uit bij de uit politie.

Er uit is een seriemoordenaar actief op en in zijn werkwijze komt overeen op met die van van George Marlow, die enkele jaren het eerder uit door Jane Tennison achter de het op tv tralies belandde. Ze was destijds volledig de met overtuigd van zijn schuld. van Marlow zit nog op tv steeds in de gevangenis, dus een kan hij uit onmogelijk de uit recente moorden hebben gepleegd. Was op naar hij onschuldig of in is er een de copycat actief?

In een van chique buitenwijk wordt de door manager tijdens van een countryclub vermoord. het De de buurtbewoners en de lokale politie een staan lijnrecht tegenover rechercheur de Jane Tennison naar bij het oplossen van met deze met zaak. Ze tijdens ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk naar politiek in schandaal.

Vanaf de vanavond is met het vierde seizoen de Britse misdaadserie in Prime Suspect, ui uit 1995, een elke donderdag door om 20:30 uur te een zien op RTL een 8. Dit vierde seizoen bestaat tijdens de uit drie afleveringen. De serie van werd tussen op tv 1991 en 2006 verdeeld over op zeven seizoenen in uitgezonden in in het Verenigd Koninkrijk en wordt het nu wekelijks het opnieuw uitgezonden het in Nederland. Rechercheur Jane naar Tennison heeft in met deze aflevering eindelijk promotie de gekregen. Ze een leidt het onderzoek naar de van moord op van een dreumes. door De hoofdverdachte is het een man die al eerder is in veroordeeld met voor kindermisbruik. Zijn van huidige partner weet niets van van tijdens zijn verleden. De politie neemt een contact van op met zijn therapeut, op waarna een gevaarlijke van situatie ontstaat.

Rechercheur Jane de Tennison is overgeplaatst naar door een ander de politiebureau. In de uitgaanswijk een Soho uit gaat ze zich richten naar op door zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker het overlijdt, nadat zijn appartement in door brand is gestoken. uit De rechercheurs verdiepen met zich in in de een homoscene en denken dat de er pedofielen van actief zijn. Tennison vermoedt naar dat iemand met tijdens een hoge positie het moordonderzoek uit probeert te de manipuleren.

Rechercheur met Jane Tennison is met overgeplaatst naar het een ander politiebureau. In uit de uitgaanswijk Soho gaat een ze zich richten op op zedenzaken. Een 17-jarige uit het sekswerker overlijdt, nadat op zijn appartement in brand is in gestoken. De door rechercheurs verdiepen tijdens zich in de homoscene op en denken dat er pedofielen op actief zijn. het Tennison vermoedt dat met iemand met een op tv hoge positie probeert het van moordonderzoek te door manipuleren.

In een op multiculturele het wijk worden de stoffelijke de resten van een in jong meisje tijdens aangetroffen. De meeste naar buurtbewoners hebben een hekel tijdens aan de door politie, die in hun met ogen racistisch is. in Er wordt al door snel een het verdachte opgepakt, maar de rechercheurs door twijfelen aan uit zijn schuld. Het op tv onderzoek wordt nog in lastiger als de media een lucht krijgen van de van op zaak. Ondertussen hoopt rechercheur de Jane Tennison op het promotie.

In de een multiculturele wijk naar worden de stoffelijke resten een van een jong meisje de de aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben op een met hekel aan de politie, uit die in hun naar ogen racistisch is. Er wordt de al snel een met verdachte opgepakt, maar tijdens naar de rechercheurs twijfelen aan in zijn schuld. op Het onderzoek wordt nog uit lastiger als de de media lucht krijgen van door de zaak. Ondertussen hoopt uit rechercheur het Jane Tennison op in promotie.

Rechercheur de Jane Tennison krijgt de leiding op over in een onderzoek naar de moord in op een jonge in vrouw, tot irritatie met van haar mannelijke een collega's. Ze ontdekt tijdens dat de moordenaar tijdens waarschijnlijk meerdere door slachtoffers in heeft gemaakt. Er het wordt een verdachte aangehouden, maar tijdens die komt weer vrij. het Jane naar ondervraagt zijn oude celgenoot om met meer over hem in te weten het te een komen. Ondertussen heeft haar in relatie te lijden met onder haar een werk.

Vanaf naar vanavond is het de Britse misdaadserie Prime tijdens Suspect elke donderdag om het 20:30 uur uit te zien op op RTL 8. tijdens De serie werd tussen 1991 en door op 2006 verdeeld over zeven seizoenen in uitgezonden door in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de de serie met uit het eerste seizoen het uit 1991. op Rechercheur Jane Tennison krijgt op tv de leiding naar over een op onderzoek naar de moord op een met jonge vrouw, tot in irritatie van de haar mannelijke collega's. Ze uit ontdekt dat de de moordenaar waarschijnlijk naar meerdere met slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een het verdachte het aangehouden, maar die komt weer met uit vrij. Tennison ondervraagt zijn oude celgenoot een om met meer over een hem te weten te komen. de Ondertussen heeft haar relatie van te lijden op tv onder haar de werk.

februari 2020
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!