Programma gemist?

Een een paar weken de voordat rechercheur Jane de Tennison met pensioen gaat, begint op ze aan haar met laatste zaak: de in vermissing van uit een tienermeisje. Het gaat niet de goed in met Tennison. Haar in jarenlange eenzaamheid en in ingehouden woede eisen hun op tv tol. Ze is de verslaafd geraakt aan alcohol uit op tv en wordt gedwongen door professionele hulp te zoeken. Als het door met vermiste tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, zet naar het Tennison nog een keer alle zeilen van bij op om de dader te pakken. tijdens De zoektocht door eindigt in naar een schokkende van confrontatie.

Een paar op weken voordat rechercheur door Jane Tennison door met pensioen gaat, begint tijdens ze met aan haar laatste zaak: in de vermissing op tv van een tienermeisje. in Het gaat niet goed op met Tennison. uit Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede het eisen hun tol. door een Ze is verslaafd geraakt aan alcohol het de en wordt gedwongen professionele hulp van te zoeken. Als naar het vermiste tienermeisje naar vermoord een wordt aangetroffen, zet Tennison nog een van keer alle op tv zeilen bij uit om de dader te op pakken. De van zoektocht eindigt naar met een vernietigende tijdens confrontatie.

Rechercheur Jane Tennison het is terug in op Londen. Er wordt de gehint een op haar pensioen, maar door daar het wil ze niks de van weten. Tennison uit stort zich op de op brute moord op een op tv illegale uit immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt uit dat haar door dood met de oorlog op tv te tijdens maken heeft, maar haar op tv collega Simon een Finch zoekt het in de naar hoek naar van de maffia. De hoofdverdachte heeft de een op tv deal met de Britse overheid met in gesloten: hij krijgt bescherming in ruil met met voor informatie over de oorlogsmisdadigers. Tennison wordt flink tegengewerkt, maar van is op vastbesloten de het dader achter de tijdens tralies te krijgen.

Vanavond start het op tv zesde de seizoen van naar de Britse misdaadserie Prime van Suspect. Dit in voorlaatste seizoen, voor het eerst op tv uitgezonden in 2003, uit bestaat uit in twee afleveringen. Volgende week donderdag op tijdens is het tweede deel te op tv zien. Rechercheur Jane van Tennison is in deze aflevering door terug in het Londen. Er tijdens wordt gehint op haar pensioen, uit maar naar daar wil ze niks door van weten. Tennison stort op tv zich op de tijdens brute in moord op op tv een illegale immigrante uit Bosnië. van Tennison vermoedt dat haar uit dood met de naar oorlog te maken de met heeft, maar haar collega Simon op Finch zoekt het op tv in de hoek naar van de op maffia. De een hoofdverdachte heeft een deal met de van tijdens Britse overheid gesloten: hij krijgt bescherming van in ruil voor van informatie tijdens over oorlogsmisdadigers. Tennison wordt op flink tegengewerkt, met maar is vastbesloten tijdens de dader achter de de tralies te naar krijgen.

Rechercheur de Jane Tennison wordt van naar Londen overgeplaatst op naar Manchester. het Daar houdt ze door zich bezig met de door moord op een jonge drugsdealer. tijdens De verdenkingen door vallen op een het lokale tijdens gangster die bekendstaat als 'The Street'. op tv uit Deze crimineel is Jane steeds tijdens een stap voor, waardoor naar een ze vermoedt dat er een mol het is in bij de in politie.

Rechercheur op tv Jane Tennison wordt van Londen in overgeplaatst naar Manchester. van van Daar houdt ze zich bezig met naar uit de moord op een de jonge drugsdealer. in De verdenkingen vallen op een lokale op tv gangster die bekendstaat van als 'The Street'. in Deze crimineel in is tijdens Tennison steeds een stap voor, naar waardoor ze vermoedt dat op tv er een mol met tijdens is bij de met politie.

Er is het een seriemoordenaar actief en van naar zijn werkwijze komt overeen met die de van George van Marlow, die enkele met jaren eerder door tijdens Jane tijdens Tennison achter de tralies belandde. in Ze was destijds volledig tijdens overtuigd van zijn in schuld. Marlow een zit nog steeds in van de gevangenis, een dus kan hij tijdens onmogelijk de recente moorden het hebben gepleegd. met Was de hij onschuldig of is op tv er een copycat het actief?

In een naar chique buitenwijk wordt de van met manager van een countryclub vermoord. De van de buurtbewoners en de lokale politie van staan het lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison op tv bij het naar oplossen van uit deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie het en een mogelijk door politiek een schandaal.

Vanaf tijdens vanavond is het vierde uit seizoen de naar Britse misdaadserie tijdens Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag uit om 20:30 op tv uur te zien van op tijdens RTL 8. Dit vierde seizoen tijdens bestaat de uit drie afleveringen. De uit serie werd tussen 1991 van en 2006 een verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden uit in het Verenigd uit Koninkrijk door en wordt nu wekelijks opnieuw uitgezonden met in Nederland. Rechercheur Jane de tijdens Tennison heeft in deze aflevering het eindelijk promotie gekregen. Ze op leidt het op onderzoek naar in de moord een op een dreumes. De hoofdverdachte met is een van man die al eerder door is veroordeeld voor kindermisbruik. tijdens Zijn huidige partner op weet niets door van zijn een verleden. De met politie neemt contact op met zijn door therapeut, op waarna een gevaarlijke van situatie ontstaat.

Rechercheur Jane door Tennison is op overgeplaatst naar een ander de politiebureau. In de de uitgaanswijk Soho gaat ze van zich richten op uit zedenzaken. Een 17-jarige de sekswerker overlijdt, nadat een zijn appartement met in brand is gestoken. de door De rechercheurs verdiepen zich de in de uit homoscene en denken dat er pedofielen de actief zijn. op Tennison vermoedt dat in iemand met een op hoge positie het tijdens moordonderzoek probeert te in manipuleren.

Rechercheur in Jane Tennison is overgeplaatst een naar een naar ander politiebureau. In op tv de uitgaanswijk Soho gaat het ze zich richten op op tv zedenzaken. Een 17-jarige door sekswerker overlijdt, de nadat met zijn appartement in brand door is gestoken. op tv De rechercheurs verdiepen uit zich in de homoscene en de denken met dat er pedofielen op actief zijn. Tennison vermoedt dat op iemand met een op hoge positie probeert het door moordonderzoek van te manipuleren.

In naar een multiculturele tijdens wijk worden de stoffelijke het resten van een jong tijdens meisje aangetroffen. De meeste van in buurtbewoners hebben een de hekel aan de politie, die uit in hun ogen racistisch met is. Er naar wordt op tv al snel een verdachte de opgepakt, maar een de rechercheurs twijfelen aan zijn schuld. de Het tijdens onderzoek wordt in nog lastiger als de op tv media lucht met krijgen van de op zaak. Ondertussen hoopt rechercheur een Jane Tennison op van promotie.

In van een multiculturele wijk worden op tv de stoffelijke resten de van een jong meisje door aangetroffen. door De meeste op tv buurtbewoners hebben een uit hekel aan de politie, die het in hun op tv ogen racistisch is. de Er wordt van al snel een verdachte opgepakt, het maar de rechercheurs op twijfelen aan zijn schuld. tijdens Het op tv onderzoek wordt nog lastiger als op de media lucht naar krijgen het van de zaak. Ondertussen tijdens hoopt rechercheur Jane een Tennison op de promotie.

Rechercheur Jane Tennison de op tv krijgt de leiding van over een onderzoek de naar de moord op uit een jonge vrouw, tot naar irritatie van op haar mannelijke collega's. Ze door ontdekt dat de van moordenaar in waarschijnlijk meerdere slachtoffers het heeft gemaakt. Er met wordt een verdachte aangehouden, uit maar die komt weer door vrij. op tv Jane ondervraagt zijn op tv oude celgenoot om van meer over hem te een weten te komen. Ondertussen in heeft haar een relatie te lijden onder haar op met werk.

Vanaf door vanavond is de een Britse misdaadserie Prime Suspect elke met de donderdag om 20:30 op uur te zien op RTL 8. een De serie werd op tv tussen op 1991 en de 2006 verdeeld over tijdens zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd uit Koninkrijk. Vanavond start naar de serie met het de eerste door seizoen uit 1991. Rechercheur de Jane Tennison krijgt door de leiding in over een op onderzoek naar de moord tijdens op een jonge vrouw, het tot op irritatie van haar van mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de op moordenaar waarschijnlijk meerdere een slachtoffers heeft gemaakt. een uit Er wordt een verdachte aangehouden, tijdens maar die komt het weer tijdens vrij. Tennison ondervraagt zijn oude celgenoot met om meer op over in hem te weten te komen. Ondertussen de heeft naar haar relatie te lijden het onder haar het werk.

juli 2020
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!