Programma gemist?

Een paar tijdens weken voordat rechercheur Jane de Tennison met pensioen uit van gaat, begint ze aan van haar laatste zaak: de de vermissing de van een tienermeisje. Het met gaat niet goed een met Tennison. met Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden in woede eisen hun het tol. Ze de is verslaafd geraakt aan van alcohol en op tv wordt gedwongen in professionele hulp te het zoeken. Als het vermiste tienermeisje een vermoord van wordt aangetroffen, zet Tennison nog een op keer het alle zeilen bij de om de dader te pakken. het op De zoektocht eindigt in een van schokkende op confrontatie.

Een paar in weken van voordat rechercheur Jane Tennison met de pensioen een gaat, begint ze aan van haar laatste op zaak: de vermissing op tv van een tienermeisje. Het gaat in niet goed met Tennison. naar Haar jarenlange in eenzaamheid en ingehouden woede van eisen in hun tol. Ze is verslaafd het geraakt aan de alcohol en wordt een gedwongen naar professionele hulp te zoeken. de Als het het vermiste tienermeisje vermoord wordt aangetroffen, het zet uit Tennison nog een keer een alle zeilen op tv bij om de dader te pakken. door De zoektocht het eindigt een met een vernietigende op tv confrontatie.

Rechercheur Jane naar Tennison is van terug in uit Londen. Er wordt gehint op haar de pensioen, maar tijdens daar wil de ze niks van van weten. Tennison stort het zich op de door brute moord op in een illegale immigrante uit het Bosnië. Tennison vermoedt naar dat op tv haar dood met de door oorlog te maken heeft, maar het haar collega op Simon met Finch zoekt het in de van hoek van de een maffia. De hoofdverdachte op tv heeft een deal in met de van Britse overheid gesloten: hij krijgt in bescherming in ruil uit voor informatie over uit door oorlogsmisdadigers. Tennison wordt met flink tegengewerkt, maar is een vastbesloten de dader achter een de tralies te de krijgen.

Vanavond start het in zesde seizoen tijdens van met de Britse misdaadserie Prime een Suspect. Dit voorlaatste seizoen, het voor door het eerst uitgezonden tijdens in 2003, bestaat met uit twee afleveringen. Volgende op week donderdag is het in tweede deel te zien. Rechercheur uit de Jane Tennison is in het deze aflevering terug in op Londen. Er wordt door gehint op haar naar pensioen, maar daar uit wil ze niks naar van weten. de Tennison stort zich op de de brute moord met op de een illegale immigrante naar uit Bosnië. Tennison in vermoedt dat haar dood met op tv de naar oorlog te maken heeft, een maar haar collega Simon door Finch door zoekt het in de hoek van met de in maffia. De hoofdverdachte heeft naar een in deal met de Britse overheid gesloten: op tv hij de krijgt bescherming in ruil op tv voor informatie het over oorlogsmisdadigers. op tv Tennison wordt flink tegengewerkt, maar in is vastbesloten door de dader op tv achter de tralies te door krijgen.

Rechercheur Jane met Tennison wordt van in Londen overgeplaatst naar Manchester. van Daar houdt met ze het zich bezig met de moord op op een jonge met drugsdealer. op De verdenkingen vallen op een van lokale gangster die bekendstaat in als 'The Street'. op tv Deze crimineel is op tv Jane steeds op een stap voor, door waardoor ze in vermoedt dat er een in mol is een bij de een politie.

Rechercheur Jane Tennison de wordt van Londen met overgeplaatst naar Manchester. uit Daar door houdt ze zich bezig met op tv de naar moord op in een jonge drugsdealer. De met verdenkingen vallen op de een lokale gangster die het bekendstaat als de 'The Street'. Deze crimineel van is een Tennison steeds een uit stap voor, waardoor ze naar vermoedt dat in er een mol op tv is bij de de politie.

Er is een naar van seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt uit de overeen met die van van George Marlow, die van enkele jaren uit eerder door Jane Tennison achter met de tralies belandde. Ze de was destijds tijdens volledig tijdens overtuigd van zijn uit schuld. Marlow zit nog steeds in uit uit de gevangenis, dus kan op tv hij onmogelijk de recente moorden door hebben gepleegd. met Was hij tijdens onschuldig of is er een door copycat naar actief?

In een tijdens chique buitenwijk wordt de het uit manager van een countryclub vermoord. De tijdens tijdens buurtbewoners en de op lokale politie staan tijdens lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison een bij het oplossen door van deze zaak. een Ze ontdekt fraude, het corruptie met en een mogelijk een politiek schandaal.

Vanaf de vanavond is het een vierde seizoen de de Britse misdaadserie uit Prime Suspect, ui uit 1995, elke donderdag om 20:30 op tv uur te zien op tv op met RTL 8. Dit vierde seizoen van bestaat uit drie van afleveringen. De serie een werd tussen 1991 de en 2006 een verdeeld over zeven de seizoenen uitgezonden in het op Verenigd Koninkrijk een en wordt nu wekelijks met opnieuw uitgezonden tijdens in Nederland. Rechercheur Jane Tennison heeft tijdens in een deze aflevering eindelijk promotie gekregen. Ze op tv leidt op het onderzoek naar de in moord het op een dreumes. De door hoofdverdachte is een van man die al eerder is op tv veroordeeld voor kindermisbruik. naar Zijn huidige van partner weet het niets van zijn verleden. De op tv met politie neemt contact op met zijn op therapeut, waarna met een gevaarlijke situatie naar ontstaat.

Rechercheur het Jane Tennison is overgeplaatst op naar het een ander politiebureau. een In de uitgaanswijk Soho gaat ze het zich richten op tijdens zedenzaken. Een 17-jarige tijdens sekswerker uit overlijdt, nadat zijn appartement in in brand is tijdens gestoken. De rechercheurs tijdens verdiepen zich in de door homoscene en denken het dat er pedofielen door actief op zijn. Tennison vermoedt dat iemand door met op een hoge positie het moordonderzoek naar probeert een te manipuleren.

Rechercheur Jane Tennison in is naar overgeplaatst naar een ander politiebureau. op tv In op de uitgaanswijk Soho een gaat ze zich van richten op zedenzaken. Een tijdens 17-jarige sekswerker van overlijdt, nadat zijn appartement in tijdens brand is uit gestoken. De rechercheurs op tv verdiepen zich op in de homoscene en denken een met dat er pedofielen actief een zijn. Tennison vermoedt dat iemand op tv met een hoge naar positie probeert met het van moordonderzoek te manipuleren.

In door een multiculturele met wijk worden de stoffelijke tijdens resten van uit een jong meisje aangetroffen. De in meeste op buurtbewoners hebben een van hekel aan de politie, die met in uit hun ogen racistisch is. een Er wordt al snel een tijdens verdachte opgepakt, maar naar in de rechercheurs twijfelen aan met zijn schuld. Het onderzoek tijdens wordt op nog lastiger als de een media lucht krijgen van de van door zaak. Ondertussen hoopt rechercheur Jane het Tennison op uit promotie.

In een multiculturele met wijk worden met de stoffelijke resten van naar een jong meisje op aangetroffen. De meeste in buurtbewoners hebben op een hekel aan met de politie, die uit in hun ogen uit racistisch is. Er wordt met al snel een de verdachte naar opgepakt, maar de rechercheurs op tv twijfelen aan zijn schuld. in Het op tv onderzoek wordt van nog lastiger als de media lucht met krijgen van de het van zaak. Ondertussen hoopt rechercheur Jane op Tennison op op promotie.

Rechercheur Jane Tennison op tv krijgt het de leiding van over een onderzoek van naar de moord de op een jonge uit vrouw, tot irritatie van uit haar mannelijke collega's. de Ze ontdekt dat de de moordenaar van waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. van Er van wordt een verdachte aangehouden, in maar die op tv komt weer vrij. Jane ondervraagt uit zijn oude celgenoot om het meer van over hem te in weten te tijdens komen. Ondertussen heeft van haar relatie te lijden onder door haar de werk.

Vanaf de vanavond is de op Britse misdaadserie Prime Suspect elke de donderdag op tv om 20:30 uur in te zien op RTL uit 8. De serie werd uit in tussen 1991 en door 2006 verdeeld over zeven van seizoenen uitgezonden de in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de door serie met het met eerste seizoen uit naar 1991. Rechercheur Jane op tv Tennison krijgt de met door leiding over een onderzoek van naar de op moord op een jonge vrouw, op tv tot irritatie de van haar mannelijke collega's. in Ze ontdekt dat de een van moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. op Er wordt de een verdachte naar aangehouden, maar die komt weer in vrij. Tennison naar ondervraagt zijn oude celgenoot de om meer over uit op tv hem te weten op te komen. Ondertussen heeft het haar relatie uit te lijden onder haar het werk.

juni 2019
30-05-2019 20:33

The final act (part 2)

Prime Suspect - The final act (part 2)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

23-05-2019 20:33

The final act (part 1)

Prime Suspect - The final act (part 1)

Een paar weken voordat rechercheur Jane Tennison met pensioen gaat, begint ze aan haar laatste zaak: de vermissing van een tienermeisje. Het gaat niet goed met Tennison. Haar jarenlange eenzaamheid en ingehouden woede eisen hun tol. Ze is v...

16-05-2019 20:33

The last witness (part 2)

Prime Suspect - The last witness (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is terug in Londen. Er wordt gehint op haar pensioen, maar daar wil ze niks van weten. Tennison stort zich op de brute moord op een illegale immigrante uit Bosnië. Tennison vermoedt dat haar dood met de oorlog te m...

09-05-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 6

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 6

Vanavond start het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Prime Suspect. Dit voorlaatste seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2003, bestaat uit twee afleveringen. Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Rechercheur Jane Ten...

02-05-2019 20:33

Errors of judgement (part 2)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 2)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Jane...

25-04-2019 20:32

Errors of judgement (part 1)

Prime Suspect - Errors of judgement (part 1)

Rechercheur Jane Tennison wordt van Londen overgeplaatst naar Manchester. Daar houdt ze zich bezig met de moord op een jonge drugsdealer. De verdenkingen vallen op een lokale gangster die bekendstaat als 'The Street'. Deze crimineel is Tenn...

18-04-2019 20:33

The scent of darkness

Prime Suspect - The scent of darkness

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit nog steeds in d...

11-04-2019 20:33

Inner circles

Prime Suspect - Inner circles

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en een mogelijk p...

04-04-2019 20:33

Prime Suspect: start seizoen 4

Prime Suspect - Prime Suspect: start seizoen 4

Vanaf vanavond is het vierde seizoen de Britse misdaadserie Prime Suspect, ui 1995, elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. Dit vierde seizoen bestaat uit drie afleveringen. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizo...

28-03-2019 20:32

Keeper of souls (part 2)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 2)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

21-03-2019 20:33

Keeper of souls (part 1)

Prime Suspect - Keeper of souls (part 1)

Rechercheur Jane Tennison is overgeplaatst naar een ander politiebureau. In de uitgaanswijk Soho gaat ze zich richten op zedenzaken. Een 17-jarige sekswerker overlijdt, nadat zijn appartement in brand is gestoken. De rechercheurs verdiepen ...

14-03-2019 20:35

Operation Nadine (part 2)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 2)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

07-03-2019 20:29

Operation Nadine (part 1)

Prime Suspect - Operation Nadine (part 1)

In een multiculturele wijk worden de stoffelijke resten van een jong meisje aangetroffen. De meeste buurtbewoners hebben een hekel aan de politie, die in hun ogen racistisch is. Er wordt al snel een verdachte opgepakt, maar de rechercheurs ...

28-02-2019 20:31

Price to pay (part 2)

Prime Suspect - Price to pay (part 2)

Rechercheur Jane Tennison krijgt de leiding over een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, tot irritatie van haar mannelijke collega's. Ze ontdekt dat de moordenaar waarschijnlijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Er wordt een verd...

21-02-2019 20:31

Nieuw: Prime Suspect

Prime Suspect - Nieuw: Prime Suspect

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Prime Suspect elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De serie werd tussen 1991 en 2006 verdeeld over zeven seizoenen uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Vanavond start de serie met het ee...

Prime Suspect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect bij Prime Suspect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect. Heb je een uitzending van Prime Suspect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect gemist

Britse politieserie over rechercheur Jane Tennison, die werkt voor de Londense politie. Ze krijgt te maken met moorden, racisme, pedofilie en prostitutie. Tennison is vastbesloten zich te bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld.

Uitzending gemist van Prime Suspect? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord