Programma gemist?

George de Schouten filmt een jaar uit lang mensen op het uit naar Museumplein die zichzelf massaal rond de een van iconische letters 'I AMSTERDAM' op het foto vastleggen. Het is van een de hotspot voor selfies, waar de een huidige focus van door onze samenleving op door op de ik-cultuur nadrukkelijk van tot uiting komt. Vier seizoenen lang op tv door observeert de filmmaker het selfiegedrag van uit uit passanten en van door zichzelf en bevraagt hij wat die uit aandacht is voor door het uit ik? Wie is die 'ik' in eigenlijk? van Waar komt de obsessie naar hiervoor vandaan? Hij de spreekt erover met de verschillende mensen, onder wie tijdens zenmeester Maurice op tv Knegtel, die waarschuwt dat met wanneer op tv we naar ons ware zelf een naar zoeken, we deze niet op zullen vinden. Zangeres met Monique Klemann heeft een van jongs af aan in van in de schijnwerpers gestaan. De laatste op tv decennia is het haar aandacht juist de naar het van innerlijke verschoven. PC Hooft-prijswinnaar naar Tonnus Oosterhoff richt zijn aandacht op tv op zijn schrijfwerk. met Hij op tv leeft liever in op de schaduw dan in in het spotlicht. tijdens Schrijfster Beertje van Beers ziet de de selfiecultuur juist de als een van positieve ontwikkeling. tijdens Zij houdt de van sexy selfies en viert tijdens daarmee haar vrouwelijkheid. George op Schouten een vraagt zich af of het de de vroege verlies van tijdens zijn vader verband houdt met op tv zijn eigen met selfiegedrag en op in wezen een roep om aandacht een een is. Is het maken op tv van selfies compensatiegedrag voor de op een onvermijdelijke vergankelijkheid van het aardse bestaan? uit Tegen de uit achtergrond van door het Rijksmuseum blijkt dat het het maken van een selfies in op ieder geval eeuwenlang een een menselijke met behoefte is. De muren uit van het museum hangen op vol (zelf)portretten, schilderijen die het tijdens vaak in opdracht van op de geportretteerde zijn de gemaakt met dezelfde intentie als een vandaag de tijdens dag: Kijk van mij.

mei 2020
24-02-2019 15:20

De Boeddhistische Blik: Kijk mij

De Boeddhistische Blik: Kijk mij - De Boeddhistische Blik: Kijk mij

George Schouten filmt een jaar lang mensen op het Museumplein die zichzelf massaal rond de iconische letters 'I AMSTERDAM' op foto vastleggen. Het is een hotspot voor selfies, waar de huidige focus van onze samenleving op de ik-cultuur nadr...

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Kijk mij bij De Boeddhistische Blik: Kijk mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Kijk mij. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Kijk mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Kijk mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!