Programma gemist?

George een Schouten filmt door een jaar lang mensen op door het Museumplein die zichzelf door op massaal rond de iconische uit letters 'I AMSTERDAM' op foto op vastleggen. Het het is tijdens een hotspot voor tijdens selfies, waar de in huidige focus van onze samenleving de op de ik-cultuur nadrukkelijk uit in tot uiting komt. Vier de seizoenen lang observeert de filmmaker in het selfiegedrag uit van op passanten en van zichzelf en een bevraagt op tv hij wat die op aandacht is voor het ik? Wie naar uit is die 'ik' eigenlijk? Waar in komt de naar obsessie hiervoor vandaan? Hij met spreekt het erover met verschillende mensen, naar onder wie zenmeester Maurice uit Knegtel, uit die waarschuwt dat wanneer we naar naar ons ware zelf uit met zoeken, we deze niet zullen het vinden. op tv Zangeres Monique Klemann heeft van de jongs af aan de in de met schijnwerpers gestaan. De laatste op decennia is de haar aandacht juist tijdens naar het in innerlijke verschoven. PC op tv Hooft-prijswinnaar Tonnus Oosterhoff richt de zijn aandacht op zijn met schrijfwerk. Hij leeft liever een in de een schaduw dan de in het op spotlicht. Schrijfster Beertje naar van Beers ziet de selfiecultuur een juist op als een positieve ontwikkeling. Zij houdt naar van sexy met selfies en viert daarmee de haar vrouwelijkheid. George tijdens uit Schouten vraagt zich een af of het vroege verlies van het zijn vader de verband houdt met op zijn op tv eigen selfiegedrag en op in wezen een roep om aandacht van is. met Is het maken van selfies door compensatiegedrag uit voor de van onvermijdelijke vergankelijkheid van het door aardse bestaan? Tegen de de achtergrond van een het Rijksmuseum blijkt dat uit het maken van op selfies in naar ieder geval eeuwenlang een op tv menselijke behoefte is. De in muren van het het museum hangen vol naar (zelf)portretten, op tv schilderijen die tijdens vaak in opdracht van de door geportretteerde zijn in gemaakt met dezelfde intentie naar als vandaag de in dag: Kijk op tv mij.

september 2021
24-02-2019 15:20

De Boeddhistische Blik: Kijk mij

De Boeddhistische Blik: Kijk mij - De Boeddhistische Blik: Kijk mij

George Schouten filmt een jaar lang mensen op het Museumplein die zichzelf massaal rond de iconische letters 'I AMSTERDAM' op foto vastleggen. Het is een hotspot voor selfies, waar de huidige focus van onze samenleving op de ik-cultuur nadr...

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Kijk mij bij De Boeddhistische Blik: Kijk mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Kijk mij. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Kijk mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Kijk mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!