Programma gemist?

George Schouten op filmt een jaar lang van mensen in op het Museumplein uit die zichzelf massaal rond de op iconische letters tijdens 'I AMSTERDAM' met op foto vastleggen. het Het is een hotspot naar voor selfies, op tv waar de huidige focus van door onze met samenleving op de uit ik-cultuur nadrukkelijk tot uiting van komt. Vier seizoenen lang door observeert de de filmmaker het selfiegedrag door van passanten en van van zichzelf en uit bevraagt het hij wat die aandacht met is voor het op ik? Wie uit is die 'ik' eigenlijk? in Waar komt op de obsessie hiervoor in vandaan? Hij spreekt op tv erover met verschillende mensen, onder wie de zenmeester Maurice op Knegtel, die waarschuwt dat van wanneer we naar naar ons door ware zelf naar zoeken, we deze in niet zullen vinden. Zangeres Monique Klemann naar heeft van uit jongs af uit aan in de de schijnwerpers gestaan. van De laatste decennia is haar aandacht het juist naar het het innerlijke naar verschoven. PC Hooft-prijswinnaar Tonnus van Oosterhoff richt zijn met aandacht door op zijn schrijfwerk. Hij leeft naar liever in op tv de schaduw dan in uit het spotlicht. uit Schrijfster Beertje van Beers ziet van tijdens de selfiecultuur juist als een een positieve ontwikkeling. Zij houdt tijdens van in sexy selfies en viert door daarmee door haar vrouwelijkheid. George Schouten een vraagt zich af of in het vroege verlies van uit zijn vader uit verband houdt met door zijn eigen selfiegedrag het en op tv in wezen een tijdens roep om aandacht is. Is het door maken van selfies van compensatiegedrag voor een de onvermijdelijke vergankelijkheid op tv van het aardse bestaan? naar Tegen de tijdens achtergrond van in het Rijksmuseum blijkt dat het van de maken van selfies in ieder geval van eeuwenlang een naar menselijke behoefte is. De door muren uit van het op museum hangen vol (zelf)portretten, schilderijen uit die vaak met in opdracht van tijdens de geportretteerde zijn gemaakt een met dezelfde op intentie als vandaag de dag: op de Kijk mij.

september 2020
24-02-2019 15:20

De Boeddhistische Blik: Kijk mij

De Boeddhistische Blik: Kijk mij - De Boeddhistische Blik: Kijk mij

George Schouten filmt een jaar lang mensen op het Museumplein die zichzelf massaal rond de iconische letters 'I AMSTERDAM' op foto vastleggen. Het is een hotspot voor selfies, waar de huidige focus van onze samenleving op de ik-cultuur nadr...

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Kijk mij bij De Boeddhistische Blik: Kijk mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Kijk mij. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Kijk mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Kijk mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!