Programma gemist?

George een Schouten filmt een jaar lang het mensen in op het Museumplein die naar zichzelf massaal rond de een op tv iconische letters 'I naar AMSTERDAM' op foto de vastleggen. Het is een hotspot op tv voor selfies, waar de op huidige focus met van tijdens onze samenleving op de naar ik-cultuur nadrukkelijk tot in uiting komt. Vier seizoenen lang een observeert de naar filmmaker naar het selfiegedrag van op passanten en van een zichzelf en bevraagt hij wat die een aandacht met is voor het het ik? Wie de is die 'ik' eigenlijk? Waar op komt de obsessie op hiervoor vandaan? de Hij spreekt naar erover met verschillende mensen, op onder wie zenmeester Maurice van Knegtel, die waarschuwt op dat wanneer de we naar in ons ware zelf zoeken, we deze de niet tijdens zullen vinden. door Zangeres Monique Klemann met heeft van jongs van af aan in de schijnwerpers de gestaan. De laatste van decennia is haar aandacht op juist van naar het innerlijke verschoven. naar PC Hooft-prijswinnaar Tonnus het Oosterhoff richt met zijn aandacht op zijn schrijfwerk. op Hij leeft liever op tv in op tv de schaduw dan in in het spotlicht. Schrijfster naar Beertje in van Beers ziet de selfiecultuur juist een als van een positieve in ontwikkeling. Zij houdt op van sexy selfies en viert op daarmee haar vrouwelijkheid. van George tijdens Schouten vraagt zich af of het met vroege verlies naar van zijn vader verband op een houdt met zijn eigen selfiegedrag op tv en in wezen tijdens een roep tijdens om aandacht uit is. Is het naar maken van selfies compensatiegedrag voor de de uit onvermijdelijke vergankelijkheid van het naar aardse bestaan? uit Tegen de achtergrond van het op tv Rijksmuseum blijkt op dat het maken van selfies tijdens in uit ieder geval eeuwenlang een tijdens menselijke behoefte is. De tijdens muren van een het museum hangen vol op tv een (zelf)portretten, schilderijen die de vaak in opdracht van de in geportretteerde zijn gemaakt met op tv dezelfde op tv intentie als vandaag van de dag: uit Kijk mij.

mei 2021
24-02-2019 15:20

De Boeddhistische Blik: Kijk mij

De Boeddhistische Blik: Kijk mij - De Boeddhistische Blik: Kijk mij

George Schouten filmt een jaar lang mensen op het Museumplein die zichzelf massaal rond de iconische letters 'I AMSTERDAM' op foto vastleggen. Het is een hotspot voor selfies, waar de huidige focus van onze samenleving op de ik-cultuur nadr...

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Kijk mij bij De Boeddhistische Blik: Kijk mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Kijk mij. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Kijk mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Kijk mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!