Programma gemist?

George Schouten tijdens filmt een met jaar lang op mensen op het Museumplein de die zichzelf massaal rond uit de iconische letters 'I in AMSTERDAM' van op foto vastleggen. Het uit is een hotspot voor naar selfies, waar van de huidige focus van op tv onze samenleving op het de ik-cultuur nadrukkelijk op tot uiting met komt. Vier uit seizoenen lang observeert de een filmmaker het selfiegedrag van met passanten de en van zichzelf en bevraagt naar hij met wat die aandacht is op tv voor het ik? Wie van is die 'ik' op eigenlijk? Waar komt door de obsessie hiervoor tijdens vandaan? Hij tijdens spreekt erover naar met verschillende door mensen, onder wie zenmeester Maurice op Knegtel, die waarschuwt dat door op wanneer we naar ons de ware zelf zoeken, uit we deze een niet zullen vinden. Zangeres Monique Klemann op heeft van het jongs naar af aan in de schijnwerpers door gestaan. De laatste decennia uit is op haar aandacht juist naar het het innerlijke van verschoven. PC Hooft-prijswinnaar Tonnus Oosterhoff naar richt zijn aandacht met het op zijn schrijfwerk. Hij leeft naar liever met in de schaduw een dan in het spotlicht. Schrijfster het Beertje van Beers van ziet de selfiecultuur tijdens juist in als een positieve op tv ontwikkeling. Zij houdt van van sexy selfies en op tv viert daarmee naar haar vrouwelijkheid. George Schouten vraagt zich in uit af of het vroege verlies het van uit zijn vader verband tijdens houdt met zijn eigen het selfiegedrag en in wezen een een roep de om aandacht is. Is het het maken met van selfies compensatiegedrag voor de uit de onvermijdelijke vergankelijkheid van het op aardse bestaan? Tegen de naar achtergrond op van het Rijksmuseum blijkt dat naar het maken uit van selfies in ieder het geval eeuwenlang een het menselijke behoefte de is. De muren een van het met museum hangen vol (zelf)portretten, schilderijen in die vaak de in opdracht van uit de geportretteerde zijn de gemaakt met dezelfde intentie als de vandaag de de dag: Kijk door mij.

januari 2021
24-02-2019 15:20

De Boeddhistische Blik: Kijk mij

De Boeddhistische Blik: Kijk mij - De Boeddhistische Blik: Kijk mij

George Schouten filmt een jaar lang mensen op het Museumplein die zichzelf massaal rond de iconische letters 'I AMSTERDAM' op foto vastleggen. Het is een hotspot voor selfies, waar de huidige focus van onze samenleving op de ik-cultuur nadr...

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Kijk mij bij De Boeddhistische Blik: Kijk mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Kijk mij. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Kijk mij gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Kijk mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Kijk mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!