Programma gemist?

David Attenborough is tijdens compleet gefascineerd tijdens door de vogeleieren. Hij brengt de op hele levenscyclus van naar het ei in beeld: door van het moment dat uit het gelegd wordt een totdat de het kuiken met zich een weg door de naar schaal naar de buiten pikt. Hij laat zien tijdens hoeveel de variatie er bestaat in op het formaat en het op uiterlijk van eieren een het en legt uit hoe met dat komt.

oktober 2021
24-02-2019 17:10

Attenboroughs wonderbaarlijke eieren

Attenboroughs wonderbaarlijke eieren - Attenboroughs wonderbaarlijke eieren

David Attenborough is compleet gefascineerd door vogeleieren. Hij brengt de hele levenscyclus van het ei in beeld: van het moment dat het gelegd wordt totdat het kuiken zich een weg door de schaal naar buiten pikt. Hij laat zien hoeveel var...

Attenboroughs wonderbaarlijke eieren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenboroughs wonderbaarlijke eieren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenboroughs wonderbaarlijke eieren bij Attenboroughs wonderbaarlijke eieren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenboroughs wonderbaarlijke eieren. Heb je een uitzending van Attenboroughs wonderbaarlijke eieren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenboroughs wonderbaarlijke eieren gemist

Uitzending gemist van Attenboroughs wonderbaarlijke eieren? Hier kun je alle uitzendingen van Attenboroughs wonderbaarlijke eieren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!