Programma gemist?

Carla het en Fred willen met van het in oog op hun oude dag de graag kleiner en gelijkvloers van op tv gaan wonen. Door de met groeiende vergrijzing is de concurrentie een moordend geworden, een daarom hebben zij besloten naar om de uit hulp in op te schakelen op van Martijn Krabbé en zijn naar team. Lukt het hen door door om deze speld in een naar hooiberg op tv voor Carla en uit Fred te vinden?

Carla door en Fred willen met het uit met oog op hun oude dag op tv graag kleiner en het gelijkvloers gaan op wonen. Door de van groeiende vergrijzing is het de concurrentie een moordend geworden, daarom hebben zij besloten tijdens met om de hulp in te door schakelen van met Martijn Krabbé en de zijn team. Lukt op het hen een om deze speld in een op hooiberg voor Carla en uit een Fred te vinden?

Sanne en Bram in met zijn enorme twijfelaars met en het lukt naar hen maar niet de om samen een huis in te kopen. Met van het oog op op de toekomst groeien een ze echt op tv hun piepkleine appartementje uit. Daarom hebben in door ze een drastische maatregel genomen: tijdens Martijn Krabbé en een zijn team inschakelen om de voor tijdens hen een op tv huis te zoeken, op tv kopen en te verbouwen. van En dat zonder dat de zij het vooraf tijdens te zien tijdens krijgen.

In tijdens een nieuw van seizoen van Kopen van Zonder Kijken kopen stellen een in nieuw huis, met zonder dat ze naar het van tevoren hebben op gezien. Met uit een wensenlijst en een uit budget gaan presentator een Martijn Krabbé het en zijn team elke naar maandag om in 20:30 uur op op zoek naar een huis. Verbouwd Het nieuwe uit huis wordt van gezocht, gekocht en verbouwd op in door makelaar en taxateur Alex van het tijdens Keulen en bouwdeskundige van Bob Sikkes. Wensen Samen doen zij er van alles aan om een met met woning te vinden van voor het stel die voldoet aan tijdens hun wensen de en past de binnen hun in budget. Wekelijks koopt een ander uit stel een nieuw van huis zonder het eerst van te de zien.

Zou jij het in een durven om het kopen van jouw uit huis in over te dragen een aan twee vreemden? op tv Merle en Nanne zijn naar zo een wanhopig dat zij besluiten de gok met te op tv wagen. Ze zoeken op al vier het jaar zonder succes naar een koophuis, door het omdat ze maar niet op een tijdens lijn kunnen komen. tijdens Nanne wil door een grote van lap grond, maar in Merle wil dichtbij de stad door wonen. uit En die twee wensen zijn met lastig te in combineren.

Waarom zou je in de het kopen van jouw huis aan in naar een ander overlaten in en een koopcontract tekenen met zonder het huis van tevoren op te op zien? Anouk op tv en Matthijs hebben in last van keuzestress. Ze kunnen op niet eens met samen beslissen welke koekjes op ze willen kopen, laat uit staan het waar ze willen wonen. op Door hun besluiteloosheid zijn op ze al twee van jaar tevergeefs op op zoek op naar een nieuwe uit plek.

Waarom de zou je het kopen van tijdens jouw huis aan het een in ander overlaten en een op tv koopcontract tekenen de zonder het op huis van tevoren door te zien? Anouk en het Matthijs hebben in last van keuzestress. tijdens Ze kunnen niet eens samen een beslissen het welke koekjes ze willen met kopen, laat staan op tv waar ze willen wonen. het Door hun naar besluiteloosheid zijn ze door al twee jaar tevergeefs een op naar zoek naar een nieuwe door plek.

Sabine in en Ferry op willen kleiner gaan wonen om zo met wat meer in financiële ruimte op over te houden voor met andere leuke op tv dingen. Maar downsizen van is niet gemakkelijk! Omdat het in ze zelf maar uit het niet lukt om tijdens concessies te doen, geven ze hun uit lot uit handen de tijdens aan makelaar Alex van Keulen en op bouwdeskundige Bob op Sikkes.

Sabine en Ferry door in willen kleiner gaan van wonen om zo wat meer financiële naar het ruimte over te houden door voor andere leuke dingen. de Maar downsizen het is niet de gemakkelijk! Omdat het ze zelf maar het niet lukt om in concessies te doen, met geven ze hun naar lot uit een handen door aan makelaar Alex van op tv Keulen en bouwdeskundige Bob naar Sikkes.

Wat tijdens doe je als een je je droomhuis op tv al drie jaar op niet kunt vinden? een Erwin en Alina in besluiten hun lot volledig uit een handen te geven, tijdens in de hoop het dat het dan naar wel lukt. Zij naar geven makelaar de Alex van Keulen naar en op bouwdeskundige Bob Sikkes de van opdracht hun droomhuis voor ze naar uit te zoeken, kopen door en verbouwen.

Wat met doe je als je van je droomhuis al naar drie jaar op niet kunt vinden? Erwin een en Alina besluiten door hun lot een volledig uit handen te geven, tijdens in de in hoop dat het het dan wel lukt. naar Zij uit geven makelaar Alex tijdens van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes van de opdracht hun de droomhuis naar voor ze te een zoeken, kopen met en verbouwen.

Merel het en Marco zoeken al met jaren van naar een dubbel benedenhuis met in tuin in naar de meest door geliefde wijken van Rotterdam. van Keer op keer zijn de ze in overboden door andere gegadigden. Met naar een van tweede kind op komst een groeien ze letterlijk uit door hun een kleine bovenwoning. En wat doe van je als de naar nood hoog is? een Dan in neem je drastische op maatregelen en geef je op tv je lot volledig uit door handen!

Merel en Marco tijdens met zoeken al jaren naar een met dubbel benedenhuis met tuin een in de meest op geliefde wijken een van Rotterdam. Keer op tv op keer naar zijn ze overboden naar door andere met gegadigden. Met een tweede kind op van komst groeien ze uit letterlijk uit hun op tv kleine een bovenwoning. En door wat doe je als de nood de hoog is? Dan door van neem je drastische een maatregelen en geef je je de lot volledig uit uit handen!

Je het nieuwe huis laten met zoeken, kopen en de verbouwen door twee vreemden, zonder naar het zelf vooraf van te door zien? Dan op moet je wel heel op tv wanhopig zijn! Nou, dat in zijn het Echelle en Mella. Zij met zijn allebei tijdens zó verschillend en zó eigenwijs, dat tijdens het op ze maar tijdens niet lukt een huis te vinden door dat aan hun van in beider wensen voldoet. Daarom besluiten ze een hun lot volledig de uit op handen te op tv geven.

Je nieuwe naar huis laten zoeken, het kopen een en verbouwen door twee vreemden, met zonder het zelf vooraf door te op zien? Dan moet je op tv wel heel naar wanhopig zijn! op Nou, dat zijn Echelle tijdens en Mella. Zij zijn allebei in de zó verschillend en zó eigenwijs, dat het het ze de maar op niet lukt een de huis te vinden dat aan met hun een beider wensen voldoet. van Daarom besluiten ze van hun lot volledig uit op handen te een geven.

november 2020
10-03-2020 16:09

Afl. 2

Kopen Zonder Kijken - Afl. 2

Carla en Fred willen met het oog op hun oude dag graag kleiner en gelijkvloers gaan wonen. Door de groeiende vergrijzing is de concurrentie moordend geworden, daarom hebben zij besloten om de hulp in te schakelen van Martijn Krabbé en zijn ...

09-03-2020 20:31

Afl. 2

Kopen Zonder Kijken - Afl. 2

Carla en Fred willen met het oog op hun oude dag graag kleiner en gelijkvloers gaan wonen. Door de groeiende vergrijzing is de concurrentie moordend geworden, daarom hebben zij besloten om de hulp in te schakelen van Martijn Krabbé en zijn ...

03-03-2020 16:05

Afl. 1

Kopen Zonder Kijken - Afl. 1

Sanne en Bram zijn enorme twijfelaars en het lukt hen maar niet om samen een huis te kopen. Met het oog op de toekomst groeien ze echt hun piepkleine appartementje uit. Daarom hebben ze een drastische maatregel genomen: Martijn Krabbé en zi...

02-03-2020 20:32

Terug: Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken - Terug: Kopen Zonder Kijken

In een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team elke maandag om 20:30 uur op zoek naar ee...

23-12-2019 20:32

Afl. 2

Kopen Zonder Kijken - Afl. 2

Zou jij het durven om het kopen van jouw huis over te dragen aan twee vreemden? Merle en Nanne zijn zo wanhopig dat zij besluiten de gok te wagen. Ze zoeken al vier jaar zonder succes naar een koophuis, omdat ze maar niet op een lijn kunnen...

17-12-2019 16:01

Afl. 3

Kopen Zonder Kijken - Afl. 3

Waarom zou je het kopen van jouw huis aan een ander overlaten en een koopcontract tekenen zonder het huis van tevoren te zien? Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress. Ze kunnen niet eens samen beslissen welke koekjes ze willen kopen,...

16-12-2019 20:34

Afl. 3

Kopen Zonder Kijken - Afl. 3

Waarom zou je het kopen van jouw huis aan een ander overlaten en een koopcontract tekenen zonder het huis van tevoren te zien? Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress. Ze kunnen niet eens samen beslissen welke koekjes ze willen kopen,...

16-04-2019 15:59

Afl. 8

Kopen Zonder Kijken - Afl. 8

Sabine en Ferry willen kleiner gaan wonen om zo wat meer financiële ruimte over te houden voor andere leuke dingen. Maar downsizen is niet gemakkelijk! Omdat het ze zelf maar niet lukt om concessies te doen, geven ze hun lot uit handen aan ...

15-04-2019 20:32

Afl. 8

Kopen Zonder Kijken - Afl. 8

Sabine en Ferry willen kleiner gaan wonen om zo wat meer financiële ruimte over te houden voor andere leuke dingen. Maar downsizen is niet gemakkelijk! Omdat het ze zelf maar niet lukt om concessies te doen, geven ze hun lot uit handen aan ...

09-04-2019 15:58

Afl. 7

Kopen Zonder Kijken - Afl. 7

Wat doe je als je je droomhuis al drie jaar niet kunt vinden? Erwin en Alina besluiten hun lot volledig uit handen te geven, in de hoop dat het dan wel lukt. Zij geven makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes de opdracht hun dr...

08-04-2019 20:33

Afl. 7

Kopen Zonder Kijken - Afl. 7

Wat doe je als je je droomhuis al drie jaar niet kunt vinden? Erwin en Alina besluiten hun lot volledig uit handen te geven, in de hoop dat het dan wel lukt. Zij geven makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes de opdracht hun dr...

02-04-2019 16:00

Afl. 6

Kopen Zonder Kijken - Afl. 6

Merel en Marco zoeken al jaren naar een dubbel benedenhuis met tuin in de meest geliefde wijken van Rotterdam. Keer op keer zijn ze overboden door andere gegadigden. Met een tweede kind op komst groeien ze letterlijk uit hun kleine bovenwon...

01-04-2019 20:34

Afl. 6

Kopen Zonder Kijken - Afl. 6

Merel en Marco zoeken al jaren naar een dubbel benedenhuis met tuin in de meest geliefde wijken van Rotterdam. Keer op keer zijn ze overboden door andere gegadigden. Met een tweede kind op komst groeien ze letterlijk uit hun kleine bovenwon...

26-03-2019 16:00

Afl. 5

Kopen Zonder Kijken - Afl. 5

Je nieuwe huis laten zoeken, kopen en verbouwen door twee vreemden, zonder het zelf vooraf te zien? Dan moet je wel heel wanhopig zijn! Nou, dat zijn Echelle en Mella. Zij zijn allebei zó verschillend en zó eigenwijs, dat het ze maar niet l...

25-03-2019 20:34

Afl. 5

Kopen Zonder Kijken - Afl. 5

Je nieuwe huis laten zoeken, kopen en verbouwen door twee vreemden, zonder het zelf vooraf te zien? Dan moet je wel heel wanhopig zijn! Nou, dat zijn Echelle en Mella. Zij zijn allebei zó verschillend en zó eigenwijs, dat het ze maar niet l...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen Zonder Kijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen Zonder Kijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen Zonder Kijken bij Kopen Zonder Kijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen Zonder Kijken. Heb je een uitzending van Kopen Zonder Kijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen Zonder Kijken gemist

Woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven acht stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is.

Uitzending gemist van Kopen Zonder Kijken? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen Zonder Kijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 16:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!