Programma gemist?

Vanavond start een op tv nieuw uit seizoen van het in programma Topdokters, op tv waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen door worden gevolgd. Elke dinsdag in op om 21:25 uur door op RTL 4. Hart en ziel In de door uitzendingen volg op je een de artsen die door zich allemaal op met hun eigen manier met hart het en ziel een inzetten voor naar hun patiënten, wiens leven soms letterlijk de in hun handen op ligt. De in specialisten stellen het zich in tijdens Topdokters kwetsbaar op. Ze durven hun op tv hart naar te laten naar spreken en laten zich tijdens van hun menselijke uit kant zien. Heftig De 37-jarige transplantatiechirurg Dorottya een de het Vries werkt vaak 's door nachts, met omdat donororganen elk moment tijdens geleverd kunnen worden. naar Dat is erg heftig het voor een haar gezinsleven. Kinderoncoloog Dannis de van Vuurden bezoekt samen met het een in 13-jarige patiënt haar schoolklas. uit Ze gaat haar het klasgenootjes een vertellen dat ze door niet meer beter een kan worden. En neurochirurg Yasin Temel het van voert een bijzondere operatie tijdens uit.

In het UZ tijdens Leuven krijgt digestief door oncoloog van Van Cutsem een door man met pancreaskanker door op consultatie die geen onbekende naar een voor hem is. uit Bij prof. T'Sjoen komt een een vrouw langs met het acromegalie, een zeer met zeldzame aandoening waarbij te het veel groeihormoon wordt een aangemaakt. op tv Prof. Nijs krijgt een bakker het op de bezoek die de jaren geleden zijn vingers kwijtraakte door een een ongeval met van tijdens een broodmachine.

In het UZ het met Leuven krijgt digestief oncoloog Van uit Cutsem een man met met pancreaskanker naar op consultatie tijdens die geen onbekende met voor hem is. Bij prof. met T'Sjoen komt een in vrouw langs met acromegalie, op een zeer met zeldzame aandoening waarbij te uit op tv veel groeihormoon wordt aangemaakt. Prof. op Nijs krijgt een in bakker op bezoek uit die van jaren geleden zijn vingers kwijtraakte in door een op tv ongeval met een op tv broodmachine.

Pijnarts Bart Morlion de in krijgt een man op bezoek die op van al jaren kampt met pijnklachten over op op zijn hele lichaam. op Een concrete oorzaak lijkt er niet op tv te in zijn, totdat prof. Morlion een op tv van voorval uit zijn door verleden naar boven weet te halen. met Prof. Visser-Vandewalle opereert een naar een man die na door de dood van naar zijn moeder op tv oncontroleerbare tics heeft gekregen. Prof. in Nijs uit herstelt het schoudergewricht van een vrouw een uit die van de trap uit is gevallen.

Pijnarts Bart naar Morlion op krijgt een man op bezoek tijdens die al het jaren kampt een met pijnklachten over zijn hele op lichaam. Een concrete oorzaak tijdens lijkt in er niet de te zijn, totdat prof. in Morlion een voorval uit zijn van verleden naar het boven weet te op halen. Prof. Visser-Vandewalle opereert het een man het die na op de dood op van zijn moeder met oncontroleerbare tics heeft gekregen. Prof. op Nijs herstelt het schoudergewricht tijdens van een vrouw door die van de naar trap is het gevallen.

Op de de intensivecareafdeling op van het UZ Brussel ligt in een met 83-jarige vrouw te herstellen van van een hartoperatie. Als het met niet goed op tv met haar gaat, blijkt op dat ze een op tv bloeding in een haar een buik heeft. Prof. De Waele moet op tv samen met naar de van hartchirurg beslissen of uit een tweede operatie een noodzakelijk is. Prof. Van Cutsem controleert in of er nog van tumoractiviteit is bij met een van vrouw die net met klaar is de met chemotherapie.

Op tijdens de intensivecareafdeling van uit het UZ Brussel op tv ligt een 83-jarige vrouw op tv te herstellen van naar een hartoperatie. Als van het niet de goed met haar tijdens gaat, blijkt dat tijdens ze een bloeding in uit haar buik heeft. met Prof. De Waele moet op tv in samen met de op tv hartchirurg beslissen of een uit tweede operatie noodzakelijk is. Prof. tijdens Van naar Cutsem controleert of uit er nog uit tumoractiviteit is bij met een vrouw die naar net klaar is met met chemotherapie.

Programma waarin door acht topspecialisten uit verschillende het ziekenhuizen in door België op centraal staan. Wat is hun op drijfveer? En hoe op zoeken ze de van juiste balans tijdens tussen betrokkenheid in bij de patiënt op en professionele afstand?

Programma door waarin acht topspecialisten uit uit verschillende ziekenhuizen in in België centraal naar staan. Wat op is hun drijfveer? En de hoe zoeken ze de tijdens juiste balans van tussen betrokkenheid bij de patiënt met en professionele de afstand?

In uit het AZ Klina een in Brasschaat opereert door neurochirurg Robert een Hes een vrouw op tv met scoliose, een met zijdelingse verkromming van de rug. van De operatie verloopt tijdens echter niet zoals uit gepland, waardoor moet worden naar overgegaan op plan het op tv B. In het op UZ Gent is de hormoon- en transgenderspecialist Guy T'Sjoent met op tv zijn team in uit overleg het over een transvrouw bij wie op tv het traject niet in verloopt zoals tijdens ze tijdens gehoopt had. Bij prof. De Waele in een komt een vrouw op met controle die geen darmstelstel meer van op heeft.

In het het AZ Klina in in Brasschaat opereert neurochirurg van Robert uit Hes een vrouw met op tv scoliose, een zijdelingse verkromming met van een de rug. De operatie een verloopt echter niet met zoals gepland, waardoor moet van worden overgegaan op plan uit B. In het met tijdens UZ Gent is hormoon- het en transgenderspecialist tijdens Guy T'Sjoent met naar zijn team in het overleg over een een transvrouw bij wie het het traject niet verloopt zoals de ze gehoopt een had. Bij prof. De de Waele komt met een vrouw op controle uit die geen tijdens darmstelstel meer van heeft.

In een het traumacentrum van van het UZ Leuven met ontfermt gespecialiseerd chirurg door Stefaan Nijs zich over van een man een die met spoed is van binnengebracht na een val een op van vier meter hoogte. met Gynaecologe Liesbeth van Lewi krijgt een vrouw tijdens op consultatie het die in verwachting is van de een drieling. De kans een op vroeggeboorte de is groot, op tv maar de de baby's zijn nog van lang niet volgroeid. Digestief oncoloog de prof. Van Cutsem onderzoekt op in een 84-jarige dame die last in heeft van extreem op gewichtsverlies.

In het het traumacentrum van de het UZ Leuven ontfermt op gespecialiseerd chirurg het Stefaan Nijs zich van over een in man die met spoed is binnengebracht een na een val op van vier het meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth van door Lewi krijgt een vrouw in op consultatie die in verwachting de is op tv van een drieling. De door kans op vroeggeboorte op tv is groot, maar van de baby's zijn nog op lang niet volgroeid. tijdens Digestief oncoloog prof. uit Van Cutsem door onderzoekt op tv een 84-jarige dame de die last heeft van extreem naar gewichtsverlies.

Prof. Veerle Visser de -Vandewalle neemt het ons mee naar de van in Uniklinik in de Duitse domstad met Keulen. Hier door leidt ze de met dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt in bezoek van een tijdens man die door al door zijn hoop heeft gevestigd op met een diepe hersenstimulatie. Neurochirurg van dr. Hes uit krijgt een man op naar bezoek met door verlammingsverschijnselen aan zijn voet. van naar En pijnarts Morlion zoekt in naar een manier om de de pijn te verzachten tijdens bij een met man die elke dag het met pijn tijdens leeft.

Prof. het Veerle Visser -Vandewalle neemt ons van mee in naar de Uniklinik het in de naar Duitse domstad Keulen. Hier tijdens leidt ze in de dienst functionele van neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van met een op man die al zijn hoop heeft op tv gevestigd op op een op tv diepe hersenstimulatie. Neurochirurg uit dr. Hes krijgt uit een man op bezoek tijdens met verlammingsverschijnselen aan zijn een voet. En pijnarts Morlion door zoekt naar op een van manier om de pijn te uit verzachten bij een man op tv die elke met dag naar met pijn leeft.

november 2020
10-03-2020 21:23

Terug: Topdokters

Topdokters - Terug: Topdokters

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Hart en ziel In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal...

29-08-2019 16:03

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

28-08-2019 20:34

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

22-08-2019 16:03

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

21-08-2019 20:34

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

15-08-2019 15:54

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

14-08-2019 20:35

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

08-08-2019 16:09

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

07-08-2019 20:34

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

01-08-2019 16:04

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

31-07-2019 20:35

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

25-07-2019 15:45

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

24-07-2019 20:37

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

18-07-2019 16:02

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

17-07-2019 20:36

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdokters bij Topdokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdokters. Heb je een uitzending van Topdokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdokters gemist

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Uitzending gemist van Topdokters? Hier kun je alle uitzendingen van Topdokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!