Programma gemist?

Vanavond start een een nieuw in seizoen van het programma naar Topdokters, met waarin topspecialisten uit in verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag op tv om door 21:25 uur op RTL door 4. Hart en ziel In de de uitzendingen het volg je de artsen die op zich allemaal op uit op tv hun eigen manier met hart naar en ziel met inzetten voor hun patiënten, wiens de een leven soms letterlijk in hun uit handen ligt. De op specialisten stellen zich op in Topdokters de kwetsbaar op. Ze durven een hun hart te van laten spreken en met laten tijdens zich van hun menselijke kant de zien. Heftig De 37-jarige door transplantatiechirurg Dorottya de Vries door werkt vaak naar 's nachts, omdat naar donororganen elk moment uit geleverd kunnen de worden. Dat is erg naar heftig voor haar gezinsleven. van Kinderoncoloog tijdens Dannis van Vuurden bezoekt samen met tijdens op tv een 13-jarige patiënt haar schoolklas. Ze van gaat uit haar klasgenootjes door vertellen dat ze niet op tv meer beter kan worden. En op tv neurochirurg Yasin Temel op tv voert van een bijzondere met operatie uit.

In het UZ tijdens op tv Leuven krijgt digestief een oncoloog Van Cutsem een tijdens man met pancreaskanker op consultatie tijdens die geen onbekende een voor hem is. met Bij prof. T'Sjoen op komt een tijdens vrouw het langs met acromegalie, een in zeer zeldzame aandoening waarbij op te veel groeihormoon met wordt aangemaakt. Prof. door Nijs tijdens krijgt een bakker op bezoek die naar jaren een geleden zijn vingers kwijtraakte door van een ongeval met in een op tv broodmachine.

In het UZ door Leuven van krijgt digestief oncoloog Van door Cutsem een tijdens man met pancreaskanker op consultatie door het die geen onbekende voor hem is. het Bij prof. van T'Sjoen komt een vrouw door langs met de acromegalie, een zeer op tv zeldzame de aandoening waarbij te veel groeihormoon wordt naar aangemaakt. van Prof. Nijs krijgt een van bakker op het bezoek die jaren geleden zijn het vingers kwijtraakte de door een ongeval op met een de broodmachine.

Pijnarts door Bart Morlion krijgt een in man op op tv bezoek die al jaren kampt met naar met pijnklachten over door zijn hele lichaam. Een concrete op tv oorzaak lijkt er niet naar te zijn, totdat een in prof. Morlion een voorval van uit zijn verleden naar in boven weet tijdens te halen. Prof. Visser-Vandewalle opereert tijdens een uit man die na de dood het het van zijn moeder oncontroleerbare uit tics heeft in gekregen. Prof. Nijs herstelt het een schoudergewricht van een op tv vrouw die van een de trap in is gevallen.

Pijnarts uit Bart Morlion krijgt een man de op van bezoek die al jaren kampt een de met pijnklachten over zijn op hele lichaam. Een concrete oorzaak op lijkt er niet met te uit zijn, totdat prof. Morlion uit een voorval uit zijn op verleden naar boven door weet uit te halen. Prof. Visser-Vandewalle opereert op tv een door man die na de de dood van door zijn moeder oncontroleerbare tics heeft door gekregen. Prof. de Nijs herstelt de het schoudergewricht van een vrouw in die van tijdens de in trap is gevallen.

Op de op intensivecareafdeling van het UZ uit Brussel ligt een een 83-jarige vrouw te naar herstellen van het een tijdens hartoperatie. Als het niet goed de met haar gaat, blijkt van het dat ze een bloeding in haar met buik heeft. uit Prof. De Waele moet door samen het met de hartchirurg het beslissen of een op tv tweede operatie met noodzakelijk is. Prof. Van Cutsem tijdens controleert of in er nog tumoractiviteit is uit bij uit een vrouw die net klaar is door met op tv chemotherapie.

Op de uit intensivecareafdeling van op tv het UZ tijdens Brussel ligt een 83-jarige het vrouw te op herstellen van een door hartoperatie. Als het niet op tv goed met haar met gaat, blijkt dat van ze een bloeding in op tv haar buik heeft. naar Prof. De Waele moet op tv met samen met de hartchirurg beslissen naar of een tweede operatie op tijdens noodzakelijk is. Prof. Van Cutsem controleert door of er de nog tumoractiviteit is bij met een vrouw het die net klaar is naar met van chemotherapie.

Programma tijdens waarin acht topspecialisten een uit verschillende ziekenhuizen in België in centraal staan. Wat met een is hun drijfveer? En hoe het zoeken ze de op juiste het balans tussen betrokkenheid bij de patiënt op en professionele een afstand?

Programma waarin acht op tv topspecialisten uit verschillende met ziekenhuizen van in België centraal staan. van Wat is hun op drijfveer? En op tv hoe zoeken ze de een juiste balans het tussen betrokkenheid van bij de patiënt het en professionele afstand?

In het het AZ Klina in Brasschaat een het opereert neurochirurg Robert Hes een tijdens vrouw met scoliose, in een zijdelingse de verkromming van de in rug. De operatie verloopt echter tijdens niet zoals gepland, door waardoor moet worden het overgegaan door op plan B. In het een UZ op Gent is uit hormoon- en transgenderspecialist Guy met T'Sjoent met zijn in team in overleg over een de met transvrouw bij wie het op traject niet het verloopt zoals ze gehoopt had. de Bij prof. tijdens De Waele komt een in vrouw uit op controle die tijdens geen darmstelstel meer uit heeft.

In het het AZ op tv Klina in Brasschaat een opereert neurochirurg Robert Hes met een vrouw met scoliose, de een zijdelingse verkromming van door de rug. de De met operatie verloopt echter niet zoals uit gepland, naar waardoor moet worden overgegaan op plan door B. In op het UZ het Gent is hormoon- door en transgenderspecialist door Guy T'Sjoent met zijn team op tv in overleg over een tijdens het transvrouw bij wie het traject het niet verloopt zoals ze de gehoopt had. Bij de door prof. De Waele komt een vrouw op op op controle die geen darmstelstel meer op tv door heeft.

In het naar traumacentrum van op tv het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd met chirurg Stefaan door Nijs zich van over een man die met met spoed is binnengebracht in na een val uit van vier in meter het hoogte. Gynaecologe Liesbeth het Lewi krijgt een vrouw op consultatie door die naar in verwachting is van in een tijdens drieling. De kans op vroeggeboorte het is groot, in maar de baby's zijn een nog lang niet in volgroeid. tijdens Digestief oncoloog prof. Van de Cutsem onderzoekt een 84-jarige dame tijdens die in last heeft van extreem op tv gewichtsverlies.

In het traumacentrum uit van het van UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd een het chirurg Stefaan Nijs zich over een van man door die met spoed is op binnengebracht na een val op tv van vier meter het hoogte. Gynaecologe Liesbeth door Lewi in krijgt een vrouw op een consultatie die in naar verwachting is van een door door drieling. De kans uit op vroeggeboorte is groot, maar door de naar baby's zijn nog lang niet in volgroeid. Digestief oncoloog prof. door Van naar Cutsem onderzoekt uit een 84-jarige dame een die last heeft van extreem op tv gewichtsverlies.

Prof. de Veerle Visser uit -Vandewalle neemt ons mee van naar de Uniklinik een in de op tv Duitse domstad Keulen. door Hier leidt ze de dienst functionele op tv neurochirurgie. Ze krijgt op bezoek door van een man die op al zijn door hoop heeft gevestigd op in een diepe op tv hersenstimulatie. Neurochirurg dr. Hes tijdens krijgt naar een man op bezoek met verlammingsverschijnselen met aan uit zijn voet. En op tv pijnarts Morlion zoekt door naar een manier om de de pijn te verzachten door bij een door man die elke van dag met pijn in leeft.

Prof. Veerle uit Visser -Vandewalle uit neemt ons mee naar de de Uniklinik in naar de Duitse domstad de Keulen. door Hier leidt ze het de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt tijdens bezoek uit van een man die op al zijn hoop heeft door gevestigd in op een uit diepe hersenstimulatie. Neurochirurg dr. Hes in krijgt een op man op bezoek op tv met verlammingsverschijnselen aan zijn met voet. de En pijnarts Morlion met zoekt naar een op tv manier om de van pijn te verzachten bij een in man tijdens die elke dag tijdens met pijn leeft.

augustus 2020
10-03-2020 21:23

Terug: Topdokters

Topdokters - Terug: Topdokters

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Hart en ziel In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal...

29-08-2019 16:03

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

28-08-2019 20:34

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

22-08-2019 16:03

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

21-08-2019 20:34

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

15-08-2019 15:54

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

14-08-2019 20:35

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

08-08-2019 16:09

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

07-08-2019 20:34

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

01-08-2019 16:04

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

31-07-2019 20:35

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

25-07-2019 15:45

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

24-07-2019 20:37

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

18-07-2019 16:02

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

17-07-2019 20:36

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdokters bij Topdokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdokters. Heb je een uitzending van Topdokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdokters gemist

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Uitzending gemist van Topdokters? Hier kun je alle uitzendingen van Topdokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!