Programma gemist?

Vanavond start het een naar nieuw seizoen van het programma een Topdokters, in waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden op tv gevolgd. de Elke dinsdag om 21:25 uur op tv op RTL door 4. Hart en ziel In de de uitzendingen in volg je de uit artsen die op tv zich allemaal op hun het eigen manier met hart uit en ziel inzetten de voor hun naar patiënten, wiens in leven soms letterlijk in hun door handen met ligt. De specialisten door stellen zich in met Topdokters kwetsbaar op. Ze durven op tv hun hart te laten uit het spreken en laten zich van een hun menselijke kant het zien. Heftig De 37-jarige transplantatiechirurg Dorottya een de in Vries werkt op tv vaak 's nachts, op tv omdat donororganen elk moment door geleverd kunnen worden. Dat is de op erg heftig voor haar gezinsleven. een Kinderoncoloog op Dannis van Vuurden naar bezoekt samen met naar een 13-jarige patiënt haar schoolklas. naar Ze gaat naar haar klasgenootjes vertellen dat ze in niet van meer beter kan van worden. En neurochirurg naar Yasin Temel naar voert een bijzondere van operatie uit.

In van het UZ Leuven krijgt digestief op tv oncoloog Van Cutsem tijdens een tijdens man met pancreaskanker op consultatie naar die geen onbekende het voor hem naar is. Bij het prof. T'Sjoen komt een vrouw van met langs met acromegalie, een zeer zeldzame uit aandoening waarbij door te veel van groeihormoon wordt aangemaakt. in Prof. Nijs tijdens krijgt een bakker op door bezoek die in jaren geleden zijn vingers kwijtraakte door in van een ongeval met een tijdens broodmachine.

In in het UZ op Leuven krijgt digestief oncoloog Van van Cutsem een man van met pancreaskanker op door consultatie die geen de onbekende voor hem is. met een Bij prof. T'Sjoen op tv komt een vrouw op langs met acromegalie, op een zeer zeldzame aandoening waarbij door te veel groeihormoon door wordt aangemaakt. in Prof. Nijs tijdens krijgt een bakker op met bezoek die op tv jaren geleden zijn vingers kwijtraakte op tv door een ongeval met met een op tv broodmachine.

Pijnarts Bart van Morlion krijgt een man op tv de op bezoek die al jaren door kampt met pijnklachten in over met zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak door lijkt er uit niet te zijn, door totdat prof. op tv Morlion een voorval uit door zijn verleden naar uit boven weet te op halen. Prof. Visser-Vandewalle met opereert een op man die na de in dood van op tv zijn moeder oncontroleerbare op tv tics heeft gekregen. de Prof. Nijs in herstelt het schoudergewricht van een door vrouw een die van de trap is naar gevallen.

Pijnarts Bart het Morlion krijgt met een man op van bezoek die al jaren kampt de met pijnklachten over in zijn naar hele lichaam. Een concrete een oorzaak lijkt tijdens er niet te zijn, totdat in prof. Morlion een een voorval uit zijn het verleden met naar boven weet te halen. een Prof. Visser-Vandewalle met opereert een uit man die door na de dood naar van zijn moeder oncontroleerbare tics heeft een gekregen. Prof. Nijs naar herstelt het met schoudergewricht van een op tv vrouw die van tijdens de trap is het gevallen.

Op de tijdens intensivecareafdeling van het UZ op tv naar Brussel ligt een 83-jarige het vrouw te van herstellen van een tijdens hartoperatie. Als het niet goed het met haar gaat, op blijkt dat de ze een van bloeding in haar buik heeft. Prof. tijdens De Waele in moet samen met de in hartchirurg beslissen op of een tweede in operatie met noodzakelijk is. Prof. het Van Cutsem controleert in of er nog tumoractiviteit is een bij een vrouw van die net klaar door is met uit chemotherapie.

Op het de intensivecareafdeling van een het UZ de Brussel ligt een 83-jarige vrouw te van tijdens herstellen van een hartoperatie. van Als het niet goed naar met haar uit gaat, blijkt dat ze een van bloeding in uit haar buik heeft. Prof. op tv De Waele moet in samen op met de hartchirurg tijdens beslissen of een tweede operatie van op noodzakelijk is. Prof. naar Van Cutsem controleert of er nog naar tumoractiviteit is met bij op een vrouw die net klaar een is met het chemotherapie.

Programma naar waarin acht topspecialisten uit uit verschillende ziekenhuizen uit in België centraal de staan. Wat naar is hun drijfveer? een En hoe zoeken ze de het juiste balans met tussen betrokkenheid bij de patiënt door en door professionele afstand?

Programma waarin de acht topspecialisten uit op tv verschillende ziekenhuizen in België naar centraal staan. door Wat is uit hun drijfveer? uit En hoe zoeken ze een de juiste balans tussen tijdens betrokkenheid bij de patiënt door en professionele tijdens afstand?

In in het AZ Klina in Brasschaat het uit opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw een met door scoliose, een van zijdelingse verkromming van van de rug. De operatie het verloopt echter niet zoals in gepland, in waardoor moet worden overgegaan op tv op plan B. uit In het op tv UZ Gent is op hormoon- en transgenderspecialist Guy op tv T'Sjoent met zijn team in van overleg over een een transvrouw bij wie door van het traject niet met verloopt zoals ze tijdens gehoopt had. Bij prof. De Waele tijdens in komt een vrouw op controle die met van geen darmstelstel meer op tv heeft.

In het AZ naar Klina van in Brasschaat opereert neurochirurg Robert op tv Hes uit een vrouw met scoliose, een een zijdelingse verkromming van tijdens de rug. tijdens De het operatie verloopt echter niet zoals gepland, in waardoor moet worden in overgegaan een op plan B. In het uit UZ Gent met is uit hormoon- en transgenderspecialist Guy van T'Sjoent met tijdens zijn team in overleg over op tv een transvrouw een bij wie het op traject niet verloopt zoals tijdens ze gehoopt had. Bij op prof. De Waele naar komt een het vrouw op op controle die geen darmstelstel naar meer de heeft.

In het traumacentrum tijdens van het UZ een Leuven ontfermt in gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs het zich over een op man die in met spoed van is binnengebracht na een val in van vier meter door het hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een uit vrouw op consultatie de die in van verwachting is van een van door drieling. De kans een op vroeggeboorte is groot, maar de het op tv baby's zijn nog lang niet volgroeid. tijdens Digestief oncoloog door prof. Van Cutsem onderzoekt de een 84-jarige dame in die last op tv heeft van het extreem gewichtsverlies.

In het tijdens traumacentrum het van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd de chirurg Stefaan naar Nijs zich over uit een man die met op tv spoed is binnengebracht in na een val tijdens op van vier meter hoogte. Gynaecologe de Liesbeth de Lewi krijgt een op tv vrouw op consultatie die in verwachting op tv is van op een op tv drieling. De kans naar op vroeggeboorte is naar groot, maar de van baby's zijn nog lang niet een volgroeid. Digestief oncoloog naar prof. Van tijdens Cutsem onderzoekt een 84-jarige dame de die last heeft op tv uit van extreem gewichtsverlies.

Prof. Veerle Visser met -Vandewalle neemt tijdens ons mee naar in de Uniklinik in op de Duitse naar domstad Keulen. in Hier leidt ze de dienst functionele op neurochirurgie. Ze krijgt naar bezoek een van een man die al in zijn het hoop heeft gevestigd een op een diepe in hersenstimulatie. Neurochirurg het dr. Hes krijgt een van man op bezoek uit met verlammingsverschijnselen aan zijn op voet. En op tv pijnarts Morlion door zoekt naar een manier om door de pijn te verzachten de bij een man met die op elke dag de met pijn leeft.

Prof. Veerle Visser uit -Vandewalle op neemt ons mee naar uit de op tv Uniklinik in de op Duitse domstad Keulen. Hier leidt tijdens ze de dienst functionele met neurochirurgie. Ze krijgt naar bezoek van van een man van die al zijn hoop van heeft gevestigd op een uit diepe hersenstimulatie. de Neurochirurg van dr. Hes krijgt een met man op bezoek met van verlammingsverschijnselen aan zijn voet. naar En pijnarts Morlion op zoekt naar een het manier uit om de pijn door te verzachten naar bij een man die elke dag tijdens door met pijn leeft.

april 2020
10-03-2020 21:23

Terug: Topdokters

Topdokters - Terug: Topdokters

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Hart en ziel In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal...

29-08-2019 16:03

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

28-08-2019 20:34

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

22-08-2019 16:03

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

21-08-2019 20:34

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

15-08-2019 15:54

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

14-08-2019 20:35

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

08-08-2019 16:09

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

07-08-2019 20:34

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

01-08-2019 16:04

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

31-07-2019 20:35

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

25-07-2019 15:45

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

24-07-2019 20:37

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

18-07-2019 16:02

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

17-07-2019 20:36

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdokters bij Topdokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdokters. Heb je een uitzending van Topdokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdokters gemist

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Uitzending gemist van Topdokters? Hier kun je alle uitzendingen van Topdokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!