Programma gemist?

Vanavond uit start een nieuw door seizoen van een het programma Topdokters, waarin tijdens topspecialisten uit verschillende naar ziekenhuizen worden gevolgd. door Elke dinsdag om 21:25 uur de op RTL met 4. Hart naar en ziel In de uitzendingen volg op je de artsen die op tv naar zich allemaal op hun eigen manier naar tijdens met hart en ziel inzetten een voor hun in patiënten, wiens met leven soms letterlijk in een hun handen ligt. De uit specialisten stellen zich in het Topdokters door kwetsbaar op. Ze in durven hun in hart te laten in spreken en laten zich van op hun menselijke kant op tv zien. Heftig De op tv 37-jarige transplantatiechirurg Dorottya de Vries het werkt vaak 's van nachts, uit omdat donororganen elk moment geleverd op kunnen worden. met Dat is door erg heftig voor het haar gezinsleven. Kinderoncoloog Dannis met van Vuurden bezoekt samen tijdens met een 13-jarige in patiënt haar schoolklas. Ze naar gaat haar met klasgenootjes vertellen naar dat ze niet meer beter met kan worden. En tijdens neurochirurg Yasin de Temel met voert een bijzondere operatie een uit.

In het in UZ Leuven krijgt naar digestief oncoloog Van een Cutsem een man het met in pancreaskanker op consultatie die geen op onbekende voor op hem is. tijdens Bij prof. T'Sjoen komt een van vrouw langs met acromegalie, een een zeer zeldzame op tv aandoening met waarbij te op veel groeihormoon wordt aangemaakt. op Prof. Nijs een krijgt een bakker op bezoek die naar jaren uit geleden zijn de vingers kwijtraakte door een in ongeval met een op broodmachine.

In een het UZ Leuven krijgt tijdens digestief oncoloog Van Cutsem naar een de man met pancreaskanker op consultatie met die de geen onbekende voor hem is. van Bij prof. in T'Sjoen komt een tijdens vrouw langs met op tv acromegalie, een zeer met zeldzame aandoening waarbij te tijdens veel het groeihormoon wordt aangemaakt. Prof. op tv Nijs krijgt een bakker een op bezoek in die naar jaren geleden zijn vingers kwijtraakte door een een een ongeval met een naar broodmachine.

Pijnarts het Bart Morlion krijgt met een man op bezoek die de al jaren naar kampt met pijnklachten met over zijn hele van lichaam. door Een concrete oorzaak op lijkt er niet te een zijn, totdat prof. in Morlion een voorval uit zijn met verleden door naar boven weet te het halen. Prof. Visser-Vandewalle tijdens opereert met een man die tijdens na de dood van zijn moeder de de oncontroleerbare tics heeft gekregen. Prof. Nijs in herstelt van het schoudergewricht van naar een vrouw die van op tv de trap is van gevallen.

Pijnarts Bart de Morlion krijgt tijdens een man op bezoek in die al jaren kampt tijdens met pijnklachten van over zijn hele het lichaam. Een concrete op oorzaak tijdens lijkt er niet te naar zijn, totdat prof. Morlion van een voorval uit zijn naar verleden van naar boven het weet te halen. door Prof. Visser-Vandewalle opereert een man op die na uit de dood van zijn op tv moeder oncontroleerbare tics heeft op tv in gekregen. Prof. Nijs herstelt naar het schoudergewricht van een in vrouw die van door de van trap is gevallen.

Op de intensivecareafdeling de van de het UZ Brussel ligt een op 83-jarige vrouw het te herstellen van een uit tijdens hartoperatie. Als het op niet goed met de haar gaat, blijkt dat ze uit een van bloeding in haar buik heeft. op Prof. De Waele op tv moet samen met in de in hartchirurg beslissen of een tweede operatie naar naar noodzakelijk is. Prof. van Van Cutsem controleert of op er nog tumoractiviteit een is bij een op vrouw die net in klaar is uit met chemotherapie.

Op de de intensivecareafdeling van op het UZ Brussel ligt een naar het 83-jarige vrouw te herstellen van een in hartoperatie. Als het op tv niet op tv goed met haar met gaat, blijkt dat ze de een bloeding naar in haar buik in heeft. Prof. in De Waele moet samen met tijdens de hartchirurg in beslissen of een tweede operatie op noodzakelijk in is. Prof. Van op tv Cutsem controleert of van er nog de tumoractiviteit is bij door een vrouw die net klaar is door met de chemotherapie.

Programma waarin acht uit topspecialisten uit verschillende op tv tijdens ziekenhuizen in België centraal staan. tijdens Wat in is hun drijfveer? En een hoe zoeken ze de de juiste tijdens balans tussen betrokkenheid bij op de patiënt en professionele met afstand?

Programma in waarin acht topspecialisten in uit verschillende ziekenhuizen naar in België centraal met staan. Wat is op hun drijfveer? En hoe het zoeken ze de juiste van balans tussen in betrokkenheid bij de patiënt op tv naar en professionele afstand?

In tijdens het AZ de Klina in Brasschaat door opereert neurochirurg Robert door Hes een vrouw het met scoliose, een in zijdelingse verkromming van de rug. met De operatie verloopt het echter niet tijdens zoals gepland, waardoor moet worden naar overgegaan op door plan B. In de het in UZ Gent is hormoon- het en transgenderspecialist Guy van T'Sjoent met zijn team in de door overleg over een transvrouw tijdens bij wie een het traject niet van verloopt zoals ze tijdens gehoopt had. Bij prof. op De Waele komt een met vrouw op controle in die geen darmstelstel meer op tijdens heeft.

In het AZ een Klina in het Brasschaat naar opereert neurochirurg Robert Hes in een vrouw met scoliose, een van zijdelingse verkromming van met de rug. de De operatie tijdens verloopt echter niet naar zoals gepland, waardoor op tv moet worden overgegaan op plan uit op B. In het UZ Gent in is hormoon- en transgenderspecialist de Guy T'Sjoent met op met zijn team in overleg naar over een transvrouw bij wie op het traject een niet verloopt zoals op ze gehoopt het had. Bij prof. in De Waele komt op tv een vrouw op controle door die geen darmstelstel de meer van heeft.

In het in traumacentrum van het UZ de Leuven naar ontfermt gespecialiseerd het chirurg Stefaan Nijs zich over door een man door die met spoed op is binnengebracht na een val uit van vier met meter hoogte. Gynaecologe op Liesbeth Lewi krijgt een op tv vrouw op door consultatie die in een verwachting uit is van een drieling. De het kans op door vroeggeboorte is groot, maar de uit baby's door zijn nog naar lang niet volgroeid. Digestief uit oncoloog prof. Van Cutsem in onderzoekt een naar 84-jarige dame met die last heeft van extreem in gewichtsverlies.

In het tijdens traumacentrum van het UZ uit Leuven ontfermt in gespecialiseerd het chirurg Stefaan Nijs zich op over een man door die met spoed is binnengebracht uit na een een val van vier de meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth uit Lewi krijgt een uit vrouw op uit consultatie die met in verwachting is het van een drieling. De kans van de op vroeggeboorte is in groot, maar de baby's zijn tijdens nog lang niet uit volgroeid. Digestief op tv oncoloog prof. Van Cutsem door onderzoekt een de 84-jarige dame die last heeft de van extreem de gewichtsverlies.

Prof. met Veerle Visser -Vandewalle neemt ons de mee op tv naar de Uniklinik tijdens in de Duitse domstad op tv Keulen. Hier leidt de ze de op dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt het bezoek door van een man van die al zijn een hoop heeft naar gevestigd op een de diepe hersenstimulatie. Neurochirurg dr. Hes op krijgt een man op uit bezoek op tv met verlammingsverschijnselen op aan zijn voet. En van pijnarts Morlion zoekt naar een van manier om op tv de uit pijn te verzachten bij uit een man die elke in dag met pijn door leeft.

Prof. een Veerle Visser uit -Vandewalle neemt ons mee naar de uit Uniklinik in in de het Duitse domstad Keulen. tijdens Hier leidt ze de dienst op tv functionele neurochirurgie. Ze tijdens krijgt bezoek van een in man die al in zijn hoop uit heeft gevestigd door op een diepe hersenstimulatie. Neurochirurg de dr. Hes in krijgt een man op door door bezoek met verlammingsverschijnselen aan zijn een voet. En uit pijnarts Morlion op tv zoekt naar een manier met om de pijn te naar verzachten op tv bij een man die elke in dag met het pijn leeft.

juli 2021
10-03-2020 21:23

Terug: Topdokters

Topdokters - Terug: Topdokters

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Hart en ziel In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal...

29-08-2019 16:03

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

28-08-2019 20:34

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

22-08-2019 16:03

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

21-08-2019 20:34

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

15-08-2019 15:54

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

14-08-2019 20:35

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

08-08-2019 16:09

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

07-08-2019 20:34

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

01-08-2019 16:04

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

31-07-2019 20:35

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

25-07-2019 15:45

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

24-07-2019 20:37

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

18-07-2019 16:02

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

17-07-2019 20:36

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdokters bij Topdokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdokters. Heb je een uitzending van Topdokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdokters gemist

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Uitzending gemist van Topdokters? Hier kun je alle uitzendingen van Topdokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!