Programma gemist?

Vanavond start een de een nieuw seizoen van het programma Topdokters, uit uit waarin topspecialisten uit verschillende van ziekenhuizen worden gevolgd. met Elke dinsdag om 21:25 uur uit de op RTL 4. Hart naar en ziel In de op tv uitzendingen volg je de met artsen die tijdens zich allemaal op met hun eigen manier met hart en van ziel inzetten tijdens voor hun patiënten, wiens het uit leven soms letterlijk in hun naar handen ligt. De naar specialisten stellen naar zich in Topdokters kwetsbaar op. in Ze durven op tv hun hart te op tv laten spreken naar en laten zich van van hun menselijke met kant zien. Heftig De 37-jarige transplantatiechirurg in Dorottya in de Vries werkt door vaak 's nachts, naar omdat donororganen elk op moment geleverd kunnen worden. Dat door is erg heftig de voor een haar gezinsleven. Kinderoncoloog Dannis tijdens van Vuurden bezoekt samen het met met een 13-jarige patiënt haar schoolklas. de Ze gaat haar met klasgenootjes vertellen dat met ze niet meer beter tijdens naar kan worden. En neurochirurg Yasin Temel door voert naar een bijzondere operatie het uit.

In in het UZ Leuven krijgt van digestief oncoloog Van Cutsem op een uit man met pancreaskanker op consultatie door die de geen onbekende voor hem is. in Bij prof. T'Sjoen met in komt een vrouw op tv langs met acromegalie, een zeer het zeldzame aandoening waarbij te uit veel groeihormoon naar wordt aangemaakt. Prof. Nijs de krijgt een bakker op op bezoek de die met jaren geleden zijn vingers kwijtraakte van door een een ongeval met een op tv broodmachine.

In de het UZ Leuven krijgt een digestief oncoloog Van Cutsem in een de man met op tv pancreaskanker op consultatie op tv die geen onbekende een voor hem is. Bij prof. T'Sjoen uit tijdens komt een vrouw tijdens langs met acromegalie, een zeer op tv zeldzame aandoening waarbij te naar veel groeihormoon het wordt tijdens aangemaakt. Prof. Nijs krijgt tijdens een bakker op bezoek die een jaren in geleden zijn vingers kwijtraakte door in een ongeval met door een naar broodmachine.

Pijnarts in Bart Morlion krijgt een met man op bezoek die uit al jaren uit kampt tijdens met pijnklachten over op tv zijn hele lichaam. Een tijdens concrete oorzaak lijkt er niet op tv te in zijn, totdat prof. op Morlion een voorval uit uit zijn verleden naar boven door weet te uit halen. Prof. Visser-Vandewalle opereert op tv een naar man die na van de dood van zijn moeder uit oncontroleerbare tics op heeft gekregen. Prof. naar Nijs door herstelt het schoudergewricht van een op vrouw die door van de trap is op gevallen.

Pijnarts de Bart Morlion krijgt een man de op bezoek van die al op tv jaren kampt van met pijnklachten over zijn hele lichaam. de Een concrete tijdens oorzaak lijkt er niet van te zijn, in totdat prof. tijdens Morlion een voorval uit naar zijn op verleden naar boven weet te door halen. Prof. door Visser-Vandewalle opereert een man op die na de tijdens dood van op zijn moeder oncontroleerbare tics heeft in gekregen. Prof. Nijs door met herstelt het schoudergewricht van een door vrouw die van in de trap door is gevallen.

Op uit de intensivecareafdeling naar van het UZ op tv Brussel ligt een 83-jarige het vrouw te in herstellen van een hartoperatie. Als door het de niet goed met van haar gaat, blijkt dat ze een naar bloeding in van haar buik het heeft. Prof. uit De Waele moet door samen met de de hartchirurg beslissen of een op tv tweede operatie noodzakelijk is. in Prof. Van Cutsem controleert de of door er nog tumoractiviteit is door bij een de vrouw die door net klaar is met het chemotherapie.

Op de intensivecareafdeling tijdens van het UZ een tijdens Brussel ligt een 83-jarige vrouw met te herstellen van een de hartoperatie. Als het door niet goed tijdens met haar gaat, uit blijkt dat ze door een van bloeding in haar buik heeft. Prof. op naar De Waele moet samen tijdens met de hartchirurg beslissen op tv of een tweede de operatie naar noodzakelijk is. Prof. van Van Cutsem controleert of er nog uit tumoractiviteit de is bij een vrouw die door op net klaar is met met chemotherapie.

Programma waarin naar acht topspecialisten het uit verschillende ziekenhuizen in met België centraal staan. Wat van met is hun drijfveer? En van hoe zoeken ze van de juiste een balans tussen betrokkenheid bij de naar patiënt van en professionele afstand?

Programma op waarin acht topspecialisten uit in verschillende ziekenhuizen in België door centraal staan. Wat het is hun drijfveer? tijdens En hoe tijdens zoeken in ze de juiste balans in tussen betrokkenheid bij in de patiënt en tijdens professionele afstand?

In het AZ de Klina in Brasschaat naar opereert neurochirurg Robert door Hes een vrouw met met met scoliose, een zijdelingse verkromming van uit de het rug. De met operatie verloopt echter niet het zoals gepland, waardoor een moet worden op overgegaan op plan B. naar In het UZ Gent op is hormoon- een en transgenderspecialist Guy T'Sjoent door met zijn team door in tijdens overleg over een transvrouw bij wie op tv het de traject niet van verloopt zoals ze gehoopt had. Bij uit uit prof. De Waele op komt een vrouw op controle van die geen darmstelstel meer het naar heeft.

In het uit AZ het Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert naar Hes een vrouw op tv een met scoliose, een zijdelingse verkromming een van de rug. door De operatie verloopt een echter niet zoals door gepland, waardoor moet worden op tv overgegaan op plan op een B. In het UZ een Gent is hormoon- en transgenderspecialist naar Guy T'Sjoent met het zijn team in op tv uit overleg over een transvrouw de bij wie het traject niet van verloopt een zoals ze gehoopt uit had. Bij prof. De de Waele komt van een vrouw op controle het die geen darmstelstel in meer een heeft.

In het traumacentrum met van het UZ naar Leuven ontfermt gespecialiseerd op chirurg met Stefaan Nijs zich van over een het man die met spoed is binnengebracht tijdens van na een val tijdens van vier meter hoogte. Gynaecologe van Liesbeth uit Lewi krijgt een de vrouw op consultatie die in verwachting een is uit van een drieling. De het kans op het vroeggeboorte is groot, een maar de baby's zijn nog met lang niet volgroeid. in op tv Digestief oncoloog prof. Van Cutsem onderzoekt de een 84-jarige dame naar die last heeft uit van extreem van gewichtsverlies.

In tijdens het traumacentrum een van het UZ op Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan tijdens Nijs zich op over een man met die met van spoed is binnengebracht na in een val van vier het meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth door uit Lewi krijgt een vrouw naar op consultatie die in verwachting in is van een op tv drieling. De kans het op vroeggeboorte op is uit groot, maar de baby's zijn nog naar de lang niet volgroeid. van Digestief oncoloog prof. Van uit Cutsem onderzoekt een tijdens 84-jarige dame die last in heeft van de extreem gewichtsverlies.

Prof. het Veerle Visser -Vandewalle uit neemt ons het mee naar de Uniklinik in tijdens de Duitse domstad Keulen. op tv Hier leidt van ze de uit dienst functionele neurochirurgie. Ze met krijgt het bezoek van een man de die al op zijn hoop heeft van gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Neurochirurg het door dr. Hes krijgt een man op van naar bezoek met verlammingsverschijnselen aan zijn in voet. En pijnarts het Morlion zoekt naar een de uit manier om de pijn in te verzachten bij een man van die elke op dag met pijn naar leeft.

Prof. een Veerle Visser -Vandewalle neemt door ons mee naar door de Uniklinik in uit de Duitse domstad Keulen. tijdens de Hier leidt ze de dienst functionele in neurochirurgie. Ze naar krijgt het bezoek van een man die al op zijn hoop het heeft gevestigd op op een de diepe hersenstimulatie. Neurochirurg dr. Hes krijgt met de een man op bezoek op met verlammingsverschijnselen aan op tv zijn voet. En uit pijnarts Morlion zoekt naar een op tv een manier om de pijn te de verzachten op bij een man die door elke dag met naar pijn leeft.

april 2021
10-03-2020 21:23

Terug: Topdokters

Topdokters - Terug: Topdokters

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Hart en ziel In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal...

29-08-2019 16:03

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

28-08-2019 20:34

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

22-08-2019 16:03

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

21-08-2019 20:34

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

15-08-2019 15:54

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

14-08-2019 20:35

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

08-08-2019 16:09

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

07-08-2019 20:34

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

01-08-2019 16:04

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

31-07-2019 20:35

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

25-07-2019 15:45

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

24-07-2019 20:37

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

18-07-2019 16:02

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

17-07-2019 20:36

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdokters bij Topdokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdokters. Heb je een uitzending van Topdokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdokters gemist

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Uitzending gemist van Topdokters? Hier kun je alle uitzendingen van Topdokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!