Programma gemist?

Vanavond start een uit nieuw een seizoen van het programma in Topdokters, waarin topspecialisten het uit verschillende ziekenhuizen op worden gevolgd. op tv Elke dinsdag om 21:25 het uur op tv op RTL 4. Hart en ziel In de in uitzendingen volg tijdens je de met artsen die op tv zich allemaal op door hun eigen manier met hart en een ziel inzetten op voor hun patiënten, in wiens in leven soms letterlijk in hun handen naar op tv ligt. De specialisten stellen zich de in Topdokters kwetsbaar op. een van Ze durven hun hart te laten tijdens het spreken en laten zich van hun tijdens menselijke kant zien. Heftig De een 37-jarige van transplantatiechirurg Dorottya de Vries werkt tijdens het vaak 's nachts, het omdat donororganen elk moment met geleverd kunnen worden. Dat op is het erg heftig voor haar gezinsleven. Kinderoncoloog op tv Dannis uit van Vuurden de bezoekt samen met een 13-jarige uit patiënt haar schoolklas. Ze naar gaat met haar klasgenootjes de vertellen dat ze niet meer beter naar het kan worden. En uit neurochirurg Yasin Temel voert een naar bijzondere operatie door uit.

In van het UZ Leuven krijgt van digestief oncoloog Van Cutsem op een man uit met in pancreaskanker op consultatie die geen onbekende de op tv voor hem is. Bij prof. tijdens T'Sjoen komt het een vrouw langs met acromegalie, uit een naar zeer zeldzame op tv aandoening waarbij te veel groeihormoon wordt naar aangemaakt. Prof. een Nijs krijgt een bakker in op bezoek op die een jaren geleden zijn vingers kwijtraakte naar door een ongeval met op tv een op broodmachine.

In het tijdens UZ Leuven krijgt digestief met oncoloog Van Cutsem uit een man met door pancreaskanker op tijdens consultatie van die geen onbekende tijdens voor hem is. Bij prof. uit T'Sjoen komt een vrouw de langs met in acromegalie, een op tv zeer zeldzame op tv aandoening waarbij te veel groeihormoon een wordt aangemaakt. Prof. Nijs naar krijgt het een bakker op van bezoek die jaren geleden naar zijn vingers kwijtraakte in door een ongeval op met op tv een broodmachine.

Pijnarts Bart uit Morlion krijgt een een man met op bezoek die van al jaren kampt op tv met pijnklachten over zijn de hele lichaam. Een de concrete oorzaak op tv lijkt er niet te zijn, door totdat prof. Morlion het een voorval door uit zijn met verleden naar boven weet te op tv halen. op Prof. Visser-Vandewalle opereert een het man die na de door dood van met zijn moeder oncontroleerbare tics heeft tijdens gekregen. Prof. een Nijs herstelt het met schoudergewricht van het een vrouw die van van de trap is op tv gevallen.

Pijnarts met Bart Morlion krijgt een het man op bezoek die naar tijdens al jaren kampt met op pijnklachten over zijn in hele lichaam. op tv Een concrete oorzaak lijkt er niet naar te zijn, totdat het prof. Morlion het een voorval het uit zijn verleden naar boven op met weet te halen. van Prof. Visser-Vandewalle opereert een man het die na de met dood met van zijn moeder op oncontroleerbare tics heeft gekregen. op tv Prof. Nijs het herstelt het schoudergewricht op tv van een vrouw uit die van de trap is uit gevallen.

Op de de intensivecareafdeling het van het UZ door Brussel ligt een 83-jarige vrouw tijdens te herstellen op tv van een hartoperatie. Als het het uit niet goed met haar gaat, blijkt naar dat het ze een op tv bloeding in haar buik heeft. Prof. uit De de Waele moet samen met de door hartchirurg het beslissen of een tweede operatie op noodzakelijk is. Prof. in Van Cutsem de controleert of een er nog tumoractiviteit naar is bij een vrouw die op tv net klaar uit is met naar chemotherapie.

Op de de intensivecareafdeling van het UZ op Brussel ligt uit een het 83-jarige vrouw te door herstellen van een hartoperatie. Als naar het van niet goed met haar gaat, een blijkt dat ze een op tv bloeding in haar uit buik heeft. Prof. naar De op tv Waele moet samen met door de hartchirurg beslissen of op tv een tweede naar operatie noodzakelijk op tv is. Prof. Van Cutsem in controleert of er tijdens nog tumoractiviteit uit is bij een vrouw die de net klaar is op tv met naar chemotherapie.

Programma van waarin acht van topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België tijdens centraal staan. Wat in is hun door drijfveer? op En hoe zoeken ze de juiste op de balans tussen betrokkenheid bij de door patiënt in en professionele afstand?

Programma waarin acht door topspecialisten uit tijdens verschillende ziekenhuizen in België tijdens centraal op tv staan. Wat naar is hun drijfveer? En in hoe zoeken ze de juiste van door balans tussen betrokkenheid bij de patiënt van en professionele tijdens afstand?

In het in AZ Klina in een Brasschaat opereert uit neurochirurg Robert Hes op tv een vrouw met scoliose, een uit zijdelingse verkromming van het op tv de rug. De operatie verloopt echter met niet zoals gepland, de waardoor moet tijdens worden overgegaan in op plan B. In het naar UZ Gent is een hormoon- en transgenderspecialist het Guy T'Sjoent in met zijn team in naar overleg over de een transvrouw bij van wie het traject met niet verloopt tijdens zoals ze gehoopt de had. Bij prof. tijdens De Waele komt de een vrouw op controle met die geen darmstelstel in meer op heeft.

In op tv het AZ tijdens Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert op de Hes een vrouw met in scoliose, een zijdelingse verkromming van uit de rug. op tv De operatie op tv verloopt echter niet op zoals gepland, waardoor de moet worden overgegaan het op plan B. naar In het UZ Gent is in hormoon- en in transgenderspecialist Guy T'Sjoent met door zijn uit team in overleg uit over een transvrouw bij wie een het traject niet met verloopt zoals van ze uit gehoopt had. Bij prof. De Waele de komt een vrouw het op controle een die tijdens geen darmstelstel meer uit heeft.

In op het traumacentrum met van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd de chirurg uit Stefaan Nijs op tv zich over een man die met op uit spoed is binnengebracht een na een val van in vier meter hoogte. uit Gynaecologe Liesbeth door Lewi krijgt een het vrouw op consultatie die in op tv verwachting de is van een op tv drieling. De kans op het vroeggeboorte is groot, met maar de naar baby's zijn nog lang op niet volgroeid. Digestief in oncoloog prof. op tv Van Cutsem onderzoekt een een 84-jarige dame die last uit heeft van extreem van gewichtsverlies.

In het van traumacentrum van het op UZ het Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs door zich over in een man op tv die met spoed is binnengebracht met na een val op de van vier meter hoogte. Gynaecologe door Liesbeth Lewi naar krijgt een vrouw op consultatie naar die op in verwachting is van een van van drieling. De kans op tijdens vroeggeboorte is groot, maar naar de baby's zijn nog uit lang in niet volgroeid. Digestief oncoloog uit prof. Van op tv Cutsem onderzoekt een een 84-jarige dame die de last heeft met van extreem gewichtsverlies.

Prof. een Veerle Visser -Vandewalle neemt uit ons naar mee naar de Uniklinik in het de Duitse door domstad Keulen. Hier leidt ze uit van de dienst functionele neurochirurgie. op tv Ze krijgt bezoek van de een man op die al zijn hoop van heeft gevestigd op een naar diepe hersenstimulatie. het Neurochirurg dr. op Hes krijgt met een man op bezoek met verlammingsverschijnselen op aan een zijn voet. En naar pijnarts Morlion zoekt naar een van manier om de op pijn te met verzachten bij uit een man die elke een dag met op tv pijn leeft.

Prof. van Veerle Visser -Vandewalle neemt ons in mee een naar de Uniklinik in met de Duitse domstad in Keulen. door Hier leidt ze de naar dienst functionele op tv neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een naar naar man die al zijn hoop heeft op tv naar gevestigd op een diepe hersenstimulatie. met Neurochirurg dr. Hes krijgt naar een tijdens man op bezoek met verlammingsverschijnselen door op aan zijn voet. uit En pijnarts Morlion zoekt naar een het naar manier om de pijn te op tv verzachten in bij een man door die elke dag uit met pijn leeft.

april 2020
10-03-2020 21:23

Terug: Topdokters

Topdokters - Terug: Topdokters

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Hart en ziel In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal...

29-08-2019 16:03

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

28-08-2019 20:34

Afl. 8

Topdokters - Afl. 8

In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is. Bij prof. T'Sjoen komt een vrouw langs met acromegalie, een zeer zeldzame aandoening waarbij te veel groeihormoo...

22-08-2019 16:03

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

21-08-2019 20:34

Afl. 7

Topdokters - Afl. 7

Pijnarts Bart Morlion krijgt een man op bezoek die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam. Een concrete oorzaak lijkt er niet te zijn, totdat prof. Morlion een voorval uit zijn verleden naar boven weet te halen. Prof. Visser...

15-08-2019 15:54

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

14-08-2019 20:35

Afl. 6

Topdokters - Afl. 6

Op de intensivecareafdeling van het UZ Brussel ligt een 83-jarige vrouw te herstellen van een hartoperatie. Als het niet goed met haar gaat, blijkt dat ze een bloeding in haar buik heeft. Prof. De Waele moet samen met de hartchirurg besliss...

08-08-2019 16:09

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

07-08-2019 20:34

Afl. 5

Topdokters - Afl. 5

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in België centraal staan. Wat is hun drijfveer? En hoe zoeken ze de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand?

01-08-2019 16:04

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

31-07-2019 20:35

Afl. 4

Topdokters - Afl. 4

In het AZ Klina in Brasschaat opereert neurochirurg Robert Hes een vrouw met scoliose, een zijdelingse verkromming van de rug. De operatie verloopt echter niet zoals gepland, waardoor moet worden overgegaan op plan B. In het UZ Gent is horm...

25-07-2019 15:45

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

24-07-2019 20:37

Afl. 3

Topdokters - Afl. 3

In het traumacentrum van het UZ Leuven ontfermt gespecialiseerd chirurg Stefaan Nijs zich over een man die met spoed is binnengebracht na een val van vier meter hoogte. Gynaecologe Liesbeth Lewi krijgt een vrouw op consultatie die in verwac...

18-07-2019 16:02

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

17-07-2019 20:36

Afl. 2

Topdokters - Afl. 2

Prof. Veerle Visser -Vandewalle neemt ons mee naar de Uniklinik in de Duitse domstad Keulen. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie. Ze krijgt bezoek van een man die al zijn hoop heeft gevestigd op een diepe hersenstimulatie. Ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdokters bij Topdokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdokters. Heb je een uitzending van Topdokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdokters gemist

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Uitzending gemist van Topdokters? Hier kun je alle uitzendingen van Topdokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!