Programma gemist?

Lex in sluit het programma op feestelijke van wijze af: namelijk naar door met een ode aan door de dorpsfeesten op tv van Nederland. In Vlagtwedde is het van naar hele dorp in de het weer om de tijdens meest absurde records te een verbreken tijdens hun uit Week der Besten. Van van Vlagtwedde naar Amstenrade, een een klein dorp op met een op tv grote open mind, waar de op extravagante types hun eigen op feestjes bouwen. op In Boerhaar wordt het de jaarlijkse dorpsfeest een afgetrapt met een optocht, touwtrekken en door een potje een koningsschieten. Lex gaat ook van op tv nog langs Hongerige de Wolf, een piepklein de dorp waar een verjaardagsfeest is van uitgemond in uit een groot jaarlijks festival. Tot een slot een drinkt hij van een biertje in een Leveroy, waar het dorpsfeest door wordt afgetrapt met een bijzondere de een wielerkoers.

Zelfstandig ondernemen van is op het op platteland in eerder regel dan uitzondering. Dat met ondervindt Lex aan een den lijve op in deze aflevering over tijdens werk. In Nieuw- en uit Sint Joosland een bezoekt hij Jantien, van die van op haar 18e al haar eigen de megaboerenbedrijf runt. met Lex met gaat langs bij Bryan, door voor wie van paarden zijn werk en zijn leven op zijn. op Het is door een belangrijke dag voor in Bryan: de kortebaandraverij op in zijn eigen Stompwijk. In het Toldijk ontmoet Lex het Tijn, die zijn de eigen naar bier brouwt dat je door alleen in op de Achterhoek kunt krijgen. In in Zoutkamp ontrafelt naar Lex het grootste op geheim van de het dorp als op tv hij erachter komt wie de uit in Garnalenkoningin is. Haar taak: een jaar met lang een de garnalenvissers van het dorp op naar vertegenwoordigen.

Het naar mooie aan opgroeien in een door dorp is op tv de kameraadschap, in de onvoorwaardelijke vriendschap tijdens door dik en uit dun. Lex ontmoet op tv een hechte vriendengroep in uit IJzerlo. op tv In de keet van deze groep uit onstaan vriendschappen in voor het leven. Verder de uit reist Lex naar met Belt-Schutsloot, waar het hele dorp zich een naar klaarmaakt voor de van jaarlijkse gondelvaart. Hier volgt hij de tijdens voorbereidingen van op tv de op meest fanatieke familie van het in hele de dorp, de familie Knobbe. op tv Tot slot maakt hij tijdens kennis met Janita, de die een wel heel op bijzondere op tv hobby deelt met haar de vader Harry: naar dragracen.

Lex op tv ontdekt de door meest uiteenlopende manieren om het op het platteland je vrije de tijd op tv door te brengen. In door Hoedekenskerke loopt door hij een dag mee van met Arjan, de een bijenman van Zeeland. Verder op op tv gaat Lex langs bij op de tweelingbroers Ysbrand en Oane, met in It Heidenskip, door die de de Friese sport tijdens fierljeppen beoefenen als met echte pro's, maar dan wel uit in hun uit vrije tijd. In de Peest ontmoet Lex het een vriendengroep die van na werktijd door gewaagde bouwsels in elkaar het sleutelt, zoals een op tv autoschommel. En in naar Staphorst de bezoekt hij Harold, die elk vrij uit uurtje in zijn naar tractor steekt. op Hopelijk niet de voor niets, want hij door rijdt vandaag het de wedstrijd waar hij op al heel het jaar op tv naar toe werkt: tijdens de op tv trekkertrek.

Lex de ontdekt de zoektocht naar liefde. met Dat blijft uit een een ingewikkeld iets, al een maakt het verenigingsleven het in op de dorpen soms wel de op tv iets makkelijker om iemand te ontmoeten. het En dus op tv reist Lex met af naar Bemmel, waar van van heinde een en ver dweilorkesten de samen zijn gekomen voor op de naar Bemmelse Dweildagen. En onder die dweilers een bloeien veel liefdes naar op. Soms wil uit door het juist helemaal door niet lukken in het de liefde, zelfs niet door als je een model bent tijdens dat op de het boerenkalender staat, zoals een Joris. In op tv IJzendijke is Lex getuige met een van een zeldzaam fenomeen: op er is weer iemand 30 naar geworden die nog van vrijgezel is. Hier het de word je dan op het een kar een door het dorp getrokken, zodat door iedereen weet dat door je nog beschikbaar tijdens bent.

Lex op tv ziet het grote tijdens scala aan een mogelijkheden wanneer je buiten de door stad het woont. Hij gaat langs door bij Roy uit Bentelo, tijdens die zo'n grote met voortuin heeft dat hij in er tijdens ieder jaar een autocross op in organiseert. door Ook bezoekt hij in boswachter Amanda, die een op het mooiste plekje van het de Vlieland woont. In met Friesland zoekt hij Habtamu op, in die uit in een krimpregio woont, maar zich de als jongste raadslid een in uit de gemeenteraad sterk het maakt voor van de jongeren van op Wommels. En hij neemt uit een kijkje in Baarle-Nassau, een tijdens een Brabants dorp waar de van Belgische grens dwars het doorheen loopt.

januari 2020
28-08-2019 08:15

Aflevering 6

Lex Lokaal - Aflevering 6

Lex sluit het programma op feestelijke wijze af: namelijk met een ode aan de dorpsfeesten van Nederland. In Vlagtwedde is het hele dorp in de weer om de meest absurde records te verbreken tijdens hun Week der Besten. Van Vlagtwedde naar Ams...

21-08-2019 08:15

Aflevering 5

Lex Lokaal - Aflevering 5

Zelfstandig ondernemen is op het platteland eerder regel dan uitzondering. Dat ondervindt Lex aan den lijve in deze aflevering over werk. In Nieuw- en Sint Joosland bezoekt hij Jantien, die op haar 18e al haar eigen megaboerenbedrijf runt. ...

14-08-2019 08:15

Aflevering 4

Lex Lokaal - Aflevering 4

Het mooie aan opgroeien in een dorp is de kameraadschap, de onvoorwaardelijke vriendschap door dik en dun. Lex ontmoet een hechte vriendengroep uit IJzerlo. In de keet van deze groep onstaan vriendschappen voor het leven. Verder reist Lex n...

07-08-2019 08:15

Aflevering 3

Lex Lokaal - Aflevering 3

Lex ontdekt de meest uiteenlopende manieren om op het platteland je vrije tijd door te brengen. In Hoedekenskerke loopt hij een dag mee met Arjan, de bijenman van Zeeland. Verder gaat Lex langs bij de tweelingbroers Ysbrand en Oane, in It H...

31-07-2019 08:15

Aflevering 2

Lex Lokaal - Aflevering 2

Lex ontdekt de zoektocht naar liefde. Dat blijft een ingewikkeld iets, al maakt het verenigingsleven het in de dorpen soms wel iets makkelijker om iemand te ontmoeten. En dus reist Lex af naar Bemmel, waar van heinde en ver dweilorkesten sa...

24-07-2019 08:15

Aflevering 1

Lex Lokaal - Aflevering 1

Lex ziet het grote scala aan mogelijkheden wanneer je buiten de stad woont. Hij gaat langs bij Roy uit Bentelo, die zo'n grote voortuin heeft dat hij er ieder jaar een autocross in organiseert. Ook bezoekt hij boswachter Amanda, die op het ...

Lex Lokaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lex Lokaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lex Lokaal bij Lex Lokaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lex Lokaal. Heb je een uitzending van Lex Lokaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lex Lokaal gemist

Uitzending gemist van Lex Lokaal? Hier kun je alle uitzendingen van Lex Lokaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!