Programma gemist?

Lex door sluit het een programma op feestelijke wijze af: namelijk tijdens met een met ode aan de dorpsfeesten door van een Nederland. In met Vlagtwedde is het hele dorp in door de weer om van de meest op tv absurde records in te verbreken tijdens tijdens hun Week der uit Besten. Van Vlagtwedde naar van Amstenrade, een in klein dorp met een grote naar tijdens open mind, waar een extravagante types hun eigen feestjes bouwen. naar In het Boerhaar wordt een het jaarlijkse dorpsfeest uit afgetrapt met een optocht, een touwtrekken en een uit potje koningsschieten. Lex gaat ook een nog op langs Hongerige Wolf, een tijdens piepklein dorp uit waar een verjaardagsfeest is tijdens uitgemond met in een groot jaarlijks festival. met Tot slot drinkt hij naar tijdens een biertje in Leveroy, waar het op tv dorpsfeest van wordt afgetrapt met door een bijzondere een wielerkoers.

Zelfstandig door ondernemen is op het op platteland eerder regel dan op tv uitzondering. Dat de ondervindt naar Lex aan den lijve in van deze aflevering over werk. in met In Nieuw- en Sint Joosland bezoekt het hij met Jantien, die op van haar 18e al haar eigen het op megaboerenbedrijf runt. Lex gaat naar langs bij Bryan, voor wie door paarden zijn op werk en uit zijn leven op zijn. Het is een belangrijke dag de voor Bryan: de uit kortebaandraverij in zijn het eigen naar Stompwijk. In uit Toldijk ontmoet Lex Tijn, naar die zijn tijdens eigen bier brouwt door dat je alleen van in de Achterhoek kunt krijgen. In met Zoutkamp met ontrafelt Lex het een grootste geheim van op tv het dorp als door hij erachter komt wie de de Garnalenkoningin is. de Haar taak: een uit jaar lang de garnalenvissers uit een van het dorp in vertegenwoordigen.

Het mooie uit aan in opgroeien in een dorp naar is de kameraadschap, in de onvoorwaardelijke door vriendschap door dik op en dun. Lex ontmoet een hechte tijdens vriendengroep van uit IJzerlo. In de naar keet op van deze groep onstaan vriendschappen voor uit het leven. Verder van reist een Lex naar Belt-Schutsloot, waar het de hele met dorp zich op tv klaarmaakt voor de jaarlijkse gondelvaart. Hier de volgt op tv hij de voorbereidingen van de de meest fanatieke de familie van de het hele een dorp, de familie Knobbe. Tot slot door maakt hij door kennis naar met Janita, die een wel uit heel bijzondere hobby deelt in met haar vader op tv Harry: op tv dragracen.

Lex ontdekt door de meest de uiteenlopende manieren tijdens om op het platteland met je vrije tijd door door te brengen. In Hoedekenskerke naar loopt hij van een dag op mee met Arjan, op de bijenman van uit Zeeland. Verder gaat een Lex langs bij naar de tweelingbroers Ysbrand en uit Oane, in It tijdens Heidenskip, in die de Friese sport fierljeppen op tv beoefenen als echte pro's, in maar dan wel naar in op tv hun vrije tijd. In met Peest door ontmoet Lex een vriendengroep door die na het werktijd gewaagde bouwsels in elkaar sleutelt, de met zoals een autoschommel. En het in Staphorst op bezoekt hij Harold, door die elk vrij uurtje op tv in zijn naar tractor steekt. Hopelijk niet in voor niets, want hij op rijdt vandaag de wedstrijd in waar hij al een heel het jaar uit naar toe op tv werkt: met de trekkertrek.

Lex uit ontdekt de zoektocht naar op liefde. Dat blijft een in het ingewikkeld iets, al maakt het verenigingsleven een het in de tijdens dorpen soms in wel iets op makkelijker om iemand te ontmoeten. op En door dus reist Lex van af naar Bemmel, waar door van op tv heinde en ver dweilorkesten tijdens samen zijn op gekomen voor de Bemmelse Dweildagen. En met onder het die dweilers bloeien een veel liefdes op. Soms op wil tijdens het juist helemaal niet lukken in naar de liefde, zelfs met niet als je in een model bent het van dat op de boerenkalender staat, uit zoals een Joris. In IJzendijke het is Lex getuige van een zeldzaam met fenomeen: door er is weer iemand 30 door geworden die van nog tijdens vrijgezel is. Hier word je in dan uit op een kar door het met dorp tijdens getrokken, zodat iedereen weet dat van je nog de beschikbaar bent.

Lex ziet het op tv grote op tv scala aan mogelijkheden wanneer je tijdens buiten de stad met woont. op Hij gaat langs naar bij Roy uit Bentelo, tijdens die zo'n grote voortuin een heeft dat op tv hij er ieder jaar uit een autocross naar in naar organiseert. Ook bezoekt in hij boswachter Amanda, die tijdens op het mooiste tijdens plekje van op Vlieland woont. In Friesland het zoekt hij Habtamu op, door die in in een krimpregio woont, maar het zich als jongste raadslid op in de naar gemeenteraad sterk in maakt voor de jongeren met van op Wommels. En hij neemt een kijkje op tv door in Baarle-Nassau, een Brabants de dorp waar de Belgische van grens het dwars doorheen loopt.

juni 2020
28-08-2019 08:15

Aflevering 6

Lex Lokaal - Aflevering 6

Lex sluit het programma op feestelijke wijze af: namelijk met een ode aan de dorpsfeesten van Nederland. In Vlagtwedde is het hele dorp in de weer om de meest absurde records te verbreken tijdens hun Week der Besten. Van Vlagtwedde naar Ams...

21-08-2019 08:15

Aflevering 5

Lex Lokaal - Aflevering 5

Zelfstandig ondernemen is op het platteland eerder regel dan uitzondering. Dat ondervindt Lex aan den lijve in deze aflevering over werk. In Nieuw- en Sint Joosland bezoekt hij Jantien, die op haar 18e al haar eigen megaboerenbedrijf runt. ...

14-08-2019 08:15

Aflevering 4

Lex Lokaal - Aflevering 4

Het mooie aan opgroeien in een dorp is de kameraadschap, de onvoorwaardelijke vriendschap door dik en dun. Lex ontmoet een hechte vriendengroep uit IJzerlo. In de keet van deze groep onstaan vriendschappen voor het leven. Verder reist Lex n...

07-08-2019 08:15

Aflevering 3

Lex Lokaal - Aflevering 3

Lex ontdekt de meest uiteenlopende manieren om op het platteland je vrije tijd door te brengen. In Hoedekenskerke loopt hij een dag mee met Arjan, de bijenman van Zeeland. Verder gaat Lex langs bij de tweelingbroers Ysbrand en Oane, in It H...

31-07-2019 08:15

Aflevering 2

Lex Lokaal - Aflevering 2

Lex ontdekt de zoektocht naar liefde. Dat blijft een ingewikkeld iets, al maakt het verenigingsleven het in de dorpen soms wel iets makkelijker om iemand te ontmoeten. En dus reist Lex af naar Bemmel, waar van heinde en ver dweilorkesten sa...

24-07-2019 08:15

Aflevering 1

Lex Lokaal - Aflevering 1

Lex ziet het grote scala aan mogelijkheden wanneer je buiten de stad woont. Hij gaat langs bij Roy uit Bentelo, die zo'n grote voortuin heeft dat hij er ieder jaar een autocross in organiseert. Ook bezoekt hij boswachter Amanda, die op het ...

Lex Lokaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lex Lokaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lex Lokaal bij Lex Lokaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lex Lokaal. Heb je een uitzending van Lex Lokaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lex Lokaal gemist

Uitzending gemist van Lex Lokaal? Hier kun je alle uitzendingen van Lex Lokaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!