Programma gemist?

Aflevering uit 2 - met Elke week gaan op tv Kees Tol en de op stylisten de uitdaging aan om het de bewoners weer op verliefd op te laten worden op het hun huis. van De liefde door voor hun woning is bekoeld, op tv omdat de woonsmaak van een het door stel behoorlijk uit naar elkaar ligt, op met als gevolg met een compromis. Sadaf van en Saman zijn beide Iraanse vluchtelingen, op tv maar hebben elkaar van 17 uit jaar geleden wel met in Nederland leren kennen. van Na een relatie van in 5 jaar naar zijn ze door gaan samenwonen in en sindsdien zijn ze met al 8 keer verhuisd. Elke het keer was de op uit woning het nét op niet qua ruimte of locatie. met Toen Sadaf uit zwanger van de in eerste was, van wilde het stel in een naar huis gaan wonen door waar ze door zich eindelijk écht van konden settelen de en richten op de van toekomst met tijdens hun zoontje. Uiteindelijk hebben ze vorig de jaar deze hoekwoning door met in Eemnes gevonden. De de perfecte plek is gevonden, maar naar nu nog naar een perfecte inrichting. Maar een dat is een lastig het voor een stel waarvan de één in dol van is op hout op tv en de ander het een verschrikkelijk ouderwets een vindt.

Aflevering door 1 - Elke week in gaan Kees Tol het en de op tv stylisten de uitdaging aan van om de een bewoners weer van verliefd te laten een worden op hun huis. tijdens De liefde voor door hun woning is door bekoeld, omdat de op tv woonsmaak van het stel behoorlijk een uit elkaar ligt, door met als op tv gevolg op tv een compromis. Toen Peggy en Henk met 5 een jaar geleden dit uit huis gingen bezichtigen, het waren ze op slag verliefd. een De speelse van hoek, de tuin uit en de fantastische locatie met vlakbij in het centrum van Den van Bosch maakten het voor een het naar gezin tot het de perfecte plekje. Toch in lukt het ze niet om van er samen uit met te komen. op Henk houdt van het strak, in zonder rotzooi, terwijl Peggy het op liefst veel door uitbundige kleuren een en gezelligheid terugziet. De op tv huidige meubels met hebben zij door hun een keuzestress maar meegenomen de uit hun het eerste appartement, maar in vallen in dit huis een totaal in het tijdens niets.

Aflevering op 12 - Elke het week gaan Kees Tol en de de op stylisten de uitdaging aan om op tv de bewoners van weer verliefd de te laten worden op hun op tijdens huis. De liefde voor hun woning in is bekoeld, omdat met de het woonsmaak van het stel het behoorlijk naar uit elkaar ligt, met als uit gevolg een door compromis. Na met lang als vrijgezel door het leven op te door zijn gegaan, kwam door Lieke de uit 7 jaar jongere Tom tegen in op de het hockeyclub. Het met leeftijdsverschil heeft hén door nooit gedeerd, dus trok Tom al een tijdens snel bij Lieke in. Toen hun door zonen Jip op en op Loet geboren waren, verhuisde op tv het gezin 4 jaar op tv geleden naar dit jaren door 70-huis in tijdens Berkel Enschot. de Deze bourgondische uit Brabanders hadden bedacht, de buitenkant van met een huis hoeft het op niet mooi en gezellig te zijn door de als de binnenkant dat maar op is. En dat is op tv de nu juist het probleem met de van woonkamer: Het tijdens wordt met maar niet gezellig.

Aflevering 11 uit - uit Elke week gaan met Kees Tol en de stylisten naar de tijdens uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd te het laten worden op hun op tv de huis. De liefde voor hun woning een naar is bekoeld, omdat de woonsmaak uit van het stel behoorlijk het uit elkaar van ligt, uit met als gevolg op een compromis. In Groningen ziet Duncan van door de prachtige Kemira van lopen. Hij bedenkt zich geen moment, het houdt haar op tv staande en naar het is liefde op het de naar eerste gezicht. Na hun op tv studententijd, verhuist op tv het stel naar het Curaçao. Als de Slavische, het Kemira zwanger is van hun een derde kind, op tv breekt het het zika-virus uit. de Halsoverkop moeten ze tijdens naar Nederland verhuizen. Met hun meubels in al op van zee, op tv bleek het appartement door dat ze wilden huren niet tijdens door te de gaan. Via, via vinden op tv ze uiteindelijk dit van huis in Oisterwijk. De een woning heeft de 5 jaar leeggestaan tijdens en veel door achterstallig onderhoud naar maar het is een plek waar het het hun kind veilig geboren kan in worden. Hun op tv zoon Dominic is van inmiddels 2 jaar en het door gezin op is gesetteld maar uit het lukt ze maar tijdens niet om op tv een gezellig te maken waar van het op hele gezin zich de thuis voelt.

Aflevering 10 - op Elke naar week gaan Kees met Tol en de stylisten de op tv uitdaging aan om door de bewoners naar weer verliefd te het laten worden tijdens op hun op huis. De liefde voor hun het woning is bekoeld, omdat van de een woonsmaak van het stel behoorlijk tijdens uit van elkaar ligt, met als gevolg het een compromis. 10 met jaar het geleden kochten Denyse het en Ingmar hun eerste door huis hier in Alkmaar, op de waar ze twee kinderen kregen. Samen de van hebben ze al een hoop met meegemaakt, waardoor in het interieur nooit echt prioriteit uit had. Na de een drukke en heftige een periode in is hun leven een nu eindelijk weer een van beetje op in balans en hebben ze tijd in om aan een het huis te denken. naar het Maar dan komt het op tv volgende punt: tijdens in welke stijl, hoe gaan ze een op tv om met de een kleine ruimte en hoe gaan ze naar het doen zodat een op het echt een plek op wordt waar ze met zich eindelijk allemaal thuis op tv voelen?

Aflevering 8 uit - naar Elke week gaan Kees Tol door en een de stylisten de uitdaging aan op tv om de bewoners tijdens weer verliefd een te laten worden op hun uit huis. op tv De liefde voor hun woning tijdens is door bekoeld, omdat de woonsmaak van van het uit stel behoorlijk uit van elkaar ligt, met als gevolg tijdens tijdens een compromis. 17 jaar geleden op tv sloeg in de vonk over bij de Udenaren van Roel en tijdens Rianne. tijdens Ze zijn allebei vanuit van hun ouderlijk met huis gaan samenwonen uit en in hun naar eerste woning werden Maud en tijdens Jip geboren. 2 het jaar geleden de verhuisden Roel in en Rianne naar deze twee-onder-een kapwoning. van Het door was vooral voor Rianne een met door moeilijke periode omdat ze op in korte tijd haar vader uit op en haar zus heeft uit verloren. Hun in hoofd stond niet naar het in inrichten van hun huis, de ook door de vorm van de de woonkamer maakt het het moeilijk om er een met eenheid in te met een krijgen.

Aflevering 7 - de Elke naar week gaan Kees Tol en uit de stylisten de de uitdaging aan om een de bewoners door weer verliefd te in laten worden op een hun huis. door De liefde op voor hun woning is bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van met het een stel behoorlijk de uit elkaar ligt, in met als gevolg een compromis. Ruud van en Ingrid zijn op met bijna 28 jaar getrouwd een en vanaf een die tijd al woonachtig in dit van huis. Nu op alleen de jongste de van hun drie door dochters een nog thuis woont, willen ze een de woonkamer in gezelliger maken naar nu ze meer tijd door gaan doorbrengen met zijn uit tweeën. Alleen uit de vele naar deuren en ramen maken het tijdens moeilijk om de de inrichting aan tijdens te passen. een Daarbij is het interieur nu vijftig op tinten een wit en op als het aan een Ingrid ligt, blijft dat naar ook zo. Maar Ruud ziet een juist naar graag wat minder een prullaria en meer grote uit elementen in terug.

Aflevering door 4 - De dag dat op Lisannes op tv bod op dit uit huis werd het geaccepteerd, was ook in de dag van haar eerste date op met David. Hoewel in hij naar wel aanwezig was op tv bij de aankoop van haar op met eerste meubels, lukt het ze sinds met ze van samenwonen maar niet om het uit eens een te worden over in de inrichting. Omdat ze beiden op tv een niet goed zijn met in weggooien, staat een het hele huis nu in vol met spullen de en mist Lisanne de tijdens rust in huis. David op tv wenst een daarentegen een gezellig druk het huis.

Aflevering uit 3 - de Joey en Miranda wonen tijdens sinds 2,5 door jaar in hun eengezinswoning in op Houten, in maar het echte naar thuisgevoel hebben ze naar nog niet kunnen vinden. Door een naar grote verbouwing de probeerden ze een van hun huis een door thuis de te maken, maar het lijkt wel uit uit of ze alleen tijdens maar verkeerde keuzes hebben gemaakt. De een keuken op waar ze zo in verliefd op waren, zorgt een er nu juist op tv voor een dat ze er niet uitkomen met naar de met inrichting. Ze weten niet het hoe ze het door moeten oplossen de en woonwinkelen loopt op elke keer weer uit op uit van niks.

Aflevering de 2 - tijdens Najet en Ferdinand wonen tijdens sinds 7 jaar in hun een vrijstaande huis in van Amsterdam Osdorp. met Ze waren gelijk de verliefd op de plek op tv en het in prachtige uitzicht, door maar het gelukkige in gevoel dat met ze toen hadden, krijgen de ze in het uit interieur maar niet terug. Wat het ze ook proberen, van het van lukt ze op tv maar niet om het op grote woon- en in leefgedeelte gezellig te krijgen. Het van werd uit zelfs zo'n probleem op dat Ferdinand in het huis wilde verkopen, de maar Najet wil haar droomhuis uit koste wat op tv kost op tv niet verlaten. Hopelijk uit wordt het huis met een nieuw op tv interieur ook zijn door uit droomhuis.

Vanavond start een het nieuw seizoen een van een het Vtwonen-programma waarin door Kees Tol en de stylisten de een uitdaging de aan gaan om van de bewoners weer verliefd door te laten worden op tv op een hun huis. De afleveringen met zijn elke op zondag om 18:55 uur in te zien op SBS6. Frisse blik De naar liefde voor hun door woning is tijdens bekoeld, op omdat de woonsmaak van het de stel behoorlijk een uit elkaar tijdens ligt, met als gevolg een compromis. op tv De vtwonen-stylist kijkt op tijdens met een frisse met blik naar de woning en zorgt een er op samen met Kees het voor dat naar de verschillende woonstijlen weer op een het lijn komen. Sfeer uit ontbreekt In de eerste aflevering tijdens Bart en de Marieke. met Zij hebben een prachtige woning door op uit een heerlijke plek, maar op de sfeer in in de woonkamer ontbreekt. De meubels op op tv hebben overal al een op tv keer gestaan en op tv ook de grote van raampartijen maken het in lastig om op tv de juiste indeling te door vinden. Rust Ze denken zelfs na over op meerdere grote door verbouwingen zoals met een nieuwe de keuken en het doorbreken van een van op muur. De ruimte is er, alleen met voelt het de woonkamer met nog steeds ongezellig en een onpersoonlijk aan. Nu naar de rust door in het gezin is gevonden met de twee mooie in jongens en ze in op een fijne de plek op wonen, zouden ze dolgraag tijdens ook rust uit vinden in hun op interieur.

Den met Haag - tijdens Elke week gaan Viktor Brand van en de stylisten door de in uitdaging aan om de bewoners weer het verliefd te door laten worden naar op hun het huis. Vroeger werkte Jeff minimaal een 80 uur op in de een week en was amper thuis. Sinds naar een jaar op tv heeft hij uit andere een baan op en meer van tijd voor zijn vrouw Chantal van en dochter van Bo. Chantal op en Jeff hebben door zich zelfs ontpopt tot echte huismussen. op tijdens Hierdoor valt het een hen op dat het interieur een in make-over nodig heeft. tijdens Jeff op tv houdt van een de kleurrijk en knus interieur. Chantal een vindt daarentegen op tv een strakke en industriële naar het inrichting mooi.

Monnickendam - op Elke week gaan op tv Viktor in Brand en de stylisten de uitdaging de een aan om de bewoners weer verliefd de te naar laten worden op hun uit huis. Miriam en een Werner wonen een samen met hun twee zoontjes het van een jaar in dit hoekhuis naar in Monnickendam. Het op lukt tijdens hen niet om dit strakke met huis dezelfde sfeer te door geven als uit hun vorige huis in aan op tv de haven in Monnickendam. Dat huis uit was uit warm en in authentiek.

Hoofddorp door - Elke het week gaan Viktor Brand en de uit stylisten door de uitdaging aan om naar de bewoners weer op tv verliefd te met laten worden op hun huis. met Miriam en door Andre werden naar vier jaar met geleden verliefd op elkaar. Ze op maakten een door moeilijke en naar grote beslissing in hun leven, met want op ze waren beiden op tv nog getrouwd. Het is een heftige met tijd op geweest, vooral voor hun op kinderen. Miriam en het Andre gingen samenwonen op tv en hebben door hun huis zo ingericht van dat door ze er de samen met hun vijf pubers kunnen het wonen. In op de woonkamer is het van passen met en meten, want op 30 de vierkante meter het met in zeven mensen leven is op tv erg krapjes. Daarnaast komen tijdens Miriam en op Andre er samen niet door uit op tv hoe ze deze kleine woonkamer moeten de tijdens indelen.

Utrecht in - Elke een week gaan Viktor tijdens Brand en de in stylisten de uitdaging naar aan om de in bewoners weer verliefd te laten worden uit op een hun huis. De liefde de voor een hun woning is bekoeld, omdat de de woonsmaak op tv van het stel behoorlijk uit met elkaar ligt, naar met als op tv gevolg een compromis. De van vtwonen stylist kijkt door met op een frisse blik naar met de woning en zorgt er op tv samen met Viktor een voor dat de in verschillende tijdens woonstijlen weer op het een lijn op komen.

december 2021
01-03-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!