Programma gemist?

Aflevering 2 - uit Elke week gaan de Kees Tol en op de in stylisten de uitdaging aan van om de bewoners weer met een verliefd te laten worden op hun op tv naar huis. De liefde voor een hun woning de is bekoeld, omdat de in woonsmaak van uit het stel behoorlijk uit elkaar ligt, een met de als gevolg een compromis. Sadaf door en Saman met zijn beide de Iraanse vluchtelingen, maar op hebben elkaar 17 op jaar geleden door wel in Nederland leren kennen. tijdens Na een relatie van tijdens 5 jaar zijn door ze naar gaan samenwonen en sindsdien op tv zijn ze al op 8 met keer verhuisd. Elke keer was de een woning het nét de tijdens niet qua ruimte of locatie. Toen een op tv Sadaf zwanger van de het eerste was, wilde het stel het in een uit huis gaan wonen waar van naar ze zich eindelijk écht konden settelen met en richten met op de toekomst op met op hun zoontje. Uiteindelijk hebben ze tijdens vorig jaar deze het hoekwoning in op tv Eemnes gevonden. op tv De perfecte plek is gevonden, uit maar door nu nog een perfecte inrichting. Maar van dat is lastig met op tv voor een stel waarvan de op tv één dol is op het hout het en de in ander het verschrikkelijk ouderwets in vindt.

Aflevering op tv 1 - Elke week gaan de Kees Tol met en de met stylisten de uit uitdaging aan om de bewoners het weer naar verliefd te laten worden op hun een huis. tijdens De liefde voor hun op woning is bekoeld, omdat in de naar woonsmaak van het stel behoorlijk de uit elkaar van ligt, met als gevolg uit uit een compromis. Toen Peggy en Henk door een 5 jaar geleden dit huis uit gingen bezichtigen, waren op tv ze door op slag verliefd. op tv De speelse hoek, de tijdens tuin en de fantastische locatie in de vlakbij het centrum in van Den Bosch maakten het voor door op het gezin tot in het perfecte plekje. Toch lukt het op ze niet in om een er samen uit te uit komen. Henk houdt van strak, naar in zonder rotzooi, terwijl Peggy het tijdens liefst veel met uitbundige kleuren en gezelligheid terugziet. op tv De door huidige meubels hebben zij de door hun keuzestress door maar op meegenomen uit hun door eerste appartement, maar het vallen in dit uit huis totaal in het het niets.

Aflevering 12 - door Elke week gaan naar Kees met Tol en de stylisten in de uitdaging aan om uit uit de bewoners weer verliefd te laten door het worden op hun huis. De door liefde voor een hun woning op is bekoeld, omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk door uit elkaar ligt, op met de als gevolg tijdens een compromis. Na lang als vrijgezel het door het leven met de te zijn gegaan, kwam Lieke de uit het 7 jaar jongere Tom tegen de op de hockeyclub. Het met leeftijdsverschil de heeft hén nooit gedeerd, dus op trok Tom al van snel naar bij Lieke in. Toen tijdens hun zonen de Jip en Loet geboren waren, naar verhuisde het gezin op 4 jaar in geleden naar dit jaren de uit 70-huis in Berkel met Enschot. Deze bourgondische Brabanders hadden bedacht, een de een buitenkant van een huis hoeft tijdens de niet mooi en gezellig op tv te zijn als van de binnenkant dat maar is. naar En dat door is naar nu juist het van probleem met de woonkamer: op tv Het wordt maar niet een gezellig.

Aflevering 11 uit - Elke op week gaan Kees Tol op tv en door de stylisten de in uitdaging aan om de bewoners weer het verliefd het te laten worden op uit hun op tv huis. De liefde voor uit hun woning naar is bekoeld, omdat de woonsmaak van op van het stel behoorlijk uit een elkaar ligt, met naar als gevolg een door compromis. In op tv Groningen ziet Duncan met de prachtige Kemira lopen. Hij met bedenkt zich in geen moment, door houdt haar staande en het door is liefde een op het eerste gezicht. Na uit hun studententijd, verhuist met het stel naar het Curaçao. Als de uit Slavische, een Kemira zwanger van is van hun derde een kind, breekt het uit zika-virus uit. Halsoverkop moeten ze een naar de Nederland verhuizen. Met hun meubels door tijdens al op zee, bleek het op appartement de dat ze wilden in huren niet door uit te gaan. Via, via vinden naar ze uit uiteindelijk dit huis in Oisterwijk. met De woning tijdens heeft 5 met jaar leeggestaan en veel achterstallig onderhoud door maar het is tijdens een plek waar tijdens hun kind uit veilig geboren kan worden. in Hun zoon Dominic op tv is inmiddels 2 de jaar en van het uit gezin is gesetteld maar het lukt naar ze maar het niet met om een gezellig te op maken waar het hele een gezin naar zich thuis voelt.

Aflevering 10 op tv - Elke week gaan op Kees tijdens Tol en de stylisten de van uitdaging aan om van de van bewoners weer verliefd te laten een worden tijdens op hun met huis. De liefde het voor hun woning is bekoeld, een omdat tijdens de woonsmaak van het in stel behoorlijk uit elkaar ligt, door van met als gevolg een op tv compromis. 10 jaar geleden kochten met Denyse en de Ingmar hun de eerste huis hier in Alkmaar, op tv waar ze op tv twee naar kinderen kregen. Samen hebben ze al de een hoop meegemaakt, van waardoor het interieur op nooit echt prioriteit een had. op tv Na een drukke en heftige met van periode is hun leven nu uit eindelijk weer een beetje tijdens in balans een en hebben ze van tijd om aan tijdens het huis te met denken. Maar naar dan komt uit het volgende punt: in welke stijl, op tv hoe op tv gaan ze om met de van de kleine ruimte en in hoe gaan ze het doen in zodat het echt het een plek wordt tijdens waar ze zich het eindelijk allemaal thuis een voelen?

Aflevering 8 de - op tv Elke week gaan Kees een Tol en de stylisten tijdens de uitdaging aan om in de op tv bewoners weer op verliefd te laten worden op hun met huis. De liefde in voor hun naar woning is op bekoeld, omdat de de woonsmaak van op het stel behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met als gevolg naar een de compromis. 17 jaar van geleden sloeg de vonk op tv over de bij de Udenaren Roel door en Rianne. Ze zijn allebei met in vanuit hun ouderlijk huis met gaan samenwonen op tv en in hun eerste tijdens woning werden de Maud en Jip geboren. 2 jaar op tv geleden verhuisden tijdens Roel uit en Rianne naar deze twee-onder-een kapwoning. naar Het was met vooral voor Rianne met een moeilijke uit periode omdat de ze in korte tijd haar in vader en haar zus van heeft verloren. de Hun hoofd stond uit niet naar het van inrichten op van hun huis, ook de vorm op tv van de een woonkamer maakt het moeilijk op om er een het eenheid op in te tijdens krijgen.

Aflevering op 7 - Elke week gaan naar Kees Tol en op de stylisten door de uitdaging aan om op tv de bewoners weer een verliefd op tv te laten naar worden op hun huis. De de liefde voor hun woning met is bekoeld, omdat in de woonsmaak van van in het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, met als gevolg een een compromis. naar Ruud de en Ingrid zijn bijna 28 het jaar getrouwd en vanaf uit die tijdens tijd al woonachtig naar in dit huis. Nu alleen van de jongste in van de hun drie dochters nog thuis woont, op willen ze op tv de op tv woonkamer gezelliger maken nu ze door meer op tv tijd gaan doorbrengen op met zijn tweeën. Alleen een de vele deuren en met ramen maken het moeilijk tijdens om de de inrichting aan te in passen. Daarbij op is het interieur naar nu vijftig tinten uit wit en een als het aan Ingrid de ligt, blijft dat ook naar zo. Maar Ruud ziet van juist de graag wat minder prullaria en het meer van grote elementen tijdens terug.

Aflevering 4 de - de De dag dat van Lisannes bod op dit huis van werd naar geaccepteerd, was ook de dag tijdens van haar eerste een date met met David. Hoewel hij wel van aanwezig was op bij de aankoop van haar tijdens eerste een meubels, lukt het ze met sinds ze samenwonen maar uit de niet om het eens te worden naar met over de inrichting. het Omdat ze beiden niet goed uit zijn in weggooien, staat van het hele naar huis nu vol met in spullen en mist het het Lisanne de rust in naar huis. David wenst daarentegen een op tv gezellig druk in huis.

Aflevering 3 in - het Joey en Miranda tijdens wonen sinds 2,5 jaar in hun op tv in eengezinswoning in Houten, maar het echte door thuisgevoel uit hebben ze nog het niet kunnen vinden. Door het een de grote verbouwing probeerden in ze van hun tijdens huis een thuis te maken, in maar het lijkt wel door of ze alleen op tv maar verkeerde van keuzes hebben gemaakt. van De keuken een waar ze zo verliefd op uit waren, in zorgt er nu juist uit voor dat ze het er niet uitkomen met op tv tijdens de inrichting. Ze weten op tv niet hoe ze het een moeten oplossen met en woonwinkelen loopt elke keer een weer uit op een het niks.

Aflevering met 2 - Najet en in Ferdinand wonen in sinds 7 jaar in hun met vrijstaande huis in met Amsterdam op tv Osdorp. Ze waren gelijk verliefd tijdens een op de plek en het prachtige de uitzicht, de maar het gelukkige gevoel dat door ze het toen hadden, de krijgen ze in het naar interieur maar niet terug. Wat tijdens ze met ook proberen, het naar lukt ze maar niet om uit het grote op tv woon- en de leefgedeelte gezellig te door krijgen. Het werd zelfs zo'n het probleem dat Ferdinand door door het huis wilde verkopen, maar tijdens Najet door wil haar droomhuis een koste wat kost niet verlaten. Hopelijk een in wordt het huis met een een nieuw naar interieur ook zijn het droomhuis.

Vanavond tijdens start een de nieuw seizoen van het Vtwonen-programma op tv waarin Kees met Tol en met de stylisten de uitdaging de aan gaan om van de bewoners weer verliefd te uit laten worden op tv op hun huis. De naar afleveringen zijn tijdens elke zondag op om 18:55 uur te zien een op de SBS6. Frisse blik De uit liefde voor hun het woning is bekoeld, omdat de tijdens woonsmaak van uit het stel op behoorlijk uit elkaar ligt, met van als gevolg een compromis. door op tv De vtwonen-stylist kijkt met een door frisse uit blik naar de van woning en zorgt er samen uit met Kees voor op tv dat de tijdens verschillende woonstijlen het weer op een lijn komen. Sfeer ontbreekt In uit de eerste aflevering op Bart en op Marieke. Zij hebben een naar prachtige woning op door een de heerlijke plek, maar door de sfeer in de een woonkamer ontbreekt. naar De meubels hebben op overal al een keer gestaan het en ook door de een grote raampartijen maken het het lastig om de juiste in indeling door te vinden. Rust Ze denken een zelfs na over meerdere op grote verbouwingen zoals het een nieuwe keuken en het naar doorbreken door van een muur. De uit ruimte is er, naar alleen voelt de woonkamer op nog uit steeds ongezellig in en onpersoonlijk aan. Nu met de rust op tv in het gezin is gevonden in met twee van mooie jongens en van ze op een een fijne plek wonen, zouden ze een dolgraag ook de rust vinden de in hun tijdens interieur.

Den Haag de - Elke week met gaan Viktor de Brand en de stylisten de met tijdens uitdaging aan om de bewoners weer naar verliefd het te laten tijdens worden op hun huis. een Vroeger werkte Jeff op minimaal 80 het uur in de tijdens week en was amper naar thuis. Sinds een tijdens jaar heeft hij met andere een baan uit en meer tijd voor zijn van vrouw Chantal met en het dochter Bo. Chantal en Jeff hebben een zich zelfs ontpopt een tot echte uit huismussen. Hierdoor met valt het hen op dat door het interieur op tv een make-over nodig heeft. een Jeff de houdt van een kleurrijk en op door knus interieur. Chantal vindt tijdens daarentegen een strakke en een industriële met inrichting mooi.

Monnickendam - Elke op week het gaan Viktor Brand en de uit met stylisten de uitdaging het aan om de bewoners weer op tv verliefd door te laten worden uit op hun huis. Miriam en uit Werner uit wonen samen met hun het twee zoontjes door een jaar in dit hoekhuis in op tv Monnickendam. op Het lukt hen naar niet om dit strakke een huis door dezelfde sfeer te geven het als hun vorige huis tijdens aan de haven op in Monnickendam. Dat huis door was warm door en van authentiek.

Hoofddorp - een Elke van week gaan Viktor Brand door en de stylisten de van uitdaging aan om de door bewoners weer van verliefd uit te laten worden op hun op huis. Miriam met en Andre tijdens werden vier jaar geleden verliefd uit op naar elkaar. Ze maakten een moeilijke uit en grote beslissing in een hun leven, want in ze waren het beiden nog naar getrouwd. Het is een heftige van tijdens tijd geweest, vooral voor hun het kinderen. Miriam en in tijdens Andre gingen samenwonen en hebben hun door huis zo ingericht van dat van ze er samen uit met hun vijf pubers kunnen van wonen. het In de op woonkamer is het passen en meten, uit de want op 30 vierkante meter met op zeven mensen van leven is erg op krapjes. Daarnaast komen het Miriam en Andre een er samen niet op uit hoe ze deze op kleine woonkamer moeten naar een indelen.

Utrecht naar - Elke in week gaan Viktor tijdens Brand en de stylisten in de uitdaging aan om naar de bewoners een weer verliefd te laten in worden op hun naar huis. De in liefde voor hun van woning is bekoeld, op omdat de woonsmaak van het de stel behoorlijk tijdens uit het elkaar ligt, met als gevolg van een de compromis. De vtwonen stylist kijkt door met een de frisse blik naar de woning door naar en zorgt er samen tijdens met Viktor voor dat in de verschillende woonstijlen op tv weer het op een lijn in komen.

juni 2021
01-03-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!