Programma gemist?

Aflevering 1 - van Elke week gaan van Kees op tv Tol en de stylisten van de uitdaging door aan om de het bewoners weer op verliefd te laten van worden op hun huis. De in liefde voor hun een woning is bekoeld, omdat door de woonsmaak van met het stel op behoorlijk uit elkaar ligt, uit met van als gevolg een compromis. in Toen Peggy en Henk op 5 jaar van geleden het dit huis gingen bezichtigen, waren ze het op slag verliefd. op De speelse met hoek, van de tuin en de fantastische locatie het vlakbij het centrum het van Den Bosch uit in maakten het voor het gezin in tot een het perfecte plekje. met Toch lukt het ze niet om door het er samen uit de te komen. Henk houdt de van strak, zonder rotzooi, terwijl op Peggy het liefst in veel uitbundige tijdens kleuren de en gezelligheid terugziet. van De huidige meubels hebben zij de door hun keuzestress op tv maar meegenomen uit van hun eerste de appartement, maar vallen tijdens in dit huis de totaal in het de niets.

Aflevering 12 - door Elke week een gaan Kees door Tol en de stylisten de van in uitdaging aan om op de bewoners weer in verliefd te laten worden met op hun in huis. De liefde voor hun naar woning is bekoeld, omdat van met de woonsmaak van het stel behoorlijk een uit door elkaar ligt, van met als gevolg een in compromis. Na lang als vrijgezel met door het leven naar door te zijn gegaan, kwam met Lieke de 7 jaar een jongere Tom tegen op op de hockeyclub. Het de leeftijdsverschil heeft in hén op nooit gedeerd, dus trok de Tom al snel bij in Lieke tijdens in. Toen hun zonen Jip van en Loet naar geboren waren, verhuisde naar het gezin 4 jaar geleden een naar dit jaren in naar 70-huis in Berkel tijdens Enschot. Deze bourgondische Brabanders hadden op tv bedacht, de buitenkant van naar uit een huis hoeft niet mooi en van gezellig te naar zijn met als de binnenkant dat met maar is. En naar dat is tijdens nu juist het probleem een met de woonkamer: Het wordt met maar niet door gezellig.

Aflevering naar 11 - Elke een week gaan Kees Tol op tv en de stylisten de de uitdaging aan om de van de bewoners weer verliefd in te laten worden op het hun huis. De met liefde tijdens voor hun woning is bekoeld, omdat op de woonsmaak van op tv het de stel behoorlijk door uit elkaar ligt, met op als gevolg het een compromis. In Groningen naar ziet Duncan de op prachtige Kemira lopen. Hij bedenkt de zich geen moment, van houdt door haar staande tijdens en het is liefde op het uit eerste gezicht. Na de hun studententijd, op tv verhuist tijdens het stel naar het Curaçao. Als de tijdens Slavische, Kemira zwanger is van op hun van derde kind, breekt naar het zika-virus uit. Halsoverkop met moeten ze naar Nederland verhuizen. uit Met hun meubels het al op zee, op tv in bleek het appartement op dat ze wilden huren het niet door te gaan. Via, een via vinden naar ze uiteindelijk dit huis op in in Oisterwijk. De woning het heeft 5 jaar leeggestaan een en veel achterstallig de onderhoud maar van het is een uit plek waar hun kind door veilig geboren naar kan worden. Hun zoon de Dominic is inmiddels 2 uit van jaar en het gezin het is gesetteld maar het op tv lukt met ze maar niet om een door gezellig te maken waar tijdens het de hele gezin zich thuis tijdens voelt.

Aflevering de 10 - naar Elke week gaan Kees op tv Tol en de stylisten de naar uitdaging een aan om de bewoners van weer verliefd te de laten worden met op hun huis. De van liefde voor door hun woning is bekoeld, omdat van de woonsmaak van van het stel behoorlijk het uit elkaar naar ligt, met van als gevolg naar een compromis. 10 jaar naar geleden kochten Denyse naar en Ingmar hun eerste naar huis uit hier in Alkmaar, waar ze in twee kinderen kregen. Samen met de hebben ze al een van hoop meegemaakt, waardoor het een interieur nooit echt tijdens prioriteit met had. Na een drukke en op heftige het periode is hun leven nu de eindelijk weer op een beetje in balans en een op tv hebben ze tijd om aan het het huis te de denken. Maar uit dan komt het volgende van punt: in welke van stijl, van hoe gaan ze om op tv met de het kleine ruimte en hoe gaan ze met naar het doen zodat het echt een op plek op tv wordt waar ze zich eindelijk uit allemaal naar thuis voelen?

Aflevering 8 - op Elke week gaan met met Kees Tol en de door stylisten de uitdaging door aan om de uit bewoners weer verliefd te laten met worden op op hun huis. De op tv liefde voor hun op woning is bekoeld, omdat de de woonsmaak door van het stel behoorlijk tijdens uit elkaar ligt, op tv met als een gevolg een compromis. 17 van jaar de geleden sloeg een de vonk over bij door de Udenaren Roel en Rianne. op tv Ze zijn allebei naar een vanuit hun ouderlijk huis gaan samenwonen naar en op tv in hun het eerste woning werden door Maud en Jip het geboren. 2 jaar een geleden verhuisden Roel en tijdens Rianne naar deze twee-onder-een kapwoning. op tv Het van was vooral voor Rianne een het naar moeilijke periode omdat ze op in korte tijd haar vader op en haar het zus heeft naar verloren. Hun hoofd stond niet van naar het inrichten met van hun op tv huis, tijdens ook de vorm van de woonkamer van maakt uit het moeilijk tijdens om er een eenheid op tv in te van krijgen.

Aflevering 7 - de Elke week gaan een Kees Tol en met de stylisten een de tijdens uitdaging aan om de bewoners van weer verliefd te laten in worden op hun op de huis. De liefde voor hun woning naar op tv is bekoeld, omdat het de woonsmaak van het stel tijdens behoorlijk uit tijdens elkaar ligt, met op tv als gevolg een compromis. een Ruud van en Ingrid zijn bijna 28 op jaar getrouwd tijdens en vanaf die tijd de al woonachtig in op tv dit huis. Nu alleen de de jongste van van naar hun drie dochters nog op thuis woont, willen ze de de tijdens woonkamer gezelliger maken nu naar ze meer tijd uit gaan doorbrengen in met zijn tweeën. Alleen de door vele in deuren en ramen maken het moeilijk op om de de inrichting aan door te passen. Daarbij is naar het op interieur nu vijftig in tinten wit en op tv als het aan Ingrid door ligt, blijft tijdens dat ook zo. Maar uit Ruud ziet juist graag van wat op tv minder prullaria en meer grote op tv elementen met terug.

Aflevering 4 - van tijdens De dag dat Lisannes bod met op op dit huis werd tijdens geaccepteerd, was ook de op dag van haar eerste in date met op David. Hoewel hij wel uit aanwezig was bij de op tv naar aankoop van haar eerste meubels, een lukt het ze een sinds op ze samenwonen maar niet door om het eens te worden de over de inrichting. tijdens Omdat ze beiden in niet door goed zijn in weggooien, staat door het het hele huis nu tijdens vol met spullen en mist in Lisanne het de rust in van huis. David wenst daarentegen op tv een gezellig een druk huis.

Aflevering 3 in - Joey en de Miranda wonen sinds 2,5 de jaar tijdens in hun door eengezinswoning in Houten, maar het het echte met thuisgevoel hebben ze door nog niet kunnen vinden. Door een in grote op verbouwing probeerden ze door van hun huis een thuis het te maken, maar een het lijkt uit wel in of ze alleen het maar verkeerde keuzes hebben op tv gemaakt. De een keuken waar ze zo verliefd op van waren, zorgt op er nu van juist voor een dat ze er niet op tv uitkomen met door de inrichting. Ze door weten niet hoe ze het naar moeten door oplossen en woonwinkelen loopt elke op tv keer weer op tv uit op tijdens niks.

Aflevering 2 - naar door Najet en Ferdinand wonen sinds met 7 het jaar in hun in vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. van Ze op tv waren gelijk verliefd op door de plek en het naar prachtige uitzicht, een maar het op gelukkige gevoel dat ze toen door hadden, de krijgen ze in het van interieur maar niet terug. Wat in ze ook proberen, op het lukt met ze maar niet tijdens om het grote op tv woon- en de leefgedeelte gezellig naar te krijgen. Het werd zelfs in zo'n probleem dat door Ferdinand tijdens het huis wilde in verkopen, maar Najet wil haar droomhuis naar koste wat tijdens kost niet het verlaten. Hopelijk wordt in het huis met het een nieuw interieur tijdens ook zijn het droomhuis.

Vanavond start een in nieuw van seizoen van het Vtwonen-programma waarin naar Kees Tol en op de de stylisten de uitdaging aan gaan uit om van de bewoners weer van verliefd te het laten worden op hun het huis. De het afleveringen zijn elke zondag om 18:55 op het uur te zien op SBS6. Frisse op tv blik De van liefde voor hun woning is bekoeld, van omdat de naar woonsmaak van het stel naar behoorlijk in uit elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. uit De vtwonen-stylist op kijkt met een frisse op tv blik naar het de woning en een zorgt er de samen met Kees voor in dat de verschillende woonstijlen met tijdens weer op een van lijn komen. Sfeer ontbreekt In de eerste aflevering op op tv Bart en Marieke. een Zij hebben een prachtige naar woning op een op tv heerlijke plek, door maar de sfeer in de naar woonkamer ontbreekt. tijdens De meubels hebben overal een al een keer het gestaan en uit ook de grote raampartijen door maken het lastig van om de de juiste indeling het te vinden. Rust Ze denken een zelfs na over meerdere het grote verbouwingen zoals een op tv nieuwe keuken en met het door doorbreken van een muur. de De ruimte is er, tijdens alleen de voelt de woonkamer nog steeds de ongezellig en van onpersoonlijk aan. op Nu de rust in het tijdens gezin op tv is gevonden met twee mooie in jongens en ze op in een fijne op tv plek wonen, zouden met ze het dolgraag ook rust op tv vinden in hun door interieur.

Den een Haag - Elke de week gaan Viktor Brand het en de stylisten op de uitdaging aan om van tijdens de bewoners weer verliefd te laten met worden tijdens op hun huis. in Vroeger werkte Jeff van minimaal 80 uur in een de uit week en was amper op thuis. Sinds een van jaar heeft hij andere een van van baan en meer tijd op tv voor zijn vrouw Chantal en op dochter Bo. Chantal met naar en Jeff hebben zich zelfs ontpopt van een tot echte huismussen. Hierdoor valt het het de hen op dat het interieur het een make-over tijdens nodig heeft. Jeff uit houdt van een kleurrijk de en knus interieur. Chantal van vindt daarentegen een door strakke en industriële het inrichting een mooi.

Monnickendam - Elke uit tijdens week gaan Viktor op Brand en de stylisten de tijdens uitdaging aan om van de bewoners weer verliefd door te laten met worden op hun huis. met Miriam en het Werner wonen samen met tijdens hun de twee zoontjes uit een jaar in naar dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt een hen niet door om dit strakke in huis dezelfde sfeer in te de geven als hun vorige huis naar aan de uit haven in Monnickendam. Dat huis naar was warm en met naar authentiek.

Hoofddorp - uit Elke week gaan Viktor op tv Brand en uit de stylisten van de uitdaging aan om met de bewoners uit weer verliefd te laten worden door op hun huis. in Miriam en door Andre werden op tv vier jaar geleden verliefd op het elkaar. Ze het maakten in een moeilijke en grote beslissing in van hun leven, van want ze waren beiden op nog getrouwd. Het met op tv is een heftige een tijd geweest, vooral voor hun met van kinderen. Miriam en Andre gingen samenwonen tijdens en hebben naar hun huis zo ingericht op dat ze er de samen met van hun vijf op tv pubers kunnen wonen. In op tv de woonkamer is het tijdens passen en op tv meten, want op 30 het in vierkante meter met zeven mensen van leven is tijdens erg krapjes. Daarnaast komen de Miriam en Andre het er met samen niet uit hoe uit ze deze kleine het woonkamer moeten het indelen.

Utrecht naar - Elke week gaan de Viktor het Brand en de het stylisten de uitdaging aan om uit de bewoners van weer verliefd te tijdens laten worden op hun huis. met De liefde voor naar hun op tv woning is op bekoeld, omdat de het woonsmaak van het stel behoorlijk het uit elkaar ligt, met in als op tv gevolg een compromis. De door vtwonen stylist kijkt met met een in frisse blik door naar de woning op en zorgt er samen met uit Viktor voor van dat de verschillende woonstijlen met weer op een lijn met naar komen.

Aflevering op 87 - Elke week gaan in Kees Tol en in de stylisten de de uitdaging aan om op de bewoners het weer verliefd te laten op tv tijdens worden op hun met huis. De liefde voor de hun woning naar is bekoeld, omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk van uit elkaar van ligt, met op tv als gevolg met een compromis. Een de woonboot midden in Amsterdam is op het liefdes naar stekje van Eduard, in Sarah en hun twee kinderen. tijdens Vanwege de smalle het ruimtes en op tv schuine daken is naar het lastig om de uit woonboot naar het ieders wens in in te richten. Daarnaast met liggen de smaken in van Eduard en Sarah tijdens recht tegenover elkaar. met Eduard houdt namelijk uit van uit lichte kleuren, maar in Sarah heeft een voorliefde voor naar donkere in kleuren. Kan er op een compromis gesloten worden om het deze woonboot weer van in licht en toegankelijk te uit maken?

februari 2020
23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

19-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 23-02-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!