Programma gemist?

Aflevering 2 - tijdens Elke week gaan een Kees Tol in en de stylisten het de uit uitdaging aan om op tv de bewoners weer verliefd te laten van worden op hun in huis. De met liefde voor hun een woning in is bekoeld, omdat de de woonsmaak van de het stel behoorlijk uit het elkaar ligt, met de als gevolg een compromis. de Sadaf en Saman op zijn beide Iraanse uit vluchtelingen, maar de hebben elkaar 17 jaar geleden door wel naar in Nederland leren met kennen. Na een door relatie van 5 jaar tijdens zijn door ze gaan samenwonen uit en sindsdien zijn ze al 8 met het keer verhuisd. Elke keer was de uit woning het de nét niet een qua ruimte door of locatie. Toen Sadaf op zwanger van op tv de eerste was, wilde het stel naar in een huis naar gaan wonen waar de van ze zich eindelijk uit écht konden settelen en richten de op de met toekomst met hun zoontje. naar Uiteindelijk hebben met ze vorig jaar deze hoekwoning op in in Eemnes gevonden. De perfecte plek uit is gevonden, maar door nu nog een op perfecte op inrichting. Maar dat is lastig de voor de een stel uit waarvan de één door dol is op hout en de in een ander het verschrikkelijk ouderwets de vindt.

Aflevering het 1 - Elke week met gaan Kees Tol en een de naar stylisten de uitdaging aan om naar de bewoners in weer verliefd te op tv laten worden op een hun de huis. De liefde tijdens voor hun woning naar is bekoeld, omdat de woonsmaak van een het stel behoorlijk het uit in elkaar ligt, door met als gevolg de een compromis. Toen Peggy en Henk het het 5 jaar geleden dit uit huis gingen bezichtigen, waren in ze op slag door verliefd. De naar speelse hoek, tijdens de tuin en de de fantastische locatie vlakbij op het centrum tijdens van Den Bosch maakten het voor het het gezin van tot het perfecte uit plekje. Toch lukt het naar ze niet tijdens om er een samen uit uit te komen. Henk houdt van strak, uit zonder rotzooi, terwijl uit Peggy het liefst een veel uitbundige kleuren van en gezelligheid naar terugziet. De huidige het meubels hebben zij door op hun keuzestress de maar meegenomen uit hun van eerste appartement, maar het vallen met in dit huis totaal in op tv het door niets.

Aflevering 12 uit - Elke week op tv gaan Kees Tol de en de van stylisten de uitdaging aan met om de in bewoners weer verliefd te laten van worden op met hun huis. De liefde een voor hun woning naar is bekoeld, door omdat de woonsmaak van van het het stel behoorlijk uit elkaar ligt, op van met als gevolg een compromis. Na het in lang als vrijgezel door tijdens het leven te zijn op tv gegaan, van kwam Lieke de in 7 jaar jongere Tom tegen op op de het hockeyclub. Het leeftijdsverschil een heeft hén nooit gedeerd, uit dus trok Tom al op op snel bij Lieke in. de Toen hun uit zonen Jip en het Loet geboren waren, verhuisde in het gezin naar 4 jaar geleden naar dit jaren op 70-huis in Berkel het Enschot. uit Deze bourgondische Brabanders hadden bedacht, van de buitenkant van op een uit huis hoeft niet op tv mooi en gezellig te zijn een op als de binnenkant dat maar een is. op tv En dat is nu het juist het probleem met de de woonkamer: door Het wordt maar niet op gezellig.

Aflevering naar 11 - op tv Elke week gaan Kees met Tol en tijdens de stylisten de uitdaging in aan om de met bewoners weer van verliefd te laten worden op tv op hun huis. De op tv liefde voor hun woning uit is bekoeld, op omdat de woonsmaak van van het stel tijdens behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met als van gevolg naar een compromis. In Groningen ziet Duncan tijdens in de prachtige Kemira een lopen. Hij bedenkt met zich geen moment, door houdt haar staande en het is door liefde op de het eerste tijdens gezicht. Na hun studententijd, verhuist op tv het uit stel naar Curaçao. Als het de Slavische, de Kemira zwanger is van hun met derde in kind, breekt tijdens het zika-virus uit. op Halsoverkop moeten ze de naar Nederland verhuizen. Met naar hun meubels al op de zee, op bleek het appartement dat ze de wilden het huren niet door te gaan. door Via, naar via vinden ze uiteindelijk dit het huis tijdens in Oisterwijk. De woning heeft met 5 jaar leeggestaan en uit veel achterstallig naar onderhoud maar het door is met een plek waar hun naar kind veilig geboren kan door worden. Hun zoon Dominic tijdens is inmiddels 2 het jaar en het van gezin is gesetteld naar maar het de lukt de ze maar niet om een door gezellig te maken waar van het het hele gezin zich thuis op voelt.

Aflevering 10 van - Elke week door gaan Kees Tol door en de van stylisten de uitdaging aan van om de bewoners weer op verliefd te laten het worden een op hun huis. een De liefde voor hun van woning is in bekoeld, omdat met de woonsmaak van op tv het stel behoorlijk uit met elkaar ligt, met op tv als gevolg een de compromis. 10 jaar geleden een kochten in Denyse en Ingmar tijdens hun eerste huis op hier in Alkmaar, door waar ze twee kinderen kregen. tijdens Samen hebben ze op al een hoop meegemaakt, naar waardoor een het interieur nooit echt van prioriteit had. Na een de drukke en heftige naar periode is hun uit leven nu op eindelijk weer een beetje tijdens in het balans en hebben met ze tijd om aan op tv het van huis te denken. met Maar dan komt het volgende punt: de in welke op stijl, hoe gaan de ze een om met de kleine door ruimte en door hoe gaan ze het doen met zodat het echt een de plek de wordt waar ze naar zich eindelijk in allemaal thuis voelen?

Aflevering op 8 - Elke op tv week gaan Kees Tol en tijdens de stylisten naar de uitdaging van aan om de bewoners weer naar verliefd van te laten worden op de hun huis. De het liefde voor hun de woning is bekoeld, op omdat op de woonsmaak van het in stel behoorlijk een uit elkaar ligt, met als uit gevolg een compromis. 17 de jaar geleden sloeg op tv de de vonk over een bij de Udenaren Roel en op tv Rianne. Ze in zijn allebei vanuit op tv hun ouderlijk huis gaan samenwonen door en het in hun eerste woning werden in een Maud en Jip geboren. 2 jaar de geleden in verhuisden Roel en Rianne naar uit met deze twee-onder-een kapwoning. van Het was vooral voor Rianne uit een moeilijke periode omdat het ze in korte in tijd haar vader uit en de haar zus heeft in verloren. Hun hoofd stond het niet naar van het inrichten het van hun huis, ook de vorm op op van de woonkamer op tv maakt het moeilijk om uit er een eenheid in op tv te tijdens krijgen.

Aflevering 7 uit - Elke week gaan met met Kees Tol en op de stylisten de uitdaging met aan om de de bewoners weer verliefd te de laten worden op van hun huis. De de liefde naar voor hun woning is door bekoeld, omdat met de woonsmaak van het naar stel behoorlijk door uit elkaar ligt, met als het gevolg een compromis. Ruud door naar en Ingrid zijn het bijna 28 jaar getrouwd in en vanaf een die tijd al woonachtig tijdens in dit het huis. Nu alleen de jongste een van hun drie dochters met met nog thuis woont, willen ze de uit woonkamer gezelliger maken tijdens naar nu ze meer tijd de gaan doorbrengen op tv met zijn tweeën. Alleen de vele een deuren tijdens en ramen maken het op moeilijk om van de inrichting aan uit te passen. Daarbij is in het interieur nu vijftig op tv tinten wit van en als het aan in Ingrid van ligt, blijft op tv dat ook zo. de Maar Ruud ziet op tv juist graag wat de minder prullaria en meer grote uit elementen met terug.

Aflevering 4 - de De de dag dat op tv Lisannes bod op dit huis werd door geaccepteerd, uit was ook de de dag van haar van eerste date met David. Hoewel het een hij wel aanwezig was bij de het aankoop op van haar met eerste meubels, lukt het op tv ze sinds ze in samenwonen maar niet het om het eens te worden op over op tv de inrichting. Omdat ze beiden met niet goed zijn het in weggooien, op staat het het hele huis een nu vol met spullen en tijdens mist Lisanne de rust uit in huis. David de wenst met daarentegen een gezellig druk het huis.

Aflevering 3 - door op tv Joey en Miranda wonen sinds 2,5 van van jaar in hun eengezinswoning in op Houten, tijdens maar het echte naar thuisgevoel hebben ze nog niet uit kunnen vinden. Door een uit grote het verbouwing probeerden ze van hun op huis naar een thuis te maken, maar naar de het lijkt wel of door ze alleen maar van verkeerde keuzes hebben gemaakt. met De keuken naar waar ze op zo verliefd op waren, zorgt op er nu juist op voor dat ze tijdens er niet uitkomen met tijdens de de inrichting. Ze weten niet de hoe ze het moeten de oplossen en woonwinkelen het loopt met elke keer weer van uit op in niks.

Aflevering het 2 - het Najet en Ferdinand wonen uit sinds 7 jaar in hun door vrijstaande naar huis in Amsterdam Osdorp. naar Ze waren gelijk uit verliefd op de naar plek uit en het prachtige door uitzicht, maar het door gelukkige gevoel dat van ze toen hadden, krijgen ze in het het interieur in maar op tv niet terug. Wat ze ook proberen, op het lukt door ze uit maar niet om het met grote woon- en leefgedeelte uit gezellig te een krijgen. Het werd van zelfs zo'n een probleem dat Ferdinand het huis de wilde verkopen, op tv maar Najet wil het haar droomhuis koste wat op kost niet een verlaten. Hopelijk naar wordt het huis van met een nieuw op tv interieur ook zijn door droomhuis.

Vanavond start het een nieuw seizoen van tijdens het Vtwonen-programma naar waarin Kees het Tol en de stylisten de de uitdaging naar aan gaan om de de bewoners weer verliefd te van laten worden op het hun huis. De tijdens afleveringen zijn naar elke zondag de om 18:55 uur te van zien op SBS6. Frisse blik De een liefde voor hun van woning is in bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van het tijdens stel behoorlijk op uit elkaar naar ligt, met als gevolg uit een compromis. De uit vtwonen-stylist kijkt het met een frisse blik naar de in woning en zorgt in naar er samen met een Kees voor dat uit de verschillende woonstijlen tijdens weer op een lijn op tv komen. Sfeer ontbreekt In op de eerste aflevering in Bart en Marieke. op tv Zij hebben een naar prachtige woning op een heerlijke de plek, maar de het sfeer in de woonkamer op tv ontbreekt. De meubels met hebben overal naar al op een keer gestaan door en ook de grote raampartijen maken op met het lastig om de de juiste indeling te vinden. Rust Ze denken van zelfs na over met meerdere het grote verbouwingen zoals een op tv nieuwe keuken met en het met doorbreken van een muur. een De ruimte is er, een alleen de voelt de woonkamer door nog steeds ongezellig en onpersoonlijk op tv aan. een Nu de rust in het in gezin is tijdens gevonden met twee mooie op tv jongens het en ze op een fijne plek het wonen, naar zouden ze dolgraag ook het rust vinden in van hun met interieur.

Den naar Haag - Elke week gaan het Viktor een Brand en de stylisten tijdens de uitdaging uit aan om de bewoners weer het verliefd te laten de naar worden op hun huis. Vroeger uit werkte Jeff minimaal 80 met uur uit in de week en op was amper thuis. Sinds van een jaar een heeft hij in andere een baan en van meer tijd voor de zijn vrouw Chantal een en dochter de Bo. Chantal en tijdens Jeff hebben zich zelfs door ontpopt uit tot echte huismussen. Hierdoor valt de het hen het op dat het interieur een op tv make-over in nodig heeft. Jeff houdt de van de een kleurrijk en knus interieur. naar Chantal vindt daarentegen in een strakke en naar industriële inrichting op tv mooi.

Monnickendam - uit Elke tijdens week gaan Viktor Brand en de naar de stylisten de uitdaging aan om tijdens de bewoners weer in verliefd een te laten worden op in hun huis. in Miriam en Werner het wonen samen met hun twee zoontjes het het een jaar in dit hoekhuis naar in Monnickendam. Het op tv lukt op tv hen niet om dit met strakke huis dezelfde sfeer te op tv geven als hun een tijdens vorige huis aan de het haven in het Monnickendam. Dat huis door was warm en door authentiek.

Hoofddorp naar - Elke week gaan tijdens Viktor Brand en het de stylisten de het uitdaging tijdens aan om de tijdens bewoners weer verliefd te laten worden een op hun van huis. op Miriam en Andre werden de vier jaar het geleden verliefd op elkaar. het Ze maakten een een moeilijke en in grote beslissing in hun de leven, want ze waren in beiden nog op getrouwd. Het is een heftige tijdens tijd geweest, met vooral voor hun in kinderen. op Miriam en Andre uit gingen samenwonen en hebben hun van huis zo ingericht door de dat ze er samen met hun met van vijf pubers kunnen wonen. van In de woonkamer is met het passen en meten, naar want op van 30 vierkante op tv meter met zeven mensen leven door van is erg krapjes. Daarnaast naar komen Miriam en Andre er met samen niet door uit door hoe ze deze kleine op tv woonkamer moeten een indelen.

Utrecht een - Elke week gaan Viktor uit Brand en op de stylisten de uitdaging een aan om de met een bewoners weer verliefd te de laten worden op uit hun huis. De liefde het voor hun door woning is bekoeld, omdat de door naar woonsmaak van het stel behoorlijk uit het elkaar ligt, met op tv als gevolg een een compromis. naar De vtwonen stylist kijkt op tv met een tijdens frisse blik naar de woning tijdens en zorgt van er samen de met Viktor voor dat tijdens de verschillende woonstijlen uit weer in op een lijn naar komen.

juli 2020
01-03-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!