Programma gemist?

Aflevering in 2 - Elke op week gaan Kees tijdens Tol en de stylisten de naar uitdaging een aan om de bewoners weer door verliefd te naar laten op worden op hun huis. De liefde door uit voor hun woning is bekoeld, omdat een met de woonsmaak van in het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, met als gevolg uit een compromis. Sadaf de in en Saman zijn een beide Iraanse vluchtelingen, met maar hebben elkaar 17 op jaar geleden wel van in Nederland leren kennen. Na naar een relatie in van 5 op tv jaar zijn ze gaan op samenwonen en uit sindsdien zijn ze van al 8 keer verhuisd. Elke een keer uit was de woning door het nét niet qua ruimte het of locatie. Toen met Sadaf zwanger van de de eerste was, uit wilde het stel het in een huis tijdens op gaan wonen waar ze zich van eindelijk met écht konden settelen en richten op de de een toekomst met in hun zoontje. Uiteindelijk hebben uit ze vorig jaar deze naar hoekwoning in Eemnes gevonden. in van De perfecte plek is van gevonden, maar naar nu nog een perfecte inrichting. een Maar het dat is lastig voor een stel tijdens met waarvan de één dol is op door hout de en de ander het verschrikkelijk met ouderwets in vindt.

Aflevering 1 in - Elke in week gaan Kees Tol en het naar de stylisten de uitdaging aan om op tv de bewoners een weer verliefd te laten uit worden van op hun huis. De het liefde voor hun tijdens woning is op tv bekoeld, omdat de woonsmaak van van het stel uit behoorlijk uit met elkaar ligt, met als van gevolg het een compromis. Toen Peggy en Henk in 5 jaar geleden van dit huis het gingen bezichtigen, het waren ze op slag verliefd. in De speelse hoek, op de tuin en uit de de fantastische locatie vlakbij het in centrum van Den Bosch het uit maakten het voor het een gezin tot het perfecte plekje. met tijdens Toch lukt het ze niet om tijdens er samen tijdens uit te komen. Henk door het houdt van strak, zonder rotzooi, tijdens terwijl Peggy het met liefst het veel uitbundige kleuren en gezelligheid de terugziet. De het huidige meubels de hebben zij door hun keuzestress maar met meegenomen uit uit hun eerste appartement, maar uit vallen van in dit huis totaal in op het uit niets.

Aflevering een 12 - Elke week door gaan Kees Tol en door op de stylisten de uitdaging het aan om door de bewoners weer het verliefd te laten worden op hun op tv huis. De het liefde door voor hun woning is bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van door een het stel behoorlijk de uit elkaar ligt, met als gevolg naar een compromis. door Na lang een als vrijgezel een door het leven op te zijn gegaan, kwam Lieke van de 7 op jaar jongere Tom tegen op van de uit hockeyclub. Het leeftijdsverschil heeft door hén nooit een gedeerd, dus een trok Tom al snel bij Lieke in in. in Toen hun zonen Jip op en Loet geboren op waren, verhuisde het gezin een 4 de jaar geleden naar dit jaren in 70-huis het in Berkel Enschot. Deze bourgondische het Brabanders hadden naar bedacht, de buitenkant in van een van huis hoeft op tv niet mooi en gezellig te tijdens zijn het als de binnenkant dat maar is. naar En dat in is een nu juist het probleem met met de woonkamer: Het wordt de maar niet het gezellig.

Aflevering 11 het - Elke op tv week gaan op tv Kees Tol en de stylisten de op tv de uitdaging aan om op tv de bewoners weer de verliefd te laten worden op de hun huis. De liefde in een voor hun woning is bekoeld, omdat met de door woonsmaak van het stel behoorlijk door uit de elkaar ligt, met op tv als gevolg een compromis. uit In met Groningen ziet Duncan de van prachtige Kemira lopen. op Hij bedenkt zich geen moment, op tv de houdt haar staande en het is het liefde op het een eerste tijdens gezicht. Na hun tijdens studententijd, verhuist in het stel naar Curaçao. Als de het Slavische, op tv Kemira zwanger is de van hun derde kind, een breekt het een zika-virus uit. Halsoverkop moeten ze met naar Nederland verhuizen. de het Met hun meubels al op met zee, uit bleek het appartement dat ze wilden van huren niet door op tv te gaan. Via, op tv via vinden het ze uiteindelijk op dit huis in Oisterwijk. De met woning heeft van 5 van jaar leeggestaan en van veel achterstallig onderhoud maar het is naar een plek met waar hun de kind veilig geboren kan worden. het Hun zoon Dominic het is inmiddels 2 tijdens jaar en het in gezin is uit gesetteld op maar het lukt ze maar niet door om een op gezellig te maken waar uit het hele gezin de met zich thuis voelt.

Aflevering van 10 - Elke de week gaan uit Kees Tol en de op stylisten de tijdens uitdaging aan om de bewoners op weer op tv verliefd te laten worden naar op hun huis. De liefde met voor hun woning het is bekoeld, op tv omdat de woonsmaak een van het stel behoorlijk door uit elkaar op tv ligt, met als gevolg door een compromis. door 10 een jaar geleden kochten met Denyse en Ingmar hun eerste in huis de hier in Alkmaar, waar de ze twee kinderen uit kregen. Samen hebben ze door al een hoop in meegemaakt, waardoor het een interieur nooit de echt prioriteit had. Na een met drukke en heftige op tv periode is tijdens hun leven nu uit eindelijk weer een uit beetje in balans en een hebben ze van tijd om van aan het huis te de denken. Maar een dan komt het uit volgende punt: tijdens in welke stijl, hoe het gaan ze een om met de kleine met ruimte en met hoe gaan ze op het doen zodat het in echt een op plek wordt waar door ze zich eindelijk allemaal thuis door voelen?

Aflevering het 8 - Elke met week gaan Kees Tol en een de met stylisten de uitdaging aan door om de bewoners weer het het verliefd te laten op worden op hun op huis. De liefde voor hun naar woning het is bekoeld, omdat de woonsmaak van op het stel behoorlijk in de uit elkaar ligt, met als door gevolg een compromis. uit 17 jaar met geleden sloeg de vonk over op tv bij de Udenaren op Roel een en Rianne. Ze met zijn allebei vanuit hun ouderlijk de huis gaan door samenwonen en in in hun eerste woning door werden Maud en Jip in geboren. op tv 2 jaar van geleden verhuisden Roel en van Rianne naar deze twee-onder-een met kapwoning. Het in was vooral voor een Rianne een tijdens moeilijke periode omdat ze in in korte tijd met haar vader op tv en haar zus heeft verloren. van Hun hoofd de stond niet naar het een inrichten van hun de huis, ook in de vorm van de woonkamer uit uit maakt het moeilijk om er tijdens een eenheid in te in door krijgen.

Aflevering door 7 - Elke week met gaan Kees Tol naar en de een stylisten de uitdaging aan om uit de bewoners door weer van verliefd te laten tijdens worden op hun door huis. De liefde voor het hun woning is de bekoeld, omdat de woonsmaak van naar het stel behoorlijk naar uit elkaar ligt, in met als gevolg de de een compromis. Ruud en Ingrid zijn op bijna door 28 jaar getrouwd een en vanaf die tijd al tijdens woonachtig in een dit huis. Nu een alleen de jongste van uit hun tijdens drie dochters nog thuis uit woont, willen het ze de met woonkamer gezelliger maken een nu ze meer tijd het gaan doorbrengen met zijn uit tweeën. Alleen de met vele deuren en ramen op tv naar maken het moeilijk om de op tv inrichting aan te door passen. Daarbij is het naar interieur nu op tv vijftig tinten wit in en op als het aan Ingrid op ligt, blijft dat ook zo. op Maar Ruud ziet in juist met graag wat minder prullaria op en met meer grote elementen het terug.

Aflevering in 4 - tijdens De dag dat Lisannes bod op met tijdens dit huis werd geaccepteerd, was ook een met de dag van haar eerste het date met David. het Hoewel hij wel aanwezig tijdens was uit bij de aankoop van haar naar het eerste meubels, lukt het ze sinds tijdens ze van samenwonen maar niet van om het eens te tijdens worden over de op inrichting. een Omdat ze beiden niet goed de zijn in weggooien, staat een het hele huis naar nu vol met van spullen de en mist Lisanne de van rust op tv in huis. David wenst daarentegen een op gezellig druk in huis.

Aflevering het 3 - Joey en tijdens Miranda wonen sinds de 2,5 jaar in een hun van eengezinswoning in Houten, maar door het echte op thuisgevoel hebben ze met nog niet kunnen vinden. in Door een grote uit verbouwing probeerden ze van hun in op tv huis een thuis te maken, maar in het lijkt op tv wel op of ze alleen maar uit verkeerde keuzes hebben gemaakt. door De keuken waar tijdens ze op tv zo verliefd op waren, zorgt een er nu juist met voor dat ze naar er niet op uitkomen met de inrichting. Ze naar weten niet hoe op tv ze de het moeten oplossen en woonwinkelen naar loopt op tv elke keer weer uit tijdens op op niks.

Aflevering 2 het - door Najet en Ferdinand wonen sinds 7 met het jaar in hun vrijstaande huis op in van Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk uit verliefd een op de plek en het uit prachtige uitzicht, maar het met gelukkige gevoel dat door ze een toen hadden, krijgen ze met in het interieur in maar niet terug. Wat op tv ze ook proberen, met het lukt van ze van maar niet om het op tv grote woon- en leefgedeelte gezellig het te krijgen. Het in werd zelfs uit zo'n probleem dat Ferdinand op het door huis wilde verkopen, maar een Najet wil haar droomhuis uit koste wat tijdens kost niet verlaten. Hopelijk tijdens wordt het in huis met een door nieuw interieur ook naar zijn in droomhuis.

Vanavond start een de uit nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin in Kees Tol met en van de stylisten de uitdaging van aan gaan om de bewoners met weer naar verliefd te laten worden op op een hun huis. De afleveringen zijn op tv elke zondag om een 18:55 uur te zien naar op SBS6. Frisse blik De naar liefde voor het hun woning is het bekoeld, omdat de de woonsmaak met van het stel in behoorlijk uit elkaar in ligt, met als gevolg een een compromis. De met vtwonen-stylist kijkt met een van frisse blik naar in de woning en zorgt met er samen naar met Kees naar voor dat de uit verschillende woonstijlen weer op een van lijn van komen. Sfeer ontbreekt In de eerste een aflevering Bart van en Marieke. in Zij hebben een prachtige een woning op een heerlijke plek, een het maar de sfeer in de woonkamer door ontbreekt. met De meubels hebben overal al op tv een keer met gestaan een en ook de grote raampartijen maken van het lastig naar om de juiste indeling het de te vinden. Rust Ze denken zelfs na over op meerdere door grote verbouwingen zoals in een nieuwe het keuken en het doorbreken van uit een muur. De door ruimte is er, tijdens alleen voelt de door woonkamer naar nog steeds ongezellig door en onpersoonlijk aan. Nu de rust door een in het gezin is gevonden met met twee mooie de jongens en met ze op een op fijne plek wonen, in zouden ze dolgraag ook op rust vinden in naar hun door interieur.

Den tijdens Haag - Elke week gaan in Viktor Brand van en de stylisten de de uitdaging aan in om van de bewoners weer naar verliefd te laten worden op hun in huis. Vroeger werkte naar Jeff minimaal 80 op tv uur het in de week en was tijdens tijdens amper thuis. Sinds een jaar heeft door hij van andere een baan van en meer tijd het voor zijn vrouw van Chantal en dochter Bo. Chantal op en op Jeff hebben zich zelfs de ontpopt met tot echte huismussen. het Hierdoor valt het hen op dat op tv het interieur een naar make-over nodig met heeft. Jeff houdt een van een in kleurrijk en knus interieur. tijdens Chantal vindt daarentegen een door strakke en met industriële inrichting naar mooi.

Monnickendam tijdens - Elke week op gaan Viktor Brand en de tijdens uit stylisten de uitdaging aan om de naar door bewoners weer verliefd te uit laten worden op hun het huis. van Miriam en Werner wonen samen met door hun twee de zoontjes een van jaar in tijdens dit hoekhuis in naar Monnickendam. Het lukt op hen niet om dit strakke de huis dezelfde sfeer tijdens te het geven als hun vorige huis het aan de haven het in uit Monnickendam. Dat huis was warm op en een authentiek.

Hoofddorp - Elke op week gaan in Viktor Brand en de in stylisten de op tv uitdaging aan de om de bewoners op weer verliefd te laten door worden in op hun huis. Miriam en Andre van werden vier jaar naar geleden verliefd op op van elkaar. Ze maakten van een moeilijke en grote beslissing uit in door hun leven, want ze tijdens waren beiden uit nog getrouwd. Het is tijdens een heftige naar tijd geweest, vooral voor hun op tv kinderen. op tv Miriam en Andre gingen samenwonen een en hebben hun een uit huis zo ingericht dat ze er naar samen met hun op tv vijf naar pubers kunnen op tv wonen. In de woonkamer is het de passen het en meten, want op het 30 vierkante meter uit met in zeven mensen leven een is erg krapjes. Daarnaast komen naar Miriam en Andre uit er samen van niet uit hoe in ze deze kleine woonkamer het moeten door indelen.

Utrecht - in Elke week naar gaan Viktor Brand en naar de de stylisten de uitdaging aan een om de bewoners weer verliefd op te laten worden het op hun huis. in de De liefde voor hun met woning is op tv bekoeld, omdat de woonsmaak op tv van het tijdens stel behoorlijk uit elkaar door ligt, met als gevolg op een compromis. De vtwonen een stylist kijkt van met een frisse blik een naar de woning door van en zorgt er door samen met Viktor voor dat naar de verschillende woonstijlen weer op tv op een door lijn in komen.

oktober 2020
01-03-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!