Programma gemist?

Aflevering 2 - uit Elke week gaan tijdens een Kees Tol en de stylisten de naar door uitdaging aan om de bewoners van weer verliefd te in laten worden op met hun huis. De uit liefde naar voor hun woning op is bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van het in stel behoorlijk van uit elkaar ligt, de met als gevolg een compromis. op Sadaf en Saman zijn het beide het Iraanse vluchtelingen, door maar hebben elkaar 17 jaar geleden tijdens op tv wel in Nederland door leren kennen. Na een van relatie van 5 jaar naar zijn ze op gaan samenwonen en sindsdien op zijn ze naar al 8 keer verhuisd. tijdens Elke keer was van de woning het tijdens nét niet qua naar ruimte of locatie. op tv Toen Sadaf naar zwanger van de de eerste was, het wilde het stel in een huis van gaan wonen waar met ze zich op tv eindelijk écht konden het settelen en richten van op de toekomst in met van hun zoontje. Uiteindelijk hebben ze naar vorig jaar deze hoekwoning van in Eemnes gevonden. op De perfecte op tv plek het is gevonden, maar nu nog een op perfecte inrichting. het Maar dat is op lastig voor een stel op tv waarvan de met één dol is op op hout in en de ander het van verschrikkelijk ouderwets op tv vindt.

Aflevering op tv 1 - met Elke week gaan uit Kees Tol en van de stylisten de uitdaging aan op om de bewoners weer de met verliefd te laten worden op de hun huis. De liefde van voor hun woning door is bekoeld, met omdat de woonsmaak van uit het stel behoorlijk in het uit elkaar ligt, met een als gevolg uit een compromis. Toen Peggy op tv en Henk 5 het jaar geleden dit huis gingen op bezichtigen, tijdens waren ze in op slag verliefd. De speelse hoek, in de tuin door en de een fantastische locatie vlakbij door het centrum van op Den Bosch tijdens maakten het voor het gezin tot door op tv het perfecte plekje. Toch lukt het het ze niet om het door er samen uit op te komen. Henk houdt van op strak, zonder tijdens rotzooi, terwijl Peggy het op liefst veel met uitbundige kleuren en een gezelligheid terugziet. De huidige met meubels hebben zij door een op tv hun keuzestress maar meegenomen uit naar hun eerste de appartement, maar vallen in op dit huis totaal in een het naar niets.

Aflevering met 12 - Elke week gaan op Kees Tol een en de de stylisten de uitdaging aan van om met de bewoners weer verliefd op te laten worden op op hun huis. De liefde de van voor hun woning is bekoeld, de omdat de woonsmaak op van het stel behoorlijk een uit elkaar het ligt, met als naar gevolg een compromis. Na door lang met als vrijgezel op tv door het leven met te zijn gegaan, kwam Lieke de een 7 jaar jongere van Tom tegen op door de hockeyclub. Het op leeftijdsverschil heeft een hén nooit gedeerd, dus op tv trok tijdens Tom al in snel bij Lieke naar in. Toen hun zonen de Jip en Loet op tv geboren waren, de verhuisde het gezin 4 jaar geleden op naar dit door jaren 70-huis in uit Berkel Enschot. een Deze bourgondische Brabanders in hadden bedacht, de buitenkant het van een huis hoeft door niet uit mooi en van gezellig te zijn als door de binnenkant dat maar de is. een En dat is nu tijdens juist het probleem met uit de woonkamer: Het wordt uit maar niet tijdens gezellig.

Aflevering 11 - op Elke week het gaan door Kees Tol en de stylisten de tijdens uitdaging aan om naar de bewoners op tv weer verliefd naar te laten worden tijdens op hun op tv huis. De liefde voor een hun woning is tijdens bekoeld, omdat de woonsmaak met van het van stel behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met als gevolg het een compromis. op tv In Groningen ziet op Duncan de prachtige Kemira op tv op tv lopen. Hij bedenkt zich op geen moment, houdt haar met staande en op tv het is liefde op van het eerste gezicht. Na door hun naar studententijd, verhuist de het stel naar Curaçao. op Als de Slavische, Kemira zwanger van is uit van hun met derde kind, breekt het zika-virus de uit. Halsoverkop het moeten ze uit naar Nederland verhuizen. Met hun meubels het al op de zee, bleek het op tv appartement dat ze wilden op van huren niet door naar te gaan. Via, via vinden ze op uiteindelijk op tv dit huis in op tv Oisterwijk. De woning van heeft 5 tijdens jaar leeggestaan en veel van achterstallig onderhoud maar het is door een plek waar door hun met kind veilig geboren kan een worden. Hun zoon in Dominic is inmiddels met 2 jaar de en het tijdens gezin is gesetteld maar het van lukt ze door maar niet door om een gezellig te maken waar in het hele gezin door zich thuis in voelt.

Aflevering 10 in - Elke week gaan op tv van Kees Tol en op tv de stylisten de uitdaging de aan om de bewoners met weer verliefd te een laten op worden op hun met huis. De liefde uit voor hun woning met is bekoeld, omdat de woonsmaak de van het met stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als in gevolg met een compromis. 10 de jaar geleden kochten Denyse en tijdens Ingmar hun eerste de huis hier op in Alkmaar, op tv waar ze twee kinderen kregen. het Samen hebben ze al uit een hoop meegemaakt, het waardoor van het interieur nooit echt het prioriteit had. Na een in drukke naar en heftige periode een is hun het leven nu eindelijk weer een op beetje in een balans en hebben ze in tijd om aan het door huis het te denken. in Maar dan komt het volgende punt: door met in welke stijl, een hoe gaan ze om naar met de kleine ruimte en de hoe gaan naar ze het doen zodat op tv met het echt een plek wordt van waar van ze zich eindelijk op allemaal thuis voelen?

Aflevering van 8 - Elke week naar gaan Kees Tol en van een de stylisten de uitdaging uit aan om de in bewoners weer verliefd op te laten in worden op hun huis. tijdens De liefde voor naar hun woning is bekoeld, uit omdat op de woonsmaak van het stel in behoorlijk uit een elkaar ligt, met als gevolg met in een compromis. 17 met jaar geleden sloeg de naar vonk over tijdens bij de Udenaren op tv Roel en Rianne. Ze zijn het allebei vanuit op hun ouderlijk uit huis gaan samenwonen en in hun op tv op tv eerste woning werden op tv Maud en Jip geboren. tijdens 2 jaar geleden verhuisden Roel naar naar en Rianne naar deze in twee-onder-een kapwoning. Het was op vooral voor Rianne een in tijdens moeilijke periode omdat naar ze in korte de tijd haar vader en haar de zus door heeft verloren. Hun hoofd stond niet op van naar het inrichten een van hun huis, de ook de vorm door van de woonkamer maakt in het moeilijk op tv om er een eenheid in te de tijdens krijgen.

Aflevering op 7 - Elke naar week gaan Kees Tol en van het de stylisten de uitdaging aan om door de bewoners weer met verliefd uit te laten worden op door hun huis. De in liefde voor tijdens hun woning is bekoeld, met omdat de woonsmaak van het met het stel behoorlijk uit naar elkaar ligt, met als het gevolg een compromis. Ruud in en Ingrid zijn met bijna op tv 28 jaar getrouwd en op tv vanaf die tijd al een woonachtig in tijdens dit huis. Nu alleen van door de jongste van hun drie met dochters uit nog thuis woont, tijdens willen ze de het woonkamer gezelliger maken het nu ze meer met tijd gaan doorbrengen met zijn op tv tweeën. Alleen op de vele op tv deuren en ramen maken het moeilijk in om in de inrichting aan te op tv passen. Daarbij in is het interieur nu op vijftig tinten wit in en als naar het aan Ingrid ligt, blijft een dat de ook zo. Maar een Ruud ziet juist met graag wat minder prullaria van en in meer grote elementen een terug.

Aflevering 4 - de De een dag dat het Lisannes bod op dit op tv huis werd geaccepteerd, van was ook de dag van de haar naar eerste date met David. Hoewel op tv op hij wel aanwezig was bij tijdens de van aankoop van haar door eerste meubels, lukt het ze sinds door ze samenwonen op maar niet om het met eens te worden van over tijdens de inrichting. Omdat ze beiden van op niet goed zijn in weggooien, op staat het hele in huis nu tijdens vol met de spullen en mist Lisanne de rust naar in huis. David van wenst daarentegen een uit gezellig naar druk huis.

Aflevering naar 3 - tijdens Joey en Miranda in wonen sinds 2,5 op jaar in hun eengezinswoning met in Houten, maar het naar echte door thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen naar vinden. Door met een in grote verbouwing probeerden ze van hun uit door huis een thuis te op maken, maar een het lijkt wel de of ze alleen maar op tv verkeerde keuzes hebben gemaakt. met De keuken waar van ze op tv zo verliefd op waren, zorgt er het nu juist op voor dat ze met er niet uitkomen met een door de inrichting. Ze op weten niet hoe ze het moeten met oplossen en naar woonwinkelen loopt van elke keer weer het uit op op tv niks.

Aflevering 2 - door in Najet en Ferdinand wonen sinds in 7 jaar op in hun in vrijstaande huis in door Amsterdam Osdorp. Ze waren het gelijk verliefd op de plek naar op en het prachtige uitzicht, maar het in het gelukkige gevoel dat ze toen in hadden, krijgen ze in naar het interieur maar uit een niet terug. Wat ze ook op proberen, het op lukt ze maar met niet om het grote woon- van en leefgedeelte door gezellig te krijgen. Het tijdens werd zelfs een zo'n probleem dat met Ferdinand het het huis wilde verkopen, maar Najet op wil haar tijdens droomhuis koste wat kost op tv niet verlaten. naar Hopelijk wordt het het huis met naar een nieuw interieur ook een zijn uit droomhuis.

Vanavond de start een nieuw seizoen van met het Vtwonen-programma van waarin Kees Tol tijdens en de stylisten de de uitdaging aan een gaan om de van bewoners weer verliefd te een de laten worden op hun huis. tijdens De met afleveringen zijn elke zondag in om 18:55 uur te zien tijdens op SBS6. Frisse met blik De liefde voor hun naar woning van is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van het met stel behoorlijk uit elkaar een ligt, met als de gevolg door een compromis. De vtwonen-stylist kijkt door uit met een frisse blik naar tijdens de woning en op tv zorgt op tv er samen met Kees met voor dat de van verschillende woonstijlen een weer op een lijn komen. Sfeer de ontbreekt In de van eerste aflevering Bart en tijdens Marieke. Zij hebben een tijdens prachtige woning op de een heerlijke plek, met maar de de sfeer naar in de woonkamer ontbreekt. op tv De meubels hebben overal in al een keer op tv gestaan en ook de met grote raampartijen met maken het met lastig om de juiste indeling op tv op te vinden. Rust Ze denken een zelfs na over meerdere grote naar verbouwingen zoals een in nieuwe keuken en uit het door doorbreken van een muur. door De ruimte van is er, alleen in voelt de woonkamer nog steeds van ongezellig en met onpersoonlijk aan. het Nu de rust van in het gezin is naar gevonden met twee mooie jongens tijdens en ze op op tv een fijne naar plek wonen, zouden met ze dolgraag met ook rust vinden in tijdens hun uit interieur.

Den de Haag - het Elke week gaan in Viktor Brand en tijdens de stylisten de uitdaging aan om in de bewoners weer naar verliefd te van laten worden de op hun huis. Vroeger uit werkte Jeff minimaal de 80 uur in de door week en was door amper thuis. Sinds naar een jaar op tv heeft hij andere een de baan en meer het tijd voor een zijn vrouw Chantal en met dochter Bo. het Chantal en Jeff door hebben zich met zelfs ontpopt uit tot echte huismussen. Hierdoor tijdens valt het hen de op dat het interieur een een make-over door nodig heeft. Jeff de houdt van op een kleurrijk en knus interieur. Chantal naar op tv vindt daarentegen een strakke met en industriële inrichting op tv mooi.

Monnickendam op tv - Elke week gaan Viktor de tijdens Brand en de naar stylisten de uitdaging aan om de naar bewoners weer een verliefd te laten op worden op hun huis. de naar Miriam en Werner op tv wonen samen met hun het twee zoontjes van een jaar in dit hoekhuis naar in tijdens Monnickendam. Het lukt hen niet om tijdens dit strakke tijdens huis dezelfde sfeer te uit geven met als hun vorige huis op tv aan uit de haven in Monnickendam. Dat huis door was uit warm en het authentiek.

Hoofddorp - Elke in met week gaan Viktor Brand van en de stylisten op tv de uitdaging een aan om de bewoners weer met verliefd te op laten worden op op tv hun huis. Miriam en het Andre werden vier tijdens jaar naar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een een moeilijke en op grote beslissing tijdens in hun leven, in want ze in waren beiden nog getrouwd. Het naar is een een heftige tijd geweest, vooral uit voor op tv hun kinderen. Miriam op tv en Andre gingen samenwonen met en hebben hun op tv huis zo ingericht tijdens het dat ze er samen met naar hun een vijf pubers kunnen wonen. van In de uit woonkamer is het door passen en meten, want het op 30 de vierkante meter met de zeven mensen leven is een erg krapjes. Daarnaast naar komen Miriam een en Andre er samen met niet uit met hoe ze deze kleine woonkamer op moeten door indelen.

Utrecht - Elke door week op gaan Viktor Brand naar en de stylisten het de uitdaging aan om de de bewoners weer verliefd op tv op tv te laten worden met op hun huis. De liefde op voor het hun woning is bekoeld, omdat de een woonsmaak uit van het op stel behoorlijk uit met elkaar ligt, met op als gevolg een compromis. De vtwonen van stylist het kijkt met een uit frisse blik naar naar de woning en zorgt het er samen met in Viktor voor naar dat de naar verschillende woonstijlen weer op op tv een lijn naar komen.

februari 2021
01-03-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!