Programma gemist?

Den Haag op tv - op Elke week gaan Viktor Brand en een de stylisten de het uitdaging aan met om de bewoners tijdens weer verliefd het te laten worden op hun op tv huis. Vroeger op tv werkte tijdens Jeff minimaal 80 naar uur in de een week en was amper thuis. Sinds door een jaar een heeft in hij andere een baan en naar meer op tv tijd voor zijn vrouw Chantal en tijdens dochter Bo. Chantal van de en Jeff hebben zich naar zelfs ontpopt tot echte een huismussen. Hierdoor valt door het hen de op dat het interieur naar een make-over een nodig heeft. Jeff houdt van naar een kleurrijk de en een knus interieur. Chantal van vindt daarentegen een op strakke en industriële inrichting het mooi.

Monnickendam - van Elke door week gaan Viktor Brand en de een het stylisten de uitdaging door aan om de bewoners weer verliefd tijdens te de laten worden op hun huis. de Miriam en uit Werner wonen samen op met hun op tv twee zoontjes een jaar van in dit hoekhuis in van op Monnickendam. Het lukt hen niet van om dit strakke huis een dezelfde een sfeer te geven als op hun vorige huis tijdens aan de haven in van Monnickendam. op Dat huis uit was warm en naar authentiek.

Hoofddorp op tv - Elke week van gaan Viktor Brand de en de stylisten de uitdaging op tv aan om de de bewoners weer verliefd met te van laten worden op hun op huis. Miriam en Andre de werden vier het jaar geleden door verliefd op elkaar. Ze maakten het een moeilijke van en grote beslissing op tv in een hun leven, want ze waren beiden tijdens nog getrouwd. tijdens Het is op tv een heftige op tijd geweest, vooral voor hun in kinderen. met Miriam en uit Andre gingen samenwonen en hebben hun uit huis zo uit ingericht dat ze er door samen met de hun vijf pubers kunnen uit wonen. In de in woonkamer is het uit passen het en meten, want op 30 het vierkante de meter met zeven mensen uit leven is erg krapjes. tijdens Daarnaast komen met Miriam naar en Andre er samen niet uit op met hoe ze deze kleine woonkamer moeten een in indelen.

Utrecht - op Elke de week gaan Viktor Brand op tv en de stylisten de uitdaging in aan om de naar bewoners de weer verliefd te naar laten worden op hun huis. naar De de liefde voor hun woning is uit bekoeld, omdat de op tv woonsmaak van op tv het het stel behoorlijk uit elkaar de ligt, met als gevolg een een uit compromis. De vtwonen stylist het kijkt met van een frisse blik naar tijdens de woning en door zorgt er samen van met Viktor voor dat de naar verschillende woonstijlen van weer op de een lijn de komen.

Aflevering op tv 87 - Elke week op gaan Kees Tol en het de op stylisten de uitdaging naar aan om de bewoners weer van in verliefd te laten het worden op hun huis. het De liefde op tv voor hun woning is bekoeld, omdat het de woonsmaak van van in het stel behoorlijk uit naar elkaar ligt, van met als gevolg een op tv compromis. Een woonboot naar midden in Amsterdam is het met liefdes stekje van op tv het Eduard, Sarah en van hun twee kinderen. Vanwege de smalle de ruimtes en schuine op tv daken is het uit lastig tijdens om de woonboot naar door ieders wens in het te met richten. Daarnaast liggen de op smaken van Eduard uit en Sarah recht tegenover elkaar. tijdens naar Eduard houdt namelijk met van lichte kleuren, maar op Sarah heeft een de voorliefde voor van donkere kleuren. Kan er een compromis met de gesloten worden om deze woonboot weer van licht en toegankelijk uit te op tv maken?

Aflevering 86 in - Elke week van gaan Kees met Tol en de stylisten de in uitdaging aan op tv om de bewoners in weer op verliefd te laten worden op tv op hun huis. tijdens De liefde naar voor hun woning is bekoeld, omdat in de van woonsmaak van het stel behoorlijk van tijdens uit elkaar ligt, van met als gevolg een compromis. Sander op tv trok anderhalf het jaar geleden met in bij zijn grote van liefde Maaike. van Hij nam slechts één lamp uit en met zijn kleding op mee omdat zijn strakke meubels niet een paste naar in het uit landelijk interieur van Maaike. Sander houdt een grijstinten en tijdens strakke op tv vormen terwijl Maaike een met landelijke sfeer houdt het met veel kleuren op tv en accenten. Met de verkoop het van Sanders oude de naar appartement is het een tijd om samenhangend interieur te creëren door waar zij van beide happy in tijdens kunnen van zijn.

Aflevering de 85 - Elke tijdens week gaan door Kees Tol en de tijdens stylisten de uitdaging tijdens aan om de met bewoners weer een verliefd te laten worden op hun naar op huis. De liefde voor hun woning uit is op bekoeld, omdat op de woonsmaak van het stel behoorlijk naar uit elkaar ligt, met met uit als gevolg uit een compromis. Voor met Lisette en Joop was het de zeven jaar geleden liefde op tv op het eerste met gezicht. Lisette op tv is een echte het powervrouw die tijdens Joop twee met jaar geleden zelf ten huwelijk op tv heeft gevraagd. Echter is uit er in niets van haar terug het te op zien in het grauwe en bruine met het interieur dat afkomstig is uit naar Joops oude door huis. Het enige wat op tv ze de samen hebben gekocht op zijn de lampen. door Tijd voor de van vtwonen stylist om weer de sfeer in het huis op te brengen en ook in van Lisettes smaak naar van voren te laten door komen.

Aflevering door 8 - Romana is twee door jaar geleden tijdens ingetrokken bij Wouter in uit een oude pastorie een in op Oegstgeest. Een prachtige woning, door maar Romana door voelt zich niet thuis tussen van de spullen die op tv Wouter met ooit met een zijn ex kocht. Ze in willen dan ook graag tijdens samen in de woonkamer aanpakken maar het komen er niet helemaal uit. van de Romana haar lievelingskleur is mintgroen, maar tijdens ze houdt in ook erg van (fel)roze. tijdens Wat Wouter betreft de komen deze kleuren de de woonkamer ab-so-luut uit niet naar in. Ook vindt in hij haar smaak door veel te rommelig. Wouter de ziet de woonkamer het van de liefst als een soort naar bioscoop, met door de tv centraal, een een grote leren bank op waar ook alle kinderen op in passen. Kleur naar in huis ziet door Wouter liever niet, maar van als hij dan tijdens moet kiezen gaat met hij voor grijs tijdens en in als hij heel gek doet: naar blauw. Romana door vindt met zijn stijl juist kaal en de kil op en ziet de tv het door liefst weggestopt in naar een op tv kast.

Aflevering 7 naar - Ron in en Colline op wonen inmiddels vier jaar een samen in Ypenburg, Den Haag. op Het huis is uit nu alles behalve in op gezellig. Ze willen graag naar een knus en sfeervol naar huis waar een ze fijn thuis kunnen in komen. Colline op tv houdt van industrieel in en stoer, maar wel met van sfeer. Ze het is gek op op kleur, maar heeft een het nog niet durven een toepassen. Ron houdt de op tv van hoogglans wit, maar het wel in combinatie het met landelijke met elementen.

Aflevering 6 - uit Frank het en Ellen met wonen al vijftien jaar in met een 2-onder-1-kap van woning in Hoofddorp. naar Na dertig jaar samenwonen is op tv een hun interieur een rommelige verzameling op geworden van moderne en naar antieke meubels. Ze naar hebben behoefte aan het een nieuw de interieur en uit een betere een indeling, maar komen er niet uit. uit Frank op tv houdt van op warmte en kleur, naar wat jammer genoeg lastig samengaat tijdens met de wens van een naar Ellen voor een het strak en wit een interieur.

Aflevering van 5 - van Sabrina en Brian kochten op kort geleden door een groot huis in Almere naar met veel ruimte. een Hun smaakverschil heeft een er het echter voor gezorgd dat er het nog geen nieuwe op tv meubels zijn. Daardoor naar zitten tijdens ze nu met kleine door meubels in een uit groot huis. Sabrina houdt van het naturel met kleuren door als het bruin en antraciet. Ze in is dol op bontkleedjes, door kaarsjes, kussentjes tijdens en tijdens accessoires. Brian houdt het juist van beton, stoere elementen, veel het prints en op robuuste van meubels.

Aflevering tijdens 4 - Dimphy en Samanta uit uit wonen samen met hun naar dochter Noa in een van eengezinswoning in Eindhoven. Binnen naar door staat het vol met een verzameling op aan verschillende meubels op tv en accessoires. De naar eenheid in huis op is al door lange tijd op zoek. Dimphy ervaart hierdoor totale uit onrust en stopt in alles het liefste naar weg achter deurtjes. op tv Samanta daarentegen ziet op ook de heus wel dat het het niet op bij elkaar past, maar vindt die een naar rommel juist wel gezellig. op Ook trots is zij van op de pimpelpaarse bank een een die ze zelf heeft uitgekozen. Wat op betreft in Dimphy een op tv miskoop.

Aflevering naar 3 - Stephanie en naar Arne zijn samen met op tv hun op tv twee dochters naar Uithoorn op tv verhuisd. Stephanie koos voor het een landelijk uit interieur, met maar dat zijn ze nu allebei op tv wel zat. Alleen naar de van smaakverschillen van het stel zitten door een flink in de met weg. Daarbij maakt de in indeling van tijdens de woonkamer het ook lastig om een het opnieuw in uit te richten. Stephanie op de houdt van botanische prints met de industriële invloeden. Arne vindt in op tv natuurlijke materialen zoals de hout en natuursteen het mooi.

Aflevering 2 het - een Wim en Charlotte wonen al twaalf op tv jaar samen op tv met tijdens hun drie kinderen in door een huis van 600 uit jaar met oud in de met binnenstad van Amersfoort. Ze verhuisden van destijds hun naar oude meubels op tv mee, waardoor het originele karakter van van de het huis niet tot zijn de recht komt. de Winkelen voor het op interieur doen Wim en Charlotte naar niet meer, uit want dat eindigt het in een discussie. Charlotte van houdt van uit een het mix van Scandinavisch en modern. Wim tijdens ziet liever het de in robuuste en industriële stijl in terug.

september 2019
17-08-2019 19:30

Vtwonen

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

Vtwonen

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

19-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

12-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

05-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-04-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Romana is twee jaar geleden ingetrokken bij Wouter in een oude pastorie in Oegstgeest. Een prachtige woning, maar Romana voelt zich niet thuis tussen de spullen die Wouter ooit met zijn ex kocht. Ze willen dan ook graag samen...

07-04-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Ron en Colline wonen inmiddels vier jaar samen in Ypenburg, Den Haag. Het huis is nu alles behalve gezellig. Ze willen graag een knus en sfeervol huis waar ze fijn thuis kunnen komen. Colline houdt van industrieel en stoer, m...

31-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 6 - Frank en Ellen wonen al vijftien jaar in een 2-onder-1-kap woning in Hoofddorp. Na dertig jaar samenwonen is hun interieur een rommelige verzameling geworden van moderne en antieke meubels. Ze hebben behoefte aan een nieuw in...

24-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 5 - Sabrina en Brian kochten kort geleden een groot huis in Almere met veel ruimte. Hun smaakverschil heeft er echter voor gezorgd dat er nog geen nieuwe meubels zijn. Daardoor zitten ze nu met kleine meubels in een groot huis. S...

17-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - Dimphy en Samanta wonen samen met hun dochter Noa in een eengezinswoning in Eindhoven. Binnen staat het vol met een verzameling aan verschillende meubels en accessoires. De eenheid in huis is al lange tijd zoek. Dimphy ervaar...

10-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Stephanie en Arne zijn samen met hun twee dochters naar Uithoorn verhuisd. Stephanie koos voor een landelijk interieur, maar dat zijn ze nu allebei wel zat. Alleen de smaakverschillen van het stel zitten flink in de weg. Daar...

03-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Wim en Charlotte wonen al twaalf jaar samen met hun drie kinderen in een huis van 600 jaar oud in de binnenstad van Amersfoort. Ze verhuisden destijds hun oude meubels mee, waardoor het originele karakter van het huis niet to...

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord