Programma gemist?

Aflevering 11 uit - Elke week een gaan van Kees Tol en het de stylisten de uitdaging aan in om de bewoners weer tijdens verliefd te met laten worden uit op hun huis. De liefde van het voor hun woning is van bekoeld, omdat de woonsmaak tijdens van het stel naar behoorlijk het uit elkaar ligt, met als op gevolg een compromis. In op een Groningen ziet Duncan de prachtige Kemira met lopen. Hij van bedenkt zich geen uit moment, houdt haar staande een en het tijdens is liefde het op het naar eerste gezicht. Na hun tijdens studententijd, verhuist het een stel naar op Curaçao. Als de Slavische, Kemira zwanger de is van hun op tv de derde kind, breekt het de zika-virus uit. met Halsoverkop moeten ze naar op tv Nederland verhuizen. uit Met hun meubels de al op zee, bleek het appartement tijdens dat ze wilden een huren niet tijdens door te gaan. Via, de via vinden naar ze uiteindelijk naar dit huis op tv in Oisterwijk. De woning heeft het 5 jaar met leeggestaan en veel achterstallig de onderhoud maar het op tv is een plek op tv waar hun kind veilig van geboren kan op worden. Hun zoon Dominic in is inmiddels van 2 uit jaar en het gezin is gesetteld uit maar op tv het lukt het ze maar niet om een gezellig een te maken waar op tv het het hele gezin zich op tv thuis voelt.

Aflevering een 10 - Elke week naar gaan Kees door Tol en het de stylisten de uitdaging aan om door de in bewoners weer tijdens verliefd te laten worden uit op hun huis. De een liefde voor hun op tv woning is bekoeld, een omdat de woonsmaak tijdens van de het stel behoorlijk van uit elkaar ligt, met als op tv gevolg een compromis. 10 op jaar tijdens geleden kochten in Denyse en Ingmar naar hun eerste huis hier in Alkmaar, de waar ze twee in kinderen kregen. van Samen hebben tijdens ze al een hoop het meegemaakt, waardoor het van interieur nooit echt prioriteit door had. van Na een drukke en heftige het periode is hun tijdens in leven nu eindelijk weer met een beetje in de balans en uit hebben ze tijd op tv om aan het huis van te denken. de Maar dan komt het op volgende punt: in welke tijdens stijl, hoe gaan ze op tv een om met de kleine ruimte en door hoe met gaan ze het doen zodat met uit het echt een plek naar wordt waar ze zich een eindelijk allemaal thuis op voelen?

Aflevering 8 - op Elke week op tv gaan Kees Tol tijdens en de door stylisten de uitdaging aan de om de bewoners de weer verliefd te laten op tv worden op een hun huis. De van liefde voor door hun woning het is bekoeld, omdat de woonsmaak op van het stel behoorlijk naar uit uit elkaar ligt, met als gevolg van een compromis. de 17 jaar van geleden sloeg de vonk het over bij de het Udenaren Roel en op Rianne. Ze zijn het allebei vanuit hun uit ouderlijk huis gaan samenwonen met het en in hun de eerste woning werden naar Maud en Jip geboren. 2 door jaar naar geleden verhuisden Roel en van Rianne naar deze het twee-onder-een kapwoning. Het was op tv vooral de voor Rianne een in moeilijke periode omdat ze in van korte tijd een haar vader en haar zus op van heeft verloren. Hun hoofd stond niet het naar het inrichten de van hun uit huis, ook de op vorm van de een woonkamer maakt het van moeilijk om er een door eenheid in in te door krijgen.

Aflevering 7 - door Elke week gaan van Kees uit Tol en de de stylisten de uitdaging aan uit om de naar bewoners weer verliefd te door laten worden op hun tijdens huis. met De liefde voor naar hun woning het is bekoeld, omdat de woonsmaak een van het stel behoorlijk de uit elkaar in ligt, met tijdens als gevolg een compromis. Ruud het en Ingrid zijn met bijna 28 door jaar getrouwd op tv en vanaf die tijd op tv al woonachtig tijdens in dit huis. Nu in alleen de het jongste van het hun drie dochters nog thuis woont, op tv willen op tv ze de woonkamer gezelliger maken uit in nu ze meer naar tijd gaan doorbrengen met uit zijn tweeën. uit Alleen de vele deuren en ramen een maken de het moeilijk om met de inrichting aan te passen. op tv tijdens Daarbij is het interieur nu de vijftig tinten wit naar en als het aan op tv Ingrid ligt, blijft van uit dat ook zo. met Maar Ruud ziet juist op graag wat minder prullaria en op tv meer grote elementen het van terug.

Aflevering 4 - het De dag dat een tijdens Lisannes bod op dit huis werd op geaccepteerd, was de ook door de dag van door haar eerste date met David. Hoewel door hij wel het aanwezig was bij de uit tijdens aankoop van haar eerste meubels, door lukt een het ze sinds het ze samenwonen maar niet met om het eens te worden tijdens naar over de inrichting. van Omdat ze beiden niet goed op zijn in weggooien, staat op tv het uit hele huis de nu vol met spullen en uit mist Lisanne de rust door in huis. tijdens David wenst een daarentegen een gezellig van druk huis.

Aflevering op tv 3 - Joey met en Miranda wonen sinds 2,5 op tv tijdens jaar in hun uit eengezinswoning in Houten, maar het naar echte op tv thuisgevoel hebben ze nog niet de kunnen vinden. Door een tijdens grote verbouwing probeerden op tv ze van op tv hun huis een thuis uit te maken, door maar het lijkt de wel een of ze alleen maar verkeerde met keuzes hebben gemaakt. in De keuken tijdens waar ze zo verliefd op in waren, een zorgt er nu juist op voor op tv dat ze er niet uitkomen op tv met de inrichting. tijdens Ze weten de niet hoe ze het het moeten door oplossen en woonwinkelen loopt elke op tv keer weer uit op door op niks.

Aflevering tijdens 2 - Najet en op Ferdinand naar wonen sinds 7 jaar in het hun vrijstaande huis in op Amsterdam een Osdorp. Ze waren gelijk met verliefd op de uit plek en het prachtige in uitzicht, maar het uit gelukkige gevoel de dat ze toen hadden, een krijgen een ze in het interieur een maar niet terug. op Wat ze op ook proberen, het lukt ze in maar door niet om het grote op tv woon- van en leefgedeelte gezellig te in krijgen. Het door werd zelfs zo'n probleem dat het Ferdinand het op huis wilde verkopen, tijdens maar Najet wil haar het droomhuis koste wat kost in niet verlaten. Hopelijk met wordt het uit huis in met een nieuw interieur een ook zijn door droomhuis.

Vanavond start tijdens een naar nieuw seizoen van de het Vtwonen-programma waarin Kees het Tol en de het stylisten de uitdaging aan gaan door om de bewoners op weer verliefd door te uit laten worden op hun huis. De op op tv afleveringen zijn elke zondag om met 18:55 uur te zien uit op op SBS6. Frisse blik De een liefde voor hun woning een is bekoeld, omdat de uit woonsmaak van in het stel behoorlijk uit op elkaar de ligt, met als gevolg een compromis. tijdens De vtwonen-stylist kijkt uit de met een frisse blik tijdens naar de woning en zorgt door op tv er samen met Kees voor uit dat de verschillende woonstijlen op uit weer op een lijn naar komen. Sfeer ontbreekt In de eerste op aflevering met Bart en Marieke. tijdens Zij hebben een prachtige woning uit op een heerlijke een plek, maar de sfeer van in de op woonkamer ontbreekt. De meubels tijdens hebben overal al op tv een op tv keer gestaan en door ook de grote raampartijen maken tijdens het lastig naar om de tijdens juiste indeling door te vinden. Rust Ze denken met zelfs na over meerdere grote verbouwingen van op zoals een nieuwe keuken met en het doorbreken door van een muur. op tv De ruimte de is er, alleen voelt naar de woonkamer nog steeds ongezellig de en door onpersoonlijk aan. Nu naar de rust in in het gezin is het gevonden met twee mooie jongens in tijdens en ze op uit een fijne plek wonen, tijdens zouden ze door dolgraag ook rust vinden in op hun door interieur.

Den Haag - door Elke week gaan uit Viktor tijdens Brand en de stylisten de het uitdaging aan om op de bewoners een weer verliefd de te laten worden op hun door huis. Vroeger werkte het Jeff minimaal 80 op tv uur in tijdens de week en het was amper thuis. Sinds door een jaar in heeft hij op tv andere een op tv baan en meer tijdens tijd voor zijn vrouw Chantal naar en dochter Bo. Chantal de en Jeff naar hebben zich zelfs tijdens ontpopt tot echte huismussen. tijdens Hierdoor valt het op tv hen naar op dat het interieur een in make-over met nodig heeft. Jeff tijdens houdt van een kleurrijk op tv en knus een interieur. Chantal vindt daarentegen met een van strakke en industriële inrichting het mooi.

Monnickendam - Elke met week gaan Viktor met Brand en tijdens de stylisten de tijdens uitdaging aan om de tijdens van bewoners weer verliefd te laten op worden op hun tijdens huis. Miriam en Werner de wonen samen met het een hun twee zoontjes een uit jaar in dit hoekhuis door in Monnickendam. Het lukt het hen niet op om dit strakke huis van uit dezelfde sfeer te geven als hun de vorige huis aan naar de haven in van Monnickendam. Dat huis de was door warm en met authentiek.

Hoofddorp - van Elke week gaan op Viktor op tv Brand en de stylisten de uitdaging op tv aan om de de bewoners weer op verliefd te laten uit worden op op tv hun huis. Miriam en Andre op tv door werden vier jaar geleden met verliefd op elkaar. Ze het maakten een tijdens moeilijke en grote beslissing in naar hun leven, want tijdens de ze waren beiden nog op getrouwd. Het is een het heftige tijd geweest, vooral op tv voor op tv hun naar kinderen. Miriam en Andre gingen een samenwonen en door hebben hun op tv huis zo ingericht dat ze er uit het samen met hun vijf een pubers kunnen wonen. In uit de woonkamer is met het door passen en meten, met want op 30 vierkante door meter met zeven mensen op leven is door erg krapjes. Daarnaast komen Miriam uit en uit Andre er samen niet tijdens uit tijdens hoe ze deze op tv kleine woonkamer moeten het indelen.

Utrecht - een Elke van week gaan Viktor Brand de en de stylisten de uitdaging met aan om uit de bewoners weer op verliefd op te laten worden op een hun huis. uit De liefde voor hun woning is in bekoeld, omdat de het tijdens woonsmaak van het op tv stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als gevolg met een compromis. De van vtwonen stylist kijkt een met een frisse blik tijdens op naar de woning op en zorgt er samen op met Viktor voor tijdens dat de verschillende woonstijlen weer met uit op een lijn uit komen.

Aflevering tijdens 87 - een Elke week gaan Kees Tol en op de in stylisten de uitdaging aan om tijdens de door bewoners weer naar verliefd te laten worden met op hun huis. De liefde op tv voor naar hun woning op is bekoeld, omdat de woonsmaak van met het stel uit behoorlijk uit elkaar ligt, naar met als gevolg uit een op tv compromis. Een het woonboot midden in Amsterdam het is het liefdes stekje van van in Eduard, Sarah en hun twee in kinderen. Vanwege van de smalle tijdens ruimtes en schuine daken is het met lastig met om de woonboot naar met ieders wens in te uit richten. Daarnaast liggen door de uit smaken van Eduard en Sarah door recht tegenover met elkaar. tijdens Eduard houdt namelijk van lichte van kleuren, maar Sarah heeft naar naar een voorliefde voor uit donkere kleuren. Kan er op tv een compromis gesloten worden het om met deze woonboot weer licht en van toegankelijk te naar maken?

Aflevering op tv 86 - Elke de week gaan Kees Tol en op tv de stylisten de in uitdaging aan het om de bewoners weer een uit verliefd te laten uit worden op hun huis. De liefde van voor hun naar woning is bekoeld, door omdat de woonsmaak een van het stel door behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met als het gevolg een compromis. Sander door trok anderhalf jaar tijdens een geleden in bij zijn grote liefde op Maaike. Hij door nam slechts de één lamp en zijn kleding tijdens de mee omdat zijn de strakke meubels niet paste een in het landelijk interieur van in van Maaike. Sander houdt grijstinten en strakke op vormen terwijl van Maaike een in landelijke sfeer houdt met het veel op kleuren en accenten. Met door de verkoop van door Sanders oude appartement is op tv het een tijd om samenhangend het interieur te creëren waar zij beide op happy in kunnen het met zijn.

Aflevering op tv 85 - Elke week gaan de de Kees Tol en de stylisten de met uitdaging aan door om de bewoners met weer verliefd tijdens te laten worden op op tv hun op tv huis. De liefde voor een hun woning is bekoeld, omdat op de woonsmaak op van het stel behoorlijk door uit elkaar op tv ligt, met als gevolg op tv een compromis. door Voor door Lisette en Joop was met het zeven met jaar geleden liefde tijdens op het eerste in gezicht. Lisette is een naar echte powervrouw die Joop twee een jaar geleden zelf een ten de huwelijk heeft gevraagd. tijdens Echter is er niets door van haar terug te de op zien in het grauwe en bruine de interieur de dat afkomstig is uit in Joops oude huis. met Het enige wat het ze samen hebben gekocht in zijn de lampen. van Tijd door voor de uit vtwonen stylist om weer sfeer in met met het huis te in brengen en ook Lisettes smaak naar naar tijdens voren te laten op tv komen.

december 2019
01-12-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

19-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

12-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

05-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-12-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!