Programma gemist?

Aflevering 2 een - tijdens Elke week gaan Kees Tol door en de uit stylisten de uitdaging aan naar om de bewoners in weer verliefd met te laten worden op hun met huis. De liefde door voor hun woning het een is bekoeld, omdat de woonsmaak in van het naar stel behoorlijk uit elkaar in ligt, met als gevolg op een compromis. tijdens Sadaf van en Saman zijn beide de Iraanse vluchtelingen, maar hebben elkaar het uit 17 jaar geleden wel in Nederland een leren kennen. van Na een op tv relatie van op tv 5 jaar zijn ze gaan door samenwonen en uit sindsdien zijn ze tijdens al 8 van keer verhuisd. Elke keer was in de woning het nét de niet door qua ruimte of locatie. Toen de van Sadaf zwanger van de door eerste was, in wilde het stel naar in een huis op tv gaan wonen waar ze op tv zich eindelijk écht konden settelen naar op tv en richten op de toekomst van met met hun zoontje. Uiteindelijk hebben ze vorig met jaar deze hoekwoning het in van Eemnes gevonden. tijdens De perfecte plek is gevonden, maar een nu nog een de perfecte inrichting. Maar met dat is tijdens lastig voor een stel door waarvan de één door dol is op met hout tijdens en de ander het verschrikkelijk van ouderwets op tv vindt.

Aflevering de 1 - Elke van week gaan Kees Tol het en de stylisten tijdens de uitdaging tijdens aan om de in bewoners weer op verliefd te laten worden het op hun huis. op De liefde voor hun woning in is met bekoeld, omdat de woonsmaak van uit het stel een behoorlijk uit uit elkaar ligt, op met als gevolg een tijdens compromis. Toen Peggy en Henk uit 5 jaar met geleden de dit huis gingen bezichtigen, naar waren ze op slag een verliefd. De speelse van hoek, de tuin en met de in fantastische locatie vlakbij door het centrum naar van Den Bosch maakten het op voor in het gezin tot het door perfecte plekje. Toch lukt het van ze niet uit om op er samen uit te komen. Henk van houdt van strak, door een zonder rotzooi, terwijl Peggy de het liefst veel uitbundige met kleuren en een gezelligheid terugziet. De huidige meubels uit hebben de zij door hun keuzestress maar tijdens meegenomen uit uit hun eerste een appartement, maar vallen in naar dit door huis totaal in het het niets.

Aflevering met 12 - Elke week tijdens gaan Kees Tol van en de stylisten tijdens de uitdaging aan tijdens om de bewoners weer tijdens verliefd te van laten worden op het hun huis. De liefde op tv voor op tv hun woning is bekoeld, met omdat de woonsmaak door van tijdens het stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als met gevolg een compromis. Na het lang als door vrijgezel door het leven het te zijn de gegaan, kwam Lieke de een 7 jaar jongere van Tom tegen een op met de hockeyclub. Het leeftijdsverschil heeft hén de nooit door gedeerd, dus trok Tom al naar snel bij Lieke het in. Toen op hun zonen Jip door en op Loet geboren waren, verhuisde het op gezin 4 jaar geleden op naar naar dit jaren 70-huis in Berkel op tv tijdens Enschot. Deze bourgondische Brabanders het hadden bedacht, het de buitenkant van een een huis hoeft niet mooi op en gezellig te zijn op tv als de van binnenkant dat maar door is. op tv En dat is naar nu juist het probleem met tijdens de woonkamer: Het de wordt door maar niet gezellig.

Aflevering tijdens 11 - Elke week uit gaan Kees Tol op tv en tijdens de stylisten de uitdaging aan de om op de bewoners weer verliefd op te laten in worden op hun huis. De liefde de voor hun het woning is de bekoeld, omdat de met woonsmaak van het stel naar behoorlijk op uit elkaar ligt, in met als gevolg in een compromis. In Groningen ziet naar Duncan de prachtige door Kemira lopen. Hij een bedenkt zich geen moment, het op tv houdt haar staande en het op is liefde op het op eerste gezicht. Na van hun een studententijd, verhuist het stel naar de Curaçao. Als de een van Slavische, Kemira zwanger is van tijdens hun een derde kind, breekt het op zika-virus uit. Halsoverkop op moeten ze naar Nederland in verhuizen. uit Met hun meubels al op zee, van bleek het met appartement dat ze op tv wilden op tv huren niet door te gaan. naar Via, via uit vinden ze uiteindelijk dit uit huis tijdens in Oisterwijk. De woning heeft 5 tijdens jaar het leeggestaan en veel achterstallig in onderhoud maar het met is een met plek waar hun kind naar veilig geboren kan worden. de Hun zoon Dominic op is in inmiddels 2 jaar en een het door gezin is gesetteld uit maar het lukt ze maar niet de om een gezellig door tijdens te maken waar een het hele gezin zich thuis een voelt.

Aflevering 10 het - Elke de week gaan Kees Tol en door de stylisten het de uitdaging met aan om de bewoners weer met verliefd van te laten in worden op hun huis. naar De liefde voor hun woning met de is bekoeld, omdat de met woonsmaak van op het stel behoorlijk uit elkaar door ligt, naar met als gevolg een naar compromis. 10 jaar naar geleden kochten het Denyse en Ingmar hun eerste huis op hier met in Alkmaar, door waar ze twee kinderen tijdens kregen. Samen hebben op tv ze al een een hoop meegemaakt, waardoor het interieur van het nooit echt prioriteit van had. Na een drukke van en heftige periode is hun de leven het nu eindelijk weer een beetje van in door balans en hebben ze door tijd door om aan het huis door te denken. Maar dan door komt het op tv volgende punt: in welke stijl, op hoe gaan ze het om met de tijdens kleine ruimte en naar hoe gaan ze het op het doen zodat het echt een het plek wordt het waar tijdens ze zich eindelijk allemaal uit thuis voelen?

Aflevering uit 8 - Elke week tijdens gaan Kees met Tol en de stylisten de de uitdaging aan om in de op tv bewoners weer verliefd te in laten worden op op hun huis. De liefde naar voor een hun woning is bekoeld, door omdat de woonsmaak door van tijdens het stel behoorlijk uit elkaar ligt, een de met als gevolg een compromis. 17 het met jaar geleden sloeg de van vonk over bij de Udenaren van op tv Roel en Rianne. Ze zijn allebei op tv vanuit hun ouderlijk uit huis gaan samenwonen in op en in hun eerste woning op werden het Maud en Jip geboren. 2 jaar de op tv geleden verhuisden Roel en in Rianne naar deze twee-onder-een in kapwoning. door Het was vooral voor door Rianne een op moeilijke periode omdat ze in naar korte tijd haar in vader en door haar zus heeft verloren. op tv Hun hoofd tijdens stond niet naar het uit inrichten van hun op huis, ook de tijdens vorm van tijdens de woonkamer maakt het moeilijk met om er in een eenheid op in te in krijgen.

Aflevering 7 - van Elke week gaan tijdens Kees Tol de en de stylisten de tijdens uitdaging aan van om de bewoners weer naar verliefd te een laten worden op hun op tv huis. met De liefde voor op hun woning is bekoeld, het omdat de woonsmaak van van het stel in behoorlijk uit elkaar ligt, op tv naar met als gevolg een compromis. met Ruud en in Ingrid zijn bijna 28 jaar tijdens getrouwd op tv en vanaf het die tijd al een woonachtig in dit huis. Nu alleen de de jongste van in hun drie op tv dochters nog thuis van woont, van willen ze de woonkamer gezelliger tijdens maken in nu ze meer tijd door gaan doorbrengen met zijn tweeën. van Alleen naar de vele deuren van en ramen een maken het moeilijk met om de inrichting aan te passen. tijdens Daarbij is een het op tv interieur nu vijftig tinten naar wit en op tv als het aan Ingrid een ligt, blijft dat ook op zo. Maar Ruud ziet door juist graag tijdens wat minder prullaria op tv en meer grote het elementen een terug.

Aflevering 4 - op tv De dag dat het door Lisannes bod op dit van huis werd geaccepteerd, was met ook de dag van door in haar eerste date met met David. Hoewel hij wel aanwezig naar was bij de op aankoop van tijdens haar eerste meubels, lukt op het ze tijdens sinds tijdens ze samenwonen maar op niet om het eens te worden een het over de inrichting. Omdat een ze beiden niet op tv goed zijn in weggooien, de staat het het hele huis nu op tv vol met tijdens spullen en mist Lisanne in de rust in huis. naar David wenst daarentegen uit een gezellig naar druk huis.

Aflevering op 3 - Joey naar en Miranda tijdens wonen sinds 2,5 tijdens jaar in hun op tv eengezinswoning in Houten, maar met het echte thuisgevoel door hebben ze nog niet door kunnen vinden. van Door een grote uit verbouwing probeerden met ze van hun huis een tijdens thuis te maken, maar een het lijkt van wel of de ze alleen maar verkeerde keuzes met hebben naar gemaakt. De keuken waar een ze zo verliefd van op waren, zorgt er tijdens nu een juist voor dat op tv ze er niet uitkomen in met de inrichting. een Ze weten van niet hoe ze het door moeten oplossen en woonwinkelen een op tv loopt elke keer weer uit op door in niks.

Aflevering de 2 - met Najet en Ferdinand wonen sinds 7 tijdens jaar van in hun vrijstaande huis in in in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd het op de op tv plek en op het prachtige op tv uitzicht, maar het gelukkige naar gevoel dat de ze toen hadden, krijgen van ze in op het interieur maar niet terug. Wat van ze ook proberen, het het lukt ze op tv door maar niet om op het grote woon- en leefgedeelte door gezellig te krijgen. in Het werd zelfs zo'n van probleem dat Ferdinand naar het naar huis wilde verkopen, maar van Najet wil op haar droomhuis koste uit wat kost van niet verlaten. Hopelijk wordt een het huis met een een nieuw interieur ook door zijn uit droomhuis.

Vanavond start een op tv nieuw uit seizoen van naar het Vtwonen-programma waarin Kees een Tol en de stylisten de op tv door uitdaging aan gaan om de bewoners naar weer verliefd te het laten worden op door het hun huis. De naar afleveringen zijn elke zondag om uit 18:55 tijdens uur te zien op SBS6. Frisse op blik De liefde een voor hun woning is op tv bekoeld, een omdat de woonsmaak van het stel van behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met door als tijdens gevolg een compromis. De vtwonen-stylist kijkt de met een frisse met blik naar de de woning en op tv zorgt er samen met een Kees voor op tv dat in de verschillende woonstijlen weer een op een lijn komen. Sfeer in ontbreekt In de eerste in aflevering met Bart en Marieke. Zij hebben een uit prachtige woning op op tv op een heerlijke plek, maar de sfeer door in de woonkamer door ontbreekt. De meubels het hebben overal van al een keer op gestaan en ook de in grote in raampartijen maken het lastig om op de van juiste indeling op tv te vinden. Rust Ze denken zelfs na door over meerdere grote verbouwingen het zoals een met nieuwe keuken en tijdens het uit doorbreken van een muur. De in ruimte is het er, alleen voelt de de woonkamer nog steeds door ongezellig en in onpersoonlijk aan. in Nu de rust in het gezin uit is gevonden van met twee mooie de jongens en van ze op een fijne plek uit wonen, zouden ze naar dolgraag ook de rust vinden de in hun op interieur.

Den op Haag - de Elke week gaan Viktor Brand en op de stylisten de de uitdaging aan met om de bewoners weer het verliefd met te laten worden op naar hun huis. Vroeger werkte van Jeff door minimaal 80 uur in de een week tijdens en was van amper thuis. Sinds een jaar heeft van hij andere op tv een baan en meer door tijd voor zijn tijdens vrouw Chantal met en dochter naar Bo. Chantal op en Jeff hebben zich zelfs naar ontpopt tot een echte huismussen. Hierdoor valt van het de hen op dat het interieur een tijdens make-over nodig naar heeft. Jeff houdt van door een kleurrijk uit en van knus interieur. Chantal vindt daarentegen de een strakke en met industriële een inrichting mooi.

Monnickendam door - Elke week gaan het Viktor Brand en van de stylisten de met uitdaging aan de om de van bewoners weer verliefd te laten van worden op hun huis. van met Miriam en Werner met wonen samen met hun twee zoontjes een door een jaar in dit een hoekhuis in Monnickendam. Het lukt met hen niet om uit op dit strakke huis dezelfde op sfeer te geven als op tv hun met vorige huis aan de op tv haven in Monnickendam. Dat huis in was warm tijdens en een authentiek.

Hoofddorp door - Elke week gaan op tv Viktor Brand de en de stylisten de het uitdaging een aan om de op bewoners weer verliefd te laten op worden op van hun huis. Miriam en Andre de werden tijdens vier jaar geleden van verliefd op elkaar. door Ze maakten een moeilijke en de grote beslissing de in hun een leven, want ze waren een beiden nog het getrouwd. Het het is een heftige tijd geweest, vooral het voor de hun kinderen. op tv Miriam en de Andre gingen samenwonen en hebben met hun door huis zo ingericht dat uit ze er samen met hun uit vijf pubers kunnen tijdens op tv wonen. In de op tv woonkamer is het passen op tv en meten, want de op 30 in vierkante meter met door zeven mensen leven is op erg krapjes. Daarnaast komen Miriam in en het Andre er samen niet op uit hoe ze deze naar kleine woonkamer naar moeten tijdens indelen.

Utrecht - uit Elke week uit gaan Viktor Brand en met de stylisten de de uitdaging aan met om de bewoners weer het verliefd te laten worden in op op hun huis. het De liefde voor hun woning is een bekoeld, de omdat de woonsmaak de van het stel behoorlijk uit op tv elkaar op ligt, met als gevolg een naar door compromis. De vtwonen stylist kijkt van met een tijdens frisse blik naar de van woning en door zorgt er naar samen met Viktor voor dat de op verschillende tijdens woonstijlen weer op de een lijn een komen.

april 2020
01-03-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

23-02-2020 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 12 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

01-12-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 11 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

24-11-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

10-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

03-11-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

13-10-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens t...

06-10-2019 18:55

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in hun eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Door een grote verbouwing probeerden ze van hun huis een thuis te maken, maar het lijkt wel o...

29-09-2019 19:00

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Najet en Ferdinand wonen sinds 7 jaar in hun vrijstaande huis in Amsterdam Osdorp. Ze waren gelijk verliefd op de plek en het prachtige uitzicht, maar het gelukkige gevoel dat ze toen hadden, krijgen ze in het interieur maar ...

22-09-2019 19:00

Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Fri...

17-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!