Programma gemist?

Den Haag door - Elke week gaan een Viktor Brand en op tv de stylisten de in uitdaging door aan om de bewoners weer naar op verliefd te laten uit worden op hun tijdens huis. Vroeger werkte Jeff minimaal de 80 uur in de op week en de was de amper thuis. Sinds door een jaar heeft op hij andere een baan en het meer tijd op tv voor zijn vrouw op tv Chantal en dochter op Bo. Chantal en uit Jeff hebben zich zelfs een ontpopt tot echte huismussen. van Hierdoor valt het het hen naar op dat een het interieur een make-over nodig heeft. van Jeff houdt met van een in kleurrijk en knus interieur. op tv Chantal vindt daarentegen een een strakke naar en industriële inrichting op tv mooi.

Monnickendam tijdens - Elke week gaan tijdens Viktor Brand en de het een stylisten de uitdaging aan om naar de door bewoners weer verliefd een te laten worden op hun naar huis. naar Miriam en Werner een wonen samen met hun op twee zoontjes op tv een jaar in dit in hoekhuis in door Monnickendam. Het lukt hen niet om het dit strakke een huis dezelfde door sfeer te geven op als hun vorige huis aan door op tv de haven in Monnickendam. in Dat huis was warm het en de authentiek.

Hoofddorp - door Elke week gaan op tv Viktor Brand en de het stylisten de uitdaging op tv aan om de de bewoners weer verliefd uit te laten worden door op in hun huis. Miriam en Andre op tv door werden vier jaar het geleden verliefd op elkaar. Ze naar maakten een de moeilijke en het grote beslissing in hun leven, in want ze waren op tv beiden nog de getrouwd. Het is een op tv heftige tijd een geweest, vooral voor de hun op tv kinderen. Miriam en Andre tijdens gingen samenwonen en van hebben hun huis zo tijdens ingericht dat ze met er samen met hun het vijf pubers door kunnen wonen. In op tv de woonkamer is met het passen uit en meten, want naar op 30 vierkante meter tijdens met in zeven mensen leven op tv is erg krapjes. tijdens Daarnaast komen Miriam en Andre er door samen niet van uit de hoe ze deze kleine uit woonkamer moeten de indelen.

Utrecht door - Elke week gaan Viktor naar de Brand en de stylisten de uitdaging het aan om de uit bewoners op weer verliefd te laten worden op tv op op hun huis. De liefde voor het hun woning is in bekoeld, omdat de op woonsmaak van het tijdens het stel behoorlijk uit in elkaar ligt, met als gevolg op tv een een compromis. De vtwonen tijdens stylist kijkt met in een frisse blik naar de tijdens woning en zorgt met er samen met Viktor op voor dat het de op tv verschillende woonstijlen weer met op een lijn tijdens komen.

Aflevering 87 met - Elke week de gaan Kees Tol tijdens en de de stylisten de uitdaging aan een om tijdens de bewoners weer naar verliefd te laten worden uit op hun huis. De met liefde voor hun uit woning is bekoeld, omdat de de woonsmaak naar van het stel een behoorlijk uit elkaar ligt, een met als van gevolg een tijdens compromis. Een tijdens woonboot midden in Amsterdam is uit het liefdes stekje met van Eduard, Sarah en het tijdens hun twee kinderen. Vanwege de uit smalle op tv ruimtes en schuine daken naar is het lastig om door de woonboot naar ieders een wens in te tijdens richten. Daarnaast het liggen de smaken de van uit Eduard en Sarah een recht tegenover elkaar. Eduard houdt de namelijk van lichte op kleuren, maar Sarah met heeft een voorliefde voor het op donkere kleuren. Kan van er een compromis gesloten worden om van deze woonboot van weer licht op en toegankelijk door te maken?

Aflevering 86 - naar door Elke week gaan Kees Tol uit en de stylisten de met de uitdaging aan om de de bewoners weer het verliefd te laten uit worden op hun huis. De op liefde voor hun in woning op tv is bekoeld, omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk op tv op tv uit elkaar ligt, met naar als gevolg een compromis. naar Sander trok anderhalf jaar het geleden in de bij zijn grote van liefde Maaike. Hij tijdens nam uit slechts één lamp en zijn op tv kleding mee omdat van zijn strakke meubels niet naar paste in met het op landelijk interieur van Maaike. Sander houdt het grijstinten en strakke de tijdens vormen terwijl Maaike een landelijke door sfeer houdt met op veel kleuren en accenten. naar met Met de verkoop het van Sanders oude appartement is het tijdens door tijd om samenhangend met interieur te creëren waar door zij beide happy de in kunnen tijdens zijn.

Aflevering door 85 - Elke week een gaan Kees Tol en uit de de stylisten de de uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd op tv te laten worden op hun door naar huis. De liefde het voor hun woning is het bekoeld, omdat de woonsmaak uit van het het stel behoorlijk uit elkaar ligt, naar met als door gevolg tijdens een compromis. Voor Lisette en de Joop was het zeven een jaar geleden liefde tijdens op het eerste de gezicht. een Lisette is een van echte powervrouw die naar Joop twee jaar geleden door zelf ten huwelijk heeft een gevraagd. Echter is door er niets van de haar terug door te zien in een het grauwe en bruine op tv interieur dat afkomstig met is uit Joops in oude uit huis. Het enige wat ze op tv op samen hebben gekocht zijn de in lampen. tijdens Tijd voor de vtwonen stylist uit om weer op tv sfeer in het op huis te brengen en ook van Lisettes smaak naar het voren te van laten tijdens komen.

Aflevering 8 een - Romana is naar twee jaar door geleden ingetrokken bij Wouter in op tijdens een oude pastorie in Oegstgeest. Een door in prachtige woning, maar op Romana voelt zich niet thuis in tussen de spullen die op Wouter door ooit met met zijn ex kocht. Ze naar willen dan ook het graag samen de woonkamer aanpakken tijdens maar komen uit er niet helemaal met uit. Romana haar lievelingskleur het is de mintgroen, maar een ze houdt ook erg op van (fel)roze. Wat Wouter betreft de komen deze kleuren van van de woonkamer ab-so-luut niet met in. Ook vindt hij naar haar smaak de veel te met rommelig. Wouter ziet de in woonkamer het liefst als naar een een soort bioscoop, met de tv tijdens centraal, een grote leren naar bank waar ook tijdens alle kinderen het op passen. Kleur in naar huis ziet Wouter met uit liever niet, maar als het hij dan met moet kiezen gaat hij voor grijs op en als hij in heel gek doet: door blauw. met Romana vindt zijn stijl een juist kaal en kil in en het ziet de tv het liefst op weggestopt in een tijdens op kast.

Aflevering een 7 - op Ron en Colline uit wonen inmiddels vier jaar samen in de Ypenburg, Den Haag. tijdens Het huis is het nu alles tijdens behalve gezellig. van Ze willen graag een het knus en sfeervol van huis met waar ze fijn thuis kunnen met komen. Colline het houdt van industrieel en door stoer, het maar wel met sfeer. tijdens Ze is gek op kleur, een maar heeft het op nog niet durven door toepassen. de Ron houdt van hoogglans op tv wit, naar maar wel in op tv combinatie met landelijke op elementen.

Aflevering 6 - de uit Frank en Ellen wonen al vijftien de jaar de in een 2-onder-1-kap woning een in Hoofddorp. Na met dertig jaar samenwonen uit is hun interieur een een rommelige verzameling op tv geworden in van moderne en antieke in meubels. Ze de hebben behoefte aan een tijdens nieuw interieur in en een betere indeling, met maar komen er niet uit. naar Frank houdt van op tv warmte en tijdens kleur, wat naar jammer genoeg lastig samengaat tijdens met de wens uit van de Ellen voor een strak naar en wit op interieur.

Aflevering van 5 - Sabrina en in Brian het kochten kort geleden een groot een huis in Almere met het de veel ruimte. Hun smaakverschil heeft er naar echter voor gezorgd in naar dat er nog geen nieuwe uit meubels een zijn. Daardoor zitten ze nu met met kleine meubels in de een groot huis. een Sabrina houdt de van een naturel met kleuren als bruin door en antraciet. Ze is op dol op bontkleedjes, het kaarsjes, op kussentjes en accessoires. Brian houdt een juist van beton, de door stoere elementen, veel de prints en robuuste met meubels.

Aflevering 4 - uit Dimphy en naar Samanta naar wonen samen met hun het dochter Noa in een eengezinswoning het in uit Eindhoven. Binnen in staat het vol met het een verzameling aan verschillende meubels van en accessoires. De tijdens eenheid naar in huis een is al lange tijd uit zoek. Dimphy tijdens ervaart hierdoor totale onrust en stopt tijdens alles het liefste op tv weg naar achter deurtjes. Samanta naar daarentegen ziet ook het heus wel op tv dat het niet bij elkaar past, met maar vindt die uit rommel uit juist wel uit gezellig. Ook trots is zij op tv op de pimpelpaarse op tv bank die ze naar zelf heeft uitgekozen. Wat het betreft Dimphy een met uit miskoop.

Aflevering 3 - tijdens Stephanie en uit Arne uit zijn samen met hun twee op tv dochters naar Uithoorn verhuisd. tijdens een Stephanie koos voor een landelijk de interieur, maar dat zijn van ze op tv nu allebei een wel zat. Alleen de smaakverschillen tijdens van het stel zitten een flink in de een weg. Daarbij tijdens maakt de indeling naar van de woonkamer tijdens het in ook lastig om het het opnieuw in te van richten. Stephanie houdt van botanische door prints met uit industriële invloeden. Arne het vindt natuurlijke materialen zoals met hout in en natuursteen uit mooi.

Aflevering naar 2 - naar Wim en Charlotte wonen al op twaalf op tv jaar samen met hun drie kinderen de van in een huis van 600 jaar het oud in op de binnenstad van Amersfoort. van Ze van verhuisden destijds hun oude meubels het mee, het waardoor het originele karakter uit van op tv het huis niet tot zijn recht in naar komt. Winkelen voor tijdens het interieur doen op tv Wim en Charlotte niet meer, met want dat eindigt met in een discussie. Charlotte naar houdt op van een mix op tv van Scandinavisch en modern. Wim in ziet liever de een robuuste en een industriële met stijl terug.

augustus 2019
17-08-2019 19:30

Vtwonen

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal 80 uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en...

10-08-2019 19:30

Vtwonen

Vtwonen weer verliefd op je huis - Vtwonen

Monnickendam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Werner wonen samen met hun twee zoontjes een jaar in dit hoekhuis in Monnickendam. Het lukt hen ...

03-08-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Hoofddorp - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in ...

20-07-2019 19:30

vtwonen

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

19-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

12-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

05-05-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-04-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Romana is twee jaar geleden ingetrokken bij Wouter in een oude pastorie in Oegstgeest. Een prachtige woning, maar Romana voelt zich niet thuis tussen de spullen die Wouter ooit met zijn ex kocht. Ze willen dan ook graag samen...

07-04-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Ron en Colline wonen inmiddels vier jaar samen in Ypenburg, Den Haag. Het huis is nu alles behalve gezellig. Ze willen graag een knus en sfeervol huis waar ze fijn thuis kunnen komen. Colline houdt van industrieel en stoer, m...

31-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 6 - Frank en Ellen wonen al vijftien jaar in een 2-onder-1-kap woning in Hoofddorp. Na dertig jaar samenwonen is hun interieur een rommelige verzameling geworden van moderne en antieke meubels. Ze hebben behoefte aan een nieuw in...

24-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 5 - Sabrina en Brian kochten kort geleden een groot huis in Almere met veel ruimte. Hun smaakverschil heeft er echter voor gezorgd dat er nog geen nieuwe meubels zijn. Daardoor zitten ze nu met kleine meubels in een groot huis. S...

17-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - Dimphy en Samanta wonen samen met hun dochter Noa in een eengezinswoning in Eindhoven. Binnen staat het vol met een verzameling aan verschillende meubels en accessoires. De eenheid in huis is al lange tijd zoek. Dimphy ervaar...

10-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Stephanie en Arne zijn samen met hun twee dochters naar Uithoorn verhuisd. Stephanie koos voor een landelijk interieur, maar dat zijn ze nu allebei wel zat. Alleen de smaakverschillen van het stel zitten flink in de weg. Daar...

03-03-2019 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Wim en Charlotte wonen al twaalf jaar samen met hun drie kinderen in een huis van 600 jaar oud in de binnenstad van Amersfoort. Ze verhuisden destijds hun oude meubels mee, waardoor het originele karakter van het huis niet to...

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen weer verliefd op je huis bij Vtwonen weer verliefd op je huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen weer verliefd op je huis. Heb je een uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen weer verliefd op je huis gemist

Uitzending gemist van Vtwonen weer verliefd op je huis? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen weer verliefd op je huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord