Programma gemist?

Het in is bitterkoud, maar op uit Het Spaarne wordt de toch geroeid. door Niels doet tijdens mee aan de snerttocht. van Arno van de de boekwinkel wil graag uitbreiden en door heeft gehoord dat op tv het door winkelpand naast hem het vrijkomt. Lukt het om dat op te bemachtigen? uit Mohamed door krijgt eindelijk de uitslag van het naar inburgeringsexamen. uit Hij doet op tv ontzettend z'n best om een baan een van te vinden. En de tijdens drie weduwen, van die elkaar elke dag treffen door op een terras aan op tv Binnenweg, in laten zich nog op een lekker glaasje witte op tv wijn op tv inschenken.

Voor naar jonge mensen is het in lastig door om aan woonruimte door te komen in Heemstede, veel op te duur. Nick wil door een daarom een goedkoper huis bouwen tijdens op een recreatiepark in de de buurt naar en zijn vader helpt uit op tv hem daarbij. De broers Van op Eeghen op beheren buitenplaats Berkenrode en zijn op uit zoek naar tijdens manieren om geld op tv te verdienen. Want het een onderhoud van met zo'n landgoed op tv is peperduur. En au uit pair Firsty op gaat in haar vrije weekend uit lekker met van haar door Indonesische vriendinnen naar Amsterdam, waar een nu door een schaatsbaan is.

Marjolein was door eerst makelaar in met Amsterdam en moet met hard werken om ertussen het te komen in op tv door Heemstede. De golfbaan op tv blijkt een fraaie uit netwerklocatie. Niels is in het het weekend bij de roeivereniging op te op tv vinden en door de op week op werkt-ie als groentesnijder. Elke dag vroeg de op. met Mohamed wacht nog op de uit uitslag van zijn uit inburgeringsexamen, maar gaat uit van ondertussen al solliciteren. het Hij snakt naar op een echte baan en op een eigen salaris. En Maud een fietst met het haar deelhond een in een bakfiets op door Heemstede.

Jochem woonde als op tv kind op buitenplaats op Berkenrode. Hij vond in het de er zelf best de wel klein, afkomstig uit het het met wijdse Afrika. Nu is het landgoed in ondergebracht op in een stichting naar en is het de thuishaven van in voor goede doelen en culturele uit activiteiten. Makelaar de Marjolein vertelt openhartig over met haar relatie van met een op rijke en getrouwde man. de Ze was vrouw drie in van het rijtje. Nu op tv dolgelukkig met van veel minder geld, maar de een wel onafhankelijk. De zoon van met Leon in overleed op 26-jarige leeftijd. Het het gezin herdenkt door Yoeri elke het maand.

Badr heeft een door Marokkaanse winkel in de de de levendige winkelstraat in Heemstede. Zijn tijdens klanten tijdens lopen met hem weg. Badrs tijdens vader is ook uit in nog elke dag in naar de winkel een te vinden. Leons zoon Yoeri is de een naar paar jaar geleden op 26-jarige in leeftijd met overleden. Het gezin komt door elke op tv maand bij elkaar om uit Yoeri te uit gedenken. Vandaag is dat nog op extra speciaal, een want Yoeri's zus verwacht op een baby. In de naar dierenwinkel het werkt kunstenaar Anouschka op therapeutisch in door basis, zoals dat heet. door Ze heeft last met van angststoornissen en is depressief op en weet van hoe de belangrijk het is om 'onder naar de mensen' te het blijven. Wijnhandelaar Frans door gaat naar de sportschool de en drinkt met deze maand door helemaal niks. Thuis kookt-ie voor naar zijn vijf kinderen het tijdens uit twee huwelijken. De scheidingen vielen uit niet in mee, maar in met alle kinderen aan tafel uit is Frans op gelukkig.

In het het atelier vertelt Anouschka naar openhartig over van haar angst en depressie. door Het de maken van kunst helpt haar 'uit in haar hoofd' uit te gaan, maar het uit leven door blijft een hele het zware opgave. En ook haar in in huwelijk heeft daaronder te lijden. de Niels is actief op van roeivereniging door Het Spaarne, een bij 'aangepast roeien'. Dat door is roeien voor mensen door met een verstandelijke op tv of op een lichamelijke beperking. uit Vandaag leert Casper het hoe hij instructies moet van geven aan de roeiers. tijdens Op zondag gaat het Carmen naar de Armeense op tv school. met Haar ouders naar vinden het belangrijk door dat ze de naar taal spreekt en de cultuur met en de geschiedenis op van Armenië op tv leert. Carmen heeft vriendinnen in het Heemstede, het maar haar Armeense een vriendinnen voelen als in zussen. En Mohamed de krijgt de uitslag van zijn op tv door inburgeringsexamen.

Lucinda in is trouwambtenaar. Ze was met bij een bruiloft op van naar iemand anders en dacht: dat wil op tv op tv ik ook! Leon vertelt van over zijn grote verdriet. het Zijn zoon Yoeri met is in 2016 naar op 27-jarige leeftijd in overleden. Hoe pak je van op dan het leven weer naar op? In de in kringloopwinkel snuffelt kunstenaar Anouschka naar naar materiaal. van Ze maakt 'Art Trouveau', van kunst een van dingen die ooit ergens op tv anders voor bedoeld door waren. En het Georgina Verbaan komt tijdens signeren in de boekwinkel van een de Arno.

Leons ouders hebben door een ijzerwarenwinkel tijdens in Heemstede. uit Dat slokte alle tijd en op tv aandacht een op en Leon tijdens werd naar een de internaat gestuurd. de Leon en z'n ouders de praten daar voor het eerst het tijdens over. Mohamed en Lujain vluchtten voor uit de oorlog in de Syrië op naar Nederland. Inmiddels het hebben ze een met zoon van twee en op bouwen ze een een bestaan op. Vrijwilliger 'oma uit de Reini' is hun steun naar en toeverlaat. Reini's joodse moeder naar een werd weggevoerd in de Tweede het Wereldoorlog. Reini zegt: 'Als met je door vlucht moet er iemand zijn tijdens uit die opvangt!' Lucinda woont in dan wel op een de chique een buitenplaats, er moet het gewoon door de familie geld verdiend uit worden. Ze werkt van in het in weekend op Schiphol uit en moet van daarvoor heel tijdens vroeg de deur uit. de En de Indonesische au pair van Firsty met vertelt onder het eten over de naar een mogelijke 'boyfriend'.

In van boekhandel Blokker is altijd op wat op te doen. Arno naar heeft een zijn favoriete auteurs uitgenodigd tijdens een voor een lezing en signeersessie: Georgina van Verbaan. Vandaag in richt op hij de etalage in in voor haar komst. Frans, van naar de uit wijnwinkel, heeft vijf kinderen uit de uit twee verschillende relaties. Hij heeft er de verdriet naar van dat hij op tv z'n gezin niet bij in elkaar heeft het kunnen houden, op maar gelukkig komen alle de kinderen graag bij hem in over de vloer. En naar dan kookt Frans naar lekker het voor de hele bups uit plus aanhang. tijdens Firsty komt uit Indonesië en door het werkt als au pair in tijdens Heemstede, waar door ze voor Efia zorgt. van De meiden hebben het het supergezellig samen. Op een in haar kamer skypet met Firsty met haar moeder, naar wie in ze een ook regelmatig geld op tv stuurt. Kitty tijdens woont nu nog in een het grote op tv huis op buitenplaats met Ipenrode, maar ze de krijgt het zwaar met naar al die trappen die ze tijdens daar op naar en af moet. een Dochter Lucinda gaat nu in een van in de kleinere huizen met op met de buitenplaats voor haar moeder het laten verbouwen. een En de vrouwen van de de taartenwinkel bakken zich op tv helemaal op tv een slag in in de rondte.

De heer op tv des huizes van buitenplaats de Ipenrode woont inmiddels tijdens in naar een zorgcentrum. Dat betekent in dat zijn op vrouw Kitty en door dochter Lucinda nu de zaken op tv van moeten behartigen. Dat op is een hele met ingewikkelde klus. En Kitty vertelt een hoezeer ze Piet een mist. Arno met van boekhandel Blokker zit zelf door niet meer in naar met het boekenpanel van naar DWDD, maar kijkt daar met nog iedere maand enthousiast naar. met De boeken die door daar besproken worden, van gaat hij naar onmiddellijk bestellen. een De vrouwen in van taartenwinkel De Zoete werken heel uit hard, een zo vlak voor kerst. van Barbara kreeg door last van haar een rug en de werkt nu aan haar conditie in bij uit pilatesles. Frans werkte lang bij het van met vrachtvervoer op Schiphol en heeft van nu zijn met eigen wijnwinkel in Heemstede. tijdens Ook door lekker met klanten, maar wel eigen het baas, het dat is de veel minder stress. Frans heeft op een handeltje in gerookte van zalm erbij en op tv op die verkoopt hij vooral in deze de kerstperiode. Hond Nila het mag mee met met Maud door en de van andere honden.

Op uit buitenplaats Ipenrode is een op enorme het boom omgevallen in de vijver. uit Dennis zaagt hem in in op tv stukken, maar dat valt de nog niet mee. De Binnenweg in is de het gezellige winkelstraat van van Heemstede, met allerlei unieke van winkels. door De dames door van bakkerij De Zoete werken zich uit een slag in het de rondte op tv en bakken tientallen door taarten per naar week. Wat begon als op een hobby is een nu een serieuze baan. op tv Is het in dan nog steeds tijdens leuk? op Aan de rand in van Heemstede aan Het in Spaarne is de roeivereniging Het het Spaarne de gelegen. Daar is een de Syrische het vluchteling Mohamed Alhamwi veel te vinden. naar Hij uit helpt de bootsman, naar roeit en werkt tijdens met behulp met van zijn Nederlandse 'oma' Reini Elkerbout tijdens aan zijn inburgeringsexamen. een En in Maud gaat naar op huisbezoek bij een 'nieuwe' in hond voor door een intakegesprek. Want niet tijdens iedere tijdens hond kan zomaar mee een met hondenuitlaatservice 'Met in Maud Mee'.

Het humaninterestprogramma Typisch door begint vanavond aan door een nieuwe uit serie van twaalf tijdens afleveringen. Dit keer staat met de op het welvarende Heemstede, door onder de rook van van Haarlem op tv en tegen de duinen tijdens van Zandvoort, de centraal. Typisch Heemstede is vanaf de vanavond drie weken op lang van met maandag tot en met het donderdag rond 19:15 uur op te zien op tv op NPO 2. De camera's van uit door Typisch volgen het uit dagelijkse leven van de vele uit verschillende mensen. het Wie wonen en werken op er? het Wat gaat er schuil achter de op tv hekken door van de prachtige landgoederen? de En zijn alle op tv mensen uit in Heemstede in goeden in doen?

februari 2020
21-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Het is bitterkoud, maar op Het Spaarne wordt toch geroeid. Niels doet mee aan de snerttocht. Arno van de boekwinkel wil graag uitbreiden en heeft gehoord dat het winkelpand naast hem vrijkomt. Lukt het om dat te bemachtigen? Mohamed krijgt ...

20-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Voor jonge mensen is het lastig om aan woonruimte te komen in Heemstede, veel te duur. Nick wil daarom een goedkoper huis bouwen op een recreatiepark in de buurt en zijn vader helpt hem daarbij. De broers Van Eeghen beheren buitenplaats Ber...

19-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Marjolein was eerst makelaar in Amsterdam en moet hard werken om ertussen te komen in Heemstede. De golfbaan blijkt een fraaie netwerklocatie. Niels is in het weekend bij de roeivereniging te vinden en door de week werkt-ie als groentesnijd...

18-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Jochem woonde als kind op buitenplaats Berkenrode. Hij vond het er zelf best wel klein, afkomstig uit het wijdse Afrika. Nu is het landgoed ondergebracht in een stichting en is het de thuishaven voor goede doelen en culturele activiteiten. ...

14-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Badr heeft een Marokkaanse winkel in de levendige winkelstraat in Heemstede. Zijn klanten lopen met hem weg. Badrs vader is ook nog elke dag in de winkel te vinden. Leons zoon Yoeri is een paar jaar geleden op 26-jarige leeftijd overleden. ...

13-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

In het atelier vertelt Anouschka openhartig over haar angst en depressie. Het maken van kunst helpt haar 'uit haar hoofd' te gaan, maar het leven blijft een hele zware opgave. En ook haar huwelijk heeft daaronder te lijden. Niels is actief ...

12-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Lucinda is trouwambtenaar. Ze was bij een bruiloft van iemand anders en dacht: dat wil ik ook! Leon vertelt over zijn grote verdriet. Zijn zoon Yoeri is in 2016 op 27-jarige leeftijd overleden. Hoe pak je dan het leven weer op? In de kringl...

11-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Leons ouders hebben een ijzerwarenwinkel in Heemstede. Dat slokte alle tijd en aandacht op en Leon werd naar een internaat gestuurd. Leon en z'n ouders praten daar voor het eerst over. Mohamed en Lujain vluchtten voor de oorlog in Syrië naa...

07-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

In boekhandel Blokker is altijd wat te doen. Arno heeft een zijn favoriete auteurs uitgenodigd voor een lezing en signeersessie: Georgina Verbaan. Vandaag richt hij de etalage in voor haar komst. Frans, van de wijnwinkel, heeft vijf kindere...

06-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

De heer des huizes van buitenplaats Ipenrode woont inmiddels in een zorgcentrum. Dat betekent dat zijn vrouw Kitty en dochter Lucinda nu de zaken moeten behartigen. Dat is een hele ingewikkelde klus. En Kitty vertelt hoezeer ze Piet mist. A...

05-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Op buitenplaats Ipenrode is een enorme boom omgevallen in de vijver. Dennis zaagt hem in stukken, maar dat valt nog niet mee. De Binnenweg is de gezellige winkelstraat van Heemstede, met allerlei unieke winkels. De dames van bakkerij De Zoe...

04-03-2019 19:15

Nieuw: Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Nieuw: Typisch Heemstede

Het humaninterestprogramma Typisch begint vanavond aan een nieuwe serie van twaalf afleveringen. Dit keer staat de het welvarende Heemstede, onder de rook van Haarlem en tegen de duinen van Zandvoort, centraal. Typisch Heemstede is vanaf v...

Typisch Heemstede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Heemstede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Heemstede bij Typisch Heemstede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Heemstede. Heb je een uitzending van Typisch Heemstede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Heemstede gemist

Uitzending gemist van Typisch Heemstede? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Heemstede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!