Programma gemist?

Het is tijdens bitterkoud, naar maar op Het door Spaarne wordt toch geroeid. tijdens Niels doet mee aan uit de snerttocht. Arno in van de boekwinkel wil op tv graag uitbreiden en op tv heeft gehoord dat op het winkelpand in naast hem de vrijkomt. Lukt het om het dat te de bemachtigen? Mohamed krijgt eindelijk tijdens de uit uitslag van het inburgeringsexamen. Hij doet met ontzettend z'n best een om van een baan te vinden. En van uit de drie weduwen, de die elkaar elke dag treffen op uit een met terras aan Binnenweg, laten op zich de nog een lekker glaasje witte wijn op uit inschenken.

Voor de jonge mensen is op het lastig om aan woonruimte de te komen het in Heemstede, veel naar te duur. Nick door wil daarom het een goedkoper huis bouwen van op een recreatiepark in door door de buurt en zijn uit vader helpt hem daarbij. De door in broers Van Eeghen beheren op buitenplaats Berkenrode op en zijn op zoek van naar manieren om geld op tv te verdienen. Want van het onderhoud van op zo'n landgoed is peperduur. van En au de pair naar Firsty gaat in haar op vrije weekend met lekker met haar Indonesische vriendinnen op naar Amsterdam, waar nu uit een met schaatsbaan is.

Marjolein was van eerst makelaar in Amsterdam naar en moet het hard werken om ertussen op tv te komen van in op Heemstede. De golfbaan blijkt uit een fraaie naar netwerklocatie. Niels is naar in het weekend bij de roeivereniging uit van te vinden en door de tijdens week werkt-ie tijdens als groentesnijder. het Elke dag vroeg op. het Mohamed wacht in nog op de uitslag van zijn op inburgeringsexamen, op maar gaat ondertussen al naar solliciteren. Hij uit snakt naar een echte op baan de en een eigen salaris. En uit Maud fietst van met haar deelhond op tv in een bakfiets door door Heemstede.

Jochem naar woonde als kind de op buitenplaats Berkenrode. Hij door vond het er zelf in naar best wel klein, afkomstig uit het een uit wijdse Afrika. Nu is het landgoed met een ondergebracht in een stichting naar en is het de thuishaven op voor goede de doelen en culturele in activiteiten. uit Makelaar Marjolein vertelt openhartig van over haar relatie het met een rijke en getrouwde op man. uit Ze was tijdens vrouw drie in van het rijtje. Nu uit dolgelukkig met veel minder geld, maar tijdens wel van onafhankelijk. De zoon door van Leon overleed op met 26-jarige van leeftijd. Het gezin herdenkt Yoeri door elke op tv maand.

Badr door heeft een op tv Marokkaanse winkel in de levendige naar winkelstraat in Heemstede. met Zijn klanten lopen door met hem op tv weg. Badrs vader naar is ook nog met elke dag in in de winkel te vinden. uit Leons zoon Yoeri in is op tv een paar jaar geleden op door 26-jarige leeftijd overleden. Het in gezin komt de elke maand bij een elkaar van om Yoeri te door gedenken. Vandaag is dat een nog extra speciaal, want het Yoeri's zus naar verwacht een baby. In naar de dierenwinkel werkt kunstenaar op het Anouschka op therapeutisch met basis, zoals dat heet. Ze heeft de op last van angststoornissen en is depressief tijdens en weet hoe door belangrijk het is met om 'onder het de mensen' van te blijven. Wijnhandelaar Frans gaat door naar de sportschool tijdens en drinkt deze naar van maand helemaal niks. Thuis uit kookt-ie voor zijn uit vijf kinderen uit in twee huwelijken. naar De scheidingen vielen niet mee, maar naar door met alle kinderen aan tafel het is Frans de gelukkig.

In het het atelier naar vertelt Anouschka openhartig over haar angst de met en depressie. Het maken van kunst een helpt haar tijdens 'uit haar het hoofd' te gaan, maar op het leven blijft op een tijdens hele zware opgave. in En ook haar huwelijk heeft van daaronder te lijden. Niels van in is actief op roeivereniging Het tijdens Spaarne, bij 'aangepast uit roeien'. Dat in is roeien naar voor mensen met een verstandelijke of op tv een een lichamelijke beperking. Vandaag leert op Casper in hoe hij instructies moet geven aan op de roeiers. het Op zondag gaat door Carmen naar de de Armeense school. Haar ouders met vinden naar het belangrijk dat naar ze de taal spreekt en met de cultuur en uit de het geschiedenis van naar Armenië leert. Carmen heeft vriendinnen van in Heemstede, maar haar van Armeense door vriendinnen voelen als door zussen. En Mohamed door krijgt de uitslag van zijn tijdens door inburgeringsexamen.

Lucinda de is trouwambtenaar. Ze was bij met een een bruiloft van iemand uit anders en dacht: op tv dat wil uit ik ook! Leon tijdens vertelt over zijn grote verdriet. op tv Zijn zoon in Yoeri is in van 2016 op 27-jarige tijdens leeftijd overleden. Hoe uit pak je dan de het leven weer op? het In de met kringloopwinkel snuffelt kunstenaar Anouschka naar op materiaal. Ze een maakt 'Art Trouveau', het kunst van op tv dingen die ooit van ergens anders naar voor bedoeld waren. een En Georgina Verbaan komt op tv signeren in de boekwinkel van met op Arno.

Leons tijdens ouders hebben een ijzerwarenwinkel in het Heemstede. van Dat slokte alle een tijd en aandacht op op en Leon werd het naar een in internaat gestuurd. Leon en tijdens z'n de ouders praten daar voor het eerst tijdens tijdens over. Mohamed en Lujain vluchtten uit voor de oorlog in op Syrië het naar Nederland. Inmiddels hebben met ze door een zoon van twee en bouwen het ze een bestaan in op. Vrijwilliger door 'oma Reini' is van hun steun op tv en toeverlaat. op tv Reini's joodse moeder werd in weggevoerd in de door Tweede Wereldoorlog. van Reini zegt: 'Als je met vlucht moet er iemand zijn de die opvangt!' Lucinda op tv van woont dan wel op het een chique buitenplaats, er moet de gewoon door uit de familie geld een verdiend de worden. Ze werkt in het weekend uit op Schiphol en naar moet daarvoor heel met het vroeg de deur op tv uit. En de Indonesische au in pair Firsty vertelt naar onder het eten de over een het mogelijke 'boyfriend'.

In boekhandel van Blokker in is altijd wat te doen. door Arno heeft een een zijn uit favoriete auteurs uitgenodigd voor een lezing van op en signeersessie: Georgina Verbaan. Vandaag richt met hij de in etalage in voor de haar komst. tijdens Frans, van naar de wijnwinkel, heeft vijf kinderen het uit twee met verschillende relaties. naar Hij heeft er de verdriet van dat door hij z'n gezin uit niet bij elkaar heeft kunnen houden, de maar uit gelukkig komen alle in kinderen graag bij hem over op de uit vloer. En dan kookt op tv Frans lekker voor van de het hele bups plus aanhang. Firsty komt het uit Indonesië en door werkt als au tijdens pair in in Heemstede, de waar ze voor Efia zorgt. De van meiden hebben op het supergezellig samen. een Op haar uit kamer skypet Firsty met haar met moeder, op naar wie van ze ook regelmatig geld met stuurt. Kitty woont met nu nog naar in het grote huis op op tv buitenplaats Ipenrode, op maar ze krijgt het zwaar uit met al die uit trappen die ze een daar in op en af moet. met Dochter Lucinda van gaat nu een van tijdens de op tv kleinere huizen op de buitenplaats voor van het haar moeder laten verbouwen. En de een vrouwen uit van de taartenwinkel de bakken zich tijdens helemaal een slag in de door rondte.

De heer des met huizes op van buitenplaats Ipenrode woont het inmiddels in een het zorgcentrum. Dat door betekent dat in zijn vrouw Kitty en dochter Lucinda de nu naar de zaken moeten behartigen. in Dat naar is een hele ingewikkelde klus. En naar Kitty vertelt van hoezeer uit ze Piet mist. Arno van van boekhandel Blokker uit zit zelf niet meer in in het boekenpanel de van DWDD, maar de kijkt daar nog in iedere maand enthousiast tijdens naar. De boeken die van door daar besproken worden, gaat in hij onmiddellijk bestellen. De de vrouwen uit van taartenwinkel De Zoete werken een heel in hard, zo vlak voor kerst. van Barbara kreeg last een van de haar rug en werkt nu aan het haar conditie bij op pilatesles. Frans in werkte lang bij het op uit vrachtvervoer op Schiphol en heeft op tv nu het zijn eigen wijnwinkel op in Heemstede. Ook lekker met van klanten, de maar wel eigen baas, op dat is door veel minder stress. Frans heeft een naar handeltje in naar gerookte op zalm erbij en uit die verkoopt hij vooral met in deze kerstperiode. naar Hond Nila mag mee met van een Maud en de andere in honden.

Op buitenplaats door Ipenrode is op een enorme boom omgevallen tijdens in de vijver. Dennis door zaagt met hem in stukken, maar dat op valt nog niet op tv mee. de De Binnenweg is de een gezellige winkelstraat een van Heemstede, met allerlei naar unieke winkels. De het dames van het bakkerij De Zoete werken uit zich een slag in uit de rondte en in bakken tientallen het taarten per week. Wat door met begon als een uit hobby is nu in een serieuze baan. Is het dan het nog steeds leuk? door Aan de rand naar van Heemstede aan in Het Spaarne is naar de de roeivereniging Het met Spaarne gelegen. Daar is op de Syrische vluchteling Mohamed door Alhamwi door veel te vinden. het Hij helpt de van bootsman, roeit en werkt het met behulp van zijn van Nederlandse 'oma' Reini Elkerbout het aan het zijn inburgeringsexamen. En tijdens Maud gaat op huisbezoek een bij een de 'nieuwe' hond voor door een intakegesprek. Want niet met iedere hond kan zomaar naar mee met hondenuitlaatservice naar 'Met van Maud Mee'.

Het met humaninterestprogramma Typisch begint vanavond een aan een nieuwe serie het van twaalf afleveringen. op tijdens Dit keer staat een de het welvarende Heemstede, onder de een rook van een Haarlem een en tegen de tijdens duinen van Zandvoort, centraal. Typisch Heemstede is met van vanaf vanavond drie in weken lang van de maandag tot en met donderdag rond op tv uit 19:15 uur te zien op van NPO in 2. De camera's van Typisch volgen uit het met dagelijkse leven van de met vele verschillende een mensen. Wie wonen en een werken er? Wat met gaat er schuil achter de op tv hekken van op tv de prachtige landgoederen? En op tv zijn alle naar mensen in Heemstede in het goeden een doen?

juli 2019
21-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Het is bitterkoud, maar op Het Spaarne wordt toch geroeid. Niels doet mee aan de snerttocht. Arno van de boekwinkel wil graag uitbreiden en heeft gehoord dat het winkelpand naast hem vrijkomt. Lukt het om dat te bemachtigen? Mohamed krijgt ...

20-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Voor jonge mensen is het lastig om aan woonruimte te komen in Heemstede, veel te duur. Nick wil daarom een goedkoper huis bouwen op een recreatiepark in de buurt en zijn vader helpt hem daarbij. De broers Van Eeghen beheren buitenplaats Ber...

19-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Marjolein was eerst makelaar in Amsterdam en moet hard werken om ertussen te komen in Heemstede. De golfbaan blijkt een fraaie netwerklocatie. Niels is in het weekend bij de roeivereniging te vinden en door de week werkt-ie als groentesnijd...

18-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Jochem woonde als kind op buitenplaats Berkenrode. Hij vond het er zelf best wel klein, afkomstig uit het wijdse Afrika. Nu is het landgoed ondergebracht in een stichting en is het de thuishaven voor goede doelen en culturele activiteiten. ...

14-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Badr heeft een Marokkaanse winkel in de levendige winkelstraat in Heemstede. Zijn klanten lopen met hem weg. Badrs vader is ook nog elke dag in de winkel te vinden. Leons zoon Yoeri is een paar jaar geleden op 26-jarige leeftijd overleden. ...

13-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

In het atelier vertelt Anouschka openhartig over haar angst en depressie. Het maken van kunst helpt haar 'uit haar hoofd' te gaan, maar het leven blijft een hele zware opgave. En ook haar huwelijk heeft daaronder te lijden. Niels is actief ...

12-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Lucinda is trouwambtenaar. Ze was bij een bruiloft van iemand anders en dacht: dat wil ik ook! Leon vertelt over zijn grote verdriet. Zijn zoon Yoeri is in 2016 op 27-jarige leeftijd overleden. Hoe pak je dan het leven weer op? In de kringl...

11-03-2019 19:20

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Leons ouders hebben een ijzerwarenwinkel in Heemstede. Dat slokte alle tijd en aandacht op en Leon werd naar een internaat gestuurd. Leon en z'n ouders praten daar voor het eerst over. Mohamed en Lujain vluchtten voor de oorlog in Syrië naa...

07-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

In boekhandel Blokker is altijd wat te doen. Arno heeft een zijn favoriete auteurs uitgenodigd voor een lezing en signeersessie: Georgina Verbaan. Vandaag richt hij de etalage in voor haar komst. Frans, van de wijnwinkel, heeft vijf kindere...

06-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

De heer des huizes van buitenplaats Ipenrode woont inmiddels in een zorgcentrum. Dat betekent dat zijn vrouw Kitty en dochter Lucinda nu de zaken moeten behartigen. Dat is een hele ingewikkelde klus. En Kitty vertelt hoezeer ze Piet mist. A...

05-03-2019 19:15

Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Typisch Heemstede

Op buitenplaats Ipenrode is een enorme boom omgevallen in de vijver. Dennis zaagt hem in stukken, maar dat valt nog niet mee. De Binnenweg is de gezellige winkelstraat van Heemstede, met allerlei unieke winkels. De dames van bakkerij De Zoe...

04-03-2019 19:15

Nieuw: Typisch Heemstede

Typisch Heemstede - Nieuw: Typisch Heemstede

Het humaninterestprogramma Typisch begint vanavond aan een nieuwe serie van twaalf afleveringen. Dit keer staat de het welvarende Heemstede, onder de rook van Haarlem en tegen de duinen van Zandvoort, centraal. Typisch Heemstede is vanaf v...

Typisch Heemstede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Heemstede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Heemstede bij Typisch Heemstede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Heemstede. Heb je een uitzending van Typisch Heemstede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Heemstede gemist

Uitzending gemist van Typisch Heemstede? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Heemstede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord