Programma gemist?

Concertpianiste Iris Hond van staat de twintigjarige op Femke tijdens bij die van vanaf haar zeventiende dakloos is. een Femke tijdens leeft nu sinds kort op in een een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze op tv toch door dol op op is. Vanaf 1 april met vervalt haar ligplek en tijdens is het nog maar met de het vraag of Femke een door dak boven het hoofd door heeft. Iris staat op haar op bij in deze naar moeilijke periode.

Lange Frans op tv staat een jongere bij met met de een alcoholverslaving. Frans is nu een op tv zelf al een aantal jaar clean in en in weet als uit geen ander hoe met zwaar deze strijd door is.

Jody Bernal staat uit een jong meisje een bij dat niet het alleen door een haar naar biologische ouders, maar ook door het haar adoptieouders het is afgestaan. Jody de heeft zelf jarenlang van geworsteld met zijn adoptie de en weet tijdens als geen ander op tv hoe het voelt om je op tv nergens thuis een te in voelen. In deze aflevering op tv wordt hij door uit het verhaal van de jongere door na al die de het jaren weer geconfronteerd met alle pijn door en verdriet die door adoptie van soms kan op tv veroorzaken.

Bram (16) is tijdens ernstig gepest een omdat naar hij homoseksueel is. een Hij heeft door de pesterijen op wekelijks stemmingswisselingen en op verzet zich tegen de depressie. Thomas de van Grinsven worstelt ook in nog regelmatig door met zijn trauma en uit gaat er alles met aan van doen om Bram de uit zijn onzekerheid te met trekken.

Raffaëla Paton de staat de door 21-jarige Alex bij die na door ruim tien jaar met op verslaafd te zijn in geweest aan onder van andere speed nu voor tijdens het eerst drie maanden clean op het door het leven gaat. Alex van heeft al die op tv jaren in een drugsbubbel in geleefd en maakt in op tv nu voor het eerst uit kennis met zaken die de heel normaal zouden door moeten zijn de zoals werk tijdens of simpel tandartsbezoek.

Sonja Silva volgt uit Jennifer (28), die uit op onlangs een gastric bypass van operatie heeft op gehad. Jennifer ziet de in operatie als met een wondermiddel voor haar de overgewicht. Jennifers gezondheid op tv en haar door gezin staan nu op het de spel en een Sonja moet alles in uit de van kast trekken om Jennifer te op tv stimuleren voor een gezonde met levensstijl te in gaan.

Loiza Lamers stapt een in de de wereld van de achttienjarige een Dewi, uit een transvrouw die tijdens aan het door begin van haar transitie staat. uit Loiza heeft van altijd veel steun op tv van haar familie met gekregen, maar Dewi door kan niet van hetzelfde door geluk spreken. Zij het en haar broer uit moeten het elkaar weer vinden en Loiza het zet van alles op alles met voor acceptatie.

In in het nieuwe programma 'Been de There, uit Done That' wordt door elke aflevering een van BN'er gekoppeld aan iemand met naar problemen die naar de BN'er zelf ook gehad met heeft. De bekende Nederlanders tijdens hebben op tv allemaal in een periode in van hun met leven behoorlijk in van de put gezeten. van Zo doen onder anderen een zanger in en dj Jody Bernal, de presentatrice Sonja Silva, op rapper Lange Frans en YouTuber een Dionne Slagter mee. In door de eerste in aflevering door staat Dionne Slagter de 21-jarige door Romy bij op tv die aan anorexia lijdt. Dionne tijdens door heeft vanaf haar puberteit uit ook een aantal tijdens jaar aan deze eetstoornis uit geleden. op tv Romy heeft al eerder op op tv het in randje van de dood gezeten en op zit door nu aan de het sondevoeding. Dionne zet alles op door alles om Romy uit in te laten een door zien dat er een leven uit is zonder in anorexia.

oktober 2019
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!