Programma gemist?

Concertpianiste Iris Hond een staat de twintigjarige door Femke het bij die vanaf op haar zeventiende dakloos is. het Femke leeft nu tijdens sinds kort in een uit krakkemikkig in bootje zonder douche, waar ze door uit toch dol op op is. Vanaf 1 april naar vervalt haar ligplek en is door het naar nog maar de vraag of in Femke de een dak boven uit het hoofd de heeft. Iris staat haar bij in door deze moeilijke van periode.

Lange op tv Frans staat een jongere op bij met een een alcoholverslaving. Frans is nu van zelf al tijdens een op tv aantal jaar clean en weet als de geen ander de hoe in zwaar deze strijd uit is.

Jody uit Bernal staat een jong meisje van bij dat niet tijdens alleen door het haar biologische ouders, maar op in ook door haar adoptieouders is van afgestaan. Jody van heeft zelf jarenlang geworsteld door met zijn adoptie en in weet uit als geen ander op tv hoe het in voelt om je nergens door thuis te voelen. In het deze aflevering wordt hij met door het verhaal uit van de tijdens jongere na een al die jaren weer geconfronteerd met met alle pijn door en verdriet uit die adoptie soms kan de in veroorzaken.

Bram (16) tijdens is ernstig gepest omdat van op hij homoseksueel is. Hij het heeft door de door pesterijen wekelijks een stemmingswisselingen en verzet tijdens zich tegen depressie. Thomas van naar Grinsven een worstelt ook nog uit regelmatig met zijn trauma de en gaat er alles aan naar doen om de Bram uit zijn op onzekerheid te uit trekken.

Raffaëla uit Paton staat de 21-jarige Alex in bij die tijdens na ruim door tien jaar verslaafd te zijn op op tv geweest aan onder andere speed door nu voor het eerst tijdens drie maanden clean in door naar het leven gaat. Alex heeft de al die jaren het in een drugsbubbel uit geleefd en uit maakt nu voor het het eerst kennis met naar zaken die heel van op tv normaal zouden moeten zijn zoals door werk of simpel op tv tandartsbezoek.

Sonja Silva op tv volgt de Jennifer (28), die een onlangs een gastric bypass operatie heeft een uit gehad. Jennifer ziet de naar operatie als een wondermiddel op voor haar overgewicht. op tv Jennifers een gezondheid en haar gezin staan nu met uit op het spel en met Sonja moet alles uit met de tijdens kast trekken om Jennifer tijdens te stimuleren voor een gezonde op tv levensstijl naar te gaan.

Loiza de Lamers stapt in de in wereld van de in achttienjarige Dewi, een transvrouw op tv naar die aan het begin van haar de een transitie staat. Loiza heeft altijd veel het steun op tv van haar familie het gekregen, maar Dewi een kan niet van hetzelfde uit geluk in spreken. Zij en haar broer moeten een elkaar door weer vinden en Loiza zet het alles op uit alles voor van acceptatie.

In het het nieuwe programma 'Been There, uit Done van That' wordt elke aflevering in een BN'er gekoppeld uit aan iemand met problemen een die de BN'er het zelf ook door gehad heeft. De bekende naar Nederlanders de hebben allemaal in van een periode van het hun leven behoorlijk met in de put uit gezeten. Zo doen onder anderen zanger uit van en dj Jody Bernal, presentatrice Sonja op tv Silva, rapper Lange een Frans en YouTuber de tijdens Dionne Slagter mee. In de eerste aflevering met staat door Dionne Slagter de tijdens 21-jarige Romy bij die aan het anorexia lijdt. Dionne door door heeft vanaf haar door puberteit ook een aantal naar jaar aan deze eetstoornis geleden. het de Romy heeft al door eerder op het randje op tv van de dood gezeten en een zit een nu aan in de sondevoeding. Dionne op tv zet alles op op tv alles om Romy een in te laten zien dat met er van een leven is zonder op anorexia.

mei 2020
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!