Programma gemist?

Concertpianiste met Iris Hond staat op tv de twintigjarige Femke bij op tv die vanaf haar zeventiende een dakloos is. Femke op tv leeft nu een sinds kort in een een krakkemikkig bootje zonder op douche, waar ze in toch de dol op is. van Vanaf 1 op tv april vervalt haar ligplek tijdens en is het het nog maar de vraag op tv of Femke een dak van boven van het hoofd heeft. van Iris staat een haar bij in deze moeilijke uit periode.

Lange uit Frans staat een tijdens jongere bij met een uit alcoholverslaving. een Frans is nu zelf al een een naar aantal jaar clean door en weet als op tv geen ander hoe zwaar deze tijdens strijd uit is.

Jody Bernal naar staat een jong meisje met uit bij dat niet het alleen door haar biologische ouders, maar met ook door in haar adoptieouders het is afgestaan. Jody heeft zelf een jarenlang van geworsteld met zijn adoptie op tv en weet als geen op tv ander hoe het op tv op tv voelt om je nergens thuis te een voelen. de In deze aflevering wordt de hij door het het verhaal van de jongere tijdens na al die door jaren weer geconfronteerd naar met alle uit pijn en het verdriet die adoptie soms door kan een veroorzaken.

Bram (16) de is ernstig met gepest omdat een hij homoseksueel is. door Hij heeft door de op pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet met zich tijdens tegen depressie. Thomas de van Grinsven worstelt ook nog uit een regelmatig met zijn trauma op tv en gaat er uit alles aan op tv doen om Bram uit zijn een onzekerheid te naar trekken.

Raffaëla de Paton staat de 21-jarige het Alex tijdens bij die na ruim tien in jaar verslaafd te zijn van tijdens geweest aan onder andere speed nu het voor het eerst tijdens drie maanden met clean door door het leven gaat. Alex heeft uit naar al die jaren in het een drugsbubbel geleefd en maakt het nu tijdens voor het eerst in kennis met zaken die naar heel op tv normaal zouden moeten zijn door zoals werk in of simpel tandartsbezoek.

Sonja door Silva volgt Jennifer een (28), die onlangs tijdens een gastric bypass operatie heeft tijdens gehad. Jennifer op tv ziet de operatie als uit de een wondermiddel voor van haar overgewicht. Jennifers gezondheid en tijdens haar gezin staan nu van met op het spel en tijdens Sonja moet de alles uit de kast trekken om naar Jennifer te uit stimuleren voor de een gezonde tijdens levensstijl te gaan.

Loiza Lamers stapt de in de een wereld naar van de achttienjarige Dewi, een het transvrouw die de aan het het begin van haar transitie staat. Loiza met heeft altijd door veel de steun van haar familie gekregen, maar in Dewi kan het niet van in hetzelfde geluk spreken. Zij en op haar op tv broer moeten een elkaar weer vinden uit en Loiza zet in alles op alles voor met acceptatie.

In van het nieuwe programma 'Been met There, Done That' wordt de elke aflevering een tijdens in BN'er gekoppeld aan iemand met problemen door die door de BN'er zelf ook gehad op heeft. De tijdens bekende Nederlanders hebben allemaal van in het een periode van hun leven behoorlijk tijdens in de op tv put in gezeten. Zo doen onder anderen uit zanger en op dj Jody Bernal, het presentatrice Sonja door Silva, rapper Lange Frans en uit YouTuber Dionne Slagter mee. In door op tv de eerste aflevering de staat Dionne Slagter de van 21-jarige Romy bij die aan de door anorexia lijdt. Dionne heeft vanaf haar naar puberteit met ook een aantal jaar aan een het deze eetstoornis geleden. Romy heeft op tv al het eerder op het op randje van de dood gezeten en tijdens van zit nu aan de sondevoeding. een Dionne tijdens zet alles op alles naar om Romy in te in laten zien door dat er een leven is van zonder het anorexia.

september 2020
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!