Programma gemist?

Concertpianiste Iris Hond in staat de door twintigjarige Femke bij de die vanaf haar zeventiende een met dakloos is. Femke de leeft nu sinds kort in een naar krakkemikkig het bootje zonder douche, waar ze in een toch dol op is. Vanaf van 1 april vervalt haar door ligplek en is door op het nog maar de vraag of tijdens Femke op een dak met boven het hoofd heeft. Iris staat in haar van bij in deze op moeilijke periode.

Lange Frans staat op tv een in jongere bij met op een alcoholverslaving. Frans is door nu de zelf al een aantal door jaar clean uit en weet als de geen ander hoe zwaar met deze strijd een is.

Jody Bernal door staat een op jong meisje bij met dat niet alleen naar door haar biologische ouders, op maar ook door van haar adoptieouders op is afgestaan. Jody heeft zelf in jarenlang geworsteld uit met van zijn adoptie en weet in als geen ander hoe naar het voelt om in je nergens thuis uit te voelen. In in deze aflevering wordt door hij door het een verhaal van de jongere in naar na al die jaren weer geconfronteerd van met alle pijn een en verdriet die uit adoptie soms in kan uit veroorzaken.

Bram het (16) is ernstig gepest naar omdat hij uit homoseksueel is. op Hij heeft door de het pesterijen wekelijks stemmingswisselingen het en verzet zich tegen depressie. van Thomas van Grinsven een worstelt ook met nog regelmatig een met zijn trauma en gaat met er alles aan tijdens doen in om Bram een uit zijn onzekerheid te een trekken.

Raffaëla het Paton staat de een 21-jarige Alex bij die na in ruim tien door jaar verslaafd de te zijn geweest aan door onder andere tijdens speed nu het voor het eerst met drie maanden clean door het van leven naar gaat. Alex heeft door al die jaren in een door drugsbubbel geleefd en op maakt nu voor uit het van eerst kennis met zaken die op tv heel normaal zouden moeten op zijn door zoals werk of simpel het tandartsbezoek.

Sonja naar Silva volgt Jennifer (28), door die onlangs een een gastric bypass operatie in heeft gehad. uit Jennifer ziet door de operatie als een op tv wondermiddel voor uit haar overgewicht. Jennifers in gezondheid en haar gezin de staan nu op op het spel en Sonja moet tijdens alles in uit de kast het trekken om Jennifer te op stimuleren voor met een gezonde levensstijl te een gaan.

Loiza van Lamers stapt in de wereld van op tv van de achttienjarige Dewi, een transvrouw een die in aan het begin door van haar transitie staat. Loiza naar heeft door altijd veel het steun van haar familie gekregen, maar tijdens met Dewi kan niet in van hetzelfde geluk spreken. Zij op en haar broer van moeten elkaar weer een vinden naar en Loiza zet alles op de alles voor in acceptatie.

In het het nieuwe programma 'Been op tv There, Done That' door wordt elke aflevering het een van BN'er gekoppeld aan iemand op met problemen uit die de BN'er zelf ook gehad op tv heeft. De bekende Nederlanders naar hebben allemaal van in een door periode van hun leven behoorlijk de het in de put gezeten. Zo naar doen op tv onder anderen zanger en dj Jody naar Bernal, presentatrice tijdens Sonja Silva, rapper tijdens Lange Frans en YouTuber van Dionne Slagter op mee. In de de eerste aflevering staat Dionne Slagter het de in 21-jarige Romy bij die met aan anorexia lijdt. Dionne op tv heeft vanaf haar op tv puberteit ook een een aantal jaar aan uit deze eetstoornis geleden. in Romy met heeft al eerder op het op tv randje de van de dood op tv gezeten en zit nu van aan de sondevoeding. Dionne met zet alles op tv op alles uit om Romy in te laten met zien dat er op tijdens een leven is op tv zonder anorexia.

januari 2021
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!