Programma gemist?

Concertpianiste Iris Hond van staat de een twintigjarige Femke bij tijdens die vanaf haar met zeventiende dakloos is. op Femke leeft nu sinds op tv kort door in een krakkemikkig in bootje zonder douche, waar het ze van toch dol op is. op tv Vanaf 1 april vervalt een haar een ligplek en is het nog maar op door de vraag of Femke een tijdens dak boven het hoofd van het heeft. Iris staat haar bij een in in deze moeilijke periode.

Lange tijdens Frans staat een jongere tijdens bij met met een alcoholverslaving. het Frans is nu zelf al een het aantal jaar de clean het en weet als met geen ander hoe van zwaar deze strijd tijdens is.

Jody Bernal het staat een jong uit meisje bij op dat niet door alleen door haar biologische ouders, maar met ook door haar door adoptieouders is afgestaan. op Jody heeft de zelf jarenlang geworsteld met uit zijn adoptie en op het weet als geen tijdens ander hoe het voelt in om je nergens thuis te op tv naar voelen. In deze aflevering wordt hij de uit door het verhaal van naar de jongere na van al die jaren tijdens weer geconfronteerd de met alle pijn op en verdriet die in adoptie soms kan op tv veroorzaken.

Bram (16) naar is ernstig van gepest omdat op hij homoseksueel is. een Hij heeft door op tv de pesterijen wekelijks in stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. de op Thomas van Grinsven worstelt uit ook nog regelmatig met met zijn trauma en gaat naar er uit alles aan doen om van Bram uit zijn onzekerheid de naar te trekken.

Raffaëla Paton naar staat de 21-jarige Alex tijdens bij die van na ruim tien jaar een uit verslaafd te zijn geweest aan van onder andere speed nu tijdens de voor het eerst drie met maanden clean door het op tv leven tijdens gaat. Alex heeft al die jaren met in een door drugsbubbel geleefd en maakt in een nu voor het eerst kennis met de zaken die op heel normaal van zouden moeten zijn in zoals werk of simpel tijdens tandartsbezoek.

Sonja op tv Silva volgt Jennifer (28), van die onlangs een door gastric bypass operatie heeft de gehad. op tv Jennifer ziet in de operatie als van een wondermiddel voor haar overgewicht. op Jennifers gezondheid tijdens en haar gezin van staan nu naar op het spel en Sonja naar moet op tv alles uit de kast trekken naar om Jennifer te stimuleren uit voor een de gezonde levensstijl te de gaan.

Loiza Lamers met stapt in de het wereld van uit de achttienjarige Dewi, een transvrouw uit op tv die aan het begin van in haar het transitie staat. Loiza tijdens heeft altijd veel steun van haar tijdens familie gekregen, een maar op tv Dewi kan niet van hetzelfde uit geluk spreken. van Zij en haar door broer moeten elkaar weer in vinden en Loiza zet naar naar alles op alles voor naar acceptatie.

In de het nieuwe programma 'Been There, op tv Done That' van wordt een elke aflevering een de BN'er gekoppeld aan iemand door met problemen die de op tv BN'er de zelf ook gehad heeft. De op bekende Nederlanders hebben allemaal in de een periode van in hun leven behoorlijk tijdens van in de put uit gezeten. Zo doen onder anderen de zanger en dj tijdens Jody Bernal, presentatrice naar Sonja Silva, rapper Lange tijdens een Frans en YouTuber Dionne tijdens Slagter mee. In de eerste met aflevering staat Dionne naar Slagter de in 21-jarige Romy in bij die aan anorexia lijdt. door Dionne heeft de vanaf haar puberteit ook tijdens een naar aantal jaar aan tijdens deze eetstoornis geleden. Romy met heeft al eerder op op het op tv randje van de met dood gezeten en zit nu in aan de met sondevoeding. Dionne zet alles op uit alles naar om Romy in in te laten zien dat het er een tijdens leven is naar zonder anorexia.

september 2021
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!