Programma gemist?

Concertpianiste Iris een Hond staat de met twintigjarige Femke uit bij die vanaf op tv haar zeventiende dakloos is. Femke een leeft door nu sinds kort tijdens in een krakkemikkig bootje zonder naar uit douche, waar ze toch op dol op is. Vanaf 1 naar april vervalt haar de ligplek en de is het nog van maar tijdens de vraag of Femke een dak met boven het hoofd tijdens heeft. Iris uit staat haar bij in het deze de moeilijke periode.

Lange de Frans staat het een jongere bij tijdens met een alcoholverslaving. Frans een is nu een zelf al een aantal een jaar clean en weet als van geen ander hoe tijdens zwaar deze strijd in van is.

Jody Bernal met staat een jong van meisje naar bij dat niet alleen de door haar biologische ouders, in maar ook door het haar adoptieouders tijdens is afgestaan. Jody heeft van zelf jarenlang geworsteld de met met zijn adoptie en weet als op geen ander met hoe het voelt een om je nergens thuis te de voelen. naar In deze aflevering wordt op hij door het verhaal het door van de jongere na al die naar jaren naar weer geconfronteerd met een alle pijn van en verdriet die adoptie met soms kan naar veroorzaken.

Bram met (16) is ernstig in gepest omdat hij homoseksueel is. naar Hij de heeft door de in pesterijen wekelijks het stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. naar Thomas van Grinsven naar worstelt van ook nog met regelmatig met zijn trauma en naar gaat er tijdens alles aan van doen om Bram uit naar zijn onzekerheid een te trekken.

Raffaëla van Paton staat de 21-jarige Alex de bij die na in ruim tien jaar op verslaafd uit te zijn geweest door aan onder andere speed met nu met voor het eerst drie op maanden clean door een het leven gaat. Alex van heeft al die jaren de in een drugsbubbel met geleefd en maakt tijdens nu voor met het eerst kennis met de zaken uit die heel normaal zouden door moeten zijn tijdens zoals werk of op simpel tandartsbezoek.

Sonja Silva naar volgt in Jennifer (28), die onlangs een van gastric bypass operatie op heeft gehad. door Jennifer ziet de operatie als op tv een in wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers in gezondheid en uit haar gezin staan de nu op het het spel en in Sonja moet op tv alles uit de door kast trekken om Jennifer een te stimuleren voor een op gezonde levensstijl te op gaan.

Loiza Lamers in stapt naar in de wereld van de achttienjarige van Dewi, een transvrouw een die aan uit het begin van de haar transitie naar staat. Loiza in heeft altijd veel steun uit van haar de familie gekregen, maar de Dewi kan niet van hetzelfde een geluk door spreken. Zij en haar broer moeten van elkaar door weer vinden en Loiza zet in alles op op alles voor een acceptatie.

In van het nieuwe programma de 'Been There, het Done That' wordt op tv elke aflevering een BN'er met gekoppeld aan iemand met problemen een die uit de BN'er zelf ook gehad tijdens heeft. De bekende Nederlanders uit hebben door allemaal in een periode naar van met hun leven behoorlijk op tv in de put gezeten. Zo doen door onder anderen zanger met en dj Jody met een Bernal, presentatrice Sonja Silva, rapper op Lange Frans en naar YouTuber Dionne de Slagter mee. In de eerste aflevering van staat Dionne op tv Slagter in de 21-jarige Romy bij die aan op tv anorexia op lijdt. Dionne heeft in vanaf haar puberteit ook een uit aantal met jaar aan deze eetstoornis geleden. uit Romy heeft op al met eerder op het van randje van de dood het gezeten en zit nu aan van de sondevoeding. met Dionne in zet alles op alles om Romy een in in te laten zien dat van er een leven uit is zonder van anorexia.

mei 2021
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!