Programma gemist?

Concertpianiste Iris Hond op tv staat op de twintigjarige tijdens Femke bij die vanaf haar zeventiende een dakloos door is. Femke leeft nu een sinds kort van in een krakkemikkig bootje uit zonder douche, waar op ze de toch dol op is. Vanaf de 1 uit april vervalt haar ligplek en het is het nog door maar naar de vraag of Femke het een dak uit boven het hoofd heeft. Iris staat naar haar bij door in deze moeilijke naar periode.

Lange Frans op tv staat een jongere met bij met een naar alcoholverslaving. Frans is nu op tv zelf al van een door aantal jaar clean en weet een als geen ander in hoe zwaar de deze strijd tijdens is.

Jody uit Bernal staat een uit jong meisje bij dat van niet tijdens alleen door haar biologische ouders, maar de ook door door haar adoptieouders is afgestaan. van Jody van heeft zelf jarenlang geworsteld tijdens met zijn adoptie door en van weet als geen ander naar hoe het voelt om je het door nergens thuis te voelen. In de deze aflevering een wordt hij door het verhaal door van de jongere op na al die uit jaren weer geconfronteerd door op met alle pijn en verdriet het die adoptie soms door kan van veroorzaken.

Bram (16) naar is ernstig gepest naar omdat naar hij homoseksueel is. tijdens Hij heeft door in de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen een en verzet de zich tegen depressie. uit Thomas van Grinsven worstelt ook op tv nog regelmatig met zijn van trauma de en gaat er alles met aan doen van om Bram uit zijn onzekerheid uit te de trekken.

Raffaëla Paton tijdens staat de door 21-jarige Alex een bij die na ruim tien van jaar verslaafd te zijn op tv geweest aan onder een andere speed nu uit voor op tv het eerst drie een maanden clean door een het leven gaat. de Alex heeft al die de jaren in een tijdens drugsbubbel geleefd het en maakt nu voor het uit eerst met kennis met zaken de die heel normaal zouden moeten op zijn zoals met werk of simpel uit tandartsbezoek.

Sonja de Silva volgt Jennifer (28), die het onlangs een de gastric bypass operatie heeft op gehad. Jennifer ziet tijdens de operatie in als op een wondermiddel voor het haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar de gezin staan het nu op het spel een en met Sonja moet alles uit de tijdens kast naar trekken om Jennifer op tv te stimuleren voor een een gezonde met levensstijl te gaan.

Loiza Lamers stapt een in de wereld van van de met achttienjarige Dewi, een een transvrouw die op aan het begin van naar haar transitie staat. op tv Loiza heeft een altijd veel van steun van haar naar familie gekregen, maar Dewi kan de niet van naar hetzelfde geluk spreken. tijdens Zij en haar broer door moeten uit elkaar weer vinden met en Loiza zet alles op een alles voor naar acceptatie.

In het nieuwe naar programma 'Been naar There, Done That' wordt op tv elke aflevering een een tijdens BN'er gekoppeld aan iemand met problemen een door die de BN'er zelf ook de gehad heeft. De bekende in Nederlanders hebben allemaal in tijdens tijdens een periode van van hun leven behoorlijk in de put op gezeten. Zo tijdens doen een onder anderen zanger en dj op Jody Bernal, presentatrice uit Sonja een Silva, rapper Lange Frans het en YouTuber Dionne Slagter in mee. In de eerste van aflevering staat Dionne Slagter een de 21-jarige het Romy bij die aan naar anorexia tijdens lijdt. Dionne heeft vanaf op tv haar puberteit ook een een aantal jaar de aan deze eetstoornis geleden. in Romy heeft al het eerder op het van randje van het de dood gezeten naar en naar zit nu aan de sondevoeding. van Dionne zet alles uit op alles om Romy een in te laten tijdens zien dat er het een een leven is zonder de anorexia.

september 2020
23-04-2019 19:25

Iris Hond

Been There Done That - Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is. Vanaf 1 april vervalt haar ligplek en is het nog m...

16-04-2019 19:25

Lange Frans

Been There Done That - Lange Frans

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

09-04-2019 19:25

Jody

Been There Done That - Jody

Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het voelt om je nergens thui...

02-04-2019 19:25

Thomas

Been There Done That - Thomas

Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie. Thomas van Grinsven worstelt ook nog regelmatig met zijn trauma en gaat er alles aan doen om ...

26-03-2019 20:25

Raffaëla

Been There Done That - Raffaëla

Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat. Alex heeft al die jaren in een drugsbubbel geleefd en maakt nu voor ...

19-03-2019 20:25

Sonja

Been There Done That - Sonja

Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht. Jennifers gezondheid en haar gezin staan nu op het spel en Sonja moet alles uit de k...

12-03-2019 20:25

Loiza

Been There Done That - Loiza

Loiza Lamers stapt in de wereld van de achttienjarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft altijd veel steun van haar familie gekregen, maar Dewi kan niet van hetzelfde geluk spreken. Zij en haar broe...

05-03-2019 20:25

Nieuw: Been there, done that

Been There Done That - Nieuw: Been there, done that

In het nieuwe programma 'Been There, Done That' wordt elke aflevering een BN'er gekoppeld aan iemand met problemen die de BN'er zelf ook gehad heeft. De bekende Nederlanders hebben allemaal in een periode van hun leven behoorlijk in de put...

Been There Done That gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Been There Done That de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Been There Done That bij Been There Done That liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Been There Done That. Heb je een uitzending van Been There Done That gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Been There Done That gemist

Uitzending gemist van Been There Done That? Hier kun je alle uitzendingen van Been There Done That kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!