Programma gemist?

Aflevering 7 naar - In De met Mannen van Taal nemen door Nick & Simon door uit en Jeroen van het Koningsbrugge & Dennis van uit de Ven op tv het tegen elkaar op. Onder leiding in van op tv Kim-Lian van der van Meij krijgen ze een uit aantal bijzondere opdrachten, tijdens waarbij ze creatief omgaan het uit met geluid, beeld of taal. op tv Zo moeten van ze rijmen onder dwang, ijzersterke uit slogans door uit hun mouw schudden, met een limerick het maken over een nieuwsfeit, en door buitenlandse op fragmenten opnieuw het ondertitelen. Daarnaast schrijven de in mannen nieuwe met grappige, gekke Nederlandse teksten naar op bekende hits, om ze met uit vervolgens ten gehore te van brengen.

Aflevering 6 in - In De van Mannen van Taal de nemen de Nick & Simon en Jeroen van met Koningsbrugge & Dennis een van de Ven van van het tegen elkaar de op. Onder leiding van Kim-Lian in van der Meij tijdens krijgen ze op een aantal bijzondere opdrachten, waarbij naar de ze creatief omgaan met geluid, beeld op tv of taal. Zo naar in moeten ze rijmen onder dwang, op ijzersterke slogans uit hun met mouw schudden, het een uit limerick maken over een nieuwsfeit, uit en buitenlandse fragmenten opnieuw uit ondertitelen. op tv Daarnaast schrijven de op mannen nieuwe de grappige, gekke Nederlandse teksten naar op bekende hits, tijdens om ze vervolgens ten gehore uit te met brengen.

Aflevering 5 - de In De naar Mannen van Taal nemen met Nick & met Simon en in Jeroen van Koningsbrugge & een Dennis van tijdens de Ven in het tegen elkaar op. Onder de leiding door van Kim-Lian van der Meij op tv krijgen ze in een aantal bijzondere opdrachten, waarbij op tv ze naar creatief omgaan met geluid, uit beeld of taal. naar Zo moeten ze van rijmen tijdens onder dwang, ijzersterke slogans uit het hun mouw schudden, de een op tv limerick maken over een nieuwsfeit, een en buitenlandse fragmenten tijdens opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven op de mannen van nieuwe grappige, gekke Nederlandse het teksten op bekende naar naar hits, om ze vervolgens ten met gehore te van brengen.

Aflevering 4 met - op tv In De Mannen van van Taal nemen op Nick & Simon met en Jeroen van Koningsbrugge & op tv Dennis van tijdens de Ven het tegen met elkaar op. Onder op leiding van Kim-Lian van door der Meij krijgen het uit ze een aantal in bijzondere opdrachten, waarbij ze het creatief omgaan met geluid, naar beeld of tijdens taal. Zo moeten ze rijmen in onder dwang, ijzersterke van slogans met uit hun op tv mouw schudden, een limerick maken het over een nieuwsfeit, door en buitenlandse fragmenten een opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven naar de mannen nieuwe in grappige, gekke op Nederlandse teksten op bekende op hits, op tv om ze vervolgens ten de gehore uit te brengen.

Aflevering 3 - een op tv In De Mannen van Taal het nemen door Nick & Simon en Jeroen van uit Koningsbrugge & een Dennis van de uit Ven het naar tegen elkaar op. van Onder leiding van Kim-Lian van een der Meij krijgen het ze een aantal op bijzondere opdrachten, waarbij een ze creatief op omgaan met in geluid, beeld of taal. Zo met moeten ze tijdens rijmen met onder dwang, ijzersterke een slogans uit hun van mouw schudden, een limerick maken door over een nieuwsfeit, op tv en buitenlandse fragmenten opnieuw door op tv ondertitelen. Daarnaast schrijven de mannen nieuwe het grappige, gekke een Nederlandse teksten op van bekende hits, om ze de de vervolgens ten gehore te tijdens brengen.

Aflevering een 2 - In met De Mannen van Taal nemen op een Nick & Simon en van Jeroen van in Koningsbrugge & Dennis van uit de Ven het in tegen elkaar op. Onder leiding met tijdens van Kim-Lian van der Meij het krijgen ze een een aantal bijzondere opdrachten, in waarbij ze creatief in omgaan met geluid, door beeld tijdens of taal. Zo tijdens moeten ze rijmen in onder dwang, ijzersterke slogans uit een hun mouw schudden, een de limerick maken het over op een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw uit ondertitelen. tijdens Daarnaast schrijven met de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse naar teksten het op bekende hits, door om ze vervolgens uit ten gehore te op tv brengen.

De de duo's Jeroen van Koningsbrugge & uit een Dennis van de Ven en Nick naar & Simon nemen op tv het het vanaf vanavond elke donderdag een om 20:30 de uur tegen elkaar op in op De met Mannen van Taal. Kim-Lian van der naar Meij presenteert op het nieuwe programma, uit waarin de duo's allerlei naar opdrachten krijgen waarbij naar ze creatief tijdens om in moeten gaan met taal, op geluid of beeld. Ze moeten op tv bijvoorbeeld rijmen naar onder de dwang, ijzersterke slogans uit uit hun mouw de schudden, een limerick maken over het een nieuwsfeit, en buitenlandse op fragmenten opnieuw van ondertitelen. Daarnaast tijdens schrijven de mannen naar nieuwe grappige, gekke door Nederlandse teksten op bekende hits, door om een ze vervolgens ten gehore te de naar brengen. Lees meer over dit programma door op tijdens gids.tv/programma/de-mannen-van-taal.

december 2021
18-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 7 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

11-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 6 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

04-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 5 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

28-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 4 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

21-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 3 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

14-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 2 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

07-03-2019 20:30

Nieuw: De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - Nieuw: De Mannen van Taal

De duo's Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon nemen het vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur tegen elkaar op in De Mannen van Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma, waarin de duo's aller...

De Mannen van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mannen van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mannen van Taal bij De Mannen van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mannen van Taal. Heb je een uitzending van De Mannen van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mannen van Taal gemist

Uitzending gemist van De Mannen van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mannen van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!