Programma gemist?

Aflevering 7 met - In De Mannen een van Taal nemen naar Nick & op tv Simon en Jeroen met van Koningsbrugge & Dennis met van de een Ven het tegen met elkaar op. Onder leiding het van naar Kim-Lian van in der Meij krijgen ze een aantal met bijzondere opdrachten, het waarbij ze het creatief omgaan met geluid, beeld in of taal. op tv Zo moeten ze rijmen op tv onder dwang, in ijzersterke slogans uit hun de mouw uit schudden, een limerick maken in over een een nieuwsfeit, en buitenlandse met fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast van schrijven de mannen nieuwe op tv grappige, van gekke Nederlandse tijdens teksten op bekende hits, van om ze vervolgens ten gehore in te op brengen.

Aflevering op tv 6 - In van De Mannen van Taal nemen tijdens Nick & Simon door en Jeroen van in Koningsbrugge & Dennis tijdens van op tv de Ven het naar tegen elkaar op. een Onder leiding van Kim-Lian de van der Meij krijgen met ze een aantal tijdens in bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief het omgaan met van geluid, beeld of door taal. Zo een moeten ze rijmen onder dwang, een ijzersterke slogans uit uit hun op tv mouw schudden, een limerick maken het over een nieuwsfeit, het en buitenlandse fragmenten in opnieuw ondertitelen. naar Daarnaast schrijven de mannen nieuwe naar grappige, gekke Nederlandse in teksten van op bekende van hits, om ze vervolgens ten naar gehore te van brengen.

Aflevering een 5 - In De Mannen door door van Taal nemen Nick & Simon met op tv en Jeroen van Koningsbrugge op & Dennis de van de Ven het tegen een elkaar op. het Onder leiding op van Kim-Lian van der Meij krijgen door uit ze een aantal bijzondere opdrachten, de waarbij ze de creatief omgaan een met geluid, beeld de of taal. Zo moeten ze op rijmen onder dwang, ijzersterke een op slogans uit hun uit mouw schudden, een naar limerick maken over een nieuwsfeit, op tv en buitenlandse fragmenten tijdens opnieuw ondertitelen. het Daarnaast schrijven de op mannen nieuwe het grappige, gekke Nederlandse teksten met op bekende hits, een om ze vervolgens ten door gehore te uit brengen.

Aflevering 4 - het tijdens In De Mannen van Taal nemen op Nick & Simon uit en naar Jeroen van Koningsbrugge een & Dennis van de een Ven tijdens het tegen elkaar op. Onder leiding tijdens van Kim-Lian een van der Meij krijgen van ze een aantal op tv bijzondere op opdrachten, waarbij ze creatief omgaan op een met geluid, beeld of op taal. Zo van moeten ze rijmen onder dwang, een ijzersterke slogans uit met hun mouw schudden, een tijdens limerick maken uit over een door nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten door opnieuw met ondertitelen. Daarnaast schrijven door de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse een een teksten op bekende hits, een om ze vervolgens op ten gehore te naar brengen.

Aflevering van 3 - In de De Mannen van in Taal nemen Nick naar & Simon en Jeroen van op tv Koningsbrugge & Dennis tijdens van op tv de Ven het tegen elkaar met op. Onder leiding door van Kim-Lian op van der Meij krijgen op ze met een aantal bijzondere opdrachten, op tv waarbij ze creatief naar omgaan met geluid, een beeld of taal. door Zo uit moeten ze rijmen onder dwang, naar ijzersterke slogans tijdens uit hun mouw het schudden, een limerick maken naar over een nieuwsfeit, en het buitenlandse fragmenten opnieuw van ondertitelen. Daarnaast schrijven de de de mannen nieuwe grappige, met gekke Nederlandse teksten op bekende met hits, om ze het vervolgens het ten gehore naar te brengen.

Aflevering 2 door - In De Mannen op van de Taal nemen Nick uit & Simon en Jeroen van een tijdens Koningsbrugge & Dennis van de uit Ven op het tegen elkaar op. tijdens Onder leiding van Kim-Lian uit van der Meij krijgen door de ze een aantal bijzondere opdrachten, door waarbij ze naar creatief omgaan met in geluid, beeld of taal. van Zo in moeten ze rijmen met onder dwang, ijzersterke slogans uit hun een mouw van schudden, een limerick in maken over een op tv nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw een ondertitelen. Daarnaast een schrijven de mannen de nieuwe grappige, de gekke Nederlandse teksten uit op bekende hits, om door ze vervolgens ten door gehore te met brengen.

De duo's Jeroen in tijdens van Koningsbrugge & Dennis van naar de Ven en op Nick de & Simon nemen door het vanaf vanavond elke een donderdag om 20:30 uur tegen tijdens een elkaar op in De Mannen van in Taal. Kim-Lian van op tv der uit Meij presenteert het het nieuwe programma, waarin tijdens de duo's allerlei opdrachten krijgen waarbij naar op ze creatief om moeten gaan het met op taal, geluid of beeld. tijdens Ze moeten met bijvoorbeeld rijmen onder dwang, ijzersterke van slogans uit hun de mouw schudden, in een limerick maken op tv over een nieuwsfeit, en met buitenlandse tijdens fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven op de een mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse teksten het op bekende uit hits, om uit ze vervolgens ten gehore te op door brengen. Lees meer over in dit programma op het gids.tv/programma/de-mannen-van-taal.

juni 2021
18-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 7 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

11-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 6 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

04-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 5 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

28-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 4 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

21-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 3 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

14-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 2 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

07-03-2019 20:30

Nieuw: De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - Nieuw: De Mannen van Taal

De duo's Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon nemen het vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur tegen elkaar op in De Mannen van Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma, waarin de duo's aller...

De Mannen van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mannen van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mannen van Taal bij De Mannen van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mannen van Taal. Heb je een uitzending van De Mannen van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mannen van Taal gemist

Uitzending gemist van De Mannen van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mannen van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!