Programma gemist?

Aflevering 7 - van In De een Mannen van Taal uit nemen Nick & met Simon en met Jeroen van Koningsbrugge het & Dennis van de Ven naar in het tegen elkaar op. Onder leiding in van Kim-Lian van tijdens der Meij krijgen op ze van een aantal de bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan de naar met geluid, beeld of taal. tijdens Zo moeten ze rijmen de onder op dwang, ijzersterke slogans door uit hun mouw schudden, een de een limerick maken over een uit nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten een opnieuw op ondertitelen. Daarnaast schrijven de met mannen nieuwe de grappige, gekke Nederlandse teksten op bekende op naar hits, om ze vervolgens ten gehore in te uit brengen.

Aflevering 6 naar - naar In De Mannen tijdens van Taal nemen een Nick & Simon en tijdens Jeroen van in Koningsbrugge & Dennis van met de Ven naar het tegen elkaar op. Onder op tv leiding van Kim-Lian van het der het Meij krijgen ze een uit aantal tijdens bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan op met geluid, met beeld of taal. door Zo van moeten ze rijmen onder dwang, ijzersterke naar slogans uit hun tijdens mouw schudden, een het limerick uit maken over een een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten de opnieuw op ondertitelen. Daarnaast schrijven in de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse de teksten tijdens op bekende hits, uit om ze naar vervolgens ten gehore naar te brengen.

Aflevering 5 - op op tv In De Mannen van van Taal nemen Nick & Simon tijdens en met Jeroen van Koningsbrugge & Dennis op van de Ven met het uit tegen elkaar op. Onder leiding op tv van Kim-Lian de van der Meij uit krijgen ze op tv een aantal bijzondere met opdrachten, waarbij ze door creatief omgaan met de geluid, beeld of door taal. Zo moeten de ze rijmen onder dwang, ijzersterke het het slogans uit hun mouw schudden, in een limerick maken over op naar een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw naar op tv ondertitelen. Daarnaast schrijven de mannen nieuwe de grappige, gekke Nederlandse op tv uit teksten op bekende hits, met om ze met vervolgens ten gehore te van brengen.

Aflevering een 4 - In uit De Mannen van Taal naar nemen Nick & de Simon en tijdens Jeroen van Koningsbrugge & op Dennis in van de Ven het tegen elkaar op op. op Onder leiding van Kim-Lian in van het der Meij krijgen het ze een aantal op tv bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan naar met geluid, beeld naar of taal. Zo naar moeten ze naar rijmen onder dwang, ijzersterke op slogans op tv uit hun mouw in schudden, een limerick maken over uit de een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw de ondertitelen. Daarnaast schrijven tijdens naar de mannen nieuwe grappige, een gekke Nederlandse teksten de op bekende een hits, om ze vervolgens naar ten gehore te het brengen.

Aflevering 3 de - op tv In De Mannen van Taal nemen tijdens in Nick & Simon en met Jeroen van de Koningsbrugge & Dennis van de op Ven het tegen een elkaar op. Onder een leiding van Kim-Lian van in der Meij krijgen van ze een het aantal bijzondere opdrachten, waarbij de de ze creatief omgaan met geluid, naar beeld het of taal. Zo moeten de ze rijmen onder de dwang, ijzersterke slogans de uit hun mouw schudden, op een op tv limerick maken over een een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten op opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven met de uit mannen nieuwe grappige, gekke naar Nederlandse de teksten op bekende hits, op om ze op tv vervolgens ten gehore te op brengen.

Aflevering het 2 - In De Mannen van van uit Taal nemen Nick & uit Simon en Jeroen een van Koningsbrugge & Dennis van van de uit Ven het tegen elkaar naar op. Onder met leiding van Kim-Lian met van der Meij krijgen van ze een aantal naar bijzondere uit opdrachten, waarbij op ze creatief omgaan met geluid, op tv beeld of taal. de Zo moeten ze rijmen tijdens onder uit dwang, ijzersterke slogans uit door hun mouw tijdens schudden, een limerick maken op over een nieuwsfeit, tijdens en buitenlandse fragmenten met opnieuw ondertitelen. Daarnaast met schrijven de mannen nieuwe een een grappige, gekke Nederlandse teksten op op bekende hits, het om ze vervolgens een ten gehore te het brengen.

De duo's Jeroen van van Koningsbrugge het & Dennis van de op Ven en op Nick & Simon op nemen het vanaf naar vanavond elke donderdag het om het 20:30 uur tegen elkaar de op in De Mannen het van de Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het in nieuwe programma, waarin door de duo's allerlei met opdrachten het krijgen waarbij met ze creatief om moeten gaan met met taal, een geluid of beeld. van Ze moeten bijvoorbeeld een rijmen onder dwang, ijzersterke op slogans uit door hun mouw schudden, een limerick van naar maken over een nieuwsfeit, naar en buitenlandse fragmenten opnieuw de ondertitelen. Daarnaast schrijven naar de mannen nieuwe grappige, naar gekke Nederlandse teksten naar op bekende hits, de uit om ze vervolgens ten gehore door te brengen. Lees meer over door dit programma op de de gids.tv/programma/de-mannen-van-taal.

oktober 2020
18-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 7 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

11-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 6 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

04-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 5 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

28-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 4 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

21-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 3 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

14-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 2 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

07-03-2019 20:30

Nieuw: De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - Nieuw: De Mannen van Taal

De duo's Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon nemen het vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur tegen elkaar op in De Mannen van Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma, waarin de duo's aller...

De Mannen van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mannen van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mannen van Taal bij De Mannen van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mannen van Taal. Heb je een uitzending van De Mannen van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mannen van Taal gemist

Uitzending gemist van De Mannen van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mannen van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!