Programma gemist?

Aflevering 7 - door tijdens In De Mannen van Taal de nemen Nick op tv & Simon en Jeroen van van door Koningsbrugge & Dennis van op de Ven het op tv tegen elkaar op. tijdens Onder leiding van op Kim-Lian van der Meij het krijgen ze een door aantal uit bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan het met geluid, een beeld of taal. Zo in moeten ze rijmen met onder dwang, door ijzersterke slogans uit hun met mouw schudden, een een limerick maken tijdens over een de nieuwsfeit, en in buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven in de mannen nieuwe met in grappige, gekke Nederlandse teksten tijdens op bekende het hits, om ze vervolgens een ten gehore het te brengen.

Aflevering van 6 - In De Mannen met van van Taal nemen Nick & Simon naar met en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis een op tv van de Ven het tegen in elkaar op. naar Onder leiding van Kim-Lian van een van der Meij krijgen tijdens ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij een ze creatief omgaan uit met geluid, uit beeld naar of taal. Zo moeten ze op tv rijmen van onder dwang, ijzersterke slogans met uit hun het mouw schudden, een limerick uit maken over een nieuwsfeit, en een een buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. een Daarnaast schrijven de mannen nieuwe uit grappige, gekke Nederlandse met teksten op door bekende een hits, om ze vervolgens de ten gehore te uit brengen.

Aflevering op 5 - In De Mannen door van Taal van nemen Nick & Simon van en Jeroen van het Koningsbrugge & de Dennis van tijdens de Ven het van tegen elkaar op. op Onder leiding van Kim-Lian van van der Meij het krijgen ze een het aantal bijzondere opdrachten, waarbij een de ze creatief omgaan met geluid, het beeld of een taal. Zo moeten ze rijmen de onder tijdens dwang, ijzersterke slogans uit van hun mouw schudden, van een limerick maken met over het een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten een opnieuw het ondertitelen. Daarnaast schrijven op de mannen nieuwe grappige, gekke de Nederlandse een teksten op bekende hits, om een ze vervolgens het ten gehore te op brengen.

Aflevering 4 - met In De op tv Mannen van naar Taal nemen Nick de & Simon en Jeroen door van Koningsbrugge & van Dennis van door de Ven het tegen elkaar uit op. Onder leiding een van Kim-Lian van van der Meij tijdens krijgen ze een tijdens aantal bijzondere opdrachten, waarbij in ze tijdens creatief omgaan met van geluid, beeld of de taal. Zo moeten uit ze rijmen op tv onder dwang, ijzersterke slogans van uit hun van mouw schudden, een limerick maken uit over naar een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten uit opnieuw ondertitelen. Daarnaast op tv schrijven de mannen het nieuwe grappige, door gekke Nederlandse teksten op bekende het naar hits, om ze vervolgens ten van gehore te op brengen.

Aflevering 3 naar - In De op tv Mannen van met Taal nemen Nick & op Simon en Jeroen naar van Koningsbrugge & in Dennis in van de Ven het tegen elkaar naar op. Onder tijdens leiding van Kim-Lian van naar der Meij krijgen in de ze een aantal bijzondere van opdrachten, waarbij door ze creatief omgaan met geluid, beeld met het of taal. Zo uit moeten ze rijmen onder dwang, ijzersterke tijdens slogans uit door hun het mouw schudden, een limerick maken van over op een nieuwsfeit, en uit buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. de Daarnaast schrijven de op tv mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse met teksten het op bekende tijdens hits, om ze vervolgens ten gehore een te uit brengen.

Aflevering 2 - een op In De Mannen van van Taal nemen op tv Nick & Simon van en Jeroen van Koningsbrugge uit & Dennis in van de Ven het tegen op elkaar op. Onder het leiding van Kim-Lian met van der Meij krijgen door ze naar een aantal een bijzondere opdrachten, waarbij de ze creatief omgaan met geluid, tijdens beeld op of taal. Zo moeten ze rijmen een onder dwang, op ijzersterke de slogans uit hun mouw schudden, de een limerick maken over in de een nieuwsfeit, en uit buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven naar de mannen naar nieuwe grappige, in gekke Nederlandse teksten op in bekende hits, om ze tijdens vervolgens ten de gehore te tijdens brengen.

De naar duo's Jeroen van Koningsbrugge & op Dennis met van de Ven en een Nick & Simon van nemen van het vanaf vanavond elke op tv donderdag om naar 20:30 uur tegen elkaar op in tijdens De Mannen van het Taal. Kim-Lian van der het Meij presenteert het uit nieuwe programma, waarin een de duo's allerlei van opdrachten krijgen naar waarbij ze creatief om door moeten in gaan met taal, geluid tijdens of beeld. Ze moeten met bijvoorbeeld rijmen op tv onder dwang, ijzersterke slogans tijdens het uit hun mouw schudden, een het limerick maken in over een nieuwsfeit, en door buitenlandse tijdens fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast op schrijven de mannen nieuwe grappige, het gekke Nederlandse een teksten op in bekende hits, om ze vervolgens naar ten gehore te naar brengen. Lees meer over in een dit programma op een gids.tv/programma/de-mannen-van-taal.

juli 2020
18-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 7 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

11-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 6 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

04-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 5 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

28-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 4 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

21-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 3 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

14-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 2 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

07-03-2019 20:30

Nieuw: De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - Nieuw: De Mannen van Taal

De duo's Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon nemen het vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur tegen elkaar op in De Mannen van Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma, waarin de duo's aller...

De Mannen van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mannen van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mannen van Taal bij De Mannen van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mannen van Taal. Heb je een uitzending van De Mannen van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mannen van Taal gemist

Uitzending gemist van De Mannen van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mannen van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!