Programma gemist?

Aflevering van 7 - de In De Mannen van Taal op tv nemen Nick & Simon tijdens en Jeroen met van Koningsbrugge & naar Dennis tijdens van de Ven het tegen elkaar door op. Onder uit leiding van op Kim-Lian van der het Meij krijgen ze een een aantal bijzondere opdrachten, van waarbij ze van creatief omgaan met uit geluid, beeld of een taal. Zo moeten ze rijmen van onder dwang, ijzersterke naar slogans op tv uit hun mouw naar schudden, een limerick uit maken over een nieuwsfeit, op tv en buitenlandse fragmenten op opnieuw ondertitelen. Daarnaast op schrijven de de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse de teksten op naar bekende naar hits, om ze vervolgens op ten gehore te door brengen.

Aflevering in 6 - In De Mannen tijdens van Taal nemen tijdens Nick & Simon tijdens en Jeroen van naar Koningsbrugge met & Dennis van de uit Ven het naar tegen elkaar op. naar Onder leiding van Kim-Lian op tv van der Meij krijgen de ze van een aantal naar bijzondere opdrachten, waarbij op tv ze creatief omgaan met het geluid, beeld of taal. Zo naar moeten de ze rijmen naar onder dwang, ijzersterke slogans uit hun het met mouw schudden, een limerick van maken over een tijdens nieuwsfeit, en door buitenlandse fragmenten opnieuw de ondertitelen. Daarnaast schrijven door de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse naar teksten op bekende in hits, naar om ze tijdens vervolgens ten gehore te op tv brengen.

Aflevering 5 - in In De Mannen uit van Taal de nemen tijdens Nick & Simon en Jeroen op van Koningsbrugge & Dennis een van de Ven een het tegen elkaar door op. Onder leiding op tv van Kim-Lian van op der Meij krijgen de ze een aantal met tijdens bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan naar met geluid, beeld op naar of taal. Zo moeten ze tijdens rijmen onder door dwang, ijzersterke slogans uit hun in mouw schudden, een met tijdens limerick maken over een nieuwsfeit, van en buitenlandse fragmenten van opnieuw het ondertitelen. Daarnaast schrijven de mannen naar nieuwe grappige, uit gekke Nederlandse teksten een op bekende hits, naar om ze vervolgens ten uit gehore op tv te brengen.

Aflevering 4 - tijdens een In De Mannen van Taal naar nemen Nick & de Simon en Jeroen een van Koningsbrugge & Dennis tijdens van de Ven in met het tegen elkaar op. Onder in leiding de van Kim-Lian van de der Meij krijgen ze met een aantal van bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief met omgaan van met geluid, beeld uit of taal. Zo moeten ze op tv rijmen op tv onder dwang, ijzersterke slogans van uit hun mouw op tv schudden, een limerick maken naar over een nieuwsfeit, van en buitenlandse fragmenten een opnieuw ondertitelen. Daarnaast naar schrijven het de mannen nieuwe grappige, op gekke Nederlandse teksten op bekende het op tv hits, om ze vervolgens ten op tv gehore te een brengen.

Aflevering 3 - naar In De tijdens Mannen van Taal uit nemen Nick & naar Simon en Jeroen van in Koningsbrugge naar & Dennis van de in Ven met het tegen elkaar op. door Onder leiding van de Kim-Lian van der door Meij krijgen ze van een aantal bijzondere opdrachten, waarbij tijdens ze creatief omgaan een met naar geluid, beeld of taal. Zo door moeten ze het rijmen onder dwang, de ijzersterke slogans tijdens uit hun mouw schudden, het een limerick maken over het een op tv nieuwsfeit, en van buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast een schrijven de mannen nieuwe op tv grappige, met gekke Nederlandse van teksten op bekende hits, om ze in vervolgens op ten gehore te op brengen.

Aflevering 2 van - met In De Mannen met van Taal nemen Nick tijdens & Simon en Jeroen een van Koningsbrugge & Dennis naar van de Ven de met het tegen elkaar het op. Onder leiding met van Kim-Lian van der Meij op krijgen ze op tv een aantal bijzondere opdrachten, waarbij door de ze creatief omgaan met naar geluid, beeld of taal. in Zo moeten door ze rijmen uit onder dwang, ijzersterke slogans uit hun van mouw schudden, de een limerick de maken over een nieuwsfeit, en van de buitenlandse fragmenten opnieuw een ondertitelen. Daarnaast schrijven de mannen op tv nieuwe grappige, op gekke Nederlandse teksten op door bekende hits, uit om ze vervolgens het ten gehore te uit brengen.

De het duo's Jeroen door van Koningsbrugge & Dennis van de het Ven en Nick in & Simon op nemen het tijdens vanaf vanavond een elke donderdag om op 20:30 uur tegen elkaar op tijdens in De Mannen van uit Taal. Kim-Lian van der in Meij door presenteert het nieuwe programma, waarin tijdens de duo's de allerlei opdrachten krijgen waarbij het op ze creatief om moeten uit gaan met taal, geluid of het beeld. Ze op moeten bijvoorbeeld rijmen onder op dwang, ijzersterke naar slogans in uit hun mouw schudden, op tv een limerick maken over op tv een een nieuwsfeit, en buitenlandse door fragmenten opnieuw ondertitelen. tijdens Daarnaast schrijven de mannen nieuwe van grappige, naar gekke Nederlandse teksten op bekende een hits, om van ze vervolgens uit ten gehore te brengen. Lees meer over tijdens dit op tv programma op naar gids.tv/programma/de-mannen-van-taal.

februari 2020
18-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 7 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

11-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 6 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

04-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 5 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

28-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 4 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

21-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 3 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

14-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 2 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

07-03-2019 20:30

Nieuw: De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - Nieuw: De Mannen van Taal

De duo's Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon nemen het vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur tegen elkaar op in De Mannen van Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma, waarin de duo's aller...

De Mannen van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mannen van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mannen van Taal bij De Mannen van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mannen van Taal. Heb je een uitzending van De Mannen van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mannen van Taal gemist

Uitzending gemist van De Mannen van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mannen van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!