Programma gemist?

Aflevering 7 - uit In De Mannen tijdens van het Taal nemen Nick & op tv Simon en de Jeroen van Koningsbrugge & op tv Dennis van de Ven op tv het tegen elkaar op tv op. Onder leiding op tv uit van Kim-Lian van der Meij krijgen op ze een op tv aantal bijzondere opdrachten, op tv waarbij ze creatief omgaan met een met geluid, beeld of taal. Zo op op tv moeten ze rijmen onder dwang, in ijzersterke met slogans uit hun mouw naar schudden, een limerick tijdens maken over een nieuwsfeit, in en buitenlandse fragmenten van opnieuw ondertitelen. Daarnaast op tv schrijven met de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse tijdens teksten uit op bekende hits, om ze naar een vervolgens ten gehore te het brengen.

Aflevering 6 - met In De Mannen op tv van de Taal nemen Nick & Simon in met en Jeroen van Koningsbrugge & een Dennis van de tijdens Ven het tegen in elkaar op. tijdens Onder leiding van uit Kim-Lian van der Meij krijgen met ze een tijdens aantal op tv bijzondere opdrachten, waarbij ze een creatief omgaan met geluid, de beeld de of taal. Zo de moeten ze rijmen onder dwang, ijzersterke in tijdens slogans uit hun mouw schudden, een tijdens limerick maken over naar een nieuwsfeit, en op op tv buitenlandse fragmenten opnieuw uit ondertitelen. Daarnaast schrijven de mannen nieuwe met grappige, gekke het Nederlandse teksten op bekende een hits, de om ze vervolgens ten gehore in te met brengen.

Aflevering naar 5 - In De met Mannen een van Taal nemen het Nick & Simon en de Jeroen van Koningsbrugge & het Dennis van een de Ven het tegen elkaar het van op. Onder leiding van Kim-Lian een van van der Meij krijgen ze een aantal uit van bijzondere opdrachten, waarbij ze op creatief omgaan met geluid, tijdens beeld of taal. door Zo moeten naar ze rijmen onder dwang, ijzersterke de slogans in uit hun mouw schudden, naar een limerick maken op tv over een nieuwsfeit, in en buitenlandse door fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven tijdens de de mannen nieuwe door grappige, gekke Nederlandse teksten het op bekende tijdens hits, om ze vervolgens ten van gehore te naar brengen.

Aflevering 4 - het In De met Mannen met van Taal nemen Nick & door Simon en Jeroen in van Koningsbrugge & Dennis naar van in de Ven van het tegen elkaar op. Onder leiding uit tijdens van Kim-Lian van de der Meij krijgen ze naar een aantal bijzondere opdrachten, waarbij van ze creatief op tv omgaan met geluid, een beeld tijdens of taal. Zo moeten ze uit rijmen op tv onder dwang, ijzersterke tijdens slogans uit hun mouw schudden, een op door limerick maken over een nieuwsfeit, van en buitenlandse op fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast het schrijven de uit mannen nieuwe met grappige, gekke Nederlandse teksten op bekende een tijdens hits, om ze een vervolgens ten gehore naar te brengen.

Aflevering 3 - een In De Mannen op tv in van Taal nemen Nick & tijdens Simon en Jeroen van de Koningsbrugge & Dennis het van de met Ven op het tegen elkaar op. de Onder leiding van Kim-Lian van met der Meij naar krijgen ze een aantal naar bijzondere opdrachten, waarbij naar ze creatief de omgaan op met geluid, beeld op tv of taal. Zo moeten op ze rijmen onder dwang, naar ijzersterke naar slogans uit hun mouw schudden, een met limerick door maken over met een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw tijdens ondertitelen. op tv Daarnaast schrijven de mannen tijdens nieuwe grappige, gekke naar Nederlandse in teksten op bekende uit hits, om ze vervolgens ten het gehore te een brengen.

Aflevering 2 - een In De op tv Mannen van Taal tijdens nemen Nick & door Simon van en Jeroen van Koningsbrugge & een Dennis van op tv de Ven van het tegen elkaar op. uit Onder leiding van Kim-Lian van naar der Meij het krijgen naar ze een aantal op bijzondere opdrachten, waarbij door ze creatief omgaan met geluid, beeld op tv of taal. Zo met moeten ze rijmen op uit onder dwang, ijzersterke slogans tijdens uit hun mouw in schudden, een limerick maken van over een op nieuwsfeit, en naar buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast van schrijven de mannen nieuwe naar het grappige, gekke Nederlandse teksten op een bekende tijdens hits, om ze de vervolgens ten gehore te tijdens brengen.

De de duo's Jeroen naar van Koningsbrugge & Dennis van van de Ven en in Nick & op Simon nemen het vanaf door vanavond elke van donderdag om 20:30 naar uur tegen elkaar op tijdens in De Mannen van met Taal. Kim-Lian tijdens van der Meij presenteert op tv het nieuwe programma, waarin door de in duo's allerlei opdrachten krijgen uit waarbij ze creatief om de moeten gaan met naar taal, geluid of de het beeld. Ze moeten bijvoorbeeld een rijmen onder dwang, in ijzersterke slogans uit hun mouw een schudden, een naar limerick maken over een in een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw naar ondertitelen. Daarnaast schrijven de naar tijdens mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse teksten tijdens op bekende tijdens hits, om ze naar vervolgens op ten gehore te op brengen. Lees meer over dit programma op in op tv gids.tv/programma/de-mannen-van-taal.

maart 2021
18-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 7 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

11-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 6 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

04-04-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 5 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

28-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 4 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

21-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 3 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

14-03-2019 20:30

De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - De Mannen van Taal

Aflevering 2 - In De Mannen van Taal nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij krijgen ze een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met...

07-03-2019 20:30

Nieuw: De Mannen van Taal

De Mannen van Taal - Nieuw: De Mannen van Taal

De duo's Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon nemen het vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur tegen elkaar op in De Mannen van Taal. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma, waarin de duo's aller...

De Mannen van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mannen van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mannen van Taal bij De Mannen van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mannen van Taal. Heb je een uitzending van De Mannen van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mannen van Taal gemist

Uitzending gemist van De Mannen van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mannen van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!