Programma gemist?

De leiders van op de acht de grootste partijen in de de peilingen tijdens gaan onder leiding van door politiek verslaggever Frits Wester uit en RTL naar Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met van tijdens elkaar het debat aan op van een naar viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie op en migratie. De partijen met praten over de de thema's in verschillende op debatrondes. Daarnaast hebben naar de in fractieleiders de kans op om een één-op-één met debat aan te gaan op over een voor hen het belangrijk thema met een een naar tegenstander naar keuze. Het het RTL Verkiezingsdebat is het in eerste live tv-debat in in aanloop van naar de op Provinciale Statenverkiezingen op woensdag uit 20 maart. Daar staat naar onder andere uit de zetelverdeling met van de Eerste Kamer op uit het met spel en zal een blijken of de regeringscoalitie het de huidige, nipte meerderheid van in de Eerste Kamer uit behoudt. Vier fractievoorzitters met maken de voor het eerst hun opwachting op tv in op een live tv-debat. Thierry Baudet een (FvD), van Klaas Dijkhoff een (VVD), Rob Jetten tijdens (D66) en Lilian het Marijnissen (SP) zijn in de op tv Rode Hoed in in Amsterdam te zien naast op uit Lodewijk Asscher (PvdA), Sybrand Buma een (CDA), Jesse de Klaver (Groen Links) tijdens en Geert Wilders van (PVV).

november 2020
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!