Programma gemist?

De tijdens leiders van door de acht grootste naar partijen in de peilingen gaan een onder leiding van een politiek verslaggever Frits Wester tijdens en RTL Nieuwspresentatrice met Daphne Lammers de met elkaar op tv het debat aan de op een in viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en een de migratie. De partijen praten over de met thema's in verschillende debatrondes. door Daarnaast hebben het de in fractieleiders de kans om een één-op-één door door debat aan te uit gaan over een voor hen een belangrijk thema met een een tegenstander naar keuze. naar Het RTL van Verkiezingsdebat is van het eerste live tv-debat in het aanloop naar een de met Provinciale Statenverkiezingen op naar woensdag 20 maart. Daar staat onder in andere de de zetelverdeling van van de Eerste door Kamer op het door spel en zal blijken of de een regeringscoalitie de huidige, in nipte meerderheid uit in de Eerste Kamer uit op tv behoudt. Vier fractievoorzitters maken de voor het eerst hun opwachting op in een live in tv-debat. Thierry Baudet in (FvD), Klaas Dijkhoff een (VVD), de Rob Jetten van (D66) en Lilian Marijnissen van (SP) zijn naar in de Rode Hoed in Amsterdam tijdens te zien naast een in Lodewijk Asscher (PvdA), Sybrand Buma de (CDA), Jesse Klaver een (Groen Links) de en Geert het Wilders (PVV).

juli 2021
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!