Programma gemist?

De met leiders van een de acht grootste partijen in een de peilingen gaan op onder op leiding van politiek verslaggever Frits in Wester en RTL in Nieuwspresentatrice Daphne uit Lammers met elkaar het van debat aan op een tijdens de viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie een en migratie. De partijen op tv praten in over de thema's in verschillende debatrondes. een op Daarnaast hebben de fractieleiders de de kans om een door één-op-één debat aan op te gaan over een de voor hen uit belangrijk thema met een met een tegenstander naar keuze. Het van RTL Verkiezingsdebat is het een eerste live op tv-debat in aanloop de naar de Provinciale Statenverkiezingen tijdens op uit woensdag 20 maart. Daar staat onder op andere het de zetelverdeling tijdens van de Eerste op Kamer op het spel en uit zal blijken of een de regeringscoalitie de uit huidige, nipte meerderheid in de de naar Eerste Kamer op behoudt. Vier fractievoorzitters maken voor in het eerst uit hun opwachting in in een live tv-debat. Thierry tijdens Baudet (FvD), Klaas Dijkhoff uit (VVD), Rob Jetten op het (D66) en Lilian Marijnissen (SP) tijdens zijn in de van Rode Hoed in Amsterdam van te zien op naast Lodewijk de Asscher (PvdA), Sybrand Buma (CDA), het met Jesse Klaver (Groen Links) en een Geert Wilders op tv (PVV).

januari 2020
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!