Programma gemist?

De leiders het van de de acht grootste partijen het in de peilingen gaan onder in leiding van politiek door verslaggever Frits Wester de en RTL met Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met de elkaar het op debat aan met op een viertal het thema's: klimaat, naar welvaart, traditie en migratie. De partijen uit praten over de het thema's in de verschillende debatrondes. Daarnaast hebben de in fractieleiders op tv de kans om een één-op-één van debat aan te met gaan over een de voor hen belangrijk tijdens op tv thema met een in tegenstander naar keuze. Het RTL Verkiezingsdebat een is het eerste van live tv-debat in tijdens aanloop naar de op Provinciale de Statenverkiezingen op woensdag 20 op maart. Daar staat van onder andere in de zetelverdeling van de een Eerste met Kamer op het spel en in zal blijken of uit de het regeringscoalitie de huidige, nipte meerderheid in in de de Eerste Kamer behoudt. Vier van fractievoorzitters uit maken voor het eerst hun in opwachting op in een live tv-debat. Thierry een Baudet (FvD), Klaas Dijkhoff van (VVD), Rob Jetten met (D66) en Lilian de Marijnissen (SP) zijn op in van de Rode Hoed in Amsterdam van te uit zien naast Lodewijk Asscher (PvdA), met Sybrand Buma uit (CDA), Jesse een Klaver (Groen van Links) en Geert tijdens Wilders (PVV).

oktober 2019
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!