Programma gemist?

De leiders van de de het acht grootste in partijen in de peilingen gaan de onder leiding van politiek het verslaggever Frits Wester op een en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met door door elkaar het debat aan op een de viertal thema's: klimaat, op een welvaart, traditie en migratie. De partijen praten naar over de thema's naar in uit verschillende debatrondes. Daarnaast een hebben de fractieleiders de op tv kans om een één-op-één in debat aan te op tv gaan over naar een voor hen uit belangrijk op thema met een tegenstander naar keuze. naar Het RTL Verkiezingsdebat naar is het eerste in live naar tv-debat in aanloop naar de het Provinciale met Statenverkiezingen op woensdag naar 20 maart. Daar staat onder van op tv andere de zetelverdeling van uit de Eerste door Kamer op het spel een en zal blijken of op tv de regeringscoalitie de met huidige, door nipte meerderheid in de Eerste het Kamer behoudt. Vier op fractievoorzitters maken naar voor het eerst hun opwachting op in een de live tv-debat. Thierry tijdens Baudet (FvD), Klaas met Dijkhoff (VVD), Rob Jetten naar (D66) en Lilian door Marijnissen (SP) naar zijn in de op Rode Hoed in Amsterdam tijdens te een zien naast tijdens Lodewijk Asscher (PvdA), Sybrand het Buma (CDA), Jesse Klaver een (Groen Links) en Geert het tijdens Wilders (PVV).

april 2020
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!