Programma gemist?

De het leiders van de acht naar grootste partijen in tijdens de op tv peilingen gaan onder leiding tijdens van politiek verslaggever Frits Wester een op tv en RTL Nieuwspresentatrice van Daphne Lammers met op tv elkaar het debat aan op een de viertal een thema's: klimaat, welvaart, traditie tijdens en migratie. De partijen van praten over de op tv thema's in door verschillende debatrondes. Daarnaast hebben de van fractieleiders op de kans om een één-op-één op tv debat aan te uit gaan over een het in voor hen belangrijk het thema met een tegenstander naar naar keuze. Het RTL tijdens Verkiezingsdebat is het met eerste live tv-debat uit in aanloop naar de het Provinciale Statenverkiezingen op uit woensdag naar 20 maart. uit Daar staat onder in andere de zetelverdeling van uit de Eerste Kamer de op het spel en uit zal blijken of de door regeringscoalitie op tv de huidige, naar nipte meerderheid in de door Eerste Kamer van behoudt. Vier fractievoorzitters maken met voor het tijdens eerst hun opwachting in uit een live tv-debat. Thierry Baudet naar (FvD), Klaas Dijkhoff in (VVD), Rob Jetten met (D66) en Lilian op tv Marijnissen (SP) het zijn in de naar Rode Hoed door in Amsterdam te zien het naast Lodewijk Asscher uit (PvdA), Sybrand Buma een (CDA), Jesse Klaver tijdens (Groen naar Links) en Geert Wilders de (PVV).

april 2021
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!