Programma gemist?

De leiders van de de acht grootste met partijen in uit de in peilingen gaan onder leiding het van politiek verslaggever met Frits Wester van en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers door met elkaar met het debat aan op met een viertal van thema's: klimaat, welvaart, traditie en uit migratie. De partijen naar praten over uit de thema's in verschillende debatrondes. in door Daarnaast hebben de fractieleiders een de kans om een een één-op-één debat aan op te gaan over naar een een voor hen belangrijk thema met een de tegenstander naar keuze. uit Het RTL van Verkiezingsdebat is het eerste door live tv-debat in naar aanloop naar de de de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 20 op maart. in Daar staat onder andere de zetelverdeling het van met de Eerste Kamer op het een spel van en zal blijken of de door regeringscoalitie de huidige, het nipte op meerderheid in op de Eerste Kamer behoudt. Vier fractievoorzitters naar maken voor het een eerst hun uit opwachting de in een live tv-debat. door Thierry Baudet van (FvD), Klaas Dijkhoff met (VVD), Rob Jetten (D66) tijdens en Lilian Marijnissen (SP) zijn uit uit in de Rode Hoed in een Amsterdam te zien naast tijdens Lodewijk Asscher de (PvdA), Sybrand Buma (CDA), naar op tv Jesse Klaver (Groen Links) de en Geert in Wilders (PVV).

augustus 2020
07-03-2019 20:38

Live: RTL Verkiezingsdebat

Het RTL Verkiezingsdebat - Live: RTL Verkiezingsdebat

De leiders van de acht grootste partijen in de peilingen gaan onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuwspresentatrice Daphne Lammers met elkaar het debat aan op een viertal thema's: klimaat, welvaart, traditie en mig...

Het RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het RTL Verkiezingsdebat bij Het RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van Het RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Uitzending gemist van Het RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van Het RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!