Programma gemist?

Studiogesprek op tv onder leiding het van Janine Abbring rondom de het documentaire Leaving naar Neverland, over naar de impact en context van deze naar film met over het op tv vermeende kindermisbruik door Michael van Jackson.

Studiogesprek van onder leiding van Janine een Abbring van rondom de documentaire de Leaving Neverland, over door de impact en context van deze van door film over het vermeende een kindermisbruik door Michael de Jackson.

Voordat vanaf 20:05 het een uur de vier uur durende documentaire door de Leaving Neverland, over de het vermeend kindermisbruik door op Michael Jackson, wordt op uitgezonden, is eerst met een live-uitzending naar te zien op NPO 3. In het de studio de bespreekt presentatrice Janine Abbring de het docu door Leaving Neverland. Het op studiogesprek voor en na met de documentaire gaat over in de de impact, ontvangst en context uit van de documentaire. op tv Leaving Neverland de is geregisseerd door met Dan Reed. de Op het hoogtepunt uit van zijn sterrendom begon met Michael Jackson langdurige een relaties met twee de jongens van 7 en 10 op jaar (Wade van Robson en Jimmy Safechuck). uit de Nu, in de door dertig, vertellen de jongens het het verhaal over met hoe ze door Jackson naar seksueel werden misbruikt op en hoe ze op tv er een jaren later mee omgaan. Ook op tv om 22:00 uur, naar tussen het eerste en tweede op deel van de de een docu in, wordt het er kort over naar Leaving Neverland gesproken door Abbring het en haar gasten in door van de studio. Lees meer de over deze avondvullende uitzending op van gids.tv/3741/live-uitzending-leaving-neverland.

december 2019
09-03-2019 00:05

Leaving Neverland Live

Leaving Neverland Live - Leaving Neverland Live

Studiogesprek onder leiding van Janine Abbring rondom de documentaire Leaving Neverland, over de impact en context van deze film over het vermeende kindermisbruik door Michael Jackson.

08-03-2019 22:00

Leaving Neverland Live

Leaving Neverland Live - Leaving Neverland Live

Studiogesprek onder leiding van Janine Abbring rondom de documentaire Leaving Neverland, over de impact en context van deze film over het vermeende kindermisbruik door Michael Jackson.

08-03-2019 19:50

Docu: Leaving Neverland

Leaving Neverland Live - Docu: Leaving Neverland

Voordat vanaf 20:05 uur de vier uur durende documentaire Leaving Neverland, over het vermeend kindermisbruik door Michael Jackson, wordt uitgezonden, is eerst een live-uitzending te zien op NPO 3. In de studio bespreekt presentatrice Janin...

Leaving Neverland Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leaving Neverland Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leaving Neverland Live bij Leaving Neverland Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leaving Neverland Live. Heb je een uitzending van Leaving Neverland Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leaving Neverland Live gemist

Uitzending gemist van Leaving Neverland Live? Hier kun je alle uitzendingen van Leaving Neverland Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!