Programma gemist?

Documentaire van door de Britse filmmaker Dan op Reed over het van met vermeend kindermisbruik door van één van de grootste popsterren op ooit: naar Michael Jackson. De film op vertelt het op verhaal van twee jongens die uit beiden naar afzonderlijk innig bevriend raakten op tv met Jackson. Jackson liet met hen een en hun families toe in in zijn unieke en naar wonderlijke wereld. De met interviews op tv met de nu volwassen de mannen en hun naar families maken een duidelijk hoe zij zich op jarenlang lieten verblinden door tijdens de glamour en met de fantasiewereld van uit hun idool het en daardoor in op een situatie tijdens van manipulatie en langdurig seksueel door misbruik van terechtkwamen.

Documentaire van de het Britse filmmaker Dan een op tv Reed over het naar vermeend kindermisbruik door één van de tijdens uit grootste popsterren ooit: van Michael Jackson. De met film vertelt het verhaal van tijdens twee jongens die beiden op afzonderlijk innig bevriend van raakten met Jackson. het Jackson liet naar hen in en hun families toe in zijn een unieke en naar wonderlijke wereld. De interviews door met op tv de nu tijdens volwassen mannen en hun van families maken duidelijk in hoe zij zich jarenlang lieten het verblinden door op tv de glamour en naar de fantasiewereld van hun van idool en daardoor van in een situatie de uit van manipulatie en langdurig seksueel misbruik op tv in terechtkwamen.

Documentaire een van de Britse met filmmaker Dan Reed over het van vermeend kindermisbruik door uit uit één van de grootste popsterren ooit: het Michael door Jackson. Met met rondom de uitzending livestudiogesprekken tijdens o.l.v. Janine Abbring met over de op tv context en impact van de documentaire. het De film met vertelt het verhaal van het het twee jongens die beiden van afzonderlijk innig bevriend raakten met uit op Jackson. Jackson liet hen een en hun families van toe in zijn unieke en van wonderlijke tijdens wereld.

december 2019
08-03-2019 22:10

Leaving Neverland 2

Leaving Neverland - Leaving Neverland 2

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De film vertelt het verhaal van twee jongens die beiden afzonderlijk innig bevriend raakten met Jackso...

08-03-2019 20:05

Leaving Neverland 1

Leaving Neverland - Leaving Neverland 1

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De film vertelt het verhaal van twee jongens die beiden afzonderlijk innig bevriend raakten met Jackso...

08-03-2019 19:50

Leaving Neverland

Leaving Neverland - Leaving Neverland

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. Met rondom de uitzending livestudiogesprekken o.l.v. Janine Abbring over de context en impact van de d...

Leaving Neverland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leaving Neverland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leaving Neverland bij Leaving Neverland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leaving Neverland. Heb je een uitzending van Leaving Neverland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leaving Neverland gemist

Uitzending gemist van Leaving Neverland? Hier kun je alle uitzendingen van Leaving Neverland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!