Programma gemist?

Documentaire de van de Britse op filmmaker Dan Reed over het het vermeend kindermisbruik op door uit één van de grootste popsterren het ooit: Michael van Jackson. De film vertelt op tv het verhaal van twee op tv jongens die door beiden afzonderlijk innig in bevriend raakten met Jackson. naar Jackson liet hen met en hun op tv families toe in in zijn op unieke en wonderlijke wereld. De interviews het met de een nu volwassen mannen en in hun families met maken duidelijk hoe zij op zich door jarenlang lieten verblinden door tijdens de glamour en door de fantasiewereld van hun de idool en daardoor uit het in een situatie uit van manipulatie en langdurig seksueel misbruik van uit terechtkwamen.

Documentaire met van de Britse filmmaker Dan de met Reed over het vermeend een kindermisbruik door één van op tv de naar grootste popsterren ooit: Michael Jackson. de De film vertelt het in verhaal van twee in de jongens die beiden afzonderlijk door innig bevriend de raakten met Jackson. Jackson liet hen een en hun families de toe in in zijn unieke en wonderlijke tijdens wereld. naar De interviews met met de nu volwassen op mannen en hun families het maken de duidelijk hoe zij zich jarenlang lieten op verblinden door de met glamour tijdens en de fantasiewereld van een hun van idool en daardoor in een situatie een uit van manipulatie en het langdurig seksueel misbruik van terechtkwamen.

Documentaire in van de Britse filmmaker Dan naar Reed in over het het vermeend kindermisbruik door één op van de grootste popsterren ooit: uit Michael op Jackson. Met rondom de uitzending het een livestudiogesprekken o.l.v. Janine Abbring in over de context en impact op uit van de documentaire. De in film vertelt het verhaal naar van twee jongens tijdens die beiden afzonderlijk van innig bevriend een raakten met Jackson. Jackson liet op tv hen en hun tijdens op tv families toe in zijn unieke en van wonderlijke van wereld.

februari 2020
08-03-2019 22:10

Leaving Neverland 2

Leaving Neverland - Leaving Neverland 2

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De film vertelt het verhaal van twee jongens die beiden afzonderlijk innig bevriend raakten met Jackso...

08-03-2019 20:05

Leaving Neverland 1

Leaving Neverland - Leaving Neverland 1

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De film vertelt het verhaal van twee jongens die beiden afzonderlijk innig bevriend raakten met Jackso...

08-03-2019 19:50

Leaving Neverland

Leaving Neverland - Leaving Neverland

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. Met rondom de uitzending livestudiogesprekken o.l.v. Janine Abbring over de context en impact van de d...

Leaving Neverland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leaving Neverland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leaving Neverland bij Leaving Neverland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leaving Neverland. Heb je een uitzending van Leaving Neverland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leaving Neverland gemist

Uitzending gemist van Leaving Neverland? Hier kun je alle uitzendingen van Leaving Neverland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!